לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

איך מבשלים עדשים ירוקות?

מאת: טוטס
23/06/10 13:14
מי מאמין שלדבר כ"כ פשוט אין דרך הכנה באינט'.
האם תמיד צריך להשרות במים לפני הבישול? ואם כן - לכמה זמן?
חשבתי לצרף אותם לרוטב עגבניות של הקציצות
 
איך מבשלים עדשים ירוקות?
<< ההודעה הנוכחית
23/06/10 13:14
2651צפיות
רצוי מאד להשרות במים לפני הבישול כדי לקצר זמן
23/06/10 13:28
785צפיות
º
למה בעצם לבשל בלי מלח? זה יוצא כך נורא תפל
23/06/10 16:09
330צפיות
המלח מקשה קטניות
23/06/10 17:16
306צפיות
º
המלח מפרק אותן. מוסיפים רק אחרי הבישול
23/06/10 17:17
222צפיות
להשרות אותן חצי שעה
23/06/10 13:31
568צפיות
º
תודה! מקווה שיצא טעים
23/06/10 14:19
231צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix