לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

מאקרו להוספת שורות, אבל, הגבלה רק ל 5 שורות אחרונות
21/11/14 10:05
18צפיות
שלום,
 
אקסל 2010: יש לי מאקרו שמוסיף שורה עם מידע (ע"י ALT+ENTER) לתא עם מידע קיים.
ברצוני להגביל את מספר השורות ל 5 האחרונות, כך שבמידה ויש 6 שורות או יותר - תמיד השורה הראשונה (או השורות הראשונות) תמחק/נה ובמקומה/ן תודבק השורה החדשה.
 
איך מגבילים את המאקרו הקיים ל 5 שורות אחרונות?
 
תודה
שחק עם הקובץ המצורף
21/11/14 12:31
14צפיות
הכנסתי את המשתנה -  במקרה הזה - 5 - לתא G1 וכאן ניתן לשנותו לפי הצורך.
לדעתי, יש בכך "בזבוז דיו" והעמסת חישובים מיותרים . . .
21/11/14 13:04
31צפיות
ועם עוד 'מאמץ קל' ניתן לקצר גם את שלהלן:
   Sub Add_Micky()
       Dim arr As Variant
       arr = Split(Range("A2"), Chr(10))
       n = UBound(arr)
       Cells(2, 3) = ClearContents
             For k = 1 To [G1]
                   Cells(2, 3) = Cells(2, 3) & arr(p + n - [G1] + 1) & Chr(10)
                   p = p + 1
             Next
End Sub
 
ובשינויים מינוריים ולא קריטיים . . .
21/11/14 13:58
23צפיות
פרט, אולי, לשינוי מיקום מקדם המונה: P ועקב כך קיצור פקודת האחזור של החלק המחרוזתי, לתא C2:
   Sub Add_Micky()
       Dim Arr As Variant
       Arr = Split([A2], Chr(10))
       N = UBound(Arr)
       [C2] = ClearContents
             For k = 1 To [G1]
                   P = P + 1
                   [C2] = [C2] & Arr(P + N - [G1]) & Chr(10)
             Next
End Sub

 
טוב, גם אני נסחף לפעמים (אולי בגלל ריח ה'צולנט) . . .
21/11/14 16:21
33צפיות
 Sub Add_Micky()
       Dim Arr As Variant
       Arr = Split([A2], Chr(10))
       N = UBound(Arr)
       If [G1] > N + 1 Then Exit Sub
       [C2] = ClearContents
       For k = 1 To [G1]
             [C2] = [C2] & Arr(k + N - [G1]) & Chr(10)
       Next
End Sub
  
 
º
תודה לשניכם: עובד!
22/11/14 17:19
9צפיות
אני מסוגל להקליד רק באותיות יווניות באקסל
21/11/14 09:26
14צפיות
ניסיתי להקליד את האותיות הרצויות באנגלית בתא אחר, אבל כשניסיתי להעביר את הכתוב לתא המבוקש, קיבלתי שוב אותיות יווניות
זה קשור לעיצוב תאים אבל
21/11/14 09:33
10צפיות
זורם איתך בקטע של חיסכון בפרטים.
לא מצליח להנפיש תמונות בPP2013
19/11/14 13:57
10צפיות
היי,
PP2013
חלונות 8.1
הכנתי מצגת ובה תמונות.
ליד כל תמונה יש טקסט המתאר אותה.
את התמונות הוספתי על ידי מעבר לכרטיסיה "הוספה" לחיצה על הוספת תמונות ובחירה בתמונה הרצויה. לאחר מכן מיקמתי את התמונה במקום הרצוי בשקופית.
כאשר אני לוחץ על התמונה ובוחר באפקט הנפשה, אפקט ההנפשה לא מוחל על התמונה. כיצד ניתן להנפיש תמונות?
º
תוכל להעלות לכאן מצגת עם תמונה אחת מונפשת?
19/11/14 18:13
6צפיות
מצרף שני קבצים
הודעה זו מכילה תמונות
20/11/14 11:46
8צפיות
היי צבי,
תודה עם תגובתך.
כיוון שהנושא היה לי די דחוף, מחקתי את התמונות מהמצגת והוספתי מחדש, ואז זה איך שהוא הסתדר אך לא ב100%.
עדיין יש לי בעיות
אני מצרף שני קבצים:
  1. שקופית אחת מהמצגת הבעייתית.
  2. קובץ תמונה עם הסבר נוסף
אודה על כל סיוע
השאלה בתמונה
תשובות
20/11/14 15:40
6צפיות
שלום אמיר,
1) לא נתקלתי בבעיה ליצור הנפשה ב-2013, כך שאינני יכול להתייחס. העובדה שהצלחת אומרת (לי) שאין בעיה...
2) אינני מוצא קשר בין "הפרדה בין שומאן לשופן ל'מציין המקום' (ההנפשה השניה מלמעלה, זאת שסימנת חץ לידה). ההפרדה בין שופן לשומאן היא פשוטה מאוד - בהגדרת ההנפשה של שופן, כרגע זה מוגדר כ"יחד עם הקודם". שנה זאת ל"אחרי הקודם".
3) אם תקליק על כל הנפשה, תראה שמספר ההנפשה בשקופית נצבע. כך למשל, ההנפשה הראשונה ("באך") מתייחסת לתיבת הטקסט שבה כתוב "באך" וההנפשה השניה ("מציין מקום") הי ההנפשה של התמונה של באך וכך הלאה.
4) השליטה בסדר ההנפשות ומי מונפש עם מי ומתי - נקבעת ע"י שליטה באפשרויות ההנפשה. קרב את הסמן אל ההנפשה (לאחר שאתה מציג את חלונית ההנפשות) ואז הקלקה על החץ שמתגלה - כך מגיעים להגדרות ההנפשה.
 
תודה
20/11/14 17:10
2צפיות
אנסה זאת
שאלה נספת ברשותכם
20/11/14 12:02
7צפיות
אני מעוניין לעבוד בPP2013 כאשר התצוגה היא מימין לשמאל (הממשק הוא עברי)
אני יודע איך לשנות את זה בכל פעם כשאני פותח קובץ חדש. אך איך משנים זאת באופן קבוע?
חיפשתי בקובץ>אפשרויות ולא מצאתי
וורד 2010: מספור ברמה 3 זז 5 זיחים שמאלה
20/11/14 11:26
7צפיות
שלום,
ב WORD 2010, כאשר אני ממספר ברמה 3 (כלומר X.X.X), לאחר הנק' של המספור
הטקסט מתחיל 5-6 זיחים שמאלה.
מצ"ב תמונה, אשמח להכוונה בנושא.
 
בברכה,
נירו
תשובה
20/11/14 15:46
15צפיות
שלום צ'יפופו,
התיאור הטקסטואלי שלך מטעה. הטקסט לא מתחיל 5-6 זיחים שמאלה כשאתה ממספר ברמה 3!
הטקסט מוזח שמאלה רק לאחר X.X.9 וזאת משום שאין מקום בהגדרת הטאב למספר 10 ומעלה.
הפיתרון הוא פשוט - לשנות מההתחלה את הגדרה הטאב של המספור. סמן מספור אחד (מאלה שבין 1-9) ובהגדרת הפסקה - הגדל מעט את מיקום עצירת הטאב.
º
תודה רבה, אכן הצעתך סייעה לי.
20/11/14 22:30
22צפיות
יצוא תיקיות במייל
20/11/14 11:18
21צפיות
שלום לכולם,
התבקשתי להעביר מהמייל של אחת העובדות שלנו שלוש תיקיות מסויימות למייל של עובד אחר.
נכנסתי ליצוא קובץ וראיתי שאני לא יכול לסמן את התיקיות שאני רוצה אלה ליצא את כל דואר הנכנס.
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות באוטלוק 2010 עברית לייצא רק שלוש תיקיות מתוך דואר הנכנס?
שניהם עובדים עם אוטלוק 2010.
 
תודה רבה לכל המשיבים
כן
20/11/14 14:24
16צפיות
בתפריט קובץ->אפשרויות->מתקדם
בחלון השמאלי לחץ על כפתור "יצא"
סמן את ייצוא לקובץ ולחץ "הבא"
סמן את קובץ נתונים של אאוטלוק(*pst)  ולחץ "הבא" , סמן תיקיה רצויה וקובץ יעד .
חזור על הפעולה לאותו קובץ יעד על כל תיקיה שאתה מעוניין לייצא.
בתיבה של העובד שאליו מועברות התיקיות בצע:

בתפריט קובץ->אפשרויות->מתקדם
בחלון השמאלי לחץ על כפתור "יצא"
סמן את ייבוא מתוך תוכנית או קובץ אחרים ולחץ "הבא"
סמן את קובץ נתונים של אאוטלוק(*pst)  ולחץ "הבא"
סמן את קובץ ה-PST שאליו גיבית קודם את התיקיות  והמשך לפי הנחיות האשף.

 
 
20/11/14 15:16
8צפיות
עזרת לי מאד.
פאואר פוינט: שינוי צבע הרקעים בערכות נושא
הודעה זו מכילה תמונות
20/11/14 11:27
17צפיות
שלום.
אופיס 2010. 
 
אני מעונין להוסיף רקע זהה לכל השקופיות (אותה דוגמה שנלקחה מערכות נושא) אבל שצבעי הרקעים יהיו שונים.
 
בחרתי דוגמה של רקע מסוים (קובץ מצורף) ואני רוצה שהוא יופיע בכל השקופיות אבל בצבעים שונים. נניח: כחול, אדום וירוק.
 
כאשר אני משנה צבע (לחיצה על צבעים) כל השקופיות מקבלות את אותו צבע רקע. איני מצליח ליצור שונות.
 
האם הדבר אפשרי? כיצד?
 
תודה רבה
pivot table אקסל עברית 2010
20/11/14 09:41
20צפיות
שלום ,
בניתי PIVOT TABLE בגיליון השוואה לעמודה G H אני רוצה להעתיק ערכים מגיליון אחר ושיוצגו ב PIVOT
ניסיתי לעשות רענון באקסל וגם רענון ב PIVOT כולל הגדרת רענון באפשרויות ה PIVOT 
לא הצלחתי לראות את הנתונים מעודכנים ב PIVOT
תודה לכולם 
לא הבנתי כלום
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
20/11/14 10:13
11צפיות
אבל מה שאנ כן מבין שיש בעיה עם הבקשה של : "אני רוצה להעתיק ערכים מגליון אחר ויוצגו בפיווט"
 
אין הדבקת ערכם לתוך טבלה פיווט
 
º
אני רוצה להעתיק ערכים לעמודה G H ושהפיווט יציג אותם האם אפשר
20/11/14 10:37
8צפיות
עזרה במסמך WORD
16/11/14 23:52
34צפיות
שלום רב!
 
יש לי בעיה עם הקלדת טקסט במסמך של וורד, כאשר במסמך יש תמונה שאני רוצה למקם שם...
אני מנסה להקליד את הטקסט מאפקטי טקסט וטימוגרפיה אך ללא הצלחה :) אשמח לעזרה ואם אפשר הסבר קצת יותר מפורט כי אני מאבדת תקווה....
 
תודה רבה
חגית 
º
צרפי את הקובץ
17/11/14 17:49
10צפיות
וורד
18/11/14 18:15
17צפיות
תודה רבה
 
אבל אשמח לדעת בעצמי איך עושים, כדאי שאוכל לעשות זאת בפעם הבאה...
איך תדעי אם לא נעזור לך ואיך נעזור לך בלי לראות
18/11/14 18:29
14צפיות
מה בדיוק את מבקשת לעשות??
 
נרשום לך כאן הסבר ארוך כדי שאחרי זה תגידי לנו "לא לזה התכוונתי"?????
לא צריך לכעוס.. פשוט לא הבנתי את פשר הבקשה
18/11/14 23:11
20צפיות
 
הוספתי את קובץ התמונה, באמצע יש עיגול, ואני רוצה להוסיף שם, שם של מישהו 
אבל אני לא מצליחה..
 
תודה
ידעתי שהייתי צריך להוסיף
19/11/14 08:40
20צפיות
תראי אם מה שמצורף נותן לך מענה.
 
[אגב, מהשאלה הבנתי משהו אחר.....].
:) תודה תודה תודה!!
19/11/14 23:13
12צפיות
בדיוק מה שחיפשתי, רק שעכשיו אני רוצה להבין איך עשית זאת? 
 
תודה
חגית
אנסה להיזכר
20/11/14 00:55
19צפיות
יש כאן שני שלבים;
הכנת התמונה והוספת תיבת טקסט.
 
1. את התמונה הקיימת צריך לשים "מאחורי טקסט".
עושים זאת כך;
את מקליקה [בוחרת] על התמונה. בשלב זה נפתחת לך רצועה של סרגל הכלים "כלי תמונות". תיראי אותו מסומן בצבע ייחודי בסוף שורת הרצועות.
שם את מחפשת את הקטע המכונה "סידור" ובו תמצאי את "גלישת טקסט". בגלישת טקסט את בוחרת "מאחורי תמונה" [וסליחה שלא מצרף תמונה בשל השעה המאוחרת].
 
2. הוספת תיבת טקסט.
צריך להוסיף תיבה בה תוכלי לכתוב אבל מצד שני לא תסתיר את הציור.
ברצועת הוספה את מחפשת את המקטע "טקסט" ושם בוחרת בהוסף תיבת טקסט - תיבת טקסט רגילה.
נפתחת תיבת טקסט שתהיה ממוקמת במקום כל שהוא על הדף.
את מזיזה את התיבה כמו שהיא למיקום שאת רוצה [במקרה זה מעל העיגול] ומשנה את הגודל שלה כך שיכסה את השטח של רוב העיגול.
בשלב זה על פי רוב התיבה תכסה את התמונה ותקלקל את הגרפיקה.
צריך לעשות אותה שקופה.
תבחרי את התיבה ותראי שאת מקבלת רצועה חדשה אחרת שקרויה "כלי ציור" [זה מקביל ל"כלי תמונה" עם הקשר אחר]. בכלי הציור את צריכה למצוא את מתאר צורה ומילוי צורה. בשניהם תבחרי ללא מילוי וללא מתאר. בחירה זו הופכת את התיבה לשקופה לגמרי אבל עדיין היא קיימת וניתן לכתוב בתוכה.
 
מקווה שהייתי מספיק מובן גם בלי תמונות מלוות.
שמחה שנזכרת
21/11/14 00:17
8צפיות
קודם כל תודה רבה, לא מאמינה שהצלחתי, סוף סוף!!!!  
את ההסבר, אני נוצרת בליבי  רק נשארו לי כמה דברים אחרונים שלא הצלחתי, אחרי מס' נסיונות...
למשל, הקו הלבן בתחתית הקוביה, וכל הקו מסביב לקוביה ואיך אני מביאה את כל התמונה למרכז הדף?
צירפתי את הקובץ... (הפעם) 
האם את מתכוונת לזה ?
21/11/14 21:10
13צפיות
אם כן -  אז "תפסי" את תיבת הטקסט הפנימית -  לחצי לחצן ימין בעכבר ובחרי "עיצוב צורה"
בכל הסעיפים -  מלאי "ללא"...ללא מילוי,  ללא קו,  ללא ההשתקפות וכו' וכו'. בסיום לחצי אישור.
22/11/14 19:29
5צפיות
התיקון למסמך שצירפתי, זה בדיוק מה שתכוונתי וגם ניסתי בעצמי, והצלחתי. 
 
תודה רבה
חגית
תקלה 0X80070002
19/11/14 17:00
16צפיות
אני עובד עם אופיס 2010.
גילית שקובץ הנתונים של האוטלוק הוא מסוג 1997 - 2002.
כשניסתי לפתוח את מקום הקובץ הוא נתן הודעת שגיאה מספר 0X80070002.
אני מעוניין לקחת את הקובץ הקיים בכדי להעביר אותו לקובץ PST חדש.
 
האם אפשרי במקום זה לקחת את הקובץ למחשב אחר בו יש לי אופיס 2007 וגם להביא אותו לקובץ חדש ולמחוק את הקובץ הנוכחי?
 
הגודל של הקובצ כעת הוא 1.8 GB
הצג 'צילום מסך' של המקום בו גילית . . .
19/11/14 17:07
11צפיות
שקובץ הנתונים הוא מסוג 1997-2002.
º
מצ"ב הקובץ
הודעה זו מכילה תמונות
19/11/14 17:17
12צפיות
ב'אאוטלוק' - הייתי מגדיר 'פרופיל' חדש . . .
19/11/14 17:29
21צפיות
דרך 'לוח הבקרה' > 'דואר' ואז מייבא(!) את הנתונים/תיקיות מהקובץ הישן אל ה- PST החדש שה'אאוטלוק' יצר.
 
אני מקווה ש:
 
1. ב'אופיס' הותקן ה'טלאי' SP2.
2. שקובץ ה-PST הנוכחי לא תקול.
 
*** קיים קובץ תיקון ל-PST בשם: SCANPST הממוקם, בדרך כלל, בנתיב: C:\Program Files\Microsoft Office\Office14
 
*** הרץ אותו עם הפנייה לקובץ ה-PST הישן.
איך אני בודק אם הותקן SP2
19/11/14 18:08
12צפיות
קובץ PST נוכחי עובד היטב.
º
אין לי 'אאוטלוק 2010' - אבל ככה בודקים ב'אקסל' . . .
הודעה זו מכילה תמונות
20/11/14 00:40
11צפיות
מחיקת נצונים מעמודה
19/11/14 12:41
28צפיות
שלום רב
יש לי בעיה בגליונות של האקסל
בעמודות שלי באקסל יש בנוסף למספרים גם כול מיני סימנים כמו *#  &  וכו
כיצד ניתן להסיר את כול הסימנים הנ"ל ושישארו  רק מספרים
 
דוגמא בעמודה יש את הדברים הבאים
*4600
*4523
#6233
ברצוני לקבל
4600
6233
4523
 
 
אפשר גם ככה
הודעה זו מכילה תמונות
19/11/14 14:04
28צפיות
הנוסחה הינה נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסולסלים. יש לסיים את הקלדת הנוסחה ע"י לחיצה בו-זמנית על  CTRL+SHIFT+ENTER
**  נוסחה זו גם מסלקת מהתא כל תו שאינו ספרה
איפה אפשר למצוא את הנוסחה הזאת כי אני לא מצליח למוצא אותה או
19/11/14 14:18
20צפיות
להעתיק ממה ששלחת
º
צרף קובץ !!! עם הנסיונות שלך - אל תתעצל !! הקש תו-תו
19/11/14 14:55
10צפיות
ורק אם הפורמט הוא - בדיוק - כפי שהצגת . . .
19/11/14 15:01
28צפיות
כלומר - כל ספרות המספר מקובצות(!) יחד - בלי קשר למה שמימינן ומשמאלן - נסה את נוסחת המערך שלהלן:
  =-LOOKUP(,-MID(A1,MIN(FIND(ROW($1:$10)-1,A1&"1234567890")),ROW($1:$256)))
 
º
תודה אני ינסה את שתיהם
19/11/14 15:35
12צפיות
אני (י)אנסה את שתיהן(ם) . . .
19/11/14 16:05
17צפיות
* הניסוי בזמן עתיד.
 
* נוסחה נחשבת ל'נקבה'.
º
עברית שפה קשה
19/11/14 16:13
8צפיות
כל פעם שאני עושה 'אנטר' הוורד יורד דף (במקום שורה)
19/11/14 15:05
13צפיות
מה אני עושה עם זה? אני עובדת על מסמך לתרגום וזה משגע אותי..
 
תודה
בסטף הצלחתי עם העזרה של הוורד
19/11/14 15:25
14צפיות
סימנתי את הקטע הבעייתי.
format-paragraph- והורדתי את סימון הV מהרובריקה של page break before שהיה מסומן.
העתקת שורה במידה והוזן ערך בתא מוסיים
הודעה זו מכילה תמונות
18/11/14 17:09
29צפיות
ידעתי שיום יבוא ופתרון שיתנו לי כאן לא יעבוד
לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בנושא והפתרון ש U333 נתן לי דאז (מצ"ב תמונה) לא עובד נכון (ברגע שאני מעדכן תאריך בשורה שבין 2 עדכונים זה משנה את הסדר כי הוא מעתיק לפי הסדר ואז הנתונים הידניים שאני מזין מתחרבשים).
 
צרפתי קובץ שבו יש נתונים (פיקטיבים ) שבו אני רוצה להעתיק לגיליון אחר באותו קובץ שורה שלמה רק במידה ובעמודה N יש תאריך (כלומר שכל מה שמופיע מעמודה A עד N יופיע).
אני חושב שאפשר לעשות דרך COUNTA ואז וולוקפ אבל בטח לכם יש דרך טובה יותר.
תודה מראש
 
מצ"ב הקובץ והפתרון של U333.
º
נסה להבין את מקטע הנוסחה, המוקף באדום, בנוסחה שלהלן...
הודעה זו מכילה תמונות
18/11/14 17:44
29צפיות
והמוצע, בתמונה שלהלן, עשוי למנוע את ה'התחרבשות' . . .
הודעה זו מכילה תמונות
18/11/14 18:56
41צפיות
התמונה מציגה את העיקרון.
 
התאם אותו לדרישותיך.
 
º
תודה רבה
18/11/14 23:43
5צפיות
BKF, ודרך אגב . . .
הודעה זו מכילה תמונות
19/11/14 01:19
35צפיות
אין צורך "לבזבז דיו" על חישוב מועד הפרישה (67 שנה מתאריך הלידה) ואפילו לאפשר גמישות של שנות העבודה לכש'תוחלת החיים' תגיע ל- 93 שנים.

נסה להשתמש במוצג בתמונה שלהלן:
 
º
אני מקבל את הנתון הזה ממערכת אבל תודה בכל מקרה
19/11/14 11:45
9צפיות
º
מעניין לדעת איזו מערכת "שותלת" נוסחה בתא ב'אקסל'...
19/11/14 13:50
11צפיות
אני מייצא נתונים ממערכת ישר לקובץ אקסל והנתון הזה
19/11/14 14:08
12צפיות
הוא בילד אן..
כשאתה מציג קובץ ובו נוסחת חישוב (שנים עד לפרישה)...
19/11/14 14:50
15צפיות
זה אומר שהנוסחה הוקלדה על ידי משתמש בקובץ.
 
אם המערכת מכניסה נתון נומרי (לא נוסחאות) זה מה שהייתי אמור לראות בקובץ ולא כך הוא...
 
 
עשיתי את ההתאמות ועדיין זה לא עובד כמו שאני רוצה
19/11/14 11:45
20צפיות
הבעיה שלי היא שבגליון השני אני מזין נתונים ידנית ואז כאשר אני מעדכן תאריך של שורה 1 אחרי שכבר היה לי תאריך בשורה 4 למשל אז בגליון החדש נתוני שורה 1 יהיו ראשונים בגליון השני..
האם יש דרך להעתיק את הנתונים לפי ס-ד-ר ההזנה בגיליון הראשון?
º
"אין תגובה" . . .
19/11/14 13:51
10צפיות
העברת PDF לקובץ PP להדפסות
19/11/14 14:20
10צפיות
קישור באתר למצגת powerpoint professional plus 2013 לא עובד
19/11/14 08:25
6צפיות
ברשותי אתר איתו אני עובדת עם sharaepoint designer 2007
כאשר שמתי בדף באתר קישור למצגת שבניתי עם powerpoint professional plus 2013
הקישור לא פעל.
מה עלי לתקן?
º
מערכת הפעלה אצלי windows 7
19/11/14 11:21
1צפיות
מקטעים בוורד 2010
17/11/14 10:40
25צפיות
שלום, הייתי אלופה בוורד 2003, הפכתי ללפלפית בוורד 2010, לאט לאט ובלית ברירה למדתי את הנושאים כולל המקטעים. יש לי שתי שאלות בנושא המקטעים:
1. בוורד 2003 יכולתי לקבל חיווי האם אכן יצרתי מקטע ומהו מספרו ברשימת המקטעים. איך אפשר לראות את זה בוורד 2010? זה חשוב לי מאוד.
2. יצרתי מקטע ואני רוצה להדביק בתוכו טקסט מקובץ אחר שהמאפיינים שלו, כולל שורת הכותרת שלו (לוגו), שונים לגמרי מהקובץ המקורי, אבל כשאני מדביקה זה לא מעתיק את הלוגו, והעיצוב והסידור של הטקסט השני משתבש לגמרי. איך שולטים בזה?  
 
תודה,
עינת
אז ככה . . .
17/11/14 14:45
27צפיות
ברירת המחדל של התוכנה הוא 'מקטע אחד' ולכן המשפט: "האם יצרתי מקטע..." קצת 'צורם'.
 
אם ברצונך לראות, בקלות ובאופן קבוע, באיזה מקטע מוצב הסמן - לחצי קליק ימני על 'שורת המצב' (Status Bar) וסמני את 'מקטע' ואת 'עמוד'.
º
תודה רבה מיכאל
23/11/14 20:08
2צפיות
הדבקה - שמירה על עיצוב המקורי
18/11/14 16:35
43צפיות
לגבי שאלתך בדבר הדבקה:
א) כשאת מבקשת להדביק משהו - שימי לב שהאייקון 'הדבקה' מורכב משני חלקים - עליון ותחתון (יש בו חץ כלפי מטה). הקליקי על החלק התחתון, ותראי שיש מספר אפשרויות הדבקה - בחרי באפשרות של 'שמירה על עיצוב המקור'.
ב) ככלל, אני מעדיף להימנע מהדבקה ומעדיף להוסיף קובץ (אם זה אפשרי/מעשי). בקובץ שממנו את מעתיקה לצורך הדבקה - נסי למחוק כל מה שמיותר וליצור קובץ עצמאי. את הקובץ הזה הוסיפי למסמך שלך (במקום להדביק): 'הוספה' > ברצועה 'טקסט' הקליקי על החץ הקטן שליד 'אובייקט' ובחרי 'טקסט מתוך קובץ' > נווטי אל הקובץ שיצרת והוסיפי אותו.
 
º
תודה רבה צבי
23/11/14 20:07
5צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה