לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום ביקורת מסעדות
הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

מסעדת נתנאל - מושב סגולה

מאת: nwperson
05/03/09 00:51
חוזרת אליכם עם ביקור טרי-טרי במסעדת "נתנאל" שבמושב סגולה. מסעדת נתנאל מחולקת לשניים – חלק בשרי וחלק חלבי, בגלל נושא הכשרות. נסענו כדי לחגוג לי יומולדת, עם שני חברים טובים, רק שבהתחלה הם הזמינו לי בטעות למסעדה הבשרית, כי שכחו שאני צמחונית עלאק חברים טובים...

לגבי המסעדה עצמה, מאוד ביתית, אווירה חמימה ונעימה. אפילו שישבנו בשולחן שעמד ממש במרכז החדר, לא ממש הרגשנו את הסועדים האחרים. זה ממש הרגיש כמו בית – אתה אוכל בחדר האוכל, לידך יש פינת ישיבה (עם ארון ומתלה קולבים כמו פעם!!), המטבח-בר ממש ממול. בקיצור, לא הייתי אומרת רומנטי, אבל ישבתי רק בשולחן אחד...

ולעינינו, האוכל:

על ההתחלה הזמנה טאפאס גבינות, שכלל גבינת עיזים, קממבר, פטה ושמנת, מלוות בפנכה של עגבניות מיובשות. זה מגיע עם לחם טרי, אנחנו בחרנו בלחם "כפרי" שהגיע עם צלוחית של חמאה טעימה וסלט חצילים לא ממש מוצלח. הלחם הכפרי, די איכזב – אני רגילה ללחם של קפנטו, בו אני עובדת, ואין כמעט מה להשוות , גם מבחינת יחס מחיר-כמות ובעיקר מבחינת הטעם... אגב, גם במנות האחרות קיבלנו לחם, כך שאחת הכיכרות היתה לחם לבן, ששוב, מבחינתי גם בזה קפנטו שוב מנצחים. הגבינות עצמן היו "בסדר". לא נפלתי מאף אחד, כבר יצא לי לטעום מוצלחות יותר אפילו שאני לא מבינה גדולה כל כך. השילוב של השמנת עם העגבניות המיובשות שידרג את הגבינה פלאים.
לאחר מכן, הזמנו את המנות העיקריות, שהגיעו מהר. הזמנו מנת פסטה, על עיקרון "בחר וערבב" – בחירה בין סוג הפסטה – פנה, ספגטי (נראה לי ) ורביולי (ריקוטה, בטטה, פטריות ועוד משהו שאיני זוכרת), לבין רטבים על בסיס שמנת, עגבניות או שמן זית. אנחנו בחרנו ברביולי ריקוטה ברוטב שמנת פטריות (46 ₪, אם אני זוכרת נכון), כי התחשק לנו שמנת והשמנת פטריות היה היחיד שראיתי את עצמי אוכלת. הרביולי נראה כאילו היו קנויים, יותר מדי אחידים וחסרי מעוף שכאלה. לא התלהבתי.
הזמנו גם "שקשוקה כפרית", עם חצילים ופטה (44 ₪) שגם אותה לא התעקשתי לסיים. היא היתה קצת חרוכה, והחלמון התקשה בינתיים, עד שקיבלנו את מנת הלחם.
בנוסף, הוזמן "סלט פתוש", (עלה 35 שקלים, אם איני טועה). אני שונאת סלטים, אז טעמתי רק מהאגרול שהגיע בפנים ונראה לי מעניין, והסתבר שצדקתי, והוא היה אגרול גבינת עזים עם קצת פסטו, או ממרח ירוק אחר.  שוב, לא טעמתי, אבל כשהצצתי על החסה, היא היתה טרייה ופריכה.

וזהו. כשביקשנו קינוחים, ממש התבאסתי שאין עגלת קינוחים או לפחות תפריט קינוח המתאר את הקינוחים, כי המלצרית פשוט הקריאה את העוגות שיש, ואפילו קצת התבאסתי להזמין מההקראה הלאקונית שלה... עדיין, כנראה שיש לי חוש טוב לעוגות, כי אחרי שבחרתי את העוגות וביקשתי להתייעץ איתה , היא אמרה שאלו העוגות הכי טעימות. בסוף נלקחה רק עוגה אחת, ואני באמת מאשימה את המלצרית שלא היתה בעלת תודעת מכירה גבוהה – יושבים לפנייך 3 חברים שרק מריירים על קינוחים, ואת עושה טובה שאת מקריאה את העוגות?...  בסוף נלקחה חתיכה של עוגת "שילה", ובחיי, שבזה היא לוקחת את כל העוגות של קפנטו.. עוגת קרם קפוצ'ינו, עם שכבת קרמל באמצע, כך נראה, על שכבת בראוניז עסיסית, בציפוי מטריף של מה שנראה כמו שוקולד קפוצי'נו. בחיי, שזה מה שהציל את האוכל מבחינה קולינארית. זה היה כל כך טוב, כששמעתי שולחן אחר מבקש לשמוע על קינוחים וראיתי גם שם שהמלצרית שלהם "עייפה", הייתי חייבת להתערב ולהציע להם את העוגה המטריפה הזו.

לסיכום, יצא 255 עם 4 כוסות מיץ תפוזים (לא סחוט טרי) ודיאט קולה אחת. לא חושבת שאחזור לשם, כי התפריט די מצומצם ו"עממי" מדי. בתור ביקור סתמי זה אולי טוב, אבל לא לנסיבות חגיגיות.
ובחיי שאני עדיין מנסה לעכל את עניין המלצריות שפשוט לא מספיק מכירתיות. באנו להוציא כסף – אתן מוזמנות להוציא אותו מאיתנו!!
תגיות:

_______________________________________________________________
אבל, אבל, אבל....

אני בת!!!

חגית, זה השם
מסעדת נתנאל - מושב סגולה
<< ההודעה הנוכחית
05/03/2009 | 00:51
523
חוזרת אליכם עם ביקור טרי-טרי במסעדת "נתנאל" שבמושב סגולה. מסעדת נתנאל מחולקת לשניים – חלק בשרי וחלק חלבי, בגלל נושא הכשרות. נסענו כדי לחגוג לי יומולדת, עם שני חברים טובים, רק שבהתחלה הם הזמינו לי בטעות למסעדה הבשרית, כי שכחו שאני צמחונית עלאק חברים טובים...

לגבי המסעדה עצמה, מאוד ביתית, אווירה חמימה ונעימה. אפילו שישבנו בשולחן שעמד ממש במרכז החדר, לא ממש הרגשנו את הסועדים האחרים. זה ממש הרגיש כמו בית – אתה אוכל בחדר האוכל, לידך יש פינת ישיבה (עם ארון ומתלה קולבים כמו פעם!!), המטבח-בר ממש ממול. בקיצור, לא הייתי אומרת רומנטי, אבל ישבתי רק בשולחן אחד...

ולעינינו, האוכל:

על ההתחלה הזמנה טאפאס גבינות, שכלל גבינת עיזים, קממבר, פטה ושמנת, מלוות בפנכה של עגבניות מיובשות. זה מגיע עם לחם טרי, אנחנו בחרנו בלחם "כפרי" שהגיע עם צלוחית של חמאה טעימה וסלט חצילים לא ממש מוצלח. הלחם הכפרי, די איכזב – אני רגילה ללחם של קפנטו, בו אני עובדת, ואין כמעט מה להשוות , גם מבחינת יחס מחיר-כמות ובעיקר מבחינת הטעם... אגב, גם במנות האחרות קיבלנו לחם, כך שאחת הכיכרות היתה לחם לבן, ששוב, מבחינתי גם בזה קפנטו שוב מנצחים. הגבינות עצמן היו "בסדר". לא נפלתי מאף אחד, כבר יצא לי לטעום מוצלחות יותר אפילו שאני לא מבינה גדולה כל כך. השילוב של השמנת עם העגבניות המיובשות שידרג את הגבינה פלאים.
לאחר מכן, הזמנו את המנות העיקריות, שהגיעו מהר. הזמנו מנת פסטה, על עיקרון "בחר וערבב" – בחירה בין סוג הפסטה – פנה, ספגטי (נראה לי ) ורביולי (ריקוטה, בטטה, פטריות ועוד משהו שאיני זוכרת), לבין רטבים על בסיס שמנת, עגבניות או שמן זית. אנחנו בחרנו ברביולי ריקוטה ברוטב שמנת פטריות (46 ₪, אם אני זוכרת נכון), כי התחשק לנו שמנת והשמנת פטריות היה היחיד שראיתי את עצמי אוכלת. הרביולי נראה כאילו היו קנויים, יותר מדי אחידים וחסרי מעוף שכאלה. לא התלהבתי.
הזמנו גם "שקשוקה כפרית", עם חצילים ופטה (44 ₪) שגם אותה לא התעקשתי לסיים. היא היתה קצת חרוכה, והחלמון התקשה בינתיים, עד שקיבלנו את מנת הלחם.
בנוסף, הוזמן "סלט פתוש", (עלה 35 שקלים, אם איני טועה). אני שונאת סלטים, אז טעמתי רק מהאגרול שהגיע בפנים ונראה לי מעניין, והסתבר שצדקתי, והוא היה אגרול גבינת עזים עם קצת פסטו, או ממרח ירוק אחר.  שוב, לא טעמתי, אבל כשהצצתי על החסה, היא היתה טרייה ופריכה.

וזהו. כשביקשנו קינוחים, ממש התבאסתי שאין עגלת קינוחים או לפחות תפריט קינוח המתאר את הקינוחים, כי המלצרית פשוט הקריאה את העוגות שיש, ואפילו קצת התבאסתי להזמין מההקראה הלאקונית שלה... עדיין, כנראה שיש לי חוש טוב לעוגות, כי אחרי שבחרתי את העוגות וביקשתי להתייעץ איתה , היא אמרה שאלו העוגות הכי טעימות. בסוף נלקחה רק עוגה אחת, ואני באמת מאשימה את המלצרית שלא היתה בעלת תודעת מכירה גבוהה – יושבים לפנייך 3 חברים שרק מריירים על קינוחים, ואת עושה טובה שאת מקריאה את העוגות?...  בסוף נלקחה חתיכה של עוגת "שילה", ובחיי, שבזה היא לוקחת את כל העוגות של קפנטו.. עוגת קרם קפוצ'ינו, עם שכבת קרמל באמצע, כך נראה, על שכבת בראוניז עסיסית, בציפוי מטריף של מה שנראה כמו שוקולד קפוצי'נו. בחיי, שזה מה שהציל את האוכל מבחינה קולינארית. זה היה כל כך טוב, כששמעתי שולחן אחר מבקש לשמוע על קינוחים וראיתי גם שם שהמלצרית שלהם "עייפה", הייתי חייבת להתערב ולהציע להם את העוגה המטריפה הזו.

לסיכום, יצא 255 עם 4 כוסות מיץ תפוזים (לא סחוט טרי) ודיאט קולה אחת. לא חושבת שאחזור לשם, כי התפריט די מצומצם ו"עממי" מדי. בתור ביקור סתמי זה אולי טוב, אבל לא לנסיבות חגיגיות.
ובחיי שאני עדיין מנסה לעכל את עניין המלצריות שפשוט לא מספיק מכירתיות. באנו להוציא כסף – אתן מוזמנות להוציא אותו מאיתנו!!
הודעות אחרונות
15:36 | 04.09.15 אקונומיקה
13:11 | 04.09.15 Cafe Latte
07:29 | 04.09.15 יוסי גודל
17:00 | 03.09.15 bruno01
15:17 | 03.09.15 ליאור020
11:09 | 03.09.15 לימור דה
21:17 | 02.09.15 littlerunaway
13:49 | 02.09.15 Gרר
11:19 | 02.09.15 שירפלד
00:57 | 02.09.15 דוקטור פוד
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ