00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

ריבועי גבינה עם בצק קרמבל קראנצי- טעימים וקלי הכנה. #קוואקרבשבועות #סולתםרדד.

\

#קוואקרבשבועות #סולתםרדד.

קיבלתי משלוח של קוואקר ,קונפיטורת תות של יד מורדכי ותבנית אפיה מיוחדת עם ציפוי מולוקורי של סולתם.

חג השבועות בפתח, ומה מתאים להכין אם לא עוגת גבינה קלת הכנה,

מתקבל בצק קרמבל קרנצי וטעים במיוחד בזכות הקוואקר שהוספתי, העוגה קלת הכנה אין צורך במקסר.

בתחילה מכינים בצק ידנית אופים 3/4 ממנו שופכים מילית גבינה מפזרים את שאר פירורי בצק הקרמבל ואופים.

החומרים לבצק קרמבל קראנצי' (תבנית חד פעמית 25X30 ס"מ.

החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.

1.1/3 כוס קמח לבן (אחד ושליש כוסות).

6 כפות קוואקר מהיר הכנה.

1 כוס סוכר חום.

125 גרם חמאה חתוכה לקוביות.

---------------------------------------------------------------

בקערה לשים את כל החומרים היבשים. להוסיף את החמאה ולערבב בעזרת הידיים עד שמתקבל פירורי בצק כמו חול רטוב.

לרפד תבנית בנייר אפייה לשים כ- 3/4 כמות פירורי בצק קרמבל, לפזר אותם בכל בסיס התבנית ולהדק את הבצק בעזרת האצבעות,

לאפות בחום בינוני כ- 160 מעלות ,עד אשר הבצק זהוב. לקרר ולהכין את מלית הגבינה.

שמים בקערה טת החומרים היבשים. מוסיפים חמאה ומערבבים בעזרת הידיים לפרורים.

הפרורים מוכנים.

משטחים בתבנית מרופדת 3/4 כמות פירורי בצק מהדקים היטב. ואופים לזהוב.

הנה לאחר האפיה טעים וקרנצי.

למלית הגבינה;

הכמויות מדודות בכוס פלסטיק חד פעמית לשתיה קרה.

500 גרם גבינה לבנה 5%.

1 כוס סוכר.

2 ביצים,

1/3 כוס חלב.

כפית ונילין.

3/4 כוס קמח לבן,

50 גרם חמאה מומסת.

אופן ההכנה;

בקערה לשים;

גבינה, סוכר, ביצים, חלב ווניל ולערבב בעזרת מטרפה. להוסיף את הקמח ולערבב בעזרת מטרפה עד שאין גושים,

לבסוף להוסיף את החמאה המומסת. ולערבב כחצי דקה.

לשפוך את מלית הגבינה על הבצק האפוי, לפזר מעל את 1/3 פירורי בצק הקרמבל באופן אחיד,

לאפות בחום בינוני 170 מעלות, כ-40 דקות עד אשר פירורי הבצק מזהיבים ומלית הגבינה יציבה.

(אם אחרי חצי שעה הפרורים עדיין לא הזהיבו ניתן לשים את התבנית בגובה העליון של התנור בהשגחה שהם לא ישרפו).

מקררים עוטפים בניילון ושומרים במקרר.

בקערה שמים את החומרים הרטובים מערבבים,מוסיפים את הקמח ומערבבים.

הנה כאן מוסיפים את הקמח.

שופכים את מלית הגבינה על פירורי הבצק האפויים, ומפזרים מעל את שליש הפרורים הנותרים- ואופים כמו שמפורט למעלה.

הנה הרבועים לאחר האפיה.

מגישים ונהנים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת