•    אני חובבת בישול ואפיה, בעיקר אפיה. אני אוהבת להכין אוכל טוב ונהנית לצלם אותו. הילד שלי שלי כבר רגיל לשאול "אמא כבר צילמת?"
  • 30 ביולי 2014
 

 
פורסם ב-19 באוקטובר 2008, 8:46 במדור מתכונים
 

מעדן  אין מילה אחרת לתאר את המאכל הזה. מנה יפה וחגיגית שעושה המון רושם, מקסים על צלחת הגשה והטעם חבל על הזמן. גם הילדים שלי מתלהבים ממנה, זה נחטף אצלנו כמו צ`יפס. היא מצריכה קצת עבודה אבל שווה . דרך אגב זה יופי של פינגר פוד לאירוח, בדרך כלל אחרי כמה דקות לא נשאר כלום ואני לא יודעת אם להיות מרוצה שהכל נחטף או לכעוס על עצמי שלא הכנתי יותר...
 
חזה עוף ממולא מעדן ! - ניקי ב
 
מצרכים:
7 חזה עוף דפוקים דק (חשוב)
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ מייפל
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
200 - 300 ג` חזה אווז חתוך לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
חופן צנוברים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
 
הכנה:
1. להשרות את חזה העוף בקטשופ, מייפל וסויה.
 
2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את העגבניות כשהצד החתוך
כלפי מעלה. להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות 15 דקות.
 
3. לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף שום, חזה אווז לטגן כמה דקות ולתבל,
להוסיף את העגבניות, לקלות צנוברים ולהוסיף.
 
4. להניח שורה מהמילוי על חזה העוף לגלגל לרולדה, לנעוץ קיסמים
שלא יפתח.
 
5. להכין שתי קערות באחת ביצים ובשניה פירורי לחם,
לטבול את הרולדות בביצים ואח"כ בפירורי הלחם, לצפות היטב.
לטגן בשמן עמוק למחצה, אש בינונית.
 
הערות:
אחד המאכלים הכי טעימים שיש.
לא לשכוח להוציא את הקיסמים.
 
 
 
זהוב ופריך
 
 
 
חג שמח