בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

זהירות ממכר!!!
11/06/14 08:14
329צפיות
 זהירות ממכר!!!
מצרכים לכ-30 עוגיות




500 גר' קמח לבן רגיל

150 מ"ל שמן קנולה

150 מ"ל מים

125 גר' חמאה רכה

1 אפיה

1 סוכר וניל                                                                                                                             

                                                                                                                                      

חומרים למלית

150 מ"ל טחינה גולמית                                                                                                         

100 גר' אבקת סוכר

75 גר' קוקוס

חומרים לסירופ

200 גר' סוכר

240 מ"ל  מים

2 כפות דבש

1/4 לימון עם הקליפה



לציפוי

200 גר' קוקוס קלוי

אופן ההכנה

הכנת הבצק-שמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים ומעבדים במהירות נמוכה

עד לאיחוד

אוספים את הבצק לכדור מכסים בניילון ניצמד ומעבירים  למקרר לחצי שעה

הכנת הסירופ-שמים בסיר את כל המרכיבים מלבד הדבש ומביאים לרתיחה של 15 דקות

מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד 10 דקות מצננים

הכנת העוגיות

מרדדים  את הבצק על משטח מקומח לעלה ברוחב 7 ס"מ ואורך 40 ס"מ יוצרים משולשים(לפי דוגמא)

שמים מעט מלית בחלק הרחב של כל משולש ומגלגלים לחלק הצר

שמים את העוגיות בתבנית ואופים כ-25 דקות

טובלים כל עוגייה בסירופ ומצפים בקוקוס קלוי

צהריים טובים - נראה מעולה. שמתי
11/06/14 14:44
37צפיות
את המתכון בפינת "המתכון היומי שלי".

תודה על המתכון והתמונה היפה.
תפוגת אבקת Gainer
10/06/14 21:52
36צפיות
מישהו יודע כמה זמן אפשר להשתמש באבקת לאחר אימון (gainer), לאחר תאריך התפוגה הפורמאלי?
º
שנתחדש על הנשיא שעדיין לא נבחר?
10/06/14 15:04
35צפיות
למרות שהייתי בוחרת מועמד אחר, מצטרפת
10/06/14 15:09
43צפיות
לברכה שלך.
לחמניות שום עם גבינת סימפוניה ב10 דקות עבודה
10/06/14 14:17
286צפיות
לחמניות שום עם גבינת סימפוניה ב10 דקות עבודה
לחמניות עשירות בטעם. מתאימות גם להכנה עם קמח ללא גלוטן.
מאד קל להכינן . וילדים מאד אוהבים אותן .
המצרכים
½3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גר גבינת סימפוניה שום שמיר
3 כפות שמן זית אכותי יד מורדכי
2 ביצים
50 ג"ר גבינה צ`אדר מגורדת
50 גר גבינה מלוחה מגורדת
1 כפית שום גבישי
½ כפית מלח
ההכנה
במעבד מזון לעבד את כל המצרכים עד קבלת כדור בצק .
לשמן ידים וליצור 12 כדורים ולשים בתבנית מאפינס(כ80 גרם) לכל לחמניה
לשמן בשמן זית
לעטר בשומשום ,קצח או פרמז`ן
לאפות כ20-30 דקות בחום בינוני עד הזהבה .
שדרוגים בבלוג שלי
כתובות אינטרנט מצורפות:
מרק יוגורט וכדורי בורגול -מאכל דרוזי
10/06/14 14:22
167צפיות
מרק יוגורט וכדורי בורגול -מאכל דרוזי
מרק יוגורט קר זה הוא מאכל דרוזי שלמדתי להכין מתמי חברתי הדרוזית, מרק צונן של יוגורט עיזים שבתכו שוחים כדורי בורגול, אכלנו את זה קר מאד .ניתן לאכול גם חם .

כדורי הבורגול
½ ק"ג בורגול דק מושרה במים לשעה מסונן וסחוט היטב
1 כוס קמח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה חריפה
מעט קינמון
מלח לפי הצורך
מערבבים הכל ביחד
ללוש היטב
לכדרר כדורים בינוניים בגודל כדור פינגפונג ולא יותר בכדאי שיתבשל היטב.
מרק היוגורט
½1 ליטר יוגורט
½1 ליטר מים
1 ביצה
מלח, ומלח לימון ,מקל קינמון  פלפל שחור לפי הצורך
מרתיחים את המים
מערבבים את הביצה עם היוגורט
ומתחילים למזוג יוגורט למים בהדרגה ,
מערבבים היטב עד שרותח. במידה ונוצרים גושים יש לסנן לפני הוספת כדורי הבורגול
מוספים את כדורי הבורגול ליוגורט,
מבשלים חצי שעה על אש בינונית.
מקררים היטב
כתובות אינטרנט מצורפות:
שני המתכונים נראים מעולה - אשים
10/06/14 14:32
34צפיות
אותם בפינת "המתכון היומי שלי".

תודה על המתכונים והתמונות היפות.
הבטחתי ואני מקיימת שבועות 2014 בביתנו הקט
08/06/14 13:16
311צפיות
הבטחתי ואני מקיימת  שבועות 2014 בביתנו הקט
מבט על שולחן החג לפני שהגיעו אליו המנות העיקריות ...
לארוחת החג הוזמנו כ 30 איש
08/06/14 13:33
292צפיות
לארוחת החג הוזמנו כ 30 איש
על השולחן היו המטעמים הבאים ...

פשטידת פילו [ בניצה של קרין גורן]
פשטידת בלינצס [ תמונה הבאתי לפי החג]
פשטידת גבינה סגורה [ מתכון נהדר של פירגה]
רולדת תרד וגבינה [ מתכון של ליאור נבו]
טרין חצילים [מתכון של מנדיי]
קיש בטטות וגבינת עזים גם הוא של מנדיי  [ נאפה בתבנית מלבנית ולא כקיש]
קראנץ מלוח במילוי פסטו ופטה [ מתכון של שי לי ליפא]
כרובית ברוטב בשמאל
אצבעות לבאנה אפויות [ חובה בכל שנה] מתכון מהרשת ואין לי מושג למי הקרדיט
שטרודל פרומעז [ גם הוא חובה בכל שנה והמתכון המנצח הוא של פירגה]
עד כאן המאפים [אם לא פיספסתי משהו ]...
לכל אלה התווספו סלטים וציזיקי
עוגות מדהימות שהכינה האחיינית
וקלסונס שהכין גיסי.

ושנזכה כולנו לשנה הבאה

מצרפת תמונות ומתכונים ....

מאפה גבינות סגור
08/06/14 13:41
325צפיות
מאפה גבינות סגור
המתכון של פירגה

המצרכים לבצק בקערה:
200 גרם מרגרינה רכה (אפשר חמאה)
קמח תופח 350 גרם –להתחיל ללוש עם 2 כוסות ולהוסיף לפי הצורך
מיכל שמנת חמוצה
קורט מלח לטעם
אופן ההכנה:
ללוש ולאחסן שעה במקרר.
לחלק לשניים ולרדד כל חלק לגודל תבנית 27X33
לשטח חלק אחד בתבנית המשומנת.  
לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית ולגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה.
לא חובה אבל אפשר להוסיף: מיכל קוטג' או גבינת טוב -טעם ,או גבינה לבנה 5%
[אני הוספתי קוטג']
לכסות את הגבינות בעלה השני
לחתוך לריבועים עד סוף התבנית
לשים בכוס 2 ביצים ולמלא את הכוס בחלב או שמנת מתוקה לבישול ומעט פלפל שחור .
לבחוש היטב.
לצקת את הבלילה על המאפה באופן שווה. רצוי עם כף.
לאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע חום יפה.

אני יצקתי שליש מתערובת הביצים והחלב על הגבינות לפני הכיסוי
ואת שני השליש הנותרים על המאפה.
רולדת תרד וגבינה
08/06/14 13:53
271צפיות
רולדת תרד וגבינה
רולדת תרד וגבינה/ ליאור נבו
בתמונה הצמודה למתכון שלה יש גם רולדת בטטה..

אני הכנתי רק את זו העשויה תרד ומילאתי בגבינת שום שמיר
וזו התוצאה


טרין חצילים
08/06/14 13:58
250צפיות
טרין חצילים
טרין חצילים המתכון של מנדיי.

נראה מרהיב ושילוב הטעמים נפלא
לצערי לא נפרס כראוי ובכל זאת קצר מחמאות.

קיש בטטה גבינת עזים וטימין
08/06/14 14:08
258צפיות
קיש בטטה גבינת עזים וטימין
את המתכון של קיש בטטה גבינת עזים וטימין לקחתי מהבלוג אוכל ודברים טובים.

קיבלתי את המלצתה של מנדיי והחלפתי את הרוזמרין בטימין,
אפיתי בתבנית מלבנית והתוצאה היתה נהדרת.
º
קראנץ מלוח במילוי פסטו ופטה
08/06/14 14:11
240צפיות
קראנץ מלוח במילוי פסטו ופטה
º
כרובית ברוטב באשמל
08/06/14 14:29
246צפיות
כרובית ברוטב באשמל
º
איך הכנת את הכרובית??
10/06/14 15:00
30צפיות
אצבעות לאבנה אפויות
08/06/14 14:32
282צפיות
אצבעות לאבנה אפויות
אשלים את המתכון מהבית.
שטרודל פרומעז המפורסם של פירגה
08/06/14 14:36
289צפיות
שטרודל פרומעז המפורסם של פירגה
המתכון מכאן

מלית : 2 חבילות גלילי גבינת "פרומעז" וזהו….. מחלקים כל גליל ל-2 חצאים ארוכים
את הבצק ללוש ביד:
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 כוס קמח רגיל
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
6 כפות שומשום
2 כפות שמנת חמוצה
80 גרם חמאה מומסת
מעט פלפל שחור
לחלק את הבצק ל-2 להניח כ
ל חלק על ניר אפיה ולשטח עם היד לצורת מלבן
להניח בצד ולאורך את 2 חצאי הגליל. להיעזר בניר לגלגל לכרוכית
(את הניר לזרוק).
מניחים על ניר אפיה ואופים בחום 180 מעלות חצי שעה.צריך להיות בצבע חום.
תהנו.
º
אחרונה חביבה ...
08/06/14 14:53
251צפיות
אחרונה חביבה ...
הערה ... המאפים נפרסו לפני שהוגשו אל השולחן
08/06/14 14:02
99צפיות

רובם מצולמים בשלמותם ובתבניות האפיה
וטוב שכך, משום שלא הספקתי לצלם אחרי שנפרסו.
איזה חאפלה - הכל נראה נפלא
08/06/14 14:18
45צפיות
מכיוון שיש כאן גם מתכונים וקישורים למתכונים, אשים את השרשור הזה בקישורי הפורום.

תודה על השיתוף.
התווסף לקישורי הפורום בקטגוריה
08/06/14 14:22
44צפיות
"ארוחות גולשים".

נירוש חשוב היה לי לתת קרדיט גם בקישור למקור
08/06/14 14:31
65צפיות
מקווה שזה מתאים.

º
מעולה
08/06/14 14:37
17צפיות
WOWW עשית אותי רעבה
08/06/14 16:20
43צפיות
הכל נראה נפלא .
|*|פורום The Voice נפתח ב|תפוז|
08/06/14 13:08
11צפיות
ארבעה אישים גדולים מתחום המוזיקה הישראלית מתחרים ביניהם על מציאת הקול הגדול הבא של ישראל -אביב גפן, שרית חדד, שלומי שבת והשופט החדש מוש בן ארי בוחרים את הזמרים אותם ירצו לקדם, באופן בלתי מושפע ממראה חיצוני - בעזרת "האודישן העיוור" - והופכים למנטורים שלהם|!|

הפרק הראשון של העונה השלישית ישודר היום בערב ואתם מוזמנים לפורום The Voice המחודש כבר עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
עוגת גבינה מיוחדת במינה
04/06/14 17:03
470צפיות
עוגת גבינה מיוחדת במינה
כבר שבוע או יותר אנחנו מדברים על כל המתכונים האפשריים, עוגות קינוחים
ומה לא.
אחרי כל האוכל של אתמול נותר לעשות היום וכל השבוע קיזוזים גדולים במה שנכנס
לנו לפה.אז רק טעימה נוספת קטנה מארוחת הערב של אתמול.

זו העוגה שהכנתי אתמול לכבוד החג המקסים שרובו לבן.

אחי היקר דאג לנו לעוגה מופלאה מבסקוטי שווה כל ביס
איזו עוגה יפה - נראית נפלא
07/06/14 10:51
54צפיות
שבת שלום וכל טוב לך ולמשפחתך.
º
העוגה נראית סוף הדרך
10/06/14 15:01
18צפיות
תודה רבה
10/06/14 18:47
24צפיות
תודה רבה כן העוגה באמת טעימה, אך עם המון המון קלוריות למי שסופר.
אבל שווה כל ביס לא כל יום מכינים ואוכלים דברים כאלה.
עוגה
05/06/14 23:29
119צפיות
100 גרם קונפלור בכוס?
º
כוס אחת
06/06/14 08:07
27צפיות
הכוונה לכוס של 200 מ"ל - דורלקס או
06/06/14 08:07
36צפיות
חד-פעמית.
º
בכוס? אפשר גם בצלחת!
06/06/14 12:43
21צפיות
º
:- D
06/06/14 12:51
10צפיות
אגרול סיני במלית ירקות
05/06/14 18:13
319צפיות
 אגרול סיני במלית ירקות
אגרול  סיני במלית ירקות
מקור ותמונות:אילנית12

לפוסט המלא עם שאר התמונות
פה



אגרול שהכנתי מהירקות שהיו לי בבית

חלק טיגנתי וחלק קטן אפיתי

האפויים יצאו מעט יבשים(תמונה בסוף)

במתכון אין כמויות  מדוייקות הכל לפי טעמכם



חומרים:



ווק או סיר רחב ועמוק



1 בצל בינוני חתוך לרצועות דקות

נבטים(השתמשתי בעבים,קניתי בסופר)

כ2 -3 גזרים מגורדים בפומפיה על הצד העבה

כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

1 חבילה עלי סיגר (בסופר במדפי הקפואים)

כמה שיני שום טריות  קצוצות

כ 1 כף רוטב סויה

קמצוץ מלח

קורט סוכר

פלפל שחור

הכנה:

מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות ,מוסיפים את הירקות ואת התבלינים ומקפיצים כ3 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב.

מכבים את הגז ומכניסים את  התערובת למסננת להגרת נוזלים,מקררים .

שמים במרכז העלה  1 כף גדושה מהתערובת  מקפלים את השוליים מגלגלים בהדיקות לסיגר  לקראת הסוף מדביקים  בעזרת מים בקצות האצבעות.

מטגנים כשהצד  המודבק כלפי מטה  בשמן עמוק חם עד להזהבה.

אפיה:

מחממים תנור 170 מעלות ,משמנים תבנית מניחים את האגרול מברישים אותו מלמעלה במעט שמן

ואופים כ10 דקות או עד שהוא משחים מעט.

בהצלחה/אילנית12

:תמונות מקניין ווסטפילד הענק בלונדון:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...





נראה מעולה - אשים בבוקר בפינת
05/06/14 21:11
30צפיות
"המתכון היומי שלי".

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
רבה.
05/06/14 22:39
8צפיות
לחמים צרפתיים של בונז'ור - סקירת מוצרים
04/06/14 23:20
256צפיות
בגט ולחם מקמח מלא עם גבינת שום ופטרוזיליה - נירהמ1
בשיתוף הנהלת .

ביום חמישי לפני שבוע קיבלתי בגטים ולחמים צרפתיים מקמח מלא מהסדרה החדשה של בונז'ור. הקפאתי אותם לשבועות, הפשרתי והגשתי עם ממרחים וחמאת שום.

מהבגטים הכנתי טוסטונים (ברוסקטות) אותם מרחתי בחמאה עם שום וחיממתי בתנור עד שקיבלו גון חום-זהוב.

עבור הלחמים הכנתי שני ממרחי גבינת שמנת, האחד עם בצל ירוק פפריקה ושמן זית והשני עם שום טרי, פטרוזיליה ושמן זית. כמו כן, הכנתי גם חמאה רכה עם שום ופטרוזיליה.

עם הלחמים הוגשו גם סלטים, גבינות בשלות (קממבר וברי), כדורי מוצרלה בשמן זית, לבנה ביתית: אחת עם שמן זית וזעתר, והשניה עם בזיל אדום ושמן זית, זיתים (קלמטה וזיתים שבורים), וכן יינות לבנים (שרדונה וסוביניון בלאן).

הלחמים מקמח מלא היו גרעינים, הקרום מתפצפץ וטעים. הבגטים שהיו עם עגבניות מיובשות זכו גם הם להצלחה רבה.

למרות שהגשתי גם מאכלים אחרים כמו פשטידות ופסטה, שחוסלו גם הם, בסוף הערב לא היה גם זכר ללחמים שהוגשו עם הגבינות, חמאת השום והסלטים.
º
ותמונה נוספת של הלחמים עם ממרחי גבינה
04/06/14 23:22
188צפיות
לחם צרפתי עם ממרחי גבינה - נירהמ1
º
מעולים
05/06/14 22:38
9צפיות
º
נפלא.
08/06/14 16:21
4צפיות
מתכון מוס בטעם תות
04/06/14 12:15
269צפיות
מתכון מוס בטעם תות
מצרכים
2 מעדני סויה בטעם תות
1 כוס חלב סויה ווניל
1 פודינג ווניל
2 כפות סוכר
1 שמנת צמחית
1 קופסה של פירות יער קפואים

אופן ההכנה
להקציף בקערת מקסר עם וו הקצפה (בלון) את השמנת הצמחית, הפודינג , 2 כפות סוכר
1 כוס חלב סויה, לקצף יציב. לאחר מכן יש להוסיף בצורת קיפול את שני מעדני הסויה בטעם
תות. להניח בתחתי הגביעים מעט מפירות היער לשפוך מעל חלק מהבלילה שהקצפנו, ומעל
שוב מעט פירות יער.
להכניס לקרור רצוי למשך 24 שעות

בתאבון
בוקר אור אתי - נראה מצויין. תודה
05/06/14 08:06
22צפיות
על המתכון והתמונה היפה. אשים בפינת "המתכון היומי שלי בפייסבוק".
שוב תודה רבה
05/06/14 12:15
14צפיות
תודה רבה על הפירגון אשמח מאוד לעזור לך בעוד הרבה מתכונים שונים
גם חלביים וגם לטבעוניים שבחבורה

יום טוב לך ושבוע טוב
º
05/06/14 14:07
3צפיות
º
שולחן החג אתמול
04/06/14 20:30
276צפיות
 שולחן החג אתמול
עוד תמונה.היה פוקאצ'ות
04/06/14 20:34
224צפיות
 עוד תמונה.היה פוקאצ'ות
פשטידת תרד וגבינה
בורקסים+ביצים קשות
ירקות  טריים חתוכים
פירות
מלבי בכוסות אישיות
מטבלי גבינה בטעם פסטו ופפריקה עם קרקרים
קוביות גבינה בטעמים
אבטיח
עוגות גבינה
פשטידת תירס
ומי שלא אוכל גבינות
פיתות חומוס וציפס
תמונות נהדרות - נראה שהכנת חאפלה
04/06/14 23:10
30צפיות
רצינית.
º
חח.
05/06/14 09:47
4צפיות
יוגורט ביתי
03/06/14 21:32
72צפיות
חג שמח לכולם,
עשיתי יוגורט (פעם ראשונה) היוגורט נמצא בסיר טרמוס הודי.
היוגורט נראה מצוין לאחר 6 שעות, הסיר בחלקו עשוי מנירוסטה האם להוציא את היוגורט מהסיר ולהעבירו לכלי זכוכית או להשאירו באותו הסיר עד שיקבל את רמת החמיצות שאני רוצה?
תודה וחג שבועות שמח.
בוקר אור - סליחה שראיתי את שאלתך רק
04/06/14 10:14
34צפיות
עכשיו.

אם היוגורט עדיין בתרמוס, תוציא אותו ותאכסן בצנצנת זכוכית מעוקרת, גם בגלל שחם מאוד היום וגם בגלל שהוא יכול להחמיץ.

חג שמח.
יוגורט ביתי
04/06/14 19:33
42צפיות
בהנחה שהכנת יוגורט מחלב בתוספת אנזים וחיידקי מחמצת, קררת לכ-45 מע' צ' לאחר החימום, עליך לשמור אותו בטמפ' זו למשך 6-7 שעות. החמיצות תהיה תלויה בסוג וכמות חיידקי המחמצת ובמשך האינקובציה. זמן מעבר למצוין יניב יוגורט חמוץ יותר.
שמירה במקרר ב-4-5 מע' צ'.
º
מעולה
05/06/14 11:22
5צפיות
חג שמח לכל דיירי הבית - "חלביים"
03/06/14 11:25
178צפיות
חג שמח לכל דיירי הבית - "חלביים"
וסמויים.

החג הכי יפה בשנה, הוא דווקא החג של הפורום הזה, חג השבועות.

מלאו אסמינו בר-הגבעטרון

חג שבועות תעשה לך
עממי
מילים: מן המקורות
לחן: ידידיה אדמון
ביצוע: עוזי חיטמן

וחג שבועות תעשה לך,
ביכורי קציר חיטים.

הזורעים בדמעה
ברינה יקצורו.

ארץ נתנה יבולה
ארץ זבת חלב ודבש!


שירי שבועות
º
"חלביים"="חלביים" ו"סמויים"
03/06/14 11:26
14צפיות
חג שמח :) שאלה לי לגבי אפייה
03/06/14 16:53
21צפיות

בטוסטר אובן. כל פעם שאני מכינה בו עוגות בתבניות אינגליש קייק, פעם שעברה הייתה זו עוגת טחינה
ועכשיו עוגת יוגורט, נהיה לה מעין בקע לכל האורך. אני ממש לא מבינה למה זה קורה. אם מישהי תוכל להאיר את עיני אז ממש אשמח..
אם זו עוגה בחושה אז יש בקעים לפעמים - קבלי
03/06/14 17:36
29צפיות
טיפ. כשאת שמה את הבלילה בתבנית, תאחזי את התבנית למעלה משני הצדדים, ותחבטי (לא מאוד חזק) את התבניות בשיש, פעם, פעמיים ושלוש, העוגה תהייה ישרה (עד כמה שאפשר).

אני עושה זאת גם עם עוגות טורט וגם עם עוגות בחושות.
כמה דברים טובים יש בחג הזה
02/06/14 18:23
342צפיות
כמה דברים טובים יש בחג הזה
הי חברים וחברות כמה דברים טובים יש בחג הזה, ולמרות שהוא בעצם מסמל גם
את היבול הטוב של ארץ ישראל שלנו אנחנו נצמדים רק לגבינות. איך אומרים כל הטבעוניים
שבחבורה יש המון ירקות ופירות שאפשר גם להכין מטעמים טובים לא פחות. אבל אין מה לעשות
כולם אוהבים להצמד לגבינות הנהדרות ושפע המתכונים הנהדרים שכולם מכינים.
מתכון טוב שעשיתי שבוע שעבר לטבעונית שלי המקסימה ביתי היקרה.
ועכשו אני באמת לא מפרסמת כרגע את מעדני סויה אבל בהחלט ניתן לעשות גם עם מעדני חלב
טובים מאוד

אז חג שמח לכולם ולהשתדל לא צריך לטעום מכל הדברים יש עוד יום .
נשמח לראות את המתכון שהכנת לבת
02/06/14 21:34
63צפיות
הטבעונית.

חג שמח.
תודה
02/06/14 22:14
134צפיות
קודם כל תודה רבה אחרי התוכנית כל בוטק זה רק מחזק אותי כל פעם מחדש שצריך להיות צמחוני או טיבעוני.
עד כמה אפשר להמשיך לעבוד עלינו בבשר. כנראה שאנחנו שוכחים ומתפתים לקנות אתתהבשר הזבל שמוכרים
לנו ברשתות השיווק. איפה באמת משרד הבריאות מה הם עושים במשרדים חוץ מלשתות קפה בקפיטריה?
ולעניינו בבקשה מתכון.http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Popups/MsgPrevie...
אתי, אין שום דבר בקישור שהבאת
03/06/14 00:46
44צפיות
ובקשר לנושא שהעלית, אנחנו אמנם פורום אוכל חלבי, אבל, אם אנשים רוצים לאכול בשר לי אין כל בעיה עם זה.

אני דוגלת ב"חיה ותן לחיות". זכותך לחשוב מה שאת רוצה, אבל את לא יכולה להכתיב לאחרים לחשוב כך. זה כפייתי מדי.

חג שמח.
בוקר טוב, עכשיו פתחתי את קובץ ה-word
03/06/14 09:57
32צפיות
שהבאת והוא לא בדיוק טבעוני. יש שם חלב. הייתי שמה אותו בפינת "המתכון היומי שלי" בפייסבוק, אבל לא צורפה תמונה. בכל זאת, תודה על המתכון.
לבקשתך המתכון
03/06/14 16:09
56צפיות
עוגת אוריאו
מצרכים:
16 יח' עוגיות אוריאו
50 גר' מחמאה
2 מעדני סויה בטעם שוקולד
2 שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד
1 כוס חלב סויה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
לפורר את עוגיות האוריאו ולהניח בקערה בגודל בינוני. להמיס במיקרו את 50 גר מחמאה ולהוסיף לפירורי העוגיות. לשטח בתבנית בגודל 24 ס"מ
להקציף את השמנת המתוקה+ הפודינג שוקולד+ כוס חלב+2 כפיות סוכר +כוס חלב.
לאחר מכן יש להוסיף את מעדני השוקולד ולערבב בצורת קיפול , לשפוך ע"ג העוגיות. ישנה אפשרות לפזר פירורי עוגיות לקישוט.
אתי - שאלה: במתכון יש שמנת מתוקה, מה הופך
03/06/14 16:15
37צפיות
אותו למתכון טבעוני, זה שיש מעדני סויה ומשקה סויה?

אשמח, אם תוכלי, להוסיף גם תמונה וקרדיט לבעל המתכון כדי שאוכל לשים בפינת "המתכון היומי שלי" בפייסבוק.

חג שמח וכל טוב לך ולמשפחתך.
הי נירה
03/06/14 16:22
159צפיות
הי נירה
מה שהופך את המתכון לטבעוני הוא שמנת צמחית, חלב סויה, וכמובן מעדני סויה.
ציינתי שהמתכון מתאים מאוד לשומרי הכשרות שבנינו .ולא רק לצמחונים /טבעוניים.
אני כבר שולחת לך את התמונות של שני המתכונים.

בנתיים חג שמח לך ולבני משפחתך.
המשך
03/06/14 16:24
110צפיות
המשך
מתכון נוסף
תודה על התשובה - כתוב במתכון
03/06/14 16:51
39צפיות
(תקני אותי אם אני טועה) שמנת מתוקה. האם תוכלי לתקן את המתכון ולכתוב במקום שמנת מתוקה שמנת צמחית, כדי שנוכל לקרוא לו מתכון טבעוני (כהגדרתך), או פרווה?

אשמח אם תתקני ותכניסי שוב עם התמונה.

תודה מראש וחג שמח.
בוקר טוב וחג שמח
04/06/14 06:54
26צפיות
אין לי שום בעיה אם את רוצה לשנות את המתכון ,אבל בהחלט אפשר
להוסיף שניתן רק בסוף שאפשר לעשות עם שמנת צמחית.
אני מאשרת בכייף כל שינוי שנראה לך ולהעלות בכל במקום שתרצי
חג שמח ויום טוב
אתי, אם זה לא קשה לך וסליחה על הטרחה
04/06/14 10:07
28צפיות
בבקשה, תקני את המתכון ותביאי אותו מתוקן. אני לא יכולה לתקן מתכון של מישהו, רק בעל המתכון יכול לתקן.

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה