לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

הדפסה עמודים שחלקם מוגדרים לרוחב
11/05/15 10:46
32צפיות
שלום וברכה
יש לי פרוייקט ובו אחד מן העמודים הינו תרשים, עמוד זה מוגדר לרוחב ושאר העמודים לאורך
כאשר אני מדפסי את הפרוייקט, התרשים (מוגדר לרוחב) מודפס הפוך, כלומר כותרת התרשים הינה בצד הפנימי של החוברת
כיצד ניתן (חוץ מאשר להפוך את התרשים על ראשו) לסדר זאת?
בקובץ שהעליתי מסומן נקודה ירוקה בשני העמודים, אני צריך שבהדפסה הנקודות הירוקות יחפפו זו את זו,
בפועל אצלי הנקודה האדומה חופפת לירוקה
מקווה שהייתי ברור
הקפצה
12/05/15 07:44
19צפיות
ה..ק..פ..צ..ה
ותיקון טעות
"אשר אני מדפסי את הפרוייקט, התרשים (מוגדר לרוחב) מודפס הפוך, כלומר כותרת התרשים הינה בצד הפנימי של החוברת"
כותרת התרשים הינה בצידו החיצוני של החוברת, ולא בצידו הפנימי כמוט שאמור להיות.
מה לגבי הדפסה נפרדת של התרשים?
13/05/15 16:22
11צפיות
הרי אתה יכול לסובב עם כיוון השעות את המסמך טרם הדפסה, נכון? אז תדפיס ראשית את כל העמודים של המסמך ללא התרשימים שלרוחב, ואח"כ תסובב את המסמך ותדפיס רק את התרשים.
יותר פשוט זה להדפיס את כל הקובץ ולסובב את
13/05/15 23:52
16צפיות
הדף הסורר,
אולם המרצה מקבל את הקובץ וטוען שזה לא מקצועי,
חשבתי שזה משהו בהגדרה,
כנראה שלא
רשימה נפתחת "דינמית" באקסל
13/05/15 16:29
32צפיות
שלום,
אני מכין קובץ הוצאות, ומעוניין שבאחת העמודות תהיה לי אפשרות בחירה מרשימה לגבי "סוג ההוצאה" (תחבורה/חשבונות/מצרכים וכו'...)
בגיליון אחר אני מעוניין לעשות סיכום חודשי ושנתי לגבי כל אחת מהאפשרויות האלה - עד עכשיו הכל בסדר.

הבעיה: אני מעוניין לאפשר למשתמש (שהוא לא אני) להוסיף "סוגים" משלו ושאלה יתווספו גם לרשימה הנפתחת, וגם לסיכום בגיליון הנוסף.
כרגע הגדרתי טווח של 20 תאים לתוכן הרשימה שרק חלקו מנוצל, אבל כשפותחים את הרשימה מהטבלה רואים את כל "האפשרויות הריקות" - ואני לא מעוניין בזה.
לגבי גיליון הסיכום - אין לי רעיון איך להתחיל לעשות אותו כך שיהיה "דינמי".

אשמח לעזרתכם 
תודה!
º
אפשר, גם, כבתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
13/05/15 16:43
46צפיות
תודה מיכאל, עזרת מאוד!
13/05/15 22:21
23צפיות
יש לך רעיון איך אני מממש את הגיליון הנוסף שציינתי? למעשה אני רוצה לבנות טבלה עם 13 עמודות (לכל חודש + סה"כ) ומספר שורות כמספר האפשרויות ברשימה
º
הרעיון הכי מוצלח וגם יעיל מוצג בהכרזה שבראש דף הפורום.
13/05/15 22:24
20צפיות
אפשר גם ככה
13/05/15 17:44
39צפיות
הגדר את רשימת סוג ההוצאה כ"טבלה"  - (אם זה אקסל 2003 -  הגדר אותה כ"רשימה" ) -  תן לטבלה "שם" -  נניח list
בהגדרת אימות נתונים>הגדרות>מקור  כתוב  list= 
כעת, כל פריט שתוסיף לטבלה-רשימה יתווסף אוטומטית לאימות הנתונים.
 
נ.ב.  -  אפשר להכניס במשבצת המקור ישירות את טווח ה"טבלה"  למשל   
                                                                                       =$H$2:$H$9
 
º
כן, ככה עשיתי אבל זה לא דינמי
13/05/15 21:39
17צפיות
לו היית עושה ככה (כמו שהסברתי) - זה כן היה דינמי
13/05/15 23:21
23צפיות
קרא שוב -  הפעם בעיון - את כל הצבתי.
ואם תמלא אחרי הנחיית מיכאל -  ותצרף את הנסיונות -  יהיה נהדר
איך מעבירים את הציר האנכי באקסל 2013 מימין לשמאל?
13/05/15 21:34
9צפיות
כאמור האופיס הוא 2013 במקור באנגלית עם ערכת תאימות לעברית, והווינדוס 2007.
תודה רבה,
אפשר, גם, ככה . . .
13/05/15 22:00
16צפיות
קליק ימני על 'ציר X' (האופקי) > 'עיצוב ציר' > ביטול הבחירה מ'קטגוריות בסדר הפוך'.
 
º
אין ביטול הבחירה מ'קטגוריות בסדר הפוך'
13/05/15 22:23
8צפיות
º
אאוריקה! מצאתי! תחת 'הוסף רכיב תרשים'
13/05/15 22:27
10צפיות
"ללא מילים" . . .
13/05/15 22:28
20צפיות
איך משתמשים בPIVOT בצורה הבאה? (iyyi)
11/05/15 11:01
44צפיות
שאלתי כאן שאלה לפני כמה זמן ו iyyi יצר בדיוק את מה שחיפשתי
רק מה... כמה שניסיתי לייצר לבד טבלה כזאת, לא הצלחתי
אפשר לקבל הסבר מפורט?
 
 
תודה!
º
תעלי את מה שהגעת אליו ודווחי על גרסת האקסל
12/05/15 07:24
15צפיות
אני עם אקסל 2010
13/05/15 20:09
14צפיות
המקסימום שהצלחתי לייצר זה זה (מצורף)
טקסטבוקס מציג משובש
הודעה זו מכילה תמונות
13/05/15 11:57
34צפיות
שלום רב,
 
פתחתי טקסט בוקס בגיליון וכתבתי את הכתובת "יצחק שדה 130 תל אביב" וזה מציג לי את זה משובש.
 
אני מצרף את קובץ המקור וגם תמונה
 
אקסל 2013 וינדוס 7 
 
תודה מראש
נראה לי שעלית על באג של אקסל.
13/05/15 15:28
23צפיות
גם אצלי בגירסה 2013 מתקבלת אותה תופעה. מעניין אם בגרסאות אחרות של אקסל זה גם קורה.
התופעה היא שאחרי שכותבים ספרות בתוך הטקסט, כל הקלדה של תו אחר כך מציגה אותו כפול עם שיבוש במיקום.
º
גם ב - 2010 וגם ב - 2016 זה קורה
13/05/15 16:15
7צפיות
גם אני הגעתי לאותה מסקנה
13/05/15 16:15
15צפיות
בנתיים פתרון ע .
אז ככה . . .
13/05/15 16:06
28צפיות
לכמה תיבות, כאלו, אתה זקוק ולמה, בדיוקהן משמשות
 
º
שכלול קבצים שונים שיש לי
13/05/15 16:18
15צפיות
האם אתה מבחין בין טקסט מודגש (Bold) ללא מודגש . . .
13/05/15 16:24
21צפיות
ולא - אין לי שום כוונה לחזור על תגובתי הקודמת... אבל אני מוכן לשמוע איך, בדיוק, התיבה/ות משכלל(ו)ת את הקבצים (בעיקר כדי להבין אם הפיתרון שיש לי שווה את המאמץ).
 
 
אוקיי
13/05/15 16:41
25צפיות
לדוגמה בקובץ אחד, יש לי בערך 30 תיבות כאלו, בהתחלה בניתי אותן על יוזרפורם אבל יש בזה משהו מאוד מוגבל, כאשר החלונית פתוחה והזנתי 20 נתונים ואתה פתאום רוצה לבדוק משהו באחד הגיליונות או לסגור את הקובץ ולהמשיך עוד 10 דקות, אתה צריך להתחיל הכול מהתחלה.
אז הלכתי על אסטרטגיה של לבנות על הגיליון עצמו, אבל גם שם יש באגים וחסרונות גדולים (עבורי) שנתקלתי בהם, כמו רשימה נפתחת עלובה ומרגיזה ב (אקסל 13), עבודה בתוך התא עצמו של הזנת מידע והקלדה, ביקורות למידע שמוזן בתאים,  גיליון נעול ולא לחץ = חצים ימינה שמאלה הפוכים ועוד..
 
מסתבר שבכול גישה יש חסרון.
עכשיו זה קצת יותר "אוקיי" . . .
הודעה זו מכילה תמונות
13/05/15 16:54
34צפיות
לא אתייחס לחסרונות, שהזכרת, בעיקר כי הקובץ לא לפני ואינני יכול לבחון את הבעיות.
 
לעניין הטקסט החופף - הפיתרון שאני מכיר הוא להקליד את התו הנסתר 0160 במקום תווי הרווח משני צידי המספר.
 
את ההערכים הנומריים של תו הנ"ל מקלידים ב'פד הספרות' שמימין למקלדת כשמקש ה-ALT לחוץ. 
אתה יכול לסמן את תו הרווח הקיים ולדרוס אותו עם התו הנסתר או להלידו בעת הקלדת כתובת חדשה.

ד"א, תווי הרווח בימין ובשמאל, הכתובת, מיותרים לדעתי. 

כך זה נראה אצלי:
 
מקבלי שכר בארגון - חיפוש ע"פ 2 פרמטרים בטבלת סקר
13/05/15 10:32
31צפיות

אקסל 2010 חלונות 7
אני צריך למצוא ע"פ השכר (לדוגמה C2) והותק בשנים (לדוגמה (B2)  בטבלה הימנית
ולבדוק לאיזו פלח בטבלת סקר שכר מתאים,
כשהשכר קטן או שווה לשכר בטבלת סקר שכר
מלאתי את התוצאות הרצויות ידנית, ללא חישוב.
הסבר לטבלת סקר שכר
25% ממקבלי השכר בשנת ותק ראשונה משתכרים עד 500, 50% משתכרים בשנה הראשונה עד 600, וכן הלאה
 
º
אקסל 2010 חלונות 7
13/05/15 10:37
8צפיות
בדוק את זה
13/05/15 14:56
33צפיות
 =IF(MATCH($C2-0.01,OFFSET($K$2,MATCH($B2,$J$2:$J$5)-1,,,5))=COLUMN()-3,1,"")
גרור עד ל-G9 כמודגם בקובץ המצורף
הוספתי עמודה נוספת עם אפסים בטבלה השמאלית
º
נראה מעולה. תודה
14/05/15 08:04
4צפיות
פונקציית IF באקסל
13/05/15 09:36
24צפיות
אני מנסה לגרום לנוסחא לבדוק לי כמה תנאים , הצלחתי רק שניים והיא מסרבת לקבל יותר
אשמח אם תוכלו לעזור לי
כתבתי את פירוט הבעיה בתוך הקובץ
לא כל כך ברור (לי)
13/05/15 10:47
21צפיות
האם תוכלי להעלות טבלה עם דוגמאות של שעות כניסה והגעה שונות עם התוצאות שאת מצפה לקבל והסבר קצר מדוע חושבה התוצאה כפי שחושבה.
º
הוספתי דוגמאות והסבר יותר מפורט
13/05/15 11:11
12צפיות
תבדקי את זה
13/05/15 12:09
23צפיות
 =IF(D2>=C2,D2-C2,INDEX(G$1:K$1,MATCH(C2,G$1:K$1)+1)-C2+D2-8/24)
כמודגם בקובץ המצורף
ההצעה של מיכאל נותנת בדיוק בדיוק אותה תוצאה...
13/05/15 12:52
29צפיות
וגם אני,  לפי הבנתי המועטה,  הגעתי בדיוק לאותה נוסחה שהציג מיכאל (בלי לראות את שלו...)
ואכן,  לפי כל ההצעות -  בקובץ האחרון של השואלת יש כנראה טעות בתוצאה של השורה האחרונה -  תא E7 -  אלא אם היא הצליחה לבלבל את כולנו...
º
אכן טעיתי בתא E7 זה אמור להיות 0:30
13/05/15 12:55
5צפיות
אכן זאת אותה תשובה. בטעות קראתי רק את הכותרת של הודעת מיכאל
13/05/15 13:37
19צפיות
ולא פתחתי אותה. ביקשתי ממיכאל שימחוק את ההודעה שלי. אבל הוא העדיף להשאיר אותה.
אבל יכול להיות שהיתה בכל זאת תועלת מסוימת בתשובה הכפולה, שכן המסקנה (השגויה) של השואלת מהתשובה של מיכאל הייתה שהוא לא הבין את כוונתה, ואילו התשובה עם הקובץ המצורף ששלחתי זכתה באמירת תודה. אני נוטה לחשוב שללא התגובה הכפולה שלי, זה היה מסתיים באי הבנה ותחושת חמיצות (של השואלת).
למרות הגינויים לקבצים שאני מצרף לתשובות, נראה לי שלשואלים הם מספקים תשובה זמינה יותר שמאפשרת להם ללמוד את הפתרון, בעוד שנדמה לי שצילומי המסך, במיוחד בבעיות מורכבות, עלולים לייאש את השואלים מבכלל להיכנס לעניין.
 
מי שמתייאש ש"יעשן כנסת 6" . . .
13/05/15 13:50
18צפיות
לא ממש הבנתי את הקשר למילה "גינוי" וגם לא ראיתי, בעבר, שמישהו גינה הצמדת קובץ.
 
אני לא מצמיד קובץ משתי סיבות עיקריות:
 
1. אין לי "חשק" לשמור את הקובץ ולאחר מכן למחוק אותו מהדיסק (גם אם קיבולו 1 טרבייט).
 
2. אני בדעה ששואל שיפשיל שרווליו/ישנס מותניו ויקליד את הנוסחה (והצגתי כאן אינספור נוסחאות באורך כפול ומשולש מזו האחרונה) יקבל ערך מוסף, מסוים, על פני מתן קובץ.
 
*** וחשוב לזכור, שזו דעתי בלבד ולכן אינני רשאי לכפות אותה על אף משתתף (שאחרת, ממזמן, הייתי מוחק קבצי פתרונות מוצמדים).
 
תודה רבה!!!!
13/05/15 13:15
14צפיות
אני לא מכירה את הפונקציות MATCH ו - INDEX אבל זה עובד 
תודה רבה על העזרה 
נ.ב. אני ישמח לאיזה פירוט קצר של צורת החישוב בנוסחא שכתבת 
הסיכוי שירדתי לסוף דעתך שואף לאפס . . .
הודעה זו מכילה תמונות
13/05/15 11:11
49צפיות
אבל, מאחר ואני משועמם, לא יזיק אם תבדקי את המוצע בתמונה שלהלן:
 
כנראה של הבנת אותי אז הוספתי את הנוסחה
הודעה זו מכילה תמונות
13/05/15 11:48
35צפיות
הוספתי את הנוסחה שהצלחתי לבדוק בעזרתה רק 2 תנאים ולא את  4 
ואני חייבת 4 תנאים
º
I rest my case . . .
13/05/15 12:31
16צפיות
המדפסת הפסיקה להדפיס מאקסל
13/05/15 10:34
13צפיות
שלום לכם  מדפסת מפסיקה 9 מתוך 10 פעמים להדפיס מאקסל אופיס 10
הדפסות אחרות שלא מאקסל מודפסות כרגיל כולל וורד
מה יכולה להיות הסיבה  תודה
מדוע המדפסת הפסיקה להדפיס מאקסל הדף יוצא חלק
13/05/15 10:18
10צפיות
המדפסת הפסיקה להדפיס מתוך האקסל
יש לי אופיס 10  9 פעמים מתוך 10 לא מדפיסה
הדף יוצא חלק לגמרי

חיים רוזנט
אקסל 2010 עברית בעיית PIVOT
12/05/15 15:05
24צפיות
שלום 
הוספתי שדה מחושב ל PIVOT בשם תאריך ליקוט ( עמודה J)
השדה הזה שווה לעמודת תאריך פחות יום 
לאחר הוספת השדה עיצבתי את התאים כתאריך אבל משום מה מופיעים ערכים לא נכונים בכמבה תאים וגם כשיש לי סכום כולל פיר תעודה מופיעים סימנים 
איך אני מסדרת את זה ? אני רוצה שבכל התאים יופיע תאריך נכון ובסכום הכולל אני רוצה שיהיה ריק .
צירפתי קובץ 
תודה 
אם הבנתי נכון...
13/05/15 07:56
18צפיות
הוספת את התאריך לערכים, ברגע שעשית זאת, אם יש כמה מקטים באותו התאריך, הוא יסכום את כל המופעים של התאריך.
במקרה כזה הייתי מציעה לך הוסיף לנתוני המקור עמודת עזר עם נוסחה פשוטה של התאריך מינוס אחד ולהשתמש בה בשורות.
 
בוקר טוב, אין לי מושג אם השאלה שלי שייכת לכאן ...
13/05/15 07:09
22צפיות
אבל אני אנסה בכל זאת
 
יש לי אתר עם עמוד ASP שמבצע שאילתה של בסיס נתונים מסוג מייקרוסופט אקסס.. זו השאילתה :
 
    sql="select tbl_Subscriptions.* from tbl_Subscriptions "
     i=0
         for each item in request.form
          if ( request.form(item)<>"" and request.form(item)<>"or" and request.form(item)<>"and" and request.form(item)<>"all" and request.form(item)<>"אפס שדות" and request.form(item)<>"הצג מנויים")  then            
                  i=i+1
                if i=1 then
                  sql=sql & " Where tbl_Subscriptions."
                 else
                  sql=sql & " AND tbl_Subscriptions."
                end if
               sql=sql & item &"='" & request.form(item)& "' "
               
            end if
         next
השאילתה עובדת מצויין ונותנת תוצאות ..
 
שאלתי היחידה. אני מעוניין לשמור את התוצאות בקובץ אקסל על המחשב שלי בכונן C
 
למשהו יש מושג ?
 
תודה לעונים 
º
נסה לשאול בפורום בסיסי נתונים
13/05/15 07:49
21צפיות
לאן נעלם הקובץ?
הודעה זו מכילה תמונות
12/05/15 19:14
27צפיות
בשטות של רגע, לחצתי בטעות על אופציה המצ'ב והקובץ נעלם...אפשר עזרה?
לא שייך לאופיס אבל נסה כאן....
12/05/15 19:24
30צפיות
יהיה זה, מן הסתם, קצר יותר להציע לך לחפש ב"גוגל" . . .
12/05/15 19:27
24צפיות
במקום לשאול: "איך זה קשור לנושאים הנדונים בפורום הזה"

חפש אחר: ESET How restore quarantined file
פונקציה IF באקסל
11/05/15 10:34
46צפיות
שלום
כיצד ניתן לבצע באקסל את הבא:
 
A       B      C     D
1               1       2
        3-      6       3
 
אם A-B<0 תחזיר את הערך A-B בסימן - בעמודה C
אם לא תחזיר את הערך לעמודה D
 
תודה לעוזרים
 
 
 
ללא שימוש בvba תצטרך לרשום בעמודה C ובמעודה D פונקציה מתאימה
11/05/15 10:56
37צפיות
עמודה C
 =IF(A1-B1<0,"",A1-B1)
עמודה D
 =IF(A2-B2<0,A2-B2,"")
 
º
גם ככה - הנוסחה אחידה לכל הטווח הצהוב
הודעה זו מכילה תמונות
11/05/15 11:44
65צפיות
זה מתאים לי תודה, אבל
11/05/15 12:03
46צפיות
יש לך אפשרות לרשום את הנוסחא כדי שאוכל לעשות העתק הדבק לאקסל ולא בתמונה, זה ממש יעזור לי.
בנוסף למרות שאני מתאר לעצמי שזה יעבוד מצויין יש אופציה לנוסחא מקוצרת יותר ?
º
הכי טוב זה ללמוד תוך כדי הקלדה !
11/05/15 12:07
21צפיות
LOL אהבתי את התגובה, אך
11/05/15 12:17
38צפיות
עשה טובה תן יד ,  אני בכל מקרה ישחק עם הנוסחא כדי להתאים לצרכים שלי.
º
פשוט הקובץ כבר לא קיים - הלך לבלי שוב !
11/05/15 12:21
23צפיות
הפונקציה שרשמת לא עובדת
הודעה זו מכילה תמונות
12/05/15 14:29
33צפיות
ניסיתי וזה לא מבצע את הנדרש
יש אפשרות לתיקון
קרא היטב היטב את שאלתך המקורית.....
12/05/15 14:42
22צפיות
ה"נדרש" עבור שורה 2 צריך להופיע בתא D2 --אך אינני רואה שום נוסחה בתא D2 
ואם יש לך השגות -  צרף קובץ עם הנסיונות -  לא תמונה  
כלומר שאני אצטרך לרשום את הנוסחא גם תא D2 ?
12/05/15 14:58
24צפיות
אם כן אז זה לא יעיל
אני מרים ידיים !!! - חכה אולי לתשובות אחרות.
12/05/15 15:10
25צפיות
** קראת את שאלתך המקורית וראית את הדוגמא ??? -  היתה שם גם עמודה D - נכון ?
**  הבנת את תשובתי הראשונה בה כתוב במפורש -  "כל הטווח הצהוב !!
אז זה מה שיש לי להציע.
לא צריך להתעצבן, מדובר בדיון חיובי.....
12/05/15 15:15
30צפיות
לא הייתי צריך עזרה אם היה נדרש לשים נוסחא בכל עמודה בנפרד או לעשות זאת עבור רק 4 תאים (בדומה לאחת התשובות כאן)
הפתרון הטוב ביותר הוא שורת קוד בתא אחד שנותנת את הפלט לעמודה שניה ועבור כל התאים בטווח.
זה ממש יעזור לי
מאחר ומדובר רק ב-4 (6) תאים . . .
הודעה זו מכילה תמונות
11/05/15 14:09
70צפיות
אסיט מבטי ולא אתמקד בעובדה שלא טרחת לעיין ולפעול כמתבקש בהכרזה שבראש דף הפורום.

אם תאות 'להסתיר ערכי אפס' (קיימות 3 אפשרויות להסתירם - הראשונה, בכל תאי הגיליון והשתיים האחרות בטווח תאים מוגדר - אבל אותן אני מציג בפני מי שממלא אחר המתבקש) -
תוכל להיעזר בנוסחה המוצעת בתמונה שלהלן.
 
תודה רבה על העזרה ועל הסטת המבט אבל
12/05/15 15:24
30צפיות
הפתרון המוצע הוא נקודתי לא מתאים לטווח תאים
צ'מע, חבוב, וצ'מע טוב . . .
12/05/15 15:49
34צפיות
כששואל מציג שאלה ולא מתנה אותה בשום תנאי מקדים - מציגים לו פתרון פשוט (ורצוי, גם, שיהיה קצר).
 
הפתרונות שקיבלת מתאימים כמו "כפפה ליד" למנח הנתונים שהצגת.
 
אני מוכר, בציבור, כאחד שמקבל 'פריחה' מטיפול/התדיינות בשאלות/תשובות ב"שיטת הסלאמי", ולכן אומר רק זאת - אתה זקוק לקוד מקרו שימלא אחר מבוקשך.
 
בהצלחה
 
*** גילוי נאות - אהבתי את ה'ניק שלך (גם בלי לדעת מה - בדיוק - עומד מאחוריו...)
 
תודה ידידי ואתה צודק, ושוב אבל...
12/05/15 16:21
38צפיות
מצופה מפורום שכזה לפתרונות הרבה יותר יצירתיים ולא פתרון ברמה של כיתה ג'
 
כרגע אני מבין שמי שנתן את התשובה הכי חכמה והכי מדוייקת הוא מגיב מס' 1 -navnad.
 
יש בפורום הזה תותחים רבים ואני מעריך את העזרה שלהם.
 
בקשר לפריחה - יש היום תכשירים טובים בשוק .
 
תודה רבה על העזרה !
 
אני אעשה מאמצים להעלות את הרמה לזו של כיתות ז'-ח'. . .
12/05/15 16:36
48צפיות
בעתיד - כשתשוב עם שאלות נוספות (אולי כי ביתר הפורומים, המתמחים ב'אופיס', הרמה היא של כיתה א') זכור את הציון שהענקת לנו (אין ספק שאני אזכור את ה'ניק' המיוחד שלך).

מעבר לכך - "אמלא פי מים..."
 
תאריך מוצג הפוך בין החודש ליום
10/05/15 14:54
36צפיות
שלום,
כשאני מזין בתא מסויים את המספר 12 ודרך העיצוב תאים מותאם אישית מגדיר mm אני לא מקבל את החודש הרצוי אלא ינואר (במקום דצמבר)
כמו כן כשאני מזין תאריך בתא מסויים ומבקש לעצבו בשם החודש הוא מחזיר לי את היום
מה לא בסדר?
 
אקסל 2010
WIN8.1
 
תודה לעונים,
º
יפה, מאד, הטבלה שהגדרת ב-"WORD" . . .
10/05/15 15:09
34צפיות
צודק רצ"ב האקסל
10/05/15 20:38
30צפיות
חשבתי שצילום המסך יספיק.....
אשמח לעזרה, יש לי כל מיני בעיות עם התאריכים רשמתי זאת בתוך הקובץ 
 
תודה
אחרי '' אימא קוראז' ''. . .
10/05/15 21:45
46צפיות
אם לא תקבל, עד אז, תגובות מועילות...
º
התמונה, שלהלן, מציגה את שלוש האפשרויות המקובלות . . .
הודעה זו מכילה תמונות
10/05/15 23:27
52צפיות
שכחתי להציג את זה הנשען על עיצוב התא . . .
11/05/15 01:02
36צפיות
הר"מ, בעיצוב mmmm, יציג 'דצמבר'.
  =DATE(,12,1)
 
תודה על העזרה - שאלה....
12/05/15 09:09
17צפיות
תודה על העזרה!
בגירסאות קודמות דרך עיצוב תאים מותאם אישית היה פועל גם ללא נוסחא.... למה זה קורה כעת?
איך ניתן להגדיר עיצוב כזה כקבוע בתוך המותאם אישית?
אקסל מציג את מה שאתה מבקש ממנו
12/05/15 13:28
36צפיות
ב-D5 יש את התאריך 12/5/2015
הנוסחה (MONTH(D5= מחזירה את המספר 5.
כשמציגים את המספר 5 כתאריך יופיע התאריך 5/1/1900. אם מציגים זאת פורמט של mmmm הוא מציג את חודש ינואר. שזה אכן חודש התאריך.
מה שאתה צריך לעשות אם אתה לא רוצה להשתמש בנוסחה הוא להציג את התא D5 בפורמט mmmm וזה כבר יהיה בסדר.
אם אתה רוצה להציג זאת בתא נפרד (E5) אז כתוב בו את הנוסחה D5= ועצב אותו בפורמט mmmm
 
הסרת תווים מעמודה
12/05/15 11:05
21צפיות
שלום
אני מעוניינת להסיר את האפסי מצד שמאל של המספר
מאחר שבכל שורה יש מספר אפסים שונה
אשמח לקבל את הנוסחה להסרת התווים
תודה לכל העונים
בברכה, ענת
אפשר ככה...
12/05/15 11:34
28צפיות
  • בחרי את כל עמודה A
  • לשונית "נתונים" > כלי נתונים > טקסט לעמודות > סיום.
ארכיון הודעות
Flix
פורום הדברת מזיקים

מזיקים בבית?בואו לדבר

על זה בפורום הדברת מזיקים היכנסו עכשיו >>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה