00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בית אמיתי

לימונצ`לו

לאבא שלי היתה יומולדת 90. אל תחשבו שהוא נגמל מעבודה יומית בפרדס. כל יום שעתיים גיזום לימונים, והרכבות איפה שצריך. נמר נמר. בכל אופן יום בשבוע אני איתו, גוזם ומרכיב. על עצי הלימון נשארו לימונים נהדרים. צהובים צהובים וקליפתם מלאה ניחוח. אז ברור שנעשה לימונצ`לו.
 
שבעה ליומנים יפים יפים ולא מהסופר כי אלו מדונגים.
בקבוק וודקה טובה עד מצוינת.
בקולפן מקלפים רק את הקליפה הצהובה(בלי הלבן) ושמים בצנצנת נקיה. יוצקים על הכל את הוודקה ומשאירים עשרה ימים לעמוד.
א"כ מכינים סירופ ליטר וחצי מים טובים(מומלץ מי גשם, הרי חורף עכשיו) קילו סוכר, הכל בסיר נירוסטה ומביאים לרתיחה. כשהסירפ התקרר לגמרי וזה מאוד חשוב, מסננים את הוודקה שכבר הצהיבה לתוך הסירופ ומערבבים וממלאים לבקבוקים נקיים. מאכסנים במזווה. מומלץ להכניס הבקבוק למקפיא לפני לגימה.
לחיים!!!.
אם חשקה נפשכם לראות איך מגדלים לימונים ללימונצ`לו סעו לחוף אמלפי באיטליה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל beitamitai אלא אם צויין אחרת