בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

שאלה לגבי פשטידת ברוקולי וגבינות
27/08/14 10:41
40צפיות
אם אני יוצא לקמפינג ביום שישי, וכל אחד צריך להביא משהו לארוחת ערב..ואני מתכנן להכין פשיטדת ברוקולי עם גבינות..
אני תוהה איך אוכל לשמור אותה עד הערב..חשבתי לשים בצידנית עם בקבוקי קרח קפואים..
 
מעולם לא הכנתי פשטידה כזו, נראה לי לא קשה ועדיין מאתגר.. :)
 
 
ודאי שתוכל לשמור בצידנית עם בקבוקי קרח
27/08/14 13:02
21צפיות
 במשך שעתיים-שלוש לפחות, ולהוציא לפני ההגשה.

תעשה חיים גם בשבילנו.
תודה
27/08/14 14:53
14צפיות
אני מניח שיחלוף יותר זמן, לכיוון ה-4 או 5 שעות..
תוסיף לבקבוקי המים הקפואים גם קרחומים
27/08/14 16:10
19צפיות
בהצלחה.
בניגוד לכל ההצעות .
27/08/14 21:03
34צפיות
קחי את הפשטידה חמה עטפי בשמיכה עבה  אפשר להניח בצדנית לא חובה. (לשמירת חום)
תשים במקום חם . קח אנחנו נהנים מפשטידה חמה לארות ערב בכל הקמפינג שאנו עורכים.
º
28/08/14 09:07
2צפיות
קח..לא קחי..P:
28/08/14 11:49
21צפיות
סאטורי זו מילה ביפאנית..
 
 
|מוצץ| אירוע בייביסטאר לנשים בהריון
27/08/14 17:36
7צפיות
|*|את בהריון ורוצה להגיע לאירוע מהנה ולקבל מתנות שוות בשווי 200 ש"ח |?|

|תפוז| אנשים מזמינה אתכן לאירוע מיוחד, בו תמצאו את כל המוצרים שאתן צריכות לבייבי שלכם, בהנחות מיוחדות!

אתן מוזמנות להירשם בלינק הבא:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/BabyStar

נתראה ביום חמישי 4.9 בין השעות 10:00-20:00 (אפשר להגיע מתי שרוצים)

האירוע מיועד לנשים בכל שלב של ההריון - אתן מוזמנות להפיץ לחברות.
בוקר של אפייה והיום אלחילוואת דלמכינה(עוגיות מכונה)
הודעה זו מכילה תמונות
27/08/14 10:45
360צפיות
עוגיות מכונה מרוקאיות
מצרכים ל-80 עוגיות
1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות+2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס
עוגיות מכונה מרוקאיות
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
נראות נפלא - תשאירי לי שתיים לקפה
27/08/14 13:00
17צפיות
תיכף אשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה הנפלאה.
º
בכייף
27/08/14 14:40
נדלקתי על בטטה ותפוח אדמה והתוצאה:
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 21:38
119צפיות
פרח בטטה ותפוח אדמה מרשים מאד והכי טעים שיש 
פורסים על מנדולנה 
1 תפוח אדמה גדול 
1 בטטה קלופה בנונית 
משמנים בשמן מעורב במעט מלח 
ומסדרים לפרח בשכבות כמו בתמונה (רצוי 8 שכבות) 
מפזרים מלח גס ופלפל גרוס גס טרי
אופים ב180 מעלות עד שמשחים 
לסדנה להכנה בבלוג שלי
 
וגראטן מרשים
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 21:43
71צפיות
לסדנה בבלוג שלי
המצרכים 
5 תפוחי אדמה גדולים שטופים היטב 
1 בטטות גדולה קלופה ופרוסה דק על מנדולינה 
½1 חלב
1 כף שום כתוש
½1 כפיות מלח 
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית פלפל לבן
1 מיכל שמנת לבישול15%
חופן עלי תימין טרי (לא חובה)
?ההכנה 
את תפוחי אדמה לפרוס דק לא עד הסוף, 
רצוי לשים סרגלים או שתי כפות עץ שמונעות מהסכין להגיע עד הסוף
לסדר בתבנית בצפיפות את תפוחי האדמה
(לזכור שכשנוסיף בטטה תפוחי האדמה יצטרכו יותר נפח) 
את הבטטה הפרוסה לערבב בשמן מתובל במלח 
למלא בפרוסות בטטה בין פרוסות תפוח האדמה .
חלק מפרוסות הבטטה היו גדולות וחתכתי לחצי 
לערבב בשייקר את החלב והתבלינים (למעט שמנת ותימין)
לצקת על תפוחי האדמה  והבטטות . להשתדל לצקת גם בין הפרוסות.
לכסות בנייר כסף ולאפות 30 דקות בחום 200 מעלות 
להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים 
לצקת את השמנת המתוקה להשתדל שיכנס גם בין הפרוסות
ולהחזיר לאפיה עד שמשחים לטעמכם . 
תהנו 
שני המתכונים נראים נפלא. תיכף אשים בפינת
27/08/14 10:26
15צפיות
המתכון היומי שלי. חבל שאי אפשר לשים את כל התמונות ולא רק תמונה אחת למתכון.
תודה על המתכונים והתמונות היפות.
 
º
27/08/14 20:59
1צפיות
וואו אהבתי
27/08/14 09:50
14צפיות
נראה מדהים וטעים :)
º
רעיון מקסים
27/08/14 10:47
6צפיות
נפתח פורום הורים לילדים מיוחדים|*|
24/08/14 13:05
5צפיות
|חיבוק|פתחנו בשבילכם את פורום הורים לילדים מיוחדים בו תוכלו לשתף בחוויה של ההורות לילדים המיוחדים שלכם, ולתמוך בהורים החדשים בתחילת דרכם.
אתם מוזמנים לשתף ברגשותיכם העמוקים, לפרוק ולחלוק בהתמודדות שלכם ההורים, עם גידול ילדים מיוחדים.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תמונות משוק לה בוקריה בברצלונה
הודעה זו מכילה תמונות
19/08/14 16:46
163צפיות
º
תמונות מרהיבות ויפהפיות - תודה על השיתוף
19/08/14 19:29
17צפיות
º
בשמחה!
19/08/14 20:44
8צפיות
חלק שני של השוק
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 20:24
82צפיות
º
תמונה נפלאה - תודה רבה ושבת שלום
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 21:07
63צפיות
"גרמית" - במיוחד בשבילך
תודה על התמונה היפה
22/08/14 22:33
12צפיות
שבת שלום.
º
העונג כולו שלי. שבת שלום
23/08/14 17:01
4צפיות
חולה על השוק הזה
26/08/14 21:05
12צפיות
במיוחד על המבחר של הפירות! יש דבר כזה בארץ?!
גם אני.בארץ
27/08/14 07:09
8צפיות
לא ראיתי מבחר עשיר שכזה..
היו גם ירקות מיוחדים אבל קשה היה לצלם.
תודה וברוכה הבאה לפורום
תמונות מקסימות
25/08/14 08:52
11צפיות
שווקים זו אהבה גדולה אצלי ...
תודה רבה,גם אני
26/08/14 08:43
8צפיות
אוהבת.
איזה יופי
27/08/14 09:51
6צפיות
כמה צבעיםםםםםם
º
תודה רבהההה
27/08/14 10:06
הרגלי בישול
18/08/14 20:10
61צפיות
שלום לכולם, אנחנו קבוצה של 3 סטודנטים לשיווק העורכים מחקר לפרוייקט הגמר שלנו בנוגע להרגלי צריכת מזון. נשמח אם תשתתפו בסקר שלנו ותעזרו לנו :)
º
כיצד מקלפים אגוזי מקדמיה ושישארו שלמים ?
17/08/14 15:18
42צפיות
בוקר אור - חושבת שקילוף אגוזי מקדמיה הוא
18/08/14 09:17
61צפיות
די בעייתי. קליפתם קשה מאוד ולא ניתנת לפיצוח עם מפצח אגוזים רגיל. נראה לי שצריך מכשיר כדי שיאחז אותם בין הצבתות שלו ואז מפצחים אותו עם פטיש.

בכל מקרה, יש לי חברה וירטואלית שמגדלת אגוזי מקדמיה. אשאל אותה איך הם עושים זאת ואשתדל לחזור לכאן עם תשובה מלומדת יותר.
 
תשובתה של החברה היא שצריך קודם
18/08/14 10:17
48צפיות
לשים את האגוזים בתוך מלחציים, להדק ורק אז לשבור.
בהצלחה.
|*|נפתח פורום סדרות ישראליות|*|
17/08/14 14:48
9צפיות
|טי-וי|אוהבים את הסדרה נויורק? חולים על משפחת זגורי? רוצים להיזכר בעופרה מלגעת באושר?
פתחנו במיוחד בשבילכם את פורום סדרות ישראליות בו תוכלו לדבר על כל היצירות הישראליות מכל השנים!

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר על סדרות ישראליות מהעבר, מההווה ושיהיו בעתיד:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
עזרה עם אפיית חלות בבקשה
14/08/14 13:33
79צפיות
הבעיה שלי באפית החלות - הן משחימות לפני סוף זמן האפיה. במתכון של קרין גורן- 180 מעלות 35 דקות. הן משחימות לי יותר מדי (חוששת להוציא קודם כדי שיאפה היטב בפנים.)
ניסיתי להנמיך חום אחרי 20 דקות. לא ממש שיפר אתץ המצב.
ושאלה נוספת באותו עניין- התנור שלי לא גדול ( בוש) 2 חלות בקושי נכנסות במגש (אחרי ההתפחה)
ואני רוצה בקומה נוספת לאפות כמה לחמניות בו זמנית. איך לעשות את זה נכון?
תודה
את יכולה לנסות לקצר את משך האפייה
14/08/14 15:12
58צפיות
מ-35 ל-30 דקות. להוציא את החלה, להקיש על תחתיתה, אם תשמעי צליל חלול זה אומר שהיא אפויה, ואם לא תאפי עוד 5 דקות.
אני אופה חלה בין 30-25 דקות. יוצאת מעולה.
בקשר לאפייה בשתי קומות, עם התנור טורבו ניתן לעשות זאת (משום שהוא מפזר את החום במידה שווה, פחות או יותר בתנור). אם אני רואה שהתבנית התחתונה משחימה מעט פחות מהעליונה אני מחליפה בין בין התבניות כך שהאפייה תהיה שווה.

תודה נירה. טורבו זה אומר שהמאוורר עובד נכון?
14/08/14 15:57
31צפיות
ואז משום מה משחים עוד יותר מהר.....
אני אופה הכל בטורבו (מאוורר כמו שאת קוראת לו)
14/08/14 16:32
45צפיות
הוא אופה מהר יותר, ומקצר את זמן האפייה.
זהו בדיוק מה שקורה לי. אז השאלה היא
14/08/14 17:49
43צפיות
אם החלות משחימות מאוד- וגם נעשה חום בתחתית- אני יכולה להיות בטוחה שהן עשויות בפנים?
תקישי על התחתית, אם תשמעי צליל חלול הן מוכנות
14/08/14 19:35
28צפיות
תקררי על רשת.
º
תודה
14/08/14 22:59
4צפיות
º
ֻֻֻ
14/08/14 23:01
2צפיות
אפיה עם טורבו שונה מאפיה רגילה
16/08/14 15:49
54צפיות
יש עדיפות למה שנקרא "טורבו אקטיבי", הכוונה לכך שסביב המאוורר יש גם גוף חימום טבעתי נוסף.
באפיה עם טורבו שני מגשים, אחד המגשים על המסילה הנמוכה ביותר והשני על המסילה הרביעית אם יש חמש מסילות.
היתרון של אפיה בטורבו הוא חיסכון. או שמורידים טמפרטורה או שמקצרים זמנים.
צריך להוריד את הטמפרטורה ב-20-40 מע' בתלות במה שאופים.
חשוב שתבדקי את חוברת ההפעלה של התנור.
אני ממליץ לך לבדוק את החום האמיתי בתוך התנור בעזרת מד חום לתנור, אני מצאתי חריגה של 30!!! מעלות יותר בתנור הקודם שלנו! 
º
כדאי להוריד את התבנית לחלק התחתון בתנור
14/08/14 16:14
23צפיות
בצקי שמרים לא ממולץ לאפות בטרובו
25/08/14 07:32
16צפיות
מאז שהפסקתי לאפות שמרים בטרובו התוצאות טובות יותר.
אז זה אומר להכניס רק מגש אחד-
25/08/14 08:59
11צפיות
רק 2 חלות - רק חצי קילו. ובינתיים החצי השני יתפח יותר מדי לא??
אני מכניסה קג קמח לחלות בפעם אחת.
25/08/14 09:17
11צפיות
אבל מאחר ואני מכינה בכמויות(יש לי מקסר לישה עד 10 קג קמח כ15 קג בצקים לש) אני עוצרת את ההתפחה ע"י הכנסה למקרר . זה חשוב בעיקר בעוגות.
בדיוק על זה מדובר- 2 מגשים ב2 קומות מחייב טורבו
25/08/14 09:24
9צפיות
ואז הן משחימות לי אחרי 20 דקות
תבדקי ע"י נקישה בתחתית החלה אולי מוכנות
25/08/14 09:32
9צפיות
אני מכינה חלה אחת בתבנית חד פעמית לחלה גדולה ועוד שתי חלות בתבנית אינגלש קיייק בדיוק מגש אחד .
אוהבת חלות גבוהות לכן מכינה בתבניות. והן תופסות פחות נפח ברוחב.
במידה ומשחים ולא מוכן כסי בניר כסף את החלות .
בהצלחה
 
º
טוב תבנית זה רעיון מוצלח. אבל מה זו תבנית לחלה גדולה??
25/08/14 09:39
9צפיות
תבנית לחלה חד פעמית
25/08/14 10:42
7צפיות
מתכון לחלה אליפות
הודעה זו מכילה תמונות
25/08/14 07:50
55צפיות
חלה עם בצק מקדים |(פוליש) מתכון הכי טוב שיש . 
עד שהגעתי למתכון הנ"ל הכנתי עשרות מתכוני חלות ותמיד התאכזבתי . אבל במתכון הזה עם בצק מקדים(פוליש) הצלחה היתה מסחררת . ממליצה בחום 
כל הטיפים להכנה נכונה בבלוג שלי 
למתכון
למחמצת פוליש:
½ 1 כוס קמח לחם לבן+ כפית גלוטן לערבב היטב 
1כוס  מים
¼כפית שמרים יבשים
לערבב לכסות בניילון נצמד 
השהות כ-12 שעות מחוץ למקרר . במקרר עד 3 ימים. 
לבצק:
כ- 800 גר קמח לבן + כף שטוחה גלוטן (סה"כ 1 קג קמח עם הקמח מהפוליש)
½1 כפות  שמרים יבשים
½1 כף מלח 
½ כוס שמן 
2 כפות סוכר
2 כפות סילאן
2 ביצים טרופות
¼1כוסות מים 
לזיגוג:
1 ביצה
כף מים
גרגירי פרג/ שומשום /קצח . 
ההכנה
מכינים את הפוליש: מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והמים ומערבבים היטב,עד ליצירת עיסה אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה. בתום הזמן, מכניסים את הפוליש למקרר, לפחות למשך שמונה שעות. ניתן להשתמש במחמצת עד שלושה ימים לאחר הכנתה.
כשעה לפני תחילת העבודה על הבצק, מוציאים את הפוליש מהמקרר ומניחים בטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה שמים מחצית מכמות הקמח , מערבבים עם המלח , מוספים שמרים וסוכר . ומערבבים שנית, לפיזור אחיד שלהם בקמח. מוסיפים את הפוליש, את השמן, את הביצים ואת המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מוספים בהדרגה את יתר הקמח עד קבלת בצק רך ומעט דביק. לשים במשך עשר דקות . 
מגלגלים את הבצק לכדור הדוק, מניחים בקערה מקומחת ומקמחים את כל הבצק.
מכניסים את הקערה לתוך שקית גדולה ומניחים במקום חמים .
אני עוטפת בשמכה חמה  או במגבת לחה וממתינים עד שהבצק מכפיל את נפחו (כשעה וחצי-שעתיים).
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים מעט, להוצאת כל האוויר מתוכו.
מחלקים במרית או סכין מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
להכנת שתי חלות גדולות מחלקים כל חלק שוב, לשלושה חלקים שווים. 
כדאי לשקול את חתיכות הבצק, על מנת לוודא שהן שוות.
אישית הכנתי חלה אחת גדולה 
ואת החלק השני חלקתי לחצי וכל חלק שוב חלקתי לשלוש והכנתי שתי חלות 
שאותן מלאתי בממרחי `מוטי שף`. 
פשוט רדדתי כל חלק דק ככל הניתן מרחתי ממרח עגבניות ובחלק אחר ממרח פסטו ובשלישי ממרח ארטישוק 
גלגלתי ויצרתי צמה
את החלות אני אופה בתבניות את הגדולה בתבנית לחלה והקטנות בתבנית אנגליש קייק לקבלת חלה גבוה .
מחממת את התנור לחום הכי גבוה 
יוצרת אדים כמוסבר למעלה. 
מורחת בעדינות את החלה ביצה טרופה עם מעט מים 
מפזרת שומשום/פרג/קצח 
אופה בחום של 230 מעלות כ40 דקות 
לחלות הקטנות מספיק 30 דקות . 
מוציאה מהתבניות ומכניסה לעוד 5 דקות אפיה ללא התבנית . 
מוצאה ומניחה על רשת מכוסה במגבת לקירור . 
להצלחת המתכון כנסו לבלוג שלי 
 
חלה עם ממרח עגבניות מיובשות ממרח ארטישוק וממרח פסטו
החלות
הפיצה האגדית של אבא שלי
הודעה זו מכילה תמונות
15/08/14 20:54
242צפיות
כל ביקור באיטליה חייב לכלול ערב פיצה אחד לפחות כי הפיצה של אבא שלי היא לא סתם פיצה, היא פיצה אגדית.
הפעם אבא שלי היה אחרי ניתוח גב ולכן נאלץ לשחרר קצת את המושכות ולאפשר לי להשתתף באופן פעיל בהכנה ועל הדרך, לימד אותי דבר או שניים שלא ידעתי על התיאוריה והפפרקטיקה של הכנת פיצה נפוליטנית (אפילו שהוא רומאי).
 
נראית מעולה ושאלה
16/08/14 10:43
71צפיות
למה מצורף רק קישור ולא המתכון עצמו?
בתפוז מקפידים על כך שיהיו גם מתכונים, ולא רק קישורים.
להבא, שימי את המתכון עם תמונה אחת וכתבי לתמונות נוספות, ואז שימי את הקישור לבלוג.
אני מצידי אשים את המתכון פלוס הקישור לבלוג בפינת "המתכון היומי שלי" בפייסבוק, וכך תרוויחי כניסות נוספות גם מהפייסבוק. הולך?
תודה מראש,
עזרה בבקשה!
15/08/14 09:51
101צפיות
הכנתי פשטידת ברוקולי (תערובת גבינות + ברוקולי), ורק לאחר האפייה נזכרתי ששכחתי לתבל
יש בפשטידה מעט בולגרית ופרמזן אבל ממש ברמת הדוגמית.
זה אבוד בשלב הזה או שבכל זאת אפשר עוד לעשות משהו (חוץ מלהכין חדש... )?
תודה רבה!
למה אבוד? - תגישי עם סלט עשיר ותשימי גם
15/08/14 12:23
60צפיות
תבלינים על השולחן כמו פלפל גרוס, מלח ובזיליקום קצוץ, ויש לך יופי של ארוחה.

שבת שלום.
תודה רבה! אבל...
15/08/14 13:59
61צפיות
זה לאירוח גדול, עם הרבה מנות נוספות שיוגשו במזנון.
האם אפשר להסיק מהתשובה שלך שאפשר לבנות על זה שהטעמים של המאכלים האחרים יטשטשו את חוסר התיבול של הפשטידה הזו?...
האם יש טעם לזרות פפריקה מלמעלה? או אולי לערבב גבינה צהובה מגוררת עם קצת מלח ופלפל ולהקרים מלמעלה? זה יכול לעבוד?
 
חשבתי שזו פשטידה אחת - בכל מקרה, אם זה אירוח
15/08/14 17:17
54צפיות
גדול, את יכולה לוותר על פשטידה אחת ולהגיש מטעמים אחרים במקומה.
צורת החשיבה שלך עם בזיקת תבלינים וגבינה למעלה היא מקורית, אבל, אם זה לאירוח, לא הייתי עושה זאת. הייתי מכינה משהו אחר ומקפיאה את הפשטידה הזאת לפעם אחרת.
 
אני הייתי מגישה...
19/08/14 11:29
30צפיות
מחסור בתיבול עדיף לדעתי מהגזמה...
תמיד אפשר להוסיף מעט מלח או פלפל לפי הטעם...
 
את יכולה להגיש בצד רוטב (שמנת פטריות, שמנת פסטו) מתובל וככה זה יחפה על המחסור בתיבול :)
º
19/08/14 13:34
3צפיות
להקרים עם הגבינות
25/08/14 08:50
9צפיות
ששכחת להוסיף
מתכונים לטו באב - חג האהבה העברי
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:36
188צפיות
אתם מוזמנים, אם אתם רוצים, גם לשים מתכונים.

חג שמח לחברי הפורום וסמוייו.
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR
11/08/14 11:37
103צפיות
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
נראה מעולה תודה
13/08/14 20:41
9צפיות
נראה מעולה תודה 
º
העונג כולו שלי
13/08/14 21:28
4צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד
11/08/14 11:38
125צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...

 
ארוחת יום הנישואין של רננות
11/08/14 11:39
53צפיות
ארוחת יום הנישואין של רננות

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
11/08/14 11:40
61צפיות
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
כפי שהוכן וצולם ע"י revi1985

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
קרמליטות ועוד/דודו חמוד
11/08/14 11:41
42צפיות
קרמליטות ועוד/דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
עוגת תותים וג'לי/עיישה כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי
11/08/14 11:42
35צפיות
עוגת תותים וג'לי/עיישה
כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:44
169צפיות
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=81135

 
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
º
תודה נירה עזרת לי
14/08/14 08:04
8צפיות
º
בוקר אור טלי, בעונג רב
14/08/14 08:18
5צפיות
º
איך מכינים גבינה קשה מיוגורט עיזים?
11/08/14 22:24
18צפיות
אפשר להכין גבינת לאבנה - פשוט שמים את
11/08/14 23:18
43צפיות
היוגורט לתוך חיתול אותו שמים על מסננת שמונחת על קערה, שמים במקרר ומדי פעם שופכים את המים שניגרים לקערה.
לאחר כחצי יממה אפשר כבר להשתמש בגבינה.
אם רוצים אותה קשה יותר כדי שאפשר יהיה להכין ממנה כדורונים, אותם אפשר לשים בצנצנת, לשים עשבי תיבול או זעתר, להציף בשמן ולסגור במכסה, פשוט מסננים כיממה יממה וחצי, תלוי בסמיכותו של היוגורט.
לא יודעת איך מכינים גבינה קשה (דמויית צפתית, או בולגרית) מיוגורט.

בהצלחה
אי אפשר להכין גבינה קשה מיוגורט
12/08/14 21:42
34צפיות
הדבר היחיד שאפשר להכין מיוגורט זה לבנה!
להכין גבינה קשה צריך להתחיל מ-0, מחלב גולמי.
milch - תודה על התשובה גם ממני
13/08/14 10:06
18צפיות
יום טוב.
פורום דם אמיתי נפתח ב|תפוז|!
11/08/14 16:52
6צפיות
|ערפד| אנו נמצאים בשיאה של העונה האחרונה של דם אמיתי!
בבון טמפס קיים דו קיום בין הערפדים לבני אנוש, בלב ארצות הברית, עיירה דמיונית. רוצים לספר כמה אתם מעריכים מלצרית בעלת יכולות טלפתיות? רוצים להיזכר ברגעים גדולים מהעונות הקודומות?

בואו לדבר על הסדרה בפורום דם אמיתי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה