00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טבעוני

קדרת בטטות נוסח ג`מייקה

בטטות הן דבר נהדר, שכן הטעם שלהן נפלא, הריח מעורר השראה, המראה מפתה והערכים התזונתיים טובים, מה רע?
אפשר להשתמש במתכון הזה בתור מנה עיקרית, שכן הוא מאוד משביע.
 
מידע תזונתי:
בטטות מכילות כמות גדולה של בטא קרוטן, חומר מוצא לויטמין A והן תורמות למערכת החיסונית, למערכת הנשימה ולמערכת השתן.
הבננות שבמתכון מיטיבות עם מערכת העצבים והשרירים. הבננה סותרת רעלים ומומלצת נגד חולשה, כיב קיבה, שלשול וטחורים. סבתי טוענת שבננות טובות נגד דכאון.
התפוזים יוסיפו ויטמין C.
 
קדרת בטטות נוסח ג`מייקה 

 

חומרים ל-2 מנות:
½ קילו בטטות
½ בננה חתוכה לפרוסות עבות
¼ כוס מיץ תפוזים
½ כפית מלח
1/8 כפית פלפל
2 כפות פקאן קצוץ גס
2 כפות שבבי קוקוס קלויים

הכנה:
קולפים את הבטטות, פורסים, מבשלים עד שיתרככו ומסננים את המים.
משמנים קדירה חסינת חום בנפח ליטר - ליטר וחצי, עורכים בפנים את פרוסות הבטטה והבננה.
יוצקים מעל הכל את המיץ. מפזרים מלח ופלפל. מקשטים עם פקאן וקוקוס.
אופים כשהקדירה מכוסה בטמפרטורה של 175 מעלות למשך 30 דקות.

 

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל the cooker אלא אם צויין אחרת