לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

עוגה כושית בחושה ללא הקצפות
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 06:52
127צפיות
מקור המתכון והתמונות:אילנית12
 
לפוסט המלא עם שאר התמונות
 
עוגת /כושית שוקולד בחושה עם 2 ביצים בלבד.הכל בקערה אחת.
מתאימה גם להכנה עם ילדים אין צורך במיקסר.
הכנתי לא מזמן לאחיינים שלי. מתאימה כמובן גם למבוגרים שנמנעים מביצים מרובות בעוגות.
תבנית מס' 22 או שני תבנית חד פעמיות הכי קטנות.(תמונה ראשונה)
הכנתי כבר כמה פעמים מאוד טעימה.
 
חומרים:
2 כוסות קמח לבן  תופח עדיף מנופה
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל או תמצית רום
1 שקיק סוכר וניל
1 1/2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן (לא זית)
2 כוסות נוזלים  לפי טעמכם-בפעם הראשונה השתמשתי במיץ תפוזים לאחר מכן במיץ ענבים.
3 כפות גדושות קקאו.
לציפוי:(בסוף)
 
קרם גנאש:
כמות שווה של שמנת מתוקה ושוקולד מריר.
200 גרם שוקולד מריר מופרד מהקוביות
200 מ"ל שמנת מתוקה.
לחמם את השמנת על סף רתיחה לכבות גז ולהוסיף את השוקולד לערבב היטב עד שכל השוקולד נמס.
קישוט:
סוכריות
קוקוס
פירות
ועוד..
 
הכנה:
לערבב חומרים יבשים לאחר מכן להוסיף את החומרים הרטובים לערבב עד שהכל מתאחד.
אין צורך לערבב יותר מדי אחרת העוגה יוצאת דחוסה
לצקת לתבנית משומנת גם בדפנות
להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות חצי שעה או מעט יותר.
לבדוק עם מזלג או קיסם הוא אם יוצא יבש העוגה מוכנה.
לאחר מכן לתת לעוגה להתקרר מעט.בינתיים להכין את ציפוי השוקולד לחורר את העוגה במזלג או בקיסם ולצקת את הציפוי.
מניחים להתיצבות ואז ניתן לצפות בקוקוס/סוכריות פירות ועוד.
בהצלחה./אילנית12
בואו לצפות בברצלונה  מלמעלה דרך הרכבל:
 
 
 
בוקר אור דליה. העוגה נראית יש במאמרים?
29/10/14 07:38
11צפיות
אם אין, אשמח להוסיפה וגם לשים בפינת "המתכון היומי שלי".

תודה על המתכון והתמונות היפות. יום נעים.
נירוש המתכון חדש.אין במאמרים
29/10/14 12:48
8צפיות
תודה
º
או.קיי. יוכנס למאמרים. תודה רבה
29/10/14 13:16
2צפיות
דליה - המתכון במאמרים, בקטגוריה "עוגות", תת-קטגוריה
29/10/14 14:28
9צפיות
"עוגות בחושות - מאפים לקפה".

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

תיכף אכניס גם לפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונות היפות.
º
רבה
29/10/14 16:31
2צפיות
º
29/10/14 17:32
1צפיות
העוגה מככבת בשער הראשי
31/10/14 06:54
5צפיות
של תפוז
º
31/10/14 08:40
1צפיות
מתלבט אם להתחסן? יש לך שאלות בנושא?
30/10/14 12:33
2צפיות
עם בוא החורף, מחלת השפעת מאיימת על כולנו.

מתלבטים אם להתחסן? יש לכם שאלות בנושא? אתם מוזמנים לאירוח מיוחד בנושא :-)


היום בין השעות 16:00-18:00 נארח את ד"ר ליזה רובין מטעם משרד הבריאות שתענה על כל שאלותיכם בנושא.

מוזמנים |@|
לנירה מ1 תודהל or1- פשטידת עלי גפן חלבית
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 14:21
50צפיות
נירה, כמו שהבטחתי , הכנתי את הפשטידה, והפשטידה טעימה מאוד ומעבר למצופה.
אם בתי אכלה אותה כולל עלי הגפן אז זה באמת טעים.
היות ואנני אוהבת פלפלים אדומים לא שמתי 8 פלפלים אלא הסתפקתי בפלפל אחד והוספתי עגבניות יבשות.
גבינה רכה- השתמשתי בגבינת נפוליאון בטעם טבעי (פעם הבאה אשים גבינת שום שמיר)
הפשטידה נאפתה היום והייתה לארוחת הצהרים,
תודה רבה,
וואו, נראה נפלא - תודה שחזרת לעדכן ועוד דבר...
29/10/14 14:27
14צפיות
את יכולה לקרוא לי נירה.
אם תרצי מתכונים נוספים את מוזמנת להישאר איתנו. אנחנו כאן תמיד.
תודה נירה, האמת היא שאני נקראת "קוראת סמויה"
29/10/14 14:40
18צפיות
אני מאוד אוהבת את האתר שלכן ואת אופן ההתנהלות בו. 
עד עכשיו לא יצא לי להעזר ואני מאוד שמחה על השיתוף ובשמחה אצטרף "באופן גלוי"
הילה
ברוכה הבאה - הפורום חמים, נעים ומאוד טעים
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 15:00
26צפיות
הנה, "הכנתי" לך גם עם מאפינס אגוזים תפוחים
קפה עם מאפינס אגוזים תפוחים - הוכן וצולם ע"י נירהמ1
º
29/10/14 16:17
1צפיות
º
בעונג רב
29/10/14 17:31
1צפיות
|שף| סידרנו לך 1,000 ש"ח לשופינג
27/10/14 13:08
6צפיות
|!| ככה פשוט...


תשתפו אותנו בטיפ שלכם לחיים קלים במטבח ואולי תזכו ב - 1,000 ש"ח לקניית דברים טובים למטבח


http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...


תפוח אדמה
23/10/14 22:58
83צפיות
היי
תפוח אדמה מבושל, מקובל להוסיף מעליו שמנת ופטריות
במקום זה יש רעיונות לתוספת אחרת במקום שמנת?
ראיתי בסופר צנצנות עם רטבים שונים מוכנים לפסטה (עצלנות), יכול לשמש תחליף? 
אני ישמח לרעיון חליפי לשמנת  
תודה
אפשר להגיש אותו חם כשמעליו חמאה, מעט שום כתוש ופטרוזיליה, או
23/10/14 23:07
47צפיות
כוסברה. אפשר להגיש גם עם ערימה קטנה של בצל מטוגן, עם שמנת חמוצה ושום, ועוד...
לא ממש ממליצה על רטבים מוכנים...
23/10/14 23:12
57צפיות
עדיין לא מצאתי אחד מוצלח...
 
קניתי של יכין אבל הוספתי ולו כל מיני דברים...
 
את יכולה להוסיף כל רוטב שתירצי:
שמנת גבינות, שמנת פסטו, גניבות צהובות או פטה, עגבניות מיובשות
 
את יכולה לשלב גם ירקות שונים: בצל ופטריות מוקפצות, תירס וכו...
 
אבלתי פעם תפוח אדמה בתוספת שעועית ברוטב...
º
יופי של רעיונות
24/10/14 01:53
8צפיות
º
25/10/14 14:46
מון בלאן לייט
26/10/14 14:30
34צפיות
דוחפים משולש או שניים (תלוי בגודל התפ"א). יש בכמה טעמים. אני מאוד אוהבת....הם נמסים בפנים וזה יוצא קרמי
º
רעיון טוב
26/10/14 14:40
3צפיות
קצת שמן זית, מלח, פלפל גרוס
28/10/14 08:55
9צפיות
וכמובן אפשר גם פטריות מטוגנות עם בצל
|*|נפתח פורום עגלות לתינוק|*|
26/10/14 10:39
1צפיות
|@|הילד או הילדים הראשונים שלכם גדלים ברגעים אלו ממש בבטן? עליכם להיות ערוכים בהתאם לקראת הגעתם!
חדש בתפוז ? פורום עגלות לתינוק. פורום זה מיועד עבור הורים, משפחה ועוד העומדים לקראת רכישת עגלת תינוק.

המגוון רחב מאוד וקשה להחליט מהי העגלה עבורכם. איך יודעים מה ההבדלים בין העגלות? האם עדיף להזמין מחו"ל? מהי העגלה שתענה לכם על הצרכים?
כל המידע במקום אחד! היכנסו עכשיו לפורום להתייעץ ולייעץ בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

תוצרים חדשים- סלט עדשים ובטטה בוינגרט תפוזים
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:32
142צפיות
עונת הסלטים החמים הגיעה והפעם סלט עדשים ובטטה ושומר אפויים עםגבינה בולגרית או חלומי מטוגנת   המצרכים 
1 כוס עדשים מושרות לשעתיים ומסוננות
1 בטטה בינונית קלופה  חצויה ופרוסה דק 
1 שומר צעיר וקטן חתוך לחצי ופרוס דק 
6 שיני שום בקליפתם 
חופן עלי תימין טרי או כפית יבש 
1 בצל קצוץ |(רצוי סגול)
חופן עירית קצוצה 
חופן כוסברה קצוצה 
חופן פטרוזליה קצוצה 
קוביות גבינת בולגרית 
וינגרט תפוזים
2 כפות חומץ בלסמי 
 6 שיני השום שנאפו 
3 כפות שמן זית (ניתן לקצץ בכמות או לותר לחלוטין)
3 כפות רוטב צ'לי מתוק 
½-¼ כוס מיץ תפוזים טרי 
מלח פלפל 
לאוהבי הפיקנטי. מעט טבסקו 
לעיטור חופן אגוזים קצוצים
אופן ההכנה 
לבשל את העדשים  במים בלי מלח כ-20 דקות לבדוק שהעדשים אל דנטה ונעימים לאכילה. לסנן ולהניח בקערה.
במקביל לרפד תבנית אפיה בניר אפיה להניח את הבטטה, השומר, עלי תימין ושיני השום לצקת 3 כפות שמן זית לתבל במלח ופלפל שחור לערבב היטב ולפזר בתבנית . לאפות כ-20 דקות בתנור חם מאד. לערבב מדי פעם . 
להוציא את השום להוסיף את הבטטה והשומר לקערת העדשים.
להוסיף את יתר המרכיבים .
הכנת הרוטב
לקלף את השום ולרסק להוסיף כל חומרי הרוטב לצקת על על הסלט ולערבב.
לפזר קוביות גבינה בולגרית ואגוזים 
יש הטוענים שהכי טעים לאכול חם, אישית אוהבת לאכול בטמפרטורה החדר. 
טיפים
ניתן לקצץ בכמויות השמן לאפיה ורק לשמן מעט בספרי שמן וברוטב לוותר על השמן.
וינגרט התפוזים מתאים לסלטים ירוקים ולסלטים חמים.
לשדרוגים בבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4697005
שושני מרצפן תפוח בדבש
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:38
129צפיות
המצרכים 
ממרח שקדים 

לסירופ דבש לימון 
¼כוס דבש 
מיץ מחצי לימון 
לחמם במקירו כ-½ דקה
לתפוחים 
3 תפוחי גרנד סמיט פרוסים עם הקליפה במנדולינה לפרוסות דקות 
חלק יצאו עיגול שלם וחתכתי לחצי 
וחלק מראש נפרבו לחצאים 
לכולם הוצאתי את הליבה.
לשים במחבת חמה . להוסיף 
1 כף דבש
1 כף סוכר חום 
¼ מים כוס מים
¼מיץ לימון
קמצוץ קינמון
לבשל כ-5 דקות עד ריכך קל.
לסנן מהנוזלים ולקרר היטב. 
לבצק 
½2-3 כוסות קמח 
1 אבקת אפיה 
1 שמנת 
200 גר חמאה
1 כף דבש
1 כף חומץ 

ההכנת הבצק 
ללוש לבצק נעים (ניתן להוסיף עוד מעט קמח במידת הצורך)
לחלק ל-3 לעטוף בניילון נצמד 
לאשפז במקרר לחצי שעה. 

הרכבת השושנים 
לרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ
לחתוך רצועות בצק ברוחב של 2 ס"מ 
 למרוח כ-1 כפית ממרח שקדים
להניח את פרוסות התפוח כך שמעט מהתפוח יהיה מעל שפת הבצק.
לגלגל מהצד הקרוב אליכם לקצה 
לשמן תבנית מאפינס 
להניח את השושנים בתבנית 
למרוח בחלמון ביצה
לפזר שקדים פרוסים 
לאפות כ20-25 דקות בחום בנינוני גבוה עד הזהבה 
להוציא מהתנור ולמרוח מיד את זיגוג הדבש. 
נשמר בקופסה סגורה . 
לטיפים ושדרוגים 
 
כשאקבל תשובה באיזה שמנת השתמשת - רגילה או מתוקה
23/10/14 00:22
37צפיות
(שלחתי לך מסר עם המתכון הערוך) אוסיף גם את המתכון הזה למאמרים ואשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה מראש,
להכנת הבצק השתמשתי בשמנת חמוצה.
23/10/14 07:35
19צפיות
תודה לך על העשיה
אז, , הכניסי מתכון מתוקן כדי שאוכל לשים קישור
23/10/14 09:18
13צפיות
בפייסבוק למתכון המתוקן בלבד.

תודה מראש ויום נעים,
המתכון תוקן והוכנס למאמרים לקטגוריה "עוגות" תת-קטגוריה
23/10/14 16:26
13צפיות
"מאפים וסקונס" עד שאמצא תת-קטגוריה מתאימה יותר.

הנה הקישור:
שושני מרציפן תפוח בדבש

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

אכניס גם לפייסבוק כשתשימי מתכון חדש מתוקן בפורום כדי שיהיה לי קישור למתכון מתוקן.

שוב, תודה על המתכון והתמונה היפה.ץ
 
סלט כרוב עשיר וצבעוני
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:40
311צפיות
מצרכים 
¼ כרוב לבן חתוך לרצועות במנדולינה
¼ כרוב סגול חתוך לרצועות במנדולינה
1 גזר מגורר 
2-4 מלפפונים חמוצים מגוררים
1 בצל מגורר(לא חובה)
לערבב בקערה ולצקת רוטב.
לרוטב 
לשים בצנצנת קטנה 
1-2 שיני שום כתוש
1 כפית חרדל
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון 
מלח ופלפל לבן 
לנער בצנצנת ולצקת על הסלט. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4612065
פיצה בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:43
127צפיות
2 כוסות קמח כוסמין 
½ 1 כוס קמח מלא 
2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית עשבי פברואנס (ניתן להמיר באורגנו/תמין)
1 כף שום כתוש
¼ כוס שמן זית
  ½1 כוסות מים פושרים
ההכנה
מערבבים  קמחים, מלח וסוכר  ותבלינים לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמרים
לשים את התערובת  מעט ומוספים שמן 
לשים במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.
(אני לשה במקסר) 
לרוטב
1 כף רסק עגבניות 
1 כף ממרח עגבניות מיובשות.
1 כף קונפי שום מרוסק
מלח ופלפל 
מעט עלי תימין  
לערבב היטב יחד לטעום ולשפר טעמים
הרכבת הפיצה
מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבנית בתוכו 
מחלקים את הבצק ל-2 כדורים או 16 או כל חלוקה שבוחרים. 
מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח קלות
בשולי הבצק מניחים גבינה צהובה
מגלגלים את השוליים מורחים שמן את השוליים ומפזרים שומשום 
מורחים מחצית מהרוטב במרכז הבצק 
 מפזרים גבינה ותוספות אהובות 
מוצאים את התבנית  החמה מהתנור 
מפזרים מעט קמח תירס או סולת על התבנית לקבלת בצק קריספי
מחלקים את הבצק מניר האפיה לתבנית החמה. 
אופים כ-15-20 דקות עד שהשוליים שזופות והתחתית זהובה. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4585054
במאמרים, בקטגוריה "מאפים שונים", תת-קטגוריה "פיצה"
23/10/14 00:20
6צפיות

פיצת בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

 
במאמרים, בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:19
7צפיות
סלט כרוב  עשיר וצבעוני/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
המתכונים נראים ונקראים מעולה - אכניס אותם
21/10/14 23:46
13צפיות
בבוקר גם לפינת המתכון היומי שלי וגם למאמרי הפורום.
 
תודה על המתכונים והתמונות היפות.
 
º
נירה ,יום טוב
22/10/14 06:08
1צפיות
º
יום טוב גם לך
22/10/14 09:03
2צפיות
º
וואו..איזה יופי
22/10/14 16:12
4צפיות
º
כל הכבוד על המתכונים והתמונות המגרות.
22/10/14 19:54
6צפיות
במאמרים בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:18
12צפיות
סלט עדשים ובטטה בווינגרט תפוזים/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...



 
º
עלי גפן- מה אפשר להכין עם עלי גפן חוץ מלמלא אותם
23/10/14 12:12
13צפיות
נדמה לי שראיתי איפוא שהוא מתכון לפשטידה עם עלי גפן
23/10/14 15:20
23צפיות
פשוט שימנו תבנית וריפדו בעלי גפן שטופים שמו שכבה תערובת גבינות עם ביצים (כמו פשטידה) מעל שמו עוד שכבה של עלי גפן ושכבה נוספת של תערובת גבינות, ומעל עוד שכבה של עלי גפן, שימנו מעט את העלים למעלה ואפו בתנור. לא זוכרת איפוא ראיתי את המתכון. תריצי חיפוש בגוגל לפשטידה עם עלי גפן.

בהצלחה!
נירה מ1
23/10/14 15:44
25צפיות
את צודקת.  תחת הכותרת פשטידות גבינה עם עלי גפן  אכן מצאתי 2 מתכונים שנראים לי.
אשתף אתכם אחרי הכנת המתכון.
בתודה הילה
º
העונג כולו שלי
23/10/14 16:11
7צפיות
26/10/14 13:23
18צפיות
 
הכנתי בעבר והתוצאה היתה מרשימה וטעימה.
 
º
תודה אור 1
26/10/14 14:14
2צפיות
עכשיו נזכרתי איפוא ראיתי את זה - ציפי, היכנסי...
הודעה זו מכילה תמונות
27/10/14 10:23
41צפיות
אשמח אם תשימי כאן שוב את המתכון והתמונה שלך כדי שאוכל לשים במאמרי הפורום (ושלהבא לא אשכח איפוא ראיתי את זה).

תודה מראש ויום נעים,
 
"אלמנדה" - צולם ע"י נירהמ1
בוקר טוב נירה ולכולם
הודעה זו מכילה תמונות
28/10/14 10:15
18צפיות
המתכון אינו שלי.
זו הסיבה שהבאתי קישור למקור. זכויות יוצרים את יודעת ...
מצרפת 2 תמונות שאני צילמתי כשהכנתי.
התמונת בקישור שצרפתי מוצלחות יותר
 
יום נעים ומוצלח
נראה מעולה, מכיוון שזה לא מתכון שלך
28/10/14 12:06
8צפיות
אשמור אותו לעצמי, וכשתגיע העונה שבה יימכרו עלי גפן בשוק, אכין.

תודה רבה.
º
or1, הכנתי את הפשטידה שהמלצת ופרסמתי תמונה.
29/10/14 14:25
3צפיות
נירוש שלום ושנה טובה
20/10/14 18:35
33צפיות
סוף סוף הצלחתי להכנס, התגעגעתי מאוד מאוד.
אז שתהיה השנה הכי הכי ונשתמע.
אהה יופי של מרקים  הצגת 7פה
החורף  כבר באויר.
 
ערב טוב, שנה טובה ומועדים לשמחה
20/10/14 23:13
19צפיות
החורף באמת כבר באוויר, אבל עדיין חם.
שמחה שאהבת את המרקים.
וכדי שאוכל לזהות ולזכור אותך להבא, באיזה ניק גלשת כאן בעבר?
הכל בגלל תפוז.....
21/10/14 20:18
20צפיות
נאלצתי לשנות את השם
והסיסמה... למה ככה!!!
פשוט  לא הצלחתי להכנס ולא משנה
מה  שעשיתי אז  שינתי הכל והופ
נכנסתי.
זו אותה גברת רק בשינוי אדרת.
ירושלמית מוכר לך????
בטח שמוכר לי. ברוכה השבה ירושלמית
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:00
70צפיות
הייתה פריצה לחשבונות באתר ולכן בוטלו כל הסיסמאות.

שמחה שאת כאן.
 
"גרמית" - צולם ע"י נירהמ1
תודה על הפרח...אהבתי.
22/10/14 19:46
9צפיות
השם שבחרתי הוא שם הרחוב בו התגוררנו בחו"ל.
פרושו בעברית אופק. מקוים  לראות אופק  לבן מלא
בריאות, אושר, שלום ובשורות טובות אמן.
שמחה שאהבת את הפרח, ועל משאלת לבך
22/10/14 22:42
6צפיות
אני אומרת אמן ואמן!
|*| נפתח פורום קצת אחרת |*|
22/10/14 11:20
29צפיות
מי מאיתנו לא מרגיש שונה לפעמים? או מוזר? שקשה לנו להשתלב בחברה.
פורום קצת אחרת נועד לאנשים שמרגישים קצת שונים וחריגים בחברה ורוצים להכיר אנשים שמרגישים כמוהם.

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולייעץ ולהתייעץ, לחבק ולנחם, לשתף בחוויות טובות ובחוויות לא טובות, לחלוק רגשות ופשוט לדבר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
מחפשת רעיונות לסוגי סלטים
19/10/14 21:28
43צפיות
היי לכולם.
אני מחפשת רעיונות לסלטים עבור ארוחת ערב חגיגית
אשמח לרעיונות טעימים ומקוריים..
 
תודה!
תגובה-מקבץ סלטים
19/10/14 21:45
75צפיות
סלטים ורטבים לסלט ממאמרי הפורום
20/10/14 07:35
60צפיות
סלטים ורטבים לסלט
ממאמרי פורום "אוכל חלבי"

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default...

נשמח לשמוע מה הכנת ואיך יצא.
:)
21/10/14 23:03
10צפיות
אני כנראה אכין סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה
וסלט כרוב עם גזר
 
תודה בנות :)
º
מעולה
21/10/14 23:04
3צפיות
עוגת שיש פרווה
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:11
200צפיות
עוגת שיש פרווה ספוגית אוורירית טעימה מאוד.
החומרים לתבנית אחת אינגלייש קייק.
מקור המתכון:אילנית12
לתמונות נוספות:
 
כוס מידה סטנדרטית 250 סמ"ק.
חומרים:1 תבנית אינגלייש קייק משומנת.
3 ביצים גדולות מופרדות
1/2 כוס סוכר(1/4 יעבור להקצפת החלבונים)אפשר יותר לנו הספיקה כמות הסוכר.
3 כפות שמן(לא זית)
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
1 כפית גדושה קקאו
1/4 כוס נוזלים אני השתמשתי בסיידר תפוחים אפשר כל מיץ.
1/2 כפית גרידת לימון/תפוז.
הכנה:
שמים בקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף,מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
בינתיים שמים בקערה את החלמונים,הסוכר,השמן,המיץ,הוניל גרידת הלימון ומערבבים היטב
לאחר מכן מוסיפים את בקמח בהדרגה.
מערבבים היטב.
מוסיפים את קציפת הביצים מערבבים שוב.
יוצקים חצי מהחומרים לתבנית.
מוסיפים לקערה עם הבלילה שנותרה את הקקאו מערבבים היטב ויוצקים לתבנית (מעל התערובת הלבנה).
לוקחים מזלג ומערבבים קלות את העיסה.
אופים בחום 170-180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
עוגה קלה וטעימה.
בהצלחה/אילנית12
 
שנה טובה לכולם!
 
תמונות מקניון ממילא בירושלים:
 
 
בוקר אור - איזו יפה. יש במאמרים?
21/10/14 08:25
12צפיות
אם לא, אשמח לשים.
כמו כן, אשים אותה בפינת המתכון היומי שלי.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
בדקתי כעת,אין במאמרים
21/10/14 08:33
11צפיות
יש עוד תמונות בבלוג
תודה
תמונות משוק הכרמל בת"א
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:37
112צפיות
מה שאני רואה כאן זו רק תמונה אחת - אם תרצי שאכניס לקישורים,
21/10/14 09:30
16צפיות
בבקשה, פתחי הודעה חדשה עם עוד כמה תמונות ושימי קישור לשאר.

תודה על התמונה היפה, ותודה מראש על תמונות עתידיות.
יש 4 תמונות ..תראי למטה
21/10/14 11:34
18צפיות
הן מופיעות בקוביות
ככה תפוז סידר אם שמים כמה תמונות
º
עכשיו ראיתי. תודה רבה. אוסיף לקישורים
21/10/14 13:28
6צפיות
המתכון גם בפינת המתכון היומי שלי וגם במאמרים
21/10/14 10:21
20צפיות
בקטגוריה "עוגות פרווה", תת-קטגוריה "עוגות פרווה ספוג". הנה הקישור למתכון:

עוגת שיש פרווה, ספוגית, אוורירית וטעימה מאוד/אילנית12

hhttp://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה רבה.
21/10/14 11:35
6צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:24
6צפיות
אילנית כמו תמיד.....
21/10/14 20:13
17צפיות
גם העוגה וגם התמונות
מדברות בשם עצמן...

 
תודה מקסימה! היתה לי תחושת בטן
21/10/14 22:32
12צפיות
שזו את
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet
19/10/14 08:39
42צפיות
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet

"אוהבים מנות דג נאות? תתפלאו לגלות שקלי קלות להכין אותן בבית. איציק הראל ("דגים 206") מלמד אתכם לפרוס סשימי סלמון כמו בסושיות, סביצ'ה לוקוס עם זיתים וביצה וגם 2 מנות דגים שהתחפשו: סטייק טרטר, הפעם מטונה אדומה וקרפצ'יו ורדרד מדג אינטיאס..."

הנה הקישור להנאתכם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557164,00...

תיהנו,
אבי ז"ל היה מכין סביצ'ה בטעמים מעולים
21/10/14 15:27
17צפיות
ואנחנו התענגנו ...עכשיו גם לי מתכונים ואנסה להכין
º
בהצלחה! - ספרי לנו איך יצא
21/10/14 18:22
4צפיות
סביצ'ה
28/10/14 16:46
4צפיות
יש עוד מתכון של סביצ'ה טונה אדומה של גיא קמחי מ'לה בוקה' שנראה לי מעניין (מופיע ב'רסט').
רוב המתכונים נראים די פשוטים, ככה ששווה לנסות
ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:36
179צפיות
עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים) 
1 אינסטנט קפה
1 אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה  ומרטיבים מעט עם האספרסו עם כפית
מקציפים אינסטנט שוקולד לבן שמנת מתוקה וחצי כוס חלב לקצפת יציבה
מורחים בשכבה הראשונה
מניחים ביסקוויטים מרטיבים מעט מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט קפה וחלב לקצפת יציבה
מורחים על השכבה השנייה וכך בהמשך מסיימים עם הקרם שמנת ושוקולד לבן
ממיסים בנפרד שוקולד לבן  וכף שמן עד לתערובת חלקה
ממיסים שוקולד מריר וכף שמן
מזלפים מעל (כמו בתמונה)
עוגה יפהפיה, והפרזנטציה משגעת - אשמח לשים אותה
21/10/14 09:32
21צפיות
גם בפינת המתכון היומי וגם במאמרי הפורום.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה
21/10/14 15:04
3צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:22
2צפיות
שמתי את המתכון גם במאמרי הפורום וגם בפינת
21/10/14 10:18
11צפיות
המתכון היומי שלי.

הנה הקישור למתכון במאמרים, בקטגוריה "עוגות", תת-קטגוריה "עוגות ביסקוויטים":

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן/yafchuk1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=109158

תודה על המתכון והתמונה הנהדרת.
 
º
קלה להכנה, טעימה להפליא, ונראית שגעון. פשוט לטעמי.
21/10/14 20:23
5צפיות
º
21/10/14 23:03
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:54
5צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה