00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

דינג דונג

הטעמים של נפטון

בשבוע שעבר התקיימה תערוכת המזון השנתית "קולינרי" , בה השתתפו יצרני ויבואני מזון רבים, אחד מהם , ותיק ומוכר, חברת נפטון, אותה אני מכירה כבר שנים רבות, עוד מהימים שהתמקדו בעיקר במוצרים מבסגנון הודי,
מאז ועד היום החברה גדלה מאוד ומגוון המוצרים היום מאוד רחב ועשיר וכולל מגוון תערובות תיבול ייחודיות, תבלינים איכותיים, עשבי תיבול, מבחר רטבים וממרחים משובחים, תערובות תיבול עשירות לאורז ועוד.

 

 

 

נפטון מוצרי מזון, בעלת ותק וניסיון של כ 35 שנה בשוק התבלינים העולמי ובין היבואניות הגדולות בישראל של תבלינים וחומרי גלם לענף המזון. חברת נפטון מייבאת, מייצרת, משווקת ומייצאת לשוק המוסדי והקמעונאי

http://www.neptunefoods.co.il/

 

 

סדרת תיבולים לאורז ביתי מסורתי!

'נפטון מוצרי מזון' מציעה סדרת מוצרים לתיבול אורז במגוון טעמים: מראקש, פרסי, מדראס ומג'דרה.

האורז נחשב למאכל לאומי אהוב על הישראלים המשויך על פי טעמו ובאופן מובהק לבני מוצא זה או אחר, חברת 'נפטון מוצרי מזון' מציעה כעת סדרת מוצרי תיבול חדשה להכנה מהירה וקלה של אורז אותנטי:

תיבול לאורז פרסי בתוספת עשבי תיבול

תיבול לאורז מדראס בתוספת קשיו

תיבול לאורז מראקש בתוספת צימוקים ושקדים

תיבול לאורז מג'דרה בתוספת עדשים

 

  • כל התערובות מתאימות גם לתיבול קינואה
    מחיר התערובות 13.90

 

 

במסגרת תהליך המיתוג, לסדרת הרטבים המצליחה "הסדרה האוריינטלית", יושקו הרטבים בבקבוקים חדשניים נוחים לשימוש, המכילים כמות גדולה יותר של רוטב.

תכולת הבקבוקים החדשה עומדת על 340-370 גרם והיא מתבססת על מתכונים משודרגים , ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבעי מאכל ועם חומרי גלם איכותיים .

בזכות הטעם העשיר, ניתן להשתמש בכמות קטנה יחסית של רוטב כדי לקבל טעם מושלם.

בין מוצרי הסדרה האוריינטלית של חברת נפטון ניתן למצוא :

רוטב צ'אטני מנגו חריף (פרי21% מנגו)- משדרג כל מנה, מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה - על בסיס מנגו, מגיע אלינו מהמטבח ההודי וייחודי לנפטון .

רוטב צ'אטני מנגו מתוק(21% פרי מנגו) הגרסה המתוקה , בטעם שילדים אוהבים

רוטב קארי – מתאים לבישול, תיבול והכנת מרינדה - מגיע אלינו מהמטבח ההודי ויעל במיוחד בבישול של בשר ועוף .

רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי (מכיל שזיף, מנגו ומשמש) מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה - רוטב ייחודי לנפטון המבוסס על טעם אקזוטי פירותי , שילוב של פיקנטיות ומתיקות מעודנת . מתאים לבשרים, הקפצת ירקות וגם להגשה לצד כל מנה כמטבל.

רוטב טנדורי - מתאים לבישול ומרינדה - מגיע אלינו מהמטבח ההודי, מוצר ייחודי של נפטון, מיועד לבישול של עוף וחלקי עוף

רוטב טיקה מתאים לבישול , מרינדה והקפצה ,רוטב ייחודי לנפטון המגיע אלינו מהמטבח ההודי, מתאים להכנת עוף, שווארמה ולירקות.

רוטב סצ'ואן - מתאים לבישול , הקפצה, ומרינדה , מגיע אלינו מהמטבח הסיני ומתאים במיוחד לבישול של עוף ודגים.

רוטב טריאקי- מתאים לבישול, הקפצה, מרינדה והגשה , מגיע אלינו מהמטבח היפני ומיועד בעיקר בהכנת משרה לדגים ובקר.

כל רטבי החברה ללא מנוסודיום גלוטומט וללא צבעי מאכל

מחיר בקבוק רוטב מהסדרה האוריאנטלית נע בין 13.90-14.90 שקלים.

 

 

 

דוגמה ל2 מתכונים לשימוש בבית עם רטבי נפטון :

שוקי עוף בצ'אטני מנגו חריף (3 מנות)

חומרים

1 צנצנת צאטני מנגו חריף מבית נפטון

6 יח' שוקי עוף

אופן ההכנה :

מכניסים את העוף לצליה בתנור לכ20 דק' ב180-200 מעלות . מערבבים את הצ'אטני מנגו חריף מבית נפטון ויוצרים מעל העוף.מכניסים לתנור לעוד כ-10 עד 12 דקות עד השחמה ומגישים חם ומיד.

 

כבדי עוף ופטריות שמפניון בצאטני שזיפים פיקנטי ( 3-4 מנות)

5 כפות צ'אטני שזיף פיקנטי מבית נפטון

500 גר' כבדי עוף ( צלויים )

3-4 יח' בצלצלי שאלוט קלופים

סלסלת פטריות שמפניון

1/3 כוס יין

3 כפות שמן

אופן ההכנה :

מחממים את השמן ומאדים את הבצלצלים עד השחמה ,מוסיפים את היין האדום ומרכזים אותו לכדי חציו.

מוסיפים את הפטריות והכבד לאידוי קצר ומסיפים את הצ'אטני הנפלא של נפטון מביאים לרתיחה ומגישים מיד מעוטר בתפרחת בצל ירוק .

 


נפטון מוצרי מזון, בעלת ותק וניסיון של כ 35 שנה בשוק התבלינים העולמי ובין היבואניות הגדולות בישראל של תבלינים וחומרי גלם לענף המזון. חברת נפטון מייבאת, מייצרת, משווקת ומייצאת לשוק המוסדי והקמעונאי מגוון תערובות תיבול ייחודיות, תבלינים איכותיים, עשבי תיבול, מבחר רטבים וממרחים משובחים, תערובות תיבול עשירות לאורז ועוד.

http://www.neptunefoods.co.il/

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מיה שטרן אלא אם צויין אחרת