לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום ביקורת מסעדות
הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון

26/08/09 12:18
עלי גרוסמן ואיה השפית היפנית שעבדה באונמי פתחו מסעדה יפנית חדשה בהוד השרון.
הארוחה שלנו אתמול היתה מצויינת ואני מקווה שהמיקום ההזוי - בין נגריה לחנות ציוד גננות וליד מסעדת אום - לא יפגע להם בעסקים.
המסעדה כעת בהרצה והוצהר בפנינו בתחילת הארוחה שנקבל 30% הנחה ושחלק מהמנות חסרות עדיין.

כל המנות היו מעוצבות בסגנון יפני יפהפה וטעמן היה בדרך כלל מושלם, למעט מנה סתמית אחת .היתה לנו ארוחה מבולגנת מבחינת סדר המנות, כי אחרי שהזמנו קצת, עלי ניגש אלינו, שוחח איתנו, והפקדנו בידיו להחליט על ההמשך, שהיה מצוין וקלע בול לטעמנו.
בכלל עלי התרוצץ כל הערב בין האורחים, קיבל את הנכנסים בברכת ברוכים הבאים ביפנית בקול תרועה ונוכחותו הורגשה בצורה מלבבת, ידידותית ובולטת.

קיבלנו לפתיחה OTH סלט מלפפונים ואצות וואקמה מצויין, עם סהרוני מלפפון פריכים וזוהרים ועלי מיקרו סגלגלים עדינים.
אחר כך האיש התלהב ממרק אגאדשי-טופו שהוגש עם צנון יפני מגורר דק וקוביות טופו מטוגנות בפנקו.
אני טעמתי שיפוד סלמון ברוטב ברביקיו יפני שהיה עסיסי ומושלם ושיפוד פרגית עם בצל ירוק שענה על כל הציפיות.
רול של שרימפ וסלמון היה טוב לסוגו, אך בנלי - ניתן לקבל כזה בכל סושיה.
סטייק טונה שהוגש לנו לאחר מכן היה סתמי ביותר. הטונה היתה מאוד טריה, אבל תפלה. דרגת ההכנה היתה MW - הרבה הרבה הרבה יותר מדי לטעמנו. רק טבילה בסויה הצילה אותה משממון. יחד עם הטונה הוגש צ'יפס, שעלי ביקש את רשותנו לסלק אותו מפאת שיממונו, ובמקום זה בחר עבורנו שלוש מנות נפלאות ומנצחות:
סשימי חזיר-ים וטרחון
סשימי של סלמון, דניס וטונה על סלט עלי מיקרו פריכים. הדגים היו טריים מאוד, עם טעמים מובחנים ומצויינים. מאוד אהבנו את הדגים הנאים, ונראה לי שבהם כדאי להתמקד במסעדה זו.

ותפארת הערב - ניגירי צלופח מתקתק ולידו סושי ששמו פרח מזכרוני, שהכיל מעל האורז העטוף באצה ביצי סלמון בכתום-עז וחלמון ביצת שלו חי. קיבלנו הנחיה לאכות את זה בביס אחד בעיניים עצומות, והאמת שהתחושה בפה היתה מרתקת, במיוחד כשהחלמון ניסה לחמוק ולגלוש לגרון, אך בפעולת לשון זריזה הצלחתי לעצור את החמקמק ולהנות מהמרקם והטעם כשהוא התפצח.

האיש - שכנראה מחזיק קיבה נפרדת לדגים עדיין לא חש שובע והזמין מרק מיסו עם חצי סרטן. המרק היה בעל מליחות מדוייקת, עם אצות במרקם מדוייק וסרטן מתקתק. מנה טובה מאוד, ומדוייקת.
לקינוח טעמנו מלבי משמנת וחלב קוקוס עם פירות יער. לטעמי היה מתוק מדי, האיש טען שזו מתיקות מושלמת. טעם הקוקוס הורגש היטב, וכנראה שצריך קינוחים מערביים עם רמזים למזרח במסעדות מסוג זה, למרות שנדמה לי שליפן אין שום קשר ישיר לחלב קוקוס.

יחד עם שתי בירות אסהי יפניות וקוס קווה קריסטליאנו, ואחרי הנחת ההרצה, החשבון הגיע ל-316 ש"ח.

אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון
<< ההודעה הנוכחית
26/08/2009 | 12:18
39
243
עלי גרוסמן ואיה השפית היפנית שעבדה באונמי פתחו מסעדה יפנית חדשה בהוד השרון.
הארוחה שלנו אתמול היתה מצויינת ואני מקווה שהמיקום ההזוי - בין נגריה לחנות ציוד גננות וליד מסעדת אום - לא יפגע להם בעסקים.
המסעדה כעת בהרצה והוצהר בפנינו בתחילת הארוחה שנקבל 30% הנחה ושחלק מהמנות חסרות עדיין.

כל המנות היו מעוצבות בסגנון יפני יפהפה וטעמן היה בדרך כלל מושלם, למעט מנה סתמית אחת .היתה לנו ארוחה מבולגנת מבחינת סדר המנות, כי אחרי שהזמנו קצת, עלי ניגש אלינו, שוחח איתנו, והפקדנו בידיו להחליט על ההמשך, שהיה מצוין וקלע בול לטעמנו.
בכלל עלי התרוצץ כל הערב בין האורחים, קיבל את הנכנסים בברכת ברוכים הבאים ביפנית בקול תרועה ונוכחותו הורגשה בצורה מלבבת, ידידותית ובולטת.

קיבלנו לפתיחה OTH סלט מלפפונים ואצות וואקמה מצויין, עם סהרוני מלפפון פריכים וזוהרים ועלי מיקרו סגלגלים עדינים.
אחר כך האיש התלהב ממרק אגאדשי-טופו שהוגש עם צנון יפני מגורר דק וקוביות טופו מטוגנות בפנקו.
אני טעמתי שיפוד סלמון ברוטב ברביקיו יפני שהיה עסיסי ומושלם ושיפוד פרגית עם בצל ירוק שענה על כל הציפיות.
רול של שרימפ וסלמון היה טוב לסוגו, אך בנלי - ניתן לקבל כזה בכל סושיה.
סטייק טונה שהוגש לנו לאחר מכן היה סתמי ביותר. הטונה היתה מאוד טריה, אבל תפלה. דרגת ההכנה היתה MW - הרבה הרבה הרבה יותר מדי לטעמנו. רק טבילה בסויה הצילה אותה משממון. יחד עם הטונה הוגש צ'יפס, שעלי ביקש את רשותנו לסלק אותו מפאת שיממונו, ובמקום זה בחר עבורנו שלוש מנות נפלאות ומנצחות:
סשימי חזיר-ים וטרחון
סשימי של סלמון, דניס וטונה על סלט עלי מיקרו פריכים. הדגים היו טריים מאוד, עם טעמים מובחנים ומצויינים. מאוד אהבנו את הדגים הנאים, ונראה לי שבהם כדאי להתמקד במסעדה זו.

ותפארת הערב - ניגירי צלופח מתקתק ולידו סושי ששמו פרח מזכרוני, שהכיל מעל האורז העטוף באצה ביצי סלמון בכתום-עז וחלמון ביצת שלו חי. קיבלנו הנחיה לאכות את זה בביס אחד בעיניים עצומות, והאמת שהתחושה בפה היתה מרתקת, במיוחד כשהחלמון ניסה לחמוק ולגלוש לגרון, אך בפעולת לשון זריזה הצלחתי לעצור את החמקמק ולהנות מהמרקם והטעם כשהוא התפצח.

האיש - שכנראה מחזיק קיבה נפרדת לדגים עדיין לא חש שובע והזמין מרק מיסו עם חצי סרטן. המרק היה בעל מליחות מדוייקת, עם אצות במרקם מדוייק וסרטן מתקתק. מנה טובה מאוד, ומדוייקת.
לקינוח טעמנו מלבי משמנת וחלב קוקוס עם פירות יער. לטעמי היה מתוק מדי, האיש טען שזו מתיקות מושלמת. טעם הקוקוס הורגש היטב, וכנראה שצריך קינוחים מערביים עם רמזים למזרח במסעדות מסוג זה, למרות שנדמה לי שליפן אין שום קשר ישיר לחלב קוקוס.

יחד עם שתי בירות אסהי יפניות וקוס קווה קריסטליאנו, ואחרי הנחת ההרצה, החשבון הגיע ל-316 ש"ח.

אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

הידד על הדיווח המפורט הראשון על המקום !!!
26/08/2009 | 12:47
7
יש סיבה לחזור הביתה (מהחופשה....)
תודה רבה על הביקורת!
26/08/2009 | 13:29
4
הוסף לto do list
על הדיווח
26/08/2009 | 14:32
1
3
מקום כזה קרוב לבית, יכול להיות מעניין מאד.

לא יודעת אם אני אוכל ביצת שלו חיה, אבל ניגירי צלופח, בהחלט כן :)
חלמון חי זה לא עד כדי כך נורא..
26/08/2009 | 15:10
4
נשמע ממש טוב
26/08/2009 | 14:38
3
ואגב המיקום - מסעדה מוצלחת במיקום גרוע דווקא משפיעה לעתים לטובה על האיזור - ראי קופי בר למשל ואני יכולה לחשוב גם על טאטי ביסטרו .
OM לא סובלת במיוחד מהמיקום
26/08/2009 | 15:25
10
רק בשר/רק מהים בסלמה גם דוגמה לכך שהמיקום איננו מרתיע בהכרח.
יאמאטויה - אוישיי!
27/08/2009 | 00:01
13
14
תקציר מנהלים: דגים ברמה מעולה, מקום נעים ומחירי הרצה - מה עוד צריך?

הבשורה שעלי גרוסמן פתח מסעדה יפנית חדשה הצליחה לגרום לשני תל אביבים לעשות את דרכם להוד השרון. עכשיו הם כבר מפנטזים על הפעם הבאה...
היינו שלושה ומיד הזמנו אגדשי טופו - שהיה טעים - סוף סוף מסעדה שלא מתקמצנת על הצנון המגורר שנותן לרטבים את הקיק הדרוש. לאחר התיעצות קצרה עם עלי, הפקדנו את עצמנו בידיו.
אחרי המתנה ארוכה (המקום בהרצה, והמלצרית התנצלה מראש) קבלנו סשימי - 3 פרוסות נאות (תרתי משמע) של סלמון, טונה וטרחון באיכות מצוינת. הטרחון במיוחד מצא חן בעינינו.
עלי מיקרו ו"אטריות" של צנון וגזר היו המצע של מנה נוספת של דגים נאים, הפעם טונה, סלמון ודניס פרוסים דק. מלח גס ורוטב עדין הפכו את המנה לתענוג.
קערת אורז מתובל עם טמפורה שרימפס (ביקשנו וקיבלנו רוטב טמפורה ליד) היתה טובה.
המנה הפחות טובה של הערב - "סושי ישראלי" - סנדביץ' עם דג ספייסי, שבבי טמפורה ורוטב צ'ילי. חבל שעלי לא "קלט" אותנו ולא הבין שזה לא בשבילנו. כששאלנו אותו על כך אמר "זה מה שאנשים אוהבים". לדעתי זה בזבוז של חומרי גלם טובים.
גם האונגי  - צלופח (שקבלנו לבקשתנו הספציפית) היה רחוק ממושלם.

קינחנו בסשימי טרחון שהצטרפה אליו חתיכה מהחלק השמן של הסלמון, ובעקבות הביקורת מלמעלה אני ביקשתי גונקנמאקי עם ביצי סלמון וחלמון ביצה.
זה קינוח!
עם מים + 2 קולה החשבן הסתכם ב-447, או 313 אחרי הנחת הרצה.
האם בררת עד מתי הנחת ההרצה ?
27/08/2009 | 00:24
7
2
ואם את נתת גושפנקא- 4 שעות נהיגה ואני שם....
my thoughts exactly
27/08/2009 | 01:43
1
לא
27/08/2009 | 07:43
5
2
אבל גם בלי ההנחה זה מחיר ממש סביר.
שכחתי לציין שקבלנו גם מרק מיסו - אחד לכל אחד.

עלי אמר שהתפריט מתוכנן להשתנות כל הזמן, לפי מצאי חומרי הגלם ועונות השנה - כמו שצריך להיות.
זה לא עלי, זה אלי. קיצור של אריאל
28/08/2009 | 06:45
4
2
אני חושבת שזה עלי
28/08/2009 | 08:43
3
4
אבל אם את יודעת אחרת אז בסדר. בחיפוש בגוגל נראה שרוב האנשים חושבים כמוני (345 מול 145).
wow ספרת??? כל הכבוד
28/08/2009 | 12:54
2
3
איזו תגובה נעימה...תודה לך
28/08/2009 | 12:58
1
2
בשבילך תמיד
28/08/2009 | 19:12
2
איך זה ביחס ליושי?
27/08/2009 | 13:59
4
1
יותר טוב אבל לא בנוק אאוט אלא בנקודות :)
27/08/2009 | 14:15
3
1
הנקודות השליליות (כי בסה"כ אני מוכנה לאכול כל ערב באחד מהמקומות האלו):
ביושי הטונה היתה גרועה, ופחות נעים לשבת. גם למיסו היה טעם לואי.
ביאמאטויה הצלופח היה חלש. אבל חוצמזה זה קרוב לבית ויש מלא חניה :)
חניה זה קלף מנצח, ללא ספק.
27/08/2009 | 14:21
2
1
פעמים אחרונות שהיינו ביושי הלכנו ברגל חצי תל אביב (לא דבר רע בפני עצמו, אבל לא תמיד מתאים).
אני חושבת שבבסיס, מה שחשוב זה למי יש איזה דג
27/08/2009 | 14:26
1
1
טרי באותו יום...למרות שבשני המקומות יש גם מאכלים שלא מבוססים על דגים נאים.
הטונה ביאמאטויה היתה נהדרת, אני מקווה שתמיד יקפידו שם על איכות אבל זה קשה.

יידגם בקרוב...
27/08/2009 | 14:27
כבר אימצתי כמסעדת הבית החדשה שלי
27/08/2009 | 07:59
5
אתמול בלילה, פעם שניה השבוע,
מקום שהרגשתי מספיק נוח לנחות בו עם נעלי בית, כשהרעב תקף אותנו.

עזבו אותי משמות ביפנית,
התחלנו עם טופו קריספי שתמיד חביב לפתוח איתו, יחד עם הסלט הקטנטן והקריספי OTH
וסלט פטריות חמות ברוטב סויה מלוח ועשיר. מלא מלא פטריות מכל מיני סוגים, מרקמים וטעמים שוחות בשלולית רוטב עם טעמים חזקים ומחמיאים.

לקחנו קומבינציה לשניים, עם מאקי אבי שהיה מעולה מעולה, סנדוויץ עם סלמון סקין עשוי טוב מאוד, ועוד רול עם ספייסי טונה בה הטריות צעקה מבפנים.
אה! גם סשימי דניס שהיה מושלם, עם צנוברים מעל שגרמו לי ללקק את הצלחת.

לקינוח כדור אורז מטוגן עם שוקולד מריר בפנים,
שאותי לא ממש הרשים, אבל נעלם מהצלוחית בכות האיש
(בשלב הזה קצת התגעגעתי לקינוחים של אונמי...)
הפוך לו,
אספרסו לי,
ושיחה נעימה עם אלי המקסים שנראה מאושר מתמיד.

130 ש"ח לפני הטיפ ואחרי ההנחה. (כולל גם פעמיים שתיה קלה)

בטוח שבקרוב ייראו אותי שוב שם.


הכי הכי כייף שם - זאת האוירה הלא רשמית
ותחושה של...בית.

יש למישהו את הטלפון ??
27/08/2009 | 13:55
12
1
להזמין מקום??
09-7407554
27/08/2009 | 14:02
11
2
גם אנחנו היינו אתמול...

בערב היה די מלא אבל קיבלו אותנו גם בלי הזמנה מראש.

מומלץ...
איפה ישבתם?
27/08/2009 | 14:09
9
על השולחן הגבוה מול הכניסה
27/08/2009 | 14:21
8
1
אוקיי, חשבתי שאתם הזוג שישב לידנו...
27/08/2009 | 14:23
7
2
אנחנו ישבנו בפינה, ליד החלון של המטבח (אני לא אוהבת כסאות בר)...
קטעים
27/08/2009 | 14:31
1
3
אני אוהבת מאוד כסאות בר אבל האיש שלי אמר בסוף הארוחה שלא היה לו נוח.
מה שכן אני חייבת לשאול אותך - האם גם לדעתך המזגן היה מכוון על מעלות מתחת לאפס?
אני אוהבת שקר והיה לי נעים
27/08/2009 | 18:36
1
החברה שהיתה איתנו אכן התעטפה בסוודר.
לנטע ולכולם ,שווה סיעה מיוחדת ?
27/08/2009 | 16:47
4
סיעה = נסיעה
27/08/2009 | 16:55
ממש שווה.
27/08/2009 | 17:22
1
2
אני די בטוחה שאם המסעדה היתה ממוקמת ברח' הארבעה בתל אביב ההייפ סביבה היה הרבה יותר רעשני.
כשאני מזהה איכות – אני נצמדת.
וב19:00 בערב לא צריך להזמין מקומות, אבל ב-20:30 כבר היה מלא עד אפס מקום.


ואני שמחה מאוד שיש עוד אנשים שהגיעו והתלהבו ואהבו. כך יש סיכוי גדול יותר שהמסעדה תשגשג. ואם יש לי תרומונות קטנטונת בחשיפה שלה – עוד יותר טוב. אינטרס אישי, שתהיה מסעדה ברמה הזו קל"ב.
כל מי ששמע שגרוסמן פותח מסעדה רצה ללכת
27/08/2009 | 18:24
1
הדיווח שהיה פה לפני כשבוע שהמסעדה פתוחה עשה את שלו. החברים שהגיעו מתל אביב נשבעו לי שהם שמעו שהיא עדיין לא נפתחה...
ודאי
27/08/2009 | 18:27
1
זה גם די קרוב בסה"כ
אז היינו כולנו באותה השעה
27/08/2009 | 17:54
1
ומילה על המוסיקה:

מעולה!!
אנחנו מסתבר סאקרים של peer pressure...
27/08/2009 | 18:36
3
3
השיחה במסנג'ר נראתה ככה :

Irene says:
יש סושייה חדשה ממש טובה בהוד השרון. כנראה קצת יותר טובה מיושי
Slarti says:
באמת? נלך הערב?



נשוב לדווח.
ממליצה להזמין מקום...
27/08/2009 | 18:37
2
מחפשת מספר טלפון בעודנו מדברות...
27/08/2009 | 18:40
1
יש לך במקרה?
לא משנה
27/08/2009 | 18:43
אוי ואבוי...מה עשית לי, אדמה?...
28/08/2009 | 09:09
3
יש לי חברה שמנסה לשכנע אותי לעבור דירה לשרון
נראה לי שעכשיו יהיה לה קלף מנצח...ועכשיו נחשפו המניעים האמיתיים של קוקי...

אני מוכנה ללכת אחרי אלי גרוסמן באש ובוואסאבי, ואם פסיונטע מאשרת - בכלל אין היסוס

תודה על החשיפה
הודעות אחרונות
15:36 | 04.09.15 אקונומיקה
13:11 | 04.09.15 Cafe Latte
07:29 | 04.09.15 יוסי גודל
17:00 | 03.09.15 bruno01
15:17 | 03.09.15 ליאור020
11:09 | 03.09.15 לימור דה
21:17 | 02.09.15 littlerunaway
13:49 | 02.09.15 Gרר
11:19 | 02.09.15 שירפלד
00:57 | 02.09.15 דוקטור פוד
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ