בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

גלידה ביתית קלה להכנה

08/11/03 13:10
גלידה ביתית קלה להכנה

1 מכל שמנת מתוקה (רצוי קרה מאוד)
1/4 כוס סוכר

להקציף בקערה במהירות לקצף גמיש ולהוסיף 1 כפית נס קפה.

3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף גמיש. להוסיף את הקצף לשמנת המתוקה בתנועות עטיפה, ולצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא, לפחות 5 שעות.

גיוונים: במקום נס קפה, אפשר להוסיף כף קקאו, או כמה כפות תרכיז פטל,או כף תמצית וניל. אפשר לצקת על הגלידה המוכנה לפני ההקפאה סירופ שוקולד או שוקולד מגורר.

אפשר להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת הגלידה.

 
בבקשה מתכון לגלידה
08/11/03 12:40
18צפיות
גלידה ביתית קלה להכנה
<< ההודעה הנוכחית
08/11/03 13:10
1607צפיות
גלידה ביתית
08/11/03 16:49
45צפיות
מאקי יקרה,הביצים 'חיות' לגמרי,זה
08/11/03 16:58
24צפיות
תודה חנית. ובענין הביצים אולי תסביר
08/11/03 17:02
27צפיות
מאקי,
08/11/03 17:38
19צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
אז יש לי רעיון לגבי הביצים:
08/11/03 18:14
26צפיות
אלפי תודות לזושי על הפתרון ולחנית
08/11/03 18:22
8צפיות
אנא עדכנו בנוגע למד-חום מומלץ
08/11/03 18:27
4צפיות
º
לזה חייבים מד-חום-סוכריות
08/11/03 20:16
5צפיות
לזה חייבים מד-חום-סוכריות
כתובות אינטרנט מצורפות:
מדחום סוכריות???
08/11/03 23:14
4צפיות
מאקי אני קניתי מד חום מעולה מתבליני
08/11/03 18:55
8צפיות
º
תודה יקירתי..
08/11/03 18:59
3צפיות
מה מידת הדיוק של המדחום?
08/11/03 19:06
3צפיות
לדעתי הדיוק הוא על המעלה
08/11/03 19:11
2צפיות
אחלה...
08/11/03 19:15
1צפיות
כן ,ניתן להשתמש גם בסוכר ובשוקולד
08/11/03 19:17
3צפיות
multi gracias, תודה רבה
08/11/03 23:10
1צפיות
בסיס מעולה לגלידה
08/11/03 18:16
32צפיות
ה-8 הפחיד אותי... ואגב איך את כותבת
08/11/03 18:30
8צפיות
Semifredo
08/11/03 18:49
4צפיות
º
תודה ,הנה עוג גירסאות
08/11/03 19:05
9צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
מתכון-סמיפרדו זנגויל
08/11/03 19:13
7צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
ג'לטו מוקה -מתכון
08/11/03 20:27
14צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix