00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

תבשיל תפוחי אדמה וביצים

תבשיל תפוחי אדמה וביצים
 
מצרכים
 
5 - 4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
2 בצלים בינונים קצוצים
1 שן שום מעוכה
1/4 כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
מלח, פלפל וטימין מיובש לפי הטעם
2 פרוסות לחם לבן (לא טרי) חתוכות קוביות
3 ביצים
 
הכנה
 
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל, השום
והלחם כ 5 דקות.
 
מוסיפים תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות ומטגנים עוד 5 דקות.
 
מערבבים בנפרד ביצים עם שמנת מתוקה ותבלינים ומוסיפים
למחבת. מטגנים 3 - 2 דקות עד שמוכן והביצה מבושלת אך מעט רכה.
 
מפזרים בצל ירוק/פטרוזיליה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת