55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פרוסות דלעת בתנור

המצרכים:

1 קג' דלעת קלופה ושטופה,

3 גבעולי עלי אזוב טרי

שמן זית

מלח ופלפל גרוג

אופן ההכנה:

פורסים את הדלעת לפרוסות בעוב של 1 סמ'. משמנים תבנית בשמן זית, מסדרים את פרוסות הדלעת ומפזרים עלי אזוב קצוצים, מלח ופלפל ומשמנים (באמצעות מיכל התזה) בשמן זית.

מכניסים לתנור ל-10 דקות.

ניתן להגיש חם או קר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת