בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

שמאל ימין שמאל
17/07/14 10:27
28צפיות
בוקר טוב,

אקסל 07, וינדוס 7

ישנה בעיה מוזרה, כאשר אני "תוחם" אזור באקסל ומשאיר אותו פתוח לעבודה (כאשר שאר הגיליון לנעול דרך xlUnlockedCells) , אם נשתמש בחצים ימינה שמאלה שבמקלדת הם יזוזו הפוך - כלומר חץ ימינה יזיז אותנו שמאלה וחץ שמאלה יזיז אותנו ימינה.


מצורף קובץ, כנסו לאזור המסומן ותזוזו עם החצים ימינה שמאלה.

כיצד ניתן לטפל בבעיה מסוג זה ?

תודה !!
3 אפשרויות מקובלות . . .
17/07/14 10:44
41צפיות
1. להפוך לפליט ולהגר לארה"ב - שם עובדים על גיליונות במנח 'משמאל לימין'.

2. להשתמש בחיצים: מעלה/מטה ובמקש ה'טאב' עם/בלי Shift.

3. בעזרת מקרואים - להפוך את כיווני החיצים, כשהסמן נמצא בטווח האפור, - משהו שלא הייתי מציע לעשות.
3 תשובות מנומסות
17/07/14 11:23
35צפיות
1. לא עוזב את ארצנו הקדושה גם אם יזרקו פה טיל גרעיני שיצמיח לי זנב מהקרינה. ככתוב "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"

2.

3. מדוע לא ממליץ ?


מיכאל, מה לגבי אפשרות רביעית - שאתה בתור MVP תסכם את כל ה"באגונים" שאנחנו מוצאים במהלך השנים (אצלי זה במהלך החודש האחרון כבר השלישי) ותשלח למיקרוסופט בכדי שבגרסת 2016 אולי תהינה שיפורים.
אז ככה . . .
17/07/14 11:50
32צפיות
4. לאור התעלמות מוחלטת [עפ"י מבחן התוצאה] מהמידע לגבי "באגים", ששלחתי להם לפני שנה וחצי, אני לא שולח יותר כלום.
   מי שלא זורק ז*ן על משתמשי גרסאות מימין לשמאל - לא יקבל יותר את התייחסותי.

3. לא ממליץ - כי זה משנה את מיפוי מקשי החצים ואם משהו ישתבש בהחזרת המיפוי לקדמותו - תישאר "עם המכנסיים למטה..."

2. זה בכלל לא נורא - כשמתרגלים.
לגבי 4
17/07/14 13:33
29צפיות
בהחלט צודק, מספיק לשמוע אותך ולהבין מדוע הגרף של מיקרוסופט בבורסה ב 14 שנה האחרונות נראה כמו שהוא נראה.


גבי פתרון, מצאתי משהו ש"מתחלק לי בגרון" יותר טוב מאשר TAB
|הקוד|
Private Sub Workbook_Open()
Application.MoveAfterReturnDirection = xlToRight
End Sub

Private Sub Workbook_Deactivate()
Application.MoveAfterReturnDirection = xlDown
End Sub

|סקוד|
º
אני את שלי אמרתי בקשר ל-VBA . . .
17/07/14 14:09
11צפיות
באותו הקשר של סעיף 4
17/07/14 15:44
12צפיות
שאלה במייקרוסופט אאוטלוק
17/07/14 15:01
30צפיות
אתמול עשו לי שינוי( כנראה הגדרת מייל חדש) מנטוויז'ן( השתלטו על המחשב ועשו מה שעשו).
מאז אני לא מקבל התראות על הגעת מיילים . רק כאשר אני נכנס לאאוטלוק נשלפים המיילים , אין לי התראות קודמות שנכנס מייל ( מה שהיה קודם , היתה מופיעה חלונית על המחשב ומודיעה לי על המייל שנכנס).
מיותר לציין שהנציג של נטוויז'ן לא מוכן להודות שהוא זה שקלקל את העניין ואינו מוכן לעזור לי לסדר את הדברים כפי שהיו קודם.
מישהו יכול לעזור בהגדרות הנחוצות לענייין ( וורד 2010).
תודה מראש
º
שלחתי לך מסר אישי . . .
17/07/14 15:21
15צפיות
גלריה של מספרי עמוד בוורד 2007
17/07/14 14:00
6צפיות
שלום רב,
כשאני רוצה להוסיף מספרי עמוד, לא נפתחת לי הגלריה של האפשרויות.
אני לוחצת על הוספה, מספר עמוד - מצד שמאל אמורים להיפתח הגלריה עם האפשרויות השונות, אבל כלום לא קורה.
האם התוכנה לא תקינה?.
יש לי מספר קבצים שניזוקו יש סיכוי להציל משהו?
17/07/14 13:39
17צפיות
אני כבר לא מצליח לפתוח אותם.. בשונה מהקובץ לדוגמה רוב הקבצים מופיעים עם הסיומת tmp. ולא ניתן להוסיף אותם להודעה.
צרפתי קובץ לדוגמה-->

office 2013
windows 7
מחיקת אנטר בתוך תא
17/07/14 11:02
23צפיות
שלום לכולם
האם קיימת נוסחא שמאפשרת למחוק אנטר בתוך תא?
מצב קיים:
משה
כהן

מצב רצוי:
משה כהן

כאשר מדובר על תא בודד אפשר למחוק ידנית, אך הבעיה שישנם תאים רבים שיש בהם את זה.

תודה רבה!
אז ככה . . .
17/07/14 11:53
27צפיות
1. ההכרזה שבראש דף הפורום מיועדת גם לך....

2. זה לא 'אנטר' - זה: ALT+ENTER.

3. שמן את התא(ים) ובטל את ההחלה: 'גלישת טקסט'.
|תו| פורומים חדשים בתפוז |תו|
17/07/14 11:22
4צפיות
|קדימה| אנו שמחים לבשר על חידוש פתיחתו של פורום אוונסנס ואיימי לי|!|  בימים אלה איימי לי עובדת על מוזיקה חדשה.
בואו להתעדכן בכל מה שחדש אצל הלהקה הגוטית - רוקטיסטית>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| לפני יומיים היא צייצה בטוויטר ציוץ שהצליח לעצבן רבים, אבל עדיין אנחנו אוהבים לשמוע את המוזיקה שלה בבית, בנסיעות באוטו ובמסיבות
היכנסו עכשיו לפורום ריאהנה |!|

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| מכוכבת ילדים לילדה פרועה, אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה בשנה האחרונה בכל ערוץ אפשרי. ולכן פתחנו לכם את פורום מיילי סיירוס
בפורום תמצאו את כל החדשות והעדכונים החמים על מיילי ומי יודע אולי נצליח להביא אותה להופעה בארץ.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה| אנחנו מזמינים אתכם להיכנס כבר עכשיו לפורום של הראפרית המובילה ניקי מינאז'. ניקי עובדת בימים אלה על אלבום חדש ומשתפת פעולה כמעט עם כל אמן אפשרי!
בואו להתעדכן בכל הלהיטים שלה עכשיו בפורום>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
  

|קדימה| היא התחילה את דרכה בסרט "קאמפ רוק" והיום היא אחת הכוכבות הגדולות בארה"ב. עם אלבום חדש והשתתפות בסדרה המצליחה "גלי" האם היא בדרך אלינו?
בואו לדבר על זה בפורום של זמרת הפופ והשחקנית דמי לובאטו.

היכנסו לפורום כבר עכשיו >>
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
תאריך רץ בוורד 2007
16/07/14 15:21
59צפיות
שלום מומחים יקרים,
אני צריכה שבשורה ראשונה יופיע התאריך שך היום (מתעדכן)
ובחמש שורות הבות יופי תאריך ברצף
למשל:
שורה ראשונה 16.7.14
שורה שניה 17.7.14
שורה שלישית 18.7.14  וכן הלאה
ולמחרת:
שורה ראשונה 17.7.14
שורה שניה 18.7.14
שורה שלישית 19.7.14   וכן הלאה
האם זה אפשרי?   תודה
*
16/07/14 15:23
23צפיות
* של היום   * הבאות  סליחה על הטעויות (:
º
אפשר, גם, כבתמונה המצ"ב . . .
16/07/14 15:49
39צפיות
אפשר, גם, כבתמונה המצ"ב . . .
º
איך זה מתיישב עם זה ??
16/07/14 17:01
33צפיות
איך זה מתיישב עם זה  ??
"מחילה, מחילה" . . .
16/07/14 17:43
46צפיות
[או במילים אחרות: "עכשיו אני מבין מדוע לא הצגת פיתרון"].

ולשואלת:

היעזרי במוסבר בקישור הזה [שימוש בקודי שדה]: http://wordfaqs.mvps.org/DateFields.htm
ספרתי, מיקי
16/07/14 18:02
45צפיות
נתת לה ( ע"י הקישור ) חמישית פתרון.
היא רוצה תאריך ועוד 4 שורות של 4 תאריכים עוקבים.
דבר שמחייב או MACRO או עבודה עם קודי שדה בשילוב קוד FORMULA.
מחכה שהיא תענה על שתי שאלותי.
אני אוהב את ניסיונותיך להיות ציני . . .
16/07/14 18:46
38צפיות
חשוב שתדע ש-MS עובדים על מבחני קבלה ל- Cynical MVP  .

היא כתבה: "אני צריכה שבשורה ראשונה יופיע התאריך של היום (מתעדכן) ובחמש שורות הבאות יופי תאריך ברצף...,

אז, כמה זה 1 + 5
בלי ציניות
16/07/14 19:12
39צפיות
לדעתך, זה גם מסביר את "ולמחרת"?
כמובן . . .
16/07/14 20:30
38צפיות
אני קורא מה ששואלים ו"משתדל", גם, להבין...

היא כתבה במפורש:

שורה ראשונה 16.7.14 וכו'...
ולמחרת:
שורה ראשונה 17.7.14 וכו'...

כלל לא חשוב, לי, אם מדבר בתבנית או שהיא מעוניינת לדרוס את המסמך של אתמול.

היה והיא מעוניינת לשמור את המסמכים הקודמים - אזי, ברגע שתפתח את המסמך של אתמול כל שנשאר לה הוא לשמור אותו תחת שם חדש [רצוי שהשם יכיל את תאריך היום].

אין שום בעיה לכתוב מקרו שיריץ 'שמירה בשם' - כשהשם מכיל את תאריך היום + טקסט חופשי [אם נדרש].
"ולמחרת" ?
16/07/14 17:55
31צפיות
1 מדובר בתבנית למכתבים?
2 כשפותחים את אותו המסמך?

אז ככה . . .
16/07/14 19:14
43צפיות
אז ככה . . .
העיקרון מוצג במקרו שבתמונה המצ"ב.

יצאתי מנק' הנחה שזו הטבלה הראשונה במסמך והיא בת עמודה אחת ו-6 תאים.

את המקרו - כפי שמוצג - יש להריץ, אחת ליום, ידנית.

אין שום בעיה להפוך אותו ל'מקרו אירוע' שיורץ, אוטומטית, בעת פתיחת המסמך.
תודה לכם
17/07/14 06:48
21צפיות
שיהיה לכם יום נפלא
פקודת VBA לבדיקת התאמת טקסט לתא
15/07/14 12:23
39צפיות
שלום רב,

האם ישנה פקודת VBA שבודקת אם טקסט/מספר/תאריך יצא מגבולות התא ? בין אם הוא מחזיר #######  או בין אם חלק מהטקסט בורח "ויזואלית" לתא הבא או כל וריאציה אחרת של טקסט שלא נמצא בשלמותו בתא ?

המטרה לכתוב שורת קוד כזו :

|הקוד|
if __________ = true then
     ShrinkToFit = True
end if
|סקוד|

תודה
מה רע ב-AutoFit על כל העמודה. . .
15/07/14 13:26
29צפיות
שהרי אינך יכול להתאים רק תא בודד...
אתה צודק, בדרך כלל
15/07/14 13:51
40צפיות
מה שעושים זה להתאים את רוחב העמודה לטקסט, רק שבמקרה הזה אני רוצה להתאים את הטקסט לרוחב העמודה, מאחר ורוחב העמודה חייב להישאר קבוע.

פקודת ShrinkToFit פשוט מעולה עבורי, רק שאני רוצה להפעיל אותה רק שצריך כלומר שאני יוצר מגבולות התא.

חיפשתי בגוגל פקודה שתחזיר לי אם הטקסט יצא מגבולות התא אבל לא מצאתי משהו וכשלא מוצאים בגוגל, באים למיכאל :)
אין לי 'מושג ירוק' מה אתה רוצה . . .
15/07/14 15:03
35צפיות
וזו הפעם האחרונה שאני מגיב לשאלותיך - בהן לא תפעל כמתבקש בהכרזה שבראש דף הפורום - גם אם לא נראה לך שיש צורך בכך.
כרצונך.
16/07/14 17:28
22צפיות
בתא A1 ישנו טקסט שמחזיר #### מאחר ואין לו מקום.

שאלתי היא -->> האם ישנה פקודת VBA שבודקת האם כל הטקסט שבתא A1 מוצג בתא או שאין לו מקום ומחזירה למשל TRUE / FALSE במידה והוא נכנס או לא נכנס לתא ?

תודה !!
אז ככה
15/07/14 16:29
32צפיות
את העיצוב ShrinkToFit  אפשר להפעיל על תא או טווח באופן קבוע ואין כל צורך לבדוק אם הטקסט יוצא מגבולות התא. (או ידנית או ע"י מקרו)

אקסל מפעיל את הפקודה אוטומטית רק כאשר יש צורך בכך!

לא רק זאת  - אם   בשלב מסוים הורדת אותיות מן התא  (שאותו עיצבת או ידנית או ע"י מקרו ל"כווץ להתאמה") -  אקסל מגדיל את הטקסט חזרה לפי הצורך !
תודה U333 אבל
16/07/14 17:23
16צפיות
שאלתי בבסיסה הייתה האם ישנה פקודה שבודקת "האם הטקסט יצא מגבולות התא"

זוהי שאלה בוליאנית אם אינני טועה

את נושא ה  ShrinkToFit   הכנסתי "על הדרך", אבל לא היא, "מה שהשואל ביקש".

שוב, כמו תמיד, המון תודה בכלל על הניסיון לעזור.
תיאוריה
16/07/14 21:20
18צפיות
אני לא מול מחשב, ולכן תשובה תיאורטית:
קרא את רוחב העמודה למשתנה
בצע התאמה אוטומטית, קרא שוב את רוחב העמודה:
תוכל להפעיל התניות על היחס בין המספרים - אם השני גדול מהראשון הטקסט לא נכנס במקור.
תוכל בקלות לבחור איזה רוחב לקבוע לעמודה: לחזור למקורי או להשאיר את החדש.
גם אני חשבתי בכוון זה אך הבעיה היא:
16/07/14 21:47
22צפיות
כאשר אתה עושה "התאמה אוטומטית" ע"י VBA -  הפקודה מוצאת את התא הרחב ביותר בעמודה ולפיו מתאימה את כל העמודה.

אבל השואל רוצה בדיקה של תא ספציפי בודד !
**  נניח שרוחב עמודה  A  הוא 8
**  נניח שבתא A1 יש 2 אותיות.  אך בתא A100  יש 25 אותיות
**  ונניח שאני רוצה לבדוק אם בתא A1 יש חריגה ברוחב  -  כמובן שאין ! - אך ההתאמה האוטומטית תרחיב את עמודה A לפי תא A100.

לדעתי איפוא - לא ניתן לביצוע -  לפחות לא בפשטות כזו. אולי ע"י מקרו הרבה יותר מורכב ?
אפשר להעתיק את התא לעמודה ריקה...
16/07/14 23:01
37צפיות
אפשר להעתיק את התא לעמודה ריקה...
ואז לעשות את התרגיל הזה, בסוף אפשר למחוק את התא שאליו בוצעה ההעתקה.
בצילום המסך יש מקרו שכותב בתא ליד התא המבוקש את רוחב התא ובתא שלידו את רוחב הטקסט.
המקרו הוא בסיס ליישום הרעיון של זיו98 וכמובן שאפשר להתאים אותו לצורך.
אכן - זה בדיוק מה שעשיתי
16/07/14 23:12
24צפיות
ועדיין איני יודע בשביל מה זה טוב ?
º
הכוונה לשאלה המקורית ולא להצעתך !
16/07/14 23:22
7צפיות
אהבתי את כיוון החשיבה שלך
17/07/14 01:28
17צפיות
למרות שהחברים פה טוענים שזה לא יעבוד - חייב לציין שלא חשבתי על פתרון מסוג זה.

מדהים אותי שבחודש האחרון זה החסרון השני שאני נתקל באקסל של ״העדר״ פקודת קוד קצרה שהייתה יכולה לפתור את הסוגיה בקלות.

לא נורא, נחיה עם זה, שזה יהיה הצרות שלי.

תודה לכולם.
הוספת קובץ PDF למסמך וורד
16/07/14 17:14
13צפיות
היי לכולם,

אני מנסה להוסיף קובץ PDF למסמך וורד - הצלחתי להוסיף אייקון שמקשר אותי למסמך, אבל האם יש אפשרות שאוכל לקשר את הקובץ PDF לטקסט עצמו?

כלומר, לכתוב - לקריאת המאמר לחצו כאן ובמילה 'כאן' יהיה אפשר לפתוח את הקובץ?

תודה לכל העונים
לא בטוח שאני מבין את השאלה/בעיה
16/07/14 23:50
7צפיות
בקובץ 'וורד' הקלד את המילה 'כאן' (ללא הגרשיים).
'הוספה' > 'היפר קישור' > נווט אל קובץ ה- PDF > אישור.
הערה:
לא ציינת את גרסת האופיס שברשותך (הקפד לציין זאת בכל פניה לפורום מחשבים כלשהו), ואם אינך מוצא את 'הוספה' > 'היפר קישור' - הקש על צירוף המקשים Ctrl+K.
כותרת צידי בוורד
16/07/14 21:17
13צפיות
האם ניתן לערוך כותרת בצד בנוסף (או בנפרד) לכותרת עליונה  ותחתונה ב-וורד?
העיקרון, המאד כללי, מוסבר להלן . . .
16/07/14 21:36
11צפיות
עליך להכניס תמונת לוגו/טקסט אל תוך 'תיבת טקסט' – כך שניתן יהיה לסובב אותה ב- 90 מעלות כדי שתהיה "מאורכת".

וכעת, כשהתמונה שמורה במחשב:

א. גש לתפריט 'תצוגה' > 'כותרת עליונה/תחתונה' וכשמסגרת הכותרות מוצגת, הוסף 'תיבת טקסט' [מסרגל 'ציור'] > מתח אותה לאורך השול השמאלי > קליק ימני(!) על מסגרת 'תיבת הטקסט' > 'עיצוב תיבת טקסט...'

ב. בחלונית הנגללת 'צבע', שבמקטע 'מילוי' >  בחר ב'אפקטי מילוי' > עבור ללשונית 'תמונה' > לחץ על 'בחירת תמונה...' > נווט לתיקיה בה שמרת את תמונת הלוגו > 'אישור'.

ג. בחלונית הנגללת 'צבע', שבמקטע 'קו', בחר באפשרות 'ללא קו' > 'אישור'.

ד. סגור את סרגל ה'כותרות'.
קובץ NK2
16/07/14 13:47
20צפיות
שלום לכולם
יש לנו בחברה משתמש שעבד עם ווינדוס XP ואופיס 2010, העברתי אותו למחשב עם מערכת הפעלה XP ואופיס 2003.
רציתי לדעת איך אני משיג את הקובץ NK2 בכדי להעביר לו את כל הכתובות של המייל?

תודה לכל המשיבים.
אוטלוק 2010 לא עובד עם nk2
16/07/14 21:24
10צפיות
אנשי הקשר המוצעים נמצאים בתיקיה בשם זה תחת אנשי קשר
מבקשת עזרה בנוסחה באקסל
16/07/14 13:51
25צפיות
היי,
אודה על עזרתכם, יש לי הפרש באחד הטורים וזה כנראה מנוסחה לא מספיק מתוחכמת.
ההפרש מופיע בקובץ המצורף – בגליון השמאלי בשם 30.6 V-H  (מודגש בצהוב)
בתא מספר 172H.
בטור H  אני בעצם מנסה לשלוף את כל הנתונים המספריים שבטור L  מגליון  12.30.2013 h.
אך נראה שלא כל הנתונים הגיעו, מאחר וסך טור L   הנ"ל הוא אפס ולכן לא צריך להיות הפרש בתא מספר 172H.
בשורות 151-169 בגליון 30.6 V-H הוספתי את הסכומים מגליון 201.12.31 h  שמספרי החשבון שלהם לא הופיע  בגליון זה 30.6 V-H שזה בעצם כל הסכומים מטור L  אשר הופיע בטור M  בשורה שלהם A/N#.


*אקסל 2010
אני, מכל הסיפור הזה, לא הבנתי מה את רוצה ?
16/07/14 14:41
24צפיות
נסי להסביר מה את צריכה לקבל -  ורצוי באופן ברור.

**  למשל -  הנוסחה בעמודה H בקובץ היעד אינה אחידה !  (החל מתא H148 והלאה !

**   מה זה נקרא :  "לא כל הנתונים הגיעו " ????????
תודה על ההתיחסות :) להלן הסבר
16/07/14 15:22
23צפיות
מה שאני צריכה זה:
שבטור H  שבגליון 30.6 V-H  יחזרו הסכומים מטור L  שבגליון 2013.12.31 h בהתאם למספר החשבון שמופיע בטור A  שבגליון 30.6 V-H. ובהתאם למספר החשבון המופיע בטור M  בגליון 2013.12.31H   (כלומר, צריך להתאים מספרי חשבון בשני הגליונות ולהחזיר סכומים לטור H  לפי מספר החשבון המתאים).  
אבל, ישנם מספרי חשבון שמופיעים בטור  M  בגליון 2013.12.31 H  אך לא מופיעים בטור A  של גליון 30.6V-H .  את הסכומים הללו צריך גם כן להוסיף לטור H  שבגליון 30.6H.
אם מסכמים את טור L  בגליון 2013.12.31H  מקבלים תוצאה אפס.
כך צריך להיות גם בטור H  שבגליון 30.6H-V

הנוסחה החל משורה H148 לא אחידה כי היא לא אידאלית – היא לא מחזירה סכומים כאשר מספר החשבון שמופיע בטור M  בגליון 2013.12.31H  לא מופיע בגליון זה (30.6V-H). אז ביצעתי את החיפוש אחר סכומים אלו בצורה שונה (עי סינון בחרתי  את כל ה N/A שהופיעו בטור M  שבגליון 2013.12.31H ולקחתי את כל הסכומים התואמים שבטור L  בהתאם). עשיתי על זה טבלת ציר כך שהוא יקח סכומי סך הכל לכל חשבון וחשבון (ראה טבלה בגליון 2013.12.31H  בתאים N457 עד O477). את הטבלה הזו הדבקתי לגליון 30.6H-V   החל משורה H148.
מקוה שהפעם זה ברור יותר.
תיקון טעות
16/07/14 19:06
12צפיות
אם למישהו עדיין יש סבלנות בשבילי...
היכן שרשמתי טור M התכוונתי לטור K - שם מופיע מספר החשבון (בגליון 2013.12.31H).
טור M - שימש אותי רק לקבלת ה N/A

WORD 2010 / 2013 - אשף המתמטיקה
16/07/14 18:18
13צפיות
שלום,

אני עובד הרבה עם אשף המתמטיקה של ה-WORD, כאשר עד לאחרונה עבדתי עם אופיס 2003 ועקב קניית מחשב חדש עברתי לאופיס 2013 (שהוא זהה מבחינת אשף המתמטיקה גם לאופיס 2010).

1. כיצד משנים את הפריסת נוסחאות (כמו למשל שאני יכול לשחק עם הפריסה של תמונה - מאחורי הטקסט, ריבוע ועוד)? באופיס 2003 יכולתי בקלות לעשות זאת, כפי שעושים עם תמונה (מקש ימני), אבל כאן אני לא מצליח...

2. כיצד יורדים שורה בנוסחא? באופיס 2003 פשוט לחצתי אנטר והייתי יורד שורה, אבל באופיס החדשים לחיצה על אנטר מוציאה אותי מהנוסחא ומצריכה ממני לפתוח נוסחא חדשה...


תודה מראש!
הגנה על גיליון המכיל מאקרו ונוסחאות
16/07/14 12:29
12צפיות
צילום מסך
שלום,
ברצוני לשאול האם ישנה דרך בה אני יכול להגן על גיליון (היכן שיש נוסחאות) ועדיין להפעיל בו מאקרו ע"י לחצן?
כשאני מבצע הגנת גיליון (עם סיסמא) ולוחץ לאחר מכן על כפתור המאקרו שיצרתי מתקבלת השגיאה המצורפת.
אני לא חושב שזה קשור למאקרו הספציפי כי ביצעתי הקלטות מאקרו אחרות בגיליונות אחרים (לניסוי) ועדיין לא הצליח לי השילוב של ההגנה עם כפתור המאקרו.

אני משתמש באופיס 2007
WIN XP

תודה לעונים,
º
אין שום בעיה להריץ מקרו בגיליון מוגן...
16/07/14 12:46
14צפיות
אין שום בעיה להריץ מקרו בגיליון מוגן...
היי מיכאל
16/07/14 13:16
13צפיות
אני עדיין לא מצליח להתגבר על הבעיה.
המאקרו שלי הוא בעצם סינון מתקדם על רשימה המצויה בגיליון אחר (ולה יש שם) וקריטריונים שמצויים בגיליון המוגן (גם הלחצן)
האם יכול להיות שזה קשור למעבר בין גיליונות?
הסיסמא היא 123
אז ככה . . .
16/07/14 15:05
14צפיות
אז ככה . . .
1. אני שמח שלבסוף "נפל לך האסימון".
    להבא, זכור לעיין בהכרזה שבראש דף הפורום לפני הצבת שאלה.

2. מ'הצצה חטופה' לא נראה, לי, שהמקרו שלך עובד - גם כשהגיליון לא מוגן.
    אשאיר לך לתקן אותו.

3. בעיקרון - תוכל להורות על הסרת ההגנה והחלתה, מחדש, בסיון המקרו.

*** משהו כמו בתמונה המצ"ב.

º
תודה רבה על העזרה!!!!
16/07/14 15:19
4צפיות
פונטים בסיסיים בעברית
16/07/14 12:53
15צפיות
אהלן, פתאום שמתי לב שחסרים לי המון פונטים בסיסיים בעברית באופיס שלי.
David, MIriam דווקא שם,
אבל חסרים לי כל ה... גוטמן כתב יד וכל שאר הפונטים ברירת-מחדל בעברית. מישהו יודע איך לסייע לי?
תודה רבה :)

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה