לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

º
האם טוסטר אובן Davo 1508 הוא טוב?
05/09/14 12:32
37צפיות
ארוח
04/09/14 16:43
89צפיות
שלום
אני מארחת כ-100 איש לארוחת ערב(אמצע שבוע,כולם רעבים) חלבי בצורת בופה.
לא יודעת את הכמויות שאכין ושיהייה בשפע. מבקשת את עזרתכן.
 
בוקר אור - אף פעם לא אירחתי כל כך הרבה אנשים בבית
05/09/14 10:50
73צפיות
אבל, חושבת ש-15-10 פשטידות, מסוגים שונים (קישואים, פטריות, תפוא"ד, ועוד) יספיקו. תוסיפי לזה גם סלטים (חצילים, קישואים, ירקות, ביצים, ועוד), או ירקות חתוכים, לחם טוב, גבינות, פירות, יין לבן קר, שתייה קלה, וקינוחים כמו גלידות, מאפינס, סופלה שוקולד, מה שאוהבים.

בהצלחה,
עוגיות חצי חצי חמאת בוטנים ולוטוס
הודעה זו מכילה תמונות
04/09/14 13:49
315צפיות
עוגיות חצי חצי חמאת בוטנים ולוטוס קראנצ'
מצרכים ל-40 עוגיות
100 גר' חמאה רכה
50 גר' סוכר דמררה
50 גר' סוכר לבן
100 גר' חמאת בוטנים
3 כפות ממרח לוטוס קראנצ'(אפשר נוטלה,אגוזים)
1 ביצה (לארג')
200 גר' קמח
1/3 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר כ-5 דקות במהירות גבוהה עד
לקבלת קרם אוורירי
מנמיכים את המהירות ומוסיפים חמאת בוטנים וממשיכים לערבל למרקם חלק
מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת
מוסיפים קמח מלח וסודה לשתיה מערבלים עוד מעט
מחלקים את העיסה לשניים מוסיפים לאחת את ממרח הלוטוס ומערבבים
מגלגלים כדורים משני סוגי הבצק בגודל שווה
מניחים שני כדורים  אחד חמאת בוטנים והשני ממרח לוטוס בתוך חותחן בצורת לב  מחלצים
בזהירות ומניחים בתבנית עם נייר אפייה
אופים כ-12 דקות עד שהעוגיות יציבות
או-אה!! יפות! אישית רק נראה לי שילוב של נורא מתוקות
04/09/14 14:24
35צפיות
עם נורא שמנות... לא?
אפשר לוותר על הסוכר
04/09/14 14:56
28צפיות
שילוב של חמאת בוטנים מעט מלוח ...והלוטוס  זה בסדר
איזה יפות אשים את המתכון בפינת
04/09/14 16:09
23צפיות
המתכון היומי שלי ואשתף גם על הקיר שלי.

תודה על המתכון והתמונה היפה.
תמונות ממוזיאון השוקולד
הודעה זו מכילה תמונות
02/09/14 19:34
219צפיות
בברצלונה.
תמונות ממוזיאון השוקולד בברצלונה.
בתמונה הראשונה בבלוג זה השוקולד שקיבלנו בכניסה למוזיאון
לפני זה נשאלנו מאיזו מדינה אנו.השוקולד איכותי עם 70% מוצקי קקאו
היה טעים...
בתמונה השניה פולי קקאו אמיתיים
במוזיאון ישנם גם מסכי טלוויזיה גדולים המסבירים את תהליך ההקאו עד שהוא נהפך לשוקולד.
תהנו!
איזה יופי - דליה יש רק תמונה אחת
הודעה זו מכילה תמונות
03/09/14 13:00
129צפיות
את יכולה לשרשר את כולן אם את רוצה, ושימי גם קישור לבלוג.
אכניס את התמונות של מוזיאון השוקולד ושל הביקור בשוק "לה-בוקריה" לקישורים.

תמונות נפלאות. תודה רבה.
 
תודה,אשים חלק מהתמונות
הודעה זו מכילה תמונות
03/09/14 15:22
113צפיות
את כולן קשה לי ,צריכה להקטין אותן .בבלוג הכנסתי בלי להקטין.
 
º
שמתי בקישורים. תודה רבה
04/09/14 11:24
14צפיות
º
04/09/14 12:54
2צפיות
|*|נפתח פורום סדרות וסרטי אנימציה
03/09/14 12:09
6צפיות
|אקשן| אנימציה היא גם אבל ממש לא רק לילדים. פתחנו בשבילכם פורום בו לדבר על סדרות אנימציה מנילס הולגרסון ועד ספיידרמן לדורותיו.
אז אם אתם אוהבים את סרטי דיסני, משפחת סימפסון או סתם אוהבים להיזכר בסדרות וסרטי אנימציה נוסטלגיים, הפורום הזה הוא בשבילכם.

|טי-וי|היכנסו כבר עכשיו לפורום סדרות וסרטי אנימציה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
באונטי
הודעה זו מכילה תמונות
02/09/14 08:43
467צפיות
באונטי כדורי קוקוס
מצרכים
כ-30 יחידות
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
50 גרם חמאה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
300 גרם (3 כוסות) שבבי קוקוס
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב עם פצפוצי שוקולד/ביסקוויטים
2 כפות שמן קוקוס
 
אופן ההכנה
שמים בסיר את השמנת המתוקה, החמאה והסוכר. מבשלים על אש בינונית, תוך בחישה, עד
להמסת החמאה והסוכר.
מקררים מעט את התערובת, מוסיפים את שבבי הקוקוס ומערבבים בעזרת כף או מרית עד
שמתקבלת תערובת רטובה ודביקה.
מעבירים את התערובת לתבניות צורות מסיליקון(אם אין עושים כדורים ומקפיאים  לחצי שעה לפחות)
שוברים את שני סוגי השוקולד לקוביות וממיסים אותם בנפרד במיקרוגל או על הכיריים.
במיקרוגל: מחממים 30 שניות, מערבבים - וחוזרים על החימום הקצר והערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי.
על הכיריים: שמים את השוקולד בקערת מתכת (אפשר גם בסיר קטן), ומניחים אותה מעל סיר גדול
שבו מעט מים רותחים (אסור שהמים ייגעו בסיר הקטן). מחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס
לחלוטין.
מוסיפים לכל אחת מקערות השוקולד כף שמן  קוקוס /קנולה ומערבבים.
מכניסים כל כדור לאחת מקערות השוקולד המומס ומגלגלים עד לכיסוי מלא מכל הצדדים (נעזרים
 במזלג).
מניחים את הכדורים המצופים בתבנית שרופדה בנייר אפייה. אם רוצים, מקשטים בשוקולד לבן
מומס. מעבירים למנז'טים ושומרים במקפיא עד להגשה.
*****נשמר כחודש במקפיא
נראה מעולה - יאפצ'וק
02/09/14 12:02
45צפיות
בבקשה, הוסיפי את מקור המתכון. באם המתכון שלך, נא צייני זאת, ובאם הוא של מישהו אחר, כתבי מי המקור.
כשאני בטוחה שהמתכון שלך, אני מפרסמת אותו תחת שמך, ובאם אני לא בטוחה, עלי לבקש את המקור. איתך הסליחה. רוצה לשים אותו בפינת המתכון היומי ולכן הקרדיט חשוב.

תודה על המתכון הטעים והתמונות הנפלאות.
תודה נירה
02/09/14 14:21
48צפיות
מקור המתכון מכאן עם מעט שינויים שלי-http://www.xnet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105...
מכיוון שהמתכון הוא של x-net לא יכולה לצערי
02/09/14 17:48
82צפיות
לשים אותו בפינת המתכון היומי. אשמח לשים מתכונים שלך.
 
שוב תודה על המתכון והתמונות הנהדרות.
º
תודה אשמח לשתף עוד מתכונים ��
02/09/14 17:58
23צפיות
º
תודה לך
02/09/14 20:42
5צפיות
שאלה לגבי פשטידת ברוקולי וגבינות
27/08/14 10:41
108צפיות
אם אני יוצא לקמפינג ביום שישי, וכל אחד צריך להביא משהו לארוחת ערב..ואני מתכנן להכין פשיטדת ברוקולי עם גבינות..
אני תוהה איך אוכל לשמור אותה עד הערב..חשבתי לשים בצידנית עם בקבוקי קרח קפואים..
 
מעולם לא הכנתי פשטידה כזו, נראה לי לא קשה ועדיין מאתגר.. :)
 
 
ודאי שתוכל לשמור בצידנית עם בקבוקי קרח
27/08/14 13:02
41צפיות
 במשך שעתיים-שלוש לפחות, ולהוציא לפני ההגשה.

תעשה חיים גם בשבילנו.
תודה
27/08/14 14:53
29צפיות
אני מניח שיחלוף יותר זמן, לכיוון ה-4 או 5 שעות..
תוסיף לבקבוקי המים הקפואים גם קרחומים
27/08/14 16:10
34צפיות
בהצלחה.
בניגוד לכל ההצעות .
27/08/14 21:03
75צפיות
קחי את הפשטידה חמה עטפי בשמיכה עבה  אפשר להניח בצדנית לא חובה. (לשמירת חום)
תשים במקום חם . קח אנחנו נהנים מפשטידה חמה לארות ערב בכל הקמפינג שאנו עורכים.
º
28/08/14 09:07
4צפיות
קח..לא קחי..P:
28/08/14 11:49
46צפיות
סאטורי זו מילה ביפאנית..
 
 
|מוצץ| אירוע בייביסטאר לנשים בהריון
27/08/14 17:36
15צפיות
|*|את בהריון ורוצה להגיע לאירוע מהנה ולקבל מתנות שוות בשווי 200 ש"ח |?|

|תפוז| אנשים מזמינה אתכן לאירוע מיוחד, בו תמצאו את כל המוצרים שאתן צריכות לבייבי שלכם, בהנחות מיוחדות!

אתן מוזמנות להירשם בלינק הבא:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/BabyStar

נתראה ביום חמישי 4.9 בין השעות 10:00-20:00 (אפשר להגיע מתי שרוצים)

האירוע מיועד לנשים בכל שלב של ההריון - אתן מוזמנות להפיץ לחברות.
בוקר של אפייה והיום אלחילוואת דלמכינה(עוגיות מכונה)
הודעה זו מכילה תמונות
27/08/14 10:45
720צפיות
עוגיות מכונה מרוקאיות
מצרכים ל-80 עוגיות
1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות+2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס
עוגיות מכונה מרוקאיות
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד.
מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
נראות נפלא - תשאירי לי שתיים לקפה
27/08/14 13:00
39צפיות
תיכף אשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונה הנפלאה.
º
בכייף
27/08/14 14:40
10צפיות
נדלקתי על בטטה ותפוח אדמה והתוצאה:
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 21:38
343צפיות
פרח בטטה ותפוח אדמה מרשים מאד והכי טעים שיש 
פורסים על מנדולנה 
1 תפוח אדמה גדול 
1 בטטה קלופה בנונית 
משמנים בשמן מעורב במעט מלח 
ומסדרים לפרח בשכבות כמו בתמונה (רצוי 8 שכבות) 
מפזרים מלח גס ופלפל גרוס גס טרי
אופים ב180 מעלות עד שמשחים 
לסדנה להכנה בבלוג שלי
 
וגראטן מרשים
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 21:43
189צפיות
לסדנה בבלוג שלי
המצרכים 
5 תפוחי אדמה גדולים שטופים היטב 
1 בטטות גדולה קלופה ופרוסה דק על מנדולינה 
½1 חלב
1 כף שום כתוש
½1 כפיות מלח 
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית פלפל לבן
1 מיכל שמנת לבישול15%
חופן עלי תימין טרי (לא חובה)
?ההכנה 
את תפוחי אדמה לפרוס דק לא עד הסוף, 
רצוי לשים סרגלים או שתי כפות עץ שמונעות מהסכין להגיע עד הסוף
לסדר בתבנית בצפיפות את תפוחי האדמה
(לזכור שכשנוסיף בטטה תפוחי האדמה יצטרכו יותר נפח) 
את הבטטה הפרוסה לערבב בשמן מתובל במלח 
למלא בפרוסות בטטה בין פרוסות תפוח האדמה .
חלק מפרוסות הבטטה היו גדולות וחתכתי לחצי 
לערבב בשייקר את החלב והתבלינים (למעט שמנת ותימין)
לצקת על תפוחי האדמה  והבטטות . להשתדל לצקת גם בין הפרוסות.
לכסות בנייר כסף ולאפות 30 דקות בחום 200 מעלות 
להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים 
לצקת את השמנת המתוקה להשתדל שיכנס גם בין הפרוסות
ולהחזיר לאפיה עד שמשחים לטעמכם . 
תהנו 
שני המתכונים נראים נפלא. תיכף אשים בפינת
27/08/14 10:26
39צפיות
המתכון היומי שלי. חבל שאי אפשר לשים את כל התמונות ולא רק תמונה אחת למתכון.
תודה על המתכונים והתמונות היפות.
 
º
27/08/14 20:59
4צפיות
וואו אהבתי
27/08/14 09:50
23צפיות
נראה מדהים וטעים :)
º
רעיון מקסים
27/08/14 10:47
10צפיות
נפתח פורום הורים לילדים מיוחדים|*|
24/08/14 13:05
11צפיות
|חיבוק|פתחנו בשבילכם את פורום הורים לילדים מיוחדים בו תוכלו לשתף בחוויה של ההורות לילדים המיוחדים שלכם, ולתמוך בהורים החדשים בתחילת דרכם.
אתם מוזמנים לשתף ברגשותיכם העמוקים, לפרוק ולחלוק בהתמודדות שלכם ההורים, עם גידול ילדים מיוחדים.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תמונות משוק לה בוקריה בברצלונה
הודעה זו מכילה תמונות
19/08/14 16:46
257צפיות
º
תמונות מרהיבות ויפהפיות - תודה על השיתוף
19/08/14 19:29
25צפיות
º
בשמחה!
19/08/14 20:44
9צפיות
חלק שני של השוק
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 20:24
146צפיות
º
תמונה נפלאה - תודה רבה ושבת שלום
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 21:07
124צפיות
"גרמית" - במיוחד בשבילך
תודה על התמונה היפה
22/08/14 22:33
19צפיות
שבת שלום.
º
העונג כולו שלי. שבת שלום
23/08/14 17:01
9צפיות
חולה על השוק הזה
26/08/14 21:05
21צפיות
במיוחד על המבחר של הפירות! יש דבר כזה בארץ?!
גם אני.בארץ
27/08/14 07:09
17צפיות
לא ראיתי מבחר עשיר שכזה..
היו גם ירקות מיוחדים אבל קשה היה לצלם.
תודה וברוכה הבאה לפורום
תמונות מקסימות
25/08/14 08:52
17צפיות
שווקים זו אהבה גדולה אצלי ...
תודה רבה,גם אני
26/08/14 08:43
14צפיות
אוהבת.
איזה יופי
27/08/14 09:51
9צפיות
כמה צבעיםםםםםם
º
תודה רבהההה
27/08/14 10:06
1צפיות
º
שמתי בקישורים. תודה רבה
04/09/14 11:25
3צפיות
הרגלי בישול
18/08/14 20:10
69צפיות
שלום לכולם, אנחנו קבוצה של 3 סטודנטים לשיווק העורכים מחקר לפרוייקט הגמר שלנו בנוגע להרגלי צריכת מזון. נשמח אם תשתתפו בסקר שלנו ותעזרו לנו :)
º
כיצד מקלפים אגוזי מקדמיה ושישארו שלמים ?
17/08/14 15:18
79צפיות
בוקר אור - חושבת שקילוף אגוזי מקדמיה הוא
18/08/14 09:17
77צפיות
די בעייתי. קליפתם קשה מאוד ולא ניתנת לפיצוח עם מפצח אגוזים רגיל. נראה לי שצריך מכשיר כדי שיאחז אותם בין הצבתות שלו ואז מפצחים אותו עם פטיש.

בכל מקרה, יש לי חברה וירטואלית שמגדלת אגוזי מקדמיה. אשאל אותה איך הם עושים זאת ואשתדל לחזור לכאן עם תשובה מלומדת יותר.
 
תשובתה של החברה היא שצריך קודם
18/08/14 10:17
62צפיות
לשים את האגוזים בתוך מלחציים, להדק ורק אז לשבור.
בהצלחה.
|*|נפתח פורום סדרות ישראליות|*|
17/08/14 14:48
13צפיות
|טי-וי|אוהבים את הסדרה נויורק? חולים על משפחת זגורי? רוצים להיזכר בעופרה מלגעת באושר?
פתחנו במיוחד בשבילכם את פורום סדרות ישראליות בו תוכלו לדבר על כל היצירות הישראליות מכל השנים!

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר על סדרות ישראליות מהעבר, מההווה ושיהיו בעתיד:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה