44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

בראוניז פסק-זמן מושחת, ופאדג' טוויסט עם נשנושים של עלית

שאלת מיליון הדולר - טוויסט או טורטית?

ט' של טוויסט או ט' לטורטית - למה לא תקחו רגע פסק-זמן מכל הדילמות הבאמת קשות?... 

כי לעלית יש חדשות מרעישות לגבי החטיפים הכי הכי!

יש מספיק לכולם..

עלית מקבוצת שטראוס משיקה נשנושים חדשים של המותגים האהובים:

*

 

פסק זמן, טורטית וטוויסט

במהדורה של נשנושים!!

עם כזה טוויסט בעלילה, תהיו חייבים פסק-זמן לאיזה טורטית, נכון?..

זה הכי מישהו הזיז את הגבינה שלי. החטיף הכי מוכר, משנה צורה ופנים, הופך לקוביות קטנות שאפשר לחפון ולחלוק עם חברים.

ארוזים בחבילות נשנשת של 130 גרם, כאשר עבור המתאפקים יש סגירה חוזרת לשמירה על הטריות.

אז מה היה לנו כאן?..

אותה הגברת בשינוי אדרת...

קוביות קטנות ומצופות, שדרוג בחווית האכילה בעיקר אם חיפשתם ממתקים לצלחת יום ההולדת, או כדי לארח, או סתם אתם נחמדים וחולקים עם חברים...

 

מלבד היות האריזות פוטוגניות, הן גם עשו לי חשק של ממש לשלב את הנשנושים במתכונים בסיסיים של שוקולד.

כי  עבור כולם מדובר באהבה, אבל לחובבי המטבח - זה גם חומר גלם משובח לאפייה!

הקוביות האלו, אלו שעם קרם אגוזים, אלו שעם קרם שקדים או אלו שעם קרם בטעם קרמל - יכולות להשלב נהדר במלא מתכונים, ולשדרג אותם פלאים. הם יכניסו לכם ענין, גיוון, גם בטעמים וגם במרקמים.

אני מאד אוהבת לשבור את האחידות של העוגות, והילדים כמובן שאוהבים למצוא בעוגה שלהם הפתעות.

 

משתפת אתכם עם פינוקי הסופש שלנו:

בראוניז פסק זמן מושחת ושוקולדי ופאדג' שוקולד עם נשנושי טוויסט!

שני מתוכנים קלים, מהירים ועם תוספות שמוסיפות ענין וטעם.

 

 

 

בראוניז פסק זמן מושחת ושוקלדי

להכנה בתבנית 20*20 תצטרכו-

300 גרם שוקולד מריר

100 גרם שמן קוקוס (או 120 גרם חמאה)(תיקון* בטעות רשמתי קודם שמן רגיל.)

כוס סוכר פחות 2 כפות (180 גרם)

3 ביצים

1/2 כוס קמח (70 גרם)

תמצית וניל

וכמובן - חבילה של נשנושים פסק זמן!

 

ממיסים שמן קוקוס ושוקלד יחד (בסיר או במיקרו בפולסים קצרים), מוספים את הסוכר, אחר כך ביצים אחת אחרי השנייה וטורפים היטב כל פעם, ואז מוסיפים את הקמח ותמצית הוניל.

מכינים את התבנית:

אני לוקחת נייר אפייה וחותכת אותו לשניים. מניחה את שני החלקים אחד לכל כיוון. משמנת עם ספריי שמן את התבנית.

שופכת חלק מנשנושי הפסק זמן ואז את הבלילה, מסדרת עם לקקן את הבלילה, ושופכת את שארית הנשנושים.

מקפלת את הנייר לדופן התבנית.

הטריק הזה עושה את פעולת החילוץ מהתבנית אחרי האפייה קלה ופשוטה.

 

 

אופים למשך 30-35 דקות בחום של 180 מעלות.

ומתפנקים!

המתכון השני-

פאדג' שוקולדי קריר בקלי קלות

את המתכון הזה ראיתי באינסטה, כמתכון 3 דקות ו-3 מרכיבים וללא אפיה. מה, לא תנסו?

אז ניסיתי...

במתכון המקורי יש יחס שווה של חלב מרוכז עם שוקולד צ'יפס.

אני הכנתי עם שוקולד מריר, אבל לגמרי לבחירתכם.

תוכלו להכין כמוני, חלק בתבנית סיליקון של פרלינים, ואז את שאר הבלילה להעביר לכל תבנית קטנה או אפילו קופסה. העיקר שיהיה שם נייר אפיה..

אני הכנתי כמות מ-

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חלב ממותק (קצת יותר מחצי פחית)

תמצית וניל

נשנושים טוויסט של עלית.

*

מה עושים?

ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד, אחרי המסה מלאה מוסיפים את החלב המרוכז ואז את תמצית הוניל.

בשלב הזה העברתי לשקית זילוף.

לא צריך צנטר או משהו כזה, זה רק כדי להעביר בנוחות את הבלילה לחורים הקטנים של התבנית. שמתי כחצי גובה מהבלילה, ואז הוספתי נשנוש טוויסט.

וסגרתי מעל עם תוספת שוקולד.

העברתי להקפאה לשעה קלה ויצא מעולה.

הטוויסט עם קרם קרמל ווופל והם שוברים את הכובד של נטו שוקולד.

את שארית הבלילה שטחתי בקופסא עם נייר אפיה ופיזרתי נשנושי טוויסט.

"הפרלינים" נראים כך-

ומבפנים כך-

ואת השאר פשוט חתכתי לאחר הקפאה לקוביות קטנות שימתינו במקפיא. להגשה לאורחים או לנשנוש קטן ומתוק, בעיקר אם אתם לא בדיאטה...

 

אז מה אמרנו.. יש בשביל כולם!

 

את החבילות החדשות תוכלו למצוא ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.  לפי שופרסל און לין מחירן 10 ש"ח.

הכשרות של רבנות נצרת.

שיהיה בתאבון ובהנאה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת