בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

יצירת תרשים בטבלת ציר על חלק מהנתונים
05/04/14 11:27
46צפיות
שבת שלום.
אקסל 2010.

בקובץ המצורף טבלת ציר שקבצתי לקטגוריות (קליק ימני> קבץ).
כך התקבלו הקבוצות מוצרי מאפה, ירקות וכו'.
את הערכים אני מציג כ- % מסכום שורת אב.

אנו מעוניין ליצור תרשים רק על החלק של המתוקים שבתחתית טבלת הציר, מה שצבוע בצהוב.
התרשים היחיד שאני מקבל הוא של כלל המוצרים וכלל הקבוצות.
איני מצליח לבודד את קבוצת המתוקים מכלל הקבוצות.

הוספתי תרשים דרך כלי PivotTable > כלים > PivotChart,
ניסיתי גם דרך הוספה> תרשימים.
כמו כן בדקתי דרך כלי PivotChart > עיצוב> נתונים > בחר נתונים
זאת ללא הצלחה. תמיד מתקבל אותו תרשים כולל.

האם ניתן לקבל תרשים רק על חלק קטן מטבלת ציר? כיצד?

תודה
מה אתה לא מברך 3 פעמים ביום. . .
05/04/14 12:04
44צפיות
 מה אתה לא מברך 3 פעמים ביום. . .
ברוך בורא "גוגל"
לא מצליח לעלות על הטריק
05/04/14 12:24
36צפיות
שלום מ. א.
אני מבין שהתשובה נמצאת בגוגל.
ניסיתי למצוא מידע עוד לפני שפניתי לפורום, ללא הצלחה.

אתה הצלחת להגיע למה שאני מבקש, אך לא הסברת כיצד.
אני מבין שאתה מצפה ממני למצוא לבד את התשובה, אך
אני כאמור לא מצליח

אולי תסביר קצת יותר איך הגעת לתוצאה הזו?

האפשרות היחידה שאני מצאתי היא לסנן את קב' המתוקים, אבל אז רק קב'
זו מוצגת בטבלת הציר, כלומר זה לא בדיוק מה שאני מבקש.

אז בבקשה...

תודה
כנראה שאין לך סולם ארוך כמו שלי . . .
05/04/14 12:34
37צפיות
כנראה שאין לך סולם ארוך כמו שלי . . .
לכן אתה לא מצליח "לעלות" על זה...

*** דרך אגב, אחרי שנים שאתה מבקר כאן אתה מרשה לעצמך להציג, לנו, [ועוד ביום שבת] נוסחה בת 493 תווים ובה 21 'איפים'

בינינו, ואל נא באפך, זה לכשעצמו מוציא את החשק לעזור/ללמד אותך 'אקסל'.

1. כמה טוב ששדרגת לגרסה שמעל "2007" [בקודמות עמדו לרשותך רק 7 'איפים'].

2. ככלל - כשיש 3 תנאים די לבדוק 2 מהם ['צפון', 'מרכז'] והשלישי ממילא יהיה 'דרום']

3. שנה את הגיליון למוצע בתמונה המצ"ב ומחר תקנה ב"הום-סנטר" סולם ארוך...
לא בקשתי עזרה לגבי האיפים...
05/04/14 12:54
33צפיות
ראשית לא היה לי מושג שכמות המידע שבטבלה או אורכה משפיעה לרעה על רמת ההיענות לעזור ולסייע.
שנית, בקשתי להציג תרשים שלא כולל כלל את השדה אזור. אתה בחרת "לסייע" בדבר שכלל לא בקשתי עזרה לגביו.
הבנתי שה- Vlookup קצר יותר מהפוק' המקוננת, בסדר.
ושלישית "אפי אינו ניחר".
אז, תוכל לענות ולהסביר איך יוצרים תרשים בטבלת ציר על חלק קטן מהנתונים?
לא . . .
05/04/14 12:59
39צפיות
ואני - תמיד - בוחר במה אני מעוניין לסייע ובמה לא.

אם עדיין לא הבנת שמטרת היותי כאן היא 93% ללמד 'אקסל' ורק 7% לכיבוי שריפות' - לא נותר לי אלא להצטער.

מי שמבקר כאן על בסיס קבוע ועדיין לא הפנים את ה-א'-ב' של השימוש ב'אקסל' - ממשיך להימנות על 93 האחוזים...
צ'מה, זה יותר פשוט מפשוט
06/04/14 20:53
25צפיות
וכדי לרמוז לך קצת
אציין שהתשובה נמצאת באופן מלא
בקובץ שצירפת.
וכדי שלא יהיה קשה, אציין יותר שזה נמצא בגרף עצמו!

והאמן לי שלא היה לי שמץ של מושג היכן התשובה נמצאת
עד שפתחתי את הקובץ ותוך כמה רגעים גיליתי את זה.
ואני אחד שבכלל לא משתמש בגרפים באקסל [כי אני לא צריך].

אז, באמת זה פשוט להגיע לזה.
תודה + הסתדרתי
07/04/14 16:07
11צפיות
תודה שחיין.
הפתרון הוא בהדבקה (תמונה).
הדבקה כתמונה לא משתנה גם כשפריסת טבלת הציר משתנה.
סנן בתוויות השורה את המתוקים
07/04/14 00:59
22צפיות
סנן בתוויות השורה את המתוקים
אתה יכול לסנן גם בתרשים את "פריט שנמכר 2"
תודה עבור המשוב
07/04/14 16:09
11צפיות
לאחר סינון הטבלה העתקתי את התרשים שהתקבל והדבקתי אותו כתמונה.
הדבקה כתמונה אינה משתנה גם אם אני משנה את פריסת התרשים.

תודה עבור ההיענות
בקשת עזרה בכתיבת מאקרו
06/04/14 10:18
50צפיות
תודה מראש.
EXCEL 2010
WINDOWS 7
מבקש עזרה במאקרו שיבצע מילוי אוטומטי של טבלה בגליון AAA.  (ראה קובץ מצורף).
הקלט לטבלה יהיה בגליון BBB.
הפלט יהיה הטבלה בגליון AAA.
תאור התהליך:
1. קריאת השם המלא ( b2 ( וכתובת הדוא"ל ( b4 ) בגליון BBB. (מכיון שאת השמות ימלאו אנשים ידנית, יתכן וכדאי להשתמש ב TRIM  על מנת לבטל רווחים מיותרים ב BBB ,  בגליון AAA  השמות נטולי רווחים מיותרים).
2. אם התאמה לשם המלא ( b2 ( וכתובת הדוא"ל ( b4 )  בגליון  AAA  לתת הודעה כלשהי, משהו כמו  "השם  ( b2  )    לא נמצא בטבלה AAA " ולעצור.
3. אם שילוב השם והדוא"ל כן נמצא בגליון AAA, מעבר לגליון AAA  וכתיבת  "X"  בשורות המתאימות מול השילוב של שם מלא וכתובת דוא"ל ( עמודות A B C   ) והחוגים המבוקשים.
4. אם תא C2  בגליון BBB   ריק , לסיים את התהליך.
5. אם בתא C2  יש ערך, לחזור על סעיפים 1 , 2 ו 3.
תודה מראש.
בדוגמה המצורפת מלאתי ,ידנית, לשני השמות הראשונים.
לשואלים:
הנרשמים ימלאו בדוא"ל, טבלה שנראית כמו הטבלה בגליון BBB.  את המידע בגליון BBB  אמלא ע"י COPY   של הטבלה , מהמכתבים שאקבל  לרישום לכל נרשם ונרשם ו PASTE  לגליון BBB  של ה- EXCEL , ואפעיל את המאקרו כל פעם מחדש.
שוב תודה מראש .
אני מתקשה להבין משהו . . .
06/04/14 19:51
33צפיות
כשאני מתכונן לפנות ספה ישנה כיד להכין מקום לחדשה - אני מבקש עזרה מחתני ואז שנינו מורידים את הישנה אל המדרכה [תוך 4-5 שעות היא מאומצת ע"י מאן דהוא].

המסר המרכזי, בר"מ, הוא שגם אני נושא בנטל אבל לא עומד מהצד כשמישהו אחר "מזיע" בשבילי/במקומי.

המקרו אותו אתה מחפש, מעבר להיותו פשוט נבצר מבינתי איך עד היום - לאחר שהוצעו לך עשרות מקרואים - אתה אפילו לא מנסה לכתוב אותו בעצמך...

גם אם הוא לא יהיה מושלם ו/או ייתקע בפקודה מסוימת - לפחות ניווכח שאתה מוכן להתחלק בנטל - אבל לא כך הוא ועל כך יש להצטער...
º
הרמתי את הכפפה - אנסה לבד.
06/04/14 19:54
13צפיות
ניתן לך בזאת קופון/הנחה/צ'ופר . . .
06/04/14 20:38
32צפיות
בדמות הרשאה להשתמש בהפניית: Select [למרות שאיננה נדרשת]
תודה רבה
06/04/14 21:04
26צפיות
השתמשתי:)
כמעט סיימתי.
אם זה יעבוד.........מחר אעלה את פרי מקלדתי, ואשמח אם תעזור לי לבצע אופטימיזציה..............
תודה מראש:)
1 טוב שאנונימוס לא עשה DOD לאתר הזה
07/04/14 08:27
31צפיות
2
זה מה שכתבתי, אשמח אם תעבור על המאקרו ותציע שיפורים. תודה מראש.

Sub COPY_FROM_B_TO_A()
'
' COPY_FROM_B_TO_A Macro
'
   Dim ArrayB(1 To 9) As String
   Sheets("BBB").Select
   For k = 2 To 3
       'Range(Cells(2, k)).Select
       ActiveSheet.Cells(2, k).Select
              
       'If Cells(2, k).Value = " " Then
               If Cells(2, k).Value = "" Then
           GoTo Ben_Zug
           Else
               nameB = Trim(Cells(2, k)) & Trim(Cells(4, k))
               For j = 1 To 9
                   ArrayB(j) = Cells(j + 6, k).Value
               Next j
               Sheets("AAA").Select
               irA = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
               For i = 2 To irA
                   If nameB = Trim(Cells(i, 1) & " " & Trim(Cells(i, 2)) & Cells(i, 3)) Then
                   For n = 1 To 9
                   Cells(i, n + 3).Value = ArrayB(n)
                   Next n
                   GoTo end_loop_1
                   End If
                Next i
       End If
end_loop_1:
       Sheets("BBB").Select
Ben_Zug:
   Next k
End Sub
אז ככה . . .
07/04/14 09:37
38צפיות
אז ככה . . .
1. אם זו הפעם הראשונה שאתה כותב מקרו, מ- א'-ת', בעצמך, אז קבל "שאפו".

2. לא התעמקתי בקוד, אבל הרצתי אותו על מספר משתתפי חוגים ועל פניו נראה שהוא פועל כראוי.

3. הנה מה ש"יצא לי" וכל שנשאר לך [אם זה מוצא חן בעיניך] הוא לסקור וללמוד ממנו.


כן, זו הפעם הראשונה שאני כותב משהו מהתחלה
07/04/14 13:58
12צפיות
שהוא לא :הקלט מאקרו והרץ אותו:)
תודה         (חסר אייקון של כובע:)
העתקתי את מה שהצעת ואנסה ליישם אותו בקובץ - שוב תודה רבה.
למדתי משהו
יש לי בעיה עם השורה
07/04/14 14:44
16צפיות

arr = Application.transpose(Sheets("AAA").[a2:c18])

מכיון שמספר השורות בקובץ האמיתי הוא הרבה מאות, משתנה ואני לא יודע אותו מראש....אני צריך איכשהו להחליף את ה c18
ב:
C + משהו שכולל
  irA = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row   

שיספור את מספר השורות ב AAA.
האם אפשר להחליף בתוך הגדרת טווח המטריצה את c18:a2
ב

cells(2,1):cells(IRA,3)
?
או משהו דומה?
ניסיתי, אבל ללא הצלחה - קבלתי שגיאה מספר 2029...............
אשמח לעזרה- תודה מראש.
גם זה הוצג, בפורום, אינספור פעמים . . .
07/04/14 15:00
24צפיות
    Arr = Application.Transpose(Sheets("AAA").Range("A2:C" & irA))
º
תודה רבה:)
07/04/14 17:33
7צפיות
Outlook 2013
05/04/14 18:05
42צפיות
שלום
קורה לי משהו מוזר,הגדרתי את המייל pop ולאחר בדיקה דיווח שהכל בסדר
אני שולח מייל והנמען מקבל ואני לא
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
עמית
הקפצה
06/04/14 19:19
18צפיות
שלום
האם למשהו יש רעיון מה לא בסדר?
מצליח לשלוח מיילים ולא מקבל
תודה
עמית
אז ככה . . .
06/04/14 20:06
28צפיות
מה - בדיוק ובפרוטרוט - עומד מאחורי המשפט: "ולאחר בדיקה דיווח שהכל בסדר"
כשמוסיפים חשבון באאוטלוק הוא מבצע בדיקה
06/04/14 23:13
26צפיות
וסימן v גם על חיבור לשרת וגם על שליחת מייל
המייל מגיע למייל בסלולרי אבל לא לנייד
צ'מע חבוב . . .
07/04/14 01:13
20צפיות
אני לא יודע מה ההבדל בין 'סלולארי' ל'נייד'.

ביקשתי תגובה מפורטת ומדויקת ואם אתה מוצא לנכון להתכתב איתי בשפה שאיננה הכי תקנית, [מה שנקרא: "שפת החברה"] אז תמתין לתגובות ממי שמבין אותך...
בבקשה
07/04/14 07:53
16צפיות
תיבת הדואר שלי gmail מותקנת על המחשב הנייד
דרך ממשק gmail הכל עובד מצויין
ודרך outlook2013 ב pop3 אני מצליח לשלוח מיילים אך לא לקבל
תודה
עמית
במיוחד בשבילך . . .
07/04/14 14:18
14צפיות
כותרת נגררת בטבלה וורד 2007
07/04/14 12:37
9צפיות
שלום,
ברשותי קובץ וורד בו ישנה טבלה המשתרעת על מספר עמודים.
הפעלתי את הכפתור המגדיר "חזרה על שורות כותרת"
לצערי הכפתור אינו מבצע את הנדרש ממנו.
מה יכולות להיות הסיבות לכך ?
תודה רבה
אלי
נוסחאות באקסל
05/04/14 02:29
58צפיות
שלום לכולם
בהנחה ואני מעוניין לבדוק את הדבר הבא לדוגמה:
בבחירת 3 מספרים שונים מתוך המספרים 1 עד 9 כמה אופציות יש ולחשב זאת באקסל אין בעיה בפונקציה Combin אך במידה ואני רוצה שהאקסל יראה לי את כל התוצאות איך אפשר לעשות זאת?
אתר לדוגמה שעושה זאת מדהים אך בכל זאת אשמח לעשות זאת באקסל:
http://www.mathsisfun.com/combinatorics/combinatio...
º
האקסל הוא שנת 2013 :)
05/04/14 11:11
21צפיות
נסה מזלך עם המוצע בקישור שלהלן . . .
05/04/14 11:16
51צפיות
צריך הסבר
07/04/14 01:00
34צפיות
אני מעתיק את כל התוכן שרשום?
לאן אני מעתיק את זה באקסל?
אם אני רושם את המספרים שאני מעוניין בעמודה A אז להכניס את הקוד בעמודה B?
אני רוצה לשחק אם כמה אופציות שונות ואשמח לדעת איך לשנות זאת לבדי.
לדוגמה פשוטה:
בחרית המספרים 1-15 ומתוכם בחירת 3 מספרים שונים (לא חוזרים אחד על השני) ולגלות את כל האפשרויות שקיימות אין חשיבות לסדר
שיעור אחד, ב- VBA, לא יספיק . . .
07/04/14 02:04
30צפיות
עשה שימוש בקובץ המצ"ב.
הנה אפשרות בסיסית - ללא שימוש ב- combin
05/04/14 12:06
41צפיות
הנה אפשרות בסיסית -  ללא שימוש ב- combin
אלא רק באלגברה בסיסית.

האם לזה התכוונת ?
º
היכן ראית שהוא מבקש תחליף ל- Combin
05/04/14 12:55
21צפיות
 היכן ראית שהוא מבקש תחליף ל- Combin
º
'אקסל' בסיסי . . .
05/04/14 13:06
28צפיות
'אקסל' בסיסי . . .
אוטמוזציה לנתונים והצגתם
06/04/14 18:47
22צפיות
שלום,
תחילה אני עובד עם אקסל 2010 ווינדוס 7.
אני מחפש לעשות אוטומיזציה לתהליך אני עושה כמה פעמים ביום ושואב זמן. היות וזה די מורכב אז הסבר תחילה- מדובר על דוח אינטרנטי שאני מפיק אותו לאקסל. הדוח מכיל נתונים על מספר מנות(לפי בחירה) ייצור.
כל מנת ייצור לרוב תתחיל בשלב 2 ותסתיים בשלב 28 (הדגש הוא על הרוב). מבחנתי רלוונטי השלבים 13-22 והם במתארים את שלב הייצור.
מה מבקש:
1. מחיקת התאים הריקים
2. סידור הנתונים לפי מנות ייצור של שלבים 13-22 בגיליון אחר
הוספת עמודה נוספת של זמן אבסולוטי ש-0 מסמל את תחילת 13 (עבור אותה מנת ייצור) וזמן סוף הינו סיום שלב 22. במילים אחרותהערך הראשון יהיה 0 , הערך הבא יהיה 00:00:60 וכך הלאה (כל שורה הינה דקה)
3. בניית גרף פיזור  שציר Y הינו ערכי הטמפ' (עמודה A) וציר X הינו הזמן האבסולוטי לכל מנת ייצור עם קו מגמה פוליניומאלי מסדר 3 עם הצגת הנוסחה והמתאם.

ברור לי שזה מורכב...האם מקרו זו הדרך היחידה (זה גם בסדר..)
תודה מראש!!!!
הפניה לקובץ אקסל אחר (אופיס 2010)
06/04/14 13:50
24צפיות
שלום
כאשר אני מושך נתונים מקובץ אחד לקובץ אחר
path\[filename]sheet!cell=

שני הקבצים (מקור ויעד) יושבים באותה תיקיה.
כאשר אני יוצר עותק של הקבצים לתיקיה חדשה,
ההפניה שומרת את המיקום של הקובץ המקורי.
אני רוצה שהמיקום יתעדכן "לבד" ללא מקרו

ניסיתי לחלץ מתוך CELL(FILENAME ולשרשר את שם קובץ המקור ואת השדה הרצוי
בגלל "עברית / אנגלית" הקוד המלא יוצא משובש - השורה במלואה מצורפת למטה
INDIRECT("'"&LEFT(CELL("filename"),LEN(CELL("filename"))-17)&"[MASTER.xls]Results'!"&"B1
ואני מקבל שגיאה.

=INDIRECT("'"&LEFT(CELL("filename"),LEN(CELL("filename"))-17)&"[MASTER.xls]Results'!"&"B1")

אם הבנתי נכון
06/04/14 17:02
13צפיות
נניח שקובץ א וקובץ ב מקושרים בנוסחה.
בצע את הפעולות הבאות.
את קובץ א שמור בשם חדש ובמיקום חדש נניח א1.
את קובץ ב שמור בשם חדש ובמיקום חדש נניח ב1.
קבלת כעת
א מקושר ל ב. (הקבצים המקוריים).
א1 מקושר לב1.(הקבצים החדשים).

נכון לכל הגרסאות.

יבוא אנשי קשר מגימייל לאאוטלוק
06/04/14 13:38
17צפיות
בכל השיטות אני מקבל ג'יברי'ש או טקסטים ריקים

מה לעשות?
º
בדוק את הגדרות האיזור והשפה במחשב שלך
07/04/14 14:38
2צפיות
עיצוב קבוע בפתיחת גליון חדש
06/04/14 11:27
17צפיות
שלום, האם יש אפשרות באקסל (כמו ב WORD), להגדיר עיצוב גיליון קבוע בפתיחת גילון חדש.
משהו בסגנון יישור תאים מימין לשמאל, מירכוז בתוך התא וגלישת טקסט.

תודה!
נסה להיעזר בקישור שלהלן . . .
06/04/14 12:50
17צפיות
º
תודה!
07/04/14 13:48
2צפיות
מיזוג דואר אלקטרוני באקסל 2010
05/04/14 20:45
15צפיות
שלום רב,

יש לי גיליון אחד מרכז וגיליונות רבים שנמשכים ממנו באופן אוטומטי לפי שמות אנשים.

האם יש דרך שבה יהיה ניתן לשלוח במייל את הגיליון של כל איש ואיש בנפרד באופן אוטומטי?

תודה!
רק המאקרו
06/04/14 09:26
16צפיות
וגם אז - "נמשכים אוטומטית" = פונקציה ? אם כן - צריך קודם להדביק כערכים.
הכל על מיילים מאקסל:
http://www.rondebruin.nl/win/section1.htm
º
רק המאקרו=רק במאקרו
06/04/14 09:27
4צפיות
הוספת שורות מבלי לפגוע בנוסחת הסכימה הסופית
06/04/14 00:46
22צפיות
שלום,

יש לי חוברת של אקסל שבה אני מחשב הוצאות והכנסות ובסופה ישנו תא המחשב את הסיגמה.
איך אני יכול להכניס בין השורות הוצאות או הכנסות חדשות מבלי לפגוע בנוסחת הסכימה הסופית?

תודה
º
אולי ככה ? - שאלה נוספת - עם קובץ !
06/04/14 01:07
20צפיות
אולי ככה ? - שאלה נוספת -  עם קובץ !
שינוי תאריך
05/04/14 19:13
27צפיות
שבוע טוב, מצורף קובץ לדוגמא- אני צריך שכל תאריך יחושב מ- 10 בחודש ל- 9 לחודש שאחריו.
המטרה- לעשות PIVOT שיחשב לי הוצאות הכנסות לפי התאריכים, שכאמור, הם לא בחודש קלנדרי אלא בין 10 ל- 9 לחודש שאחריו

אקסל 2007, חלונות 7.
תודה! :)
מצאתי את התשובה :)
05/04/14 21:31
26צפיות
שימוש בפונקציית edate, מצורף הקובץ עם הפתרון לכל המעוניין
הערת שוליים
05/04/14 18:22
14צפיות
המספר של ההערה בגוף הטקסט גבוה מדי, איך לפתור בעייה זו. היא מופיעה לפעמים ולא תמיד
אפשר שתעלה לכאן את הקובץ?
05/04/14 18:42
9צפיות
נסה להסביר את הבעיה (או להצביע עליה) בתוך הקובץ (הכוונה היא לקובץ Word).
שאלה נוספת - חלונות 8
05/04/14 17:20
18צפיות
יש תמונות שהיא אנכית אבל מוצגת אופקית
לשם כך אני מבצע סיבוב שמאלה
התמונה מסתובבת ומוצגת כמו שצריך
אני מעלה את התמונה לאתר שלי ואז היא מוצגת כאילו לא סובבתי אותה  

לשם הבדיקה העברתי את התמונה לחלונות 7 במחשב אחר
התמונה הוצגה כאילו לא סובבתי אותה
מה עושים ...
זה באג של חלונות 8 ?
עזרה באווטלוק 2010
05/04/14 12:11
29צפיות
מיושר לשמאל - אני צריך שיהיה מיושר לימין
האם אפשר להעביר את כל האימלים שיהיו מימין לשמאל - זאת אורמת מיושרים לימין וגם שיהיו בצד ימין
אני מצרף תמונה לאיך שזה עכשיו - אני לא מסוגל לקרוא כאשר האימל מיושרים לשמאל
לפני שאני מציג אפשרות . . .
05/04/14 12:38
23צפיות
יש לי רק שאלה קטנה: מה עומד מאחורי המילים: "אני לא מסוגל לקרוא..."

אני שןאל זאת, בעיקר, כי קראתי את כל נושאי המיילים והבנתי את כולם ללא שום בעיה...
זה מאוד פשוט
05/04/14 13:41
24צפיות
עד עכשיו משכתי דואר באמצעות אאוטלוק אקספרס 6
תוכנה מצויינת ללא תקלות
היות ואני רוצה לעבור לחלונות 8 - לא ניתן להתקין את ההאוטלוק אקספרס 6
לצערי הרב אאלץ להתקין את ההאולוק הרגיל - תוכנה מסורבלת מבחינתני
אחת הבעיות היא שהטקסט לא מיושר לימין אלא לשמאל - אני בטוח שיש דרך לישר לימין ולא לשמאל
המטרה שלי להביא את האאולוק שיהיה עד כמה שניתן לאקספרס
תודה על העזרה
אז ככה . . .
05/04/14 13:50
24צפיות
אז ככה . . .
1. את דעתי על "OE" - בפרט אל מול ה"אופיס אאוטלוק" - אשמור לעצמי.

2. היעזר בתמונה המצ"ב [לאחר הקלקה, ימנית, על 'נושא']
כל הכבוד על ההשקעה....
05/04/14 14:05
20צפיות
כל הכבוד על ההשקעה....
ההסבר שלך מאוד ברור ...
אולי לא הסברתי את עצמי טוב
אני מתכוון שכל עמודות יישורו לצד ימין של המסך ולא לצד שמאל
כי הרי עברית קוראים מימין לשמאל
הצלחתי להסתדר חלקית
05/04/14 14:26
16צפיות
הצלחתי  להסתדר חלקית
סידרתי בדואר נכנס את העמודות
האם יש דרך להחיל את הסידור על שאר התיקיות באופן גורף ?
להלן תמונה שמראה את תיבת הדואר הנכנס
05/04/14 14:28
16צפיות
להלן תמונה שמראה את תיבת הדואר הנכנס
כאן זה נראה בסדר
איך מגדירים את התצוגה באופן גורף על כל התיקיות
זה הרבה יותר טריוויאלי . . .
05/04/14 17:16
23צפיות
זה הרבה יותר טריוויאלי . . .
היעזר בתמונה המצ"ב...
º
מצוין עזרת לי מאוד - תודה רבה!!!
05/04/14 17:17
4צפיות
º
גם בעייה זו נפתרה - תודה !!!
05/04/14 17:18
5צפיות
מור פתרונות מחשוב

טכנאי מחשבים בירושלים?

מור, פתרונות מחשוב במרחק הקלקה מכם היכנסו עכשיו!


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה