00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

מקרונים סאן ( פסטה אדומה)

רוטב אדום שנדבק לספגטי, ממש כמו פעם.... 

 

מה מכינים:

1 חבילה ספגטי 
1 כף מלח גס

1 בצל קצוץ דק מאוד ( כדאי לגרד בפומפיה גסה)   בערך 170 גרם

רבע כוס שמן לטיגון    ( 50 מ"ל  )

קופסה וחצי קטנות של רסק עגבניות   (150 גרם)


כפית מלח שולחן

רבע כפית פלפל שחור

שמינית כפית פפריקה חריפה 

 

שלב ראשון - מבשלים את הספגטי בסיר מים גדול לפי ההוראות על האריזה עם כף מלח 

שלב שני - מסננים את הספגטי 

שלב שלישי - מטגנים  את הבצל הקצוץ  עם השמן  עד שהופך לשקוף או אפילו זהוב אבל אז להזהר שלא ישרף

שלב רביעי -מוסיפים את קופסת רסק העגבניות + מעט מים ( כף , כף וחצי מים )

מוסיפים את המלח והתבלינים ומערבבים היטב. 

שלב חמישי - מכבים את האש, מוסיפים את הספגטי לסיר, מערבבים את הספגטי עם הרוטב 
ומגישים.  (הכי טעים ישר לאחר ההכנה)

 

בתאבון...........

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת