00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

פסטה פיצה טעימה ומהירת הכנה.

 

לפעמים  בא להכין משהו מהיר לארוחת ערב. ממה שיש בבית במקרר . אז בוחשים בזריזות  ואפילו מעסיקים את הילדים בהכנת הארוחה.

פסטה פיצה- פסטה בטעם פיצה. עם  גבינה צהובה. רסק קוטג' וזיתים. מאפה מהיר וטעים. (תבנית חד פעמית בינונית).

 

  500  פסטה צינורות  מבושלת. (אפשר גם פסטה סלילים).

2 גביעי קוטג' (500 גרם).

3 ביצים.

חצי כוס טבעות זיתים.

 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות בטעם פיצה (260 גרם).

2 כפות רסק עגבניות.

200 גרם גבינה צהובה מגורדת. 

2 כפות שמן זית.

מלח ופלפל לפי הטעם.

2 ענפי טימין לקישוט למעלה. או כפית אורגנו יבש.

אופן ההכנה;

לשים בקערה. את הקוטג', ביצים, שמן זית. רסק עגבניות בטעם פיצה. רסק עגבניות, טבעות זיתים. מלח ופלפל לפי הטעם. .כחצי או יותר מכמות הגבינה הצהובה.ולערבב.

להוציא 1 ספל מהרוטב ולהשאיר בצד.

לעיסה שבקערה   להוסיף את הפסטה ולערבב.

לשמן תבנית חד פעמית בינונית וליצוק את בלילת הפסטה וליישר. 

את ספל הרוטב שנשאר בצד לשפוך על הפסטה ולמרוח על כולה. לפזר על הרוטב את שארית גבינה הצהובה המגורדת לפזר טימין או אורגנו.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות בערך כ-40-45 דקות.

 

כל הרוטב בקערה אחת. להוציא ספל מן הרוטב ולהשאיר בצד.

להוסיף לקערה את הפסטה ולערבב.

לשים את בלילת הפסטה בתבנית בינונית משומנת. ולישר. לשפוך מעל את ספל הרוטב שהשארנו בצד ולמרוח על הפסטה. לפזר גבינה צהובה מגורדת או חתוכה.וטימין  ולאפות.

 

הנה המנה קלת הכנה וטעימה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת