• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה

תוצאות חיפוש תגית: 

מציג 1-10 מתוך 216 רשומות
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
לוביה יבשה ועדשים ברוטב עגבניות עשיר
בימים קרים אני מרגיש צורך לאכול תבשילי קטניות. בתבשיל זה שילוב של לוביה ושל עדשים ירוקות.טעים גם בתור רוטב לפסטה - פשוט לערבב עם פסטה קצרה מבושלת. אפשר גם לערבב עם אורז לבן או מלא.  המצרכים הדרושים: 1 בצל בינוני קצת שמן זית...
נכתב ב: מתכונים פה של מתכוניםפהו| 18 בינואר 2015, 08:41
לזניה חלבית
  . מצרכיםכ-1/2 חבילה דפי לזניה1 גביעי קוטג'1 שמנת חמוצה1 כוס שמנת לבישול1 גבינה לבנה3 ביצים1 בצל אדום קצוץכמה עלי ריחןרסק עגבניות של יכין 260 ג"ר3 כוסות  מים1 כפית אורגנו יבש450 גבינה מגורדת קנויה מהסופר150 גרם...
נכתב ב: הטלה-רחל בניאש מזרחי של rmizraheו| 6 בינואר 2015, 10:05
כדורי בשר ברוטב עגבניות
מצרכים לבשר (הבסיס):750 גרם בשר טחון מעורב בקר+עוף (לכמות שונה תצטרכו לשנות את כל הכמויות בהתאם). אמא שלי עושה את זה לפעמים רק מעוף. אני מכין לפעמים רק מבקר אבל כל תערובת – הולך.שני בצלים בינוניים+ (למי שלא עושה את זה עם מעבד מזון –...
נכתב ב: אבא פולניה של lseugyו| 18 בדצמבר 2014, 23:15
מיני פיצות
לא הספקתי אפילו לצלם תמונות, היו כ"כ טעימות שהן כולן נטרפו ישירות עם יציאתן מהתנור.המצרכים:לבצק:1/2 ק"ג קמח לחם1.5 כפות סוכר1/4 כוס שמן זית 1 כף שמרים יבשים1 כוס מים מעט חמימיםקורט מלח למלית:תערובת גבינות צהובות, מגוררות (עמק, פרמזן,...
נכתב ב: אוכלים טעים של niritcohen5ו| 10 בנובמבר 2014, 11:58
כתר שכולו פיצה
 כתר שכולו פיצה מבצק שמרים מצוין מי אמר, שחייבים פיצה שטוחה, עגולה רגילהחתוכה למשולשים? אפשר לצאת מהקופסה,להכין בצק שמרים נפלא, לעצב  ככתר ממולא כמו שצריך,ואחרי  שאפוי, ומתקרר קצת, לצבוט חתיכות בידייםאו לחתוך פרוסות...
נכתב ב: חשבתי שאפשר. של ש י א 1ו| 29 באוגוסט 2014, 08:57

פסטה פנה ברוטב עגבניות מוקרם
מצרכים: חבילת פסטה פנה  קופסת קוביות עגבניות 100 גר גבינה מגורדת מכל סוג שאוהבים קופסת פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות 2 בצלים בינוניים קצוצים 4 שיני שום כתושות 2 כפות מרק עוף 1 כף מרק פטריות פלפל כפית איטלקי כפית פפריקה אדומה כפית כורכום כפית...
נכתב ב: סטלה פ-מתכונים ביתיים של סטלה פו| 20 באוגוסט 2014, 22:48
קציצות עוף ברוטב עגבניות משגע
כל אחד ומתכון הקציצות שלו, אני אוהב לשלב בשלי קצת מסלטי השבת שנשארו כמו גזר מרוקאי, סלק מרוקאי, מטבוחה ועוד... (חבל לזרוק). קציצות עוף אוהבות רוטב עגבניות ושלי הכי פשוט להכנה ובעל טעם עמוק ועשיר (מה שצריך זה רק בלנדר טוב). לתערובת הקציצות: 500 גרם...
נכתב ב: לבשל בבית של idoxmaoz1ו| 19 באוגוסט 2014, 20:58
חציל ממולא בשר
הרעיון המקסים הזה רץ הרבה ברשת בווריאציות שונותהחלטתי לנסות גם. צורת ההגשה היפה שבתה אותי :-)מצרכים:חציל בינוני-גדולחצי קילו בשר טחון2 בצליםפטרוזיליה/שמיר/כוסברה - לפי הטעם3 שיני שום כתושותמלחפלפלכורכוםפפריקה מתוקהלרוטב:2 בצלים1/2 קופסת שימורים -...
נכתב ב: מתכוני אמוש של אמא טו גוו| 7 במאי 2014, 17:01
לחמניות טונה
בצק3 כוסות קמח שמרים3 כפות שמן1 כפות סוכרחצי כפית מלחכוס ורבע מים פושריםללוש הכל יחד לבצק אחיד להניח בצד עטוף בניילון לשעה {לא חייב להכפיל את הגודל}מילוי2 קופסאות טונה שמן/מיםרוטב עגבניות בסיסילערבב את השנים יחד.אפשרויות אחרות למילויתירס וגבינה...
נכתב ב: In The Kitchen של misisipi ITKו| 29 באוקטובר 2013, 17:56
עוד קטנות שהן גדולות ופסטה אחת
הבלונד מתחיל להיעלם ואני חוזרת ל "שורשים"  .  אמרו לי שפסים זה רק בפיג`מות.למדתי להתאזר בסבלנות, להתאפק אבל גם לחכות בפינה (בסבלנות).הפסקתי לאכול חיות.לינגוויני ברוטב שמן זית ועגבניות1 אריזה לינגוויני (אצלנו זה ברילה)3-4 עגבניות...
נכתב ב: המטבח של אלינוער של ליאור המקורית8ו| 1 באוקטובר 2013, 14:24
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
Copyright©1996-2015, תפוז אנשים בע"מ