לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

Caps Loclk במקלדת
06/03/15 07:23
2צפיות
החלפתי מקלדת ועכבר למיקרוסופט 2000. איני מזהה מה מצביע לי על כך שה- Caps Lock מופעל. האם מישהו יכול לעזור [למרות שזה לא בדיוק הפורום לכך?
תודה,
יוסי
קיצורי מקלדת לא נוחים word 2010
05/03/15 18:31
9צפיות
אודה למי שידריך אותי כיצד לשנות (אם ניתן בכלל) את הצירוף למשל Ctrl+Z (בטל הקלדה) כרגע מוגדר לי משהו לא ידידותי.
והאם ניתן לשחזר את כל הקיצורי המקלדת לברירת מחדל.
בתודה מראש למשיבים
לאור ההיסטוריה, ה"מפוקפקת", שלך עם השילוב Ctrl+Z. . .
05/03/15 18:48
14צפיות
עצתי לך לרענן את קובץ התבנית - כפי שמוסבר במאמר הזה.

הרחב והיעזר בהסבר אודות: "שינוי שם הקובץ של התבנית הכללית..."
ראשית תודה
05/03/15 21:05
9צפיות
שנית, במסמך אחד הצרוף "שמור" הוא באמצעות שיפט פלוס F12 ובמסמך אחר הצירוף הוא  Ctrl+S כפי שאני רגיל, האם אי אפשר לשנות זאת? הלינק שהפנית אותי אליו נראה לי גדול עלי למרות שהוא מאד מפורט, אם לא תהיה לי ברירה אתמודד
שוב תודה!
תצוגת מספרים בערבית בוורד 2013
05/03/15 16:19
15צפיות
במחשב מותקנות השפות עברית, ערבית ואנגלית וגם מוגדרות כשפות עריכה בוורד 2013. השאיפה היא לכתוב מסמך בכמה שפות כאשר חלק מהספרות יהיו רגילות (123) וחלק מהספרות ספרות ערביות. כאשר בהגדרות בוורד 2013 - קובץ - אפשרויות- מתקדם - הצגת תוכן מסמך - ספרות - הקשר. הספרות אמורות להיות לפי השפה שנכתבה. בפועל כאשר כותבים בערבית הספרות ערביות אך כאשר כותבים בעברית הספרות ערביות גם כן. רק באנגלית הספרות רגילות (123). אציין כי בוורד 2010 עם אותן הגדרות הספרות נכתבות בצורה תקינה - ספרות רגילות כאשר כותבים בעברית. דבר נוסף כאשר משנים את תצוגת הספרות בהגדרות שרשמתי למעלה התצוגה משתנה לספרות ערביות או רגילות בכל המסמך כאשר לא ניתן לשלב בין ספרות רגילות וספרות בערבית באותו מסמך. אודה לך לפתרון לבעיה או לבירור עם מיקרוסופט מאחר ועל פניו הדבר נראה כמו באג בתוכנה. לא הצלחתי לקבל מהם תשובה. תודה
בדוק עם תמיכת מיקרוסופט - בטל': 09-7625400 . . .
05/03/15 17:05
7צפיות
ייתכן ש'נפלת' על עוד "באג", עברי, בגרסת "2013".
הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
02/03/15 09:52
20צפיות
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה מהקישור הזה.
 
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
02/03/15 09:50
14צפיות
הסברים - כאן.
 
צביעת תאים/שורות בסדר מסויים
03/03/15 20:59
44צפיות
עמודה A היא עמודת תאריך "רץ" לפי לוח השנה.
איך אני עושה, שנניח כל 12 יום התא/השורה יצבעו בצבע שונה?
נניח 2/2/15,14/2/15,26/2/15 -יהיה צבע בתא של התאריך-נניח הראשון בשורה או אפילו כל השורה.
בעיצוב מותנה עם נוסחה- הצלחתי לצבוע רק את הפעם הראשונה אחרי התאריך הראשון
מצורף קובץ לפי בקשתכם-יש לשנות סיומת ל-XLSX
 
ניתן להצמיד קבצי XLSX . . .
03/03/15 21:11
42צפיות
חלק מאיתנו (אני ביניהם) מוצא לנכון לשמור קובץ, במחשבו, כדי לפתוח אותו...
º
צ"ל: לא מוצא לנכון . . .
03/03/15 21:49
15צפיות
º
לפי ההדרכה-ברשימת הקבצים האפשריים לא מופיע סוג קובץ של אקסל
04/03/15 20:57
10צפיות
או שכן, או שלא. מה שבטוח, אולי . . .
הודעה זו מכילה תמונות
04/03/15 21:53
62צפיות
מעניין לדעת מניין שאבת את המידע שהצגת

ברשימת הקבצים מופיעים מספר, רב, של סיומות קבצי 'אקסל' - כבתמונה שלהלן:
 
אז ככה...
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 21:23
64צפיות
**  בחרי את הטווח לעיצוב -  A1:A35
**  הכניסי את נוסחת העיצוב המותנה הבאה:
  =MOD(ROW(),12)=2
וכך זה נראה בדו-שיח
º
תודה רבה רבה U333!!!
04/03/15 20:56
7צפיות
º
אם אפשר לדעת בבקשה, למה קבעת את השארית של המודולו ל-2?
04/03/15 21:05
9צפיות
º
כי התחלתי בשורה 2... ואז השארית תהיה 2... תודה
04/03/15 21:08
9צפיות
אקסל 2010: הנוסחאות מוצגות בצורה שונה
04/03/15 16:34
19צפיות
שלום.
משהו בהגדרות כנראה השתבש.
במקום לראות בשורת הנוסחאות: =A2 + B2 
מופיע הדבר הזה: =[@עמודה1]+[@[ ]]
 
אני רוצה להחזיר עטרה ליושנה ולקבל את צורת הכתיבה העליונה.
קובץ מצורף.
איני יודע מה לעשות. בדקתי בקובץ> אפשרויות
ולא ראיתי שום דבר שעשוי לפתור את הבעיה.
 
עזרתכם בבקשה.
º
אולי, ככה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
04/03/15 16:53
20צפיות
חל שינוי לטובה אבל זה עדיין לא זה
04/03/15 17:29
16צפיות
שלום מיכאל.
תודה על המענה המהיר.
כעת הנוסחה כתובה בצורה יותר ברורה, אך עדיין הייתי רוצה לראות
A2 + B2 = במקום:
=גיליון1!$B2+גיליון1!$A2 (ראה קובץ מצורף)
 
יש לך רעיון?
תודה
מי שרוצה לראות ברור יואיל, בטובו, לא להגדיר טבלאות ...
04/03/15 17:37
33צפיות
הרץ 'חיפוש והחלפה' והחלף את 'שם הגיליון'+'סימן הקריאה'+'סמל ה-$' > בכלום.
 
 
 
º
רוב תודות - כעת הכל בסדר
04/03/15 19:29
7צפיות
אאוטלוק 2007+2010- איחוד מידע
04/03/15 15:09
7צפיות
שלום לכולם
ברשותי מחשב נייד ומחשב נייח שעליהם אני עובד במקביל.
איך ניתן לקבוע פגישה באחד היומנים ושיופיע לי גם ביומן השני (יסתנכרן אוטומטי)?
 
תודה מראש לעונים!
º
חפש ב"גוגל": Synchronizing outlook on two computers...
04/03/15 22:11
1צפיות
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
04/03/15 11:16
5צפיות
|מטוס|היעדים הבאים שלכם:
|קדימה|טיולים ביפן ? ארץ השמש עולה בפורום חדש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|קדימה|תאילנד ? הייתם? עומדים להיות? חולמים להיות? בואו לדבר על זה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|קדימה|טיולים בסין ? לבד, עם קבוצה, היסטוריה או תרבות. מתעניינים? מקומכם כאן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה|טיולים בסקנדינביה ? לא משנה איזו מדינה תבחרו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה|טיולים באיטליה ? לא רק בשביל האוכל והאופנה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|@|פורומים טיפוליים חדשים:
|קדימה|תטא הילינג ? שיטת התקשור המסתורית עכשיו בפורום חדש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|קדימה|פורום טיפול בפסוריאזיס ? אם אתם חולים או אם בני משפחתכם, בואו לדבר עם מטפל:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...
סיסמה לשכבת הנתונים ב-db אקסס מפוצל
03/03/15 11:14
21צפיות
שלום,
 
יש לי אפליקצייה משני קבצי אקסס, שכבת האפליקציה ושכבת הנתונים, עם טבלאות מקושרות ביניהן.
מישהו יודע איך לשים סיסמה על שכבת הנתונים בנוסף לשכבת האפליקציה, כך שלאחר כניסה עם סיסמה לאפליקציה, הסיסמה לנתונים תופעל אוט' מתוך האפליקציה? (שקוף למשתמש, כדי שמי שינסה לפתוח את שכבת הנתונים בנפרד ייתקל בסיסמה).
 
בתודה מראש
=>
04/03/15 09:20
9צפיות
1. פתח את קובץ הנתונים והגדר לו סיסמא. [קובץ>הצפן בסיסמא]
2. פתח את קובץ הממשק ומחק את כל הטבלאות המקושרות.
3. צור מחדש את הטבלאות המקושרות.
4. החל סיסמא על קובץ הממשק.
הכפתור "מיטוב תאימות מדיה" אפור
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 15:33
23צפיות
שלום, לצורך הצגת מצגת עם סרטון בתוכה במחשב אחר, אני מנסה ללחוץ על הכפתור "מיטוב תאימות מדיה" ב- POWER POINT אך הוא אפור. מדוע? win7 באנגלית 32 ביט, אופיס 2013 בעברית. תודה.
כנראה שקבצי הקול והמדיה שהוספו למצגת . . .
03/03/15 16:00
17צפיות
מתאימים להצגה בגרסאות קודמות ולכן הלחן מואפר.

הוא אמור להיות זמין רק אם המצגת עלולה לגרום לבעיות תאימות במחשב אחר.
 
זה סרט בפורמט WMV.
03/03/15 16:29
12צפיות
מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד?
נוסחה (?) ש"נעלמה"
03/03/15 08:25
40צפיות
יש לנו בעבודה קובץ אקסל שמלא נוסחאות ובקובץ הזה אנחנו ממלאים סוג של קריאות עבודה ולכן יש כל מיני פרטים בתאים שונים, כאשר יש גם תא של מספר קריאה ותא של תאריך סגירת קריאה. אחת הנוסחאות (או שאולי זאת לא פונקציה של נוסחה בכלל, אני לא יודעת, לא אני יצרתי את הקובץ הזה) היא שברגע שמכניסים את מספר הקריאה השורה כולה נהייה אפורה, וברגע שמכניסים תאריך סגירת הקריאה השורה נהיית ירוקה. כך ויזואלית קל לראות איזה קריאה עדין פתוחה ואיזו סגורה.
 
פתאום החלק הזה של הקובץ הפסיק לעבוד.
שאר הנוסחאות עדין עובדות, ושאני עושה תצוגה של נוסחאות הן עדין שם, אבל משורה מסויימת הפונקציה הזאת של צביעת התאים פשוט הפסיקה. גם אם אני עושה העתק הדבק לשורה שהיא כן צבועה ומדביקה אותה בשורות החדשות הצבע לא "עובר" ולכן אני מניחה שזה לא קטע של נוסחה בכלל אלא יותר עיצוב תאי שפשוט לא מוחל יותר מתא מסיום והילך.
 
ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט ויש את הנושא של conditional formatting - עיצוב מותנה, שהבנתי שזה קשור, אבל האופציה הזאת משום מה מבוטלת אצלי ואני בכלל לא יכולה ללחוץ עליה.
עוד אציין שזו קובץ משותף שיכול להיות פתוח בו זמנית אצל אנשים שונים, אבל כך תמיד היו הגדרות הקובץ אז אני לא חושבת שהבעיה היא בזה.
אשמח לעזרה!
עיצוב מותנה
03/03/15 08:44
23צפיות
כפי שאמרת, זה הענין. מי שיצר את הקובץ החיל אותו על טווח תאים מסוים, ועכשיו גלשתם מעבר לטווח הזה.
אם אינך יכולה לשנות את העיצבו המותנה, אולי הגיליון מוגן. נסי לבטל את ההגנה.
הגיליון לא מוגן.. שיתוף זאת האפוציה היחידה שלו.
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 08:54
28צפיות
ועדין זה לא זמין.. (מצ"ב תמונה)
º
האם ניסית לתקן אוטו בלי להביאו למוסך ??? - קובץ !!!
03/03/15 10:16
16צפיות
אני לא יכולה להעלות לפה את הקובץ
03/03/15 10:25
23צפיות
זה מסמך של העבודה שאני לא יכולה ממש לחלוק. אחרת מן הסתם הייתי מעלה.
אין צורך בריבוי סימני הקריאה
אז ככה . . .
03/03/15 10:38
29צפיות
למיטב זכרוני, לא ניתן להגדיר/לשנות תנאי 'עיצוב מותנה' בחוברת עבודה משותפת.

כדי להרחיב את השטח עליו מוחל העיצוב > בטלי, רגעית, את השיתוף הגדירי כנדרש והחילי, מחדש, את השיתוף.
 
נכון, השיתוף זה מה שחסם את זה!
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 11:06
29צפיות
תודה מיכאל
אולי תוכל להמשיך לעזור לי -
אני לא מוצאת איך אפשר להרחיב את מספר התאים שיושפעו מהעיצוב. בגדול אני צריכה שזה פשוט יחול על כל הגליון עבודה, אבל שאני מסמנת את כולו זה עדין לא עובד...
º
החץ, שבתמונה, מצביע על המקום בו מגדירים את הטווח . . .
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 11:21
24צפיות
זה היה מסובך יותר מהתמונה שלך אבל בסוף הצלחתי.
03/03/15 12:22
24צפיות
תודה רבה על העזרה! :)
º
'מסובך' - זה מושג יחסי . . .
03/03/15 12:56
11צפיות
אקסל 2010 - Lable options בגרף
03/03/15 11:55
22צפיות
שלום,
האים ניתן לשנות את התוויות (Lable ) בגרף לסידרה הממוקמת במקום אחר שלכאורה לא קשורה לנתונים מהם ייצרו את הגרף.
בגירסת 2013 ראיתי שזה אפשרי- בוחרים ב "אפשרויות" -  נתונים של "סידרה" וכו'.. ב 2010 לפי מה שראיתי כל שניתן זה לשנותרק ל- שם סידרה, קטגוריה או ערך  (של הנתונים עצמם מהם בנוי הגרף).
 
מקווה שהייתי ברור
 
תודה
אפשר, אולי, בעזרת התוסף המוצע בקישור שלהלן . . .
03/03/15 12:07
18צפיות
º
וואלה עובד.. תודה רבה!
03/03/15 14:28
6צפיות
האם יש אפשרות
03/03/15 10:41
33צפיות
 
לספור תאים שיש בהם אופי מסויים (מודגש, נטוי וכו')?
אם כן, איך?
 
לשאלה כפי שנשאלה ללא מילוי הנדרש בהכרזה שבראש הדף. . .
הודעה זו מכילה תמונות
03/03/15 11:09
30צפיות
היעזר בתמונה, שלהלן, המציעה שימוש ב'פונקציה מותאמת אישית' (UDF).
 
º
תודה רבה מיקי
03/03/15 11:40
11צפיות
º
אאוטלוק לא מקבל מיילים (ללא שגיאה) אבל שולח
02/03/15 18:21
13צפיות
ארכיון הודעות
Flix

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה