לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

 שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                   תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם
הפורום אינו פרסומי. נא לשלוח מידע לשירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                       עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון

26/08/09 12:18
עלי גרוסמן ואיה השפית היפנית שעבדה באונמי פתחו מסעדה יפנית חדשה בהוד השרון.
הארוחה שלנו אתמול היתה מצויינת ואני מקווה שהמיקום ההזוי - בין נגריה לחנות ציוד גננות וליד מסעדת אום - לא יפגע להם בעסקים.
המסעדה כעת בהרצה והוצהר בפנינו בתחילת הארוחה שנקבל 30% הנחה ושחלק מהמנות חסרות עדיין.

כל המנות היו מעוצבות בסגנון יפני יפהפה וטעמן היה בדרך כלל מושלם, למעט מנה סתמית אחת .היתה לנו ארוחה מבולגנת מבחינת סדר המנות, כי אחרי שהזמנו קצת, עלי ניגש אלינו, שוחח איתנו, והפקדנו בידיו להחליט על ההמשך, שהיה מצוין וקלע בול לטעמנו.
בכלל עלי התרוצץ כל הערב בין האורחים, קיבל את הנכנסים בברכת ברוכים הבאים ביפנית בקול תרועה ונוכחותו הורגשה בצורה מלבבת, ידידותית ובולטת.

קיבלנו לפתיחה OTH סלט מלפפונים ואצות וואקמה מצויין, עם סהרוני מלפפון פריכים וזוהרים ועלי מיקרו סגלגלים עדינים.
אחר כך האיש התלהב ממרק אגאדשי-טופו שהוגש עם צנון יפני מגורר דק וקוביות טופו מטוגנות בפנקו.
אני טעמתי שיפוד סלמון ברוטב ברביקיו יפני שהיה עסיסי ומושלם ושיפוד פרגית עם בצל ירוק שענה על כל הציפיות.
רול של שרימפ וסלמון היה טוב לסוגו, אך בנלי - ניתן לקבל כזה בכל סושיה.
סטייק טונה שהוגש לנו לאחר מכן היה סתמי ביותר. הטונה היתה מאוד טריה, אבל תפלה. דרגת ההכנה היתה MW - הרבה הרבה הרבה יותר מדי לטעמנו. רק טבילה בסויה הצילה אותה משממון. יחד עם הטונה הוגש צ'יפס, שעלי ביקש את רשותנו לסלק אותו מפאת שיממונו, ובמקום זה בחר עבורנו שלוש מנות נפלאות ומנצחות:
סשימי חזיר-ים וטרחון
סשימי של סלמון, דניס וטונה על סלט עלי מיקרו פריכים. הדגים היו טריים מאוד, עם טעמים מובחנים ומצויינים. מאוד אהבנו את הדגים הנאים, ונראה לי שבהם כדאי להתמקד במסעדה זו.

ותפארת הערב - ניגירי צלופח מתקתק ולידו סושי ששמו פרח מזכרוני, שהכיל מעל האורז העטוף באצה ביצי סלמון בכתום-עז וחלמון ביצת שלו חי. קיבלנו הנחיה לאכות את זה בביס אחד בעיניים עצומות, והאמת שהתחושה בפה היתה מרתקת, במיוחד כשהחלמון ניסה לחמוק ולגלוש לגרון, אך בפעולת לשון זריזה הצלחתי לעצור את החמקמק ולהנות מהמרקם והטעם כשהוא התפצח.

האיש - שכנראה מחזיק קיבה נפרדת לדגים עדיין לא חש שובע והזמין מרק מיסו עם חצי סרטן. המרק היה בעל מליחות מדוייקת, עם אצות במרקם מדוייק וסרטן מתקתק. מנה טובה מאוד, ומדוייקת.
לקינוח טעמנו מלבי משמנת וחלב קוקוס עם פירות יער. לטעמי היה מתוק מדי, האיש טען שזו מתיקות מושלמת. טעם הקוקוס הורגש היטב, וכנראה שצריך קינוחים מערביים עם רמזים למזרח במסעדות מסוג זה, למרות שנדמה לי שליפן אין שום קשר ישיר לחלב קוקוס.

יחד עם שתי בירות אסהי יפניות וקוס קווה קריסטליאנו, ואחרי הנחת ההרצה, החשבון הגיע ל-316 ש"ח.

אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

 
יאמאטויה - יפנית חדשה בהוד השרון
<< ההודעה הנוכחית
26/08/09 12:18
231צפיות
עלי גרוסמן ואיה השפית היפנית שעבדה באונמי פתחו מסעדה יפנית חדשה בהוד השרון.
הארוחה שלנו אתמול היתה מצויינת ואני מקווה שהמיקום ההזוי - בין נגריה לחנות ציוד גננות וליד מסעדת אום - לא יפגע להם בעסקים.
המסעדה כעת בהרצה והוצהר בפנינו בתחילת הארוחה שנקבל 30% הנחה ושחלק מהמנות חסרות עדיין.

כל המנות היו מעוצבות בסגנון יפני יפהפה וטעמן היה בדרך כלל מושלם, למעט מנה סתמית אחת .היתה לנו ארוחה מבולגנת מבחינת סדר המנות, כי אחרי שהזמנו קצת, עלי ניגש אלינו, שוחח איתנו, והפקדנו בידיו להחליט על ההמשך, שהיה מצוין וקלע בול לטעמנו.
בכלל עלי התרוצץ כל הערב בין האורחים, קיבל את הנכנסים בברכת ברוכים הבאים ביפנית בקול תרועה ונוכחותו הורגשה בצורה מלבבת, ידידותית ובולטת.

קיבלנו לפתיחה OTH סלט מלפפונים ואצות וואקמה מצויין, עם סהרוני מלפפון פריכים וזוהרים ועלי מיקרו סגלגלים עדינים.
אחר כך האיש התלהב ממרק אגאדשי-טופו שהוגש עם צנון יפני מגורר דק וקוביות טופו מטוגנות בפנקו.
אני טעמתי שיפוד סלמון ברוטב ברביקיו יפני שהיה עסיסי ומושלם ושיפוד פרגית עם בצל ירוק שענה על כל הציפיות.
רול של שרימפ וסלמון היה טוב לסוגו, אך בנלי - ניתן לקבל כזה בכל סושיה.
סטייק טונה שהוגש לנו לאחר מכן היה סתמי ביותר. הטונה היתה מאוד טריה, אבל תפלה. דרגת ההכנה היתה MW - הרבה הרבה הרבה יותר מדי לטעמנו. רק טבילה בסויה הצילה אותה משממון. יחד עם הטונה הוגש צ'יפס, שעלי ביקש את רשותנו לסלק אותו מפאת שיממונו, ובמקום זה בחר עבורנו שלוש מנות נפלאות ומנצחות:
סשימי חזיר-ים וטרחון
סשימי של סלמון, דניס וטונה על סלט עלי מיקרו פריכים. הדגים היו טריים מאוד, עם טעמים מובחנים ומצויינים. מאוד אהבנו את הדגים הנאים, ונראה לי שבהם כדאי להתמקד במסעדה זו.

ותפארת הערב - ניגירי צלופח מתקתק ולידו סושי ששמו פרח מזכרוני, שהכיל מעל האורז העטוף באצה ביצי סלמון בכתום-עז וחלמון ביצת שלו חי. קיבלנו הנחיה לאכות את זה בביס אחד בעיניים עצומות, והאמת שהתחושה בפה היתה מרתקת, במיוחד כשהחלמון ניסה לחמוק ולגלוש לגרון, אך בפעולת לשון זריזה הצלחתי לעצור את החמקמק ולהנות מהמרקם והטעם כשהוא התפצח.

האיש - שכנראה מחזיק קיבה נפרדת לדגים עדיין לא חש שובע והזמין מרק מיסו עם חצי סרטן. המרק היה בעל מליחות מדוייקת, עם אצות במרקם מדוייק וסרטן מתקתק. מנה טובה מאוד, ומדוייקת.
לקינוח טעמנו מלבי משמנת וחלב קוקוס עם פירות יער. לטעמי היה מתוק מדי, האיש טען שזו מתיקות מושלמת. טעם הקוקוס הורגש היטב, וכנראה שצריך קינוחים מערביים עם רמזים למזרח במסעדות מסוג זה, למרות שנדמה לי שליפן אין שום קשר ישיר לחלב קוקוס.

יחד עם שתי בירות אסהי יפניות וקוס קווה קריסטליאנו, ואחרי הנחת ההרצה, החשבון הגיע ל-316 ש"ח.

אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה.

הידד על הדיווח המפורט הראשון על המקום !!!
26/08/09 12:47
7צפיות
יש סיבה לחזור הביתה (מהחופשה....)
תודה רבה על הביקורת!
26/08/09 13:29
4צפיות
הוסף לto do list
על הדיווח
26/08/09 14:32
3צפיות
מקום כזה קרוב לבית, יכול להיות מעניין מאד.

לא יודעת אם אני אוכל ביצת שלו חיה, אבל ניגירי צלופח, בהחלט כן :)
º
חלמון חי זה לא עד כדי כך נורא..
26/08/09 15:10
4צפיות
נשמע ממש טוב
26/08/09 14:38
3צפיות
ואגב המיקום - מסעדה מוצלחת במיקום גרוע דווקא משפיעה לעתים לטובה על האיזור - ראי קופי בר למשל ואני יכולה לחשוב גם על טאטי ביסטרו .
OM לא סובלת במיוחד מהמיקום
26/08/09 15:25
8צפיות
רק בשר/רק מהים בסלמה גם דוגמה לכך שהמיקום איננו מרתיע בהכרח.
יאמאטויה - אוישיי!
27/08/09 00:01
14צפיות
תקציר מנהלים: דגים ברמה מעולה, מקום נעים ומחירי הרצה - מה עוד צריך?

הבשורה שעלי גרוסמן פתח מסעדה יפנית חדשה הצליחה לגרום לשני תל אביבים לעשות את דרכם להוד השרון. עכשיו הם כבר מפנטזים על הפעם הבאה...
היינו שלושה ומיד הזמנו אגדשי טופו - שהיה טעים - סוף סוף מסעדה שלא מתקמצנת על הצנון המגורר שנותן לרטבים את הקיק הדרוש. לאחר התיעצות קצרה עם עלי, הפקדנו את עצמנו בידיו.
אחרי המתנה ארוכה (המקום בהרצה, והמלצרית התנצלה מראש) קבלנו סשימי - 3 פרוסות נאות (תרתי משמע) של סלמון, טונה וטרחון באיכות מצוינת. הטרחון במיוחד מצא חן בעינינו.
עלי מיקרו ו"אטריות" של צנון וגזר היו המצע של מנה נוספת של דגים נאים, הפעם טונה, סלמון ודניס פרוסים דק. מלח גס ורוטב עדין הפכו את המנה לתענוג.
קערת אורז מתובל עם טמפורה שרימפס (ביקשנו וקיבלנו רוטב טמפורה ליד) היתה טובה.
המנה הפחות טובה של הערב - "סושי ישראלי" - סנדביץ' עם דג ספייסי, שבבי טמפורה ורוטב צ'ילי. חבל שעלי לא "קלט" אותנו ולא הבין שזה לא בשבילנו. כששאלנו אותו על כך אמר "זה מה שאנשים אוהבים". לדעתי זה בזבוז של חומרי גלם טובים.
גם האונגי  - צלופח (שקבלנו לבקשתנו הספציפית) היה רחוק ממושלם.

קינחנו בסשימי טרחון שהצטרפה אליו חתיכה מהחלק השמן של הסלמון, ובעקבות הביקורת מלמעלה אני ביקשתי גונקנמאקי עם ביצי סלמון וחלמון ביצה.
זה קינוח!
עם מים + 2 קולה החשבן הסתכם ב-447, או 313 אחרי הנחת הרצה.
האם בררת עד מתי הנחת ההרצה ?
27/08/09 00:24
2צפיות
ואם את נתת גושפנקא- 4 שעות נהיגה ואני שם....
º
my thoughts exactly
27/08/09 01:43
1צפיות
לא
27/08/09 07:43
2צפיות
אבל גם בלי ההנחה זה מחיר ממש סביר.
שכחתי לציין שקבלנו גם מרק מיסו - אחד לכל אחד.

עלי אמר שהתפריט מתוכנן להשתנות כל הזמן, לפי מצאי חומרי הגלם ועונות השנה - כמו שצריך להיות.
º
זה לא עלי, זה אלי. קיצור של אריאל
28/08/09 06:45
2צפיות
אני חושבת שזה עלי
28/08/09 08:43
4צפיות
אבל אם את יודעת אחרת אז בסדר. בחיפוש בגוגל נראה שרוב האנשים חושבים כמוני (345 מול 145).
º
wow ספרת??? כל הכבוד
28/08/09 12:54
3צפיות
º
איזו תגובה נעימה...תודה לך
28/08/09 12:58
2צפיות
º
בשבילך תמיד
28/08/09 19:12
2צפיות
º
איך זה ביחס ליושי?
27/08/09 13:59
1צפיות
יותר טוב אבל לא בנוק אאוט אלא בנקודות :)
27/08/09 14:15
1צפיות
הנקודות השליליות (כי בסה"כ אני מוכנה לאכול כל ערב באחד מהמקומות האלו):
ביושי הטונה היתה גרועה, ופחות נעים לשבת. גם למיסו היה טעם לואי.
ביאמאטויה הצלופח היה חלש. אבל חוצמזה זה קרוב לבית ויש מלא חניה :)
חניה זה קלף מנצח, ללא ספק.
27/08/09 14:21
1צפיות
פעמים אחרונות שהיינו ביושי הלכנו ברגל חצי תל אביב (לא דבר רע בפני עצמו, אבל לא תמיד מתאים).
אני חושבת שבבסיס, מה שחשוב זה למי יש איזה דג
27/08/09 14:26
1צפיות
טרי באותו יום...למרות שבשני המקומות יש גם מאכלים שלא מבוססים על דגים נאים.
הטונה ביאמאטויה היתה נהדרת, אני מקווה שתמיד יקפידו שם על איכות אבל זה קשה.

º
יידגם בקרוב...
27/08/09 14:27
כבר אימצתי כמסעדת הבית החדשה שלי
27/08/09 07:59
5צפיות
אתמול בלילה, פעם שניה השבוע,
מקום שהרגשתי מספיק נוח לנחות בו עם נעלי בית, כשהרעב תקף אותנו.

עזבו אותי משמות ביפנית,
התחלנו עם טופו קריספי שתמיד חביב לפתוח איתו, יחד עם הסלט הקטנטן והקריספי OTH
וסלט פטריות חמות ברוטב סויה מלוח ועשיר. מלא מלא פטריות מכל מיני סוגים, מרקמים וטעמים שוחות בשלולית רוטב עם טעמים חזקים ומחמיאים.

לקחנו קומבינציה לשניים, עם מאקי אבי שהיה מעולה מעולה, סנדוויץ עם סלמון סקין עשוי טוב מאוד, ועוד רול עם ספייסי טונה בה הטריות צעקה מבפנים.
אה! גם סשימי דניס שהיה מושלם, עם צנוברים מעל שגרמו לי ללקק את הצלחת.

לקינוח כדור אורז מטוגן עם שוקולד מריר בפנים,
שאותי לא ממש הרשים, אבל נעלם מהצלוחית בכות האיש
(בשלב הזה קצת התגעגעתי לקינוחים של אונמי...)
הפוך לו,
אספרסו לי,
ושיחה נעימה עם אלי המקסים שנראה מאושר מתמיד.

130 ש"ח לפני הטיפ ואחרי ההנחה. (כולל גם פעמיים שתיה קלה)

בטוח שבקרוב ייראו אותי שוב שם.


הכי הכי כייף שם - זאת האוירה הלא רשמית
ותחושה של...בית.

יש למישהו את הטלפון ??
27/08/09 13:55
1צפיות
להזמין מקום??
09-7407554
27/08/09 14:02
2צפיות
גם אנחנו היינו אתמול...

בערב היה די מלא אבל קיבלו אותנו גם בלי הזמנה מראש.

מומלץ...
º
איפה ישבתם?
27/08/09 14:09
º
על השולחן הגבוה מול הכניסה
27/08/09 14:21
1צפיות
אוקיי, חשבתי שאתם הזוג שישב לידנו...
27/08/09 14:23
2צפיות
אנחנו ישבנו בפינה, ליד החלון של המטבח (אני לא אוהבת כסאות בר)...
קטעים
27/08/09 14:31
3צפיות
אני אוהבת מאוד כסאות בר אבל האיש שלי אמר בסוף הארוחה שלא היה לו נוח.
מה שכן אני חייבת לשאול אותך - האם גם לדעתך המזגן היה מכוון על מעלות מתחת לאפס?
אני אוהבת שקר והיה לי נעים
27/08/09 18:36
1צפיות
החברה שהיתה איתנו אכן התעטפה בסוודר.
º
לנטע ולכולם ,שווה סיעה מיוחדת ?
27/08/09 16:47
º
סיעה = נסיעה
27/08/09 16:55
ממש שווה.
27/08/09 17:22
2צפיות
אני די בטוחה שאם המסעדה היתה ממוקמת ברח' הארבעה בתל אביב ההייפ סביבה היה הרבה יותר רעשני.
כשאני מזהה איכות – אני נצמדת.
וב19:00 בערב לא צריך להזמין מקומות, אבל ב-20:30 כבר היה מלא עד אפס מקום.


ואני שמחה מאוד שיש עוד אנשים שהגיעו והתלהבו ואהבו. כך יש סיכוי גדול יותר שהמסעדה תשגשג. ואם יש לי תרומונות קטנטונת בחשיפה שלה – עוד יותר טוב. אינטרס אישי, שתהיה מסעדה ברמה הזו קל"ב.
כל מי ששמע שגרוסמן פותח מסעדה רצה ללכת
27/08/09 18:24
1צפיות
הדיווח שהיה פה לפני כשבוע שהמסעדה פתוחה עשה את שלו. החברים שהגיעו מתל אביב נשבעו לי שהם שמעו שהיא עדיין לא נפתחה...
ודאי
27/08/09 18:27
1צפיות
זה גם די קרוב בסה"כ
אז היינו כולנו באותה השעה
27/08/09 17:54
1צפיות
ומילה על המוסיקה:

מעולה!!
אנחנו מסתבר סאקרים של peer pressure...
27/08/09 18:36
3צפיות
השיחה במסנג'ר נראתה ככה :

Irene says:
יש סושייה חדשה ממש טובה בהוד השרון. כנראה קצת יותר טובה מיושי
Slarti says:
באמת? נלך הערב?



נשוב לדווח.
º
ממליצה להזמין מקום...
27/08/09 18:37
מחפשת מספר טלפון בעודנו מדברות...
27/08/09 18:40
יש לך במקרה?
º
לא משנה
27/08/09 18:43
אוי ואבוי...מה עשית לי, אדמה?...
28/08/09 09:09
3צפיות
יש לי חברה שמנסה לשכנע אותי לעבור דירה לשרון
נראה לי שעכשיו יהיה לה קלף מנצח...ועכשיו נחשפו המניעים האמיתיים של קוקי...

אני מוכנה ללכת אחרי אלי גרוסמן באש ובוואסאבי, ואם פסיונטע מאשרת - בכלל אין היסוס

תודה על החשיפה
Flix
פורום מסיבת רווקות וערבי נשים

פורום מסיבת רווקות וערבי

נשים - בואו לארגן ערב חלומי לפרטים נוספים>>

FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום