בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם                                                                     שירשורים קבועים: שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.
הפורום אינו פרסומי. ניתן לשלוח מידע עבור השירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                                                   עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון

26/08/09 12:18
עלי גרוסמן ואיה השפית היפנית שעבדה באונמי פתחו מסעדה יפנית חדשה בהוד השרון.
הארוחה שלנו אתמול היתה מצויינת ואני מקווה שהמיקום ההזוי - בין נגריה לחנות ציוד גננות וליד מסעדת אום - לא יפגע להם בעסקים.
המסעדה כעת בהרצה והוצהר בפנינו בתחילת הארוחה שנקבל 30% הנחה ושחלק מהמנות חסרות עדיין.

כל המנות היו מעוצבות בסגנון יפני יפהפה וטעמן היה בדרך כלל מושלם, למעט מנה סתמית אחת .היתה לנו ארוחה מבולגנת מבחינת סדר המנות, כי אחרי שהזמנו קצת, עלי ניגש אלינו, שוחח איתנו, והפקדנו בידיו להחליט על ההמשך, שהיה מצוין וקלע בול לטעמנו.
בכלל עלי התרוצץ כל הערב בין האורחים, קיבל את הנכנסים בברכת ברוכים הבאים ביפנית בקול תרועה ונוכחותו הורגשה בצורה מלבבת, ידידותית ובולטת.

קיבלנו לפתיחה OTH סלט מלפפונים ואצות וואקמה מצויין, עם סהרוני מלפפון פריכים וזוהרים ועלי מיקרו סגלגלים עדינים.
אחר כך האיש התלהב ממרק אגאדשי-טופו שהוגש עם צנון יפני מגורר דק וקוביות טופו מטוגנות בפנקו.
אני טעמתי שיפוד סלמון ברוטב ברביקיו יפני שהיה עסיסי ומושלם ושיפוד פרגית עם בצל ירוק שענה על כל הציפיות.
רול של שרימפ וסלמון היה טוב לסוגו, אך בנלי - ניתן לקבל כזה בכל סושיה.
סטייק טונה שהוגש לנו לאחר מכן היה סתמי ביותר. הטונה היתה מאוד טריה, אבל תפלה. דרגת ההכנה היתה MW - הרבה הרבה הרבה יותר מדי לטעמנו. רק טבילה בסויה הצילה אותה משממון. יחד עם הטונה הוגש צ'יפס, שעלי ביקש את רשותנו לסלק אותו מפאת שיממונו, ובמקום זה בחר עבורנו שלוש מנות נפלאות ומנצחות:
סשימי חזיר-ים וטרחון
סשימי של סלמון, דניס וטונה על סלט עלי מיקרו פריכים. הדגים היו טריים מאוד, עם טעמים מובחנים ומצויינים. מאוד אהבנו את הדגים הנאים, ונראה לי שבהם כדאי להתמקד במסעדה זו.

ותפארת הערב - ניגירי צלופח מתקתק ולידו סושי ששמו פרח מזכרוני, שהכיל מעל האורז העטוף באצה ביצי סלמון בכתום-עז וחלמון ביצת שלו חי. קיבלנו הנחיה לאכות את זה בביס אחד בעיניים עצומות, והאמת שהתחושה בפה היתה מרתקת, במיוחד כשהחלמון ניסה לחמוק ולגלוש לגרון, אך בפעולת לשון זריזה הצלחתי לעצור את החמקמק ולהנות מהמרקם והטעם כשהוא התפצח.

האיש - שכנראה מחזיק קיבה נפרדת לדגים עדיין לא חש שובע והזמין מרק מיסו עם חצי סרטן. המרק היה בעל מליחות מדוייקת, עם אצות במרקם מדוייק וסרטן מתקתק. מנה טובה מאוד, ומדוייקת.
לקינוח טעמנו מלבי משמנת וחלב קוקוס עם פירות יער. לטעמי היה מתוק מדי, האיש טען שזו מתיקות מושלמת. טעם הקוקוס הורגש היטב, וכנראה שצריך קינוחים מערביים עם רמזים למזרח במסעדות מסוג זה, למרות שנדמה לי שליפן אין שום קשר ישיר לחלב קוקוס.

יחד עם שתי בירות אסהי יפניות וקוס קווה קריסטליאנו, ואחרי הנחת ההרצה, החשבון הגיע ל-316 ש"ח.

אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

 
יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון
<< ההודעה הנוכחית
26/08/09 12:18
212צפיות
הידד על הדיווח המפורט הראשון על המקום !!!
26/08/09 12:47
7צפיות
תודה רבה על הביקורת!
26/08/09 13:29
4צפיות
על הדיווח
26/08/09 14:32
3צפיות
º
חלמון חי זה לא עד כדי כך נורא..
26/08/09 15:10
4צפיות
נשמע ממש טוב
26/08/09 14:38
3צפיות
OM לא סובלת במיוחד מהמיקום
26/08/09 15:25
8צפיות
יאמאטויה - אוישיי!
27/08/09 00:01
12צפיות
האם בררת עד מתי הנחת ההרצה ?
27/08/09 00:24
2צפיות
º
my thoughts exactly
27/08/09 01:43
1צפיות
לא
27/08/09 07:43
2צפיות
º
זה לא עלי, זה אלי. קיצור של אריאל
28/08/09 06:45
2צפיות
אני חושבת שזה עלי
28/08/09 08:43
3צפיות
º
wow ספרת??? כל הכבוד
28/08/09 12:54
3צפיות
º
איזו תגובה נעימה...תודה לך
28/08/09 12:58
2צפיות
º
בשבילך תמיד
28/08/09 19:12
2צפיות
º
איך זה ביחס ליושי?
27/08/09 13:59
1צפיות
יותר טוב אבל לא בנוק אאוט אלא בנקודות :)
27/08/09 14:15
1צפיות
חניה זה קלף מנצח, ללא ספק.
27/08/09 14:21
1צפיות
אני חושבת שבבסיס, מה שחשוב זה למי יש איזה דג
27/08/09 14:26
1צפיות
º
יידגם בקרוב...
27/08/09 14:27
כבר אימצתי כמסעדת הבית החדשה שלי
27/08/09 07:59
5צפיות
יש למישהו את הטלפון ??
27/08/09 13:55
1צפיות
09-7407554
27/08/09 14:02
1צפיות
º
איפה ישבתם?
27/08/09 14:09
º
על השולחן הגבוה מול הכניסה
27/08/09 14:21
1צפיות
אוקיי, חשבתי שאתם הזוג שישב לידנו...
27/08/09 14:23
2צפיות
קטעים
27/08/09 14:31
3צפיות
אני אוהבת שקר והיה לי נעים
27/08/09 18:36
1צפיות
º
לנטע ולכולם ,שווה סיעה מיוחדת ?
27/08/09 16:47
º
סיעה = נסיעה
27/08/09 16:55
ממש שווה.
27/08/09 17:22
2צפיות
כל מי ששמע שגרוסמן פותח מסעדה רצה ללכת
27/08/09 18:24
1צפיות
ודאי
27/08/09 18:27
1צפיות
אז היינו כולנו באותה השעה
27/08/09 17:54
1צפיות
אנחנו מסתבר סאקרים של peer pressure...
27/08/09 18:36
2צפיות
º
ממליצה להזמין מקום...
27/08/09 18:37
מחפשת מספר טלפון בעודנו מדברות...
27/08/09 18:40
º
לא משנה
27/08/09 18:43
אוי ואבוי...מה עשית לי, אדמה?...
28/08/09 09:09
2צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix