בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

עזרה באקסל- ממוצע של כל עשרה תאים
23/08/14 19:08
49צפיות
שלום לכולם,
אני צריכה לסדר נתונים (רבים) לצורך עריכת ניתוחים סטטיסטיים. נתקעתי בשלב בו אני צריכה לסכום כל עשר עמודות (5000 תאים). ניסיתי ידנית (להעתיק ליד כל תא עשירי את הנוסחא), אבל אני ממש לא עומדת בזה. ישבתי אתמול חמש שעות ולא עשיתי אפילו רבע מהנתונים. 
יש איזו נוסחה שיכולה לסייע?
תודה רבה!
נעמה
º
שלב א' - קראי ההנחיות למעלה ופעלי לפיהן
23/08/14 23:08
14צפיות
'לסכום' ו'ממוצע' זה היינו הך מבחינתך . . .
24/08/14 00:53
35צפיות
לאחר שתחליטי ותקראי ליד בשמו - פעלי כנדרש בהכרזה שבראש דף הפורום - כשאת מחשבת בעצמך ומקלידה 2-3 תוצאות במקומות בהם את מצפה לראות אותן.
לא שמתי לב
24/08/14 12:01
21צפיות
אופיס- 2010
מערכת הפעלה -וינדוס 7
אני מצרפת את קובץ האקסל. בלשונית הראשונה (DATA) אני צריכה לחשב ממוצע של כל ערכי עמודה J, בכל מקבץ של עשר שורות (השורות בהן הערכים בעמודה F והערכים בעמודה G זהים-סימנתי בצבע בדוגמא).
חישבתי כדוגמא את ממוצעי שני המקבצים הראשונים בעמודה K.
 
תודה,
נעמה. 
 
 
º
הפונקציה זהה לכל העמודה
הודעה זו מכילה תמונות
24/08/14 12:13
34צפיות
המון תודה ושאלה נוספת
24/08/14 13:51
16צפיות
קודם כל, עזרת לי מאד!
עכשיו אני מנסה להעתיק את הממוצעים החדשים בשורות במקום טורים, ללא הערכים הריקים. סימנתי את השורה, לחצתי ctrlV, במקום המתאים עשיתי הדבקה מיוחדת+ערכים+בצע חילוף+התעלם מרווחים.
אבל זה לא מתעלם מהווחים ומעתיק אותם. 
מה אני עושה לא בסדר?
שוב תודה!
º
קובץ האקסל...מדובר על גיליון 4
24/08/14 13:52
17צפיות
º
לא חשוב- הצלחתי. המון תודה
24/08/14 14:33
10צפיות
º
הכי כיף לבד
24/08/14 17:21
12צפיות
º
בהחלט
25/08/14 10:49
3צפיות
נפתח פורום הורים לילדים מיוחדים|*|
24/08/14 13:02
3צפיות
|חיבוק|פתחנו בשבילכם את פורום הורים לילדים מיוחדים בו תוכלו לשתף בחוויה של ההורות לילדים המיוחדים שלכם, ולתמוך בהורים החדשים בתחילת דרכם.
אתם מוזמנים לשתף ברגשותיכם העמוקים, לפרוק ולחלוק בהתמודדות שלכם ההורים, עם גידול ילדים מיוחדים.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
סנכרון דואר בין אאוטלוק 2007 וGMAIL
24/08/14 00:38
14צפיות
אהלן
אנ מנסה כבר כמה זמן לייצר חשבון IMAP באאוטלוק 2007 שיציג את תיבת הדואר שלי בג'ימייל.
עבדתי לפי המדריכים של גוגל ומדריכים נוספים ועדיין בשלב בדיקת החשבון האאוטלוק לא מצליח להתחבר לשרת הג'ימייל.
אני יודע שגוגל הפסיקו את תמיכת סנכרון היומן שלהם עם אאוטלוק. השאלה אם גם המיילים לא עובדים יותר.
מי יכול לעזור?
אודה לעזרתכם - הטמעת נוסחת חישוב באקסל לא מצליחה
22/08/14 07:22
55צפיות
שלום!
יש לי קובץ אקסל עם 4 עמודות שב-3 יש מלל וב-1 סכומים.
מעוניין שיהיה חישוב אוטומטי.
 
כמו אזרח טוב - ניגשתי לגוגל ומצאתי כי הנוסחה היא: =C2+סכום ... אך זה לא עובד.
 
דבר נוסף: האם ניתן לבצע חישוב כאשר:
א. יש מלל בתא של המספרים.
ב. יש מרווח של תא בין שורה לשורה (כלומר: התחלתי להזין בשורה 2 וקפצתי ל-4 ... 6)?
 
אשמח לעזרתכם.
תודה רבה!
הכל עובד והתשובה לשתי השאלות היא "כן" . . .
22/08/14 09:20
48צפיות
עיין ב'עזרה', של 'אקסל', אודות הפונקציה: SUM
זה אפשרי גם כאשר יש בתא מספר+אותיות?
22/08/14 18:20
20צפיות
למעשה, אני מבצע מעקב אחר הוצאות.
ליד כל סכום יש לי היערה או פירוט ב-2-3 מילים (באותו התא של המספר).
 
ב'אקסל' ניתן לבצע הכל מלבד שלושה דברים . . .
22/08/14 18:25
31צפיות
ששניים מהם אינם חוקיים מחוץ למדינת פלורידה...
אני מצרף את הגליון לדוגמא...
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 18:36
40צפיות
דרכו אבין טוב יותר היכן באיזה תא צריך לרשום את הנוסחא/ות.
 
אשמח להבין באיזה תא/ים לרשום את נוסחאת ה-SUM ואיך.
האם זה אמור להיות כך?
בשורה 2: =SUM(1, 2)
בשורה 3: =SUM(3, 2)
וכו'....??
 
והאם מקישים את הנוסחה באותו התא, יחד עם התוכן שבו?
 
תודה רבה.
או...סוף סוף סוף התחיל לחלחל...אך לא מספיק !!!
22/08/14 19:40
27צפיות
זה לא גיליון  -  זו תמונה -  אולי טובה לתליה על הקיר אך לא לעבודה !!
אז במטותא -  צרף את הקובץ -  אני חוזר לאט -  ה ק ו ב ץ  עצמו ולא תמונה.
ובינתיים -  עצה לי אליך -  השאר בתאים עם הערכים מספרים בלבד !  את כל הסיפורים, הקווים המיותרים, ושאר ירקות והסברים - הכנס לתא אחר שתקרא לו "הערות" או משהו דומה.  כך תקל עליך את החיים.
 
בבקשה:
22/08/14 20:15
13צפיות
המון תודה 
וכעת ציין מה אתה צריך לקבל כתוצאה...
22/08/14 21:02
25צפיות
מלא את התוצאות הרצויות ידנית בעמודות המתאימות והסבר איך קיבלת אותן.
הסבר:
22/08/14 21:18
22צפיות
היי,
 
עמודת "סכום" = סכום הקנייה.
עמודת "יתרה" = הסכום שנותר לתשלום.
 
מה שאני רוצה - זה שבכל פעם שמתווסף תשלום חדש ו/או יורד תשלום ---> אוכל לעדכן בגליון.
והסכום יתרה של כלל העסקאות יתעדכן.
 
תודה רבה.
קראת טוב את מה שביקשתי ???
22/08/14 22:14
20צפיות
"מלא ידנית את מה שאתה צריך ..."  וכו'
אם יש צורך -  הוסף עמודה לתשלומים והראה איך והיכן אתה רוצה לקבל את התוצאות -  הן לגבי ספקים נפרדים ואולי גם סה"כ ? 
וכוונתי שתעשה זאת בתוך הקובץ ותחזיר את הקובץ המתוקן לכאן !
בבקשה (ותודה על עזרתך והרצון!)
23/08/14 02:13
18צפיות
מיליתי סכומי ספרות בלבד.
עשיתי עמודה לסכום הכללי + עמודה ליתרה לתשלום.
 
אני מעוניין שבסוף הגליון תהיה לי חלונית בסוף עמודות:
1) סכום כללי.
2) יתרה לתשלום.
כשנוסחאת ה-SUM תהיה פעילה על שתיהן בלבד.
 
וכאשר ארצה להכניס ספק נוסף - פשוט אעמוד בין שורה לשורה, אוסיף שורה (CTL+) ונוסחת החישוב תמשיך להיות תקפה.
 
תודה רבה.
לפני קצת יותר מ-24 שעות הצעתי לך משהו . . .
23/08/14 10:04
24צפיות
האם קראת - ולא פחות חשוב - האם טרחת לעזור לעצמך
"ב'אקסל' ניתן לבצע הכל מלבד שלושה דברים . . ."
23/08/14 10:32
18צפיות
"ב'אקסל' ניתן לבצע הכל מלבד שלושה דברים . . . ששניים מהם אינם חוקיים מחוץ למדינת פלורידה".
 
צר לי מיכאל, הרמז לא מספיק עבה.
 
לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.
מה שאני מצפה ממך הוא שתקרא את כל מה שאני כותב
23/08/14 11:05
27צפיות
בכל אחת מתגובותיי - בלי לסנן את מה ש"נוח לך" - אחרת ארשום לעצמי להימנע מלהגיב לשאלותיך.

וכעת, חזור לעיין בתגובתי, מאתמול, בשעה 09:20.

אתה מוזמן לצטט את כולה

דרך אגב, אינך פטור משום נתון המתבקש בהכרזה, שבראש דף הפורום, שהובאה לתשומת לבך לפני מספר שנים [אנא, אל תאלץ אותי לחפש ולהציג לך את הדיון ההוא...]
 
מיקי, אתה שלחת אותי לחפש בעזרה אודות SUM
23/08/14 11:19
19צפיות
בעוד שהמשתמש U3333 השתמש בנוסחת SUBTOTAL.
 
תבין, לא לכולם יש זיכרון כזה מפתוח שאף מסוגל לזכור שמשתמש X שאל משהו בשנת 2011.
במקרה שלי - אם אני לא הייתי רושם את עניין ה-SUBTOTAL ==> אין מצב שהייתי זוכר מה זה!
כשהייתי צעיר [ויפה] הייתי טרוד בעוד אי אלו דברים .
23/08/14 11:22
22צפיות
פרט לפורומים ו'אקסל' - וכשהתעוררו, אצלי, בעיות זיכרון - הייתי רושם על פתקים ומדביק אותה על מסגרת המסך ו/או על המקרר.
 
וכעת, כל שנותר לך הוא לעיין בתגובתי מלפני כמה דקות [11:09]
מאחר וכנראה ידיעותיך באקסל לא מי יודע....
23/08/14 10:30
30צפיות
  • שיפצתי עבורך קצת את המראה של הרשימה
  • הפכתי את הרשימה ל"טבלה"  עם שורת סכום.
  • כל שורה שתוסיף כעת מעל שורת הסכום תתוסף לסה"כ הכללי.
ובכל זאת -  כדאי לך לקרוא בעזרה של אקסל אודות הפונק'  SUM
תודה רבה לגבי הוספת שורת בית עסק:
23/08/14 10:45
19צפיות
יש דרך "ידידותית" יותר מאשר:
* סימון שורה.
* הקשת +ctrl (ובעקבות כך - תוכן השורה שהיה עובר מתא בצבע לתא לבן)
* הזנת הערך החדש בשורה החדשה.
* העתקת הערך שעבר מתא בצבע לבן בחזרה לתא הצבעוני.
* מחיקת התאים הריקים.
 
נכון שהחישוב עובד גם אם זה בתא לבן אם בצבעוני ... אך בשמירה על כך זה נראה הרבה יותר מסודר בעיניים.
 
ונכון, אני לא יודע כמעט כלום באקסל.
יש לי בעיית זיכרון...עם בעייה שכזו קשה מאד ללמוד דבר כלכך רחב כמו אקסל.
 
תודה רבה על עזרתכם.
למיטב זכרוני . . .
23/08/14 11:19
28צפיות
1. כל שורה ש"מוסיפים" מעל שורת הסיכום משנה את הנוסחה וחוסכת שימוש ב'טבלה'.
 
2. לא הבנתי - במקרה, הפרטי, שלו - את הצורך להשתמש בפונקציה: SUBTOTAL במקום ב- SUM.
º
משום מה, שימוש ב-SUM מקפיץ את היתרה ב-109ש"ח
23/08/14 11:22
16צפיות
º
מי אני ש"אשבור לך את המילה" . . .
הודעה זו מכילה תמונות
23/08/14 11:40
29צפיות
מיקי, אני מאד מעריך את עזרתך...אפשר להפנים
23/08/14 12:08
28צפיות
שיש חבר'ה שלא מצויידים בידע מקדים בתחום ולכן עושים טעויות.
אני עשיתי איזשהי טעות שגרמה לכך.
 
כעת, משהוספתי שורות נוספות --> הערך הסופי אכן מתעדכן.
איני יודע למה זה לא היה כך קודם לכן.
 
לגבי הוספת שורות צבע (שם מזינים את הערכים) :
הדרך הנוחה היא לעמוד על שורת הצבע האחרונה -> להקיש CTRL יחד עם + פעמיים (אז זה מעתיק אוטו' את תוכן השורה האחרונה לשורת צבע) -> להזין תוכן.
???
 
תודה רבה.
אף אחד לא חף מטעויות . . .
23/08/14 12:26
29צפיות
גם לא המומחים ו/או מי שחושבים את עצמם לכאלה...
 
ההבדל בינך לביני הוא שאני מגבה את הצעותיי בהוכחות ואילו אתה זורק, סתם ככה, ל"חלל האוויר" הפרש של 109 בלי להציג מה ואיך הגעת לזה...
 
אני הולך "לעשות על האש"... אז, שיהיה בהצלחה.
ממש לא מבין מה הבעיה ?
23/08/14 12:27
30צפיות
  • לגבי 1 -  כל שורה המתווספת מעל שורת הסכום -  מתווספת לטבלה. הנוסחה בשורת הסכום נשארת ללא שינוי -  סכום ביניים של כל העמודה ששמה נמצא בשורת הכותרות של הטבלה.
  • לגבי 2 -  לא אני הוספתי את ה- SUM  -  הרי אני עצלן.  נתתי לאקסל "להוסיף שורת סכום"  בלשונית "אפשרויות סגנון טבלה" ובחרתי מתוך הרשימה הנפתחת למטה את "סכום" -  אקסל החליט לשים שם SUBTOTAL  -  אפילו לא בזבזתי דיו.
וכן,  אני יודע שאפשר גם ללא שימוש ב"טבלה".
º
תודה לכולכם
23/08/14 12:54
9צפיות
כולי תקווה שכעת הכל יהיה מובן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
23/08/14 20:24
31צפיות
1. אין צורך בשום 'סגנון' ובטח לא בהוספת שורות ריקות בין הרשומות.
    חשוב כמה יהיה עליו לגלול כשיהיו, לו, 93 רשומות, או יותר... [לא ראיתי בדוגמה שהציג, שום בקשה לשורות ריקות בין הרשומות]

2. במקרה הפרטי שלו - הגדרת 'טבלה' זה טוב אבל לא מצוין.
    ניתן ורצוי להציב את "נוסחת הסיכום המיסיונרית" בעזרת הקשת השילוב הזריז: =+ ALT ורק אז להגדיר 'טבלה' [אם בכלל].
 
º
אקסל זו תורה בפני עצמה...אני רק יכול לקנא למי ששולט בכך (:
23/08/14 21:09
10צפיות
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות לערוך הודעה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
20/08/14 17:30
28צפיות
היכנסו לכאן.
 
הגדרת outlook ו- Exchange
הודעה זו מכילה תמונות
23/08/14 14:39
10צפיות
היי,
 
התקנתי אופיס 2007 (לפני היה לי אופיס 2003, עם אותה בעיה) ואני לא מצליח להיכנס ל- microsoft outlook, בגללי הודעות שגיאה שמופיעות לי על המסך (רצ"ב צילום). קודם מופיה לי הודעה של בעיית זמינות, וכשאני עושה עבוד במצב לא מקוון, הוא נותן לי את ההודעה שאין אפשרות לפתוח... אם בהודעה הראשונה אני בוחר באופציה של נסה שנית הוא חוזר על אותה הודעה כמו לולאה שלא מסתיימת...
המחשב הוא של שכן אז לא ברור לי למה הוא צריך exchange, מבחינתי לבטל אותו... איך מבטלים? מדובר בחלונות ויסטה.
 
תודה מראש :)
שבת שלום :)
 
הודעה ראשונה
הודעה שנייה
עזרה עם נוסחא
22/08/14 22:37
31צפיות
שלומות
בקובץ המצורף תא A3 אמור להחזיר תשובת סיכון (גבוה/בינוני/נמוך) עפ"י שני המשתנים ב A1 A2. הצלחתי ע"י IF להציג נכון את שלוש האפשרויות כאשר A1=M. אני מנסה שהנוסחא ב A3 תוכל גם לחשב באותה הצורה כאשר A1=F (ראו משמאל עמודות G F) אבל אני לא מצליח. אני מניח שיש צורך להשתמש ב OR או AND אבל אני לא מוצא את הלוגיקה הנכונה.
אודה על עזרתכם.
בברכה
אהוד
נסה את הנוסחה הבאה
22/08/14 23:04
33צפיות
=IF(A1="m",IF(A2>1,"high",IF(A2>=0.9,"moderate",IF(A2<0.9,"low"))),IF(A1="f",IF(A2>0.85,"high",IF(A2>=0.8,"moderate",IF(A2<0.8,"low","")))))
שיפור והצעת קיצור קטנה
22/08/14 23:40
33צפיות
השיפור הוא בזה שבמקרה של הכנסת אות אחרת שאינה m  או  f  -  לא מקבלים כלום.
הקיצור בזה שבמקום להשתמש במילים  low  high וכו' - שזה מקור לשגיאות -  השתמשתי בכתובות שלהן
 
=IF(A1=G1,IF(A2>1,F2,IF(A2>=0.9,F3,IF(A2<0.9,F4))),IF(A1=G6,IF(A2>0.85,F2,IF(A2>=0.8,F3,IF(A2<0.8,F4))),""))
º
בארגון שונה של הנתונים אפשר גם כך
23/08/14 15:32
18צפיות
º
עוד יותר פשוט
24/08/14 11:44
17צפיות
º
תודה לכם
26/08/14 08:15
7צפיות
בעיה בהתקנת תוסף לוורד 2013
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 17:25
22צפיות
שלום,
 
אני מנסה להתקין תוסף מסויים לוורד 2013 (אין תמיכה יותר בתוסף הזה ולכן אין לי אין לפנות ליצרן) מתקבלת שגיאה של אבטחה (ראו תמונה). כנראה יש בעיה מסוימת עם המתקין האוטומטי של MS מישהו נתקל בזה פעם?
השגיאה:
 
שם: CRM2Word for SugarCRM
************** טקסט חריגה**************
System.Security.SecurityException: הפונקציונליות המותאמת אישית ביישום זה לא תפעל מאחר שהאישור המשמש לחתימה על מניפסט הפריסה עבור CRM2Word for SugarCRM או המיקום שלו אינם אמינים. פנה למנהל המערכת לקבלת סיוע נוסף.
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustPromptKeyInternal(ClickOnceTrustPromptKeyValue promptKeyValue, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName, TrustStatus status)
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustUsingPromptKey(Uri manifest, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName, TrustStatus status)
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInTrustEvaluator.VerifyTrustUsingPromptKey(Uri manifest, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, String productName)
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.ProcessSHA1Manifest(ActivationContext context, DeploymentSignatureInformation signatureInformation, PermissionSet permissionsRequested, Uri manifest, ManifestSignatureInformationCollection signatures, AddInInstallationStatus installState)
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.VerifySecurity(ActivationContext context, Uri manifest, AddInInstallationStatus installState)
ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()
ה- Zone של ההרכבה שנכשלה היה:
MyComputer
 
 
 
תודה רבה
 
 
 
 
 
פונקציה להסרת קישור מתא
21/08/14 19:47
50צפיות
מחפשת פונקציה שהופכת ערך (טקסט) מקושר בתא לערך עצמו , מסירה את הקישור כמו בפעולה העתק - הדבקה מיוחדת - ערכים בלבד
º
קליק ימני על הקישור > 'הסר היפר-קישור' . . .
21/08/14 20:01
13צפיות
º
למה את קוראת "ערך מקושר בתא" - להיפר קישור או להפנייה לכתובת
21/08/14 20:17
13צפיות
פונקציה להסרת קישור מתא -הסבר הבעיה
21/08/14 21:17
19צפיות
אני מעבירה שמות מגליון אחד לאחר,  עי ידי קישור פשוט (עם סימן שיוויון) באותה חוברת. בכל פעם שמקלידים שם, הוא תופס את מקומו בגליון השני. הבעיה נוצרת כשממיינים את הגליון המזין. לכן, אני רוצה לקבע את הערכים באמצעות פונקציה מסגנון abs, אבל לטקסט. המשתמשים לא יכולים לעשות העתק הדבק או לחיצה ימנית. 
תודה
 
נו...עשית כבר צעד ענק... כעת נותר לך לקרוא את ההנחיות למעלה.
21/08/14 21:24
19צפיות
ולצרף קובץ עם הסבר ברור ודוגמא של מצוי ורצוי...
עוד הסבר
21/08/14 21:39
24צפיות
אני משתמשת בהפניה רגילה. מצורפת דוגמא. הרצוי הוא - שבגליון המוזן ההפניות יהפכו לערכים בלבד, בלי שהמשתמש יצטרך לפעול , ובלי מאקרו.
הדרך שאני יכול להציע - וזה עם מקרו אירוע....
21/08/14 23:38
22צפיות
ראשית -  לא ברור המונח "בלי שהמשתמש יצטרך לפעול ובלי מאקרו..."
 
-  אז מה יתן את ה"טריגר" להמרה ?  "רוח הקודש" ???
 
ולענייננו, הכניסי בעורך ה-VBA,  לגיליון 2 את מקרו האירוע הבא:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
    If Target.Column() = 1 Then
        Selection.Copy
        Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues
        Application.CutCopyMode = False
    End If
End Sub
 
אחרי שתכניסי את ההפנייה לתא בעמודה A  בגיליון המוזן -  כל מעבר לתא אחר באותה עמודה -  מכל סיבה שהיא - תהפוך את הנוסחאות בעמודה A לערכים.
 
 
 
 
האם במקום: "בלי שהמשתמש יצטרך לפעול" . . .
21/08/14 23:50
27צפיות
תתפשרי על פעולה קצרה וזריזה - מזו שהצגת בשאלתך הראשונה - שהמיומנים, ב'אקסל', משתמשים בה שנים רבות

הפעולה איננה אוטומטית והיא טובה לביצוע חד-פעמי לאחר שכל הנתונים הוקלדו בגיליון המזין.
º
תודה על המקרו, ומאד מעוניינת בפעולה קצרה וזריזה...
22/08/14 00:40
28צפיות
נסי, ככה . . .
22/08/14 01:03
31צפיות
בגיליון המוזן:
בחרי/סמני את כל תאי הטבלה > הציבי את סמן העכבר - בדיוק - מעל המסגרת החיצונית של הטווח שסומן [אין חשיבות מעל איזו פאה את מציבה אותו] וכשהוא הופך לצלב בעל 4 חצים לחצי והחזיקי לחצן עכבר ימני, ובמצב זה תגררי את כל הטווח לכיוון מסוים > החזירי אותו למקומו ושחררי את חלצן העכבר.
 
בתיבת הדו-שיח שתוצג בחרי ב'העתק לכאן כערכים בלבד'.

*** ייתכן שיהיה עלייך לתרגל את הפעולה עד שתהפוך למשהו פשוט...
 
º
תודה רבה
22/08/14 10:48
6צפיות
BKF . . .
22/08/14 11:20
13צפיות
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
העברת תוכן טבלה מוורד לאקסל
21/08/14 17:14
23צפיות
נניח שיש לי טבלה בוורד המכילה מספר עמודות כמו:
שם פרטי, שם משפחה, כתובת, טלפון נייח וטלפון נייד.
איך אפשר להעביר את תוכן הטבלה שכל שדה נכנס לתא אחר בקובץ אקסל?
(משתמש באופיס 2007)
ממש פשוט
21/08/14 18:49
33צפיות
  • בחר בוורד את הטבלה ע"י הצ'ופצ'יק מימין למעלה (אם זו טבלה בעברית)
  • לחצן ימין -  העתק
  • עבור לאקסל - לתא היעד ולחץ לחצן ימין -  הדבק.
  • זהו
תודה ושאלה......
22/08/14 00:21
30צפיות
לפעמים כל הטבלה נכנסת לתוך תא אחד באקסל.
אני מנסה להבין איפה הטעות שלי?
כאן הגיע הזמן כי תפעל לפי ההנחיות למעלה....
22/08/14 01:58
17צפיות
צרף את קובץ הוורד עם הטבלה וכן הסבר מדויק מה בדיוק עשית, שלב אחרי שלב....
שינוי גופן ברירת המחדל במצגות פוורפוינט
21/08/14 23:13
9צפיות

יש לי אופיס 2010
אני רוצה לדעת - איך יוצרים מצב שהפונט האוטומטי במצגת הוא למשל TAHOMA. במקום האריאל המיושן. 
ניסיתי לשמור מצגת בסיסית עם הפונט הרצוי. אבל בכל פעם שפתחתי תיבת טקסט, הפונט האוטמטי היה אריאל. 

מישהו יודע איך עושים זאת?
 
לאחר שהגדרת את כל הדרוש בתיבת הטקסט . . .
21/08/14 23:43
10צפיות
לחצי קליק, ימני, על מסגרת התיבה והקליקי על 'קבע כתיבת הטקסט המהווה ברירת מחדל'.
º
תודה על העזרה
22/08/14 00:45
6צפיות
מוזר. לחצתי על המסגרת
22/08/14 01:14
12צפיות
ואין לי בכלל אופציה של 'קבע כתיבת...  ברירת מחדל'.
º
עד כמה [מ-1 עד 10] דייקת במקום הלחיצה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
22/08/14 01:32
12צפיות
אוטלוק- וביטולו
21/08/14 23:01
20צפיות
היי,
אני מנסה ללחוץ על ההיפר קישור באתר זה - http://www.bug.co.il/page.asp?id=280
ובאופן ספציפי לשלוח מייל לאחד מאנשי ההנהלה. העניין הוא שהאאוטלוק לא מוגדר אצלי, ואין ביכולתי לקבל רק את המייל- אני מקבלת הודעה שגיאה על קובץ חסר.
יש דרך שבלחיצה אקבל את ג'מייל?
דרך פשוטה ומהירה . . .
21/08/14 23:27
16צפיות
קליק, ימני, על הקישור > 'העתק קיצור דרך' > מעבר לשורת ה-TO בחלון ההודעה [היכן שאת נוהגת לשלוח הודעות דוא"ל] > לחיצה על Ctrl+V כדי להדביק את כתובת המייל וזהו...
 
*** לעתים מתווסף הכיתוב :mailto ואינני יודע איך חשבון הדוא"ל שלך יתייחס לזה - לכן רצוי שתמחקי את הרישא ותשאירי כתובת מייל "נקייה".
אין לי אטולוק מוגדר, הוא רק מותקן על המחשב..
21/08/14 23:55
11צפיות
ויש נתיב מסויים בתוך תקיית מסמכים שאמור להיות אך אינו, ולכן התוכנה לא נפתחת.
הגדרתי את המייל דרך mail של חלונות, ואפילו שלחו לי מייל לג'מייל שהדואר הוגדר כמו שצריך.
 
אז ככה . . .
22/08/14 00:11
17צפיות
1. בראש דף פורום זה קיימת הכרזה צבעונית ומאד בולטת המנחה את השואלים איזה מידע עליהם לספק כדי שניתן יהיה להתייחס לשאלותיהם.
 
2. 'תיקון אופיס' - דרך 'לוח הבקרה' - עשוי 'להחזיר לחיים' את ה'אאוטלוק'.
 
3. הגדרת תוכנת ברירת מחדל למיילים מבצעים דרך 'לוח הבקרה' > 'תוכניות ברירת מחדל'.
 
*** חפשי ב"גוגל" הנחיות לגבי שני הנ"ל.
שאלה בנוגע ליומן באווטלוק 2013
20/08/14 19:25
19צפיות
שלום לכולם,
 
היה לי אווטלוק 2013 שבתצוגת היומן הייתי יכול לבחור בין יומן במחשב זה בלבד ויומן של הכתובת גימייל שלי שבעצם גם היה מסונכרן עם הנייד כי גם שם השתמשתי ביומן על כתובת הגימייל.
עברתי למחשב אחר והתקנתי אווטלוק 2013 ובחשבון הגדרתי את אותה כתובת המייל . הדואר מסונכרן באופן מלא אבל כאשר אני רוצה לראות את היומן עם האירועים הקודמים אינני יכול מאחר ויש לי רק יומן שמצויין "ממחשב זה בלבד" . וזאת למרות שהוספתי את החשבון באותו האופן בדיוק כמו הקודם לפי כתובת המייל בגיימייל. 
אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה למה הוא לא נוסף וסונכרן, ואיך להוסיף את היומן הקודם אודה לו.
 
בדוק האם הקישור, שלהלן, עוזר לך . . .
21/08/14 17:14
12צפיות
הנה, כאן.
שלום רב, יצרתי תרשים גאנט די בסיסי באקסל...
20/08/14 19:00
82צפיות
עד כאן זה בסדר.
אני מנסה לבצע שתי פעולות והן :
1. להציג ומשמאל לעמודה את תאריך הסיום או מד התקדמות (מימין הצלחתי).
2. הדבר השני שאני רוצה לעשות זה לשנות את צבע העמודה כאשר עבר זמן הביצוע שלה.
 
אשמח לסיוע קטן.
 
תשובה
הודעה זו מכילה תמונות
21/08/14 08:20
27צפיות
1. לא הבנתי
2. הדרך הפשוטה בעיני היא פשוט להמשיך להערים סדרות:
הוסף לטבלה 2 עמודות IF פשוטות "משך ולא עבר", "משך ועבר" - אם תאריך הסיום עבר = משך אחרת 0, ולהפך.
את סדרת ה"משך" קבע מול "משך ולא עבר", הערם עליה את הסדרה החדשה.
באותה שיטה תוכל לחלק את "משך ועבר" ל"משך, עבר ובוצע" (התניה מול עמודת בוצע), "משך, עבר, באיחור".
בצילום המסך: את בדיקה 2 שיניתי כך שהיא באיחור.
לגבי השאלה הראשונה
21/08/14 08:50
34צפיות
אתה יכול באמצעות הפעולות הבאות:
  1. הוסף לתרשים סדרה סתמית
  2. עצב סדרה זאת כשקופה
  3. הוסף לסדרה זאת תוויות נתונים
  4. בעיצוב תוויות הנתונים בחר ב"ערך מתוך תאים" בחר את התאים מעמודה D כתוויות הנתונים
  5. בחר את מיקום התווית בבסיס.
הנושא מודגם בקובץ המצורף
היי, אני עובד עם אופיס 2010
24/08/14 19:45
9צפיות
חיפשתי ולא מצאתי את 4, או שאני טועה ?
 
 
באופיס 2010 במקום שלב 4 אתה יכול...
הודעה זו מכילה תמונות
25/08/14 02:59
11צפיות
לבחור כל פעם תווית אחת, לאחר מכן בשורת הנוסחאות אתה כותב = ובוחר את התא ממנו אתה לוקח את תוכן התווית.
לבדיקה 1 זה יהיה התא D3 כמודגם בצילום המסך
כל המשתמשים המריצים עדכונים תקופתיים של מע' ההפעלה ...
18/08/14 16:59
234צפיות
"מייקרוסופט" מבקשת להסיר 4 עדכונים, בעיתיים.

עיינו במאמר שכאן ותחליטו מה שתחליטו.
אצלי קרה דבר הפוך...
19/08/14 09:14
61צפיות
העדכון ל-WIN 8.1 64 bit פתר לי בעיית יציבות קשה של קריסות בזמן עבודה.
אצלי ב win7 - 64 bit
19/08/14 13:00
48צפיות
לא התרחשו העדכונים האלה.
כנראה שאני בתחתית התור אצל מקרוסופט ואולי בעצם צ"ל
אין ולא היתה, כאן, שום תבנית קבועה . . .
19/08/14 14:39
51צפיות
אצל חלק היו רק 2 עדכונים מתוך 4.
 
לחלק זה גרם להרבה, מאד, 'מסכים כחולים' ולכן הוחלט להורות על הסרתם.
º
19/08/14 14:42
7צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה