00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

בראוניס כשל"פ פרווה

בראוניס קלים להכנה, שוקולדיים ומתוקים - כשרים לפסח ובגרסת פרווה.
 
בראוניס כשל"פ פרווה/יוכי

4 חלבונים בטמפ` החדר
1 כוס סוכר  (כוס של 240 מ"ל)

מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר עד ליצירת קצף יציב
................................................................................................................

בסיר קטן מחממים עד להמסה תוך כדי ערבוב :
1 חב` מחמאה
150-200 גר` שוקולד מריר

מצננים מעט
..................................................................................................................
שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים:
4 חלמונים
1/2 כוס קקאו
לערבב היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית
מוסיפים:
את קצף החלבונים בתנועות קיפול
1 כוס קמח תפו"א - להוסיף בתנועות קיפול.

.......................................................................................................................

לרפד תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ25 דקות לא יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נהדר......נהדר.....נהדר...........תהנו יוכי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת