00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת ביסקויטים משולשת

15/12/2017

אחת מאהבות הילדות של בעלי. עוגה מיוחדת מאוד של חמותי

רכיבים:

36 ביסקויטים פתי בר 

לתערובת הגבינה:

150 ג' מרגרינה

3/4 כוס סוכר

1 ביצה

קליפת לימון שלם

מיץ מחצי לימון

1 כפית תמצית רום

1 כפית וניל

250 גרם גבינה לבנה 5%

לתערובת השוקולד:

100 גרם שוקולד

2 כפות קקאו

4 כפות מים

3 כפות סוכר

1 כפית תמצית רום

25 גרם מרגרינה

הוראות הכנה:

לתערובת הגבינה: מקציפים מרגרינה, סוכר וביצה עד שהתערובת מבהירה מעט. מוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון, רום ווניל. מערבבים היטב. מוסיפים גבינה ומערבבים בעדינות.

פורשים ניר כסף כפול על השיש. טובלים את הביסקויטים בחלב מעורב במעט רום. 

מסדרים 3 שורות של 6 ביסקויטים על ניר הכסף. מורחים שיכבה דקה של תערובת הגבינה על הביסקויטים, ומסדרים מעליהם עוד שיכבה זהה של ביסקויטים.

לאורך הביסקויט האמצעי מסדרים תלולית ארוכה של גבינה. 

בעזרת ניר הכסף מקפלים פנימה את שתי השורות הנוספות של הביסקויטים למעין גג משולש ארוך. 

מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים את כל הרכיבים למעט הרום והמרגרינה, בסיר קטן. כשמקבלים תערובת אחידה למדי, מערבבים פנימה את שאר הרכיבים. ומערבבים.

בעזרת כף מכסים את כל העוגה בשוקולד. 

מצננים כמה שעות במקרר.

מוציאים ופורסים פרוסות בעובי כסנטימטר. בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת