00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פילה אמנון חריף

17/07/2016

לדג:
5-6 נתחי פילה אמנון
2 כפות חומץ
חצי כפית מלח
לרוטב:
4 שיני שום
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כ-10 טיפות טבסקו/פלפלים חריפים
רבע כפית כורכום
חצי כפית מלח
חצי כוס שמן
חבילת כוסברה
חצי כפית צ'ילי יבש גרוס


הוראות ההכנה:
מערבבים חומץ ומלח ומשרים את הדג בתערובת למשך כ-5 דקות. מוציאים ושוטפים.
מערבבים בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב ליצירת משחה אדומה, ושמים אותה בסיר רחב. שוטפים את הכוסברה ומורידים את הגבעולים באבחת סכין. קוצצים את הכוסברה ומניחים חצי ממנה בתוך הסיר. עליה מסדרים את הדגים, ושוב את שאר הכוסברה.
מוסיפים לסיר מעט מים. שלא יכסו לגמרי את הדגים. 
מרתיחים ומבשלים על אש בינונית כרבע שעה. כל כמה דקות יש לוודא בעזרת כף שהדגים לא נדבקו לתחתית הסיר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת