בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

צעדים ראשונים באופיס 2013: קינפוג SMS
15/04/14 21:20
37צפיות
שלום,

בעבר, באופיס 2010, קינפגתי את האאוטלוק לשליחת SMS בתור הודעה (דרך אורנג'). מאד נוח ויעיל.
איך מקנפגים זאת באאוטלוק 2013?

האם יתכן שהסירו את האפשרות הזו באופיס 2013?

תודה.
הסירו, גם הסירו . . .
15/04/14 22:37
30צפיות
מהסיבה הפרוזאית שיחד איתך מס' הזקוקים, לזה, עמד על 2.

חפש, ברחבי האינטרנט, אחר תוספי צד ג' שמן הסתם לא יהיו חינמיים.
º
תודה
16/04/14 10:42
7צפיות
vlookup ודומיהם
15/04/14 17:26
52צפיות
מחפש פונקציה שתוכל לעשות vlookup על פני כמה עמודות (כשכל אחת תנאי בפני עצמה) ולמצוא שורה מסוימת לפיכך
הוספתי קובץ מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה מיכאל
מה אומר הקובץ?
15/04/14 17:47
27צפיות
לא מילאת את עמודות התוצאה (ידנית) שהן העמודות החשובות...
מעבר לכך, לא הבנתי אם קוראים לך מיכאל, או שאתה מודה רק למיכאל מנהל הפורום (מה שימנע מאחרים, שכן יודעים את התשובה, לענות לך)
העיקרון, הבסיסי מוצע בתמונה המצ"ב . . .
15/04/14 17:58
42צפיות
העיקרון, הבסיסי מוצע בתמונה המצ"ב . . .
העיקרון, הבסיסי מוצע בתמונה המצ"ב . . .

העתק את הנוסחה מתא K5 לתאים L5 ו- M5.
º
תודה רבה מיכאל !!! אלוף
15/04/14 19:44
14צפיות
º
BIG . . .
15/04/14 22:38
12צפיות
BIG  . . .
º
חג שמח לכול חברי הפורום
14/04/14 14:45
21צפיות
º
הקדמתני:) גם אני מאחל חג שמח לכולנו:)
14/04/14 16:44
9צפיות
חג שמח
15/04/14 09:19
17צפיות
למה הסמיילים שלך עצובים ?

תצוגת לוח שה השתבשה
15/04/14 00:47
24צפיות
משום מה, כשאני עובר ללוח שנה, התצוגה שאני מקבל היא תצוגת עמודות (מתחיל מאירועים שרשמתי ביומ משנת 2008,עד האירוע הכי קרוב להיום שעידכנתי בלוח השנה), במקום תצוגת שבוע העבודה הרגיל.
איך אני חוזר לתצוגה הרגילה כך שתופיע לי מייד כשאני עובר למצב "לוח שנה"?
º
עיין ב:
15/04/14 13:44
15צפיות
עיין ב:
צודק!!
20/04/14 13:26
11צפיות
בינתיים הסתדר, אבל אכן הערתך במקום.
צבע פונט אפור ב VBA - אקסל 2010
14/04/14 12:53
19צפיות
שלום,

ברצוני לעצב פונט בצבע אפור בתא.
ניסיתי להקליט מאקרו וקיבלתי את זה:
With Selection.Font
   .ThemeColor = xlThemeColorDark1
   .TintAndShade = -0.349986266670736
End With

אבל... כאשר אני מעתיק את הפקודות האלו ומשתמש בהן ברוטינה, שורות אלו נותנות לי פונטים לבנים. איך זה יכול להיות?

מהי שורת הפקודה לצביעת פונט באפור (מעין Grey off / Disabled)?

תודה
בחר באחד משני המקרואים שלהלן . . .
14/04/14 13:55
18צפיות
באותה הזדמנות חפש, ברחבי הרשת, הסברים ופירוט בנוגע ל- Palette [לוח הצבעים].

Sub Micky1()
  Selection.Font.Color = RGB(191, 191, 191)
End Sub

Sub Micky2()
  Selection.Font.ColorIndex = 15
End Sub
שאלה על WORD
12/04/14 17:48
39צפיות
היי, הכנתי ברכה בוורד עם מסגרת מצויירת שמכינים ב-
borders and shadings> art
משום מה בהדפסה המסגרת יוצאת כך שאחד השוליים מופיעים חלקי (כלומר הציור נחתך באמצע)

אשמח אם תדריכו אותי איך לסדר את זה. מצ"ב דוגמה של המסגרת.
תודה:)
נסי, אולי, לשנות את סוג הנייר שהוגדר...
12/04/14 21:40
31צפיות
נסי, אולי, לשנות את סוג הנייר שהוגדר...
כמוצע בתמונה המצ"ב.
ניסיתי, לא עבד
13/04/14 17:29
19צפיות
אולי לשנות משהו בהגדרות של העריכה או התצוגה ולא בהגדרות ההדפסה?
אז ככה . . .
13/04/14 17:54
25צפיות
בדקי את גודל הדף המוגדר במאפייני המדפסת ואם גם שם מוגדר 'A4' בדקי וספרי, לנו, מהי גרסת ה'אופיס' שלך
שינוי שעת התחלה של ScheduleStart=
13/04/14 13:48
25צפיות
בגליון באופיס 2013 יש גליון שעות מוכן, 'לוח שעות תלמיד' הוא טוב לי, הצלחתי להגדיר כמה דקות, אבל הוא לא נותן לשנות את השעת התחלה, מתחיל ב8:00 ואני צריך 6:00
יש טבלה נגללת לבחירת שעת התחלה אבל לא מאפשר להוסיף שעות קודמות ל8
אשמח לעזרה.
לא ראיתי שום בעיה בשעת ההתחלה !
13/04/14 14:40
16צפיות
האם אתה מתכוון לתאים בעמודה F בגיליון 'רשימת שיעורים' ?
מי הגדיר את אימות הנתונים . . .
13/04/14 14:40
22צפיות
מי הגדיר את אימות הנתונים  . . .
אני שואל, זאת, כי "ככה לא בונים חומה"

אם מדובר ביותר מ- 3-4 ערכים - נהוג להציב אותם בעמודה מרוחקת/מוןסתרת ולהשעין את ה'אימות' על טווח אותם תאים.

מי שהגדיר, אצלך, את האימות הקליד את הערכים ישירות בחלונית ההגדרה והתחיל אותה משעה 08:00.

התמונה, המצ"ב, תבהיר לך את הנושא.

זה גליון שהורדתי
13/04/14 14:52
21צפיות
אין לי מושג מי הגדיר,
בכל מקרה באימות נתונים אכן הבנתי איך משנים, עכשיו החלתי את הכל מ6 בבוקר,
הגליון שהעליתי לחצתי בטעות על ערכים בשדה שאמור להיות אוטומטי וזה העלתי, תיקנתי וסידרתי,
תודה בכל אופן.
אני לא מכיר אתרים מהם מורידים . . .
13/04/14 15:00
29צפיות
קובץ ניהול בריכה.

אולי, תהיה נחמד ותציג את הקישור, לאתר, ממנו הורדת אותו

מעבר לעניין 'אמות הנתונים' כל היתר [נוסחאות וכו'] בנוי בצורה מאד לא מקצועית [וגם זה בלשון המעטה]...
אז תאשים את מייקרוסופט
13/04/14 15:03
34צפיות
זה מהאפשרויות לבחירה כאשר פותחים גיליון חדש, נותן אפשרויות נוספות ואם עושים חיפוש לפי לוח שעות וכו' מוצאים את הגליון הזה.
תודה על ההפנייה . . .
13/04/14 15:12
32צפיות
וזה בכלל לא מפליא אותי, כי מעולם לא החזקתי מהם כמי שיודעים מה הם עושים...

מה שהצגתי לך [טווח רשימת ערכי 'ימות נתונים'] זה ה- א'-ב' ב'אקסל'.
אני לא יודע מה הא-ב
13/04/14 15:22
37צפיות
אבל זה היה הפעם הראשונה שלי שהתעסקתי עם דבר כזה
º
לא היו לי ואין לי טענות כלפיך . . .
13/04/14 15:31
19צפיות
º
13/04/14 15:37
5צפיות
microsoft office picture manager
13/04/14 13:06
15צפיות
האם  אפשר  במערכת הפעלה  ווינדוס  8.1   אופיס  2013   להוריד  ולהשתמש        microsoft office picture manager
בניית גרף על בסיס משוואת קו מגמה
13/04/14 07:36
29צפיות
שלום,
אני עובד עם ווינדוס 7 אקסל 2010.
יש לי 2 מערכות שעליהם עשיתי מספר ניסיונות, מכל ניסיון הוצאתי את משוואת הגרף (קו המגמה) ואני רוצה לבנות גרף המכיל את כל משוואות קווי המגמה (כאמור הם בתצורת פרמטר).
האם אפשרי??
תודה מראש.
בדוק את זה...
13/04/14 09:52
38צפיות
ראשית חשוב לציין שהדרך הנכונה לטפל בבעיה כמו שלך היא לא להפיק נוסחאות קו מתרשים, אלא לחשב את המקדמים של המשוואות בעזרת פונקציית LINEST. ואז הכל נהיה פשוט. אם היית מעלה קובץ אם הנתונים הגולמיים היה אפשר להדגים זאת.

כפתרון לשאלתך ניתן להפוך את הטקסט של משוואת הקו בעזרת פונקציית SUBTITUTE  לנוסחה שפונקציית EVALUATE יודעת לחשב לתוצאה מספרית.
הבעיה היא שפונקציה זאת זמינה רק בעזרת שימוש במנגנון השמות של אקסל. בקובץ המצורף ניתן לנוסחה העושה שימוש בפונקציה זאת השם eval.
נוסחאות ה-SUBSTITUTE כוללות הפניות יחסיות ולכן יש חשיבות להגדיר את השם eval כאשר עומדים בתא H3.
בקובץ כאן מודגמות 5 הסדרות הראשונות של מערכת 1, אבל אין שום קושי להרחיב זאת לשאר הסדרות. במערכת 1 פשוט לגרור שמאלה.
לגבי מערכת 2 פשוט יהיה צורך לשנות את המספר שמורידים מ- COLUMN().

את הקובץ צריך לשמור כסוג slx או xlsm
כדי להגיע למסך הגדרת השמות...
13/04/14 10:05
16צפיות
הקש על צירוף המקשים Ctrl+F3
תודה אבל אפשר הדגמה על lineset
13/04/14 10:48
26צפיות
ראשית תודה על ההתייחסות ועל ההסבר המפורט.
לפי מה שהבנתי פונקציית lineset מתייחסת למשוואה ליניארית (ואצלי מדובר על סדר שלישי)- האם נכון?
אני מצרף את הקובץ המקורי- הגרפים/משוואת נבנו מה-data בגיליון data, כאשר כל גרף/ניסיון הינו מתאר נבנה מעמודת C כנגד F כל צבע מתאר ניסיון 1 (סה"כ 2 ניסיונות)
האם תוכל להדגים את השימוש ב-lineset על בסיס הקובץ הנ"ל?
LINEST מטפלת גם במעלה שלישית ויותר
13/04/14 12:05
26צפיות
בקובץ המצורף יש את חישוב המקדמים של שתי הסדרות.
אתה יכול להשתמש בהם כדי לבנות את הנוסחאות לחישוב ערכי הקו ביחס לרשימת Xים.
בדרך זאת גם תרוויח דיוק וגם תחסוך עבודה (ולפי מה שראיתי תחסוך הרבה עבודה...)
º
מצורף קובץ עם הדגמה של שימוש במקדמים
13/04/14 12:17
16צפיות
º
תודה ענקית!!!
13/04/14 14:31
5צפיות
עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13/04/14 00:14
32צפיות
אני כבר יום שלם עובד על מסמך וורד אותו פתחתי מהגימייל שלי. הייתי בטוח ששמתי אותו בדסקפטופ אך כנראה שלא.

אני לא מצליח לאתר אותו בשום מקום.

אנא עזרו לי בבקשה!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!
הוא כנראה שמור לך ב"הורדות"
13/04/14 00:32
21צפיות
לחץ על קובץ----פתח------הורדות

בהצלחה
º
אין לי את זה. יש לי אקספולרר ישן 8
13/04/14 00:44
11צפיות
אז נסה ב"מקומות אחרונים"
13/04/14 00:49
17צפיות
קובץ-----פתח-----מקומות אחרונים.

בדקי את האפשרויות הבאות
13/04/14 09:29
16צפיות
1) היעזרי בקישור הזה - הגם שהוא מיועד ל'אאוטלוק' - הניסיון מראה שיש סיכוי שתוכלי להציל את הקובץ. ההנחה היא שהקובץ נשמר בתיקיית קבצים זמניים, ואם תגיעי לתיקיה (כפי שמוסבר במאמר) ייתכן שתמצאי אותו.
2) קראי גם את הדיון שכאן (קראי את כולו).
בהצלחה וחג שמח.
שינוי שפה
12/04/14 11:49
28צפיות
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי:)
יש לי אופיס 2010, וינדוס 8 (נייד של סמסונג, לא יודעת אם משנה)
יש לי בעיה משונה ביותר, אם אני נמצאת במאגר מידע בערבית, השפה משתנה לי אוטומטית לערבית (לא קורא עם אף שפה אחרת). זאת בעיה ראשונה ומעצבנת מאוד.
בעיה שניה, אם אני נמצאת במסמך אופיס וכותבת בשפה כל שהיא, השפה משתנה לי גם בחיפושים באינטרנט (במחשב הקודם לא היה כך, כתבתי באופיס בשפה כל שהיא, בחיפוש באינטנטר השפה היתה אחרת, בלי שהיה צורך להחליף, אנגלית לאינטרנט, עברית לאופיס).
אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה מעצבנת זו. תודה מראש וחג שמח
מקפיצה לעזרה
13/04/14 07:57
6צפיות
ממש נואשתי למציאת פתרון לבעיה הזאת, עזרה תתקבל בברכה רבה.
תודה וחג שמח
מחרוזת טקסט - אקסל
10/04/14 00:23
98צפיות
היי חברים יש לי עמודה המתארת פעולות הכנה של עוגה (עמודה C)
בנוסף עמודה עם המצרכים (עמודה H)

אני מנסה להכין נוסחות בעמודה D -  כך שיציגו לי עבור כל שורה בעמודה C האם אחת המילים מופיעות ברשימת המצרכים (לא משנה המיקום במשפט).
מצורף קובץ לדוגמא

המון תודה למי שיצליח לעזור !
אז ככה . . .
10/04/14 00:47
100צפיות
אז ככה . . .
הראיתי את שאלתך לאשתי [אשפית באפייה] והיא מוסרת שאם תשכנע אותי [ואותה] מדוע התוצאה, בתא B4, לא אמורה להיות 'כן' - רק אז היא תאשר לי להציג לך פיתרון...
ראשית - ברור שמיכאל צודק בקשר לביצים
10/04/14 02:06
67צפיות
ראשית -  ברור שמיכאל צודק בקשר לביצים
הנוסחה היא נוסחת מערך. אין להקליד את הסוגריים המסולסלים. יש להכניס את הנוסחה ע"י הקשה בו זמנית על CTRL+SHIFT+ENTER
למיקי ו U333 :))
10/04/14 07:46
55צפיות
אשתך צודקת :)) הנוסחא עם הביצים אכן אמורה להיות כן סליחה טעיתי ..  תודה ענקית לשניכם !!
רק שאלה קלה על הלוגיקה - כמה אותיות צריכות להתקיים על מנת שאקבל ערך TRUE ?  כי ראיתי שגם אם לא כל המילה נכתבת יש TRUE , למשל במקום "ביצים" - " ביצי"
º
תשתמשו ב'ביצי שליו' במקום ברגילות . . .
10/04/14 09:17
34צפיות
קרא אודות הפונקציה FIND ותבין את הלוגיקה
10/04/14 10:13
37צפיות
המילים שבטבלה השמאלית (עמודה H ) חייבות להופיע במלואן כחלק מן המחרוזת של התא הנבדק בטבלה הימנית (עמודה C) כדי לקבל "yes"
º
הנוסחה ארוכה מידי . . .
10/04/14 09:14
22צפיות
אז ככה . . .
10/04/14 11:44
98צפיות
אז ככה . . .
1. בתגובתי הקודמת, רציתי לכתוב: "חשוב לרענן, מידי פעם, את הארכיון..." - אבל התאפקתי.

2. מאחר ואתה זריז בלהגיב/לקצר ומאחר וראיתי ש"אתה בסביבה" ולא הגבת - אעשה זאת במקומך:

הנוסחה, המקוצרת, מוצגת בתמונה המצ"ב.
למיקי ו U333
10/04/14 19:47
44צפיות
ראשית תודה ענקית עבור 2 הנוסחאות , אני מנסה מהבוקר לחלץ מהנוסחא שננתם לי נתון נוסף אך פשוט איני מצליח

ניסיתי להוריד את ה IF מהנוסחא על מנת לקבל פשוט את הערך , (במקום שיוצג YES/NO שפשוט יוצג הערך שנשלף - אותו הערך שהנוסחא איתרה והציגה בעקבותיו YES/NO) ללא הצלחה..


אני ממש אודה לכם - בקשתי האחרונה בנושא

הנה התוצאה ללא ה-IF
10/04/14 22:13
35צפיות
במקרה של הנוסחה שלי:
{=AND(ISERR(FIND(H$5:H$9,C8)))}

והתוצאה המתקבלת היא, בהתאמה מלמעלה למטה בתאים E8:E11  היא  TRUE  FALSE  FALSE  TRUE

ובמקרה של הנוסחה של מיקי:
{=COUNT(FIND(H$5:H$9,C8))}

והתוצאה המתקבלת היא, לאותם תאים,  0 ; 1 ; 1 ; 0
הפניתי את השאלה לרש"י והוא מוסר . . .
10/04/14 22:27
97צפיות
שלא צריכה להיות שום בעיה לפרש את העומד מאחורי:

"...על מנת לקבל פשוט את הערך. במקום שיוצג YES/NO שפשוט יוצג הערך שנשלף - אותו הערך שהנוסחא איתרה והציגה בעקבותיו " YES/NO.

*** בימים הקרובים הוא יהיה נע ונד בין ורמיזא, מגנצא וטרואה - לכן השאיר לי את מס' הנייד שלו אם יהיו לך שאלות נוספות...
ל U333
11/04/14 15:26
35צפיות
היי תודה רבה ! אבל אני מקבל מספר .. התכוונתי לערך עצמו (למשל במידה ואותרה המילה "סוכר" במשפט "יש להוסיף סוכר ולערבב"  אז פשוט להחזיר את המילה סוכר)

ממש מתנצל אם לא הסברתי טוב !
עד שמישהו יציע משהו יותר קצר...
11/04/14 22:49
62צפיות
אתה יכול להשתמש בזה:
=IF(COUNT(FIND(H$5:H$9,C8)),INDEX(H$5:H$9,SUM(IFERROR(FIND(H$5:H$9,C8)>0,0)*ROW($1:$5))),"")
זאת נוסחת מערך. יש לסיים את הכנסתה בצירוף המקשים Ctrl+Shift+Enter
ולאחר מכן לגרור אותה למטה
ל - iyyi
12/04/14 01:47
20צפיות
נוסחא מפחידהה :) אבל עובדת .. תודה רבה !
קצרה ב- 22% . . .
12/04/14 02:49
98צפיות
קצרה ב- 22% . . .
ועשה עם עצמך חסד ואל תנסה לשנות את 1-($6:$2) ל-: ($5:$1)‏
ועוד 2%, עם: Offset, במקום: Index. . .
12/04/14 09:26
77צפיות
אבל כמו במבצעים "אין הנחה על הנחה".
º
לא מוצא מילה אחרת חוץ מגאונות-תודה רבה לכולם!
12/04/14 14:07
16צפיות
מעבר למילות תודה, הגיע הזמן לומר . .
12/04/14 15:08
97צפיות
שאינני חושב שיש כאן סממן של 'גאונות' גם אם יוכח [ועדיין לא הוכח] שמציגי הפתרונות ה'מופלאים', שבינינו, הם בעלי מנת משכל ואינטליגנציה גבוהים מהממוצע.

אני יכול להסכים להגדרה שאנחנו 'יצירתיים יותר מאחרים' אבל אסור לשכוח, ולו לרגע, שהכל נובע משקדנות, רבה, בנושא בו מדובר - אבל מפה ועד ל'גאונות' המרחק רב..

'אוטודידקטיות' [המכירים אותי יעידו שמעולם לא השתתפתי בשום קורס/חוג 'אקסל'] לא הזיקה לאיש אבל במקביל, לה, דרושים 'לילות לבנים' הכוללים, בין היתר, ניסויים ותהיות/טעיות.

בנוסחה, האחרונה, הוצגה 'תגלית' שלמיטב זכרוני לא הוצגה, בפורום הזה, מיום השקתו.

מדובר בארגומנט: Row_num מוכר וידוע לכל משתמשי הפונקציה: Index.

* ערכו, הנפוץ, הוא ערך חיובי כלשהו.

* ערך: 0 מחזיר את כל ערכי התאים, אליו הופנתה הפונקציה, כ'מערך'.

* ה'תגלית' [שקרצה, לי, במהלך כתיבת הנוסחה המקוצרת ושאותה לא הכרתי עד כה] מצביעה על שארגומנט שלישי שלילי [במקרה שלנו: -1] מחזיר 'שגיאה' וב'שגיאה', כידוע, מטפלים בעזרת: IfError.

זו גם הסיבה מדוע ציינתי לא לנסות לשנות את: 1-($6:$2) ל-: ($5:$1)‏ .

כל הנ"ל נבע מרצוני לקצר את הנוסחה – פעולה שהינה חלק בלתי נפרד מה'אני מאמין' שלי.

ברשותכם, אנעץ את ה'אשכול' הזה, כדי שגולשים אחרים [שומרי שבת או לוגמי בירה על שפת הים] יוכלו ללמוד ממנו.

חג שמח וכשר לכולם.
עוד יותר קצר אפילו...
12/04/14 14:53
39צפיות
הטריק הוא שבתא H5 יש תו בלתי נראה
º
הקובץ הנכון...
12/04/14 14:55
11צפיות
מאחר והצבת זאת מתחת ל'פוסט' שלי ...
12/04/14 15:34
98צפיות
מי כמוך יודע את דעתי בנוגע לתאי/עמודות עזר ובערבו של חג המצות, זה גם 'שקץ' וגם 'חמץ'...
העברת אנשי קשר מג'ימייל לאאוטלוק 2010
12/04/14 17:41
9צפיות
איך עושים זאת ?
אחת האפשרויות מוצגת בקישור שלהלן . . .
12/04/14 18:03
9צפיות
קבוצות אנשי קשר באאוטלוק 2010
10/04/14 10:31
24צפיות
היי,
יצרתי מס' קבוצות אנשי קשר באאוטלוק 2010.
כיצד אפשר להציג רק את הקבוצות? כלומר להציג רק את רשימת הקבוצות.

תודה
אסף
פתרון פשוט שיעבוד
11/04/14 12:46
22צפיות
הוא:
1)פתיחת תיקיה חדשה באאוטלוק שתכיל פריטי איש קשר.
2)העתקה או העברה של הקבוצות שיצרת לתיקיה זו.
3) ע"י צירוף המקשים ctrl+shift+B יפתח לך ספר הטלפונים כשבתפריט תופיע האפשרות "כלים" בחר מתפריט זה ב"אפשרויות" .
בתחתית המסך שיפתח יש לך אפשרות לבחור איזו תיקיית פריטי אנשי קשר תיפתח כברירת מחדל. ("בעת פתיחת פנקס הכתובות, הצג רשימת כתובות זו תחילה").
חסר לי משהו
12/04/14 09:50
17צפיות
ראשית תודה
העניין הוא שלפני שאוכל להשתמש הפיתרון שלך שנראה לי מצויין
אני צריך לאתר את כל הקבוצות. כאשר אני מקליד שם של קבוצה בחיפוש
של אאוטלוק 2010 אני מקבל את אנשי הקשר המשויכים לקבוצה לא את הקבוצה עצמה הפריט אחד. איך מאתרים את הקבוצות?
אז, אולי, ככה . . .
12/04/14 10:48
21צפיות
שנה את תצוגת התיקייה ל'רשימה'.

כל 'רשימות התפוצה' מוצגות [אצלי] בגופן BOLD וניתנות לזיהוי כהרף עין...
תודה
13/04/14 22:47
4צפיות
תודה רבה
שיונוי הנוסח בהדפסה
12/04/14 10:08
32צפיות
שיונוי הנוסח בהדפסה
יש לי גליון עבודה ב-XL אופיס 2010. נכאשר אני מדפיס את העבודה הנוסח משתנה, למשל במקור ה-"I" כתוב בראש שורה 3 (צילום מסך 2)  ובהדפסה הוא מופיע בסוף שורה 2 (צילום מס 1)
תודה שבת שלום וחג שמח
º
צילום מסך 1
12/04/14 10:17
16צפיות
צילום מסך 1
מור פתרונות מחשוב

טכנאי מחשבים בירושלים?

מור, פתרונות מחשוב במרחק הקלקה מכם היכנסו עכשיו!


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה