לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

גלידה ביתית קלה להכנה

08/11/03 13:10
גלידה ביתית קלה להכנה

1 מכל שמנת מתוקה (רצוי קרה מאוד)
1/4 כוס סוכר

להקציף בקערה במהירות לקצף גמיש ולהוסיף 1 כפית נס קפה.

3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף גמיש. להוסיף את הקצף לשמנת המתוקה בתנועות עטיפה, ולצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא, לפחות 5 שעות.

גיוונים: במקום נס קפה, אפשר להוסיף כף קקאו, או כמה כפות תרכיז פטל,או כף תמצית וניל. אפשר לצקת על הגלידה המוכנה לפני ההקפאה סירופ שוקולד או שוקולד מגורר.

אפשר להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת הגלידה.

 
תגיות:
בבקשה מתכון לגלידה
08/11/03 12:40
24צפיות
אני מחפש מתכון לגלידה ...
גלידה ביתית קלה להכנה
<< ההודעה הנוכחית
08/11/03 13:10
1919צפיות
גלידה ביתית קלה להכנה

1 מכל שמנת מתוקה (רצוי קרה מאוד)
1/4 כוס סוכר

להקציף בקערה במהירות לקצף גמיש ולהוסיף 1 כפית נס קפה.

3 חלבונים
1/4 כוס סוכר
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקצף גמיש. להוסיף את הקצף לשמנת המתוקה בתנועות עטיפה, ולצקת את התערובת לכלי מתאים ולהקפיא, לפחות 5 שעות.

גיוונים: במקום נס קפה, אפשר להוסיף כף קקאו, או כמה כפות תרכיז פטל,או כף תמצית וניל. אפשר לצקת על הגלידה המוכנה לפני ההקפאה סירופ שוקולד או שוקולד מגורר.

אפשר להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת הגלידה.

גלידה ביתית
08/11/03 16:49
58צפיות
להקציף 4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
כשמקציף יפה  לשפוך פנימה חצי כוס משהו
משהו +פריגת לטעמיך /תותים בעונהמרוסקים/ קיוי כנל קפה שוקו או שוקולד נוטלה או בקיצור משהו

להקציף בנפרד 2 שמנת מתוקה חלבית או פרווה

כשמתחיל להיות קצפת להוסיף בזרם את הקערה הקודמת
עד לעירוב מושלם

ליצוק לתבניות אישיות או טבעת גל או שושנה או אינגליש קיק

לאפסן במקפיא

אפשר לקשט בפסטוק אגוזים צימוקים שוקלד ציפס עדשים לימון מגורר

בקיצור השמים הם הגבול

בתאבון ובהצלחה
מאקי יקרה,הביצים 'חיות' לגמרי,זה
08/11/03 16:58
34צפיות
לא ממש מומלץ בריאותית.
אבל אם את עושה ככה גלידה ואוהבת - לבריאות !
ו - השם הזה הולם אותך יותר מאמא של...
תודה חנית. ובענין הביצים אולי תסביר
08/11/03 17:02
34צפיות
תסבירו לי מה ההסטריה אם קונים ביצים של תנובה ומאחסנים בקרור .
האם הסלמונלה לא מושמדת בהקפאה.
ודרך אגב אני לא נוגעת בגלידות כי אני לא אוהבת אני מכינה עבור
בן זוגי ובנו בכורו (שהוא גם שלי) שאוהבים גלידה ולא נוגעים במוצרי חלב
אז הגלידה היא חלק מהחדרת החלב)
מאקי,
08/11/03 17:38
26צפיות
תראי אומרים שבערך ביצה אחת ל - 10,000 ביצים נגועות בסלמונלה.
עוד ידוע שסלמונלה אינה מושמדת בטמפ' מתחת ל60 מעלות (רק מעל) וגם לא במקרר.
לגבי הקפאה.. התקלת אותי, אני לא יודעת.נושא לברור (אבל הגיוני שהפאה לא עושה ניסים בדברים לא תקינים)
ידוע גם שהסלמונלה נמצאת גם בבשר/מוצרי עוף...
וידוע גם על הנזק מסלמונלה לא רק כהרעת מזון.
ידוע החשיבות של ההיגנה בטיפול בכל המוצרים האלו, וצרפתי לך קצת חומר שלא ישעמם..
סביר שרובנו רוכשים ביצים ממשווק ויצרן אמין.
עכשיו:
אהבתי את הדרך שאת מפנקת את יקירייך.
אבל יש אין-סוף דרכים להחדיר להם מוצרי חלב בלי שהם ידעו..
כתובות אינטרנט מצורפות:
אז יש לי רעיון לגבי הביצים:
08/11/03 18:14
35צפיות
רצוי לערבל אותן מעל באן מארי יחד עם הסוכר ליצירת ביצה ב 60 מעלות..ככה היא עדיין לא מתבשלת היא נעשיית גומי כזאת ועדיין ניתן לקפל לתוך התערובת את המרכיבים הנוספים ליצירת גלידה
אלפי תודות לזושי על הפתרון ולחנית
08/11/03 18:22
10צפיות
על הסבת תשומת הלב והעלתו לדיון ציבורי. עכשיו אני צריכה מדחום (ענין של ימים) ובפעם הבאה יעשה כך.
איפה ויזה מדחום ממולץ???
אנא עדכנו בנוגע למד-חום מומלץ
08/11/03 18:27
6צפיות

יצרן
ספק
מחיר
נקודות מכירה
ניסיון עבודה עם המוצר....
º
לזה חייבים מד-חום-סוכריות
08/11/03 20:16
7צפיות
לזה חייבים מד-חום-סוכריות
כתובות אינטרנט מצורפות:
מדחום סוכריות???
08/11/03 23:14
6צפיות
הכוונה למדחום לסוכר, לא?
מאקי אני קניתי מד חום מעולה מתבליני
08/11/03 18:55
10צפיות
הכפר ברשל"צ
המד חום דיגיטלי
ונוא מודד מ-מינוס 10 מעלות ועד פלוס 200 מעלות
ומחירו 110 ש"ח לפני ההנחה של ה-10%
מומלץ מאוד
º
תודה יקירתי..
08/11/03 18:59
5צפיות
מה מידת הדיוק של המדחום?
08/11/03 19:06
3צפיות
כי זה חשוב אם צריך למדוד "על המעלה".
לדעתי הדיוק הוא על המעלה
08/11/03 19:11
3צפיות
וכששאלתי בתבליני הכפר נאמר לי
שהוא מדוייק מאוד ואין לו סטיות בכלל
אחלה...
08/11/03 19:15
2צפיות
ועוד שאלה - אפשר להשתמש בו גם לסוכר וגם לשוקולד נגיד? (כי אני יודעת שיש מדחומים נפרדים לשתי הפונקציות האלה ואני גם מניחה שמדחום עם כזה טווח אמור להתאים לשניהם)

אני כבר מתחילה לעשות בראש "קאצ'ינג קאצ'ינג" ולהוסיף פריט "קטנטן" זה לרשימה כדי שאוכל לטמפרר שוקולד על אמת ולהגיע לקרמלים מושלמים.

כן ,ניתן להשתמש גם בסוכר ובשוקולד
08/11/03 19:17
4צפיות
ניסיתי להשתמש בשניהם ויצא מעולה
multi gracias, תודה רבה
08/11/03 23:10
1צפיות
יש למדחום הזה שם או פשוט לבקש מדחום דיגיטלי לסוכר ושוקולד?

בסיס מעולה לגלידה
08/11/03 18:16
40צפיות
גלידה סמיפרדו(גלידה רכה )

בסיס:
8 חלמונים
250 גרם סוכר
50 סמק מים
וניל
800 שמנת מתוקה

הכנה:
ממיסים בסיר קטן את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ סמיך אבל לא מידי, להוריד מהאש כשמתחיל לבעבע ועדיין לא משנה צבע.(למי שיש מד חום סוכר זה 117 מעלות
את החלמונים מערבבים במהירות גבוהה במיקסר ושופכים בזילוף דק את הסוכר, ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם בהיר ואורירי.
מוסיפים את הוניל.
מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים באופן ידני לחלמונים.
מקפיאים בקופסא .

גיוונים:
אפשר להןסיף, 100 גרם ממרח חלבה, ויש גלידת חלבה.
ועוד: 100 גרם גנש שוקולד
תמצית קוקוס וקוקוס קלוי,
עוגיות אוראו שבורות,
חמאת בוטנים, 100 גרם
וכיד הדמיון
מומלץ אם מכינים גלידת וניל להשתמש במקלות וניל.
ה-8 הפחיד אותי... ואגב איך את כותבת
08/11/03 18:30
10צפיות
את השם של זה (סמיפרדו)  באנגלית או איטלקית?
תודה
Semifredo
08/11/03 18:49
5צפיות
הכוונה לחצי קפוא, אל תפחדי מכמות הביצים, אם מקציפים טוב והסוכר בטמפ' שכתבתי אז הם מתבשלים. המדד הכי טוב יהיה לגעת בכלי של המיקסר וכשהוא קר אז ההקצפה מושלמת.
º
תודה ,הנה עוג גירסאות
08/11/03 19:05
9צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
מתכון-סמיפרדו זנגויל
08/11/03 19:13
7צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
ג'לטו מוקה -מתכון
08/11/03 20:27
15צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
Flix
איל יוסינגר אדריכלים

איל יוסינגר אדריכלים

צרכים עזרה בתכנון מקום יחודי משלכם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום