33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קסטה אוראו

19/06/2018
קסטה אוראו

קסטה אוראו                

                                                                                 

 

                                     

 

 

להקציף על המהירות הכי גבוהה 2 שמנת מתוקה ליציבות,

להנמיך למהירות בינונית ולהוסיף 3/4 פחית חלב מרוכז ולהקציף רק לאיחוד.

להוסיף חבילה שלמה של אוריאו שטחנו במג'מיקס (ניתן להחליף בתוספות אחרות שאוהבים) , ולערבב בתנועות קיפול,,

לקחת שרוול של ביסקוויטים בטעם שוקולד מריר , ולהניח שכבה בתבנית מלבנית בינונית חד פעמית או רגילה,

לשפוך מעל את הגלידה וליישר בעדינות לשכבה אחידה וישרה,

להניח מעל בעדינות ובאותו סדר שכבה של ביסקוויטים נוספת,

לכסות בנייר אפיה ומעליו נייר  כסף ולמקפיא ללילה,

לחתוך עם סכין שף חדה לפי הצורה של הביסקוויטים ולשמור בפריזר,

 

לעטוף היטב כל קסטה בריבוע נייר אלומיניום, ולשמור במקפיא בקופסה,

מוכן בכל רגע לשליפה 

                               

 

 

    

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת