•    אוכל של בית חם לחובבי בישול כמוני כתבות שונות המלצות וקצת צחוק
  • 23 ביולי 2014
 

 
פורסם ב-10 בדצמבר 2010, 10:12 במדור כללי
 

מתאים לארוחות חג או ארוחת ליל שישי

 

חומרים:

7-6 כרעיי עוף עם העור (לשטוף היטב לפני)

כוס אורז מבושל קצת (לשים את האורז עם מים ולבשל לריכוך קל מאוד)

חופן שמיר קצוף דק דק

1 בצל קצוץ דק

3-2 פרוסות לחם מיום לפני

כף שטוחה אבקת מרק עוף לא חובה

מלח ופלפל לפי הטעם

כף אבקת מרק בצל

למריחה דבש

ואפשרי צנוברים למי שאוהב

אפשרי לתבלינים להוסיף טיפה כמון למי שאוהב אני לא הוספתי

מלח גס לפיזור

אופן ההכנה:

1. לבשל במים את האורז בישול קצרצר רק לטיפה ריכוך של האורז.

2. במקביל לטגן קלות את הבצל עד להזהבה ומקביל לקחת את הפרוסות לחם לחתוך לקוביות קטנות

   לשים בקערה לשפוך לקערה קצת שמן זית וקצת מלח גס ולערבב קלות ולשים בתנור להזהבה

המטרה שיצאו קרוטונים.

3. לערבב בקערה את האורז הקרוטונים מהלחם צנוברים במידה ורוצים תבלינים שמיר לערבב.

4. למלא את המילוי מתחת לעור שנמצא על העוף.

5. למרוח על העוף דבש לפזר מסביב לעופות מלח גס לשים בתנור על אפייה עד שהעוף מוכן.

בתאבון