•    אני חובבת בישול ואפיה, בעיקר אפיה. אני אוהבת להכין אוכל טוב ונהנית לצלם אותו. הילד שלי שלי כבר רגיל לשאול "אמא כבר צילמת?"
  • 18 בספטמבר 2014
 

 
פורסם ב-14 באוגוסט 2008, 8:48 במדור מתכונים
 

עוגה יפהפייה, עושה המון רושם בהגשה. שצריך עוגת רושם ולא בא לעבוד קשה זאת העוגה. הייתי אמורה להכין עוגה במהירות ועוגה שנראית טוב, לא סתם עוגה. לא היה לי זמן להשקיע ונזכרתי בעוגה הזאת שמצילה אותי כל פעם מחדש. את כל העוגה מכינים בקערה אחת, בלי יותר מידי כלים (מאוד חשוב ), קלי קלות הכנה וזה אחלה בשביל נשים עסוקות, מי יאמין שהכנתן אותה בעצמכן   לכל מי שחוששת להתעסק עם ג`לטין, אין בעוגה הזאת טיפת ג`לטין. 
אני יודעת יש כאלה שיגידו שלא ככה מכינים טירמיסו (והם צודקים) אבל זה הטירמיסו שאוהבים אצלי ואחרי הרבה ניסיונות אני לא משנה כלום. יצאה לי עוגה יפהפייה, התלהבתי וצילמתי הרבה, תהנו מהתמונות .
 
טירמיסו משגע וקל הכנה - ניקי ב
 
תבנית 26
בתבנית 24 יוצאת מאוד גבוהה
 
בסיס:
150 ג` ביסקויטים מרוסקים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום


הקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
אינסטנט וניל
2 כפיות תמצית וניל
כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
500 ג` גבינה לבנה
250 ג` גבינת מסקרפונה
חצי חבילת בישקוטים


כוס קפה שמורכבת:
2 כפיות אבקת נס קפה
כפית ליקר קפה
מים וחלב וסוכר
(תכינו נס קפה שאתם אוהבים לשתות)
 
הכנה:
1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.
 
2. להקציף שמנת, אינסטנט,חלב, וניל וסוכר לקרם.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את הגבינות.
 
3. להעביר מחצית מקרם הגבינה על הבסיס שהכנו.
לטבול את הבישקוטים בנס קפה  ולהניח על שכבת הגבינה,
ליצור שכבה של בישקוטים. מעל להוסיף את המחצית השניה
של קרם הגבינה.
 
4. לקרר 24 שעות, לפני ההגשה לפזר אבקת קקאו / נוגט
 
 
איזה גובה...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
לא צריך לגלות כמה היא קלה להכנה, שיחשבו שעבדתם קשה בשביל להכין אותה . תנו למחמאות לזרום. 
 
 סוף שבוע מתוק