לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

º
כיצד כותבים שבר בוורד 2010 ?
11/09/14 07:10
16צפיות
נסה - הוספה > משוואה - ובחר את סוג השבר (פשוט) ...
הודעה זו מכילה תמונות
11/09/14 11:14
28צפיות
ואת סוג המפריד -  אפקי או אלכסוני
º
מאקרו נעלם
11/09/14 08:03
26צפיות
סיכום תאריך בפונקציית SUMIFS
10/09/14 16:20
51צפיות
 
צהריים טובים
אודה אם מישהו יכול לעזור לי במשהו קטן.
יש לי עמודה עם תאריכים ועמודה עם סכומים
אני רוצה שיסכם לי את כל הסכומים שבחודש מסויים עם נוסחה SUMIFS
מצורף אקסל להמחשה.
תודה רבה
º
אפשר, גם, כמוצע בתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
10/09/14 17:29
49צפיות
לא ציינת גרסה
10/09/14 17:37
44צפיות
הנה הצעתי: 
שלש אפשרויות.
או
1 ליצור טבלת ציר, ולהשתמש ב:
כלי טבלת ציר>הוספת ציר זמן . תוכל לבחור כל פעם חודש אחר.  או שנה אחרת . או יום - אם יש לך גרסת 2013.
או
2 להוסיף עמודת עזר D שתחשב את חודש התאריך ונוסחת מערך ( יש לסיים את הקלדתה ב CTRL+SHIFT+ENTER )
ראה הקובץ. ( אפשר להרחיב פתרון זה לטבלה שלמה שתתן את כל האנשים ואת כל הסכומים שלהם לחודש 10 , למשל)
או
3 לחכות לפתרון יותר טוב/קצר.
כמה 'עבירות אקסל' שהן, למעשה, חטא אחד גדול . . .
10/09/14 20:04
39צפיות
1. אני מניח שהמושג: "Hard Coded" אינו חדש לך - היה וכן, בצע חיפוש בפורום.
 
2. היום זה יעקב מחר זה אברהם ומחרתיים, - יצחק.
    לא נהוג להפנות, נוסחה, לתא שנמצא בטווח הנתונים המשמש [הטווח] כקריטריון.
 
3. "10"
    א. עיין סע' 1 לעיל.
    ב. למה בתוך גרשיים

4. בקשר לעמודת עזר - "אמלא פי מים..."
    כבר כעת אבקש שתחסוך ממני את הטענה "אבל הוא ביקש SUMIFS".
    הוא ביקש SUMIFS כי, מן הסתם, השימוש ב-SUMPRODUCT חדש בשבילו.
 
º
תודה רבה. חשבתי שיש דרך קלה יותר..
10/09/14 18:34
19צפיות
אותה גברת בשינוי אדרת....
הודעה זו מכילה תמונות
10/09/14 22:05
30צפיות
אם אתה רוצה ל"הרגיש" את ה-SUM  וה-IF   ......
הנוסחה הינה נוסחת מערך.
הכי פשוט - טבלת ציר
10/09/14 21:03
27צפיות
קיבוץ התאריכים לחודשים (ושנים) הוא אפשרות מובנית בטבלת ציר!
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות לערוך הודעה . . .
07/09/14 19:55
19צפיות
הנה, כאן.
אקסל - השוואת נתונים בין 2 עמודות
10/09/14 18:08
27צפיות
אני משתמש באופיס 2007.
יש לי באקסל  2 עמודות של מספרי טלפון.
אני צריך לבדוק אם הם זהים או לא.
אני צריך לדעת מי מהם לא זהה.
איך לעשות זאת בצורה פשוטה?
בתודה מראש לכל העונים.
עם נוסחה של שווה
10/09/14 18:38
24צפיות
=a2=b2
נסה בעזרת 'עיצוב מותנה' נוסחתי. . .
10/09/14 18:41
28צפיות
העושה שימוש בפונקציה: Countif הבודקת, בעזרת ספירה, אם ערך מעמודה "B קיים בעמודה "A".
 
היה ולא קיים - צבע את התא.
וורד 2013 - הערות שוליים ימין לשמאל
10/09/14 16:15
7צפיות
יש דרך לקבוע שהערות שוליים בוורד 2013 יתחילו באופן קבוע מימין לשמאל ?
 
כעת הן מתחילות שמאל וימין, וכל הערה אני צריך להזיז ידנית.
 
תודה
היעזר במאמר ממאמרי הפורום . . .
10/09/14 17:35
5צפיות
זה שכאן.
שאלה בהעברת נתונים בין מחשבים בתוכנת אקסל 2007
10/09/14 17:24
9צפיות
שלום
ברשותי מחשב מספר 1 עם קובץ אקסל מספר 1, לתוך תא A1 נכנס ערך משתנה כל הזמן דרך DDE SERVER.
אני מעוניין שאם מישהו פותח במחשב מספר 2 קובץ אקסל מספר 2 אז בתוך תא A1 ישתנה הערך כמו במחשב/קובץ מספר 1
וככה גם במחשב 3 וקובץ 3 שיקרא את הנתונים מהמחשב מספר 1.
אפשר גם קריאה כל שניה.
בתודה מראש
|גביע|טקס תפוח הזהב 2014|גביע|
09/09/14 18:51
31צפיות
התאספנו לנו אתמול צוות הנהלת הפורומים בסינמטק תל אביב ביחד עם מבחר המנהלים מכל רחבי הפורומים והאשכולות של הפרדס.
המנהלים המקסימים והמוכשרים, שמשקיעים את כל כולם וליבם בפורומים, הם הליבה של הפרדס. ואחרי שעות, ימים ואפילו שנים של השקעה, רצינו לנצל את ההזדמנות כדי להגיד להם משהו חשוב: תודה!

האירוע התחיל עם אוכל איטלקי, מינגלינג ומפגש מרגש. והמשיך עם הקרנה מיוחדת של סרטון מבית היוצר של הנהלת הפורומים|!| :
http://tinyurl.com/mnkz7yf


בהמשך עוד נהנינו מהופעה מגניבה ומקפיצה של הMagical Mystery Tour עם כל שירי הביטלס האהובים ואוהבים עוד יותר, אבל לא לפני שערכנו כפי מיטב המסורת את טקס תפוח הזהב של שנת 2014|!|



סקרנים לדעת מי היו הזוכים|?|


|*|הפורום המבטיח: מבשלים כשר
הבת המתהוללת

|*|הפורום החברתי: הורים לילדים ביסודי
הפתעות נעימות ו-הפוך עם ראש כפול

|*|הפורום המקצועי: סלולארי
z1george

|*|פורום 24/7: האח הגדול
Maybe Mary ו-תרמוס עם נענע

|*|הפורום לשעות הפנאי: טיולים וחופשות בחו"ל
דניאלה1311

|*|והמנהל הוותיק
OrEl74 (מפורום NBA)
אריה31 (מפורום מצעדים וביקורת מוזיקה)
Aלון (מפורום  BDSM ויחסי שליטה)



|כתר|תודה לכל המנהלים של תפוז על התרומה הנפלאה והיום-יומית שלהם לאתר! |כתר|


מוזמנים לקבל קצת טעימה ממה שהיה לנו, בעזרת התמונות שלנו מהארוע:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4321846
º
למה הלינקים לא לחיצים ???
10/09/14 07:33
13צפיות
º
כי ''הסנדלר הולך יחף'' . . .
10/09/14 08:58
12צפיות
שאלת תם WORD
הודעה זו מכילה תמונות
08/09/14 22:31
41צפיות
אני כבר יושבת חצי שעה ומנסה להוסיף אידקס ל-X בנוסחאה הזאת. אבל כשאני בתוך הנוסחא אז האופציה של להוסיף אינדקס לאות הופך להיות "GRAYED OUT".
ראו תמונה מצורפת. סימנתי עם חץ את האופציה שהופכת להיות לא פעילה ברגע שאני נמצאת בתוך הנוסחאה.
כל עצה תתקבל בברכה!
º
אז, אולי, בעזרת התמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
09/09/14 00:50
45צפיות
מעולה! תודה!!!!!!!!!!!
09/09/14 17:22
20צפיות
עזרת לי מאוד. זה עובד.
הוספת X שעות בזמן (אקסל)
09/09/14 16:55
31צפיות
שלום
 
איך מוסיפים 3 שעות לעמודה של GMT+3?
 
תודה
גם ככה
הודעה זו מכילה תמונות
09/09/14 17:18
35צפיות
אני הוספתי לעמודה A אך להוסיף לעמודה B זה לפי אותו עקרון !
º
תודה
09/09/14 17:28
7צפיות
פודת מאקרו
09/09/14 12:23
44צפיות
כיצד אני מוחק את כל התאריכים ומשאיר ק את התאריך אחרון בעמודה A, מתוך קבוצות שמות בעמודה B (עמודת A ו B מסודרים לפי אב ותאריך)
בדוק את הפקודה, שלהלן, העונה לשאלה כפי שנשאלה . . .
09/09/14 14:56
38צפיות
   Range("A1:A" & Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row - 1).Clear
 
• הדפסת כל הפרטים של זימון פגישות
09/09/14 12:06
20צפיות

אני מדפיסה לתיוק את ההזמנות שאני שולחת לפגישות,
 
הוא לא מדפיס את תאריך השליחה רק את מועד הפגישה
 
יש אפשרות להדפיס גם את הזמן ששלחתי את הזימון ?
 
אופיס 2010
 
תודה
 
איך לסמן מיילים או שולח שלא ייכנס לתקיית JUNK
09/09/14 08:55
11צפיות
באאוטלוק 2010
צילום מסך מOUTLOOK 2013
הודעה זו מכילה תמונות
09/09/14 11:12
11צפיות
אך למיטב זכרוני, זה אותו רעיון.
כנס למכתב.
לחץ על כפתור "זבל"  ובורר האפשרויות ( המשולש הקטן), ובחר את האפשרות שמתאימה לרצונך.
מעבר עמוד באופיס 2010
09/09/14 08:30
13צפיות
שלום,
 
יש לי מסמך מרובה דפים.
כיצד ניתן להגיע לתוצאה שמספור הדפים יחל רק מהעמוד החמישי.
 
את הדפים הראשונים אני צריך לכותרת, תוכן עניינים וכיו"ב.
 
תודתי מראש
בקר במאמרי הפורום בקטגוריה "Word". . .
09/09/14 10:34
12צפיות
הכניסה, לשם, דרך 'כלים ומידע'.
ספירה לפי תנאי
08/09/14 10:59
39צפיות
שלום רב,
אני משתמש בווינדוס 7 אקסל 2010
אני מנסה לבצע ספירה עפ"י תנאי מסויים- אני מנסה לבנות/למצוא פונקציה שתספור את מספר הפעמים בהם נעשה שימוש בקופסא מסויימת כאשר כל פעם שמופיע המספר 1 נעשה איפוס מחדש, לדוגמא בקובץ המצורף בעמודות -G-E הוספתי ספירה ידנית וניתן לראות שקופסא 3 לא נעשה בה שימוש פעם אחת בלבד כי לא הופיע שתי 1 ברצף...
אני מאוד מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה...
 
º
מצטער, אני, לא הבנתי כלום.....
08/09/14 14:19
11צפיות
לא אני מצטער..
08/09/14 14:32
50צפיות
נניח יש קופסא A אפשר לעשות בה לצורך העניין אינסוף שימושים- מצויינים מספר השימושים בקובץ,
הספירה הסופית של השימושים נקבעת עפ"י המספר הגבוה ביותר שאחריו מתחילה הספירה מחדש.
לצורך העניין:
1
2
3
1
מספר השימושים שנעשה בקופסא הוא 3.
1
2
1
מספר השימושים שנעשה בקופסא הוא 2.
1
1
מספר השימושים שנעשה בקופסא הוא 1
 
אני מנסה למצוא נוסחה שתחשב באופן אוטמטי את מספר השימושים...
תודה מראש!!!
את המספר הכי גבוה מוצאים בעזרת הפונקציה: MAX. . .
08/09/14 18:29
26צפיות
ולעתים עושים שימוש, גם, בפונקציה: LARGE.
ידוע אבל לא עונה על הבעיה
08/09/14 18:59
29צפיות
מכיר את שתי הפונקציות אבל לא מנסה למצוא את המספר הגבוה ביותר ובטח לא נותן מענה לסכימת השימושים שזה למעשה המטרה..
בכל זאת תודה ....
ניסיון
09/09/14 08:02
36צפיות
מצ"ב קובץ עם 2 (אוי ואבוי + אוי ואבוי) עמודות עזר.
אם הקובץ קולע למטרתך - אפשר להתעמק ולבדוק אם ניתן לותר לפחות על עמודה אחת.
º
עובד מעולה, אלפי תודות!!
09/09/14 15:54
9צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה