לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

מחפשת מתכון לסבאיה / סבייה (מאכל תימני ....)

מאת: anny12
05/11/08 15:18
זה דחוף, לאישה בהריון שמתחשק לה !

תודה
 
תגיות:
מחפשת מתכון לסבאיה / סבייה (מאכל תימני ....)
<< ההודעה הנוכחית
05/11/08 15:18
4166צפיות
זה דחוף, לאישה בהריון שמתחשק לה !

תודה
סביאה .....
05/11/08 17:16
747צפיות
את הסביאה מכינים מבצק המלוואח.

מרדדים לעלים דקים.
משמנים תבנית עגולה ומניחים עליה עלה בצק.
מורחים היטב במרגרינה ומניחים עלה נוסף
מורחים שוב במרגרינה ושוב מניחים עלה בצק
כך עד גמר העלים.
את העלה העליון מורחים במרגרינה.
אופים בתנור חם, בחום נמוך מאוד 30-60 דקות.
מתכון! ערב טוב לך!
05/11/08 17:20
547צפיות
          יש אתר של מאכלי תחמן,שמו תמני נט,יש שם את כל המתכונים בטח תמצאי את מה שאת מחפשת!
                                          בהצלחה!
! טעות במילה
05/11/08 17:24
220צפיות
    תחמן= תימן
האם המרגרינה צריכה להיות מומסת?
06/11/08 09:53
168צפיות
והאם ניתן לערבב אותה יחד עם חמאה....
כמו כן זה אפשרי בתבנית עוגה 26?

תודה לעונים....
מרגרינה מאוד רכה רכה - אך לא מומסת
06/11/08 12:07
162צפיות
בתימנים היו עושים את הסבאייה עם חמאה שהיו מכינים בבית
את יכולה להחליף בחמאה - הטעם רק יתשבח

לגביי התבנית איני יודעת
Flix

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום