• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה

תוצאות חיפוש תגית: 

מציג 1-8 מתוך 8 רשומות
עוף שלם עם בטטות ותפו"א
בס"דרציתי להכין את עוף המחמאות של הבת של פירגה שכולם משבחים..הייתי בטוחה שיש לי את כל המרכיבים הנחוצים, חוץ מהעובדה שאני הולכת להכין עוף שלם ולא רק ירכיים/כרעיים.במתכון היה צורך בעגבניות,אפונה וסויה. הייתי בטוחה שיש לי סויה, ובאמת היה לי אבל מה? פג...
נכתב ב: Con DeLight של mmw2008ו| 2 בדצמבר 2012, 01:31
עוגת גבינה ופירורים שחומים של פירגה
 חולה על עוגות גבינה !! אולם עוגת הגבינה והפרורים של פירגה מטעמים במטבח שוכנת קבע אצלי ולכבוד שבועות משתפת אותכם בסיפור הצלחה.  קלה להכנה ואפשר לשדרג כך שכל פעם הטעם שונה … והתוספות שאצלי אהבו לפזר מעל  שוקלד ציפס...
נכתב ב: על אוכל וזנזוני מוח של הים רגועו| 30 במאי 2012, 07:59
החלפת שבועות
  בקומונה סקראפ לי,אורגנה החלפת מתכון שבועות. שלא כהרגלי,פתאום קלטתי שהגיע הדד ליין לשליחת ההחלפה ובנוסף לכל הצרות גם נפלתי למיטה ליומיים.בשורה תחתונה,פדיחה, ההחלפה נשלחה באיחור ובכל זאת, הכנתי גלויית מתכון(הגודל היה צריך להיות 15X15) וכרטיס...
נכתב ב: מדגדג באצבעות של carmooshnו| 26 במאי 2012, 17:17
עוגת שוקולד לבן
                                                                          המרה של מתכון מעולה של פירגה - ‫עוגת קרם שוקולד לבן ופירורים – אפויה     תבנית חד פעמית מנייר בגודל 28.5/19.2 ס"מ חומרים לבצק-  130 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות 2 כפות רסק תפוחים 1 כוס קונדיטור, או תערובת לעוגות של א.א.ק אורנים 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה 1/2 כוס קמח אורז מלא 2 כפות קמח תירס הכי דק 1/2 שקית אבקת אפיה1/3 כוס נוזל, אני השתמשתי במיץ תפוזים 2 כפות סוכר חומרים לקרם : 200 גרם שוקולד לבן 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס מים 50 גרם חמאה או מרגרינה כף גדושה קונדיטור 3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים כף ליקר או ברנדי- לא חובה אופן ההכנה: במעבד מזון או ביד מעבדים לבצק רך ולא דביק את כל חומרי הבצק.במידה ויש צורך ניתן להוסיף עוד מעט נוזל ,רק עד שמתקבל בצק  נעים..חוצים את הבצק. מחצי אחד יוצרים נקניק עבה עוטפים ושומרים במקפיא(לגירוד) את החלק השני משטחים למשטח דק ועד כמה שאפשר אחיד,בעזרת הידיים בתבנית ואופים אפיה חלקית בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 7 דקות ,מוציאים  ומקררים. מכינים את הקרם: בסיר בינוני ממיסים תוך בחישה את השוקולד הלבן ו1/4 כוס סוכר לאחר שהשוקולד נמס, מוסיפים את החמאה/מרגריה . ממשיחים לבחוש עד שהיא נמסה. מוסיפים את הליקר/ברנדי. ומקררים . מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף יציב וחזק. מוסיפים כף גדושה של קונדיטור ומבליעים בתערובת. לחלמונים שבצלוחית מוסיפים מעט מקרם השוקולד (להשוואת טמפרטורה) ומוסיפים תוך בחישה לסיר עם קרם השוקולד. מבליעים בעדינות את קצף החלמונים בתוך השוקולד. בשלב הזה אני הוספתי כ 50 גרם שוקולד מריר מגורד . יוצקים את הבלילה על הבצק האפוי חלקית ואופים כ5 דקות  ב175 מעלות. מוציאים  את הבצק ששמרנו במקפיא מגררים במגרדת עבה ומפזרים על העוגה בשלב הזה גררתי עוד מעט שוקולד מריר.האפייה של ה 5דקות היא כדי ליצור קרום דק למען לא "יטבע" הבצק המגורד. מחזירים לאפייה של כ 35 דקות, עד שהעוגה מוכנה. אצלי החלק העליון השחים מהר מידי ולכן שמתי על העוגה נייר כסף והמשכתי לאפות.
נכתב ב: טעים ללא גלוטן של רותה טו| 5 ביוני 2011, 12:47
עוף בתנור בתוספת שעועית ירוקה
בס"ד מכירים את זה שאתם כ"כ רוצים להספיק להכין משהו שמרוב לחץ אתם שוכחים להוסיף רכיבים חשובים למתכון? לא? אז לי זה קורה. הפעם הכנתי את העוף במלח סילאני של פירגה עם מעט מאוד שינויים והטעם שלו יצא מאוד מוצלח, אך לפני ההצלחה כמעט שכחתי מרכיב מאוד...
נכתב ב: Con DeLight של mmw2008ו| 28 באוקטובר 2010, 13:11

בישול - פשטידת פסטה עם בצל
פשטידת פסטה ובצל (מבוסס על מתכון של קובי בר). 400 גר' רצועות פסטה רחבות. 50 גר חמאה או שתי כפות שמן קנולה. 4 בצלי פנינה בגודל בינוני, קצוצים דק. 4 ביצים טרופות. קמצוץ אגוז מוסקט. חצי כפית מלח או לפי הטעם חצי כפית סוכר (לא חייבים) 100 גר'...
נכתב ב: ALL MY SCRAP של beky1ו| 22 באוקטובר 2010, 14:40
פילאס במלית פירות יבשים\גבינה
פילאס במלית פירות יבשים\גבינה וחמוציות2 חבילות פילאס מופשרות4 תפוחי גראד סמיט חמוציםמשמשים יבשיםתמרים יבשיםאגוזי מלךשזיפים יבשיםצימוקים בהיריםחמוציות(לא חובה)2 כפות סילאן50 גר` מחמאה1 כף קינמון1 שקית סוכר וניל לגבינהחצי חבילת גבינת...
נכתב ב: הבלוג של רונית ויוסי של ronit137ו| 10 בינואר 2010, 20:49
קיבלתי את פרס הפרסום :)
בס"ד קיבלתי את פרס את הפרסום מ-arieamir.אז קודם כל, תודה רבה לך J.  שמחתי מאוד לקבל (מן הסתם P: )האמת שלא יוצא לי לבקר כ"כ בבלוגים, כי אני יותר טיפוס של פורומים , אבל אני בטוחה שהבלוג שלך מצויין וממליצה לכולם לבקר...
נכתב ב: Con DeLight של mmw2008ו| 14 בפברואר 2009, 22:35
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ