00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סינטה וירקות מוקפצים

07/06/2012

סינטה וירקות מוקפצים

 

רצועות סינטה דקיקות צרובות עם ירקות מוקפצים , מסוג המנות שאני קורא להן מנות ללא מתכון . מנה לא

מחייבת
שניתן לבנותה ממרכיבים שונים . רצועות בשר דקיקות  בצריבה קלה על מחבת חמה אפשרי להכנה  

עם סינטה ,אנטריקוט , פילה או שייטל העיקר שהבשר יהיה חתוך דק .

גם את הירקות ניתן לגוון עם גזרים , פלפלים בצבעים שונים , זוקיני , פיטריות ועוד כיד הדמיון .

אני שילבתי בין רצועות סינטה לפלפלים אדומים ,גזרים שום, פלפל חריף  ובצל ירוק .

 

את הסינטה אני קונה בנתחים גדולים ודקים המשמשים אותי בדרך כלל לשניצל וינאי וחתכתי אותם לרצועות

דקות .  את הגזרים והפלפלים חתכתי לרצועות ואת הבצל הירוק והשום קצצתי גס .

 

את רצועות הסינטה צרבתי על מחבת חמה מאד לאחר שנמשחו היטב בשמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס .

הצריבה חייבת להיות מינימאלית ,ממש דקה מכל צד מכיוון שהבשר  דק מאד ועלול להתקשות בצריבת יתר .

לאחר שהוצאנו את רצועות הבשר מהמחבת יש להוסיף למחבת את הירקות ,להזליף מעל שמן זית ,לתבל

במלח גס ,פלפל שחור גרוס ומעט סויה שחורה .

להקפיץ את הירקות היטב אבל להמנע  מהקפצת יתר על מנת שיישאר בהם המרקם הקריספי  , בדקה

האחרונה
להוסיף את נתחי הבשר לדקה אחת של הקפצה יחד עם הירקות .

הוגש על אורז לבן , מנה מדהימה בטעם ...וחריפה..................תענוג.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת