00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

משחקת באוכל

ריבת בצל בקלי קלות

תקראו לזה ריבת בצל, תקראו לזה בצל מקורמל, לי לא אכפת - זה קל וזה טעים! אחד מהפינוקים המהירים והקלים ביותר שמשדרגים כל מנה בשרית, ובמיוחד כבד...
 
המצרכים:
חצי ק"ג בצל
3 כפות סוכר לבן
3 כפות סוכר חום
3 כפות שמן זית
קורט מלח
חצי כף חומץ בלסמי
 
אופן ההכנה:
חוצים את הבצל ופורסים אותו לחצאי טבעות דקות ככל האפשר. מעבירים לסיר הבישול.
 

בצל פרוס

מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומעסים את הבצל טוב טוב.
 

לפניאחרי

מבשלים עם מכסה על אש בינונית-קטנה בערך שעה. אחרי שהבצל ממש רך, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות עד שכל הנוזלים מצטמצמים. ככה זה אמור להיראות בסוף:
 

מוכן

והצעה שלי - קחו פוקאצ`ה ביתית (מתכון בפוסט הבא), שימו עליה ריבת בצל וכבדים שעברו צלייה קלה (הכי פשוט - שמים בקערה את הכבדים, מעסים אותם עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 2 דקות מכל צד על מחבת פסים לוהטת)... פינוק מצויין ליום קיץ חם!
 

מנה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Levinzone אלא אם צויין אחרת