• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה

תוצאות חיפוש תגית:  >

מציג 1-9 מתוך 9 רשומות
אגרול סיני
אגרול  סיני במלית ירקות אגרול שהכנתי מהירקות שהיו לי בביתחלק טיגנתי וחלק קטן אפיתיהאפויים יצאו מעט יבשים(תמונה בסוף)במתכון אין כמויות  מדוייקות הכל לפי טעמכם חומרים: ווק או סיר רחב ועמוק 1 בצל בינוני חתוך לרצועות...
מוקפץ עוף עם ירקות וקשיו
ארוחה ססגונית המכילה את כל אבות המזון, קלה להכנה ומיוחדת בטעמה. המרכיבים:ירקות לפי בחירה:בצל, קישוא, גזר, פלפלים מתוק וחריף,כרוב,  כרובית, ברוקולי,תירס, אפונה, נבטים, פטריות טריות ומשומרות ובצל ירוק.  חזה עוף חתוך...
נכתב ב: מליאל- בישול ואפיה בקלי קלות של מליאלו| 10 באפריל 2010, 20:23
מוקפץ
מה דעתכם להתחיל להכין ארוחת צהרים קלה חצי שעה (לכל היותר) לפני בואה של אורחת אשר נשארת ליומיים, ובמילא יש עוד הרבהההה מה להכין עבורה ביומיים האלה? לי זה מאוד התאים. מנת פסטה עם ירקות בנוסח אסיאתי בתור ארוחת צהרים של יום שישי, ובעוד כשעתיים גם כך...
נכתב ב: אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך של Natiieו| 28 בנובמבר 2009, 00:07
בקר ואטריות במייפל ושום
בקר ואטריות במייפל ושום מקור: גיל חובב מצרכים: 350 גרם סינטה פרוס הכי דק שאפשר1/4 כוס שמן תירסבצל גדול קלוף וחתוך שמיניות1/2 פלפל אדום חריף קצוץ דק150 גרם אטריות ביצים "נודלס"10 שיני שום קלופות וחצויות2 פרחי ברוקולי1/3 כוס סירופ...
נכתב ב: יומתכון של יומתכוןו| 1 במרץ 2009, 09:47
Bok choy - ירוקים סינים מוקפצים
בימים האחרונים אנו עסוקים בארגונים לטיסה לביקור בארצנו הקטנטונת, אחותי היקרה מתחתנת בקרוב ואנחנו מגיעים לשמוח ביחד איתה. בהחלט התגעגענו לאוכל של אמא, עם כל האוכל הנהדר שיש כאן אנחנו תמיד שמחים לחזור ולהנות מהאוכל הישראלי והביתי שיש בארצנו,...
נכתב ב: Hungry for Taiwan של arieamirו| 17 בינואר 2009, 17:18

עוף גונג באו (Gong Bao Chicken ) פירסום מחדש !
 המנה הנפלאה הזו מגיעה אלינו ממחוז סצ`ואן שנמצא בדרום-מערב סין.מנה טעימה ופשוטה להכנה.אל תיבהלו מכמות הצ`ילי, (המנה לא כזו חריפה)  ואם אתם מאוהבי החריף, אתם מוזמנים להוסיף עוד צ`ילי או לנסות לאכול את הצ`ילי הנמצאים במנה (על אחריותכם...
נכתב ב: Hungry for Taiwan של arieamirו| 7 בנובמבר 2008, 10:00
נודלס מוקפץ עם ירקות
לפי בקשתו של אלון הכנתי היום מוקפץ כמו שמוקפץ צריך להיות....הירקות נשארו קרנצ`יים ולא סמרטוטיים תודות לוואק המושחם והותיק שלי (כמעט 20 שנה) וללהבה החזקה בכיריים.  ההבדל היחידי בין מה שאני הכנתי לבין מה שמכינים במסעדות זה שאני לא מוסיף...
נכתב ב: אוכל וחיות מבית טוב של bigjackו| 31 באוקטובר 2008, 21:57
שניים סינים =]
חזה עוף בנוסח סיני, ע"פ מתכון של אמא :)   מצרכים: כמו בד"כ באוכל סיני, יש המון ירקות ,כולם חתוכים לרצועות ארוכות ודקות :) 1-2 בצלים בינוניים (סתם כי בצל מאודה זה יאמי) 1-2 גזרים פלפל ירוק +פלפל אדום (אפשר גם צהוב, אני פחות אוהבת) כרוב 1-2...
נכתב ב: החולמת בהקיץ של Sofi Shו| 11 באפריל 2008, 00:33
נתחי בקר מוקפצים בסגנון סיני
 שלומלום...!!! אז ככה, קיבלתי לבדיקה רוטב סויה דל נתרן של חברת "קיקומן". אני מתה על רוטב הסויה הרגיל שלהם, כי באמת הוא מוצלח. יש בו מידת ריכוז נכונה, סמיכות מתאימה והטעם...הוו, הטעם.אין מצב שהרוטב לא ישדרג לי את המוקפצים למיניהם, ולא...
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ