33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בואיקוס

17/07/2018
בואיקוס

בואיקוס

 

 

זו דרכו של מתכון מוצלח, הוא עובר מיד ליד, מפה לפה, מדור לדור,

הרי יש המון מתכוני בואיקוס, ומי שיכין את זה, יבין על מה אני מדברת,

 

מצרכים:

3 כוסות קמח תופח, (420 גר'),

3 כוסות גבינות קשות מגוררות דק, אחת מהן חייבת להיות קשקבל, בנוסף אפשר צ'דר, אמנטל ובולגרית,

1 מיכל (250 מל') שמנת מתוקה,

200 גר' חמאה רכה, 1 כפית מלח.

לעיטור:

ביצה טרופה,

לזריה 1/3 כוס שומשום / קצח,

אופן הכנה:

 מחממים תנור ל- 180 מעלות, (חום בינוני), 

מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה, 

מערבבים את כל המרכיבים בקערה,

מקבלים בצק לא אחיד, יוצרים עיגולים בגודל מישמיש  מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ,

מורחים ביצה, זורים שומשום או קצח 

אופים 10 - 15 דקות עד הזהבה, מגישים חם,

 או מאחסנים עד יומיים בכלי סגור ואטום.,

   

                           

 

 

                                                          

                                      קרדיט מתכון  סבתא רגינה

                                                                       ורוני

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת