לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

תפוח אדמה
23/10/14 22:58
13צפיות
היי
תפוח אדמה מבושל, מקובל להוסיף מעליו שמנת ופטריות
במקום זה יש רעיונות לתוספת אחרת במקום שמנת?
ראיתי בסופר צנצנות עם רטבים שונים מוכנים לפסטה (עצלנות), יכול לשמש תחליף? 
אני ישמח לרעיון חליפי לשמנת  
תודה
אפשר להגיש אותו חם כשמעליו חמאה, מעט שום כתוש ופטרוזיליה, או
23/10/14 23:07
11צפיות
כוסברה. אפשר להגיש גם עם ערימה קטנה של בצל מטוגן, עם שמנת חמוצה ושום, ועוד...
לא ממש ממליצה על רטבים מוכנים...
23/10/14 23:12
9צפיות
עדיין לא מצאתי אחד מוצלח...
 
קניתי של יכין אבל הוספתי ולו כל מיני דברים...
 
את יכולה להוסיף כל רוטב שתירצי:
שמנת גבינות, שמנת פסטו, גניבות צהובות או פטה, עגבניות מיובשות
 
את יכולה לשלב גם ירקות שונים: בצל ופטריות מוקפצות, תירס וכו...
 
אבלתי פעם תפוח אדמה בתוספת שעועית ברוטב...
º
יופי של רעיונות
24/10/14 01:53
2צפיות
תוצרים חדשים- סלט עדשים ובטטה בוינגרט תפוזים
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:32
61צפיות
עונת הסלטים החמים הגיעה והפעם סלט עדשים ובטטה ושומר אפויים עםגבינה בולגרית או חלומי מטוגנת   המצרכים 
1 כוס עדשים מושרות לשעתיים ומסוננות
1 בטטה בינונית קלופה  חצויה ופרוסה דק 
1 שומר צעיר וקטן חתוך לחצי ופרוס דק 
6 שיני שום בקליפתם 
חופן עלי תימין טרי או כפית יבש 
1 בצל קצוץ |(רצוי סגול)
חופן עירית קצוצה 
חופן כוסברה קצוצה 
חופן פטרוזליה קצוצה 
קוביות גבינת בולגרית 
וינגרט תפוזים
2 כפות חומץ בלסמי 
 6 שיני השום שנאפו 
3 כפות שמן זית (ניתן לקצץ בכמות או לותר לחלוטין)
3 כפות רוטב צ'לי מתוק 
½-¼ כוס מיץ תפוזים טרי 
מלח פלפל 
לאוהבי הפיקנטי. מעט טבסקו 
לעיטור חופן אגוזים קצוצים
אופן ההכנה 
לבשל את העדשים  במים בלי מלח כ-20 דקות לבדוק שהעדשים אל דנטה ונעימים לאכילה. לסנן ולהניח בקערה.
במקביל לרפד תבנית אפיה בניר אפיה להניח את הבטטה, השומר, עלי תימין ושיני השום לצקת 3 כפות שמן זית לתבל במלח ופלפל שחור לערבב היטב ולפזר בתבנית . לאפות כ-20 דקות בתנור חם מאד. לערבב מדי פעם . 
להוציא את השום להוסיף את הבטטה והשומר לקערת העדשים.
להוסיף את יתר המרכיבים .
הכנת הרוטב
לקלף את השום ולרסק להוסיף כל חומרי הרוטב לצקת על על הסלט ולערבב.
לפזר קוביות גבינה בולגרית ואגוזים 
יש הטוענים שהכי טעים לאכול חם, אישית אוהבת לאכול בטמפרטורה החדר. 
טיפים
ניתן לקצץ בכמויות השמן לאפיה ורק לשמן מעט בספרי שמן וברוטב לוותר על השמן.
וינגרט התפוזים מתאים לסלטים ירוקים ולסלטים חמים.
לשדרוגים בבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4697005
שושני מרצפן תפוח בדבש
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:38
52צפיות
המצרכים 
ממרח שקדים 

לסירופ דבש לימון 
¼כוס דבש 
מיץ מחצי לימון 
לחמם במקירו כ-½ דקה
לתפוחים 
3 תפוחי גרנד סמיט פרוסים עם הקליפה במנדולינה לפרוסות דקות 
חלק יצאו עיגול שלם וחתכתי לחצי 
וחלק מראש נפרבו לחצאים 
לכולם הוצאתי את הליבה.
לשים במחבת חמה . להוסיף 
1 כף דבש
1 כף סוכר חום 
¼ מים כוס מים
¼מיץ לימון
קמצוץ קינמון
לבשל כ-5 דקות עד ריכך קל.
לסנן מהנוזלים ולקרר היטב. 
לבצק 
½2-3 כוסות קמח 
1 אבקת אפיה 
1 שמנת 
200 גר חמאה
1 כף דבש
1 כף חומץ 

ההכנת הבצק 
ללוש לבצק נעים (ניתן להוסיף עוד מעט קמח במידת הצורך)
לחלק ל-3 לעטוף בניילון נצמד 
לאשפז במקרר לחצי שעה. 

הרכבת השושנים 
לרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ
לחתוך רצועות בצק ברוחב של 2 ס"מ 
 למרוח כ-1 כפית ממרח שקדים
להניח את פרוסות התפוח כך שמעט מהתפוח יהיה מעל שפת הבצק.
לגלגל מהצד הקרוב אליכם לקצה 
לשמן תבנית מאפינס 
להניח את השושנים בתבנית 
למרוח בחלמון ביצה
לפזר שקדים פרוסים 
לאפות כ20-25 דקות בחום בנינוני גבוה עד הזהבה 
להוציא מהתנור ולמרוח מיד את זיגוג הדבש. 
נשמר בקופסה סגורה . 
לטיפים ושדרוגים 
 
כשאקבל תשובה באיזה שמנת השתמשת - רגילה או מתוקה
23/10/14 00:22
13צפיות
(שלחתי לך מסר עם המתכון הערוך) אוסיף גם את המתכון הזה למאמרים ואשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה מראש,
להכנת הבצק השתמשתי בשמנת חמוצה.
23/10/14 07:35
7צפיות
תודה לך על העשיה
אז, , הכניסי מתכון מתוקן כדי שאוכל לשים קישור
23/10/14 09:18
6צפיות
בפייסבוק למתכון המתוקן בלבד.

תודה מראש ויום נעים,
המתכון תוקן והוכנס למאמרים לקטגוריה "עוגות" תת-קטגוריה
23/10/14 16:26
3צפיות
"מאפים וסקונס" עד שאמצא תת-קטגוריה מתאימה יותר.

הנה הקישור:
שושני מרציפן תפוח בדבש

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

אכניס גם לפייסבוק כשתשימי מתכון חדש מתוקן בפורום כדי שיהיה לי קישור למתכון מתוקן.

שוב, תודה על המתכון והתמונה היפה.ץ
 
סלט כרוב עשיר וצבעוני
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:40
208צפיות
מצרכים 
¼ כרוב לבן חתוך לרצועות במנדולינה
¼ כרוב סגול חתוך לרצועות במנדולינה
1 גזר מגורר 
2-4 מלפפונים חמוצים מגוררים
1 בצל מגורר(לא חובה)
לערבב בקערה ולצקת רוטב.
לרוטב 
לשים בצנצנת קטנה 
1-2 שיני שום כתוש
1 כפית חרדל
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון 
מלח ופלפל לבן 
לנער בצנצנת ולצקת על הסלט. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4612065
פיצה בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:43
71צפיות
2 כוסות קמח כוסמין 
½ 1 כוס קמח מלא 
2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית עשבי פברואנס (ניתן להמיר באורגנו/תמין)
1 כף שום כתוש
¼ כוס שמן זית
  ½1 כוסות מים פושרים
ההכנה
מערבבים  קמחים, מלח וסוכר  ותבלינים לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמרים
לשים את התערובת  מעט ומוספים שמן 
לשים במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.
(אני לשה במקסר) 
לרוטב
1 כף רסק עגבניות 
1 כף ממרח עגבניות מיובשות.
1 כף קונפי שום מרוסק
מלח ופלפל 
מעט עלי תימין  
לערבב היטב יחד לטעום ולשפר טעמים
הרכבת הפיצה
מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבנית בתוכו 
מחלקים את הבצק ל-2 כדורים או 16 או כל חלוקה שבוחרים. 
מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח קלות
בשולי הבצק מניחים גבינה צהובה
מגלגלים את השוליים מורחים שמן את השוליים ומפזרים שומשום 
מורחים מחצית מהרוטב במרכז הבצק 
 מפזרים גבינה ותוספות אהובות 
מוצאים את התבנית  החמה מהתנור 
מפזרים מעט קמח תירס או סולת על התבנית לקבלת בצק קריספי
מחלקים את הבצק מניר האפיה לתבנית החמה. 
אופים כ-15-20 דקות עד שהשוליים שזופות והתחתית זהובה. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4585054
במאמרים, בקטגוריה "מאפים שונים", תת-קטגוריה "פיצה"
23/10/14 00:20
2צפיות

פיצת בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

 
במאמרים, בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:19
1צפיות
סלט כרוב  עשיר וצבעוני/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
המתכונים נראים ונקראים מעולה - אכניס אותם
21/10/14 23:46
10צפיות
בבוקר גם לפינת המתכון היומי שלי וגם למאמרי הפורום.
 
תודה על המתכונים והתמונות היפות.
 
º
נירה ,יום טוב
22/10/14 06:08
1צפיות
º
יום טוב גם לך
22/10/14 09:03
1צפיות
º
וואו..איזה יופי
22/10/14 16:12
2צפיות
º
כל הכבוד על המתכונים והתמונות המגרות.
22/10/14 19:54
2צפיות
במאמרים בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:18
6צפיות
סלט עדשים ובטטה בווינגרט תפוזים/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...



 
º
עלי גפן- מה אפשר להכין עם עלי גפן חוץ מלמלא אותם
23/10/14 12:12
6צפיות
נדמה לי שראיתי איפוא שהוא מתכון לפשטידה עם עלי גפן
23/10/14 15:20
10צפיות
פשוט שימנו תבנית וריפדו בעלי גפן שטופים שמו שכבה תערובת גבינות עם ביצים (כמו פשטידה) מעל שמו עוד שכבה של עלי גפן ושכבה נוספת של תערובת גבינות, ומעל עוד שכבה של עלי גפן, שימנו מעט את העלים למעלה ואפו בתנור. לא זוכרת איפוא ראיתי את המתכון. תריצי חיפוש בגוגל לפשטידה עם עלי גפן.

בהצלחה!
נירה מ1
23/10/14 15:44
11צפיות
את צודקת.  תחת הכותרת פשטידות גבינה עם עלי גפן  אכן מצאתי 2 מתכונים שנראים לי.
אשתף אתכם אחרי הכנת המתכון.
בתודה הילה
º
העונג כולו שלי
23/10/14 16:11
3צפיות
נירוש שלום ושנה טובה
20/10/14 18:35
23צפיות
סוף סוף הצלחתי להכנס, התגעגעתי מאוד מאוד.
אז שתהיה השנה הכי הכי ונשתמע.
אהה יופי של מרקים  הצגת 7פה
החורף  כבר באויר.
 
ערב טוב, שנה טובה ומועדים לשמחה
20/10/14 23:13
15צפיות
החורף באמת כבר באוויר, אבל עדיין חם.
שמחה שאהבת את המרקים.
וכדי שאוכל לזהות ולזכור אותך להבא, באיזה ניק גלשת כאן בעבר?
הכל בגלל תפוז.....
21/10/14 20:18
12צפיות
נאלצתי לשנות את השם
והסיסמה... למה ככה!!!
פשוט  לא הצלחתי להכנס ולא משנה
מה  שעשיתי אז  שינתי הכל והופ
נכנסתי.
זו אותה גברת רק בשינוי אדרת.
ירושלמית מוכר לך????
בטח שמוכר לי. ברוכה השבה ירושלמית
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:00
39צפיות
הייתה פריצה לחשבונות באתר ולכן בוטלו כל הסיסמאות.

שמחה שאת כאן.
 
"גרמית" - צולם ע"י נירהמ1
תודה על הפרח...אהבתי.
22/10/14 19:46
5צפיות
השם שבחרתי הוא שם הרחוב בו התגוררנו בחו"ל.
פרושו בעברית אופק. מקוים  לראות אופק  לבן מלא
בריאות, אושר, שלום ובשורות טובות אמן.
שמחה שאהבת את הפרח, ועל משאלת לבך
22/10/14 22:42
3צפיות
אני אומרת אמן ואמן!
|*| נפתח פורום קצת אחרת |*|
22/10/14 11:20
15צפיות
מי מאיתנו לא מרגיש שונה לפעמים? או מוזר? שקשה לנו להשתלב בחברה.
פורום קצת אחרת נועד לאנשים שמרגישים קצת שונים וחריגים בחברה ורוצים להכיר אנשים שמרגישים כמוהם.

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולייעץ ולהתייעץ, לחבק ולנחם, לשתף בחוויות טובות ובחוויות לא טובות, לחלוק רגשות ופשוט לדבר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
מחפשת רעיונות לסוגי סלטים
19/10/14 21:28
38צפיות
היי לכולם.
אני מחפשת רעיונות לסלטים עבור ארוחת ערב חגיגית
אשמח לרעיונות טעימים ומקוריים..
 
תודה!
תגובה-מקבץ סלטים
19/10/14 21:45
57צפיות
סלטים ורטבים לסלט ממאמרי הפורום
20/10/14 07:35
47צפיות
סלטים ורטבים לסלט
ממאמרי פורום "אוכל חלבי"

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default...

נשמח לשמוע מה הכנת ואיך יצא.
:)
21/10/14 23:03
9צפיות
אני כנראה אכין סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה
וסלט כרוב עם גזר
 
תודה בנות :)
º
מעולה
21/10/14 23:04
2צפיות
עוגת שיש פרווה
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:11
127צפיות
עוגת שיש פרווה ספוגית אוורירית טעימה מאוד.
החומרים לתבנית אחת אינגלייש קייק.
מקור המתכון:אילנית12
לתמונות נוספות:
 
כוס מידה סטנדרטית 250 סמ"ק.
חומרים:1 תבנית אינגלייש קייק משומנת.
3 ביצים גדולות מופרדות
1/2 כוס סוכר(1/4 יעבור להקצפת החלבונים)אפשר יותר לנו הספיקה כמות הסוכר.
3 כפות שמן(לא זית)
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
1 כפית גדושה קקאו
1/4 כוס נוזלים אני השתמשתי בסיידר תפוחים אפשר כל מיץ.
1/2 כפית גרידת לימון/תפוז.
הכנה:
שמים בקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף,מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
בינתיים שמים בקערה את החלמונים,הסוכר,השמן,המיץ,הוניל גרידת הלימון ומערבבים היטב
לאחר מכן מוסיפים את בקמח בהדרגה.
מערבבים היטב.
מוסיפים את קציפת הביצים מערבבים שוב.
יוצקים חצי מהחומרים לתבנית.
מוסיפים לקערה עם הבלילה שנותרה את הקקאו מערבבים היטב ויוצקים לתבנית (מעל התערובת הלבנה).
לוקחים מזלג ומערבבים קלות את העיסה.
אופים בחום 170-180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
עוגה קלה וטעימה.
בהצלחה/אילנית12
 
שנה טובה לכולם!
 
תמונות מקניון ממילא בירושלים:
 
 
בוקר אור - איזו יפה. יש במאמרים?
21/10/14 08:25
10צפיות
אם לא, אשמח לשים.
כמו כן, אשים אותה בפינת המתכון היומי שלי.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
בדקתי כעת,אין במאמרים
21/10/14 08:33
7צפיות
יש עוד תמונות בבלוג
תודה
תמונות משוק הכרמל בת"א
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:37
68צפיות
מה שאני רואה כאן זו רק תמונה אחת - אם תרצי שאכניס לקישורים,
21/10/14 09:30
12צפיות
בבקשה, פתחי הודעה חדשה עם עוד כמה תמונות ושימי קישור לשאר.

תודה על התמונה היפה, ותודה מראש על תמונות עתידיות.
יש 4 תמונות ..תראי למטה
21/10/14 11:34
14צפיות
הן מופיעות בקוביות
ככה תפוז סידר אם שמים כמה תמונות
º
עכשיו ראיתי. תודה רבה. אוסיף לקישורים
21/10/14 13:28
6צפיות
המתכון גם בפינת המתכון היומי שלי וגם במאמרים
21/10/14 10:21
14צפיות
בקטגוריה "עוגות פרווה", תת-קטגוריה "עוגות פרווה ספוג". הנה הקישור למתכון:

עוגת שיש פרווה, ספוגית, אוורירית וטעימה מאוד/אילנית12

hhttp://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה רבה.
21/10/14 11:35
6צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:24
5צפיות
אילנית כמו תמיד.....
21/10/14 20:13
11צפיות
גם העוגה וגם התמונות
מדברות בשם עצמן...

 
תודה מקסימה! היתה לי תחושת בטן
21/10/14 22:32
7צפיות
שזו את
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet
19/10/14 08:39
32צפיות
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet

"אוהבים מנות דג נאות? תתפלאו לגלות שקלי קלות להכין אותן בבית. איציק הראל ("דגים 206") מלמד אתכם לפרוס סשימי סלמון כמו בסושיות, סביצ'ה לוקוס עם זיתים וביצה וגם 2 מנות דגים שהתחפשו: סטייק טרטר, הפעם מטונה אדומה וקרפצ'יו ורדרד מדג אינטיאס..."

הנה הקישור להנאתכם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557164,00...

תיהנו,
אבי ז"ל היה מכין סביצ'ה בטעמים מעולים
21/10/14 15:27
9צפיות
ואנחנו התענגנו ...עכשיו גם לי מתכונים ואנסה להכין
º
בהצלחה! - ספרי לנו איך יצא
21/10/14 18:22
1צפיות
ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:36
88צפיות
עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים) 
1 אינסטנט קפה
1 אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה  ומרטיבים מעט עם האספרסו עם כפית
מקציפים אינסטנט שוקולד לבן שמנת מתוקה וחצי כוס חלב לקצפת יציבה
מורחים בשכבה הראשונה
מניחים ביסקוויטים מרטיבים מעט מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט קפה וחלב לקצפת יציבה
מורחים על השכבה השנייה וכך בהמשך מסיימים עם הקרם שמנת ושוקולד לבן
ממיסים בנפרד שוקולד לבן  וכף שמן עד לתערובת חלקה
ממיסים שוקולד מריר וכף שמן
מזלפים מעל (כמו בתמונה)
עוגה יפהפיה, והפרזנטציה משגעת - אשמח לשים אותה
21/10/14 09:32
16צפיות
גם בפינת המתכון היומי וגם במאמרי הפורום.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה
21/10/14 15:04
3צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:22
2צפיות
שמתי את המתכון גם במאמרי הפורום וגם בפינת
21/10/14 10:18
9צפיות
המתכון היומי שלי.

הנה הקישור למתכון במאמרים, בקטגוריה "עוגות", תת-קטגוריה "עוגות ביסקוויטים":

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן/yafchuk1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=109158

תודה על המתכון והתמונה הנהדרת.
 
º
קלה להכנה, טעימה להפליא, ונראית שגעון. פשוט לטעמי.
21/10/14 20:23
2צפיות
º
21/10/14 23:03
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:54
4צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
בצק פסטה: המדריך המלא להכנת ספגטי, רביולי וגם ניוקי/ynet
19/10/14 08:33
26צפיות

בצק פסטה: המדריך המלא להכנת ספגטי, רביולי וגם ניוקי/ynet

"פסטה זה טוב ויפה, אבל איך מכינים את זה בבית? המדריך המלא להכנת פסטה, ניוקי, רביולי גבינות, ספגטי טבעוני ואפילו דפים של לזניה..."

בקישור מתכונים נהדרים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4491644,00...

תיהנו,
התייעצות לגבי עוגת גבינה
17/10/14 09:43
41צפיות
בוקר טוב,
 
בהכנת עוגת גבינה אפויה, האם יש צורך לפני הכנסת העוגה לחמם את התנור או רק לאחר הכנסתה מחממים אותו?
 
תודה מראש
בוודאי שיש צורך לחמם את התנור. מחממים לפי ההוראות
17/10/14 10:35
18צפיות
במתכון.
 
º
תודה
17/10/14 11:07
4צפיות
º
17/10/14 11:56
3צפיות
ולסיום חג סוכות.....
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 14:28
163צפיות
בהשראת 1מדינת ישראל (מנהלת פורום בישול לילדים מס' 744) הכנתי גם השנה סוכה "אכילה" לנכד שלי.
מחלק מהבצק הכנתי חלה קטנה גם כן לפי העיצוב שלה.
מצרפת כמה תמונות וקישור לסוכה מהשנה שעברה, ראשית הסוכה של שוש.
 
הסוכה שלי מהשנה שעברה כאן:
 
וכמה תמונות מהשנה.
 
רעיה
מקסים - אשים בקישורי הפורום על מנת שבשנה
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 16:18
95צפיות
הבאה מי שירצה יוכל להכין לפי ההוראות של שוש ושלך.

תודה רבה על התמונות המרהיבות.

חג שמח ומועדים לשמחה.
היביסקוס - צולם ע"י נירהמ1
בכיף ו............
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 19:13
67צפיות
איפה מצאת היביסקוס כל כך יפה?
ובהזדמנות זו - אשים תמונה של סקדוקוס, קניתי לפני הרבה שנים במבצע פקעות קיץ של יודפת (כבר לא מביאים פקעות קיץ לצערי).
והוספתי גם נרינה או קרינדונה (לא סגורה על השם).
השנה הוא קצת השתגע, אבל בכל זאת הסכים לפרוח.
 
רעיה
תמונות נהדרות - ובאשר להיביסקוס, בעירי
16/10/14 21:39
25צפיות
יש היביסקוסים בכל מקום שרק תסתכלי. אני מצלמת אותם המון.
הוכנס לקישורי הפורום לקטגוריה "מאכלי החגים"
16/10/14 16:25
18צפיות
שוב תודה לשוש ולך.
º
עוגת גבינה נאפתה וקוררה. האם ניתן לאפות שוב
16/10/14 09:50
71צפיות
עוגת גבינה שלא נאפתה
16/10/14 10:17
72צפיות
שלום לך אופה יקרה
לפני שנדון בבעיה עצמה ברצוני להציע לך ראשית להתייעץ עם בעלך
איש נבון וחכם
חג שמח
º
לא
16/10/14 11:04
17צפיות
תוספת שמנת מתוקה לעוגת גבינה אפויה קלאסית
15/10/14 15:44
48צפיות
יש מתכון של עוגת גבינה שאני מכינה באופן קבוע, המתכון הוא של הבלוגרית "CooknBake".
 
לאחרונה יצא לי לטעום עוגת גבינה שמנת אפויה של רולדין והוקסמתי...
 
חשבתי להוסיף שמנת מתוקה למתכון...
 
זה המתכון:
 
מצרכים:
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל 
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה
 
מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.
 
חשבתי - או להוריד בכמות הגבינה ולהוסיף שמנת 250 מ"ל. 
או להוסיף למתכון 250 מ"ל שמנת מתוקה בלי להוריד מכמות הגבינה...
 
מה דעתכם? העוגה תצליח? זה רעיון טוב? 
אם כן - להוריד מכמות הגבינה או לא? ואם כן - כמה גרם?
 
אני לא רוצה כרגע לנסות מתכון אחר לחלוטין, גם כי אני אוהבת נורא את המתכון הזה וגם בגלל שהוא יחסית הגיוני מבחינת קלוריות ועוגת אחרות נורא שמנות...
לא הייתי משנה מתכון של CooknBake המתכונים שלה מצויינים
15/10/14 21:38
42צפיות
הייתי לוקחת מתכון אחר שעושה שימוש בשמנת חמוצה וממירה במתוקה, אבל לא מתכון שעושה שימוש בגבינות מאוד שמנות (לא 30%), השינוי יעלה בצורה משמעותית את הקלוריות בעוגה.

בהצלחה,

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה