1919
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדת בצק פריך במילוי פטריות ..

מבטיחה לכם שאת הבצק הזה אתם תאמצו בחום ,הוא קל להכנה ,אפשר להכין אותו מאפים מלוחים או מתוק ים,לגלגל

ולמלא במיגוון גדול של מילויים ,הפעם החלטתי לגלגל כרולדות ולמלא בפיטריות ובצל ,יאמי גם פרווה ,גם טעים ,ופריך

פריך .

את הבצק נהגה אימי להכין למאפים מהירים והוא מלווה אותו שנים רבות .נתקלתי במתכון בזמן האחרון והרבה קוראים לו

בצק ספידי ,אני רואה שיש כמה גירסאות וכולם אני מאמינה מוצלחות .

  בצק:

3 כוסות קמח

1/2 כוס מים חמים

מעט מלח

1 כוס שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

1 כפית חומץ

למילוי :

2 סלסילות פטריות שמפניון

2 בצלים גדולים קצוצים דק

מעט שמן לטיגון

מלח

פלפל שחור

אופן הכנת הבצק:

להכניס את כל מרכיבי הבצק לקערה ללוש לבצק רך ואחיד

הכנת המילוי :

לחמם במחבת את השמן לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות הקצוצות להקפיץ כמה דקות

לתבל במלח ופלפל ,להוריד מהאש ולקרר .

לחלק את הבצק לשני חלקים לרדד כל חלק למלבן ארוך למלא חצי מהמילוי לגלגל לרולדה .

למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום מעל .

לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות כ30 דקות או עד שהרולדות זהובות .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת