לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

קישואים

מאת: hagigit
23/01/05 12:08
שלום
יש לי 10 קישואים . יש רעיונות מה לעשות איתם? אשמח לקבל מתכונים.
תודה ויום טוב
 
תגיות:
קישואים
<< ההודעה הנוכחית
23/01/05 12:08
2786צפיות
שלום
יש לי 10 קישואים . יש רעיונות מה לעשות איתם? אשמח לקבל מתכונים.
תודה ויום טוב
קישואים
23/01/05 12:11
209צפיות
לגרד ארבעה או יותר על פומפיה ולהוסיף בצל אחד וגזר יחיד מגורדים גם הם, לטגן לביבות.
אפשר גם להכין פשטידה עם גבינות וקישואים.
אפשר למלא באורז ובשר.
2 רעיונות
23/01/05 13:56
232צפיות
1. לצ'ו. זה מאכל הונגרי שלמרות שמו המוזר הוא פשוט- ירוקות מאודים:
מזהיבים בצל ומוסיפים לו פלפלים (ככל שיש יותר צבעים כך רבה החגיגה) קישואים ועדבניה אחת.

לתבל בעדינות עם פפריקה מלח פלפל ואולי קצת שום ( אבל לא הרבה)
מאדים הכל - אם אין בעיה של דיאטה אז ככל שיש יותר שמן זה יותר טעים- בערך 20 דקות עד שהכל הופך רך, כמו בשקשוקה.

טובלים בתוכו לחם - קל ומדהים!!!!

2. קישואים מטוגנים עם בצל- פשוט להזהיב בצל ולהוסיף את הקישואים.


או... וגם אפשר לעשות קישואים ברוטב עגבניות.
אני פשוט נורא אוהבת ככה קישואים אז כל המתכוני קישואים שלי באותו סגנון- ממליצה לאמץ בחום
º
סלט קישואים ונענע
24/01/05 12:43
160צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
פשטידת קישואים
24/01/05 13:04
176צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
סלט קישואים מבושל וטעים במיוחד ....
23/01/05 13:52
401צפיות
מעניין אותך?


º
אותי זה מענין
23/01/05 19:48
85צפיות
סלט קישואים מבושל - מאוד טעים
24/01/05 08:52
360צפיות
סלט קישואים מבושל מאוד טעים


4 בצלים בינוניים קצוצים
12 שינים שום קצוצות
2 ק"ג קישואים לא קלופים מגוררים בפומפיה גסה
שמן לטיגון
4 ביצים קשות מגוררות גס
4 כפות מיונז טוב
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1 כפית מחוקה פפריקה חריפה
1/2 כפית פלפל שחור


בסיר רחב ונח לערבוב לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום הקצו.
ולטגן תוך כדי ערבוב.

להוסיף את הקישואים המגוררים ולערבב עם הבצל והשום.

להוסיף את התבלינים (למעט המיונז) לערבב ולבשל על להבה בינונית
(ממליצה להניח דיסק למניעת חריכה) עד צמצום הנוזלים.

להסיר מהאש לצנן עד שפושר ולהוסיף את הביצים והמיונז.

להעביר למקרר לצינון.


מקור: בני סיידא


תודה רבה, אכן סלט טעים מכירה בגירסה
24/01/05 12:06
69צפיות
ללא ביצים קשות האם לדעתך הן משמעותיות לטעם הסופי?
לא ניסיתי ללא הביצים.... יודעת לאמר
24/01/05 12:07
29צפיות
לך שזה כמעט סלט קבוע במקרר מכיוון שהוא כ"כ טעים.

כמה זמן לדעתך הוא יכול להחזיק במקרר
24/01/05 12:44
24צפיות
ולהשאר עדיין טעים?
אצלי בד"כ כ- 4 ימים ונגמר
24/01/05 12:49
18צפיות
אך את יכולה גם להכין כמות קטנה יותר... נאמר מחצית מזו
שמופיעה במתכון.
º
הרבה תודות אנסה בסופשבוע
24/01/05 13:01
57צפיות
קישואים ממולאים - חלבי
23/01/05 14:19
73צפיות
קישואים ממולאים ברוטב יוגורט
של השף הלבן
עד 10 קישואים עגולים בינוניים חתוכים לרוחבם בחלקם העליון
4 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן יבש
מעט עלי מרווה
מלח גס
מלית:
100 גרם פתיתי עמק
100 גרפ פתיתי פרמזן
4\3 כוס אורז בסמתי     מבושל.
3 כפות צנובר קלוי
6 שיני שום קצוצות
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
רוטב:
3 גביעי שלי יוגורט
3 שיני שום קצוצות
רבע כוס שמיר קצוץ
פלפל חריף קצוץ דק
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוקן את תוכן הקישואים בעזרת כפית..
לערבב את המילוי ולמלא את הקישואים.מניחים את הקישואים בתבנית פיירקס עם שמן זית,יין לבן,עלי מרווה,ומלח גס. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-40 דקות.
הכנת הרוטב: מטגנים שום קצוץ עם פלפל חריף, ומוסיפים יוגורט, שמיר, מלח,פלפל. מבשלים על סף רתיחה על להבה קטנה ולא להרתיח את היוגורט. (אסור להרתיח)
מגישים את הקישואים ומעליהם יוצקים את הרוטב.

אני את רוטב היוגורט לא מחממת בכלל. טעים קר.שמיר+שום+מלח+שמן זית.

קישואים בתנור
23/01/05 17:28
301צפיות
לחתוך את הקישואים לפרוסות, להניח בתבנית משומנת בשמן זית, לפזר מעל רצועות בצל דקות, חתיכות שום, רצועות עגבניה דקות, להתיז עוד קצת שמן זית, לפזר אורגנו, ולתנור. ללקק את האצבעות.
סלט קישואים
23/01/05 19:39
132צפיות
לשטוף את הקישואים הכמות שיש לך
לחתוך לקוביות
לטגן בצל גדול עד להזהבה
ולהוסיף את הקישואים לערבב ולבשל על אש בנונית עד להתרככות ( עדיף  חצי בישול זה יותר טיעים)
להוסיף 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף, כמון, ושמיר קצוץ

למי שלא אוהב כמון יש להוסיף כף אבקת מרק עוף,  4 ביצים טרופות לערבב והעשיר בשמיר.

לבריאות
סלט קישואים קר
23/01/05 19:51
96צפיות
5 קישואים פרוסים לפרוסות דקות
שמן לטיגון
5 גבעולי שמיר
בצל אדום קטן
לימון סחוט
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
ממליחים קלות את פרוסות הקישואים ומניחים במסננת להפריש נוזלים כ-10 דק'
סוחטים ומטגנים עד להשחמה ומקררים על מסננת.
פורסים את הבצל לעגולים דקים ומפרידים לטבעות
קוצצים את השמיר בלי הגבעולים
מטבלים בלימון ומלח (בזהירות עם המלח צריך לטעום לפני שמוסיפים)
מניחים בצד ל1/4 שעה כדי שיספוג טעמים ומגישים.






סלט קישאוים קר או חם
23/01/05 21:55
90צפיות
לטגן בצל ולהוסיף קישואים חתוכים לקוביות , להקטין את האש ולאדות עד שהקישואים מתרככים : תוך כדי להוסיף קצת אבקת מרק עוף, מלח ופלפל וקצת מים.

שהכול רך להוסיף מספר ביצים : 3 על 10 קישואים ולקשקש (כמו בחביתה) מעולה חם או קר! וגם כלום קלוריות


בתאבון
מרק קישואים ושמיר ולהסמיך ברביכה.
23/01/05 23:17
54צפיות
ולהוסיף תבלינים.
קישוים מתוגנים עם ביצה קשה
24/01/05 00:10
76צפיות
מקלפים עם מקלף את הקליפה החיצונית של קישויים ,חותחים את הקישוים ליגולים דקים,שותפים את הקשויים במיים לאחר מכן סמים אותם במסננת וקמה דקות מסננים את המיים עד שקישוים נישרים לחים:לוקחים קערה עם קמח רגיל תובלימ את העיגולי קישויים בקמח משני צדדים לאחר מכן לוקחים מחבת עם שמן תירס עד שהשמן התחמם מניחים את עיגולי קישויים עם הקמח מתגנים מקול צד עד לצבע זהב.:לאחר שתיגנתם את הקשויים צריך לתחון אותם לרסק במעבד מזון ביחד עם קמה ביצים קשות ובצל.........רוצה לדעת את דעתכם על המתכון:בכול אופן לי זה יצה טוב!!!
קישואים במיץ עגבניות שלי
24/01/05 01:21
183צפיות
קישואים ברוטב עגבניות
קישואים  במיץ  עגבניות  -  מנסיוני,  כמובן

   4-5 קישואים  טריים
   1   בצל  גדול  יבש
   1   כף  שמן  זית / קנולה
  200 גרם  רסק  עגבניות
פלפל  שחור  טרי  גרוס
פפריקה  מתוקה
מלח  או  אבקת  מרק  עוף  כתחליף
עשבי  תיבול  לפי  טעמכם
   4-5 גבעולי  שמיר  קצוץ

אופן  ההכנה:-

-מטגנים   בצל  בשמן  זית / קנולה  עד  שמזהיב
-מכניסים  קוביות  קישואים  , מערבבים,   מכסים  סיר  לריכוך  הקישואים ולהוצאת  הנוזלים
-מוסיפים   רסק  עגבניות,   עשבי  תיבול,  שמיר  ותבלינים.
-מוסיפים   מים  עד  לכיסוי  ועל  אש  קטנה  עד  שהקישואים  טובים  לאכילה, לא  רכים  מידי.
טוב  לאכילה  חם  או  קר.   הטעם  משתבח  במקרר.
השרשור הוכנס לקישורים
24/01/05 12:54
40צפיות
אם יש עוד מתכוני קישואים אפשר להוסיף.
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום