2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שטרודל תפוחי עץ...

עכשיו כשעונת התפוחים בשיאה הכי כייף להכין שטורדל מבצק פילאס,

הבצק מתפצח בפה והמילוי נהדר תפוחים מייפל קינמון אוי הריח שמתפשט

בבית והטעם מעדן

מתכון הכי קל שיש

מצרכים :

4 תפוחים גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות גדולות,

1/2 כוס סוכר חום

1 כפית קינמון

20 גרם אגוזים קצוצים או כמות שאוהבים

מעט צימוקים

3 כפות סירופ מייפל

חצי חבילה בצק פילאס (יש אפשרות להשתמש בבצק עלים מרודד)

 50 ג`ר חמאה מומסת

אבקת סוכר לזריה

אופן ההכנה :

לשים במחבת את התפוחים סירופ מייפל סוכר חום וקינמון ,לבשל כ5-7 דקות,

 להוסיף קינמון ואגוזים והצימוקים לערבב להניח בצד שיתקרר

לפתוח את הבצק, למרוח חמאה מומסת ,להניח את המילית בצד הקרוב אליכם, לגלגל לחצי למרוח חמאה מומסת,

 לאפות בחום בנוני גבוהה 190 מעלות עד להזהבה,

לקרר לזרות אבקת סוכר.

להגיש עם גלידת וניל ,הכי טעים לאכול באותו היום .



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת