55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פקעות בוטנים

פקעות בוטנים

לפי מתכון של אלי לייב (פה המתכון מופיע כפי שאלי מפרסם צירפתי שינויים שלי)

 

המצרכים:

350 גרם בוטנים (השתמשתי בבוטנים קלויים)

100 גרם סוכר (שמתי כוס חד פעמית קרה)

0.5 שקית אבקת אפיה

1 ביצה שלמה

1 חלמון

מעט ציפורן (ויתרתי)

מעט קינמון

2 כפות ריבה/סירופ דבש (שמתי ריבה)

2 כפות קמח קלוי מעט (שמתי קמח רגיל לא קלוי)

 

לגלגול- אבקת סוכר

אופן ההכנה:

- לקלות מעט את הבוטנים עם הקליפה.

- לטחון את הבוטנים עם הסוכר,אבקת אפיה,ציפורן,קינמון וקמח לתערובת גסה.

- להוסיף את הביצה,חלמון וריבה עד לקבלת עיסה דביקה.

- להניח כמה שעות במקרר.

- להרטיב את הידיים ולכדרר כדורים קטנים.

- לגלגל באבקת סוכר ולהניח במנג'טים.

- לאפות בחום של 150 מעלות למשך 7-10 דקות עד שהעוגיות מתפקעות.

 

 

פקעות בוטנים 2.jpgפקעות בוטנים 3.jpg

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת