00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

דינג דונג

ככה מכינים קרם קוקוס תוצרת בית בכמה שניות!


(הרשומה מפורסמת מחדש אחרי שהסבו את תשומת ליבי שהמכירה של המכשיר טחינה המופלא ..נפתחה מחדש בגרופון ושהקישור הקודם שהיה בפוסט הוביל למכירה סגורה)

הכי כייף לשתף את העולם, ובדברים טובים .. וזה אחד מהם, בעצם ..שנים!
אני ממש מאוהבת בחלב קוקוס ומשתמשת המון, והנה מצאתי דרך להכין אותו בצ`יק, בדיוק בכמות הרצוייה, ללא תלות ברכישת פחיות
התגלית היתה בעקבות רכישה מוצלחת שעשיתי לפני כחודשיים של מכשיר קסמים קטן וממזרי "NIKKEY EXSPRESS"   שהוא מעין בלנדר קטן ויעיל, עם מנוע חזק ויכולת טחינה מעולה שעושה דברים שבלנדר רגיל מתקשה לעשות, גיליתי שאפשר להכין קרם קוקוס בכמה שניות! (המכשיר נמכר ממש בימים האלו בקופון שווה ביותר...אם ממש תמהרו יהיה גם לכם אחד)

המתכון...כ"כ פשוט שזה כמעט מביך:

 

2-3 כפות שמן קוקוס מאיכות טובה

כוס וחצי בערך של מים פושרים ! (חשוב מאוד להמסת השמן ויצירת אמולסיה טובה ואחידה)

ההכנה: לטחון במכשיר כמה שניות עד שמתקבל חלב/קרם  לבן ואחיד (אפשר להכין בכל בלנדר/ מכשיר טחינה עוצמתי)


וניתן לתמונות לספר איך זה קורה:


המקרה המצולם המתאר הכנת חלב קוקוס מהיר לצורך הגשת "חלב עם קורנפלקס"

החלב מקוקוס, הקורנפלקס הם שקדים, זרעי חמניות, אגוזי מלך ופטל קפוא..


משך ההכנה..דקה וחצי (כולל קליית השקדים)


כיוון שהטחינה חייבת להיות עם מים פושרים התחלתי בחצי כמות המים



לאחר שנוצרה אמולסיה לבנה ואחידה הוספתי מים קרים וקוביית קרח כדי לקבל חלב קר ללא השהייה במקרר



וזו המנה המוכנה:





בתיאבון!!!


נשמח לשמוע מה דעתכם, מוזמנים להשאיר תגובה:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מיה שטרן אלא אם צויין אחרת