בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אוכל חלבי!

זה המקום שלכם, אוהבי החלב ומוצריו.
אלה שמזילים ריר למראה (או יותר נכון - לריחה) של גבינה איכותית, אלה שמתמלאים באושר כאשר הם טועמים גבינה חדשה ושנהנים לאכול אוכל חלבי על כל סוגיו וצורותיו.
יש פה מקום להכל, מגבינה לבנה 5% דרך עוגת גבינה מפוארת וכלה בגבינות היוקרתיות ביותר.

הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם לכל מה שתרצו. תרגישו חופשי להעלות מתכונים, מחשבות והגיגים בנוגע לאוכל חלבי, אך יש לשמור על כמה כללים בסיסיים:
נא הקפידו לשרשר הודעותיכם.
יש לשמור על שפה נאותה, כל הודעה הכוללת קללות, ניבולי פה או אאוטינג למיניהם, תימחק.

הפורום הוא בחסות "מחלבות גד" ואנו ניעזר בהם מפעם לפעם בשאלות, מתכונים ועוד דברים מיוחדים.

איז גבינה אתם אוהבים
19/02/14 20:08
246צפיות
 איז גבינה אתם אוהבים
לאכול או לשלב במאפים?
עונה.ונשמח למתכונים עם גבינות
19/02/14 20:11
95צפיות
פרמז'ן
בולגרית
צפתית
קשקבל
ג'אבן-גבינה מלוחה עיראקית
לאחרונה גם  גבינת חלומי
מאפניס גבינה וזיתים
19/02/14 20:16
290צפיות
 מאפניס גבינה וזיתים
מאפניס גבינה וזיתים

פשטידה אישית.

אני הכנתי אישיות.



מקור ותמונה:אילנית12


חומרים:כמות כ15 יח' תבניות של מאפניס

מידת הכוס:250 סמ"ק



2 כוסות קמח לבן בתוספת 2 כפיות אבקת אפיה(כ360 גרם)אפשר להשתמש בקמח תופח

חופן זיתים מגולענים אני השתמשתי בקלמטה אבל אפשר כל סוג גם ירוקים.

250 גבינה פטה,או כל גבינה קשה אחרת

4 ביצים מס'1

1 גביע קטן יוגורט טבעי לבן (150 מ"ל)

3/4 כוס שמן קנולה

קורט פלפל שחור

כ1/4 כפית זעתר טחון (לא חובה)

הכנה:

מנפים קמח,מוסיפים את הזיתים לתוך הקמח ומערבבים.

מוסיפים ביצים,יוגורט,שמן,תבלינים ומערבבים היטב היטב.

מפוררים ביד את הגבינה ומערבבים ערבוב אחד קל בעדינות.

משמנים תבניות מאפניס וממלאים בתערובת.

אופים בחום בינוני 180 מעלות כ25 דקות או עד שהמאפה מזהיב.

מקררים ומשחררים מהתבנית.

אוכלים בטמפרטורת החדר.

אני אוכלת ישר מהמקרר.(בקיץ כמובן)

בהצלחה/אילנית12



איזו גבינה??????????.
19/02/14 20:26
64צפיות
בולגרית
צפתית
גבינת שמנת...
צהובה
פרמזן
ועוד כמה שהשארתי מאחור ביבשת הגדולה...
נראים מעולה - תודה על המתכון והתמונה
19/02/14 20:44
29צפיות
היפה. כשאוכל, אשים אותו בפינת "המתכון היומי שלי".

נירה
אני אוהבת לשלב במאפים את הגבינות הבאות:
19/02/14 20:42
77צפיות
בראש ובראשונה מוצרלה (גם בגוש וגם טרייה); גבינת צ'דר (היא נהדרת במאפים), גבינה בולגרית, גבינת חמד (מאוד עדינה וטעימה, עם מליחות מתונה), וכמובן פרמזן.

לאכול ככה, אני אוהבת גבינה בולגרית, צ'דר, גבינת שמנת שאני מכינה לבד (מוסיפה לה כל מיני טעמים, כמו שום, או בצל ירוק, או בזיליקום אדום, עירית ועוד, וגם תבלינים) ופרמזן כשאני מכינה פסטה.

יופי של סקר.


נירה
מעולה ועם אבטיח אני אוהבת
19/02/14 20:48
26צפיות
גבינה מלוחה או בולגרית או גבינה מלוחה אחרת.
מחכה לקיץ
גם אני אוהבת ככה. טעים גם עם מלון
19/02/14 20:58
22צפיות
וענבים, בתוספת לחם טרי.
מוצרלה שכחתי,את המוצרלה אני מוסיפה
19/02/14 21:50
210צפיות
מוצרלה שכחתי,את המוצרלה אני מוסיפה
לפיצות הביתיות שאני מכינה מדי פעם
היא אכן נהדרת בפיצות ובפשטידות - הרבה
20/02/14 11:08
33צפיות
יותר טעימה ופחות מכבידה מגבינה צהובה.

אגב, "גבינה צהובה" (גבנ"צ) זו המצאה ישראלית. בכל העולם קוראים לה גבינה קשה.
º
20/02/14 12:14
השאלה צריכה להיות איזה גבינה את לא אוהבת ?
22/02/14 19:39
32צפיות
ועל זה אין לי תשובה עוד לא נמצא הגבינה הזו ...
לאחרונה משתמשת הרבה למאפים בפרז'ן , קממבר, צ'דר , גודה  ותום ...
º
"התום" גם מעולה.
22/02/14 20:04
18צפיות
שלום האם הגיוני להוסיף קינואה למרק אפונה?
19/02/14 21:40
53צפיות
למה? לא יודעת, פשוט בא לי... נראה לי יכול להוסיף למרקם סמיך... מה דעתכם?
לסמיכות זה לא יוסיף
19/02/14 22:29
51צפיות
מה שיכול להוסיף סמיכות אלה עדשים כתומות.

אבל קינואה תוסיף למרקם, לטעם וכן לערך התזונתי (חלבון מלא).
תודה! האמת שהייתי חייבת להעמיד את הסיר והוספת
20/02/14 00:16
61צפיות
והוספתי ....לפני התשובה... נראה בסדר. נטעם בשישי...
קינואה... אני
20/02/14 17:53
45צפיות
מוסיפה קבוע כמעט לכל מרק שאני מכינה.
לא הרבה - אולי חצי כוס.


רעיה
בישול הוא יצירה .
22/02/14 19:35
31צפיות
בשלי לפי תחושות הבטן שלך ועם הרבה אהבה . זה תמיד מצליח.
בוקר אור "חלביים" ו"סמויים"
19/02/14 12:29
211צפיות
סלט גזר עם פילטים של תפוז ותותי-שדה - הוכן וצולם ע"י נירהמ1
החלפתי את הניק שלי מנירהמ1 לנירהדמ1, וזאת בשל קשיים להיכנס לפורום בניק הישן.

מי שכתב אלי מסרים לניק הישן, בבקשה כתבו אותם לזה שכאן.


יום נעים וכל טוב,

נירה
תתחדשי עם הניק החדש...
19/02/14 18:17
177צפיות
כלניות.....
וממש מוזר לי, י זה לא המקרה הראשון שאני נתקלת בעובדה שאנשים משנים ניק עקב בעיות כניסה לתפוז.
למזלי - לי זה עוד לא קרה.

ואם לא היית כותבת - לא שמתי לב לתוספת של האות "ד".

רעיה
רעיה תודה - חושבת שברגע שתהיה לי
19/02/14 18:30
65צפיות
סיסמה חדשה אחזור לניק הקודם.

תודה על הפרחים המקסימים.

נירה
נירה....
19/02/14 18:35
151צפיות
נירה....
אני נמצאת כרגע בפורום ניהול בית (1676) ושם יש שרשור שלם על הבעיות שהיו בתפוז.
חלק מהקוראות כותבות שהצליחו להיכנס עם הניק הישן, לאחר שהחליפו ניק וסיסמא.

ככל הנראה אפשר לפנות להנהלת הפורומים ולבקש לחזוק לניק הישן.

רעיה

ועוד כלנית מהגינה
נירוש מה נשמע??
19/02/14 20:30
27צפיות
העיקר שאת  שם מאחורי הניק.
ערב טוב ירושלמית - מה שלומך?
19/02/14 20:37
22צפיות
אני תמיד כאן. מרגישה מצוין. תודה רבה.


נירה
רעיה קראתי היום באינטרנט
19/02/14 20:36
45צפיות
שהאקרים פרצו חשבונות של אלפי גולשים בתפוז והעתיקו משם את הסיסמאות. זו הייתה הסיבה לכך שרבים לא יכלו להיכנס בניקים ובסיסמאות שלהם. הסיסמאות הישנות נחסמו.
עוגת ברבי שוקולד וגם עוגת
19/02/14 07:16
249צפיות
עוגת ברבי שוקולד וגם עוגת
תפוזים "הלו קיטי" ליום הולדת.

את העוגת שוקולד הכנתי לפי המתכון של נירה שויאר

הסברים לגבי העוגת ברבי:

את העוגות של עוגת הברבי הכנתי מ 2 עוגות שוקולד עוגת אחת עגולה בתבנית רגילה או עם חור והשניה בתבנית קוגלוף.

את העוגות הכנתי מעוגת השוקולד הזו שתמיד לא מאכזבת בימי הולדת.

את הבובה עטפתי אותה בנילון נצמד חוץ מהידיים והראש(חבל שתתלכלך בקרם אפשר לאחר מכן להשתמש בה).

הקרם שבחרתי הוא בצבע ורוד הפעם קניתי צבע מאכל ורוד בג`יל.

השתמשתי 4 שמנת מתוקה ו4  פודינג אינסטנט ו2 כוסות חלב קר 200 מ"ל (כוסות חד פעמי הפשוטות)

את הקרם הקצפתי וכמה שניות לפני שסיימתי הוספתי כמה טיפות של הצבע מאכל.

סוכריות גומי בערך 1 ק"ג

מכינים  את העוגות רצוי שיהיו באותו קוטר.אצלי לא היו באותו קוטר נאלצתי לחתוך מסביב כדי להגיע לאותה המידה של התבנית קוגלוף.

שלב א:

העוגה הראשונה  מאחר ולא השתמשתי בתבנית עם חור במאצע הוצאתי ממרכז העוגה בעדינות חלק ממנה עד שנוצר חור_(לאחר שהתקררה)  חציתי אותה לשניים מרחתי קרם בנדיבות שמתי מעל את החצי השני שלה הידקתי היטב בעדינות.

שלב ב:

כעת כדי שנדביק את העוגה השניה שהיא קוגלוף שוב מרחתי קרם וורוד ושמתי את העוגת קוגלוף.

כעת מצפים מסביב על מנת שנדביק את הסוכריות  גומי(למעשה רציתי להדביק מרשמלו בצורות לבבות אבל לא מצאתי)

לאחר הציפוי שמים בעדינות את הסוכריות .שמים את הבובה במרכז אם יש הרבה רווח בחור העוגות  אפשר לזרוק סוכריות בפנים.מכניסים למקרר להתיצבות.

הכי היה חשוב לי שלא רק המראה היה מצויין אלא הטעם של העוגות  והן לא איכזבו.

העוגה השניה היא עוגת תפוזים של דרומית  ומעל שמתי גנאש שוקולד,לאחר שהתייצב במקרר שמתי את הדף.
בהצלחה/אילנית12

 לראות לכל התמונות של העוגות היפות:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...









º
עוגת "הלו קיטי"
19/02/14 07:25
207צפיות
 עוגת "הלו קיטי"
º
מבט מפנים
19/02/14 07:27
175צפיות
 מבט מפנים
העוגה נראית מעולה - אשים אותה מחר
19/02/14 18:31
30צפיות
בפינת "המתכון היומי שלי". תודה על המתכון והתמונות היפות.

נירה
º
תודה רבה.
19/02/14 19:48
3צפיות
º
אילנית נראה נפלא...כל הכבוד!!
19/02/14 20:20
3צפיות
º
תודה מקסימה
19/02/14 20:32
3צפיות
עוגת ברבי שוקולד וגם עוגת
19/02/14 07:17
152צפיות
עוגת ברבי שוקולד וגם עוגת
תפוזים "הלו קיטי" ליום הולדת.

את העוגת שוקולד הכנתי לפי המתכון של נירה שויאר

הסברים לגבי העוגת ברבי:

את העוגות של עוגת הברבי הכנתי מ 2 עוגות שוקולד עוגת אחת עגולה בתבנית רגילה או עם חור והשניה בתבנית קוגלוף.

את העוגות הכנתי מעוגת השוקולד הזו שתמיד לא מאכזבת בימי הולדת.

את הבובה עטפתי אותה בנילון נצמד חוץ מהידיים והראש(חבל שתתלכלך בקרם אפשר לאחר מכן להשתמש בה).

הקרם שבחרתי הוא בצבע ורוד הפעם קניתי צבע מאכל ורוד בג`יל.

השתמשתי 4 שמנת מתוקה ו4  פודינג אינסטנט ו2 כוסות חלב קר 200 מ"ל (כוסות חד פעמי הפשוטות)

את הקרם הקצפתי וכמה שניות לפני שסיימתי הוספתי כמה טיפות של הצבע מאכל.

סוכריות גומי בערך 1 ק"ג

מכינים  את העוגות רצוי שיהיו באותו קוטר.אצלי לא היו באותו קוטר נאלצתי לחתוך מסביב כדי להגיע לאותה המידה של התבנית קוגלוף.

שלב א:

העוגה הראשונה  מאחר ולא השתמשתי בתבנית עם חור במאצע הוצאתי ממרכז העוגה בעדינות חלק ממנה עד שנוצר חור_(לאחר שהתקררה)  חציתי אותה לשניים מרחתי קרם בנדיבות שמתי מעל את החצי השני שלה הידקתי היטב בעדינות.

שלב ב:

כעת כדי שנדביק את העוגה השניה שהיא קוגלוף שוב מרחתי קרם וורוד ושמתי את העוגת קוגלוף.

כעת מצפים מסביב על מנת שנדביק את הסוכריות  גומי(למעשה רציתי להדביק מרשמלו בצורות לבבות אבל לא מצאתי)

לאחר הציפוי שמים בעדינות את הסוכריות .שמים את הבובה במרכז אם יש הרבה רווח בחור העוגות  אפשר לזרוק סוכריות בפנים.מכניסים למקרר להתיצבות.

הכי היה חשוב לי שלא רק המראה היה מצויין אלא הטעם של העוגות  והן לא איכזבו.

העוגה השניה היא עוגת תפוזים של דרומית  ומעל שמתי גנאש שוקולד,לאחר שהתייצב במקרר שמתי את הדף.
בהצלחה/אילנית12

 לראות לכל התמונות של העוגות היפות:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...









בוקר אור "חלביים" ו"סמויים"
16/02/14 07:19
173צפיות
אמנון ותמר - צולם ע"י נירהמ1
מאחלת לכולם שבוע טוב וכל טוב.
מבקשת המלצה מעבד מזון
13/02/14 09:43
56צפיות
שלום,

מה מומלץ? חשוב לי: מגררת עדינה וגם - מכינה הרבה שייקים.

אשמח להצעותכם,

תודה!
מומלץ שיתאים לצרכים שלך
13/02/14 15:36
45צפיות
לשייקים אין צורך במעבד מזון,אלא בבלנדר סטיק


אם בכל זאת את רוצה מעבד מזון אני ממליצה על מג'מיקס הוא אלוף!


חנה  
כמו שחנה כתבה, אפשר ללכת על מג'ימיקס
13/02/14 18:25
53צפיות
אבל, יש כיום כמה וכמה מעבדי מזון טובים, כמו של קנווד, פיליפס ועוד. כדאי לעשות סקר שווקים ולבדוק עם איזה חלקים הם באים, ואם מחירם אכן משתלם.
לשייקים : תבדקי גם בלנדרים עם מנוע טוב.
17/02/14 16:16
28צפיות
של 600 וואט.
ועם מיכל איכותי.
ראי כאן דוגמא:http://www.wallashops.co.il/%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%...
º
אם הקישור לא עובר ,נסי שנית ואז זה יעבור.
17/02/14 16:17
18צפיות
קרם שוקולד לבן
10/02/14 18:41
188צפיות
האם אפשר להכין קרם שוקולד לבן באותו אופן שמכינים שוקולד חום
הכוונה ל 100 גרם שוקולד מריר עם מיכל שמנת מתוקה?
האם זה תופס באותו אופן ל 100 גרם שוקולד לבן?
איזה קטע!!!
11/02/14 12:56
134צפיות
בדיוק נכנסתי לשאול את השאלה הזאת.... :)

מצרפת גם שאלה בקשר למוס שוקולד לבן...אין מכינים?..

תודה!!
תשובה: היחס הוא 2 שוקולד לבן ל-1
11/02/14 18:12
121צפיות
מכל שמנת מתוקה.
מחחמים שמנת עד לסף רתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים שתי חפיסות שוקולד לבן, מערבבים היטב וכשקר מאכסנים בפריזר. לאחר כמה שעות כשהקרם מתקרר היטב אפשר לצפות איתו כמות שהוא, או להקציף.
עזרה-אין לי סוכר/תמצית וניל-זה בעייתי?
09/02/14 16:59
62צפיות
רוצה לעשות טורט כדי לעשות עוגת קצפת ותותים אין לי וניל...זה בעייתי??
הכוונה לסוכר וניל או תמצית וניל?
10/02/14 03:00
35צפיות
מה הכמות שלהם במתכון?
º
לקצפת? אז שימי כף פודינג וניל
10/02/14 08:29
28צפיות
º
"גנבת" לי את המילים מהמקלדת
10/02/14 09:05
14צפיות
שוק' רמלה לוד
08/02/14 09:52
162צפיות
האם מתקיים היום שוק רמלה לוד בעין המפרץ או במקום אחר בצפון?
º
ביג רגבה ימי שני ושבת
08/02/14 20:16
54צפיות
איך להכין לב בקפה? סרטון אנימציה שהכנתי :)
08/02/14 00:02
122צפיות
my coffee :)
http://www.youtube.com/watch?v=cogzzeehYAU&lis...
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
תודה על השיתוף
12/02/14 21:06
18צפיות
המלצות מתכונים ליום הולדת שנה
06/02/14 07:35
131צפיות
היי לכולם
אני חוגגת לקטנה שלי עוד מעט יום הולדת שנה
קצת פרטים על הארוע כדי שתוכלו לעזור לי
אני מתכננת את היום הולדת או בפארק או בבית תלוי במזג האוויר. כמות אנשים סביבות 25 מתוכם כ10 ילדים (הכל בממוצע אולי יותר אולי פחות)
רוב הילדים גיל שנה+-. כארבעה מהם גילאי 6-7
אודה לכם אם תרשמו רעיונות, מה מכינים מבחינת בישול/אפייה/מתוקים/מלוחים... אני מכינה הכל לבד... ככה שצריך שיהיה הרבה אוכל/נשנושים..
מתלבטת אם בנוסף להכל להזמין מגשי פיצה חמים..
איזה אוכל להכין לקנטנים? האם מכינים בכלל? (אני יודעת שאם הייתי הולכת ליום הולדת עם הקטנה שלי הייתי מביאה אוכל מהבית ולא סומכת על כך שיהיה במסיבה... מה גם שהיא רגישה למלא דברים) אבל השאלה אם מצפים?...
אשמח לרעיונות עצות ומה מומלץ לעשות...

שיהיה סופש נעים
ערב טוב - הנה כמה רעיונות
06/02/14 18:24
112צפיות
מגשי פיצה
מאפינס מלוחים/מתוקים
ירקות חתוכים לגפרורים
בורקס
חצאי פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ
משקאות קלים/מים
עוגת יום הולדת בתבנית גדולה
שקיות הפתעות ליום הולדת

ברכות ליום ההולדת
º
תודה רבה
06/02/14 21:10
32צפיות
º
העונג כולו שלי
08/02/14 01:15
23צפיות
אפשר להזמין אותך לקפה? |קפה|
05/02/14 13:09
50צפיות
|*|מה אתם באמת יודעים על הקפה שאתם שותים? ביום רביעי, 5.2, בשעות 19:00-17:00 עמלי מסיקה, דיאטנית קלינית ואפידמיולוגית תזונתית, מגיעה לפורום דיאטות ואורח חיים בריא לעשות לנו סדר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

|*|חלמת שרגע לפני הריקוד הראשון שלכם, שמלת הכלה שלך מתלכלכת מיין אדום? היכנסו לפורום חתונות וספרו לנו על החלומות והסיוטים שלכם הקשורים ביום החתונה ותוכלו לזכות במזרן זוגי ויסקו אורתופדי
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

|*|יום האהבה מתקרב וזו הזדמנות מעולה להתחדש בריח חדש. היכנסו לפורום שיחת נשים וספרו לנו מהו הניחוח הנשי שלכן ותוכלו לזכות בבושם מתנת L'OCCITANE
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
רוצים לעזור לילדיכם?
04/02/14 16:07
33צפיות
|*|מתקשים לראות עד כמה קשה לילדיכם להשתלב בחברה? מחפשים את הדרך הנכונה לעזור?
יעל ברוקנר, פסיכולוגית שיקומית, מתארחת בפורום הורים לילדים ביסודי  היום בין השעות 17:00-19:00 ובאה לענות לשאלותיכם בנושא הפרעה בתקשורת החברתית.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
מישהו יודע איך מכיניפים מטבל גבינה צהוב
31/01/14 13:44
113צפיות
כמו שיש בארהב?..

מגישים אותו עם הנאצוס בסינמה סיטי...

תודה ושבת שלום11
המטבל מקבל את הצבע מגבינת הצ'דר
01/02/14 08:59
109צפיות
או גבינה צהובה אחרת שמוסיפים לו.

הנה מתכון להכנת המטבל, וגם לגוואקמולה, שהיא חלק מהמטבל.

דיפ סלסה - גוואקמולה
מקור המתכון: רותי רוסו, nrg מעריב

החומרים:
מנה אחת של סלסה מוכנה לפי ההוראות (מצורפת למטה – נירה)
מנה אחת של גוואקמולה מוכן לפי ההוראות
200 מ"ל שמנת חמוצה, לא משנה אחוז השומן
150 גר' גבינת צ'דר, גרוייר או גבינה צהובה אחרת מגורדת

הכנה:
- מכיני הסלט/הממרח הזה מתחלקים לכמה אסכולות: ישנם אלו שמאמינים שהוא צריך להיות מעוך ואלו שאוהבים חתיכות, אלו שאוהבים עגבניות בפנים ואלו שלא, אלו שמוסיפים רעיונות יצירתיים ואלו שנדבקים למקור הקלאסי. אבל במתכון הזה אין עגבניות, כי כבר יש בסלסה והוא די צמוד למקור - למעט הלימון שמחליף את הליים, כי קשה להשיג את הפרי הזה בארץ. המרקם, אגב, תלוי בטקסטורה של האבוקדו. אבוקדו קשה יחסית אפשר לקצוץ, ואילו אבוקדו רך יימרח. באופן אישי אני נגד המעיכה אבל לא שופטת לגמרי את תומכי הגישה.
- אפשרות:  ניתן להוסיף שכבה של ריפרייד בינז - ממרח שעועית מקסיקני מטוגן שאותו ניתן להשיג במעדניות ובטרס-פזוס היבואנית, רצועות של פלפל חלפניו כבוש ואפילו טבעות של זיתים שחורים.

גוואקמולה
מקור המתכון: רותי רוסו, nrg מעריב

- מכיני הסלט/הממרח הזה מתחלקים לכמה אסכולות: ישנם אלו שמאמינים שהוא צריך להיות מעוך ואלו שאוהבים חתיכות, אלו שאוהבים עגבניות בפנים ואלו שלא, אלו שמוסיפים רעיונות יצירתיים ואלו שנדבקים למקור הקלאסי. אבל במתכון הזה אין עגבניות, כי כבר יש בסלסה והוא די צמוד למקור - למעט הלימון שמחליף את הליים, כי קשה להשיג את הפרי הזה בארץ. המרקם, אגב, תלוי בטקסטורה של האבוקדו. אבוקדו קשה יחסית אפשר לקצוץ, ואילו אבוקדו רך יימרח. באופן אישי אני נגד המעיכה אבל לא שופטת לגמרי את תומכי הגישה.

החומרים:
2 אבוקדו בשלים
1/4 ‬צרור כוסברה, עלים בלבד
‭1/2‬ בצל סגול, קצוץ
מיץ מחצי לימון
פלפל חריף לפי הטעם
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי
אפשרות: 2 כפות שמן זית

הכנה:
- חותכים את האבוקדו בהתאם למצבו. אם הוא קשה קוצצים. אם הוא רך חותכים אותו לחתיכות גדולות יחסית ומועכים קלות במזלג. אתם רוצים שיישארו גושים! קוצצים את הכוסברה.
- מערבבים את האבוקדו עם הכוסברה, הבצל, שמן הזית ומיץ הלימון. מוסיפים בהדרגה את הפלפל החריף, המלח והפלפל השחור.

תיהני,

תודה רבה אבל זה לא מה שהתכוונתי :)
01/02/14 17:54
67צפיות
אני מתכוונת למטבל שמוכן מגבינה מעובדת (ככה כותבים??)...

הוא מורכב רק מגבניות...בלי ירקות....
אה, הבנתי - יש כזה מטבל מעובד בקופסאות
01/02/14 18:06
74צפיות
ואפשר לקנות אותו מוכן. חפשי דרך גוגל.
נשמע לי מתאים למה שאת מחפשת
07/02/14 16:48
50צפיות
זה דומה...אני אנסה גם להזיג את המוכן בחנות ה
07/02/14 18:09
37צפיות
המקסיקנית בחולון...

תודה!!!!
* אפשר גם -
09/02/14 13:56
35צפיות
לקנות חבילה של Mack & Cheese (ראיתי בסופרים בארץ) - מדובר בחבילה קטנה, מנה אישית או לשני אנשים ככה, של פסטה מהירת הכנה ושקית או שתיים של דמוי אבקת צ'דר.
º
אחלה רעיון!!!!!תודה!
09/02/14 14:27
10צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה