בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

הסרת פריטים כפולים ביומן
14/07/14 15:53
158צפיות
שלום.
משום מה אחד הסנכרונים השתבש וכעת כמעט כל הפריטים ביומן כפולים.

מצאתי מדריך ברשת להסרה ידנית. יש לסדר את היומן בצורה רשימה ולהסיר אותם אחד אחד.
מדובר על פריטים כפולים משנת 2009 ועד היום, ובדרך זו זה ייקח הרבה זמן.

ראיתי שיש כלים להסרה אוטוטית בתשלום. האם יש כלי חינמי כזה?
אני הייתי מתחיל ב:
14/07/14 16:17
22צפיות
מערכת הפעלה.
שם תוכנת הדואר וגרסתה.
סליחה
14/07/14 16:48
24צפיות
windows 8.1
Outlook 2013
בעברית
הצג את הקישור למה שמצאת ברשת . . .
14/07/14 18:40
28צפיות
למיטב זכרוני אינך אמור להסיר אותם "אחד אחד".
הנה הקישור לעמוד ממצה והכי מפורט שמצאתי
15/07/14 09:24
22צפיות
לאחר שהצגת את לוח השנה בצורת טבלה . . .
15/07/14 10:32
28צפיות
האם בצעת את הסעיפים 2-7 ככתבם וכלשונם
לא
15/07/14 10:48
15צפיות
לא ביצעתי את זה, ידוע לי על השיטה הזו וזה יגזול זמן רב.
כפי שכתבתי בהודעה הראשונה אני מחפש כלי חינמי שיסיר אותם באופן אוטומטי, ופניתי לפורום לשאול האם יש כלי כזה בחינם, כי עד עכשיו מצאתי רק תוכנות די יקרות.
זה ייקח פחות מ-93 שניות . . .
15/07/14 11:47
25צפיות
אבל אם אתה "יודע טוב יותר" - בהצלחה בחיפוש...
אני לא יודע יותר טוב,אני כאן כדי לשאול וללמוד
15/07/14 12:07
20צפיות
מה אמרתי שיצר את הרושם הזה?
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
זהו שכתוב מ2008 עד היום והוא די צפוף, אם אמחק אחד אחד את הכפולים זה ייקח הרבה זמן. (לא כך?)
מה היית עושה במקומי? מחפש כלי אוטומתי או מוחק אחד אחד?
תודה
אז ככה . . .
15/07/14 12:14
29צפיות
1. מה שאמרת, שיצר את הרושם הזה, הוא המשפט: "למחוק אחד אחד".

2. אני לא נוהג לחזור, פעמיים, על מה שאני כותב/מציע/שואל בתגובתיי...
תתחיל בלקרוא את הקישור
15/07/14 22:27
14צפיות
שצירפת.
אולי יסתבר לך שהפיתרון פשוט.
קראתי כמה פעמים ואם הבנתי נכון
16/07/14 08:37
14צפיות
אני אצטרך לעבור על כל הפריטים ביומן מ2008 ולמחוק אחד אחד
(אחד - מתייחס לקבוצת הכפולים. לדוגמא אם האירוע "יום הולדת לדנה" קיים 4 פעמים, לכל 4 הפעמים האלה אני קורא "אחד")
עכשיו הסברתי את עצמי טוב יותר?
תתחיל לקרוא מלמעלה לכיוון מטה . . .
16/07/14 09:43
16צפיות
אם תיתקל במילה/משפט שלא ברורים לך - בדוק במיליון אנגלי-עברי.

אם גם משם לא תבוא ישועתך - שאל אותנו אבל לגבי תרגום נקודתי ולא לגבי מלוא הטקסט...
העברת נתונים בין גליונות
15/07/14 21:30
25צפיות
שלום לכל חברי הפורום,
אני עובד על ווינדוס 7 אקסל 2010.
יש לי שני קבצים שאני נדרש לתאם נתונים ביניהם.
ניסיתי להשתמש בפונקציית VLOOKUP, אך הבעיה שלי היא בנתונים שאינם מופיעים בקובץ שממנו אני שואב את הנתונים.
במקרה זה האקסל רושם לי הודעת שגיאה N/A# אשמח לקבל דרך לאכוף בעיה זו.
תודה לכל מי שיכול לעזור,
ויום שקט.


IFERROR
15/07/14 22:21
25צפיות
|הקוד|
=IFERROR(VLOOKUP(I2,$A$2:$B$4,2,0),"")|סקוד|
פונקציה שכדאי להכיר (:
תודה!!
15/07/14 22:41
21צפיות
האם ניתן לשלב בין הערה 2 ל- הערה 3 כך שלא יופיעו אפסים או שגיאות באותה עמודה?
º
האם לזה התכוונת ?
15/07/14 23:06
15צפיות
האם לזה התכוונת ?
אכן כן
15/07/14 23:16
14צפיות
תודה רבה על העזרה והקדשת הזמן!!
המשך יום נעים
במקרה, הפרטי, שלך כפי שאני רואה אותו...
15/07/14 23:43
22צפיות
במקרה, הפרטי, שלך כפי שאני רואה אותו...
אינך זקוק לנוסחאות "מסורבלות".

כל שעליך לעשות הוא לבטל 'תצוגת ערכי אפס' בגיליון הספציפי ואז תספיק גם הנוסחה שבתמונה המצ"ב...
היכן נשמרת רשימת הנמענים האחרונים באאוטלוק
15/07/14 22:47
10צפיות
אני עובד באאוטלוק בכל הגרסאות  וראיתי שכל מי ששלחתי לו מייל בעבר נשמר באיזו רשימה סודית וכשאני מקליד בשורת הכתובת את תחילת פרטי המייל  שלו השמות הדומים קופצים וכך קל לי לבחור את הכתובת מהרשימה
זה לא קשור לספר הכתובות כי אצלי ספר הכתובות ריק ובכל זאת מוצגת לי רשימה בכל פעם שאני מתחיל לכתוב כתובת של מייל חדשה

שאלתי היא האם מישהו יודע היכן נשמרת הרשימה הזו והאם אני יכול להוסיף לה שמות או לערוך שמות קיימים

אשמח לתגובה
בעז
היעזר במאמר ממאמרי הפורום . . .
15/07/14 23:37
10צפיות
דואר שלא נקרא
15/07/14 16:22
16צפיות
בעבר היתה לי תיקיה כזו באאוטלוק, ונעלמה.
איך אני מחזירה אותה לרשימת התיקיות?
נכון לאאוטלוק 2010
15/07/14 20:43
13צפיות
שני לתצוגת כל התיקיות ושם בתוך תיקיות חיפוש קיימת תיקיית דואר שלא נקרא.
אפשרות נוספת היא לגשת לתפריט תיקיה וליצור תיקית חיפוש חדשה, יפתח אשף המאפשר להגדיר מה יוצג בתיקיה זו.
בניית טופס ב- Word professional plus 2010
15/07/14 15:12
16צפיות
שלום

אשמח לעזרה בבנית טופס, מוכנה גם לשלוח קובץ למי שמוכן לעזור מעבר להסבר

אני צריכה-
1. שהמשתמש יכניס 2 תאריכים, הטופס יחשב באופן אוטומטי את הימים בין התאריכים ויציג כמובן בשדה נפרד.
2. המשתמש יכניס מספר פרמטרים (מספריים) בשדות מתאימים, הטופס יבצע מספר חישובים ברמת חיבור/ חיסור/ כפל/ חילוק ויציג את החישובים כמובן בשדות נפרדים. חלק מהנתונים יוכנסו על ידי המשתמש וחלק יהיו תוצאות של חישובים קודמים (החישוב מסעיף 1+ תוצאות ביניים של חישובים שיוצגו).

אני זוכרת איך מכניסים את הפקדים עצמם מ- developer tab (ב- design mode), כמובן אם יש המלצות גם לפקדים הספציפיים שמתאימים לשדות ההזנה.

לא זוכרת איך מבצעים אבל את החישובים ואילו שדות מציגים אותם. ניסיתי לשחק עם זה- לתת תגית לפקדים ולהוסיף שדות של equation וכו' אבל לא עבד, מראה syntax error.

אודה מאוד לעזרתכם!!!
סגנונות כותרת 2,3 ניתן לכתוב רק אותיות רישיות
15/07/14 14:34
5צפיות
שלום רב!
אני משתמשת בסגנונות כותרת 2, 3 וכו' לצורך הכנת מסמך ארוך.
כאשר אני רוצה לרשום באותיות אנגלית קטנות זה אוטומוטית הופך אותם לרישיות ואני לא יודעת איך לבטל את זה
דוגמה:
הוא רושם לי:
5.2.1 השפעת טמפרטורה והחמצת מי הים על ריכוז החלבונים  באלמוגי ה  ASTROIDES    (כאשר ה A היא טיפה יותר גדולה משאר האותיות)

ואני רוצה שהוא ירשום לי:
5.2.1 השפעת טמפרטורה והחמצת מי הים על ריכוז החלבונים  באלמוגי ה Astroides

תודה מראש לעונים!
חופית
שגיאה בהתקנת Office 2010
15/07/14 12:14
7צפיות
שלום

כשאני מנסה להתקין את Office 2010  אני מקבל הודעת שגיאה מספר 1935

ניסיתי להתקין net.framwork 4.5.1  אולם קיבלתי הודעת שגיאה.

בנוסף, ראיתי שישנם טיפים רבים ברשת, ניסיתי רבים מתוכם ולא צלח בידי.

אשמח אם יש למישהו רעיון או משהו

ה-Office 64 סיביות
קישור בין אקסל לאאוטלוק
15/07/14 11:51
18צפיות
האם ניתן לקשר בין תאריך בקובץ אקסל לתאריך ביומן אאוטלוק?
לשאלה כללית - תשובה כללית . . .
15/07/14 12:03
21צפיות
להבא - עייני בהכרזה שבראש דף הפורום ופעלי כמתבקש...

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
º
תודה רבה מאוד ומתנצלת שלא קראתי את ההכרזה!
16/07/14 10:25
3צפיות
מייל מג'ימייל לא מציג את החתימה באאוטלוק
14/07/14 11:49
23צפיות
שלום רב לכולם,
אני עובד עם ג'ימייל.
יש לי חתימה בקובץ JPEG רגיל, הגודל של החתימה הוא גודל סטנדרטי לחלוטין ואינו גדול.
אני שולח מייל לחבר שעובד עם אאוט, אותו חבר רואה תמונה שאינה ניתנת להצגה, כמו קובץ שבור.

עזרתכם?
חברים דחוף ביותר
15/07/14 09:20
12צפיות
אשמח לכל עצה.
שינוי עיצוב של מסגרת בחירת תא
15/07/14 08:33
8צפיות
מממ... לא יודע איך בדיוק להגדיר את זה יותר טוב מאשר בכותרת, אבל אנסה לפרט:

כאשר אני עומד על תא מסוים, התא מוקף במלבן צבעוני שמראה לי על איזה תא אני עומד. הבעיה היא שהסימון הוא מאוד דק ואני נאלץ להתאמץ על מנת לזהות איפה אני נמצא.

האם ניתן לשנות את גודל או סגנון סימון התא? איך עושים את זה?

תודה מראש


העתקת array של גליונות באקסל VBA
13/07/14 01:09
26צפיות
אקסל 2013, ווינדווס 7.
יש לי חוברת עבודה עם 4 גליונות. כתבתי מודול שמעתיק את חוברת העבודה לענן כלשהו כאקסל ללא מקרו  .xlsx ( המשתמשים האחרים לא יכולים לפתוח קובץ עם מקרו..) הכל עבד מצוין עד ששילבתי בקובץ המקורי טבלאות.
עכשיו מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק array של גליונות בחוברות עם טבלאות.
רעיונות לפתרון?
יש לזה בכלל פתרון?
14/07/14 22:42
12צפיות
או לבטל הטבלאות?
מ ק פ י צ ה  לי
אולי...
15/07/14 01:38
14צפיות
אבל קשה לדעת בלי הקבצים, בלי המקרו ובלי לדעת מה קורה בענן.
אופיס 2013 - תמונות מעוותות בהדפסה כטיוטה
15/07/14 00:56
3צפיות
שלום חבר'ה, אני מנסה להדפיס קבצי WORD או PDF באופיס 2013 בצורה של טיוטה מהירה, ומשום מה כל מה שהכנסתי כקובץ תמונה ל-WORD יוצא מעוות בהדפסה.

יש לציין שכאשר המדפסת הייתה תחת אופיס XP הדפסתי בכיף כל דבר בתור טיוטה מהירה והאיכות הייתה מעולה.

כשאני מדפיס באיכות רגילה או גבוהה לא רק שאני מבזבז יותר דיו - אני מבזבז הרבה יותר זמן כי המדפסת נהיית נורא איטית.

מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד אפשר לפתור את הבעיה המרגיזה?


תודה!
מאיפה בטוח להוריד java updates?
13/07/14 23:09
26צפיות
הי, האם מישהו מוכן להגיד לי מאיפה בטוח להוריד java updates לחלונות 7?

הורדתי לפני כמה ימים ממקור שנקרא oracle ונראה לי שזה לא היה מקור מהימן, כי אני הורדתי את העדכון אבל המקור ממשיך כל הזמן לרצות שאני אוריד עוד עדכונים, זה לא הגיוני.

מישהו מכיר את המקור הזה ויכול להגיד לי אם זה נחשב בטוח או לא בטוח (עלול להוריד וירוסים וכיוב'

https://www.java.com/en/download/

או

http://safe-updates.com/64/free/update

אודה להמלצה, לאחרונה הסתבכתי עם כל מיני דברים שירדו לי אוטומטית יחד עם הורדות אחרות ונאלצתי לבלות שעות בלהוריד אותם ואני לא רוצה להסתכן בלהוריד ממקור לא בטוח.

JAVA
14/07/14 07:02
24צפיות
JAVA אינה מעיניינו של פורום זה, ובכל זאת:
java.com הוא עמוד הבית של היצרן (חכו לזה...) oracle.

הסר דאגה מליבך: אורקל הוא אחד מיצרני התוכנה הגדולים בעולם, רוב הזמן השני אחרי מיקרוסופט.
תודה זיו
14/07/14 13:28
14צפיות
הי זיו

תודה, אני יודעת שזה לא המקום כאן ובכל זאת הרשיתי לעצמי לרגע לשאול שאלה קטנה כי ידעתי שיש כאן אנשים שמתמצאים בנושא

תודה רבה על ההרגעה

כן, יש גם תומריות ולא רק תומרים...

המשך יום טוב שלו ורגוע...

ת.
התשובה נשלחה מדלפי
14/07/14 19:38
16צפיות
את הקשר לאורקל, תמצאי לבד . פשוט אין זמן - כולם בדרך לטברנה
... הלוואי שהאוראקל היה יכול גם לגלות לי
14/07/14 23:50
11צפיות
למה אחרי שהתקנתי את Java  אני ממשיכה לקבל הודעות שאני צריכה להתקין אותה, למשל כל פעם שאני יוצאת ונכנסת אל ומהפורום הנוכחי. זה פשוט... ממש מותח את הסבלנות שלי עד הקצה. התקנתי, למה הוא לא עוזב אותי בשקט???

אבל אני מחפשת בפורום המיוחס של האוראקל, נראה מה יגיד ....
עזרה באקסל
14/07/14 18:27
52צפיות
אני מעוניין לבנות תבנית להכנת הצעות מחיר.
איך ניתן לבנות מודול שאוטומטית כל פעם שאני פותח מסמך מהתבנית ,יופיע מס' רץ חדש.
אני חייב עזרה דחוף המידע שיש בפורום לא עוזר לי
אני הייתי מתחיל
14/07/14 20:35
35צפיות
למי לא מראים 'חצי עבודה' . . .
14/07/14 21:05
35צפיות
או יותר נכון יהיה לשאול: "מי מראה רק חצי עבודה" [בלי לרמוז ו/או להסביר בפרוטרוט כיצד עונים על השאלה שבמרכזה המשפט: אוטומטית יופיע מספר חדש]

ולשואל - אם תאמץ את הדרך הידנית, המוצעת בקליפ שבקישור - הוסף עוד מקרו שיחסיר 1, מערך התא, כדי שתוכל "לחזור בך" מלחיצה כפולה שגוייה...
"אני מעונין לבנות"
14/07/14 21:23
31צפיות
בניגוד "לאני מבקש עזרה ב", הביאה אותי למחשבה שחסר לו רק הרעיון והוא שולט ב VBA.
עוד שאלת אקסל - תבנית מיקוד (7 ספרות)
14/07/14 21:06
34צפיות
שוב תודה על העזרה בשאלתי הקודמת.
אני זקוקה שוב לעזרתכם, איך עושים תבנית לשיטת המיקוד החדשה בארץ (7 ספרות)
הכוונה היא שבעמודה אוכל להכניס רק 7 ספרות אחרת אקסל יודיע לי על טעות (גם במקרה של פחות ספרות או יותר)
תודה רבה על העזרה, אתם ממש מצילים אותי.

רחלי
המשך לילה שקט ובטוח לכולנו במיוחד לדרומיים.
הפעם זה "היה קרוב" . . .
14/07/14 21:14
28צפיות
אבל להבא - בלי קשר לסמיכות השאלות - הציגי את המתבקש בהכרזה שבראש דף הפורום.

הפיצ'ר לו את זקוקה נקרא: 'אימות נתונים' שבין יתר האפשרויות, הגלומות בו, ניתן להגביל את אורך הטקסט.

עייני אודותיו ב'עזרה'.
º
תודה.
14/07/14 22:21
6צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה