00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שום הגיע פסח בא

03/04/2013

שום הגיע פסח בא

 

שום ירוק טרי ורענן עם ריח משכר מבשר לנו כל שנה את בוא האביב ונשבע לכם שזר קלוע

 של שום טרי עם עליו הירוקים עדיף עלי מזר שושנים . שושנים נובלות עם הזמן והשום הטרי

רק משתבח .

בגלל העונתיות שלו ובגלל איכותו המדהימה מול השום היבש והחלול שיש כל השנה פשוט

לא להאמין איזה כמויות אנשים קונים ואוגרים מהשום הטרי שחס וחלילה לא יחסר .

 קצת תמונות אווירה של שום והחברים במטבח שכל כך אוהבים אותו ....

חציל על האש אחד החברים הטובים ביותר במטבח של השום 

מלפפונים קטנים וקשים מתים על שום 

 ואיך אפשר בלי איזה מתכון קטן שבו השום מככב בגדול

 

מלפפונים כבושים במלח

 

מלפפונים קטנים וקשים 

צרור עלי שמיר 

2-3 פלפלים חריפים 

1 ראש שום 

נוזלים ביחס של כפית מלח לכוס מים 

2-3 כפות חומץ לכל הצינצנת 

הכנה 

לסדר בקרקעית הצנצנת חלק מהפלפלים והשום
 
למלא את המלפפונים בעמידה בצפיפות 

לפזר שוב את הפלפל והשום ומעל את שאר המלפפונים
 
לכסות מעל עם השמיר ופלפל ושום
 
לצקת את הנוזלים עד לקצה הצנצנת 

לסגור היטב את הצנצנת ולהפוך כמה פעמים לערבוב המלח
 
להניח במקום מואר ליומיים ולאחר מכן אם נשאר משהו בצנצנת להכניס למקרר

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת