לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

הרגלי בישול
18/08/14 20:10
69צפיות
שלום לכולם, אנחנו קבוצה של 3 סטודנטים לשיווק העורכים מחקר לפרוייקט הגמר שלנו בנוגע להרגלי צריכת מזון. נשמח אם תשתתפו בסקר שלנו ותעזרו לנו :)
º
כיצד מקלפים אגוזי מקדמיה ושישארו שלמים ?
17/08/14 15:18
75צפיות
בוקר אור - חושבת שקילוף אגוזי מקדמיה הוא
18/08/14 09:17
75צפיות
די בעייתי. קליפתם קשה מאוד ולא ניתנת לפיצוח עם מפצח אגוזים רגיל. נראה לי שצריך מכשיר כדי שיאחז אותם בין הצבתות שלו ואז מפצחים אותו עם פטיש.

בכל מקרה, יש לי חברה וירטואלית שמגדלת אגוזי מקדמיה. אשאל אותה איך הם עושים זאת ואשתדל לחזור לכאן עם תשובה מלומדת יותר.
 
תשובתה של החברה היא שצריך קודם
18/08/14 10:17
61צפיות
לשים את האגוזים בתוך מלחציים, להדק ורק אז לשבור.
בהצלחה.
|*|נפתח פורום סדרות ישראליות|*|
17/08/14 14:48
13צפיות
|טי-וי|אוהבים את הסדרה נויורק? חולים על משפחת זגורי? רוצים להיזכר בעופרה מלגעת באושר?
פתחנו במיוחד בשבילכם את פורום סדרות ישראליות בו תוכלו לדבר על כל היצירות הישראליות מכל השנים!

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר על סדרות ישראליות מהעבר, מההווה ושיהיו בעתיד:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
עזרה עם אפיית חלות בבקשה
14/08/14 13:33
114צפיות
הבעיה שלי באפית החלות - הן משחימות לפני סוף זמן האפיה. במתכון של קרין גורן- 180 מעלות 35 דקות. הן משחימות לי יותר מדי (חוששת להוציא קודם כדי שיאפה היטב בפנים.)
ניסיתי להנמיך חום אחרי 20 דקות. לא ממש שיפר אתץ המצב.
ושאלה נוספת באותו עניין- התנור שלי לא גדול ( בוש) 2 חלות בקושי נכנסות במגש (אחרי ההתפחה)
ואני רוצה בקומה נוספת לאפות כמה לחמניות בו זמנית. איך לעשות את זה נכון?
תודה
את יכולה לנסות לקצר את משך האפייה
14/08/14 15:12
81צפיות
מ-35 ל-30 דקות. להוציא את החלה, להקיש על תחתיתה, אם תשמעי צליל חלול זה אומר שהיא אפויה, ואם לא תאפי עוד 5 דקות.
אני אופה חלה בין 30-25 דקות. יוצאת מעולה.
בקשר לאפייה בשתי קומות, עם התנור טורבו ניתן לעשות זאת (משום שהוא מפזר את החום במידה שווה, פחות או יותר בתנור). אם אני רואה שהתבנית התחתונה משחימה מעט פחות מהעליונה אני מחליפה בין בין התבניות כך שהאפייה תהיה שווה.

תודה נירה. טורבו זה אומר שהמאוורר עובד נכון?
14/08/14 15:57
42צפיות
ואז משום מה משחים עוד יותר מהר.....
אני אופה הכל בטורבו (מאוורר כמו שאת קוראת לו)
14/08/14 16:32
61צפיות
הוא אופה מהר יותר, ומקצר את זמן האפייה.
זהו בדיוק מה שקורה לי. אז השאלה היא
14/08/14 17:49
55צפיות
אם החלות משחימות מאוד- וגם נעשה חום בתחתית- אני יכולה להיות בטוחה שהן עשויות בפנים?
תקישי על התחתית, אם תשמעי צליל חלול הן מוכנות
14/08/14 19:35
37צפיות
תקררי על רשת.
º
תודה
14/08/14 22:59
7צפיות
º
ֻֻֻ
14/08/14 23:01
6צפיות
אפיה עם טורבו שונה מאפיה רגילה
16/08/14 15:49
72צפיות
יש עדיפות למה שנקרא "טורבו אקטיבי", הכוונה לכך שסביב המאוורר יש גם גוף חימום טבעתי נוסף.
באפיה עם טורבו שני מגשים, אחד המגשים על המסילה הנמוכה ביותר והשני על המסילה הרביעית אם יש חמש מסילות.
היתרון של אפיה בטורבו הוא חיסכון. או שמורידים טמפרטורה או שמקצרים זמנים.
צריך להוריד את הטמפרטורה ב-20-40 מע' בתלות במה שאופים.
חשוב שתבדקי את חוברת ההפעלה של התנור.
אני ממליץ לך לבדוק את החום האמיתי בתוך התנור בעזרת מד חום לתנור, אני מצאתי חריגה של 30!!! מעלות יותר בתנור הקודם שלנו! 
º
כדאי להוריד את התבנית לחלק התחתון בתנור
14/08/14 16:14
32צפיות
בצקי שמרים לא ממולץ לאפות בטרובו
25/08/14 07:32
28צפיות
מאז שהפסקתי לאפות שמרים בטרובו התוצאות טובות יותר.
אז זה אומר להכניס רק מגש אחד-
25/08/14 08:59
17צפיות
רק 2 חלות - רק חצי קילו. ובינתיים החצי השני יתפח יותר מדי לא??
אני מכניסה קג קמח לחלות בפעם אחת.
25/08/14 09:17
17צפיות
אבל מאחר ואני מכינה בכמויות(יש לי מקסר לישה עד 10 קג קמח כ15 קג בצקים לש) אני עוצרת את ההתפחה ע"י הכנסה למקרר . זה חשוב בעיקר בעוגות.
בדיוק על זה מדובר- 2 מגשים ב2 קומות מחייב טורבו
25/08/14 09:24
14צפיות
ואז הן משחימות לי אחרי 20 דקות
תבדקי ע"י נקישה בתחתית החלה אולי מוכנות
25/08/14 09:32
12צפיות
אני מכינה חלה אחת בתבנית חד פעמית לחלה גדולה ועוד שתי חלות בתבנית אינגלש קיייק בדיוק מגש אחד .
אוהבת חלות גבוהות לכן מכינה בתבניות. והן תופסות פחות נפח ברוחב.
במידה ומשחים ולא מוכן כסי בניר כסף את החלות .
בהצלחה
 
º
טוב תבנית זה רעיון מוצלח. אבל מה זו תבנית לחלה גדולה??
25/08/14 09:39
14צפיות
תבנית לחלה חד פעמית
25/08/14 10:42
15צפיות
מתכון לחלה אליפות
הודעה זו מכילה תמונות
25/08/14 07:50
125צפיות
חלה עם בצק מקדים |(פוליש) מתכון הכי טוב שיש . 
עד שהגעתי למתכון הנ"ל הכנתי עשרות מתכוני חלות ותמיד התאכזבתי . אבל במתכון הזה עם בצק מקדים(פוליש) הצלחה היתה מסחררת . ממליצה בחום 
כל הטיפים להכנה נכונה בבלוג שלי 
למתכון
למחמצת פוליש:
½ 1 כוס קמח לחם לבן+ כפית גלוטן לערבב היטב 
1כוס  מים
¼כפית שמרים יבשים
לערבב לכסות בניילון נצמד 
השהות כ-12 שעות מחוץ למקרר . במקרר עד 3 ימים. 
לבצק:
כ- 800 גר קמח לבן + כף שטוחה גלוטן (סה"כ 1 קג קמח עם הקמח מהפוליש)
½1 כפות  שמרים יבשים
½1 כף מלח 
½ כוס שמן 
2 כפות סוכר
2 כפות סילאן
2 ביצים טרופות
¼1כוסות מים 
לזיגוג:
1 ביצה
כף מים
גרגירי פרג/ שומשום /קצח . 
ההכנה
מכינים את הפוליש: מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים והמים ומערבבים היטב,עד ליצירת עיסה אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר למשך שעה. בתום הזמן, מכניסים את הפוליש למקרר, לפחות למשך שמונה שעות. ניתן להשתמש במחמצת עד שלושה ימים לאחר הכנתה.
כשעה לפני תחילת העבודה על הבצק, מוציאים את הפוליש מהמקרר ומניחים בטמפרטורת החדר.
בקערה גדולה שמים מחצית מכמות הקמח , מערבבים עם המלח , מוספים שמרים וסוכר . ומערבבים שנית, לפיזור אחיד שלהם בקמח. מוסיפים את הפוליש, את השמן, את הביצים ואת המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. מוספים בהדרגה את יתר הקמח עד קבלת בצק רך ומעט דביק. לשים במשך עשר דקות . 
מגלגלים את הבצק לכדור הדוק, מניחים בקערה מקומחת ומקמחים את כל הבצק.
מכניסים את הקערה לתוך שקית גדולה ומניחים במקום חמים .
אני עוטפת בשמכה חמה  או במגבת לחה וממתינים עד שהבצק מכפיל את נפחו (כשעה וחצי-שעתיים).
מוציאים את הבצק מהקערה ולשים מעט, להוצאת כל האוויר מתוכו.
מחלקים במרית או סכין מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
להכנת שתי חלות גדולות מחלקים כל חלק שוב, לשלושה חלקים שווים. 
כדאי לשקול את חתיכות הבצק, על מנת לוודא שהן שוות.
אישית הכנתי חלה אחת גדולה 
ואת החלק השני חלקתי לחצי וכל חלק שוב חלקתי לשלוש והכנתי שתי חלות 
שאותן מלאתי בממרחי `מוטי שף`. 
פשוט רדדתי כל חלק דק ככל הניתן מרחתי ממרח עגבניות ובחלק אחר ממרח פסטו ובשלישי ממרח ארטישוק 
גלגלתי ויצרתי צמה
את החלות אני אופה בתבניות את הגדולה בתבנית לחלה והקטנות בתבנית אנגליש קייק לקבלת חלה גבוה .
מחממת את התנור לחום הכי גבוה 
יוצרת אדים כמוסבר למעלה. 
מורחת בעדינות את החלה ביצה טרופה עם מעט מים 
מפזרת שומשום/פרג/קצח 
אופה בחום של 230 מעלות כ40 דקות 
לחלות הקטנות מספיק 30 דקות . 
מוציאה מהתבניות ומכניסה לעוד 5 דקות אפיה ללא התבנית . 
מוצאה ומניחה על רשת מכוסה במגבת לקירור . 
להצלחת המתכון כנסו לבלוג שלי 
 
חלה עם ממרח עגבניות מיובשות ממרח ארטישוק וממרח פסטו
החלות
הפיצה האגדית של אבא שלי
הודעה זו מכילה תמונות
15/08/14 20:54
352צפיות
כל ביקור באיטליה חייב לכלול ערב פיצה אחד לפחות כי הפיצה של אבא שלי היא לא סתם פיצה, היא פיצה אגדית.
הפעם אבא שלי היה אחרי ניתוח גב ולכן נאלץ לשחרר קצת את המושכות ולאפשר לי להשתתף באופן פעיל בהכנה ועל הדרך, לימד אותי דבר או שניים שלא ידעתי על התיאוריה והפפרקטיקה של הכנת פיצה נפוליטנית (אפילו שהוא רומאי).
 
נראית מעולה ושאלה
16/08/14 10:43
94צפיות
למה מצורף רק קישור ולא המתכון עצמו?
בתפוז מקפידים על כך שיהיו גם מתכונים, ולא רק קישורים.
להבא, שימי את המתכון עם תמונה אחת וכתבי לתמונות נוספות, ואז שימי את הקישור לבלוג.
אני מצידי אשים את המתכון פלוס הקישור לבלוג בפינת "המתכון היומי שלי" בפייסבוק, וכך תרוויחי כניסות נוספות גם מהפייסבוק. הולך?
תודה מראש,
עזרה בבקשה!
15/08/14 09:51
126צפיות
הכנתי פשטידת ברוקולי (תערובת גבינות + ברוקולי), ורק לאחר האפייה נזכרתי ששכחתי לתבל
יש בפשטידה מעט בולגרית ופרמזן אבל ממש ברמת הדוגמית.
זה אבוד בשלב הזה או שבכל זאת אפשר עוד לעשות משהו (חוץ מלהכין חדש... )?
תודה רבה!
למה אבוד? - תגישי עם סלט עשיר ותשימי גם
15/08/14 12:23
74צפיות
תבלינים על השולחן כמו פלפל גרוס, מלח ובזיליקום קצוץ, ויש לך יופי של ארוחה.

שבת שלום.
תודה רבה! אבל...
15/08/14 13:59
75צפיות
זה לאירוח גדול, עם הרבה מנות נוספות שיוגשו במזנון.
האם אפשר להסיק מהתשובה שלך שאפשר לבנות על זה שהטעמים של המאכלים האחרים יטשטשו את חוסר התיבול של הפשטידה הזו?...
האם יש טעם לזרות פפריקה מלמעלה? או אולי לערבב גבינה צהובה מגוררת עם קצת מלח ופלפל ולהקרים מלמעלה? זה יכול לעבוד?
 
חשבתי שזו פשטידה אחת - בכל מקרה, אם זה אירוח
15/08/14 17:17
65צפיות
גדול, את יכולה לוותר על פשטידה אחת ולהגיש מטעמים אחרים במקומה.
צורת החשיבה שלך עם בזיקת תבלינים וגבינה למעלה היא מקורית, אבל, אם זה לאירוח, לא הייתי עושה זאת. הייתי מכינה משהו אחר ומקפיאה את הפשטידה הזאת לפעם אחרת.
 
אני הייתי מגישה...
19/08/14 11:29
43צפיות
מחסור בתיבול עדיף לדעתי מהגזמה...
תמיד אפשר להוסיף מעט מלח או פלפל לפי הטעם...
 
את יכולה להגיש בצד רוטב (שמנת פטריות, שמנת פסטו) מתובל וככה זה יחפה על המחסור בתיבול :)
º
19/08/14 13:34
3צפיות
להקרים עם הגבינות
25/08/14 08:50
18צפיות
ששכחת להוסיף
מתכונים לטו באב - חג האהבה העברי
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:36
241צפיות
אתם מוזמנים, אם אתם רוצים, גם לשים מתכונים.

חג שמח לחברי הפורום וסמוייו.
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR
11/08/14 11:37
112צפיות
ארוחה רומנטית/מRאה ואוצR

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
נראה מעולה תודה
13/08/14 20:41
12צפיות
נראה מעולה תודה 
º
העונג כולו שלי
13/08/14 21:28
5צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד
11/08/14 11:38
147צפיות
ארוחת יום הנישואין של דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...

 
ארוחת יום הנישואין של רננות
11/08/14 11:39
60צפיות
ארוחת יום הנישואין של רננות

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
11/08/14 11:40
74צפיות
צנצנת מתנה עם עוגת "עשה זאת בעצמך"/קרין גורן
כפי שהוכן וצולם ע"י revi1985

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
קרמליטות ועוד/דודו חמוד
11/08/14 11:41
51צפיות
קרמליטות ועוד/דודו חמוד

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
עוגת תותים וג'לי/עיישה כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי
11/08/14 11:42
43צפיות
עוגת תותים וג'לי/עיישה
כפי שהוכן וצולם ע"י טניה טעימלי

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1
הודעה זו מכילה תמונות
11/08/14 11:44
213צפיות
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים/נירהמ1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=81135

 
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ותותים
º
תודה נירה עזרת לי
14/08/14 08:04
8צפיות
º
בוקר אור טלי, בעונג רב
14/08/14 08:18
6צפיות
º
איך מכינים גבינה קשה מיוגורט עיזים?
11/08/14 22:24
34צפיות
אפשר להכין גבינת לאבנה - פשוט שמים את
11/08/14 23:18
50צפיות
היוגורט לתוך חיתול אותו שמים על מסננת שמונחת על קערה, שמים במקרר ומדי פעם שופכים את המים שניגרים לקערה.
לאחר כחצי יממה אפשר כבר להשתמש בגבינה.
אם רוצים אותה קשה יותר כדי שאפשר יהיה להכין ממנה כדורונים, אותם אפשר לשים בצנצנת, לשים עשבי תיבול או זעתר, להציף בשמן ולסגור במכסה, פשוט מסננים כיממה יממה וחצי, תלוי בסמיכותו של היוגורט.
לא יודעת איך מכינים גבינה קשה (דמויית צפתית, או בולגרית) מיוגורט.

בהצלחה
אי אפשר להכין גבינה קשה מיוגורט
12/08/14 21:42
43צפיות
הדבר היחיד שאפשר להכין מיוגורט זה לבנה!
להכין גבינה קשה צריך להתחיל מ-0, מחלב גולמי.
milch - תודה על התשובה גם ממני
13/08/14 10:06
20צפיות
יום טוב.
פורום דם אמיתי נפתח ב|תפוז|!
11/08/14 16:52
10צפיות
|ערפד| אנו נמצאים בשיאה של העונה האחרונה של דם אמיתי!
בבון טמפס קיים דו קיום בין הערפדים לבני אנוש, בלב ארצות הברית, עיירה דמיונית. רוצים לספר כמה אתם מעריכים מלצרית בעלת יכולות טלפתיות? רוצים להיזכר ברגעים גדולים מהעונות הקודומות?

בואו לדבר על הסדרה בפורום דם אמיתי
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
|*|נפתח פורום פוליטיקה עולמית |*|
11/08/14 11:14
5צפיות
|גלובוס|רוצים לדעת מה קורה עכשיו בממשלת בארה"ב? מעוצבנים על פוטין? רוצים ללמוד מהאירופאים?
פתחנו בשבילכם את פורום פוליטיקה עולמית. בפורום תוכלו להתווכח  על סוגיות העומדות על סדר היום, לדבר על אירועים פוליטיים המתרחשים היום בעולם ועל השלכתם הבינלאומית.

היכנסו כבר עכשיו |שמאל|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תחליף לביצה בקציצות ירק
08/08/14 18:37
76צפיות
אהלן, מה אפשר לשים בתערובת קציצות כדי שהקציצות שאכין לא יתפרקו? מדובר בעשבי תיבול (פטרוזיליה-כוסברה-בצל ירוק-נענע-שמיר) עם הרבה עלי סלרי, גמבה, בצל, לחם/פירורי לחם וגבינת עיזים. האם להוסיף שמן זית? זה יספיק כדי להחזיק את הקציצות? והאם באפייה בתנור קציצות ללא ביצה יחזיקו מעמד טוב יותר מאשר קציצות מתערובת שכללה ביצים?
 
תודה לכולם/ן ושבת שלום-:)
חושבת שאפשר לשים "בשר" טחון מהצומח (סויה)
09/08/14 11:56
30צפיות
לתוך התערובת, לשים במקרר לכמה לשעות כדי שהחלבון יקשור את כל הרכיבים, ואז להכין.
בהצלחה! ושבת שלום גם לך
יש מרכיבים שמחליפים בייצים, קראתי שטחינה גולמית
10/08/14 13:14
49צפיות
יכולה להחליף בייצים...
מליצה לשאול גם בפורום תזונה צמחית וטבעונית...
º
10/08/14 16:02
6צפיות
תחליפי ביצים בקציצות
14/08/14 08:08
53צפיות
הכי נגיש זה טחינה , מעט טחינה לתערובת.
כמו כן כף זריעי שיפון טחונים מושרים במים והופכים לג'ל מתאים גם .
 
º
14/08/14 11:21
2צפיות
מאפה מהיר במילוי גבינות מלוחות
הודעה זו מכילה תמונות
06/08/14 11:28
723צפיות
המתכון הוא בהשראת בצק ספידי מהבלוג של רחל מזרחי "מה אוכלים היום" :)
רק שאצלי הוא מקמח כוסמין במקום קמח מלא.
החומרים הדרושים:
לבצק:
2 כוסות קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
למלית:
100 גרם גבינת שמנת 5%
1 בצל קצוץ מטוגן
50 גרם קשקבל מגורר
100 גרם גבינה בולגרית של גד 5%
1 כף תערובת לסלטים וממרחים של "טעם וריח"

לציפוי:
1 ביצה טרופה מדוללת במעט מים
אופן ההכנה:
את הבצק הזה ניתן גם להכין ידנית. בקערה שמים את הקמח עם אבקת האפייה, מלח ושמן ולבסוף את המים הרותחים, מערבבים עם מזלג עד שאין גושים ונוצר בצק גמיש ונוח לעיבוד. אין צורך לקרר.

מרדדים לעלה מלבני, מורחים את המלית לאורך הצלע הקרובה אלינו ומקפלים פעם אחת לגלילה עד המרכז. מהמרכז חותכים פסים-רצועות לכל רוחב העלה ומקפלים אותן על הגליל חזרה אלינו.

מצפים בביצה טרופה ואופים בטורבו בתנור שחומם מראש ל-180 כ-30 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה.

פורסים לפרוסות ומגישים.
 
המאפה הזה מזכיר את החלה .....
06/08/14 12:36
108צפיות
שבקישור הזה.
ההבדל ככל הנראה הוא בעיקר בבצק, שאינו בצק שמרים הפעם.
התמונה הזכירה לי את המאפה הקודם....
תודה,
רעיה
חביבה - נראה נפלא. תיכף אשים בפינת
06/08/14 12:38
57צפיות
המתכון היומי שלי.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה,
06/08/14 13:04
20צפיות
צודקת רעיה, בענין העיצוב. לגבי הבצקים - ההבדל הוא
06/08/14 13:02
70צפיות
כמו בין שמיים וארץ  :)
|*|פורום אכילת יתר ב|תפוז| אנשים|*|
06/08/14 11:17
25צפיות
|שמאל| סובל מהפרעות אכילה, אכילת יתר, או מהתמכרויות מזון?
פורום אכילת יתר הוא בית חם ומחבק לכל מי שרק מחליט שמעכשיו מבקש את חייו בחזרה.

אנו מזמינים אתכם לקבל טפיחה וחיבוק, לשאול ולייעץ, לשתף ולהשתתף.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
צריכה עזרה לאודישן !
05/08/14 10:06
76צפיות
חברים הוזמנתי לאודישן של תכונית בישול, צריכה להביא מנת דגל, ללא אפשרות לחימום/קירור או הכנה במקום...
בעיקרון אני טובה במתוקים, יש לי סופלה ניפלא, אך מה אפשר לשלב עימו?
רעיונות - דחוףףף 
אם הסופלה מלוח תגישי עם רוטב
05/08/14 11:47
50צפיות
טעים שיעטר את הצלחת ותוסיפי סלט מעניין שישלב עלים ופירות (פירות יער, רימון). שיהיו צבעים שימשכו את העין מסביב. השופטים אוכלים גם בעיניים.

בהצלחה!
סופלה שוקולד
05/08/14 12:04
38צפיות
מדובר על סופלה שוקולד...... יש לך רעיון ?
 
אולי רוטב טופי
05/08/14 12:06
32צפיות
זה יכול לשדרג לך את המנה.
לדעתי, השילוב האידיאלי הוא גלידת וניל, ואולי גם קצפת. 
אם תהיה לך אפשרות כזו, זה יכול להיות מרשים.
אל תשכחי שסופלה, למרות המורכבות שבהכנה, עדיין זו מנת קינוח די קלאסית ומוכרת, את חייבת לחשוב על שדרוג גם על ידי הפרזנטציה שתהיה מרשימה וגם על ידי כל מיני תוספות קטנות שלא יגנבו את ההצגה אבל כן ייתנו נוכחות לסופלה.
 
בהצלחה!
רוטב טופי הוא רעיון נהדר. אפשר גם קרם אנגלז (וניל) ולקשט
05/08/14 13:28
32צפיות
בפירות יער.
אפשר גם עם רוטב הטופי להגיש גלידת וניל שעליה לטפטף מעט מרוטב הטופי בצורת פסים.
|*| נפתח פורום לרזות בראש אחר |*|
03/08/14 15:31
22צפיות
|שמאל|ניסיתם את כל הדיאטות האפשריות? דיאטת כרוב לא עזרה לכם?
אנחנו מזמינים אתכם לפורום לרזות בראש אחר, בו תוכלו להתייעץ, לשתף וללמוד איך משנים את התפיסה כלפי האוכל לא רק מהבטן, אלא גם מהראש!

היכנסו עכשיו |קדימה|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
Makemywed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה