בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

סלט פירות מיוחד
24/07/14 09:46
38צפיות
סלט פירות מיוחד
מתכון טעים ומרענן וקל מאוד לביצוע.

החומרים הדרושים:
1 מלון קטן
2 נקטרינות
3 שזיפים
2 מנגו מקולפים ופרוסים
20 דובדבנים אדומים טריים מגולענים
20 דובדבנים צהובים טריים מגולענים
3-4 תאנים גדולות בשלות ופרוסות
כפית ליקר פירות (לימונצ'לו או רימונים או אחר)
2-3 כפות סוכר

אופן ההכנה

חותכים את המלון ומוציאים ממנו כדורים בעזרת כף פריזיאן.
מכניסים את הנקטרינות והשזיפים למים רותחים לדקה-שתיים ומיד מקלפים את הקליפה החיצונית, פורסים אותם לפרוסות.
מוסיפים להם את יתר הפירות,הסוכר והליקר ומסדרים בקערה שקופה.
מצננים היטב ומגישים.

אפשר להגיש עם קצפת או כדור גלידה.
כתובות אינטרנט מצורפות:
נראה כמו הקינוח האולטימטיבי לקיץ
24/07/14 11:34
1צפיות
תיכף אשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה,
24/07/14 13:18
1צפיות
º
בעונג רב
24/07/14 14:35
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לסרט|?|
24/07/14 11:33
1צפיות
|אקשן| היכנסו לפורום ביקורת סרטים וקולנוע, כתבו לנו בתגובה להודעה מהו סרט האימה הפרטי שלכם. ואולי תוכלו לזכות בכרטיס זוגי לסרט "לילה מסוכן".

כל הפרטים בקישור הבא |קדימה|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
שאלה, האם אפשרי להקפיא פירה?
20/07/14 07:03
46צפיות
בשל אילוצים כאלה ואחרים, הכנתי כמות גדולה של פירה(שני שקים של תפוחי אדמה)

יצאה לי כמות די גדולה, והפירה יצא די טעים, כואב לי הלב שאצטרך לזרוק כל כך הרבה עוד כמה ימים.

חשבתי להקפיא חצי, אבל מהניסיון שלי עם תפוחי אדמה מבושלים שמקפיאים אותם, הם לא יוצאים טוב מהפריזר.

פירה עדיין לא יצא לי להקפיא, אבל התחושה שלי היא שזה לא ממש עובד.

האם מישהו כאן אי פעם הקפיא פירה וכשהוא הפשיר הוא היה אכיל?

אגב לפירה הוספתי בסה"כ חבילת חמאה ומלח.

אודה לכם על תשובה מהירה(כרגע כל הפירה עדיין במקרר)

שבוע טוב ושקט שיהיה לכם
הכוונה לשקים או שקיות?
20/07/14 10:17
43צפיות
אתה מבשל לגדוד?

בכל מקרה, פירה לא ישרוד בפריזר וייצא מימי.

אם השאריות קטנות, ניתן להכין מהן לביבות. פשוט מוסיפים ביצים, פירורי לחם ועשבי תיבול (אפשר גם גבינות קשות, או טונה).
º
וכמובן שבוע טוב ושקט גם לך ולכולם
20/07/14 10:19
14צפיות
קרמשניט אפוי - מקור רומני
19/07/14 12:45
222צפיות
קרמשניט אפוי - מקור רומני
החומרים הדרושים:
המתכון לקוח מאתר מתכונים איטלקי. הכותבת היא רומנייה ויש לה באתר מדור מתכונים רומניים . המתכון הספציפי הזה הוא מתכון של סבתה. כל המתכונים במדור זה מופיעים באיטלקית וברומנית.

http://lacucinadicrista.blogspot.co.il/2008/11/il-...


דרך הכנת המתכון שונה מאוד מדרך הכנת קרמשניט רגיל. הסבתא היתה מכינה את עלי בצק דקים במיוחד כמו לשטרודל..הכותבת שדרגה את זה לבצק פילו מוכן.

לעלי הבצק:
10 דפי בצק פילו מופשר

שמן או חמאה מומסת למריחה על עלי הפילו

לקרם:
1.5 ליטר חלב
9 כפות מחוקות קמח או קורנפלור
12 כפות סוכר
9 ביצים קטנות או 7 גדולות
1-2 כפיות תמצית וניל
או

קרם וניל-פטיסיאר
1 ליטר חלב (אפשר חלב עיזים מלא)
2 חלמונים + 2 ביצים שלמות
1.1/4 כוס סוכר או סוכרלוז
4 כפות שטוחות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
2 סרטים מקליפת לימון/תפוז

לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה:
הקרם:
מחממים חלב, סוכר וקמח על אש נמוכה מאוד עד שמסמיך מעט. מוסיפים את הוניל ומשאירים לצינון. כאשר הקרם פושר יוצקים פנימה בזהירות את בלילת הביצים הטרופות ובוחשים היטב. מחזירים לאש להסמכה נוספת. מצננים.

לחילופין, אפשר להכין קרם וניל-פטיסיאר (זה מה שאני העדפתי) -להלן:
מדללים את הקורנפלור עם מעט חלב, מוסיפים את הביצים והחלמונים והוניל.

מביאים לרתיחה בסיר את החלב, סוכר/סוכרלוז וקליפת הלימון/תפוז. מכבים את האש.

עושים "השוואת טמפרטורות" עם תערובת הביצים והקורנפלור ומבשלים עד להסמכה.

מסננים את הקרם דרך מסננת, מכסים בניילון נצמד ומצננים כשעתיים-שלוש או עד למחרת.


משמנים תבנית בשמן/חמאה מומסת ומפזרים מעט קמח גם בדפנות.
לוקחים 6 עלי פילו, ומשמנים כל עלה לפני הנחתו בתבנית.
יוצקים מעליהם את הקרם וסוגרים את קצוות העלים מעל הקרם. מניחים את 4 העלים הנותרים מעל הקרם (לא לשכוח לשמן אותם לפני הנחתם על הקרם.)
מסמנים עם סכין חדה חתכים של מנות לאורך ולרוחב .

אופים בחום 180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה יפה. מצננים ושומרים במקרר. לאחר הקירור מפזרים אבקת סוכר.

מומלץ לחכות יום לפני ההגשה (אם אפשר להתאפק..) ורק אז לפרוס למנות.

אפשר להכין את העוגה עם סוכרלוז
כתובות אינטרנט מצורפות:
איזה יופי - נראה נפלא
19/07/14 13:31
26צפיות
אשים מחר בפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה היפה.

שבת שקטה חביבה.
º
נירה, הלוואי שיחזור כבר השקט
19/07/14 16:28
6צפיות
º
אמן ואמן
20/07/14 12:58
2צפיות
יש לי שאלה בעניין תבנית.
17/07/14 17:49
69צפיות
קיבלתי תבנית אפיה נהדרת , אך היא לא נכנסת
לתנור שלי היא גדולה ועשויה ממתכת.

איך אני יכולה לחתוך לה את הקצוות, 1/2 ס"מ מכל צד.

יש מישהו שעושה עבודות כאלה?

תודה.
לא הייתי חותכת תבנית. שמרי אותה
17/07/14 20:49
54צפיות
לעתיד, כשיהיה לך תנור גדול יותר, וקני לך במקום אחת קטנה יותר.
לא מעשי ולא מומלץ!
18/07/14 19:50
44צפיות
במיוחד אם מדובר בתבנית שהיא לא אלומיניום.
תבנית סטנדרטית מצופה אמאיל. בזמן החיתוך הציפוי ייפגם ולא רק במקום החיתוך. זה בדיוק המקום היכן שחלודה תתחיל להתפתח ותחדור אל יתר החלקים מתחת לאמאיל.
עכשיו זה כבר לא משנה מי מבצע עבודה כזות. (מסגר)
º
18/07/14 20:13
2צפיות
לכל דיירי הפורום - "חלביים" ו"סמויים"
18/07/14 11:40
106צפיות
בוהיניה - צולמה ע"י נירהמ1 (נירה מנסה)
מאחלת לכם שבת שקטה.
|תו| פורומים חדשים בתפוז |תו|
17/07/14 11:26
9צפיות
|קדימה| אנו שמחים לבשר על חידוש פתיחתו של פורום אוונסנס ואיימי לי|!|  בימים אלה איימי לי עובדת על מוזיקה חדשה.
בואו להתעדכן בכל מה שחדש אצל הלהקה הגוטית - רוקטיסטית>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| לפני יומיים היא צייצה בטוויטר ציוץ שהצליח לעצבן רבים, אבל עדיין אנחנו אוהבים לשמוע את המוזיקה שלה בבית, בנסיעות באוטו ובמסיבות
היכנסו עכשיו לפורום ריאהנה |!|

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| מכוכבת ילדים לילדה פרועה, אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה בשנה האחרונה בכל ערוץ אפשרי. ולכן פתחנו לכם את פורום מיילי סיירוס
בפורום תמצאו את כל החדשות והעדכונים החמים על מיילי ומי יודע אולי נצליח להביא אותה להופעה בארץ.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה| אנחנו מזמינים אתכם להיכנס כבר עכשיו לפורום של הראפרית המובילה ניקי מינאז'. ניקי עובדת בימים אלה על אלבום חדש ומשתפת פעולה כמעט עם כל אמן אפשרי!
בואו להתעדכן בכל הלהיטים שלה עכשיו בפורום>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
  

|קדימה| היא התחילה את דרכה בסרט "קאמפ רוק" והיום היא אחת הכוכבות הגדולות בארה"ב. עם אלבום חדש והשתתפות בסדרה המצליחה "גלי" האם היא בדרך אלינו?
בואו לדבר על זה בפורום של זמרת הפופ והשחקנית דמי לובאטו.

היכנסו לפורום כבר עכשיו >>
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
פריטטה עם אטריות ועלי תרד - ארוחה מהירה
15/07/14 13:37
197צפיות
פריטטה עם אטריות ועלי תרד - ארוחה מהירה
ומשביעה.

הפריטטה מתאימה למעשה , לכל השנה, אך בעיקר לימים החמים או ה"מתוחים" כאשר אין חשק להתעסק יותר מידי עם אוכל.. מאכל שהכנתו קצרה ו-יששש! אפשר לגוון בסוגי התוספות שניתן לשלב בה, ירקות שונים, סוגי גבינות ועוד.
 

החומרים הדרושים:
4 ביצים טרופות
200 גרם אטריות מקמח מלא מבושלות
100 גרם (2 חופנים) עלי תרד שטופים וקצוצים מעט
מלח, פלפל,
1 עגבנייה מגוררת
1 קובייה צ'ילי של דורות או פלפל חריף קצוץ ללא גרעינים
1 שן שום קצוצה

3-4 עלי בזיליקום קצוצים או קוביית בזיליקום של "דורות"
1 כפית פפריקה מתוקה
2-3 כפות שמנת לבישול 15%

לטיגון: 2 כפות שמן תירס/קנולה

לציפוי:

4-5 פרוסות גבינת קשקבל
אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

מחממים תנור או טוסטר אובן ל-180-200 מעלות.

מחממים שמן תירס במחבת שמתאימה גם לתנור ויוצקים אליה בזהירות את תערובת הפריטטה. מניחים מעליה את פרוסות הקשקבל ומטגנים כ-2 דקות. מעבירים את המחבת לתנור למשך כ-10 דקות או עד שהפריטטה מזהיבה היטב.

פורסים ומגישים מייד
כתובות אינטרנט מצורפות:
נראה קל להכנה וטעים והתמונה משכנעת
15/07/14 13:53
27צפיות
מאוד.

תיכף אשים בפינת "המתכון היומי שלי".

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה שימחת אותי
15/07/14 16:39
5צפיות
º
העונג כולו שלי
15/07/14 18:12
5צפיות
פלטת פירות
15/07/14 09:51
90צפיות
בוקר טוב
אשמח לקבל את המלצתכם להגשת פירות העונה למזנון.
תודה ויום נפלא
בוקר אור יהודית - בקיץ כייף להגיש
15/07/14 10:10
62צפיות
פירות, יש כזה מבחר.

חוץ מאבטיח ומלון, אפשר להגיש את הפירות בשלמותם (ברגע שהם באים במגע עם האוויר הם מתחילים להתקלקל ופירות שלמים שנשארים אפשר לאכסן שוב במקרר).

אפשר להגיש אותם עם גבינות, לחם טוב: אפשר עם קמח מלא, תערובת קמחים, ואפשר בגטים, או קרקרים, ויין לבן (אני אוהבת שרדונה) צונן.

אם את מתכננת ארוחה בשרית, אפשר להגיש אותם למזנון לקינוח אחרי הארוחה.

בהצלחה,
הגשת פירות
15/07/14 10:15
47צפיות
תודה לך על התשובה המהירה .המזנון הוא חלבי ובגינה .
º
15/07/14 13:46
7צפיות
היי המלצה שלי למגשי פירות
15/07/14 12:42
221צפיות
היי המלצה שלי למגשי פירות
יש חברה שנקראת "סופר ביס" שמתמחה במגשי אירוח, מגשי פירות, פלטות ירקות, מגשי אירוח חלביים ועוד...
צרפתי כאן תמונה ממגש פירות שלהם.
מגש פירות
15/07/14 13:03
67צפיות
איזה יפה רעיונות מקסימים
תודה לך
º
בכיף!! אני אוהבת את כל הנושא הזה...
15/07/14 13:25
33צפיות
נועה - תודה על ההמלצה, אבל, להבא,
15/07/14 13:48
64צפיות
את הפרסומת תעשי רק דרך הנהלת הפורומים של
סלט גזר מהיר ללא בישול
14/07/14 09:19
221צפיות
 סלט גזר מהיר ללא בישול
בין האזעקות והמעבר למרחב מוגן הכנתי סלט גזר מהיר

מכינה בימים האחרונים אוכל מהיר ולא מורכב עקב המצב.



סלט גזר חי מהיר
מקור ותמונות:אילנית12

לפוסט המלא :כאן


הכמויות והתיבול לפי הטעם האישי.

חומרים:

גזר חי מגורד עבה או דק

פלפל חריף ירוק חתוך לעיגולים קטנים(אופציונאלי)

מלח,פלפל שחור

שום כתוש

מיץ מלימון טרי

שמן זית.

לערבב את כל החומרים.

לאוהבי החריף:הפעם חתכתי את הפלפל החריף לעיגולים קטנים

וטיגנתי אותם מעט בשמן

לאחר מכן הוספתי לתערובת הגזר.

בהצלחה למכינים/אילנית12(דליה)

יום שקט לכולם.
נראה טעים וקליל - תודה על המתכון
14/07/14 09:26
15צפיות
והתמונה היפה.

אשים בפינת "המתכון היומי שלי".
תודה,חן חן על הזריזות
14/07/14 09:53
9צפיות
º
בעונג רב
14/07/14 10:36
2צפיות
ובאותו עניין גזר מתוק, שיהייה מתוק על הלב.
17/07/14 17:51
11צפיות
4-5 גזרים מרוסקים

קופסת אננס חתוך.

מערבבים יחד יש מעדן לשעות הפנאי ולקינוח.
תודה רבה - יופי של מתכון
17/07/14 20:48
7צפיות
אני מכינה עם אננס טרי, מעט מיץ לימון ומיץ תפוזים. ממתיקה במעט מאוד דבש, או סוכר. אפשר גם בלי. האננס מספיק מתוק.
סלט ירקות שורש "לימים החמים"..
13/07/14 08:08
311צפיות
סלט ירקות שורש "לימים החמים"..
בימים "חמים" אלה תרתי משמע אין כוח לבישולים מסובכים, במיוחד שיש ירקות טריים..
החומרים הדרושים:
1 גזר
1 סלק מבושל
1 בצל
1 מלפפון
1 פלפל כתום
5-6 צנוניות

לתיבול:
מלח, פלפל, שמן זית, מיץ לימון, 1 כף חומץ, זעתר יבש
תערובת תיבול לסלטים של "טעם וריח"
אופן ההכנה:

מקצצים את כל הירקות (פרט לצנוניות) לגפרורים (ז'וליינים) את הצנוניות חותכים לעיגולים דקים. אפשר ידנית עם סכין חדה

ואפשר כמובן לעשות זאת בקלות עם דסקיות הפריסה במעבד, כפי שאני עשיתי..

בקערה מכינים את התבלינים, מיץ לימון, חומץ ושמן זית ובוחשים היטב. מוסיפים את תערובת הירקות הקצוצים,

טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

סלט מרענן טעים ובריא.
נראה נפלא - תודה על המתכון
13/07/14 09:01
29צפיות
והתמונה היפה.

אשים בפינת "המתכון היומי שלי".

שבוע טוב ושקט, עם בשורות טובות חביבה.
º
תודה נירה, הלוואי שיהיה שבוע שקט
13/07/14 16:52
5צפיות
º
מתאים לי...תודה
13/07/14 09:15
9צפיות
º
13/07/14 16:53
º
מעולה
14/07/14 09:53
2צפיות
º
14/07/14 11:00
שבת שקטה ונעימה לכולם "חלביים" ו"סמויים"
11/07/14 16:24
134צפיות
צולם ע"י נירה מנסה (נירהמ1)
נקווה שתהיה שבת שקטה.....
11/07/14 20:52
107צפיות
חוטמית
בינתיים היום היה שקט עד אחה"צ, מאז 3 או 4 אזעקות (לא זוכרת..).
ה"בומים" נשמעו קצת רחוקים, לא כמו ההפגזה אתמול.

רעיה

בשבוע שעבר - בזמן הזה הייתי בפריז עם אחותי, מזג האויר היה נפלא!
עוד לא הורדתי תמונות עדכניות מהמצלמה למחשב.
גם אצלנו היה יחסית די שקט
11/07/14 22:25
97צפיות
צולם ע"י נירה מנסה (נירהמ1)
התמונה של ה"חוטמית" נהדרת. בינתיים, עד שתורידי את התמונות למחשב, אסתפק בה.

שבת שקטה ונעימה רעיה.
ממש לא שבת שקטה....
11/07/14 21:16
50צפיות
עכשיו היו אזעקות רצופות וה"בומים" נשמעו חזקים.

אני מכינה למחר קרם קרמל (פלאן) בטוסטר אובן.
לא הבנתי מדוע הוא לא מתמצק ונשאר נוזלי, כעת גיליתי ששכחתי להעביר את הטוסטר ממצב גריל למצב אפיה (גוף חימום עליון+תחתון).

שבת שלום!
º
תחזיקו מעמד
11/07/14 22:26
12צפיות
|*|פורומים מקצועיים חדשים בתפוז!|*|
10/07/14 10:56
7צפיות
|גלובוס|חולמים על נכס בארה"ב?
פורום השקעות נדל"ן בארה"ב קם על מנת לספק לכם את כל המידע בנוגע לרכישת נכס מעבר לים.
בארה"ב תהליך רכישת נדל"ן הינו קל ופשוט בהשוואה לארץ - כך שעל מנת להצליח צריך רק לדעת לעשות זאת נכון ולבדוק את כל הנתונים לפני הרכישה.

מנהל הפורום, מומחה בתחומו, יספק לכם את כל המידע והתשובות לשאלות עכשיו בפורום השקעות נדל"ן בארה"ב.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|בית| בואו לחדש את הבית! בפורום החדש צביעה בהתזה.
פורום צביעה בהתזה פועל על מנת לספק לכם מענה לכל השאלות שעלו לכם בנוגע לאלמנטים שברצונכם לצבוע מחדש כגון אלומיניום, שערים, דלתות ועוד.
בפורום ניתן לקבל מידע, לשאול שאלות, לקבל תמיכה בזמן התהליך ולהפוך את הצביעה לחוויה מהנה. מנהל הפורום הינו מומחה בתחומו וישמח לסייע בכל.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
גלידת פירות טבעית ומהירה
09/07/14 11:34
251צפיות
גלידת פירות טבעית ומהירה
החומרים הדרושים:
5-6 בננות בשלות קפואות
3-4 תמרים מגולענים קפואים
3-4 כפות פטל קפוא או דובדבנים/תותים/פירות יער

1-2 יוגורט 3%

אופן ההכנה:
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון להפעיל מספר דקות עד שמתקבלת גלידה ורדרדה קטיפתית ורכה. מגישים מיד או מחלקים את הכמות לתבניות סיליקון בדוגמא ומקפיאים.

לפני ההגשה מוציאים את מספר המנות שרוצים על צלחת ומפשירים במקרר כחצי שעה בערך.

אפשר כמובן לגוון בכמות וסוג הפירות.
כתובות אינטרנט מצורפות:
נראה יותר כמו פרוזן יוגורט - נראה נפלא
09/07/14 16:08
52צפיות
וגם דיאטתי פחות או יותר משום שאין סוכר.

תודה על המתכון והתמונה היפה. אשים בפייסבוק.
º
נכון מאוד,
09/07/14 16:43
11צפיות
מאפה שמרים למסיבת הפאל
08/07/14 09:54
347צפיות
 מאפה שמרים למסיבת הפאל
מאפה שמרים במלית סלט טונה

מצרכים לבצק

500 גר' קמח רגיל

1 כף שמרים יבשים (25 גר' טריים)

1 כף דבש

3 כפות שמן זית

2 כוסות מים פושרים(חד פעמי לשתייה קרה)

1 כף שטוחה מלח

למלית

2 טונה בשמן

1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות

10 פטריות קצוצות

2 בצל ירוק קצוץ

10 זיתי קלמטה קצוצים

חופן כוסברה

מלח, פלפל שחור גרוס

3 כפות צ'ילי מתוק

1 ביצה טרופה

מעט שומשום/קצח לפיזור

אופן ההכנה

להכנת הבצק - לערבב את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה להוסיף מלח ולהמשיך ללוש כ-5 דקות

לקמח את הקערה ולהתפיח כשעה במקום חמים  מכוסה בניילון נצמד

להכנת המלית-  לסנן את הטונה היטב ולערבב את כל החומרים

להרכבה

מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים

מרדדים כל חלק בנפרד לעובי 1/2 ס"מ לעיגול בקוטר תבנית מס' 26

בחלק אחד מסמנים עיגול עם כוס בקוטר 8 ס"מ (השתמשתי במכסה של החותכנים)

וממלאים במלית

את שאר המלית מסדרים סביב העיגול בצמוד לשוליים

מניחים בעדינות את החלק השני של הבצק ולוחצים עם כוס על העיגול הפנימי עם המלית

מסדרים את הבצק  וסוגרים ומהדקים עם מזלג סביב(כמו בתמונה)

חותכים עם גלגלת פיצה/סכין  מהשוליים לעיגול האמצעי כ-18 חלקים שווים

מהדקים היטב את הקצוות עם מזלג שהמלית לא תגלוש החוצה

מסובבים כל חלק חצי סיבוב שהמלית תהייה למעלה

מורחים ביצה טרופה שומשום/קצח

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות

נראה נפלא - תיכף אשים בפינת
08/07/14 10:55
40צפיות
"המתכון היומי שלי". רבה.

ושאלה: מה זה מסיבת פאל?

מסיבה יום לפני החינה
08/07/14 11:50
53צפיות
מפורט ברשומה

תודה נירה רק בשמחות
º
תודה רבה - רק בשמחות אצלך גם
08/07/14 12:31
14צפיות
מתאים לי עכשיו....
08/07/14 21:40
19צפיות
כאשר לבת שלי אסור לאכול דברי חלב.

אכין בעוד שבוע כאשר ניסע אליה.

רעיה
º
08/07/14 22:53
2צפיות
º
09/07/14 11:11
1צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה