לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

פרגיות על האש

מאת: dansharon
14/08/08 00:20
שוב אני. התיכנון הוא ערב שיפודים.

מבקש המלצה למישרה (לילה לפני) בשביל הפרגיות לפני שיפודן על השיפודים.

חשבתי לשלב פרגיות עם קוביות בצל.

אשח למתכון/המלצות או טיפים.
 
תגיות:
פרגיות על האש
<< ההודעה הנוכחית
14/08/08 00:20
1159צפיות
שוב אני. התיכנון הוא ערב שיפודים.

מבקש המלצה למישרה (לילה לפני) בשביל הפרגיות לפני שיפודן על השיפודים.

חשבתי לשלב פרגיות עם קוביות בצל.

אשח למתכון/המלצות או טיפים.
פרגיות על האש
14/08/08 00:35
285צפיות


  בשר הפרגיות רך ומעודן, אישית לא מתבלת מראש אלא ממש לפני הצליה,אבל בהחלט ניתן לתבל ולשפד.
(המלח והשמן מבשלים את הבשר לדעתי)
  התיבול
  גריל עוף
  פפריקה מעושנת או רגילה
  אבקת שום
  פלפל
  מלח
  שמן קנולה או זית

ניתן לשלב עם בצל עגבניות שרי ופלפלים
מרינדה שווה לפרגיות
14/08/08 08:53
342צפיות
שליש כוס סויה
שלוש כפות רוטב צ'ילי מתוק
ואם אוהבים... קצת ג'ינג'ר טחון
להשרות לכמה שעות ולשפד.
מבטיחה לך שתקבלי מחמאות!
נישנושי נקניקיות מעולים
14/08/08 00:41
74צפיות
נקניקיות שלא מסרבים להן חשו בלוביי / מתכונים   ו 13:03 | 10/07/08  




    1 ק"ג נקניקיות וינר  (כל נקניקיה חתוכה ל7,8, פרוסות)

    2 בצלים
    3 שיני שום
    לרסק בבלנדר סטיק
    להוסיף
    
    1 כף מרק עוף או מלח
    1/2 כפית פלפל
    1/3 כוס שמן זית או קנולה
    1/2 כוס מיץ לימון
     1 כפית פפריקה מעושנת או גריל עוף

   להניח טבעות נקניקיות במישרה במקרר ללילה.
   ניתן להכין מראש ולהקפיא .
  לשפד ולמנגל.חבלז על הטעם .





  
אפשר ?
14/08/08 10:53
78צפיות
צריכה מתכוןנים לפרגיות בבית (ז"א בתנור או במחבת)
ואן אפשר לא מתוגן- תודה1
שאלה להרברונן
14/08/08 13:19
69צפיות
ראיתי את המתכון שלך לפרגיות עם תפו"א במאגר ויש לי כמה שאלות.. (מודגשות).

מתכון: פרגיות על תפ"א

מבשלים במי מלח חצאי תפ"א זעירים בקליפתם עד חצי ריכוך
מסננים ומעבירים לקערה גדולה
כשעדיין רותח מוסיפים סויה, דבש, צ´ילי מתוק, מעט קטשופ ותבלינים
מערבבים היטב עד שהכל מצופה
== אתה מתכוון שזה יהיה במרקם של פירה, נכון?
מעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפייה

את נתחי הפרגית משרים במרינדה ל 24 שעות== איזה מרינדה?
צולים על מחבת צלעות עד סגירה משני הצדדים (מבפנים זה עדיין חי)
== מה זה מחבת צלעות, ומה זאת אומרת "עד סגירה"?
שמים את נתחי הפרגית על התפ"א
מכסים היטב
לתנור, 180 מעלות, 45 דקות

תודה

אז ככה:
14/08/08 14:50
88צפיות
הכוונה היא ליצור תבנית אחת של תפ"א עם פרגיות
כיוון שזמני ההכנה שלהם שונים, והתפ"א רק יכולים 'להרוויח' מלשהות עם הפרגיות בתנור, כשהפרגיות מזילות עליהם נוזלים, נוצרה הקומבינציה הזו של המתכון

ולשאלות:
1. לא פירה. מבושלים עד מחצית ההכנה הסופית. המשך הבישול יהיה בתנור.
2. כל מרינדה אהובה. שמן צמחי, תבלינים ומעט סילאן ורוטב צ'ילי יעשו זאת היטב.
3. מחבת צלעות היא מחבת פסים. אפשר כמובן גם על מחבת רגילה. 'סגירה' היא חריכה קלה משני הצדדים, כשהאמצע עדיין נא. סיום ההכנה יהיה באפיה.

כל טוב,
רונן
º
אחלה תודה. ינוסה מחר!
14/08/08 22:26
35צפיות
ועוד משהו. המשרה שיש לך לפרגיות בבלוג
14/08/08 22:31
110צפיות
פרגיות שזופות (שמן זית , דבש , סויה ,רוטב צ`ילי ,מלח , פלפל שחור , פפריקה מתוקה/  מושרה חצי שעה במעט שמן זית , רוטב צ`ילי ורוטב סויה ,מלח ,פלפל שחור ופפריקה
) - מתאים למתכון הזה?
תודה
אולי באיחור, אבל אני ממליצה על התבלינים:
14/08/08 14:48
130צפיות
עוף בגריל, תבלין לשווארמה, מעט פפריקה חריפה,מעט מלח ושמן. לערבב את כל התבלינים בקערה, ולהוסיף את הפרגיות, לערבב היטב הכל, אפשר להשרות לחצי שעה במקרר, ואח"כ לשפד.
פרגיות בתנור ותפוחי אדמה סדנא
15/08/08 03:19
56צפיות
במקרה זה ניתן להחליף את חלקי העוף בפרגיות
שבת שלום
פוקסי
ובקשר לעל האש
להישתמש באותה המרינדה
בבוקר לקחת בקבוק ליטר וחצי ריק למלא במים ולהכניס פנימה את שיפודי העץ כדי שיספגו מים ולא ישרפו כאשר יהיו על האש
להכין את המרינדה בקערה ולהניח פנימה את הפרגיות תוך משחק בידיים שיצופו הייטב
לפני הצליה על האש לחתוך עגבניות שרי לשתיים ובצל ל4  לשפד שתי חתיגות פרגית על השיפוד ולהוסיף חצי עגבנית שרי ובצל וכך עד שהשיפוד מלא
ממליץ לסובב את השיפוד על הגרילר מספר פעמים כדי שלא יכרך
מי שאוהב גוון של כבש ניתן לקנות שומן מזנב הכבש לחתוך לקוביות קטנות ולשפד צמוד לבשר הפרגית(כדי שיספוג את הטעם והארומה)
כל טוב
פוקסי
כתובות אינטרנט מצורפות:
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום