• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect

כניסה לניהול הבלוג
שם משתמש:
סיסמא:
כניסה

תוצאות חיפוש תגית: 

מציג 1-10 מתוך 164 רשומות
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
כדורי לזניה
כדורי לזניה שמכינים מספגטי מבושל, מגלגלים סביב מלית גבינה. מפזרים עוד גבינה ודברים טובים ואופים בתנור עד שמבעבע וטעים....המצרכים:350 גר' ספגטי/ ספגטיני1 חבילת ריקוטה50 גר' גבינת צ'דר, מגוררת40 גר' גבינת פרמזן, מגוררתקצת תבלין איטלקי1...
נכתב ב: אוכלים טעים של niritcohen5ו| 7 במרץ 2015, 02:37
לזניה גבינות תרד ופטריות
 לזניה פטריות ותרדקופסת לזניה (Barilla) 1 גבינה 5%1 קופסת תרד100 גר' גבינת צ'דר מגוררת100 גר' גבינת קשקבל מגוררת200 גר' גבינת עמק מגוררת100 גר' בולגרית מגוררת1 קופסת פטריות שמפניון חתוכים לפרוסות1 בצל סגול קצוץ דק2...
נכתב ב: יפצ´וק מבשלת ואופה של yafchuk1ו| 16 בפברואר 2015, 18:21
לזניה עשירה
כשבא לנו ארוחת צהריים / ערב מהירה וטעימה, אין כמו לזניה!הלזניה שאני הכי אוהבת היא לא כשרה אבל למי ששומר אפשר בהחלט לוותר על הבשר ולהחליף בפטריות / חצילים או גם וגם מנה שכיף לתת לילדים לעזור. הקטנה שלי עזרה להכין (סידרה את דפי הלזניה) וכשהתיישבנו...
נכתב ב: מתכוני אמוש של אמא טו גוו| 2 בפברואר 2015, 15:05
לזניה חלק רביעי ואחרון
זהו! זה הגיע! היום אנחנו מכינים לזניה חברים. לכל הצמחונים ואוכלי כשר פיתרונות ותחליפים בסוף.אז תחזרו על המתכון לבשמל, צמצמו את סיר הבולונז ושטחו את דפי הפסטה יש רק שני מרכיבים חסרים. מרכיבים:200 גרם גבינת פרמזן מגוררת.100 גרם מוצרלה...
נכתב ב: Just Cooking של Justacookו| 14 בינואר 2015, 16:58
לזניה חלק שלישי – פסטה
אז עבר קצת יותר זמן משצפיתי אבל קבלו פיצוי: פוסט כפול!אז בואו נדבר על פסטה. אין כאן תורה מסיני, בצק מרודד שחתוך לצורות... נשמע אכזרי אבל בסופו של יום זה המצב.דבר ראשון בואו נציין את מכונת הפסטה. לחלקכם יש כבר ולחלקכם אין. מנסיוני אפשר ליצר פסטות...
נכתב ב: Just Cooking של Justacookו| 12 בינואר 2015, 12:35

לזניה חלק שני
היום ניגש לחלק השני בהכנת לזניה, אנחנו מדברים על הראגו, בואו נפשיט את הנושא וניגע בתעלומה המורכבת שנקראת ראגו.אז בואו נתחיל ממה זה ראגו? זה בעצם רוטב לפסטה, ישנן המון וריאציות אבל העיקר הוא שבראגו יש בשר ושהוא מגיע עם פסטה.אנחנו נעסוק היום בראגו...
נכתב ב: Just Cooking של Justacookו| 6 בינואר 2015, 13:43
לזניה חלק ראשון
אז עברתי לגור במסעדה ואני בקושי יוצא משם. לא מתלונן, להפך, כיף לי שם ויש במטבח החדש אנרגיות ממש טובות של משהו חדש.אז בואו נדבר על הכותרת, לזניה. אני אישית חולה על לזניה, מת על זה. אבל מנסיוני יש אנשים שקצת פוחדים מלהכין לזניה, אם זה כי הם לא יודעים...
נכתב ב: Just Cooking של Justacookו| 3 בינואר 2015, 16:46
טעים לנו לזניה
אם יש משהו שאני מטורפת עליו זה לזניה השילוב של פסטה עם רוטב טעים, פטריות/זיתים וגבינות טעימות שמלוות כל ביס פשוט עושה לי את זה אני ממש מכורה!!!והנה שופרסטאר (שופרסל) פינקו אותי בעלי לזניה להתנסות ואני מאושרתוכאן אני מגלה לכם מתכון פשוט וקל עם לא...
נכתב ב: מתנות חינם + של 0454ו| 9 בדצמבר 2014, 00:00
לזניה בשרית פעם ראשונה.
זה שאני לא באמת יודע לבשל – זה נכון. אוהב? כן. בטח. יודע? לא. ממש לא. אבל ברוח הסדרה "הצילו, אני לא יודע לבשל", אמרתי לעצמי שאם הם יכולים – גם אני יכול. זה עדיין לא נקרא "לבשל". יותר קרוב ל-"להכין אוכל". וככה לפעמים בא לי להשתעשע קצת...
נכתב ב: אבא פולניה של lseugyו| 22 בנובמבר 2014, 19:11
לזניית בשר וחצילים
בס"דשילוב נפלא של בשר וחצילים בין שכבות של עלי לזניהלערכים תזונתיים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6191    המצרכים למלית:חצי חבילת עלי לזניה1 חציל גדול500 גרם בשר טחון1 בצל גדול קצוץ5 שיני שום כתושות1 פלפל...
נכתב ב: לבשל בכיף של פזית 72ו| 19 בנובמבר 2014, 11:31
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  הבא 
Copyright©1996-2015, תפוז אנשים בע"מ