00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג המלא- יועצת ארגונית מנתחת הישרדות

AEG- פטנטים חדשים בשוק – מזגן שמחובר לדוד, מכונת כביסה עם שקילה ועוד ועוד

אירוע השקת קולקציית AEG

(צילום: ניצן גור)

 

חברת תדיראן גרופ משיקה קולקציה חדשה של מוצרי AEG, במחירים שווים לכל נפש.

המהפכה של AEG- אם בעבר היו בשוק מוצרים זולים, מוצרי אמצע ומוצרים יקרים, לאט לאט כל מה שבאמצע נעלם. היו פעם עשרות שמות בתחום האמצע. אאג החליטו לברוח – הם עלו מבחינת האיכות (חזרה למוצרים הגרמניים האמינים) וחזרו לשפיות מבחינת המחירים.

חברת קריסטל ותדיראן התמזגו ב-2011. מנכ"ל החברה, מר אבי זמיר, מספר שהחברה והמחוייבות של החברה היא לצרכן.

החברה מתנהלת באוירה משפחתית ובראש ובראשונה עומד הלקוח.

התפיסה היא שירותית, וגם אקולוגית, כשהמוצרים עצמם הם עם איכות פרוסית :-) יציבים, אמינים ולא מתקלקלים לנצח.

הדוגמא לכך היא היכולת לתת פול האוס לכל רוכש- ברמת מידיום, ברמת פרימיום

לדעת מנכ"ל החברה, זה עולם מרתק שיכול לתת לך קו מוצרים איכותי ביותר. לא בכל חברה אפשר לתת פול האוס על מוצרים ושירות כאלה.

 

מר שמעון בוסקילה- סמנכ"ל הסחר/מנהל חטיבת החשמל של תדיראן גרופ

מדבר על החידושים המדהימים בכל קו של מוצרים.

בתור אוהדת פטנטים ידועה, הנני לפרט לכם אותם.

אז הנה הם:

מזגן שמחובר לדוד מים

כשהמזגן עובד, בינתיים הוא מחמם את המים בדוד

זהו פטנט שבא מהוויה הישראלית.

מכונות כביסה- עם שקילה אוטומטית (כשהכביסה עוד יבשה), זיכרון, ודלת שנפתחת 180 מעלות!

1. אנו רגילים שאומרים לנו שימו 5 קילו, שימו 6, קחו דלי. פה ישר רואים כמה הכביסה שוקלת כבר כשמכניסים את הכביסה.

המשקל משתנה לפי השקילה. חוסך המון חשמל והמון זמן.

יש את זה למכונות החדשות של אאג, ואין לאף אחד אחר.

2. דלת גדולה שנפתחת ל180 מעלות.

  1. תכניות זיכרון- תכנית לבנה, תכנית צבע מה שאוהבים. פשוט לוחצים על תכנית הזיכרון המתאימה.

    4. גוף עבה 5 שכבות צבע. מכונה מאסיבית.

5. פרוטקס- ב-9 קילו, כשהתוף עם החורים הקודמים הגדולים, הכביסה נקרעת.

כאן חורים קטנים, ואז הכביסה לא נקרעת.

6. מע' הזרקת מים מאד חזקה, כדי שלא יישארו שאריות סבון. ולרגישים ולתינוקות- עד 5 שטיפות נוספות לרגישים.

מנוע- הפתעה!! אינוורטר! המנוע מתאמץ רק לפי המשקל, זה חוסך בלאי פעילות מנוע.

אפשר לכבד 20 דק, 40 וגם 4 שעות, לפי כמות הלכלוך.

7. מכונה שקטה- 47 דציבל

8. יש גם תכנית אדים- לכביסה שישבה הרבה בארון מנפחים אותה.

9. בפתח עליון- לא צריך לזרוק ידיים אחורה- פתיחה הידראולית איטית (אגב, בשוק

80% קונים פתח חזית, השאר עליון.

מכונת הכביסה (צילום: ניצן גור)

 (צילום: ניצן גור)

מייבש כביסה עם חיישן חשמלי לבדיקת יובש הכביסה!-

מייבשי כביסה תמיד נשמעים פשוטים- פן, גוף חימום וחורים.

היום- באאג- יש מאוורר טורבו מאחורה. אם תולים כביסה בשמש או ברוח- ברוח תתיבש יותר מהר. לכן מורידים גופי חימום, מכניסים פן חזק, והכי חשוב לאן האויר יוצא. מייבש חזק, טוב והייבוש אחיד. פטנט חדשני- פעם, היה חיישן לחות, אחר כך גופי חימום ולפיו המכונה היתה מפסיקה את הפעולה. עכשיו- באמצע הדוד שמים בידוד, ומעבירים חשמל דרך הדוד. מה שרטוב מעביר חשמל יותר מהר מהיבש, וכך יודעים.

 

מדיח שמקרין את זמן פעולתו-

מדיח אינטגרלי (הרי מטבח הוא הכי יפה כשהדלתות מתאימות :-)). הכניסו לו טיימר, שמראה את זמן הפעולה. הוא מקרין את הזמן על הרצפה (ר' תמונה), ובנוסף לכל זאת, מתאים עצמו לצבע הרצפה- למשל ברצפת פרקט- הופך להיות בהיר.

זהו פטנט של אאג. פטנטים כאלה נשמרים שנתיים, אז יש להם שנתיים קדימה.

זמן ההדחה הנותר מוקרן על הרצפה (צילום: ניצן גור)

(צילום: ניצן גור) 

כיריים בעלי תאורה סביב הכפתור-

שאחרי שהדלקנו נדע אם זה דולק או לא, ולא נצטרך להתכופף ולהסתכל ולבדוק.

 

תנורים- עם נפח ענק- 74 ליטר!

התנורים של אאג קיימים בארץ כבר שנים. תופסים מעל 10% נתח שוק פה.

פונקציות:

1. בשנה האחרונה עברו לתנור עם נפח ענק- לא סתם לאפות יותר, אלא לאפות פחות פעמיים. 74 ליטר ל-3 מגשים, כמו 4 אפייה רגילה. לשם כך יצרו פיזור חום מדוייק ועוד (יפורט בהמשך).

בעבר בנו לגובה כדי להגדיל, פה הגדילו לרוחב. התנור בנוי לרוחב. מגש מול מגש- 20%.

בשל איכות הבידוד המידה סטנדרטית, בפנים יותר גדול.

Softmotion. 2- בולם זעזועים של סגירת הדלת. למשל, כשאופים עוגה אנגלית ורוצים שהשוקו לא יגלוש לוניל. הדלת נסגרת עד מצב מסויים ואז נעצרת ונסגרת לאט. הפונקציה הזאת נמצאת בתנורים מרמה מסויימת.

3. פיזור חום- בעבר, כדי לפזר חום בתנור הכניסו מאוורר לסיבוב אוויר, אח"כ הכניסו גוף חימום מסביב למאוורר. בתנורים החדשים פיזור החום אופשר על ידי הטורבו שיונק אויר. פה יצרו חידוש- הכניסו מאוורר ארוך בגב התנור, כך שהאויר יוצא ומכסה את כל התנור. יותר מדויק. גם בקודמים נכנס החום לכל התנור מכמה נקודות כניסה, אבל אז נוצרו נקודות קרות. כאן זה לא המצב.

באופן כללי, בדור החדש של התנורים של – AEG יש את הרגילים, יש תנורי אדים, ויש פירולוקס.

יתרונות ייחודיים לתנורים-

א. דלת קרה בכולם . אמנם זו פונקציה שכבר קיימת בשוק, אבל ב- 70% מהמקרים זה קר יותר מבפנים אבל לא באמת קר. פה יש חיישן, שמכיר את הטמפרטורה בחדר, ועושה את הדלת תמיד 30% מעל טמפרטורת החדר. מאחר שיש מאווררים בפנים., לא תהיה נפילת עוגה ואוכל.

ב. מסילות טלסקופיות זו אופציה. אלו מסילות שמאפשרות שהמגש יוצא עד הסוף בלי ליפול.לרגל ההשקה נותנים אותן.

ג. 2 נורות, כדי שיראו גם מה קורה למעלה . זו תאורה נוספת.

ד. חלון גדול במיוחד- הזכוכית היא 20% יותר גדולה. רואים את כל תא האפיה עד הסוף. את כל המגשים בבת אחת.

ה. בתנור אדים- היום אידוי ירקות נחשב לתזונה מצויינת. בתנורי אידוי תא האפיה בעבר היה מנירוסטה וכל מיני. אאג הוסיפו אמבט נירוסטה מיוחד, מיכל מים (רגילים מהברז), שמעביר ישירות את המים לתא, והאדים עולים.

3 תכניות אידוי- 10%, 25%, 50% כך יוצא אוכל קריספי. זו לא תוספת שמייקרת הרבה את המחיר, אלא פשוטה.

ו. תנור פירוליטי-2 תכניות ניקוי פירוליטי בהתאם לרמת הלכלוך.

ז. כל התנורים הם 3.5 קילוואט.

 

אז...עד יום ד' בהישרדות..להתראות!!!!

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עדית גאנה אלא אם צויין אחרת