לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

לבקשת מנהלת הבלוגיה adi ro - ספיישל מתכוני מרקים
הודעה זו מכילה תמונות
48תגובות
03/11/14 15:15
625צפיות
אתם מוזמנים/נות לשרשר את המרק המנצח שלכם.

(המשך...)
אתם מוזמנים/נות לשרשר את המרק המנצח שלכם.
מרק ירקות עם עדשים כתומות - הוכן וצולם ע"י נירהמ1
|*|נפתח פורום ברית מילה|*|
04/11/14 11:56
5צפיות
|מוצץ|ברית מילה היא המצווה הראשונה שנצטווה אברהם אבינו, ועליה נאמר במקורות כי היא גדולה משאר מצווה עשה. במצווה זו נותן היהודי בבשרו אות לקשר עם בורא עולם.
ברית המילה היא סמל יהודי מובהק, ולכן רוב מוחלט של היהודים מכל הגוונים מלים את בניהם.

עם זאת, להורים רבים מדובר באירוע רגיש ולא קל. בזמן שהציבור חוגג, התינוק כואב ומדמם.
פתחנו את פורום ברית מילה בכדי לנסות ככל האפשר לתת מקום, ואולי גם מענה, לשאלות של הורים בעניין ברית המילה ? המעשה עצמו, הטקס שסביבו, שאלות הלכתיות, התלבטויות, חששות וכל דבר שיושב לכם על הלב.

|קדימה|מוזמנים להיכנס כבר עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
|*|נפתח פורום בירוקרטיה|*|
02/11/14 14:28
8צפיות
|שמאל|אין דבר יותר מעצבן ומתיש מבירוקרטיה, ההמתנה הארוכה בתור, הפקידה הלא סבלנית שמסבירה לכם בסופו של דבר שצריך למלא טופס כזה ואחר.
לבסוף אתם מוצאים את עצמכם מטורטרים בכל משרד אפשרי וממתינים שעות רק בשביל לקבל את מה שמגיע לכם.

פורום בירוקרטיה יעזור לכם גולשי |תפוז| להתגבר על הבירוקרטיות המתישות,  תוכלו לשתף את הסיפורים שלכם ולתת טיפים לגולשים אחרים כיצד משיגים את מה שרוצים ביעילות ומהירות.
אם אתם מרגישים שקיבלתם שירות גרוע, שנעשה לכם עוול, שטרטרו אתכם, שלא התייחסו לפניות שלכם - היכנסו לפורום בירוקרטיה.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
º
עוגיות חמאה מרוקאיות
31/10/14 23:47
122צפיות
האם אתה מחפש מתכון לעוגיות מרוקאיות?
01/11/14 00:58
69צפיות
אם כן, היה ספציפי וכתוב "אפשר בבקשה לקבל מתכון לעוגיות חמאה מרוקאיות?", ואנחנו מצדנו נשמח לספק את המתכון.

שבת שלום.
º
נירה, יש לך המלצה למזרק = אקדח עוגיות מנירוסטה
06/11/14 11:15
19צפיות
היי הילה - אני לא מכינה עוגיות עם אקדח עוגיות. כשאני רוצה
06/11/14 12:36
55צפיות
להכין עוגיות פרח - או כל צורה אחרת - אני מעדיפה לעבוד עם חותכנים (יש בכל מיני צורות: פרח, כוכב, סהר, ועוד).
º
תודה נירה
06/11/14 12:45
13צפיות
º
בעונג רב
06/11/14 13:00
5צפיות
עוגה כושית בחושה ללא הקצפות
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 06:52
849צפיות
מקור המתכון והתמונות:אילנית12
 
לפוסט המלא עם שאר התמונות
 
עוגת /כושית שוקולד בחושה עם 2 ביצים בלבד.הכל בקערה אחת.
מתאימה גם להכנה עם ילדים אין צורך במיקסר.
הכנתי לא מזמן לאחיינים שלי. מתאימה כמובן גם למבוגרים שנמנעים מביצים מרובות בעוגות.
תבנית מס' 22 או שני תבנית חד פעמיות הכי קטנות.(תמונה ראשונה)
הכנתי כבר כמה פעמים מאוד טעימה.
 
חומרים:
2 כוסות קמח לבן  תופח עדיף מנופה
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל או תמצית רום
1 שקיק סוכר וניל
1 1/2 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן (לא זית)
2 כוסות נוזלים  לפי טעמכם-בפעם הראשונה השתמשתי במיץ תפוזים לאחר מכן במיץ ענבים.
3 כפות גדושות קקאו.
לציפוי:(בסוף)
 
קרם גנאש:
כמות שווה של שמנת מתוקה ושוקולד מריר.
200 גרם שוקולד מריר מופרד מהקוביות
200 מ"ל שמנת מתוקה.
לחמם את השמנת על סף רתיחה לכבות גז ולהוסיף את השוקולד לערבב היטב עד שכל השוקולד נמס.
קישוט:
סוכריות
קוקוס
פירות
ועוד..
 
הכנה:
לערבב חומרים יבשים לאחר מכן להוסיף את החומרים הרטובים לערבב עד שהכל מתאחד.
אין צורך לערבב יותר מדי אחרת העוגה יוצאת דחוסה
לצקת לתבנית משומנת גם בדפנות
להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות חצי שעה או מעט יותר.
לבדוק עם מזלג או קיסם הוא אם יוצא יבש העוגה מוכנה.
לאחר מכן לתת לעוגה להתקרר מעט.בינתיים להכין את ציפוי השוקולד לחורר את העוגה במזלג או בקיסם ולצקת את הציפוי.
מניחים להתיצבות ואז ניתן לצפות בקוקוס/סוכריות פירות ועוד.
בהצלחה./אילנית12
בואו לצפות בברצלונה  מלמעלה דרך הרכבל:
 
 
 
בוקר אור דליה. העוגה נראית יש במאמרים?
29/10/14 07:38
59צפיות
אם אין, אשמח להוסיפה וגם לשים בפינת "המתכון היומי שלי".

תודה על המתכון והתמונות היפות. יום נעים.
נירוש המתכון חדש.אין במאמרים
29/10/14 12:48
39צפיות
תודה
º
או.קיי. יוכנס למאמרים. תודה רבה
29/10/14 13:16
7צפיות
דליה - המתכון במאמרים, בקטגוריה "עוגות", תת-קטגוריה
29/10/14 14:28
47צפיות
"עוגות בחושות - מאפים לקפה".

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

תיכף אכניס גם לפינת המתכון היומי שלי.

תודה על המתכון והתמונות היפות.
º
רבה
29/10/14 16:31
6צפיות
º
29/10/14 17:32
4צפיות
העוגה מככבת בשער הראשי
31/10/14 06:54
58צפיות
של תפוז
º
31/10/14 08:40
2צפיות
מתלבט אם להתחסן? יש לך שאלות בנושא?
30/10/14 12:33
10צפיות
עם בוא החורף, מחלת השפעת מאיימת על כולנו.

מתלבטים אם להתחסן? יש לכם שאלות בנושא? אתם מוזמנים לאירוח מיוחד בנושא :-)


היום בין השעות 16:00-18:00 נארח את ד"ר ליזה רובין מטעם משרד הבריאות שתענה על כל שאלותיכם בנושא.

מוזמנים |@|
לנירה מ1 תודהל or1- פשטידת עלי גפן חלבית
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 14:21
192צפיות
נירה, כמו שהבטחתי , הכנתי את הפשטידה, והפשטידה טעימה מאוד ומעבר למצופה.
אם בתי אכלה אותה כולל עלי הגפן אז זה באמת טעים.
היות ואנני אוהבת פלפלים אדומים לא שמתי 8 פלפלים אלא הסתפקתי בפלפל אחד והוספתי עגבניות יבשות.
גבינה רכה- השתמשתי בגבינת נפוליאון בטעם טבעי (פעם הבאה אשים גבינת שום שמיר)
הפשטידה נאפתה היום והייתה לארוחת הצהרים,
תודה רבה,
וואו, נראה נפלא - תודה שחזרת לעדכן ועוד דבר...
29/10/14 14:27
38צפיות
את יכולה לקרוא לי נירה.
אם תרצי מתכונים נוספים את מוזמנת להישאר איתנו. אנחנו כאן תמיד.
תודה נירה, האמת היא שאני נקראת "קוראת סמויה"
29/10/14 14:40
39צפיות
אני מאוד אוהבת את האתר שלכן ואת אופן ההתנהלות בו. 
עד עכשיו לא יצא לי להעזר ואני מאוד שמחה על השיתוף ובשמחה אצטרף "באופן גלוי"
הילה
ברוכה הבאה - הפורום חמים, נעים ומאוד טעים
הודעה זו מכילה תמונות
29/10/14 15:00
112צפיות
הנה, "הכנתי" לך גם עם מאפינס אגוזים תפוחים
קפה עם מאפינס אגוזים תפוחים - הוכן וצולם ע"י נירהמ1
º
29/10/14 16:17
6צפיות
º
בעונג רב
29/10/14 17:31
5צפיות
מתנצלת על תגובה מאוחרת
02/11/14 09:55
26צפיות
 
נראה נהדר!
 
שמחה שיכולתי לעזור והכי שמחה שאהבתם את התוצאה.
 
בוקר טוב ושבוע נפלא
º
02/11/14 14:03
5צפיות
|שף| סידרנו לך 1,000 ש"ח לשופינג
27/10/14 13:08
22צפיות
|!| ככה פשוט...


תשתפו אותנו בטיפ שלכם לחיים קלים במטבח ואולי תזכו ב - 1,000 ש"ח לקניית דברים טובים למטבח


http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...


תפוח אדמה
23/10/14 22:58
159צפיות
היי
תפוח אדמה מבושל, מקובל להוסיף מעליו שמנת ופטריות
במקום זה יש רעיונות לתוספת אחרת במקום שמנת?
ראיתי בסופר צנצנות עם רטבים שונים מוכנים לפסטה (עצלנות), יכול לשמש תחליף? 
אני ישמח לרעיון חליפי לשמנת  
תודה
אפשר להגיש אותו חם כשמעליו חמאה, מעט שום כתוש ופטרוזיליה, או
23/10/14 23:07
84צפיות
כוסברה. אפשר להגיש גם עם ערימה קטנה של בצל מטוגן, עם שמנת חמוצה ושום, ועוד...
º
תודה
01/11/14 11:12
2צפיות
לא ממש ממליצה על רטבים מוכנים...
23/10/14 23:12
100צפיות
עדיין לא מצאתי אחד מוצלח...
 
קניתי של יכין אבל הוספתי ולו כל מיני דברים...
 
את יכולה להוסיף כל רוטב שתירצי:
שמנת גבינות, שמנת פסטו, גניבות צהובות או פטה, עגבניות מיובשות
 
את יכולה לשלב גם ירקות שונים: בצל ופטריות מוקפצות, תירס וכו...
 
אבלתי פעם תפוח אדמה בתוספת שעועית ברוטב...
º
יופי של רעיונות
24/10/14 01:53
15צפיות
º
25/10/14 14:46
2צפיות
מון בלאן לייט
26/10/14 14:30
65צפיות
דוחפים משולש או שניים (תלוי בגודל התפ"א). יש בכמה טעמים. אני מאוד אוהבת....הם נמסים בפנים וזה יוצא קרמי
º
רעיון טוב
26/10/14 14:40
10צפיות
קצת שמן זית, מלח, פלפל גרוס
28/10/14 08:55
27צפיות
וכמובן אפשר גם פטריות מטוגנות עם בצל
|*|נפתח פורום עגלות לתינוק|*|
26/10/14 10:39
8צפיות
|@|הילד או הילדים הראשונים שלכם גדלים ברגעים אלו ממש בבטן? עליכם להיות ערוכים בהתאם לקראת הגעתם!
חדש בתפוז ? פורום עגלות לתינוק. פורום זה מיועד עבור הורים, משפחה ועוד העומדים לקראת רכישת עגלת תינוק.

המגוון רחב מאוד וקשה להחליט מהי העגלה עבורכם. איך יודעים מה ההבדלים בין העגלות? האם עדיף להזמין מחו"ל? מהי העגלה שתענה לכם על הצרכים?
כל המידע במקום אחד! היכנסו עכשיו לפורום להתייעץ ולייעץ בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

תוצרים חדשים- סלט עדשים ובטטה בוינגרט תפוזים
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:32
256צפיות
עונת הסלטים החמים הגיעה והפעם סלט עדשים ובטטה ושומר אפויים עםגבינה בולגרית או חלומי מטוגנת   המצרכים 
1 כוס עדשים מושרות לשעתיים ומסוננות
1 בטטה בינונית קלופה  חצויה ופרוסה דק 
1 שומר צעיר וקטן חתוך לחצי ופרוס דק 
6 שיני שום בקליפתם 
חופן עלי תימין טרי או כפית יבש 
1 בצל קצוץ |(רצוי סגול)
חופן עירית קצוצה 
חופן כוסברה קצוצה 
חופן פטרוזליה קצוצה 
קוביות גבינת בולגרית 
וינגרט תפוזים
2 כפות חומץ בלסמי 
 6 שיני השום שנאפו 
3 כפות שמן זית (ניתן לקצץ בכמות או לותר לחלוטין)
3 כפות רוטב צ'לי מתוק 
½-¼ כוס מיץ תפוזים טרי 
מלח פלפל 
לאוהבי הפיקנטי. מעט טבסקו 
לעיטור חופן אגוזים קצוצים
אופן ההכנה 
לבשל את העדשים  במים בלי מלח כ-20 דקות לבדוק שהעדשים אל דנטה ונעימים לאכילה. לסנן ולהניח בקערה.
במקביל לרפד תבנית אפיה בניר אפיה להניח את הבטטה, השומר, עלי תימין ושיני השום לצקת 3 כפות שמן זית לתבל במלח ופלפל שחור לערבב היטב ולפזר בתבנית . לאפות כ-20 דקות בתנור חם מאד. לערבב מדי פעם . 
להוציא את השום להוסיף את הבטטה והשומר לקערת העדשים.
להוסיף את יתר המרכיבים .
הכנת הרוטב
לקלף את השום ולרסק להוסיף כל חומרי הרוטב לצקת על על הסלט ולערבב.
לפזר קוביות גבינה בולגרית ואגוזים 
יש הטוענים שהכי טעים לאכול חם, אישית אוהבת לאכול בטמפרטורה החדר. 
טיפים
ניתן לקצץ בכמויות השמן לאפיה ורק לשמן מעט בספרי שמן וברוטב לוותר על השמן.
וינגרט התפוזים מתאים לסלטים ירוקים ולסלטים חמים.
לשדרוגים בבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4697005
שושני מרצפן תפוח בדבש
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:38
235צפיות
המצרכים 
ממרח שקדים 

לסירופ דבש לימון 
¼כוס דבש 
מיץ מחצי לימון 
לחמם במקירו כ-½ דקה
לתפוחים 
3 תפוחי גרנד סמיט פרוסים עם הקליפה במנדולינה לפרוסות דקות 
חלק יצאו עיגול שלם וחתכתי לחצי 
וחלק מראש נפרבו לחצאים 
לכולם הוצאתי את הליבה.
לשים במחבת חמה . להוסיף 
1 כף דבש
1 כף סוכר חום 
¼ מים כוס מים
¼מיץ לימון
קמצוץ קינמון
לבשל כ-5 דקות עד ריכך קל.
לסנן מהנוזלים ולקרר היטב. 
לבצק 
½2-3 כוסות קמח 
1 אבקת אפיה 
1 שמנת 
200 גר חמאה
1 כף דבש
1 כף חומץ 

ההכנת הבצק 
ללוש לבצק נעים (ניתן להוסיף עוד מעט קמח במידת הצורך)
לחלק ל-3 לעטוף בניילון נצמד 
לאשפז במקרר לחצי שעה. 

הרכבת השושנים 
לרדד את הבצק לעובי של חצי ס"מ
לחתוך רצועות בצק ברוחב של 2 ס"מ 
 למרוח כ-1 כפית ממרח שקדים
להניח את פרוסות התפוח כך שמעט מהתפוח יהיה מעל שפת הבצק.
לגלגל מהצד הקרוב אליכם לקצה 
לשמן תבנית מאפינס 
להניח את השושנים בתבנית 
למרוח בחלמון ביצה
לפזר שקדים פרוסים 
לאפות כ20-25 דקות בחום בנינוני גבוה עד הזהבה 
להוציא מהתנור ולמרוח מיד את זיגוג הדבש. 
נשמר בקופסה סגורה . 
לטיפים ושדרוגים 
 
כשאקבל תשובה באיזה שמנת השתמשת - רגילה או מתוקה
23/10/14 00:22
60צפיות
(שלחתי לך מסר עם המתכון הערוך) אוסיף גם את המתכון הזה למאמרים ואשים בפינת המתכון היומי שלי.

תודה מראש,
להכנת הבצק השתמשתי בשמנת חמוצה.
23/10/14 07:35
38צפיות
תודה לך על העשיה
אז, , הכניסי מתכון מתוקן כדי שאוכל לשים קישור
23/10/14 09:18
22צפיות
בפייסבוק למתכון המתוקן בלבד.

תודה מראש ויום נעים,
המתכון תוקן והוכנס למאמרים לקטגוריה "עוגות" תת-קטגוריה
23/10/14 16:26
22צפיות
"מאפים וסקונס" עד שאמצא תת-קטגוריה מתאימה יותר.

הנה הקישור:
שושני מרציפן תפוח בדבש

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

אכניס גם לפייסבוק כשתשימי מתכון חדש מתוקן בפורום כדי שיהיה לי קישור למתכון מתוקן.

שוב, תודה על המתכון והתמונה היפה.ץ
 
סלט כרוב עשיר וצבעוני
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:40
449צפיות
מצרכים 
¼ כרוב לבן חתוך לרצועות במנדולינה
¼ כרוב סגול חתוך לרצועות במנדולינה
1 גזר מגורר 
2-4 מלפפונים חמוצים מגוררים
1 בצל מגורר(לא חובה)
לערבב בקערה ולצקת רוטב.
לרוטב 
לשים בצנצנת קטנה 
1-2 שיני שום כתוש
1 כפית חרדל
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון 
מלח ופלפל לבן 
לנער בצנצנת ולצקת על הסלט. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4612065
פיצה בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:43
212צפיות
2 כוסות קמח כוסמין 
½ 1 כוס קמח מלא 
2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כפית עשבי פברואנס (ניתן להמיר באורגנו/תמין)
1 כף שום כתוש
¼ כוס שמן זית
  ½1 כוסות מים פושרים
ההכנה
מערבבים  קמחים, מלח וסוכר  ותבלינים לקערה.
יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים, שמרים
לשים את התערובת  מעט ומוספים שמן 
לשים במשך 10 דקות, לקבלת בצק חלק וגמיש.
(אני לשה במקסר) 
לרוטב
1 כף רסק עגבניות 
1 כף ממרח עגבניות מיובשות.
1 כף קונפי שום מרוסק
מלח ופלפל 
מעט עלי תימין  
לערבב היטב יחד לטעום ולשפר טעמים
הרכבת הפיצה
מחממים תנור ל-250 מעלות עם תבנית בתוכו 
מחלקים את הבצק ל-2 כדורים או 16 או כל חלוקה שבוחרים. 
מרדדים את הבצק על ניר אפיה מקומח קלות
בשולי הבצק מניחים גבינה צהובה
מגלגלים את השוליים מורחים שמן את השוליים ומפזרים שומשום 
מורחים מחצית מהרוטב במרכז הבצק 
 מפזרים גבינה ותוספות אהובות 
מוצאים את התבנית  החמה מהתנור 
מפזרים מעט קמח תירס או סולת על התבנית לקבלת בצק קריספי
מחלקים את הבצק מניר האפיה לתבנית החמה. 
אופים כ-15-20 דקות עד שהשוליים שזופות והתחתית זהובה. 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4585054
במאמרים, בקטגוריה "מאפים שונים", תת-קטגוריה "פיצה"
23/10/14 00:20
13צפיות

פיצת בזק מקמח כוסמין ברוטב עגבניות מיובשות/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

 
במאמרים, בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:19
15צפיות
סלט כרוב  עשיר וצבעוני/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...
המתכונים נראים ונקראים מעולה - אכניס אותם
21/10/14 23:46
20צפיות
בבוקר גם לפינת המתכון היומי שלי וגם למאמרי הפורום.
 
תודה על המתכונים והתמונות היפות.
 
º
נירה ,יום טוב
22/10/14 06:08
3צפיות
º
יום טוב גם לך
22/10/14 09:03
4צפיות
º
וואו..איזה יופי
22/10/14 16:12
5צפיות
º
כל הכבוד על המתכונים והתמונות המגרות.
22/10/14 19:54
9צפיות
במאמרים בקטגוריה סלטים ורטבים לסלט
23/10/14 00:18
15צפיות
סלט עדשים ובטטה בווינגרט תפוזים/הים רגוע

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...



 
º
עלי גפן- מה אפשר להכין עם עלי גפן חוץ מלמלא אותם
23/10/14 12:12
26צפיות
נדמה לי שראיתי איפוא שהוא מתכון לפשטידה עם עלי גפן
23/10/14 15:20
38צפיות
פשוט שימנו תבנית וריפדו בעלי גפן שטופים שמו שכבה תערובת גבינות עם ביצים (כמו פשטידה) מעל שמו עוד שכבה של עלי גפן ושכבה נוספת של תערובת גבינות, ומעל עוד שכבה של עלי גפן, שימנו מעט את העלים למעלה ואפו בתנור. לא זוכרת איפוא ראיתי את המתכון. תריצי חיפוש בגוגל לפשטידה עם עלי גפן.

בהצלחה!
נירה מ1
23/10/14 15:44
39צפיות
את צודקת.  תחת הכותרת פשטידות גבינה עם עלי גפן  אכן מצאתי 2 מתכונים שנראים לי.
אשתף אתכם אחרי הכנת המתכון.
בתודה הילה
º
העונג כולו שלי
23/10/14 16:11
18צפיות
26/10/14 13:23
25צפיות
 
הכנתי בעבר והתוצאה היתה מרשימה וטעימה.
 
º
תודה אור 1
26/10/14 14:14
7צפיות
עכשיו נזכרתי איפוא ראיתי את זה - ציפי, היכנסי...
הודעה זו מכילה תמונות
27/10/14 10:23
123צפיות
אשמח אם תשימי כאן שוב את המתכון והתמונה שלך כדי שאוכל לשים במאמרי הפורום (ושלהבא לא אשכח איפוא ראיתי את זה).

תודה מראש ויום נעים,
 
"אלמנדה" - צולם ע"י נירהמ1
בוקר טוב נירה ולכולם
הודעה זו מכילה תמונות
28/10/14 10:15
72צפיות
המתכון אינו שלי.
זו הסיבה שהבאתי קישור למקור. זכויות יוצרים את יודעת ...
מצרפת 2 תמונות שאני צילמתי כשהכנתי.
התמונת בקישור שצרפתי מוצלחות יותר
 
יום נעים ומוצלח
נראה מעולה, מכיוון שזה לא מתכון שלך
28/10/14 12:06
26צפיות
אשמור אותו לעצמי, וכשתגיע העונה שבה יימכרו עלי גפן בשוק, אכין.

תודה רבה.
º
or1, הכנתי את הפשטידה שהמלצת ופרסמתי תמונה.
29/10/14 14:25
25צפיות
נירוש שלום ושנה טובה
20/10/14 18:35
45צפיות
סוף סוף הצלחתי להכנס, התגעגעתי מאוד מאוד.
אז שתהיה השנה הכי הכי ונשתמע.
אהה יופי של מרקים  הצגת 7פה
החורף  כבר באויר.
 
ערב טוב, שנה טובה ומועדים לשמחה
20/10/14 23:13
25צפיות
החורף באמת כבר באוויר, אבל עדיין חם.
שמחה שאהבת את המרקים.
וכדי שאוכל לזהות ולזכור אותך להבא, באיזה ניק גלשת כאן בעבר?
הכל בגלל תפוז.....
21/10/14 20:18
26צפיות
נאלצתי לשנות את השם
והסיסמה... למה ככה!!!
פשוט  לא הצלחתי להכנס ולא משנה
מה  שעשיתי אז  שינתי הכל והופ
נכנסתי.
זו אותה גברת רק בשינוי אדרת.
ירושלמית מוכר לך????
בטח שמוכר לי. ברוכה השבה ירושלמית
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 23:00
119צפיות
הייתה פריצה לחשבונות באתר ולכן בוטלו כל הסיסמאות.

שמחה שאת כאן.
 
"גרמית" - צולם ע"י נירהמ1
תודה על הפרח...אהבתי.
22/10/14 19:46
15צפיות
השם שבחרתי הוא שם הרחוב בו התגוררנו בחו"ל.
פרושו בעברית אופק. מקוים  לראות אופק  לבן מלא
בריאות, אושר, שלום ובשורות טובות אמן.
שמחה שאהבת את הפרח, ועל משאלת לבך
22/10/14 22:42
14צפיות
אני אומרת אמן ואמן!
|*| נפתח פורום קצת אחרת |*|
22/10/14 11:20
42צפיות
מי מאיתנו לא מרגיש שונה לפעמים? או מוזר? שקשה לנו להשתלב בחברה.
פורום קצת אחרת נועד לאנשים שמרגישים קצת שונים וחריגים בחברה ורוצים להכיר אנשים שמרגישים כמוהם.

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולייעץ ולהתייעץ, לחבק ולנחם, לשתף בחוויות טובות ובחוויות לא טובות, לחלוק רגשות ופשוט לדבר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
מחפשת רעיונות לסוגי סלטים
19/10/14 21:28
59צפיות
היי לכולם.
אני מחפשת רעיונות לסלטים עבור ארוחת ערב חגיגית
אשמח לרעיונות טעימים ומקוריים..
 
תודה!
תגובה-מקבץ סלטים
19/10/14 21:45
109צפיות
סלטים ורטבים לסלט ממאמרי הפורום
20/10/14 07:35
83צפיות
סלטים ורטבים לסלט
ממאמרי פורום "אוכל חלבי"

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default...

נשמח לשמוע מה הכנת ואיך יצא.
:)
21/10/14 23:03
15צפיות
אני כנראה אכין סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה
וסלט כרוב עם גזר
 
תודה בנות :)
º
מעולה
21/10/14 23:04
7צפיות
Flix
אורניר לתזונה נכונה

תזונה נכונה -המומחיות

בואו לרדת במשקל, יש הוכחות! חייגו לאורניר 073-7581703


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה