00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

דינג דונג

ביסטרו דוד המלך- משחק מקדים

 


בשבוע הבא תיפתח בתל אביב מסעדת ביסטרו חדשה, "דוד המלך"
אופי המקום- ביסטרו תל אביב, עם אוירה לא פורמלית,  אוכל עם דגש  על חומרי גלם , מחירים נוחים, בהמשך יוגשו ארוחות בוקר מושקעות במיוחד,
והמקום יפתח בהדרגה אל השעות הקטנות של הלילה..
הלוקיישן: דוד המלך פינת אבן גבירול.


את מסיבת ההשקה ערכו על גג בית השף, גבוה מעל הכניסה ליפו העתיקה לעת שקיעה.
המנות שהרכיבו את הארוחה הן כמובן חלק מהמנות שיוגשו במסעדה. 


ובינינו, מה צריך הבנאדם יותר מ: לשבת אל מול השמש הגולשת אל הים מעל כיפות אבן וחומות יפו העתיקה, 
כוס יין וארוחת מלכים שנמשכה למעלה מ-4 שעות..וכל זה סביב שולחן ארוך  וסביבו חברה משובחת.


 אני לא אכביר הרבה מילים ,אתן לתמונות להעביר את הקסם שהיה שם :

``

``

``

``

``

מנת הפתיח היתה נפלאה, פוקאצ'ה נהדרת, מטבלים טריים ומענגים, ביקשנו מילוי ועוד אחד..עד שהוזהרנו שיש עוד המון אוכל לפנינו..


``

יפה לעין וטעימה לחיך , תיבול עדין מאוד לטונה הטרייה השאיר לה את הבמה, קראנצ' של נבטים ועלים השתלבו נהדר.



``

ה- קרפצ'יו! לא זוכרת טוב ממנו, נקודה.


``

אוהבת סלק צלוי על מלח גס, מתיקות מרוכזת עם ניחוח אדמה, השתלב נפלא עם פקאן מסוכר, גבינת עזים ונבטים פריכים.



``

גם מי שאמר "אני לא אוהב קינואה" הופתע לטובה.


 

``


``

הדג הזה היה כל כך טעים ועשוי מושלם, שלא נזקק לשום ליווי או תוספת. הזזתי הצידה את הטחינה שהכבידה לי על הדג והתענגתי.


``

מנה מפתיעה: נתחי העוף נמסו בפה, תיבול מדוייק, ניגוד נפלא בין פירה קרמי, חמאתי מתקתק, לקראנצ' של גפרורי צ'יפס ובצל.


``

המבורגר מעולה, רוטב צ'יפוטלה חסר רחמים..חריף אש לחובבי הלהט (השף ימתן את החריפות במסעדה).


``

מנה עם פוטנציאל שקצת הומתק מדי בעודף ריבת בצל, אין ספק שבמינון נכון יהיה כאן שמח.



קינוחים:

``


``


שורה תחתונה: אהבתי את האיפוק שהפגין השף בתיבול, בנקיון הטעמים, את הכבוד שקיבל כל פרודוקט שהשתתף בחגיגה.

אני מצפה מאוד לסעודה במסעדה עצמה, שם אוכל להתרשם אם היד הבוטחת והכל כך מדוייקת של שמוליק גל  תגיע אל שולחנות הסועדים .

אני מתכננת לבקר במסעדה בשבוע ההרצה שמתחיל ב1/9/11 וכמובן אחזור עם ההתרשמות שלי .




 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מיה שטרן אלא אם צויין אחרת