לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

פחזניות של קרין גורן

מאת: bali
01/08/08 18:37
פחזניות קרין גורן

מתכון באדיבות ak5 וגם הערות


מתכון בסיסי, מתוך הספר "מאפים" מבית "על השולחן" של קארין גורן המהוללת (מופיע בעמ' 188) - הוספתי הערות משלי...
חומרים ל- 20 פחזניות או 15 אקלרים (הערה - יוצאות 20 פחזניות ממש-ממש גדולות - למי שלא אוהב, ניתן הכין מהכמות 25-27 קטנות יותר)

1 כוס מים (240 מ"ל)
100 גר' חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח (140 גר')
4 ביצים
1 כמות מלית
לציפוי :
200 גר' שוקולד מריר + 30 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
או
זיגוג קרמל
או
אבקת סוכר
או
כל זיגוג אחר שאוהבים

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2. מביאים לרתיחה מלאה בסיר - מים, חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים עד שאין גושים. ממשיכים לבשל 1-2 דק' עד שהבצק מתגבש לכדי כדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
3. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מפעילים 2 דקות במהירות בינונית לצינון הבצק. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי עיבוד עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה. לשים לב - לא מוסיפים ביצה לפני שקודמתה נבלעה בתערובת הבצק יתפרק לגושים וזה בסדר. ממשיכים לעבד, והבצק מתחבר מחדש לבלילה מבריקה.
4. הכנת הפחזניותואפייתן - מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה (אין צורך לשמן). מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ (הערה שלי - עשיתי עם פיית זילוף משוננת ויצא מצויין). מזלפים באופן מרווח גבעות בקוטר 4 ס"מ (פחזנית) או פסים ברוחב 2 ס"מ ואורך 8-10 ש"מ (לאקלר).
5. אופים 20 דקות הדגש|בלי לפתוח את התנור בשום אופן. אחרי 20 דקות, פותחים מעט את דלת התנור כדי לאפשר לאדים לצאת ולפחזניות להתייבש, כך 5 דקות נוספות. מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים מעט. מחוררים כל פחזנית בתחתית ליציאת האדים - יוצרים חריץ בעזרת סכין קטן (את האקלר מחוררים דוקא בצד). מקררים את הפחזניות
6. ממלאים ומצפים - מעבירים את המלית לשקית זילוף עם פייה בקוטר 1/2 ס"מ בערך (אני שמתי מלית פודינג וניל - קלאסי...), משחילים את הפייה לחריץ שיצרנו ומזליפים פנימה.
7. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו - מערבבים וטובלים את כיפות הפחזניות בציפוי.

ניתן להגיש מייד, לשמור במקרר (שלי כבר 3 ימים במקרר ומצויינות), ניתן גם להקפיא (עם או בלי מילוי)



ענבל

בכל כוחך...
תצחקי, תשאגי, תפגעי
תפצעי, תתלשי, תדפקי
שלא תשתקי לעולם יותר עוד...

מנהלת פורום קינוחים ומנות אחרונות http://forums.tapuz.co.il/desserts
מנהלת פורום טרשת נפוצה - תמיכה http://forums.tapuz.co.il/tareshet
הכנתי פחזניות - למה הם לא תפחו?? :(
01/08/2008 | 11:28
3
2250
יצא עוגיות חמאה רכות מבפנים וקשות בתחתית ומאוד כבדות . האעם מצוין, אבל הצורה רחוקה מהליות פחזנייה.

תנו לי בבקשה מתכון מדויק , אני חייבת להכין שוב היום .
תודה,
רבקי
:)
שימי פה את המתכון שעשית ונראה מה לא בסדר בו
01/08/2008 | 11:45
1778
אני יוצאת עכשיו לסידורים אבל יותר מאוחר אשים לך מתכון לפחזניות שמצליח לי תמיד.

בצק הפחזניותצריך להיות רך
01/08/2008 | 13:19
2079
אך לא דליל ומיימי. שווה לבדוק.


הנה לך מתכון טוב

http://www.dex.co.il/view.php?t=50617
פחזניות של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
01/08/2008 | 18:37
194906
פחזניות קרין גורן

מתכון באדיבות ak5 וגם הערות


מתכון בסיסי, מתוך הספר "מאפים" מבית "על השולחן" של קארין גורן המהוללת (מופיע בעמ' 188) - הוספתי הערות משלי...
חומרים ל- 20 פחזניות או 15 אקלרים (הערה - יוצאות 20 פחזניות ממש-ממש גדולות - למי שלא אוהב, ניתן הכין מהכמות 25-27 קטנות יותר)

1 כוס מים (240 מ"ל)
100 גר' חמאה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח (140 גר')
4 ביצים
1 כמות מלית
לציפוי :
200 גר' שוקולד מריר + 30 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
או
זיגוג קרמל
או
אבקת סוכר
או
כל זיגוג אחר שאוהבים

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
2. מביאים לרתיחה מלאה בסיר - מים, חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים עד שאין גושים. ממשיכים לבשל 1-2 דק' עד שהבצק מתגבש לכדי כדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
3. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מפעילים 2 דקות במהירות בינונית לצינון הבצק. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי עיבוד עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה. לשים לב - לא מוסיפים ביצה לפני שקודמתה נבלעה בתערובת הבצק יתפרק לגושים וזה בסדר. ממשיכים לעבד, והבצק מתחבר מחדש לבלילה מבריקה.
4. הכנת הפחזניותואפייתן - מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה (אין צורך לשמן). מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ (הערה שלי - עשיתי עם פיית זילוף משוננת ויצא מצויין). מזלפים באופן מרווח גבעות בקוטר 4 ס"מ (פחזנית) או פסים ברוחב 2 ס"מ ואורך 8-10 ש"מ (לאקלר).
5. אופים 20 דקות הדגש|בלי לפתוח את התנור בשום אופן. אחרי 20 דקות, פותחים מעט את דלת התנור כדי לאפשר לאדים לצאת ולפחזניות להתייבש, כך 5 דקות נוספות. מוציאים את הפחזניות מהתנור ומצננים מעט. מחוררים כל פחזנית בתחתית ליציאת האדים - יוצרים חריץ בעזרת סכין קטן (את האקלר מחוררים דוקא בצד). מקררים את הפחזניות
6. ממלאים ומצפים - מעבירים את המלית לשקית זילוף עם פייה בקוטר 1/2 ס"מ בערך (אני שמתי מלית פודינג וניל - קלאסי...), משחילים את הפייה לחריץ שיצרנו ומזליפים פנימה.
7. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו - מערבבים וטובלים את כיפות הפחזניות בציפוי.

ניתן להגיש מייד, לשמור במקרר (שלי כבר 3 ימים במקרר ומצויינות), ניתן גם להקפיא (עם או בלי מילוי)



הודעות אחרונות
23:55 | 27.08.15 yael1712
18:25 | 21.08.15 Bosmat6
12:33 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
12:29 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
13:38 | 10.08.15 Hippolyta222
07:52 | 08.08.15 גן חיות בבית
08:01 | 04.08.15 Hippolyta222
13:28 | 30.07.15 DM fan
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ