לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים להרזיה ודיאטות
ברוכים הבאים לפורום מתכונים להרזייה.הפורום הזה הוא פורמט מיוחד שלא קיים בשום פורטל. זו סיפרית מתכונים ולא פורום דיונים. כל גולש רשאי להכניס מתכונים האהובים עליו ומצויינים לדעתו. על המתכון להיות מקורי שלכם ככל האפשר. אם שדרגתם מתכון מאתר מסוים - אנא תנו קישור לאתר כדי שלא תיווצר חריגה מזכויות יוצרים. מתכונים מספרים לצערנו לא נוכל לפרסם כאן.מי שמעוניין לשאול שאלות, להציע הצעות או להעלות קישורים ורעיונות, מוזמן לכתוב אלי מסר פרטי. אנא , שמרו על מתכונתו הנוכחית של הפורום כסיפריה קריאה ושימושית

אודות הפורום מתכונים להרזיה ודיאטות

ברוכים הבאים לפורום מתכונים להרזייה.הפורום הזה הוא פורמט מיוחד שלא קיים בשום פורטל. זו סיפרית מתכונים ולא פורום דיונים. כל גולש רשאי להכניס מתכונים האהובים עליו ומצויינים לדעתו. על המתכון להיות מקורי שלכם ככל האפשר. אם שדרגתם מתכון מאתר מסוים - אנא תנו קישור לאתר כדי שלא תיווצר חריגה מזכויות יוצרים. מתכונים מספרים לצערנו לא נוכל לפרסם כאן.מי שמעוניין לשאול שאלות, להציע הצעות או להעלות קישורים ורעיונות, מוזמן לכתוב אלי מסר פרטי. אנא , שמרו על מתכונתו הנוכחית של הפורום כסיפריה קריאה ושימושית
`

עוגת גבינה ובסקויטים (סופר פשוטה..)

מאת: Happy1
16/11/02 17:33
המצרכים:
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה (באיזה אחוזים שרוצים, עדיף 5%)
3 כפות סוכר
חבילת פתי בר שוקולד
חלב דל שומן

ההכנה:
מכינים את הפודינג על פי הוראות הקופסא: מערבבים את האבקה עם 2 כוסות חלב דל שומן ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה סמיך. אח"כ מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב. מי שאוהב מאוד מתוק שיוסיף עוד סוכר. ניתן להוסיף גם תמצית וניל או תמצית רום לפי הטעם.

בצלחת עם חלב מטבילים את הבסקויטים ומסדרים בתבנית שכבת בסקויטים, שכבת גבינה, שכבת בסקויטים, שכבת גבינה. למעלה בסוף ניתן לגרר שוקולד רגיל או לפורר פתי בר ולפזר או כל מה שבא לכם.

לשים במקרר לפחות לשלוש שעות.

בתאבון !
תגיות:
הפי
קינוחים, מנות אחרונות
13/10/2002 | 18:36
52
961
ארטיקים דיטטיים
14/10/2002 | 20:06
2
130
הרעיון הוא ההקפאה של דברים טעימים!!!

לוקחים גביע של משהו כזה (תיכף פרוט ראשוני) ומבלי לפתוח אותו תוקעים מקל של ארטיק או כפית פלסטיק של גלידות. אם צריך אז לעשות חריץ קטן עם סכין בנייר הכסוף.
לא לפתוח לגמרי כי החלק הלא מכוסה יתייבש בפריזר. וגם הנייר עוזר להשאיר את המקל ישר.

שמים בפריזר ליום שלם או עד שקופא.

כשקפוא ורוצים לאכול, מסירים את הנייר הכסוף, שמים את הגביע קצת במים חמים עד שנשלף הארטיק.

עוד אפשרות היא לשים בתבניות המיוחדות של ארטיקים.

פרוט אפשרויות:

פרילי דיאט
כל מעדני הוניל והשוקו דיאט
כל מעדני יוגורט פירות דייט

ואפילו
כל הרשומים מעלה בגירסתם הרגילה.(אחרי הכל כמה כבר קלוריות יש)

מומלץ גם לילדים שלכם!!!
כל יוגורט יכול להפוך לגלידה מדהימה!
17/06/2005 | 13:38
137
אני אישית שמה יוגורט 0% של דנונה (בכל טעם... כולם מדהימים ) במקפיא לאיזה שעה וחצי שעתיים, מוציאה לפני שזה מתקשה לחלוטין, ויש לי מקפא ברמה של גלידה מבחינת המרקם והטעם! מפתיע כמה שזה טעים *-*
כשההיתי קטנה הייתי עושה..
31/07/2005 | 04:43
112
את זה עם יוגורט גמדים היה טעים.
תפוחים אפויים ברוטב וניל
16/10/2002 | 08:43
106
6 תפוחי עץ ירוקים מרוקנים מליבתם.

מסדרים את התפוחים בתבנית אפיה קטנה ( של טוסטר אבן). יוצקים על התפוחים תמצית וניל, לחלל שבמרכז התפוח מכניסים קצת גרנולה לייט.
ממיסים 6-8 סוכרזית במים חמים ויוצקים מעל.
מכניסים 2 שקדים מולבנים קלופים לכל תפוח.
שמים בטוסטר אבן לחצי שעה או יותר ( עד שמתרכך).
מניחים כל תפוח על צלחת ולפני ההגשה מחממים מעדן ´ תענוג דיאט וניל´ מספר שניות במיקרו ויוצקים על הצלחת.
אפשר להניח את הרוטב בקערה קטנה ושכל אחד יצוק לעצמו רוטב על התפוח.
שילוב מדהים!
חלומות דיאט תות וניל ברוטב אפרסקים
25/10/2002 | 07:59
70
שרון ש - חתוך פורום מתכןונים, מתכון של תוכי

חומרים

חבילת גלידה חלומות דיאט תות וניל
1/2 ק"ג אפרסקים בשלים
3 כפות רכז מיץ תפוזים קפוא
2 כפות ליקר תפוזים
2 כפות עלי נענע

אופן ההכנה:
חותכים את עלי הנענע לצועות דקות ואת האפרסקים לקוביות, מערבבים בשאר החומרים, מכסים בניילון נצמד ומשהים כחצי שעה.
מחלקים לצלחות הגשה ומניחים מעל כדורי הגלידה.
ניתן להכין את המתכון גם בגרסה משמינה יותר עם כף סוכר.


מעדן משמש קר (שרון ש)
25/10/2002 | 08:03
54

רכיבים:
1 שקית ג´לטין (כשר)
1 כוס חלב דל שומן
2 ביצים מופרדות
1 כוס מחית משמשים טריים מבושלים או משומרים
1 כף ליקר תפוזים
4 כפות סוכר

אופן הכנה:
מרככים את הג´לטין בחלב ומחממים קצת רק עד שהג´לטין מתמוסס לגמרי.
טורפים את החלמונים לתערובת תפוחה ואוורירית ומוסיפים לחלב תוך בחישה.
מוסיפים את המחית, הליקר והסוכר.
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת.
מעבירים לקערות סופלה עם "צווארון" של נייר אפייה כדי שיבלוט מעבר לקערית.
מצננים עד שקשה, מסירים את הצווארון ומגישים עם פרוסות פרי ונענע.

הערות:
(דיאטטי)

מקור המתכון:
http://www.teamim.co.il - פורום

מאפה גבינה דיאטטי (שרון ש)
25/10/2002 | 08:44
148
מתכון שהביאה "אבקת סוכר":
250 גרם גבינת שמנת , או לכל הפחות 9%
2 ביצים מופרדות
כפית ממתיק מלאכותי נוזלי

אופן ההכנה:
מפרידים את החלבונים והחלמונים,
את החלבונים מקציפים שתי דקות
את שאר החומרים מערבבים יחד לקערה ,
מוסיפים את החלבונים,
מקלפים מעט, והבלילה מוכנה.

בוצקים עם כפית או אם יש תבניות סיליקון כמו מאפינס,
מחממים תנור ל 180 מעלות במשך 20 דק´, אופים
ובתאבון.

אני ממלציה להכפיל את כמות החומרים כי יוצאים סך הכך 16 יח´ מהכמות הנ"ל.
בהצלחה
טראפלס קורנפלקס (boolee)
25/10/2002 | 20:54
114
לטחון קורנפלקס לאבקה

להמיס 100 גרם שוקולד עם 80 גרם שמנת מתוקה ולהוסיף 20 גרם ליקר שוקולד או אמרטו או חמאה (בערך 35 גרם), ולקפל את הפצפוצים האלו- כמתקרר להכין כדורי שוקולד, דובדבן, להוסיף לטבול בשוקולד מומס מטומפרר, או סתם לגלגל באבקת קקאו ושוקולית או רק אבקת קקאו או ואפשר הכל.
כך יוצאים טראפלס משודרגים, או קרם למילוי
קציפת תות שדה
30/10/2002 | 13:45
61
הכמות ל- 6 מנות במנה אחת כ- 37 קלוריות

חומרים

1/2 ק"ג תות שדה
2 חלבוני ביצה
1 כף ממתיק מלאכותי נוזלי
2 כפיות מיץ לימון
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:

1. להקציף במערבל מזון את כל החומרים יחד עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.

2. לצקת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד ולהקפיא

3. להוציא מהמקפיא ולפרוס ל- 6 פרוסות לקשט בעלי נענע ופרוסות תות שדה ולהגיש מיד.
עוגת גבינה ובסקויטים (סופר פשוטה..)
<< ההודעה הנוכחית
16/11/2002 | 17:33
448
המצרכים:
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה (באיזה אחוזים שרוצים, עדיף 5%)
3 כפות סוכר
חבילת פתי בר שוקולד
חלב דל שומן

ההכנה:
מכינים את הפודינג על פי הוראות הקופסא: מערבבים את האבקה עם 2 כוסות חלב דל שומן ושמים בצד לכמה דקות עד שנהיה סמיך. אח"כ מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב. מי שאוהב מאוד מתוק שיוסיף עוד סוכר. ניתן להוסיף גם תמצית וניל או תמצית רום לפי הטעם.

בצלחת עם חלב מטבילים את הבסקויטים ומסדרים בתבנית שכבת בסקויטים, שכבת גבינה, שכבת בסקויטים, שכבת גבינה. למעלה בסוף ניתן לגרר שוקולד רגיל או לפורר פתי בר ולפזר או כל מה שבא לכם.

לשים במקרר לפחות לשלוש שעות.

בתאבון !
עוגת תפוחים
15/12/2002 | 09:01
73
10 מנות, 110 קלוריות למנה)

חומרים :
1 כוס קמח רגיל
50 גרם מרגרינה
1 ביצה
1/2 כפית חומץ
למלית:
3 תפוחים חמוצים
1 כף סוכר או ממתיק
1/2 כפית קינמון
1.5 כפות פירורי לחם
2 כפות ריבת תות לייט

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים.
מרדדים את הבצק לעלה דק ומורחים עליו את ריבת התות.
מערבבים את התפוחים עם הסוכר ומניחים אותם על עלה הבצק.
מפזרים את הקינמון ואת פרורי הלחם מעל התפוחים.
מגלגלים את העלה לגלילה ואופים.
לאחר האפייה מפזרים מלמעלה 2 כפיות אבקת סוכר.
עוגת שמנת דיאטטית
15/12/2002 | 09:02
81
רכיבים:
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
1 גביע שמנת קלה
1 גביע יוגורט 0%
2 כוסות גדושות קמח
1 שקיק (2 כפות) אבקת אפייה
20 שזיפים מגולענים וחצויים

אופן הכנה:
1. שמים את הסוכר, הוניל והביצים במעבד מזון עם להב פלדה. מעבדים במשך כחצי דקה.
2. מוסיפים את השמנת, היוגורט הקמח ואבקת האפייה ומערבלים עד שמתקבלת תערובת חלקה. מעבירים לתבנית עוגה משומנת ומקומחת.
3. חוצים את השזיפים ומניחים אותם על פני העוגה. (אין צורך להטביע אותם בעוגה, הם כבר ישקעו במהלך האפייה). אופים בחום בינוני במשך 50-60 דקות.
עוגת גבינה ואוכמניות
15/12/2002 | 09:02
49
המרכיבים:
3 ביצים
3 גביעי גבינה לבנה 1/2%
10 מ"ל סוכרזית "דיאטיפ"
2/3 כוס חלב 1%
3 כפות קמח
1 כף מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
1 קופסת מלית אוכמניות (אפשרל להחליף באננס מטוגן ומרוסק, בפרוסות תותים, קווי, מנגו).

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים.
מוסיפים לביצים בבחישה את הגבינה, סוכרזית, חלב, קמח, מיץ לימון, תמצית וניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים בתנור בטמפ´ 190 מעלות במשך 20 דקות בלבד.
מוציאים מהתנור ומצפים בפרי כשהעוגה עדין חמה.
עוגת אננס הפוכה
15/12/2002 | 09:14
103
חומרים:
500 גרם קוביות אננס או פרוסות משומרות בסירופ קל.
50 גרם מרגרינה מומסת
1 ביצה
2 כפות סוכר
תמצית וניל
1/3 כוס מי שימור האננס
3/4 כוס קמח תופח

תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ

הכנה:
1. מחממים תנור לחום גבוה (200 צ., 400פ.)
2. מסננים את קוביות האננס, ושומרים את הסירופ בצד.
3. מערבבים בקערה את קוביות האננס עם המרגרינה ושוטחים בתחתית התבנית. אופים 15-20 דקות, עד שהקוביות ישחימו.
4. בנתיים טורפים בקערית את הביצה עם הסוכר וכמה טיפות וניל. מודדים שליש כוס ממי שימור האננס ומוסיפים לבלילה, לסירוגין עם הקמח. טורפים היטב אחרי כל הוספה.
5. מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך (170 צ., 325 פ.) מוציאים בזהירות את התבנית, יוצקים את הבלילה על האננס ואופים 15-20 דקות עד שהבצק יזהיב.
6. הופכים את העוגה על צלחת הגשה, ומגישים בעודה חמה.

כל מנה: מנת שומן אחת, 1/2 מנת פרי, 1/2 מנת דגנים, 20 קלוריות "צ´ופר"
או בסך-הכל קלוריות למנה: 130.
סלט פירות משודרג
19/12/2002 | 21:54
201
את הכמויות תתאימו לכמות האנשים.

הפירות:
תפוח
אשכולית אדומה
אננס
גרעיני רימון
תמרים
תפוז

(אפשר להוריד\להוסיף פירות אחרים)

יוגורט דנונה 1.5%
דיאט יופלה(עדיפות לאננס ואגס)

וגולת הכותרת: מרשמלו חתוך

לקצוץ את הפירות, לערבב עם היוגורט.
אפשר להוסיף קינמון, גרנולה, להמתיק עם דיאט טיפ

הכול הולך!!!!!!

סלט משובח לאירוח ונחשב לדיאטטי
מקווה שתהנו
עוגת תפוחים הפוכה
08/01/2003 | 10:58
48
תפוחים ירוקים, קינמון וממתיק מלאכותי (עם אופציה לתוספת של גלידה)

החומרים:
חצי קילו תפוחים ירוקים קלופים, מנוקים וחתוכים לפלחים;
2 כפות צימוקים (לא חובה);
חצי לימון סחוט;
ממתיק מלאכותי (בנוזל);
3 כפות מים;
1 ביצה;
3 כפות קמח תופח;
1 כפית שמן;
1 כפית קינמון טרי (אפשר יותר).

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות);
2. מניחים בסיר קטן את התפוחים הקלופים, הצימוקים, מיץ הלימון, הממתיק והמים. מבשלים על אש קטנה עד להתרככות התפוחים.
3. מערבבים בקערה את הביצה, הקמח והשמן, המים והקינמון.
4. שוטחים את התפוחים בתחתית תבנית פיירקס, בקוטר 20 ס"מ; יוצקים מעל את הבלילה ואופים למשך 30 דקות.
5. מוציאים מהתנור. הופכים על צלחת הגשה עגולה ומחלקים למנות.
מומלץ להגיש חם!

הצעה: ניתן להגיש בתוספת כדור גלידה וניל, גלידת טופו או גלידת יוגורט דלת קלוריות.
כל מנה מכילה כ- 100 קלוריות (בלי הגלידה)
דלעת ותפוחי עץ
08/01/2003 | 11:04
27
מתכון קיצי וקליל, שכולל מבחר של פירות - 100 קלוריות למנה

החומרים:
1 ק"ג דלעת;
5 תפוחי עץ;
3 שקיות מתוק וקל;
½ לימון סחוט;
6 חצאי פקאנים מפוררים.

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הדלעת כ- 10 דקות עד שתתרכך;
2. מקלפים את תפוחי העץ ומרסקים בפומפייה גסה;
3. מסננים את הדלעת ומרסקים לתוך מסננת להוצאת נוזלים;
4. מערבבים את הדלעת עם תפוחי העץ ויתר החומרים;
5. מפזרים את פירורי הפקאן;
6. אופים בטוסטר-אובן או בתנור ב- 180 מעלות כחצי שעה בתבנית פיירקס;

אפשר לחלק לפני האפייה לכלי הגשה חסיני אש ולהגיש באותם כלים.
המתכון - ל- 6 מנות;
כל מנה - כ- 100 קלוריות;
עוגת גבינה
08/01/2003 | 11:11
52
עוגת גבינה גם טעימה וגם בריאה

המתכון ל- 16 פרוסות; כ- 12 קלוריות לפרוסה.

המרכיבים:
3 כפות גבינה % ½ שומן
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 כוס סוכר
6 ביצים

הוראות הכנה:
* מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מערבבים את החלמונים עם הגבינה ושאר החומרים - ומוסיפים לקצף.
* יוצקים את הבלילה לתבנית מצופה בנייר אפייה.
* מניחים התבנית בתוך תבנית גדולה יותר, עם מים בתוכה.
* אופים ב- 175 מעלות למשך כ- 50 דקות.
קינוח תפוחים
21/02/2003 | 17:04
41
למנה:
לאפות תפוח עץ לפי הטעם בלי שום תוספת, במקביל לחמם מעדן דיאט וניל (צוריאל או תענוג), לדלל קצת עם חלב דל שומן עד שיוצא רוטב. לשפוך על התפוח ולהגיש מיד חם. רצוי עם תה וניל.
פירות אפויים
22/03/2003 | 22:12
42
מחממים תנור מראש לחום של 100-120 מעלות
אפשר גם בטוסר אובן

לוקחים תפוחים ירוקים חמוצים (אני חושבת שגם אחרים יהיו טובים)
אפשר להוסיף למסיבה גם פירות אחרים כמו אגסים, בננות

חותכים לפלחים עבים (אפשר גם רבעים)
דבש (בערך חצי כף לכל תפוח)
תוספות אפשריות - צימוקים, קינמון, אגוזים

מכינים תבנית עם נייר אפייה
חותכים את הפירות ושמים בתבנית
מעל מטפטפים את הדבש ומוסיפים את התוספות

מכניסים לתנור ובודקים מדי פעם.
זה מוכן כשהפירות רכים.
זה נורא טעים ומתוק וחם. אחלה מעדן.
עוגת ביסקוויטים לייט
23/03/2003 | 00:22
157
מצרכים:
ביסקוויטלייט טעם שוקולד (מרמולייט)
1 שקית אבקת מוס וניל לייט (מרמולייט)
כוס וחצי חלב דל שומן
1 כוס נס
תבנית אינגליש קייק

בקערת מערבל מערבבים את האבקה עם החלב עד לסמיכות.
טובלים את הביסקוויטים בנס ומסדרים שיכבה רצופה על התבנית. שופים מעל שיכבת מוס. כך הלאה עד שנגמר המוס. מכסים ושומרים במקרר שעתיים לפחות.
            

יוגורט פירות
19/08/2003 | 22:01
26
200 מ"ל יוגורט 0% ביו.
קוביות מלון קטנות/תפוח עץ/שזיף/אפרסק או כל פרי אחר
כף "דייסיבית"
קצת פיבר1 לקישוט.
ממתיק מלאכותי לפי הטעם.
קינמון (אם רוצים)

מערבבים את היוגורט עם כף דייסיבית עד שיצא יוגורט סמיך. מוסיפים ממתיק וקינמון אם רוצים והפרי לא מתוק גם ככה.
מניחים בכוס ההגשה את קוביות הפרי שבחרתם ושופכים עליהן את היוגורט.
מוסיפים קצת פיבר1 לקישוט. מגישים קר.

כדורי שוקולד דלי שומן
05/10/2003 | 13:50
968
החומרים:
1 חב' ביסקוויטים פתי-בר
8 כפות סוכר
8 כפות חלב דל-שומן
3 כפות מיץ תפוחים
5 כפות קקאו לאפיה

לקישוט:
סוכריות צבעוניות
קוקוס טחון

אופן ההכנה:
1. לפורר את הבסקוויטים לפירורים
2. להוסיף לפירורים סוכר, קקאו, חלב ומיץ תפוחים.
3. ללוש את התערובת לכדי בצק. אם לא מספיק נוזלי, להוסיף מיץ תפוחים או חלב.
4. ליצור כדורים ולגלגל אותם בחומר הקישוט.
5. לשים במקרר שעה לפחות לפני ההגשה.
עוגת גבינה וביסקויטים בציפוי שוקולד
07/06/2004 | 02:45
237

עוגת ביסקוויטים גבינה בציפוי שוקולד -
מדהיים כמה שהדבר הזה טעים!!!! וגם קל להכנה, אפילו אני הצלחתי להכין את זה.

מצרכים:
ביסקוויטים
משהו להרטיב את הביסקוויטים - חלב, חלב סויה, יין, או מיץ. אני אישית הכי אוהבת מיץ קיווי אגס, נדמה לי של פריגת - זה משבח את העניין לגמרי.
750 גרם גבינה לבנה או גבינת סויה 5%
ממתיק מלאכותי (אצלנו זה סוכרלוז חסר הטעם לוואי)
מיץ וקליפה מלימון
2 שקיות סוכר וניל או כף תמצית וניל
כפית נס קפה
צימוקים (אפשרות שמבחינתי היא חובה)

ציפוי לעוגה רוטב שוקולד -
כף קקאו
כפית נס קפה
3/4 סוכר 0אפשר להמיר חלק בממתיק אבל להשאיר לפחות כף סוכר אמיתי)
4 כפות מים
50 גרם שוקולד מריר
כף מרגרינה
קצת תמצית רום ותמצית וניל

הוראות הכנה קלילות:

מערבבים את הגבינה עם הנס קפה, תמצית הוניל (או סוכר וניל), מיץ לימון וקצת קליפה, הצימוקים, ומוסיפים סוכר (או אצלנו, סוכרלוז). כמה סוכר? עד שזה מתוק וטעים, כל אחד וכמה שטעים לו.

מרטיבים ביסקוויטים במיץ עד שהם מתרככים אבל לא הופכים לדייסה, ומסדרים על תבנית שכבה. מורחים מהגבינה, עוד שכבת ביסקוויטים, עוד גבינה וכך הלאה...

מקררים את העוגה במקרר ומכינים בינתיים את הרוטב -

מחממים על אש קטנה את המים, הקקאו, הנס קפה והסוכר, עד שהסוכר נמס. להיזהר לא לשרוף אותו.

להוסיף את השוקולד ולערבב עד שהוא נמס. אמא שלי תמיד שמה יותר מ 50גרם, אבל אז גם נשאר לה יותר מדי רוטב ממה שצריך (לא שמישהו מבני הבית מתלונן על המציאה).

מוסיפים כף מרגרינה, נותנים לה לימס לתערובת ומערבבים. הרוטב מוכן!!! להיזהר לא לחסל אותו כבר מהסיר, זה קשה.

למרוח שכבה נדיבה על העוגה, להכניס למקרר.

לראות איך תוך יומיים העוגה נגמרת.

לאוהבי האתגרים - יותר כיף להכין את זה בצורת פירמידה.
מסדרים שלוש שורות של ביסקוויטים על נייר פרגמנט, מורחים שכבת גבינה.עוד שלוש שורות, ועליהם עוד הרבה מאוד גבינה.
בשלב הזה לקוחים את נייר מהצדדים, ומקפלים את שתי הורות הצדדיות על האמצעית כך שנוצרת פירמידה של ביסקוויטים.
על הפירמידה שמים את ציפוי השוקולד.
אותו טעם, אבל זה נראה יותר מגרה.

בתיאבון!!


כדורי שיבולת שועל מטריפים
07/06/2004 | 02:48
968

כדורי קוואקר שכאילו מבוססים על כדורי שוקולד -

מתכון באמת טעים טעים טעים. אפילו הבויפרנד שלי ששונא מאכלי בריאות טרף את זה ואמר שזה מעולה. וזה באמת די דיאטטי, כך שאפשר ליהנות מזה לגמרי.
והמתכון הזה כבר באמת מגוחך מרב שהוא קל - פשוט זורקים הכול לקערה ואוכלים. (טוב, מכינים קודם כדורים, אם מתעקשים)


המצרכים:
4-5 כפות רסק תפוחים
כוס וחצי שיבולת שועל מהסוג האינסטנט של QUAKER
חצי כוס קורנפלקס
סוכר או תחליף סוכר
4 כפות אבקת קקאו
כפית נס קפה
שלוש כפות חלב
כף תמצית וניל
צימוקים (במתכון הזה הם באמת חובה לדעתי)


ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערה. את הסוכר או תחליף סוכר להוסיף לפי הטעם. בדרך כלל לא צריך יותר מדי, כי רסק התפוחים מוסיף הרבה מתיקות בעצמו.

אם התערובת דלילה מדי, אפשר להוסיף עוד קצת קורנפלקס. אם היא סמיכה מדי, עוד רסק תפוחים.

לשים שתי כפות מהתערובת בתוך מנז'טים, להכניס למקרר או אפילו למקפיא.

לאכול, ולאכול, ולאכול, ולא להאמין כמה שזה טעים.



למעוניינים בגרסה פחות דיאטטית - במתכון המקורי אמורים להיות 100 גרם מרגרינה, שמוחלפים פה ע"י רסק תפוחים. לדעתי התפוחים זה גם יותר טעים, אבל מי שמתעקש - מרגרינה.

עוגיות שיבולת שועל מעולות
07/06/2004 | 02:53
93
נשנוש טעים לאלללללה
ההסבר בסוגריים זה הגרסא הדיאטטית של אמא, שזו הגרסה היחידה שאני מכירה. אבל כתבתי את המתכון כמו שהוא מופיע בספר. לדעתי הידאטטית מצוינת ולא צריך לשנות כלום.

מצרכים:
כוס צימוקים
שתי כוסות קמח
שלוש כוסות שיבולת שועל - שוב, אינסטנט של QUAKER
כפית קינמון
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
100 גרם מרגרינה (אצלנו 3/4 כוס שמן.כן כן שמן, קנולה למשל. לא מרגרינה)
כוס סוכר חום (את רובו מחליפים בסוכרלוז, ושמים 3-4 כפות סוכר חום)
כוס סוכר לבן (את כולו מחליפים בסוכרלוז)
שתי ביצים גדולות
כפית תמצית וניל
כוס אגוזי מלך קצוצים גס

על הצימוקים לצקת מים רותחים ולהשהות
מערבבים בקערה את הקמח, שיבולת שועל, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפיה ומלח (בקיצור דברים יבשים).
מערבבים את השמן ואת הסוכרים
ממשיכים לערבב ומוסיפים לשמן והסוכר את הביצים והוניל, לערבב עד שנהיה אחיד
מוסיפים את התערובת היבשה שערבבנו בהתחלה
מוסיפים צימוקים אגוזים
על נייר אפיה בתבנית מסדרים כדורים בגודל פינג פונג
אופיפ בתנור (אצלנו בטוסטר אובן) 30-40 בחום בינוני (180-200)


מקררים ואוכלים.

עוגיות קורנפלקס
07/06/2004 | 02:55
512
מתכון מצוין וטעים בטירוף.
אצלנו בבית מתרחש בעיקר כשיש הרבה "סופים" של חבילות קורנפלקס שכבר אף אחד לא יסיים, ואמא שלי מתעצבנת, מעיפה את כל האריזות ומכינה עוגיות מהשאריות.

אפשר כמובן להכין מקורנפלקס שלא מוגדר כשאריות


מצרכים:
כוס קמח
כפית אבקת אפיה
שתיים וחצי כוסות קורנפלקס
כוס אגוזים או שקדים
כוס צימוקים
כוס סוכר (מוחלף בסוכרלוז, מלבד שתי כפות של סוכר שנשארות)
שליש כוס שמן (במקור: 100 גרם מרגרינה)
ביצה

הכנה:
מערבבים את כל החומרים ואופים 25 דקות בחום בינוני
עד שלמעלה יהיה צבע חום אבל שלא יהיה יבש


זה טעים פחד, וזה טוב כשיש מלא חבילות קורנפלקס שהן בסוף וזה ברור שאף אחד בבית כבר לא יסיים.



תותים בשוקולד
20/06/2004 | 22:43
27
הסיפור כ"כ פשוט שזה טיפשי.

קחו ערימה של תותים יפים ומנוקים.
אפשר גם פלחי תפוחים.

יוגורט דיאט שוקולד (מומלץ צוריאל סויה קל)
רוקנו את היוגורט לתוך קערה קטנה, טבלו את הפירות ואכלו.

מאפינס סובין וצימוקים
20/11/2004 | 19:22
53
1 כוס סובין
1/2 כוס קמח מלא
1 יוגורט 0%
1/2 כוס סוכר חום או דבש או תחליף סוכר
1/3 כוס שמן
3 ביצים
2-3 כפות צימוקים

להכין עיסה ולערבב היטב למזוג בתבנית שקעים או במנג'טים לאפות עד שמשחים.
טעים בריא ודיאטטי (אם אוכלים אחד עם הקפה ולא שלוש).
סלט פירות חם / בולי
09/01/2005 | 09:28
65

5 מנות
    
מרכיבים:
4 תפוחים, קלופים, מנוקים מליבות ופרוסים דק
4 תפוזים, קלופים וחתוכים לקוביות
4 כפות צימוקים
ממתיק נוזלי לפי הטעם
1 כפית קינמון טחון
קורט ציפורן טחונה
מיץ לימון לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. שמים את הפירות בקערה זכוכית, מכסים ביריעת פלסטיק נצמד ומנקבים בה כמה חורים. מבשלים 4 דקות במיקרוגל.
2. מוסיפים לקערה את הממתיק, הקינמון, הציפורן ומיץ הלימון, בוחשים ומגישים מייד.

עוגיות גלידה / בולי
09/01/2005 | 09:29
45

3 מנות
    
מרכיבים:
6 פריכיות אורז עגולות קטנות- רציו בטעם מתוק
1 כף גלידת וניל דיאט
1 כף גלידת שוקולד דיאט
1 כף סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה:
1. מורחים 3 פריכיות אורז בגלידה. אפשר חצי שוקולד וחצי וניל בכל אחת או שתי אחת מעל השניה.  מכסים על עוגיה בפריכית נוספת כך שנוצרים 3 עוגיות סנביץ.
2. מפזרים מעל מפית נייר כף סוכריות לקישוט ומגלגלים בהן כל עוגיה מסביב עד שהסוכריות נדבקות.
3. עוטפים כל עוגיה בניילון נצמד ומכניסים לתא ההקפאה לשעתיים, או אם אין סבלנות אוכלים מייד.

עוגיות שיבולת שועל / בולי
09/01/2005 | 09:31
37

9 מנות

מרכיבים:
1/4 כוס קמח
1/2 כוס אבקת חלב רזה
1/4 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
60 גרם שיבולת שועל לא מבושלת
3 תפוחי עץ קטנים, קלופים, מנוקים מליבות וקצוצים דק
6 כפיות מרגרינה דלת קלוריות
6 כפות מים חמים
2 כפיות סירופ מייפל
ממתיק מלאכותי בכמות השווה ל- 8 כפיות סוכר
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
2. מערבבים יחד בקערה גדולה את הקמח, אבקת החלב, אבקת האפייה והסודה לשתיה. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים שוב.
3. מוסיפים את יתרת החומרים ולשים לבצק אחיד.
4. מרססים את התבנית בתרסיס שמן. צרים מהבצק 9 עוגיות ומניחים בתבנית. אופים כ- 20דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.

עוגת לקח ומישמשים / בולי
09/01/2005 | 09:34
26

8 מנות
    
מרכיבים:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס נקטר משמש
4 ביצים גדולות, מופרדות לחלמונים ולחלבונים
קורט מלח
3/4 כוס קמח מצה מנופה

לציפוי:
2 כפיות סוכר
1/3 כוס נקטר מישמיש
4 מישמשים מיובשים חצויים

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני נמוך.
2. שמים בסיר קטן את הסוכר והנקטר, ומבשלים כ- 5 דקות עד שהסירופ יסמיך.
3. מקציפים בקערה בינונית את החלמונים לתערובת בהירה וקלילה.
4. שמים בקערה בינונית נפרדת את החלבונים והמלח, ומקציפים לקצף מוצק אך לא יבש. מוסיפים את סירופ הסוכר בהדרגה, תוך הקצפה.
5. מקפלים את קצף החלבונים לחלמונים המוקצפים, עד שהתערובת אחידה. לבסוף מקפלים בעדינות גם את קמח המצה.
6. מעבירים את הבלילה לתבנית, כך שתמלא אותה כדי שני -שלישים מגובהה. אופים כ- 35 דקות, עד שקיסם הננעץ בתבנית ייצא יבש.
7. מניחים לעוגה להצטנן בתבנית רבע שעה, מוציאים וקולפים בזהירות את הנייר.
8. להכנת הציפוי: שמים בסיר את הסוכר והנקטר, ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מוסיפים את המישמשים ומבשלים 3 - 4 דקות, תוך בחישה, עד שהנוזלים יתאדו מעט והציפוי יסמיך. מניחים את חצאי המישמש סביב העוגה ויוצקים עליה את הציפוי.

מרקחת פירות ביתית / בולי
09/01/2005 | 09:37
22

החומרים:
100 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם משמשים מיובשים
100 גרם תאנים מיובשות
2 כפות זרעי פשתן טחונים
1 כפית דבש
½ כוס מים

אופן ההכנה:
לטחון הכל במערבל מזון ולשמור בקירור. מומלץ לאכול פעמיים ביום, בזמנים קבועים, כפית בכל פעם ולהוסיף 1 כוס מים. כל 2 כפיות מהוות תחליף למנת פרי אחת.

עוגת ט"ו בשבט / בולי
09/01/2005 | 09:39
91

החומרים (25 פרוסות):
5 תמרים גדולים
6-7 משמשים
50 גרם צימוקים (חופן קטן)
7 כפות קמח
2 כפות סוכר
2 ביצים

אופן ההכנה:
טחנו במעבד מזון את הפירות היבשים והוסיפו את שאר המרכיבים. שמנו תבנית לחם (צרה) והעבירו את התערובת. הכניסו לתנור חם (180 מעלות) למשך כ 30 דקות.

במקום: כל פרוסה מכילה כ 40 קלוריות. ניתן להחליף פרוסה אחת בפרוסת לחם קל או במנת פרי. במשך שבוע, השתדלו להסתפק ב 1-2 פרוסות לחם ליום משני טעמים עיקריים:
1. העוגה מכילה לא מעט סוכר פשוט, שמקורו בעיקר בפירות היבשים. כאשר אנשים בריאים צורכים סוכר פשוט, רמת הסוכר בדמם עולה. על מנת לאזן את רמת הסוכר, הגוף מפריש את הורמון האינסולין, העוזר להחדיר את הסוכר מהדם לתאים, וכתוצאה מכך רמת הסוכר בדם יורדת. האינסולין המופרש בעקבות אכילת הסוכרים, גורם לנו לתיאבון ולתחושה של צורך ב"עוד מתוק". על כן, עדיף להגביל עצמנו באכילת מתוק.
2. כאשר אנו מוותרים על הרבה לחם מרוח בגבינה על מנת לאכול מספר פרוסות עוגה, אנו מפסידים גם את החלבונים וגם את הסידן שבגבינה. התפריט הדיאטטי אינו מתבסס רק על חישוב קלוריות, אלא על שילוב מאוזן ומגוון של כל רכיבי המזון.

מעדן גזר
10/01/2005 | 19:32
42
החומרים:
1 גזר
כוס מיץ תפוזים
5-6 צימוקים לבנים

ההכנה:
מגררים את הגזר על פומפיה דקה. יוצקים עליו כוס מיץ תפוזים ומוסיפים את הצימוקים הלבנים.
ניתן להוסיף גם חצי בננה פרוסה לעיגולים, ממתיק מלאכותי, קינמון, מיץ לימון וכל העולה על דעתכם.
מילק שייק פירות ואגוזים
10/01/2005 | 19:42
112
החומרים:
כוס וחצי תותים חתוכים
2 אפרסקים מגולענים וחתוכים לרבעים
2 כוסות יוגורט רזה
3 כפות סובין חיטה
2 כפות דבש
1/4 כוס אגוזי קליפורניה

ההכנה:
להכניס לבלנדר ולערבב.
כשבא לי משהו מתוק או שאני חלשה...
31/03/2005 | 15:14
4
113
אחרי אימון או שאין לי כלום במקרר אני לוקחת קופסת גבינה לבנה  לא משנה האחוז. (יכול להיות גם חצי אחוז ) מערבבת עם 1כפית קינמון טחון ו 2 סוכרזית שהמסתי במעט מים רותחים מערבבת היטב  וככה מרגיעה את החשק למאכלים מתוקים או כבדים מדי. אפשר גם להכניס לזה תפוח מגורד או לנגב עם גזר בתאבון!
ומוסיפה לorit4321 -גבינות
12/04/2005 | 12:54
3
43
גבינה עם לימון  
ניתן גם לקחת את אותה גבינה לבנה..
לערבב עם חצי לימון סחוט וסוכרזית (אבקה.. או להמיס)
יוצא  מעדן משהו בסגנון של מוס לימון (עם פחות קלוריות..)  

אפשר גם... לערבב עם כפית של קפה נמס....:)


גבינה מתובלת
זה ישמע מאד פשוט אבל.. אני ממש התלהבתי מזה
פשוט מערבבים קופסת גבינה עם כפית של אבקת בצל! היא מקבלת גוון מוקה וטעם מדהים

נשיקות קלות
12/04/2005 | 13:07
2
163
העוגיות "נשיקות" - שוש אוורירי

לוקחים את החלבון של 3 בייצים ( 20 ק' כ"א)
מקציפים עם 8 שקיות אבקת סוכרזית (אפשרלפי הטעם)
יוצרים נשיקות בעזרת שקית 60 במספר

ושמים בתנור... 150 מעלות עד שמכיסים קיסם ושומעים "קחחחחח"

נשנוש של קלוריה לעוגיה
אסור לאפות עם הסוכרזית שבשקיות!!!
18/02/2006 | 18:26
1
92
וזה כפי שכתוב על האריזה- (גם אותי זה הפליא)
יש סוגים שכן ניתן לבשל ולאפות איתם
09/10/2006 | 10:52
53
צריך לבדוק על האריזה  כי זה לא כתוב על כל שקית ושקית.
סורבה של טלי12345
07/05/2005 | 11:24
55
סורבה (25 כדורים): 100 קלוריות למנה



חומרים:

1 ליטר מיץ פרי

או מיץ פרי דיאט

2 חלבונים

1 כוס סוכר

3/4 כוס גלוקוז (להשיג בחנויות טבע או בישול)



הכנה:

טורפים יחד את המיץ, הסוכר והגלוקוז, ומוסיפים את החלבונים. טורפים שוב היטב ומכניסים למכונת גלידה. פועלים בהתאם להוראות ומקבלים סורבה.

קסטת גלידה דיאטטית Duvdevan Girl
07/05/2005 | 11:26
96
מרכיבים:
6 פריכיות אורז עגולות קטנות- רציו בטעם מתוק
1 כף גלידת וניל דיאט
1 כף גלידת שוקולד דיאט
1 כף סוכריות צבעוניות לקישוט


אופן ההכנה:
1. מורחים 3 פריכיות אורז בגלידה. אפשר חצי שוקולד וחצי וניל בכל אחת או שתי אחת מעל השניה.
מכסים על עוגיה בפריכית נוספת כך שנוצרים 3 עוגיות סנביץ.
3. מפזרים מעל מפית נייר כף סוכריות לקישוט ומגלגלים בהן כל עוגיה מסביב עד שהסוכריות נדבקות.
4. עוטפים כל עוגיה בניילון נצמד ומכניסים לתא ההקפאה לשעתיים, או אם אין סבלנות אוכלים מייד.
מעדן גבינה - orga3
18/06/2005 | 16:10
51
גבינת סקי1/2% שומן
שלוש שקיות של "סוכרזית"
ניתן לערבב עם אחת מהאופציות הבאות:
כפית של נס קפה
כפית קקאו
מעט תמצית וניל
קינמון
לאכול את הקינוח כשהוא קר מאוד.
זה מאוד טעים,משביע ובעיקר דיאטטי.
תהנו-אורגה 3
מוס בננה דיאטטי- Love benja
18/06/2005 | 16:13
71

100 קלוריות למנה.

מצרכים:
1 בננה בינונית
1/5 כוס חלב דל שומן
תמצית וניל
1 חלבון ביצה
ממתיק מלאכותי


אופן ההכנה:
1. מעבדים במעבד מזון את הבננה ביחד עם החלב, הממתיק המלאכותי    ותמצית הוניל.      

2. מקציפים את החלבון ומוסיפים לתערובת בעדינות בתנועות עוטפות.

3. יוצקים לתוך קערה, מקררים עד שיתקבל המרקם הרצוי ומגישים.
משקה ריוויון ופרי (charry)
18/06/2005 | 16:16
70
חומרים: 4 כוסות ריוויון
1 מיכל תרכיז קפוא בטעם אננס או מנגו
ממתיק מלאכותי
4-5 קוביות קרח
פלחי תפוז או לימון לקישוט.

הכנה: 1. שמים בבלנדר את הריוויון, התרכיז, הממתיק והקרח, ומעבדים לתערובת חלקה.
2. יוצקים לכוסות גבוהות, ומעטרים בפלחי הפרי.

כל מנה מכילה: 1 מנת חלבון, 1 מנת פרי.
סה"כ קלוריות: 110 קלוריות למנה.
יוגורטים בכל הטעמים -לא צריך יופליי
27/09/2006 | 02:00
53
קונים יוגורט מעודן של דנונה (הוא טיפה ממותק), מערבבים עם כפית או שתיים של ריבה מאיזה טעם שרוצים (בימינו יש מכל הטעמים) וזהו.
אפשר להשתמש ביוגורט לא ממותק - זה יוצא קצת יותר חמוץ.
מתוקים קלים להכנה
10/12/2006 | 18:20
190

מעדן גבינה

כשבא משהו מתוק ואין זמן הכי פשוט זה
לקחת גביע גבינה לבנה רזה לשפוך לקערה
בסיר על האש לערבב מעט חלב ומים להוסיף ממתיק
להוסיף ז'לטין לשפוך לגבינה
ויש לנו מעדן גבינה מתוק דיאטטי.

משהו מתוק וחם - דלורית

קולפים דלורית חותכים לקוביות בקערה
מוסיפים ממתיק וקינמון
לשקית קוקי שעה בתנור. (אפשר להוסיף גם קולורבי חתוך).

קווקר -
בסיר קטן יוצקים מים עם קצת חלב
מחממים יוצקים פנימה כוס קווקר
מוסיפים ממתיק, קינמון , אפשר מסמר ציפורן , אניס וכו'...
לבשל 5 דקות על אש  קטנה
להעביר לכלי לצנן ובתאבון.
עוגת ריקוטה ופקאן / dalia3112
16/02/2007 | 16:41
51

מתכון מוצלח במיוחד ודל קלוריות מאתר סטודיו C
15 מנות

--------------------------------------------------------------------------------

חומרים:
לבסיס-
50 גרם אגוזי פקאן טחונים
ספל דייסיבית
30 גרם חמאה
1 כף סוכר
כפית קליפת לימון מגוררת

לעוגה-
750 גרם גבינת ריקוטה 5%
½ כוס סוכר
4 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
2 יוגורט מעודן 1.5% שומן (אפשר בטעמים)


אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל- 180 מעלות
מערבבים את האגוזים הטחונים עם החמאה, הדייסיבית, הסוכר וקליפת הלימון עד שמתקבלת תערובת משחתית (כדאי במעבד המזון).
מרססים עם תרסיס שמן תבנית עגולה קפיצית (26 אינץ) ומורחים על תחתיתה את
תערובת האגוזים . אופים עשר דקות ומוציאים מהתנור.
מערבבים את הגבינה עם החלמונים, הסוכר והווניל, מורחים את התערובת על הבסיס ומשטחים.
אופים 30 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים אותה ביוגורט, מכבים את התנור ומכניסים אותה לעשר דקות נוספות.
כ- 145 קלוריות למנה

עוגת תפוחי עץ עם פרורים / אנפה2
16/02/2007 | 16:43
62

8 תפוחי סמיט קלופים וחתוכים לפלחום בינוניים.
מעט חמאה לשימון תבנית.
2 כפות סוכר כפית קינמון.

לשמן תבנית  בחמאה ולפזר את התפוחים המעורבבים בסוכר וקינמון.


חומרים לפרורים.

1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
2/3 כוס קמח
1/3 שיבולת שועל (קווקר) או קמח במקום
כפית קינמון
100 דרם חמאה
חופן אגוזי מלך או פקאן או שקדים.
לעברב ביד לפרורים גסים , לפזר על התפוחים
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך
חצי שעה.

אפשר להגיש עם כדור גלידה, סירופ מייפל, או קצפת.

ניתן להחליף את התפוחים באגסים .

יש למישהו מתכון לעוגת שוקולד?
18/04/2007 | 13:03
51
עוגה בחושה פשוטה..
הודעות אחרונות
09:27 | 13.07.15 נוני54321
00:08 | 25.05.12 אורחים בפורום
19:01 | 13.10.02 דליה גולן
18:47 | 13.10.02 דליה גולן
18:46 | 13.10.02 דליה גולן
18:45 | 13.10.02 דליה גולן
18:45 | 13.10.02 דליה גולן
18:44 | 13.10.02 דליה גולן
18:42 | 13.10.02 דליה גולן
18:41 | 13.10.02 דליה גולן
18:40 | 13.10.02 דליה גולן
18:38 | 13.10.02 דליה גולן
18:37 | 13.10.02 דליה גולן
18:36 | 13.10.02 דליה גולן
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ