לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

מתכונים לטו באב - חג האהבה העברי
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:36
240צפיות
אתם מוזמנים, אם אתם רוצים, גם לשים מתכונים.

חג שמח לחברי הפורום וסמוייו.
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR
11/08/14 11:37
112צפיות
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
נראה מעולה תודה
13/08/14 20:41
12צפיות
נראה מעולה תודה 
º
העונג כולו שלי
13/08/14 21:28
5צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד
11/08/14 11:38
147צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...

 
ארוחת יום הנישואין של רננות
11/08/14 11:39
60צפיות
ארוחת יום הנישואין של רננות

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
11/08/14 11:40
74צפיות
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
כפי שהוכן וצולם ע"י revi1985

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
קרמליטות ועוד/דודו חמוד
11/08/14 11:41
51צפיות
קרמליטות ועוד/דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
עוגת תותים וג'לי/עיישה כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי
11/08/14 11:42
43צפיות
עוגת תותים וג'לי/עיישה
כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:44
213צפיות
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=81135

 
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
º
תודה נירה עזרת לי
14/08/14 08:04
8צפיות
º
בוקר אור טלי, בעונג רב
14/08/14 08:18
6צפיות
º
איך מכינים גבינה קשה מיוגורט עיזים?
11/08/14 22:24
34צפיות
אפשר להכין גבינת לאבנה - פשוט שמים את
11/08/14 23:18
50צפיות
היוגורט לתוך חיתול אותו שמים על מסננת שמונחת על קערה, שמים במקרר ומדי פעם שופכים את המים שניגרים לקערה.
לאחר כחצי יממה אפשר כבר להשתמש בגבינה.
אם רוצים אותה קשה יותר כדי שאפשר יהיה להכין ממנה כדורונים, אותם אפשר לשים בצנצנת, לשים עשבי תיבול או זעתר, להציף בשמן ולסגור במכסה, פשוט מסננים כיממה יממה וחצי, תלוי בסמיכותו של היוגורט.
לא יודעת איך מכינים גבינה קשה (דמויית צפתית, או בולגרית) מיוגורט.

בהצלחה
אי אפשר להכין גבינה קשה מיוגורט
12/08/14 21:42
43צפיות
הדבר היחיד שאפשר להכין מיוגורט זה לבנה!
להכין גבינה קשה צריך להתחיל מ-0, מחלב גולמי.
milch - תודה על התשובה גם ממני
13/08/14 10:06
20צפיות
יום טוב.
פורום דם אמיתי נפתח ב|תפוז|!
11/08/14 16:52
10צפיות
|ערפד| אנו נמצאים בשיאה של העונה האחרונה של דם אמיתי!
בבון טמפס קיים דו קיום בין הערפדים לבני אנוש, בלב ארצות הברית, עיירה דמיונית. רוצים לספר כמה אתם מעריכים מלצרית בעלת יכולות טלפתיות? רוצים להיזכר ברגעים גדולים מהעונות הקודומות?

בואו לדבר על הסדרה בפורום דם אמיתי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
|*|נפתח פורום פוליטיקה עולמית |*|
11/08/14 11:14
5צפיות
|גלובוס|רוצים לדעת מה קורה עכשיו בממשלת בארה"ב? מעוצבנים על פוטין? רוצים ללמוד מהאירופאים?
פתחנו בשבילכם את פורום פוליטיקה עולמית. בפורום תוכלו להתווכח  על סוגיות העומדות על סדר היום, לדבר על אירועים פוליטיים המתרחשים היום בעולם ועל השלכתם הבינלאומית.

היכנסו כבר עכשיו |שמאל|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תחליף לביצה בקציצות ירק
08/08/14 18:37
76צפיות
אהלן, מה אפשר לשים בתערובת קציצות כדי שהקציצות שאכין לא יתפרקו? מדובר בעשבי תיבול (פטרוזיליה-כוסברה-בצל ירוק-נענע-שמיר) עם הרבה עלי סלרי, גמבה, בצל, לחם/פירורי לחם וגבינת עיזים. האם להוסיף שמן זית? זה יספיק כדי להחזיק את הקציצות? והאם באפייה בתנור קציצות ללא ביצה יחזיקו מעמד טוב יותר מאשר קציצות מתערובת שכללה ביצים?
 
תודה לכולם/ן ושבת שלום-:)
חושבת שאפשר לשים "בשר" טחון מהצומח (סויה)
09/08/14 11:56
30צפיות
לתוך התערובת, לשים במקרר לכמה לשעות כדי שהחלבון יקשור את כל הרכיבים, ואז להכין.
בהצלחה! ושבת שלום גם לך
יש מרכיבים שמחליפים בייצים, קראתי שטחינה גולמית
10/08/14 13:14
49צפיות
יכולה להחליף בייצים...
מליצה לשאול גם בפורום תזונה צמחית וטבעונית...
º
10/08/14 16:02
6צפיות
תחליפי ביצים בקציצות
14/08/14 08:08
53צפיות
הכי נגיש זה טחינה , מעט טחינה לתערובת.
כמו כן כף זריעי שיפון טחונים מושרים במים והופכים לג'ל מתאים גם .
 
º
14/08/14 11:21
2צפיות
מאפה מהיר במילוי גבינות מלוחות
הודעה זו מכילה תמונות
06/08/14 11:28
721צפיות
המתכון הוא בהשראת בצק ספידי מהבלוג של רחל מזרחי "מה אוכלים היום" :)
רק שאצלי הוא מקמח כוסמין במקום קמח מלא.
החומרים הדרושים:
לבצק:
2 כוסות קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
למלית:
100 גרם גבינת שמנת 5%
1 בצל קצוץ מטוגן
50 גרם קשקבל מגורר
100 גרם גבינה בולגרית של גד 5%
1 כף תערובת לסלטים וממרחים של "טעם וריח"

לציפוי:
1 ביצה טרופה מדוללת במעט מים
אופן ההכנה:
את הבצק הזה ניתן גם להכין ידנית. בקערה שמים את הקמח עם אבקת האפייה, מלח ושמן ולבסוף את המים הרותחים, מערבבים עם מזלג עד שאין גושים ונוצר בצק גמיש ונוח לעיבוד. אין צורך לקרר.

מרדדים לעלה מלבני, מורחים את המלית לאורך הצלע הקרובה אלינו ומקפלים פעם אחת לגלילה עד המרכז. מהמרכז חותכים פסים-רצועות לכל רוחב העלה ומקפלים אותן על הגליל חזרה אלינו.

מצפים בביצה טרופה ואופים בטורבו בתנור שחומם מראש ל-180 כ-30 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה.

פורסים לפרוסות ומגישים.
 
המאפה הזה מזכיר את החלה .....
06/08/14 12:36
108צפיות
שבקישור הזה.
ההבדל ככל הנראה הוא בעיקר בבצק, שאינו בצק שמרים הפעם.
התמונה הזכירה לי את המאפה הקודם....
תודה,
רעיה
חביבה - נראה נפלא. תיכף אשים בפינת
06/08/14 12:38
57צפיות
המתכון היומי שלי.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה,
06/08/14 13:04
20צפיות
צודקת רעיה, בענין העיצוב. לגבי הבצקים - ההבדל הוא
06/08/14 13:02
70צפיות
כמו בין שמיים וארץ  :)
|*|פורום אכילת יתר ב|תפוז| אנשים|*|
06/08/14 11:17
25צפיות
|שמאל| סובל מהפרעות אכילה, אכילת יתר, או מהתמכרויות מזון?
פורום אכילת יתר הוא בית חם ומחבק לכל מי שרק מחליט שמעכשיו מבקש את חייו בחזרה.

אנו מזמינים אתכם לקבל טפיחה וחיבוק, לשאול ולייעץ, לשתף ולהשתתף.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
צריכה עזרה לאודישן !
05/08/14 10:06
76צפיות
חברים הוזמנתי לאודישן של תכונית בישול, צריכה להביא מנת דגל, ללא אפשרות לחימום/קירור או הכנה במקום...
בעיקרון אני טובה במתוקים, יש לי סופלה ניפלא, אך מה אפשר לשלב עימו?
רעיונות - דחוףףף 
אם הסופלה מלוח תגישי עם רוטב
05/08/14 11:47
50צפיות
טעים שיעטר את הצלחת ותוסיפי סלט מעניין שישלב עלים ופירות (פירות יער, רימון). שיהיו צבעים שימשכו את העין מסביב. השופטים אוכלים גם בעיניים.

בהצלחה!
סופלה שוקולד
05/08/14 12:04
38צפיות
מדובר על סופלה שוקולד...... יש לך רעיון ?
 
אולי רוטב טופי
05/08/14 12:06
32צפיות
זה יכול לשדרג לך את המנה.
לדעתי, השילוב האידיאלי הוא גלידת וניל, ואולי גם קצפת. 
אם תהיה לך אפשרות כזו, זה יכול להיות מרשים.
אל תשכחי שסופלה, למרות המורכבות שבהכנה, עדיין זו מנת קינוח די קלאסית ומוכרת, את חייבת לחשוב על שדרוג גם על ידי הפרזנטציה שתהיה מרשימה וגם על ידי כל מיני תוספות קטנות שלא יגנבו את ההצגה אבל כן ייתנו נוכחות לסופלה.
 
בהצלחה!
רוטב טופי הוא רעיון נהדר. אפשר גם קרם אנגלז (וניל) ולקשט
05/08/14 13:28
32צפיות
בפירות יער.
אפשר גם עם רוטב הטופי להגיש גלידת וניל שעליה לטפטף מעט מרוטב הטופי בצורת פסים.
|*| נפתח פורום לרזות בראש אחר |*|
03/08/14 15:31
22צפיות
|שמאל|ניסיתם את כל הדיאטות האפשריות? דיאטת כרוב לא עזרה לכם?
אנחנו מזמינים אתכם לפורום לרזות בראש אחר, בו תוכלו להתייעץ, לשתף וללמוד איך משנים את התפיסה כלפי האוכל לא רק מהבטן, אלא גם מהראש!

היכנסו עכשיו |קדימה|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
מחפשת מתכון לברוקולי
02/08/14 01:21
41צפיות
מישהו יודע איך מכינים מעין מחית כזו של ברוקולי? מין פירה כזה (ללא תפוחי אדמה) עם ברוקולי מבושל?
 
 
תודה!
בדיוק כמו שמכינים פירה תפוא"ד - מועכים
02/08/14 09:39
34צפיות
ברוקולי מבושל, וזהו.
אם ברצונך להכין ממנו קציצות, רצוי לא לבשל אותו יותר מדי כדי שלא יהיה מימי (הקציצות יתפרקו בטיגון עם המחית תכיל יותר מדי מים).
 
º
תודה ומה לגבי תיבול?
02/08/14 11:52
7צפיות
º
מלח ופלפל שחור - שבת שלום
02/08/14 13:00
5צפיות
º
תודה ננסה- שבת שלום
02/08/14 14:07
2צפיות
º
02/08/14 16:50
2צפיות
לחמניות כוסמין
הודעה זו מכילה תמונות
31/07/14 19:59
423צפיות
החומרים הדרושים:
2 כוסות קמח רגיל
2 כוסות קמח כוסמין
1.5 כף מלח
1 כף סוכר או כמוסוכר
1/2 שקית שמרית +1/2 שקית משפר אפייה או
1.5 כף שמרים יבשים
1/2 שקית משפר אפייה
כ-1.5 כוס מים פושרים
1/4 כוס שמן קנולה או תירס
לציפוי וקישוט:
ביצה טרופה עם מעט מים
סומסום, פרג או זעתר טחון, מלח גס
אופן ההכנה:
מנפים את הקמחים לקערה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מוסיפים סוכר, שמרים, משפר אפייה ומים בהדרגה ולבסוף את השמן. מעבדים לבצק ולשים בין 10-15 דקות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק.
משמנים ידיים בשמן ומצפים את הבצק סביב סביב וכן את הקערה.
משאירים לתפיחה מכוסה במגבת לחה לשעה בערך או עד שיכפיל את נפחו.

מוציאים את הבצק, טופחים עליו להוצאת האויר ולשים מעט. מחלקים לכדורים (בערך 10-12 תלוי בגודל). מניחים למנוחה ל-10 דקות.

מרדדים כל כדור למלבן ומיד לגליל וקולעים לחמניות. משאירים אותן לתפיחה על תבנית מרופדת בנייר אפייה בין 20-30דקות.

בינתיים מחממים את התנור ל-180 ומכניסים כלי עם מים חמים בתחתית.

מורחים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים סומסום מלמעלה.
אופים כ-15-20 דקות עד הזהבה.

מצננים אותן על רשת. שומרים בכיסוי מגבת למניעת התיבשות.
לחמניות כוסמין
הלחמניות נראות נפלא - תודה
הודעה זו מכילה תמונות
31/07/14 22:20
84צפיות
על המתכון והתמונה היפה.
אשים בבוקר בפינת המתכון היומי שלי.
לילה טוב חביבה.
º
תודה, נירה, גם התמונה שלך נהדרת :)
31/07/14 22:42
6צפיות
º
העונג כולו שלי. שבת שלום
01/08/14 09:39
7צפיות
מחקר עולמי על רגשות חברתיים - נשמח למשתתפים!
31/07/14 12:21
11צפיות
סליחה עלך ההתפרצות לפורום... 
אנו זקוקים למשתתפים במחקר ממש מעניין:
מדובר במחקר עולמי על רגשות חברתיים ומדיה מקוונת. מילוי השאלון יכול לקחת 10 דקות אבל גם יותר מכך (זה תלוי רק בך ובכמה סרטונים תבחר/י לצפות).
נשמח מאוד לכמה שיותר משתתפים!
קישור לשאלון המחקר

 
חיי מדף של בצק?
30/07/14 12:59
40צפיות
שלום
אני מתעסק בבצק זמן רב...
בדר"כ אני מכין את הבצק כמה שעות לפני הכנתו (פוקצ'ה, פיצה, לחם וכו...) בגלל התפחה...(חצי ל-1 שעה)
אני מעוניין "לקצר" את זמן ההכנה על ידי כך להכין יום מראש או כמה ימים אם ניתן להקפיא או לקרר.
ניסיתי פעם אחת לקרר לילה לפני ויצא שהוא התייבש ופעם אחרת יצא שהוא המשיך לתפוח בתוך המקרר....
פעם אחרת הקפאתי ולמחרת נאלצתי להמתין עד שיפשיר, גם ככה בזבזתי זמן כמו להכין מחדש וגם יצא כשהוא מופשר - נרטב.
האם יש איזשהו רעיון איך "לקרר" את הבצק (לעצור את ההתפחה רק לכמה שעות טובות) ולהשתמש בו רק זמן קצר אחרי שמוציאים מהמקרר ויתנהג כאילו הוא טרי? (ימשיך את ההתפחה או מוכן לשימוש מיידי)
הערה: מדובר בכמויות גדולות ולא איזה 1 או 2 ק"ג....כך שעבודת הלישה גוזלת זמן רב.
 
תודה
 
 
כבר לא זוכרת איך עושים את זה, אבל חושבת
30/07/14 17:00
21צפיות
שצריך להוסיף לבצק משפרי אפיה, להתפיח חצי התפחה, ורק אז להקפיא. כשמוציאים, מפשירים מתפיחים שוב (עד לשני שליש מהנפח) ואז אפשר להמשיך בתהליך האפייה.

אין ניסים ואין קיצורי דרך!
30/07/14 17:49
31צפיות
אחת השיטות לשיפור טעמו של בצק שמרים היא התפחה איטית במקרר, אך עדיין התפחה. את ההתפחה אפשר לעצור רק ע"י הקפאה!
מערבבים את כל החומר ולשים היטב לקבלת בצק. נותנים לו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך חצי שעה (אוטוליזה) ואז מעבירים ללילה למקרר. השהייה במקרר חשובה מאד ומפתחת טעמים בבצק שלא מתקבלים אחרת. ביום למחרת, מוציאים את הבצק מהמקרר ונותנים לו לעמוד שעתיים בטמפרטורת החדר. מחלקים לכדורים בגודל רצוי. אם לא משתמשים בכולם, ניתן בשלב זה להקפיא. לשאר הכדורים נותנים לנוח, מכוסים, שעתיים נוספות.
הפשרת הבצק הקפוא צריכה להיות באיטיות במקרר.
אגב, גם בדומינו'ס פיצה מקפיאים ומפשירים באיטיות.

 
milch - בקורס קונדיטוריה לימדו
30/07/14 19:00
36צפיות
אותנו שניתן להקפיא בצק שמרים לאחר הוספת משפרי אפייה ולאחר חצי התפחה. הבצק שהה בפריזר כמה ימים עד שהוצאנו, הפשרנו, והמשכנו מאיפוא שהפסקנו.
השיטה היא אותה שיטה בה משווקים מוצרים מבצק שמרים כמו של "בונז'ור" ודומיו. בבתי הקפה, סופרים ובתי המאפה מקבלים אותו כשהוא קפוא.
בבית אני נמנעת מקיצורי דרך. מכינה, מתפיחה ואופה, ולכן לא זוכרת בדיוק את השיטה אותה למדתי.
 
נירה
30/07/14 19:19
23צפיות
מה שלימדו אותך בקורס קונדיטוריה, אינו נוגד את מה שרשמתי, אפשרות הקפאה לאחר התפחה ראשונה. בצק לרוב סוגי הלחמים אני מתפיח כ-1/2 שעה (בהתאם לטמפרטורת הסביבה באותו זמן) ובצקים עשירים בשומן 1-1 1/2 שעות לפני ההכנסה להקפאה. לגבי משפרי אפיה, אין קשר בינם לתהליך שאנחנו דנים בו. יש מספר סוגי משפרי אפיה טבעיים לחלוטין ולא אלה שמצורפים לשימרית והנהוגים בתעשיה. אני נמנע להשתמש בהם באופן עקרוני.
אחד ממשפרי ההתפחה הנפוצים הוא ויטמין C והוא קיים במרבית הקמחים המסחריים.
milch
הודעה זו מכילה תמונות
31/07/14 00:16
84צפיות
גם אני דיברתי על חצי התפחה ורק לאחר מכן הקפאה.
ובאשר למשפרי אפייה של שמרית, הם לא נכנסים אלי הביתה!
ובכל זאת, למרות מה שלימדו אותי, מעולם לא הקפאתי בצק שמרים (רק של עוגיות מסויימות שיש בהן מעט מאוד שמרים).
בסך הכל ניסיתי לענות לשאלה.
לילה שקט.
 
תודה לעונים
31/07/14 11:07
10צפיות
החלטתי לפעול ב-2 מישורים:
1. שימוש בבצק עד 24 שעות - קירור. כאשר זמן הפשרתו קצר מאוד, כשאני מעוניין להשתמש בו תוך זמן קצר מאוד. אכניס לקירור ללא התפחה מוקדמת כאשר בקירור הוא יתפח באיטיות. (אני לא צריך התפחה שניה במתכון שלי). השאלה שלי כאן האם ככל שהזמן עובר במקרר (עד 24 שעות) אני צריך להפחית בכמות השמרים או להגביר עוצמת הקירור?
2. הקפאה - אשתמש בשיטה זו כאשר אני מעוניין להשתמש בבצק רק בשלב יותר מאוחר (בני כמה ימים) ומעוניין להפשיר באיטיות (לא משתמש בבצק הקפוא תוך 2-3 שעות אלא אחרי כ-6 שעות למשל בלי להעבירו לקירור). במקרה זה צריך קודם כל להתפיח לפני הקפאתו בהתפחה מלאה או חצי התפחה? איך שומרים את קרום הבצק שלא יתייבש בהקפאה? למרוח שמן או ניילון? המקפיא שלי הוא מהדור ישן שאין בו קירור יבש ולכן יוצא כך שהבצק הקפוא מקבל רטיבות כשהוא מופשר - האם צריך להחליף מקפיא "מתקדם" (טכנולוגיית קירור יבש) ?
תודה
 
תשובות והבהרות...
31/07/14 11:49
18צפיות
1. התפחה במקרר היא בגדר המלצה לקבלת התפתחות טעמים בבצק, חמיצות עדינה למשל. אין חובה להתפחה במקרר. משך ההתפחה במקרר הוא לרוב 8-12 שעות ללא צורך בוויסות כמות השמרים או טמפרטורת המקרר. אין לי נסיון עם התפחה מעבר לזה, אך אינטואיטיבית יתכן ויש צורך או להפחית בכמות השמרים או להעלות טמפרטורת מקרר. עליך לבצע ניסוי ואני הייתי בוחר בהפחתה בכמות השמרים ולא נוגע במקרר במידה והוא מכיל דברי מזון נוספים.
2. הפשרת בצק קפוא חייבת להתבצע באיטיות במקרר והיא דורשת יותר מ-6 שעות בתלות בגודל גושי הבצק. המונח המקובל הלא מיקצועי הוא: "להעביר למקרר למשך לילה". כנ"ל לגבי ההתפחה במקרר.
ההמלצה הנפוצה לשמירת פני הבצק מהתיבשות היא אכן מריכה בשמן או עטיפה ברדיד מתכווץ. להקפאה מומלץ על שני הדברים יחד. להתפחה רגילה אפשר למרוח שמן על הבצק ולכסות עם מגבת מטבח לחה. כאשר אני מתפיח במקרר אי מסתפק בכיסוי של הקערה בשקית ניילון. מדובר במנות של 1 ק"ג קמח לכל היותר.
אין כל קשר בין התרטבות הבצק וסוג המקפיא! התופעה היא תוצאה של התאבות עקב מעבר מטמפ' מאד נמוכה לטמפ' גבוהה ולכן דרושה ההפשרה האיטית.
 
ככה אנחנו מכינים
הודעה זו מכילה תמונות
14/08/14 08:16
57צפיות
את בצק הפיצה להקפאה יש להוסיף משפר אפיה.
אנחנו (וגם בפצריה שעבדתי בה) מכינים את הבצק מתפחים, מרדדים לעיגולים בגודל הרצוי . מנחים אחד על השני ובניהן השכבות ניילון ומקפאים . ההפשרה כך מהירה ולא חייבים להתפיח שוב (רצוי)
ההקפאה עד 3 חודשים. 
פיצה ללא התפחה
פיצה לבנה

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה