לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

מחפשת רעיונות לסוגי סלטים
19/10/14 21:28
56צפיות
היי לכולם.
אני מחפשת רעיונות לסלטים עבור ארוחת ערב חגיגית
אשמח לרעיונות טעימים ומקוריים..
 
תודה!
תגובה-מקבץ סלטים
19/10/14 21:45
107צפיות
סלטים ורטבים לסלט ממאמרי הפורום
20/10/14 07:35
80צפיות
סלטים ורטבים לסלט
ממאמרי פורום "אוכל חלבי"

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/default...

נשמח לשמוע מה הכנת ואיך יצא.
:)
21/10/14 23:03
15צפיות
אני כנראה אכין סלט עגבניות שרי עם כדורי מוצרלה
וסלט כרוב עם גזר
 
תודה בנות :)
º
מעולה
21/10/14 23:04
7צפיות
עוגת שיש פרווה
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:11
279צפיות
עוגת שיש פרווה ספוגית אוורירית טעימה מאוד.
החומרים לתבנית אחת אינגלייש קייק.
מקור המתכון:אילנית12
לתמונות נוספות:
 
כוס מידה סטנדרטית 250 סמ"ק.
חומרים:1 תבנית אינגלייש קייק משומנת.
3 ביצים גדולות מופרדות
1/2 כוס סוכר(1/4 יעבור להקצפת החלבונים)אפשר יותר לנו הספיקה כמות הסוכר.
3 כפות שמן(לא זית)
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
1 כפית גדושה קקאו
1/4 כוס נוזלים אני השתמשתי בסיידר תפוחים אפשר כל מיץ.
1/2 כפית גרידת לימון/תפוז.
הכנה:
שמים בקערת המיקסר את החלבונים ומתחילים להקציף,מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
בינתיים שמים בקערה את החלמונים,הסוכר,השמן,המיץ,הוניל גרידת הלימון ומערבבים היטב
לאחר מכן מוסיפים את בקמח בהדרגה.
מערבבים היטב.
מוסיפים את קציפת הביצים מערבבים שוב.
יוצקים חצי מהחומרים לתבנית.
מוסיפים לקערה עם הבלילה שנותרה את הקקאו מערבבים היטב ויוצקים לתבנית (מעל התערובת הלבנה).
לוקחים מזלג ומערבבים קלות את העיסה.
אופים בחום 170-180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
עוגה קלה וטעימה.
בהצלחה/אילנית12
 
שנה טובה לכולם!
 
תמונות מקניון ממילא בירושלים:
 
 
בוקר אור - איזו יפה. יש במאמרים?
21/10/14 08:25
16צפיות
אם לא, אשמח לשים.
כמו כן, אשים אותה בפינת המתכון היומי שלי.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
בדקתי כעת,אין במאמרים
21/10/14 08:33
12צפיות
יש עוד תמונות בבלוג
תודה
תמונות משוק הכרמל בת"א
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:37
163צפיות
מה שאני רואה כאן זו רק תמונה אחת - אם תרצי שאכניס לקישורים,
21/10/14 09:30
24צפיות
בבקשה, פתחי הודעה חדשה עם עוד כמה תמונות ושימי קישור לשאר.

תודה על התמונה היפה, ותודה מראש על תמונות עתידיות.
יש 4 תמונות ..תראי למטה
21/10/14 11:34
23צפיות
הן מופיעות בקוביות
ככה תפוז סידר אם שמים כמה תמונות
º
עכשיו ראיתי. תודה רבה. אוסיף לקישורים
21/10/14 13:28
9צפיות
המתכון גם בפינת המתכון היומי שלי וגם במאמרים
21/10/14 10:21
33צפיות
בקטגוריה "עוגות פרווה", תת-קטגוריה "עוגות פרווה ספוג". הנה הקישור למתכון:

עוגת שיש פרווה, ספוגית, אוורירית וטעימה מאוד/אילנית12

hhttp://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article...

תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה רבה.
21/10/14 11:35
8צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:24
7צפיות
אילנית כמו תמיד.....
21/10/14 20:13
20צפיות
גם העוגה וגם התמונות
מדברות בשם עצמן...

 
תודה מקסימה! היתה לי תחושת בטן
21/10/14 22:32
16צפיות
שזו את
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet
19/10/14 08:39
49צפיות
סביצ'ה בבית? זה קל! 4 מתכונים/ynet

"אוהבים מנות דג נאות? תתפלאו לגלות שקלי קלות להכין אותן בבית. איציק הראל ("דגים 206") מלמד אתכם לפרוס סשימי סלמון כמו בסושיות, סביצ'ה לוקוס עם זיתים וביצה וגם 2 מנות דגים שהתחפשו: סטייק טרטר, הפעם מטונה אדומה וקרפצ'יו ורדרד מדג אינטיאס..."

הנה הקישור להנאתכם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4557164,00...

תיהנו,
אבי ז"ל היה מכין סביצ'ה בטעמים מעולים
21/10/14 15:27
23צפיות
ואנחנו התענגנו ...עכשיו גם לי מתכונים ואנסה להכין
º
בהצלחה! - ספרי לנו איך יצא
21/10/14 18:22
7צפיות
סביצ'ה
28/10/14 16:46
11צפיות
יש עוד מתכון של סביצ'ה טונה אדומה של גיא קמחי מ'לה בוקה' שנראה לי מעניין (מופיע ב'רסט').
רוב המתכונים נראים די פשוטים, ככה ששווה לנסות
ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
הודעה זו מכילה תמונות
21/10/14 08:36
261צפיות
עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן
תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים) 
1 אינסטנט קפה
1 אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה  ומרטיבים מעט עם האספרסו עם כפית
מקציפים אינסטנט שוקולד לבן שמנת מתוקה וחצי כוס חלב לקצפת יציבה
מורחים בשכבה הראשונה
מניחים ביסקוויטים מרטיבים מעט מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט קפה וחלב לקצפת יציבה
מורחים על השכבה השנייה וכך בהמשך מסיימים עם הקרם שמנת ושוקולד לבן
ממיסים בנפרד שוקולד לבן  וכף שמן עד לתערובת חלקה
ממיסים שוקולד מריר וכף שמן
מזלפים מעל (כמו בתמונה)
עוגה יפהפיה, והפרזנטציה משגעת - אשמח לשים אותה
21/10/14 09:32
26צפיות
גם בפינת המתכון היומי וגם במאמרי הפורום.
תודה על המתכון והתמונה היפה.
º
תודה נירה
21/10/14 15:04
4צפיות
º
העונג כולו שלי
21/10/14 18:22
3צפיות
שמתי את המתכון גם במאמרי הפורום וגם בפינת
21/10/14 10:18
14צפיות
המתכון היומי שלי.

הנה הקישור למתכון במאמרים, בקטגוריה "עוגות", תת-קטגוריה "עוגות ביסקוויטים":

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן/yafchuk1

http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=771&aId=109158

תודה על המתכון והתמונה הנהדרת.
 
º
קלה להכנה, טעימה להפליא, ונראית שגעון. פשוט לטעמי.
21/10/14 20:23
8צפיות
º
21/10/14 23:03
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:54
5צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
בצק פסטה: המדריך המלא להכנת ספגטי, רביולי וגם ניוקי/ynet
19/10/14 08:33
40צפיות

בצק פסטה: המדריך המלא להכנת ספגטי, רביולי וגם ניוקי/ynet

"פסטה זה טוב ויפה, אבל איך מכינים את זה בבית? המדריך המלא להכנת פסטה, ניוקי, רביולי גבינות, ספגטי טבעוני ואפילו דפים של לזניה..."

בקישור מתכונים נהדרים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4491644,00...

תיהנו,
התייעצות לגבי עוגת גבינה
17/10/14 09:43
63צפיות
בוקר טוב,
 
בהכנת עוגת גבינה אפויה, האם יש צורך לפני הכנסת העוגה לחמם את התנור או רק לאחר הכנסתה מחממים אותו?
 
תודה מראש
בוודאי שיש צורך לחמם את התנור. מחממים לפי ההוראות
17/10/14 10:35
31צפיות
במתכון.
 
º
תודה
17/10/14 11:07
7צפיות
º
17/10/14 11:56
3צפיות
ולסיום חג סוכות.....
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 14:28
242צפיות
בהשראת 1מדינת ישראל (מנהלת פורום בישול לילדים מס' 744) הכנתי גם השנה סוכה "אכילה" לנכד שלי.
מחלק מהבצק הכנתי חלה קטנה גם כן לפי העיצוב שלה.
מצרפת כמה תמונות וקישור לסוכה מהשנה שעברה, ראשית הסוכה של שוש.
 
הסוכה שלי מהשנה שעברה כאן:
 
וכמה תמונות מהשנה.
 
רעיה
מקסים - אשים בקישורי הפורום על מנת שבשנה
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 16:18
136צפיות
הבאה מי שירצה יוכל להכין לפי ההוראות של שוש ושלך.

תודה רבה על התמונות המרהיבות.

חג שמח ומועדים לשמחה.
היביסקוס - צולם ע"י נירהמ1
בכיף ו............
הודעה זו מכילה תמונות
16/10/14 19:13
99צפיות
איפה מצאת היביסקוס כל כך יפה?
ובהזדמנות זו - אשים תמונה של סקדוקוס, קניתי לפני הרבה שנים במבצע פקעות קיץ של יודפת (כבר לא מביאים פקעות קיץ לצערי).
והוספתי גם נרינה או קרינדונה (לא סגורה על השם).
השנה הוא קצת השתגע, אבל בכל זאת הסכים לפרוח.
 
רעיה
תמונות נהדרות - ובאשר להיביסקוס, בעירי
16/10/14 21:39
30צפיות
יש היביסקוסים בכל מקום שרק תסתכלי. אני מצלמת אותם המון.
הוכנס לקישורי הפורום לקטגוריה "מאכלי החגים"
16/10/14 16:25
21צפיות
שוב תודה לשוש ולך.
º
עוגת גבינה נאפתה וקוררה. האם ניתן לאפות שוב
16/10/14 09:50
95צפיות
עוגת גבינה שלא נאפתה
16/10/14 10:17
98צפיות
שלום לך אופה יקרה
לפני שנדון בבעיה עצמה ברצוני להציע לך ראשית להתייעץ עם בעלך
איש נבון וחכם
חג שמח
º
לא
16/10/14 11:04
25צפיות
תוספת שמנת מתוקה לעוגת גבינה אפויה קלאסית
15/10/14 15:44
65צפיות
יש מתכון של עוגת גבינה שאני מכינה באופן קבוע, המתכון הוא של הבלוגרית "CooknBake".
 
לאחרונה יצא לי לטעום עוגת גבינה שמנת אפויה של רולדין והוקסמתי...
 
חשבתי להוסיף שמנת מתוקה למתכון...
 
זה המתכון:
 
מצרכים:
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל 
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים הכל ביחד בקערה גדולה
 
מקציפים:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
מכינים קצף נוקשה ומוסיפים אותו לתערובת הגבינה.
 
חשבתי - או להוריד בכמות הגבינה ולהוסיף שמנת 250 מ"ל. 
או להוסיף למתכון 250 מ"ל שמנת מתוקה בלי להוריד מכמות הגבינה...
 
מה דעתכם? העוגה תצליח? זה רעיון טוב? 
אם כן - להוריד מכמות הגבינה או לא? ואם כן - כמה גרם?
 
אני לא רוצה כרגע לנסות מתכון אחר לחלוטין, גם כי אני אוהבת נורא את המתכון הזה וגם בגלל שהוא יחסית הגיוני מבחינת קלוריות ועוגת אחרות נורא שמנות...
לא הייתי משנה מתכון של CooknBake המתכונים שלה מצויינים
15/10/14 21:38
51צפיות
הייתי לוקחת מתכון אחר שעושה שימוש בשמנת חמוצה וממירה במתוקה, אבל לא מתכון שעושה שימוש בגבינות מאוד שמנות (לא 30%), השינוי יעלה בצורה משמעותית את הקלוריות בעוגה.

בהצלחה,
חג שמח ומועדים לשמחה לכל דיירי הפורום וסמוייו
15/10/14 05:26
20צפיות
לאבנה
11/10/14 16:24
36צפיות
הכנתי לאבנה בייתי, עשיתי הכל כמו שצריך ויצא לי לא חמוץ בכלל.
כעת זה עומד בקירור במקרר.
 
יש דרך לשנות את החמיצות בשלב הזה?
ומה יכל להשתבש?
לאבנה שמכינים בבית אף פעם לא יהיה חמוץ כמו זה שקונים
11/10/14 17:13
55צפיות
וזאת בגלל שלמוצר התעשייתי מוסיפים מלח לימון. לדעתי, המוצר הביתי טעים הרבה יותר.

וישנה סיבה נוספת, כל יצרן מכין את היוגורט שלו בחמיצות שונה (היוגורט של תנובה, למשל, חמוץ מזה של שטראוס). אני מכינה מיוגורט בכד, אבל הכנתי גם מדנונה ויצא מצוין, אם כי מתקתק יותר.
ואת מלח הלימון )או לימון? (
11/10/14 17:41
23צפיות
אפשר להוסיף גם בשלב הנוכחי?
אני לא משתמשת במלח לימון - אולי milch יראה
11/10/14 18:09
32צפיות
את שאלתך וישיב (הוא מבין בגבינות).

אני אוהבת את הלאבנה שלי עם חמיצות מתונה.
אבל חמיצות מתונה מרגיש ממש כמו גבינה לבנה
11/10/14 18:24
25צפיות
מה בעצם ההבדל אז?
לדעתי, הלאבנה הביתית חמוצה יותר מאשר
11/10/14 18:31
34צפיות
גבינה לבנה.
לאבנה ביתית
13/10/14 19:57
37צפיות
אנא רשמי את הדרך והחומרים לפיהם הכנת את הלאבנה
לא להוסיף מלח לימון!
לא הוספתי:)
13/10/14 22:58
28צפיות
ניסיתי להוסיף מיץ לימון, כמו שייעצה לי מישהי במסרים כאן(וכמעט הגיעה להדריך אותי כיצד מכינים מאפים מבצק לאכול עם הלאבנה! אני מוקסמת בכל פעם מחדש מהנשים המדהימות שיש כאן).
קניתי יוגורט של 4.5 אחוז(עם הפקק האדום.
לכליטר וחצי של היוגורט הוספתי כחצי מיכל שמנת חמוצה 15%.
רבע כפית מלח.
הגיר נוזלים לילה וחצי. בסוף שמתי על זה משקולת.
 
כתבתי לכם ולאחר מכן מקרר.
 
אז עכשיו זה מובן - מכיוון ששמת שמנת חמוצה טעמה של הלאבנה
14/10/14 06:44
30צפיות
התעדן ונעשה מתקתק יותר ולכן היא דומה יותר לגבינה לבנה. גם עם שמנת חמוצה הגבינהטעימה מאוד.
אני לא שמה שמנת חמוצה ולכן התוצאה אצלי חמוצה יותר.
וחבל שהגולשת נשארה סמויה ולא הדריכה גם אותנו.
טוב, זו כבר הבחירה שלה:)
14/10/14 12:27
23צפיות
אבל גם לי לקח זמן להגיח החוצה ולכתוב:)
º
העיקר שהגחת בסוף
14/10/14 14:28
11צפיות
ברוך שלא עשני אישה...
14/10/14 08:09
41צפיות
לא נורא, טעות נפוצה להניח שרק נשים עוסקות בהכנת אוכל. גדולי המבשלים/שפים הם גברים!
נירה צודקת, מה שהכנת זו גבינה על בסיס יוגורט. אם תוסיפי גם שמנת להקצפה תקבלי מוצר שנקרא "גבינת יוגורט".
לאבנה היא תוצר המשך של יוגורט, על בסיס יוגורט נטו!
בהצלחה!
בוקר אור milch. אתה צודק בהחלט. היום הגברים כבשו
14/10/14 08:26
30צפיות
בסערה את המטבח, והם בשלנים ושפים מופלאים.

גם בביתי הגברים מבשלים, אבל, כנראה מעצלות, הם מעדיפים שאני אבשל.

חג שמח ומועדים לשמחה.
בןקר טוב גם לך
14/10/14 09:08
24צפיות
גם אני מבשל לא מעט בביתנו ולא מחוסר ברירה אלא מבחירה.
שמעתי פעם משפט שיכול להתפרש כשוביניסטי (אם גבר המציא אותו) ויחד עם זאת גם היתולי:
אומרים שנשים מכינות אוכל וגברים מבשלים!
 
milch - היכנס...
14/10/14 09:23
23צפיות
אני נכנסת למטבח משום שאני אוהבת לבשל (ובמיוחד לאפות).
לא ניכנס לשאלה אם זה שוביניסטי או לא, אבל, בביתי, אני מכינה (עושה את הקניות ומכינה את כל החומרים) וגם מבשלת!
ברוך שעשני כרצונו. מה עם הבנת הנקרא?
14/10/14 12:26
28צפיות
אם תשים בצד את רגשות הנחיתות.. תבין שלא כתבתי מאום ממה שפרשת.
אלא כתבתי שיש כאן נשים מדהימות ומופלאות.
אין בעד מה על העזרה
14/10/14 12:36
30צפיות
עם כמויות הידע והנסיון שיש לי בתחומים רבים, רגשי נחיתות זה משהו שלא קשור אלי כלל!
אולי להיפך וטוב לי כך!
תמיד מצחיק אותי שאנשים מצטטים את הברכה מתוך בורות
14/10/14 12:39
29צפיות
עצומה כל כך בלי להבין לחלוטין כמה יופי וכמה זכות, כמה תודה יש בה.
אחחח.
לאבנה...
13/10/14 20:02
29צפיות
ככל שידוע לי לא מוסיפים מלח לימון בתעשיה.
כידוע, את הלבנה מכינים מיוגורט ואת דרגת החמיצות קובעים באמצעות סוג וכמות חיידקי המחמצת ולפ משך האינקובציה.
היוגורט שח שטראוס עדין יותר כיוון שחלק מחיידקי המחמצת מומתים בתהליך היצור.
ממליץ לך להכין יוגורט/לאבנה מיוגורט 4.5% הפשוט של תנובה כמקור לחיידקי מחמצת, הוא אמור להיות הכי נמכר בשוק. לכן, כאשר תאריך פג התוקף הוא 5-7 שבועות, החיידקים הכי פעילים.
º
13/10/14 20:42
3צפיות
מזון לגוף ולנשמה
12/10/14 13:17
101צפיות
ברוכים הנמצאים
מזון יוגי הוא מזון שמיועד לאפשר לגוף איזון ושקט שמאפשרים מודעות רוחנית
זאת דרך בישול שהתפתחה בהודו ויש בה מקום מרכזי מאוד למאכלי חלב
 
כתבתי על כך פוסט בשם "מזון יוגי" ואשמח לשמוע את תגובותיכם
ותודה שאירחתם אותי כאן 
 
טל
מזון צבעוני ויפהפה - תאווה לעיניים
13/10/14 16:41
45צפיות
בטוח שגם טעים. מזון לאנרגיה רוחנית.

ברוך הבא ל"חלבי". הפורום חמים, טעים ומכניס אורחים. אתה מוזמן להישאר.
תודה לך
14/10/14 04:19
12צפיות
המקום אכן מכניס אורחים ונעים לעין וללב
º
תודה לך
14/10/14 06:40
4צפיות
שאלה: פאי ממולא בשוקולד מקקאו
הודעה זו מכילה תמונות
12/10/14 19:35
150צפיות
שהקקאו בושל ולאחר האפיה הפאי בסדר והשוקולד קצת שרוף. אם אני מצליח להוציא את השוקולד הקצת שרוף-נשאר עם פאי אפוי. במה אני יכול למלא אותו ושתצא עוגה שלמה ללא אפיה כמובן. ואם לאפות את המילוי-ואחר כך להכניס במקום הקצת שרוף- איך לאפות ומה לאפות. התבנית 26 עגולה-העוגה [הפאי כבר מחוץ לתבנית]
ערב טוב עמיקם - ברוך הבא ל"חלבי". אם הקלתית אפויה
12/10/14 19:41
43צפיות
כבר ואתה רוצה לרוקן את הפאי ולמלא במלית חדשה, תוכל לעשות זאת עם קרם פטיסייר מעורב בקצפת, או בקרם גבינה עם קצפת.
אפשר גם בפודינג אינסטנט וניל.

בהצלחה,
החלפתי את המלית בפאי ב'עוגת שוקולד במיקרו'
13/10/14 20:53
31צפיות
שמצאתי עם הכתובת הנ"ל. היו לי את החמרים וקערה עגולה [לאורז] במיקרו. עם קוביות שוקולד כבר עשיתי עוגה כזו בעבר. עם קקאו זה זול יותר [כי שוקולד ללא סוכר יקר.]
זו שנשרפה אתמול בישלתי את הקקאו ונראה ששרפתי בעת הבישול כי גם אפיתי וגם זה קצת יותר מדי בתנור כי צבע הפאי יותר מחום בהיר. בסוף הטעם של העודכה מהמיקרו בסדר ואם אצפה בכלל לא יראו כלום.
הפכתי את העוגה על צלחת והפכתי לתוך הפאי.
אני מקפיא את העוגה בפרוסות ואוכל אותה במשך חודש- הכל אגב עם תחליף 'כמו סוכר'. בכל אופן תודה.
º
שמחה שהסתדרת חג שמח ומועדים לשמחה עמיקם
13/10/14 20:56
4צפיות
|*|נפתח פורום האבא החדש|*|
13/10/14 12:27
3צפיות
|*|העולם השתנה, ההורות השתנתה וכיום לאבא תפקיד חשוב ומרכזי בגידול ילדיו.
לכן פתחנו פורום במיוחד בשבילכם האבות (וגם אימהות) את פורום האבא החדש.

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר, לשאול, להתייעץ וגם סתם לפרוק.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה