00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

פשטידת חצילים עם פטריות - מוקרם

נשארו לי המון ירקות משבועות כולל פטריות שהגיעו לאחר הכנה,אז היה לנו חציל,פורטבלו,בצל ירוק,פטרוזליה,עירית ועוד כמה דברים,אז אמרתי יאללה עושים פשטידה :

ביקשו ממני להפריד את המתכון מהתמונות אז למרות שאני לא אוהב לעשות זאת,אני מנסה.

מצרכים:

1 חציל אחד גדול ויפה מקולף.

3 עגבניות גדולות ואדומות.

300 גרם פטריות פורטבלו.

200 גרם פטריות שמפיניון.

4 ביצים.

חצי כוס פירורי לחם.

בצל ירוק,פטרוזיליה ועירית.

4 שיני שום.

2 בצלים סגולים.

1 בצל רגיל.

מלח/פלפל

כף אבקת מרק עוף.

6 פרוסות גבינה צהובה (לא חייב)

 

קדימה לעבודה:

1.את החצילים חותכים לרוחב,על מחבת טפלון מפזרים מלח גס,מניחים את פרוסות החצילים על המחבת,משחימים מעט ומניחים בצד.

2.חותכים את הפטריות.

3.את הבצלים והשום מגרדים בפומפיה.

4.קוצצים את הירוקים - בצל ירוק,עירית והפטרוזיליה.

5.לאחר כל זאת מכניסים את כל המרכיבים למעט החצילים והעגבניות לתוך קערה ומערבבים.

6.מחממים תנור ל - 160 מעלות.

7.בפיירקס גדול מסדרים שכבות: את החצילים בתחתית,פורסים את העגבניות ומסדרים אותם על החצילים,מפזרים מעל מעט מלח גס ומעל

  את התערובת.

8.מכניסים לתנור לשעה,כעשר דקות לפני הסוף מקרימים בגבינה צהובה.

עכשיו תמונות:

הפורטבלו:                                      הירוקים:                                      השמפיניון:

 

הבצלים:                                                                  החצילים:

 

ככה נראית התערובת:

הסידור:

התערובת מכסה את הכל לפני התנור:

 

התוצאה הסופית:

עוד אחת כדי לגרות את כולם:

אתם לא מבינים כמה טעימה היא יצאה.

תנסו ותהנו,הטעם שלה מזכיר מוסקה רק בלי הבשר,הפורטבלו מזכיר טעם של בשר בפשטידה חלבית.

ב ת א ב ו ן! 

נ.ב - במידה ואתם לא מקרימים אותה היא ממש לא משמינה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת