• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה

תוצאות חיפוש תגית: 

מציג 1-6 מתוך 6 רשומות
מרק לקוסקוס..!
  המרק יכול להיות ליווי לקוסקוס אבל לא רק... מדהים עם קרוטונים, או לחם שום ביתי או טוסטים... מתאים למזג האוויר החורפי הזה, משביע וממלא את הבית בניחוח מרגיע, (אותי בכל אופן)...   מרק עוף וירקות (לקוסקוס) מצרכים: 3 כרעיי עוף שטופים, מנוקים...
נכתב ב: היצירה של הלב @ של נסלישיליפוז15ו| 17 בפברואר 2012, 10:18
מרק לקוסקוס...
"הבצל במבצע, 6 פאונד בדולר" היא אמרה שניה לפני שנכנסתי לחנות של הארמנים שזה בעצם ה"שוק המקורה" פה. יש כאלה שקוראים לזה אצל הפרסי או הערבי, הכוונה היא לחנויות שבהם מוכרים מוצרים שמתאימים לאוכלוסיות המהגרים השונות. למשל בסופרים האלה הירקות מאוד זולים...
נכתב ב: יומני היקר.. של ממולדה תפוזו| 31 בדצמבר 2011, 09:14
מרק לקוסקוס
אוקיי, אז הקוסקוס קנוי והמתכון הוא של אמא רומנייה (שלי), אבל מדובר ללא ספק במנה המועדפת עליי, זו שאני מחכה לשישי בצהריים אצל אמא בשבילה...!   החומרים: 1.5 שקיות קוסקוס אינסטנט- עשוי לפי הוראות היצרן (בתמונה השתמשתי בקוסקוס מחיטה מלאה). 1 בצל...
נכתב ב: פשוט טעים של nois24ו| 27 ביוני 2011, 19:53
רוטב חומוס וירקות לקוסקוס
אז מתכון לקוסקוס כבר הבאתי... ועכשיו קבלו רוטב טעים לקוסקוס.כל אחד אוהב את המרק לקוסקוס שלו בצורה אחרת - יש כאלה שאוהבים רק עם ירקות, יש כאלה שאוהבים עם חומוס, יש כאלה שאוהבים עם שעועית ויש כאלה שאוהבים עם קטשופאני אוהבת את הרוטב של הקוסקוס עם...
נכתב ב: בישולים ועוד של krizו| 17 בנובמבר 2009, 20:35
מפרום-תפוחי אדמה ממולאים בבשר
הכנת המפרום דורשת מעט עבודה, אבל התוצאה שווה כל ביס. כל מילה שאוסיף מיותרת!!! מפרום - תפוחי אדמה ממולאים בשר מצרכים לקציצות:7 תפוחי אדמה (אם חסר ניתן להוסיף)1/2 קילו בשר טחון2 חלמונים 3 פרוסות לחם (שהושרו במים ונסחטו היטב)1 בצל גדול...
נכתב ב: סברו זה לא רק פיצה של המטבח של סברוו| 12 בנובמבר 2009, 08:33

מרק לקוסקוס
מרק אדמדם ועשיר של עוף וירקות שמתלווה בצורה מושלמת לקוסקוסומשאיר בפה טעם של עוד....אני ממליצה להוסיף לחגיגה גם מפרום (אצרף מתכון מחר)מילה שלי כולם יוצאים מרוצים ומחוייכים.יש גרסאות נוספות למרק של הקוסקוס ,אני בחרתי להתחיל דווקא בזו, כיוון...
נכתב ב: סברו זה לא רק פיצה של המטבח של סברוו| 11 בנובמבר 2009, 07:46
Copyright©1996-2014, תפוז אנשים בע"מ