לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

הודעה נעוצה לכל המבקרים - להלן דרך ההתנהלות בפורום זה . . .
30/06/15 17:15
211צפיות
* נא לציין - בכל שאלה - את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה ולהציג השאלה בצורה הכי מפורטת שניתן בלי לחסוך במילים.

* לבעיות 'אקסל' יש להצמיד קובץ ולא תמונה (גם לא PDF).

* הודעת שגיאה יש לצטט, ככתבה וכלשונה, ורצוי להצמיד גם 'צילום מסך' (PrnScr).

 למידע, נוסף ומפורט, הנה קישור לתקנון הפורום - אותו אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים.
 
הודעה נעוצה הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
25/06/15 17:29
99צפיות
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה מהקישור הזה.

 
º
יש מצב שהקישור כבר לא עובד?
02/07/15 13:44
23צפיות
כנראה שמשהו השתבש בו . . .
02/07/15 13:55
97צפיות
נסה כאן.
º
כאן עובד. תבורך !
02/07/15 15:23
43צפיות
הודעה נעוצה לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
21/06/15 12:08
95צפיות
הסברים - כאן.
 
הודעה נעוצה |*|הפורומים מתחדשים|!|
30/07/15 15:46
12צפיות
גולשות וגולשים יקרים,
תפוז עובר תהליך התחדשות של שיפור חוויית המשתמש באתר.
אנו גאים ושמחים לבשר כי ביום שלישי הקרוב 4.8, החל משעות הצהריים אנו צפויים לעלות עם מערכת פורומים חדשה.
למעשה, הפיתוח נמצא בשלביו הסופיים ואנו עמלים כעת על בדיקות מקדימות.

לאחר ההשקה נמשיך לייצר שיפור מתמיד של האתר וגרסת הפורומים, כאשר אנו נשמח להמשיך ולקבל מכם פידבקים בשוטף בפורום משוב, מסרים אישים ומיילים.
ברצוננו לעדכן כי אנו עובדים בימים אלו גם על גרסה חדשה לאתר המותאם בסלולר ולבלוגים.

בין החידושים שצפויים לעלות ביום שלישי:
- מראה חדיש ועדכני
- אפשרות לכתוב הודעות בצורה מהירה יותר
- אפשרות לעקוב אחרי פורומים אהובים
- אייקונים חדשים ומשודרגים
- ממשק עבודה נוח ויעיל
ועוד...


שימו |לב| במערכת החדשה שצפויה לעלות ביום שלישי החתימות יוסרו באופן גורף עד לעליית מערכת חתימה משודרגת יותר (עליה עובדים בימים אלה).
לידיעתכם, במידה ותרצו לשמור את מה שכתוב בחתימה שלכם, אתם מוזמנים לעשות זאת עד יום שלישי בבוקר.

סופ"ש נעים |הלוואי|
צוות תפוז
שאלת עיצוב טבלה באקסל
31/07/15 13:20
7צפיות
שלום לכולם
יש לי טבלה שאני מתלבט כיצד לעצב אותה או לבנות אותה.
אשמח לעצתכם. אקסל 10
תודה, 
איתן
מאחר ואין יותר משתי האפשרויות שהזכרת . . .
31/07/15 14:36
9צפיות
הצג אותה גם בתצורה רוחבית ובחר מה מתאים לך מבין השתיים...
 
"על טעם ועל ריח אין להתווכח" (אמר קהלת) וזה מקבל משנה תוקף כשאין אנו יודעים אם ייעוד הטבלאות הוא לתצוגה בלבד או גם לביצוע תחשיבים/חיתוכים...
אתה צודק. לא רשמתי את השאלה
31/07/15 17:14
6צפיות
מצורף שוב הקובץ ובו השאלה
יש יותר מדרך אחת לתקוף את הבעיה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
31/07/15 18:01
14צפיות
הפשוטה, מכולן, מוצגת בתמונה שלהלן.
O.K אנסה ליישם. תודה
31/07/15 18:18
4צפיות
תודה רבה.
נוסחה בעיצוב מותנה VBA
31/07/15 10:40
27צפיות
EXCEL 2013
WIN 7
תודה מראש.
שתי שאלות:
למה הנוסחה הזו ב BVA עובדת
 
 
 Range("A3:K1011").Select
Selection.FormatConditions.Add Type:=xlExpression, Formula1:= _
       "=MOD(ROW(),170)=1"
Selection.FormatConditions(Selection.FormatConditions.Count).SetFirstPriority
וזו לא
  cap = 170
Range("A3:K1011").Select
Selection.FormatConditions.Add Type:=xlExpression, Formula1:= _
       "=MOD(ROW(),cap)=1"
Selection.FormatConditions(Selection.FormatConditions.Count).SetFirstPriority
האם זה בגלל הצבת משתנה בנוסחת ה MOD?
ניסיתי להגדיר את CAP כ - INTEGER, גם זה לא עזר.
 
2 אם התשובה ל 1 היא "כן", איך אפשר להתגבר על כך, שהנוסחה בעיצוב המותנה תהיה תלויה במשתנה, ולא במספר שאצטרך לשנות מפעם לפעם?
 
תודה מראש.
º
נסה להבין, לבד, מה המשמעות של cap בסוגריים . . .
31/07/15 10:51
18צפיות
º
ובאותה הזדמנות סלק משם את ה-Select . . .
31/07/15 11:11
8צפיות
º
ויש לפחות 2 דרכים לפתור את הבעיה. . .
31/07/15 11:26
6צפיות
מצטער, מיקי, אבל לא הבנתי
הודעה זו מכילה תמונות
31/07/15 11:33
21צפיות
חשבתי שהמשתנה השני בפונקציה MOD , הוא המכנה בחלוקה.
נתתי ל A1 את השם CAP
ובצעתי את הנוסחה על כמה שורות ונראה שעובד כהלכה.
אשמח אם תאיר את עיני או תתן רמז יותר חזק:)
תודה מראש.
בקשר ל SELECT , אנסה לכתוב את זה אחרת. אם לא אצליח אחזור לבקש את עזרת הפורום:)
º
את ה SELECT הצלחתי לסלק:)
31/07/15 11:55
5צפיות
יש 'התחממות קלה' . . .
31/07/15 12:48
13צפיות
אבל זה עדיין לא זה.
 
למיטב זכרוני מדובר על VBA ולא על נוסחאות בגיליון.
אני לא מול 'אקסל' כרגע ולכן קח עוד 2-3 שעות כדי לפתור את התעלומה.
ב VBA
31/07/15 13:15
15צפיות
כותבים 
 a = mone MOD mechane
אך נוסחת ה MOD עם מספר בפורמט של "נוסחה בגליון" עובדת תקין, והגרסה עם המשתנה במקום המספר לא פועלת.
אחכה לך:)
נסה, אולי, ככה...
31/07/15 13:25
28צפיות
 Sub FormatCon()
Set Rng = Range("B1:B30")
Rng.FormatConditions.Delete
num = [A1]
Rng.FormatConditions.Add Type:=xlExpression, Formula1:= _
       "=MOD(ROW()," & num & ")=1"
Rng.FormatConditions(Rng.FormatConditions.Count).SetFirstPriority
       With Rng.FormatConditions(1).Interior
       .ThemeColor = xlThemeColorAccent3
       .TintAndShade = 0.5
   End With
End Sub
אגב,  במקום המשתנה num אתה יכול להכניס את  [A1]  ישירות לנוסחה.
º
תודה רבה - אבדוק:)
31/07/15 13:26
6צפיות
º
עובד יפה- תודה רבה:)
31/07/15 13:31
4צפיות
לא מבין למה עובד:) אבל לא מתווכח
31/07/15 13:39
18צפיות
עם מזכירות אלקטרוניות ובודאי ובודאי לא מחשבים:)
שיניתי את האורגינ ל שלי לפי הצעתך ל:
 cap = 170
With ThisWorkbook.Worksheets(i).Range("A3:K1011")
   .FormatConditions.Add Type:=xlExpression, Formula1:="=MOD(ROW()," & cap & ")=1"
  End With
 
וזה עובד:) תודה רבה.
מאקרו
31/07/15 13:39
18צפיות
הקציתי מקשים לפקודת מאקרו מסויימת. איך אוכל לשחזר אלו מקשים הוקצו לה?
º
נסה את Alt+F8, בחר את המקרו ולאחר מכן הקש על אפשרויות
31/07/15 16:37
4צפיות
הודעה אוטומטית באאוטלוק 2007 "לא במשרד.."
31/07/15 12:33
8צפיות
בתפריט כילים לא קיימת אופציה מחוץ למשרד
שאלה - איזו תוכנה מתחרה ב OUTLOOK בשוק העסקי ?
28/07/15 13:38
28צפיות
יודע רק על LOTUS NOTES.
º
אני מניח שזו הדרך הפשוטה למצוא יותר מאחת . . .
הודעה זו מכילה תמונות
28/07/15 15:37
48צפיות
אם כך אני מבין שסוגרים את הפורום ... גוגל היא התחליף.
29/07/15 11:15
32צפיות
כול התשובות שם.
כבר ביום: 12/06/15 בשעה 20:42 . . .
29/07/15 13:19
35צפיות
העברתי את הצעתך, בדבר סגירת האתר, להנהלה אבל כנראה שזו פרוצדורה שלוקחת זמן...
 
עד שזה יקרה יהיה על כולנו "להזדיין בסבלנות" וכן גם להשתמש ב"גוגל" - בפרט כשמדובר במידע שניתן למצוא, בקלות רבה, והרבה יותר מהירה מאשר לצפות שמישהו ימצא את הזמן והחשק לחפש במקומך.

בכל מקרה אני מבטיחך שברגע שהצעתך - בדבר סגירת האתר - תקרום 'עור וגידים' אני, אישית, אעדכן אותך במסר אישי על התקדמות התהליך.
 
בנקודה זו אנו חלוקים
29/07/15 13:50
34צפיות
בוודאי שאף אחד לא יחפש בשבילי !
אולם מי שיודע ימצא שמחה בלענות.
 
זו מהות הפורום - החלפת מידע.
 
º
מיקי,אין לי ספק שאתה יודע.אולי תחרוג ממנהגך ותחוס על סקרנותי
29/07/15 18:35
15צפיות
Gmail ושאר התוכנות של גוגל: יומן, אנשי קשר, משימות וכו'
31/07/15 09:18
16צפיות
קל לשתף יומנים ומידע. קל לסנכרן עם הסלולרי, ועולה מעט
נסה את "ציפור הרעם" של מוזילה
31/07/15 10:07
23צפיות
לא יודע איך היא בשוק העסקי.  בבית היא תיפקדה מאד נחמד.
º
האם הציפור עובדת עם חשבון אקסצ'ינג' ?
31/07/15 11:08
8צפיות
º
יש תוסף בתשלום.
31/07/15 11:15
7צפיות
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בהמרת קובץ PDF ל-DOCX
30/07/15 20:11
7צפיות
בעיקרון, אני יודע איך עושים את זה הבעיה היא שיש בקובץ ה-PDF ניקוד ותווים מיוחדת (של שפות אירופאיות כגון ě) ולכן אני לא מצליח בשום צורה להמיר אותו באופן תקין (האתר שמצאתי שעושה את זה לא הצליח לייצר קובץ תקין בגלל הניקוד וכו'...
גם הוורד (2013) לא הצליח להמיר את זה כמו שצריך
 
מישהו יכול להפנות אותי לאתר שיוכל לעשות את זה?
(שיודע להתחשב בניקוד וכו').
 
אם לא אין בעיה בעיה לשלוח את זה בפרטי כדי שתוכלו להמיר לי (לכן אשמח אם תפנו אלי בפרטי), פשוט זה קובץ עם זכויות יוצרים כך שאני לא יכול לפרסם אותו כאן בפומבי.
 
פירסמתי את ההודעה כאן כי הנחתי שיש כאן כאלה שמבינים בזה ויודעים איך לעשות את זה נכון.
 
המון המון תודה
 
אני רק אוסיף שבקובץ ישנו טקסט בשתי שפות -
30/07/15 20:22
6צפיות
קטע בעברית (עם הניקוד) וקטע בשפה אירופאית (עם תווים מעל האותיות),
בעיקרון כל האתרים שמצאתי שממירים PDF ל-DOCX לא עשו בעיות עם הטקסט האירופי אלא עם הטקסט בעברית
אקסל - טקסט
30/07/15 11:44
37צפיות

באקסל:
אם אני רוצה להציג את התוכן, שמופיע באחד התאים שבטווח מסויים, (ויכול להופיע תוכן בטווח המסויים, רק באחד התאים)
איזה פונקציה מתאימה ?
אולי INDEX ? ואיך ?
המון תודה
 
הטווח הוא עמודה אחת ?
30/07/15 17:47
27צפיות
אם כן:
 =VLOOKUP("*",A:A,1,0)
 
תוכל להסביר טיפה יותר ?
30/07/15 18:13
15צפיות
אכן הטווח זה עמודה אחת.
תוכל להסביר טיפה יותר ?
תודה
VLOOKUP
30/07/15 18:21
18צפיות
כאשר הפונקציה מחפשת כוכבית, היא אינה מחפשת את התו כוכבית אלא הכוכבית מייצגת כלשהו:
למשל א* יכול להיות א,אב,אא,אאאכגגגגבבבב וכו'
כוכבית לבד = תמצא משהו (שאינו ריק). כיוון שבשאלתך ציינת שבטווח יש ערך אחד - זה מה שהפונקציה תמצא.
מה אני לא עושה בסדר ?
30/07/15 19:05
26צפיות
 
=VLOOKUP("*",'2010'!C18:C20,1,0)
מה שאתה לא עושה בסדר
30/07/15 19:50
20צפיות
זה שאתה לא מצרף קובץ.
לא מצליח להתחבר למייל דרך האווטלוק
28/07/15 21:07
13צפיות
אני מנסה להתחבר למייל שלי דרך האווטלוק ולא מצליח
המייל שלי yahoo.com
קראתי קצת ברשת שהבעיה נפוצה
האם יש פתרון?
נסי להיעזר במוצע בקישור שלהלן . . .
28/07/15 21:21
20צפיות
למה אתה מציע תוכנה אחרת?
30/07/15 17:01
14צפיות
האם באמת לא ניתן להוסיף חשבון יאהו לאוטלוק???
קווים בוורד 2007
30/07/15 14:19
8צפיות
שלום חברים
קבלתי מוכן את הקובץ המצורף בוורד , אני צריך למלא נתונים בטבלה
בחלק מהמחשבים בחברה אני רואה את הקו לאורך בצד שמואל ובחלק מהמחשבים אני לא רואה את הקו בצד שמואל
למה זה קורה ??
 
אקסל נתקע בפתיחה מתוך אאוטלוק
28/07/15 16:15
17צפיות
היי
אופיס 2013
חלונות 7
כאשר אני פותח קובץ אקסל שמצורף להודעה באאוטלוק וכאשר ישנו קובץ אקסל אחר פתוח הרבה פעמים הקבצים נתקעים.
זה לא שהם נסגרים פשוט לוקח הרבה זמן (דקות) עד שאפשר לעבוד איתם.
בשלב זה אני מעתיק את הקובץ שנשלח אלי לתיקיה אחרת ואז אני יכול לפתוח את שני הקבצים.
מאחר ואני עובד הרבה עם קבצי אקסל שנשלחים אלי באמצעות האאוטלוק זה ממש לא נוח להעתיק כל פעם.
אוסיף שזה לא משנה איזה קובץ שלחו לי ואיזה היה פתוח. פשוט כאשר אחד מהם פתוח ואני פותח אחד נוסף מתחילה הזחילה
 
יש איזה שהוא פיתרון?
תודה
נסה את: אפשרויות> מרכז יחסי האמון>הגדרות מרכז יחסי האמון
הודעה זו מכילה תמונות
29/07/15 07:41
37צפיות
בטל את הסימון בהתאם לצילום המסך.
אולי זה יעזור
ראשית תודה.....
30/07/15 07:12
18צפיות
אך כאשר אני נכנס ל"הגדרות מרכז יחסי האמון" אין לי את האפשרות של "תצוגה מוגנת" כמו אצלך. אם אני משווה בין מה שלי יש ומה שלך יש אז חלק מהאפשרויות הן כמו אצלי, חלק לך יש ולי אין, וחלק לי יש ולך אין.
º
הייתי שוקל לנסות להגדיר זאת ב'אקסל' ולא ב'אאוטלוק' ...
30/07/15 08:56
13צפיות
כיצד מבצעים סימון מודגש לכל רוחב השורה (עם מס' רב של עמודות)
28/07/15 15:31
36צפיות
המטרה לסמן בנגיעה שורת פריט שתסמן את כל השורה בהדגשה מהירה
º
מי יכול לעזור בבקשה
29/07/15 11:34
14צפיות
תנסה לעזור לעצמך !!
29/07/15 18:13
24צפיות
קרא היטב את ההנחיות בראש העמוד.
צרף קובץ עם הסבר ברור ! למשל,  מה זה נקרא מודגש ? (האם הכוונה ל-BOLD ?)  ומה זה -  "בנגיעה" -  נגיעה על מה ?  ומהי "הדגשה מהירה" ?
 
בקיצור, על הקובץ שתצרף הצג את המצוי ואת התוצאה הרצויה לאחר ה"נגיעה" 
ניתן לעשות זאת בעזרת מקרו אירוע
29/07/15 23:29
23צפיות
בקובץ המצורף בחירת שורה מדגישה אותה. בחירה חוזרת של שורה מודגשת מבטלת את ההדגשה.
בחירה שאינה שורה שלמה אינה עושה כלום.
זהו מקרו אירוע ברמת גיליון. להלן קוד המקרו:
 Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Target.Address <> Target.EntireRow.Address Then Exit Sub
Target.Font.Bold = Not Target.Font.Bold
End Sub
 
כדי להעביר את המקרו לקובץ שלך בצע את הפעולות הבאות:
  1. פתח את הקובץ שלך
  2. הקש עכבר ימין על שם הגיליון (למטה) בו אתה רוצה שתתבצע הפעולה ובחר ב"הצג קוד". ייפתח חלון ריק של עורך המקרואים.
  3. העתק את קוד המקרו מהפורום
  4. הדבק את קוד המקרו בחלון עורך המקרו בקובץ שלך.
  5. סגור את חלון העורך.
  6. שמור את הקובץ שלך כסוג xlsm
בהצלחה
 
צריך להיזהר ממקרים קיצוניים . . .
30/07/15 00:12
28צפיות
אם תריץ את המקרו על שורה שבכל תאיה הגופן לא מודגש - השורה תודגש, ולהיפך.
 
השאר את מלוא השורה לא מודגשת והדגש, ידנית, תא בודד (או העתק אליה תא מודגש מגיליון/קובץ אחר).
 
נסה, כעת, למתג את עיצוב השורה בהקלקה על מספרה.
 
 
ארכיון הודעות
Flix
פורום מחשבים ניידים

פורום מחשבים ניידים

פתרון לכל שאלה היכנסו עכשיו לפורום!>>

פורום הדברת מזיקים

מזיקים בבית?בואו לדבר

על זה בפורום הדברת מזיקים היכנסו עכשיו >>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה