בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

ברגע שאני כותב הסמן קופץ לי למקומות אחרים ומוחק דברים שכתבתי
28/08/14 10:38
12צפיות
אני משתמש ב WordPad, והבעיה שלי היא שכל פעם שאני מנסה לכתוב ב WordPad משהו תמיד הסמן קופץ לי למקום אחר מוחק מילים אחרות שכבר כתבתי מתחיל לכתוב באמצע משפט אחר שכבר כתבתי והוא עושה את זה על דעת עצמו כלומר מבלי שאני יזיז את הסמן, איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת?
º
וסוג המחשב הוא . . .
28/08/14 10:45
3צפיות
לנובו עם windows 8
28/08/14 11:41
מחשב נייד חדש מסוג לנובו עם מערכת הפעלה windows 8
VLOOKUP בשילוב ISBLANK
28/08/14 11:28
שלום.
אקסל 2010, Windows Vista.
 
בקובץ המצורף מופיעות בגיליון 1 רשימות של שמות תלמידים וציוניהם במקצועות שונים.
אני מעונין לסדר אותם בטבלה דו ממדית (גיליון 2) על פי שם ומקצוע.
 
כמו כן אני רוצה שלאלו שאין להם ציון יהיה תא ריק (בטבלה הדו ממדית שבגיליון 2).
 
בניתי נוסחה של VLOOKUP ואני מנסה לשב בה IF + ISBLANK בשביל לקבל תאים ריקים לאלו שחסר להם ציון.
זה לא עובד טוב. אני מבין מאיפה נובעת הבעיה אבל לא מצליח לבנות נוסחה ראויה.
 
עזרה בבקשה.
|תפוז| מזמינים אתכם לזוז עם הדג נחש
28/08/14 11:07

|דג| היכנסו לפורום מצעדים וביקרות מוזיקה, ספרו לנו מה השיר של הדג נחש שהכי מתאים לימים אלו ונמקו
ותוכלו לזכות בכרטיס זוגי להופעת שקיעה של הדג נחש!

לפרטים נוספים והשתתפות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...


|18|היום בין השעות 17:00-19:00 נארח בפורום את דורית משעולי, עובדת סוציאלית, פסיכותרפיסטית, מטפלת משפחתית וסקסולוגית.
דורית תשמח לענות על שאלותיכם בנושא זוגיות, חיי משפחה ומיניות.

מוזמנים לשרשר את שאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
נתונים על גרף שנוצר מ "תרשימים זעירים"
27/08/14 16:14
23צפיות
שלום,
האם יש אפשרות להוסיף נתונים שיהיו על גרף שנוצר מ "תרשימים זעירים"? זה נמצא בלשונית הוספה> מקטע "תרשימים זעירים" ויש אפשרות לבחור שורה או עמודה.
תודה
יש לי אקסל 2010
ווינדוס 7
 
ב-2013...
27/08/14 19:36
13צפיות
אתה עומד על התא של התרשים הזעיר ובוחר בכלי תרשים זעיר>ערוך נתונים
אני מניח שב-2010 זה משהו דומה.
 
º
לא רואה איפה אפשר להוסיף את הנתונים (המספרים) שיהיו על הגרף
28/08/14 08:40
2צפיות
לדעתי
28/08/14 10:44
1צפיות
אי אפשר (לפחות דרך התפריטים)
זה גם די הגיוני בתרשים זעיר
מקרו-יצירת שם על פי ערך מתא.
27/08/14 23:28
17צפיות

שלומות
החובות : חלונות 7, אופיס 2010, קבצים מצורפים. (FILE1 - הוא הדוח (מצורף כאן, FILE2 הוא מסד הנתונים)

המטרה - לתת למשתמש גמישות מלאה בבחירת : מיקום ושם הקבצים, שמות הגליונות, שטח.
ולמשוך נתונים בעזרת INDEX
                
אני רוצה לכתוב לולאה שתקח את הערך מתוך B2-B3 אל השם המתאים בתוך C2-C3. (הלולאה תרוץ לפי מספר השורות)
בכל הנסיונות שעשיתי אני מקבל את הערך כמחרוזת (עם גרשיים בהתחלה ובסוף)
והשם לא מתקבל
לעזרתכם אודה
 
רעיונות אחרים למשיכת נתונים מקובץ חיצוני יתקבלו בברכה
º
קובץ נוסף :
27/08/14 23:30
4צפיות
אם זאת הכוונה נסה את...
28/08/14 10:06
10צפיות
 Sub NameIt()
l = [b2].End(xlDown).Row 'Last row
For i = 2 To l
   Range("B" & i).Name = "Array_" & Chr(63 + i)
Next i
End Sub
אל תשכח לשמור את הקובץ כסוג xlsm או xls
 
שאלה לגבי סידור רשימה באקסל - הורדת כפיליות
27/08/14 21:44
27צפיות
נגיד יש לי עמודה שיש בה נתונים לצורך העניין מספרים עולים, במידה ואני רוצה לעתיק רק את המספרים כל עוד אין ירידה לעמודה חדשה איך אני עושה את זה? המון תודה
האם?
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
27/08/14 22:20
17צפיות
האם אתה רוצה שאם  יש פעם אחת ירידה תפסק ההעתקה?
כלומר אם יש 1 2 3 4 5 4 5 66 77  יועתקו רק  1 2 3 4 5?
 
º
חיובי
28/08/14 05:31
7צפיות
בקלי קלות - צרפי קובץ לפי ההנחיות למעלה...
28/08/14 00:25
18צפיות
ובינתיים תסבירי למה הכוונה ב-"כל עוד אין ירידה לעמודה חדשה"....
בקובץ שתצרפי תני דוגמא ידנית של המצוי והרצוי.
תשובה
28/08/14 05:33
19צפיות
עמודה מקורית 123456912
עמודה חדשה 1234569
º
נראה לי זה
הודעה זו מכילה תמונות
28/08/14 10:50
אז ככה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
28/08/14 01:12
26צפיות
בתמונה שלהלן:

1. הדרך הנוסחתית מוצגת בעמודה "C"‏ [את יכולה להשאיר את תוצאו הנוסחה ו/או להעתיקם למקום אחר].

2. ערכי עמודה "A" נצבעו בעזרת 'עיצוב מותנה'.

3. ניתן גם להריץ 'סינון מתקדם' כדי להשאיר את הערכים הדרושים ולהסתיר את השאר ואפילו לכתוב מקרו - אבל את לא ממש רוצה להיכנס לזה.

*** להבא, הואילי בטובך לפעול כמתבקש בהכרזה, שבראש דף הפורום, ולא פחות חשוב - יש לנקד את הטקסט - כמו למשל:
 
"...לעתיק רק את המספרים, כל עוד כל עוד אין ירידה, לעמודה חדשה. איך אני עושה את זה ?"
 
º
OK, ותודה
28/08/14 05:34
8צפיות
הצעה/בקשה/תחינה
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
26/08/14 22:24
43צפיות
מכירים את הביטוי הצבאי 
אם אתה יכול ללכת אל תרוץ
אם אתה יכול לשבת אל תלך
אם אתה יכול לישון אל תשב
 
אז באקסל זה אותו דבר.
 
אם אפשר לבנות ישום בקובץ אחד , אל תשתמש בהרבה קבצים
אם אפשר לבנות ישום בגיליון  אחד , אל תשתמש בהרבה גיליונות
הכוונה בעיקר לכל אנשי העסקים הקטנים שבונים לעצמם קובץ תזרים מזומנים או נתוני הוצאות והכנסות
לכל שנה קובץ נפרד
לכל חודש גיליון נפרד
וכך קורה שבחמש שנים הם מחזיקים 5 קבצים ובכל קובץ 12 גיליונות.
 
מיותר...........................
הפתרון
טבלאות ציר.
 
 
 
º
"ללא מילים..." (שלי) . . .
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 22:57
49צפיות
????????
27/08/14 10:33
25צפיות
כאילו דה?
 
אני נוהג "לחסוך דיו" . . .
27/08/14 10:41
27צפיות
לכן, השתמשתי במילים שלך מלפני קרוב ל-6 שנים...
 
אין לי ספק שאם תתאמץ תצליח לזהות איפה זה צולם.
לא חוסך בדיו.
27/08/14 11:15
27צפיות
א-אני שמח שאתה כל כך מחבב אותי שאתה עוקב ובולש אחרי ההגיגים שלי מלפני 6 שנים. אני מרגיש ממש סלב
ב- מאחר ואני מתעצל לחפש באיזה הקשר כתבתי תשובה זו אשאר באפילה.
ג- תודה עבור תשומת הלב.
ד- פרסמתי את הההודעה אחרי 22:00  כי קיויתי שאת כבר ישן. אני יודע שאתה מגיב להודעות שלי בטווח של דקה.
ה- אז היום יש הפתעה , אני אפרסם ב 3:00 לפנות בוקר. תשאר ער.
º
קבל התייחסות בקשר לבקשתך/הצעתך/הוראתך בסעיף ה' . . .
הודעה זו מכילה תמונות
27/08/14 11:37
29צפיות
לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות לערוך הודעה . . .
24/08/14 20:48
15צפיות
הנה, כאן.
|מוצץ| אירוע בייביסטאר לנשים בהריון
27/08/14 17:34
1צפיות
|*|את בהריון ורוצה להגיע לאירוע מהנה ולקבל מתנות שוות בשווי 200 ש"ח |?|

|תפוז| אנשים מזמינה אתכן לאירוע מיוחד, בו תמצאו את כל המוצרים שאתן צריכות לבייבי שלכם, בהנחות מיוחדות!

אתן מוזמנות להירשם בלינק הבא:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/BabyStar

נתראה ביום חמישי 4.9 בין השעות 10:00-20:00 (אפשר להגיע מתי שרוצים)

האירוע מיועד לנשים בכל שלב של ההריון - אתן מוזמנות להפיץ לחברות.
מיון אינטראקטיבי
26/08/14 19:39
48צפיות

שלום,
יש לי גיליון עם מוצרים לפי יצרן ומכירות לפי כ-10 לקוחות, לכל לקוח עמודות תחזית\ביצוע\אחוז ביצוע
אני רוצה למיין בגיליון נפרד את המוצרים לפי אפשרויות בחירה מרשימה נפתחת
כך שיהיה אפשר לבצע "drill-down" על נתוני מאקרו (שכלול של תשובה מלפני מס' ימים בעזרתו האדיבה של מיכאל...)
מצ"ב קובץ שאני מקווה שיסביר הכל...
אשמח ללא מאקרו...
OFFICE 2010
WIM7
תודה!

לא ראיתי שום מאקרו בקובץ שלך
27/08/14 08:00
21צפיות
ואני לא יודעת על איזה דריל דאון אתה מדבר,
אבל אם אני קוראת נכון את הנתונים,
בנייה של הנתונים בצורה טבלאית תקנית תפתור לך את כל הבעיות ללא מאקרו על ידי שימוש בטבלת ציר!
דוגמה בקובץ המצורף.
ואם ב"דריל דאון" התכוונת לצפיה בנתונים שמרכיבים את התוצאה, אז דאבל קליק פשוט על תא התוצאה יתן לך את התשובה...
אם אתה פתוח להצבת נתוני המקור במנח טבלאי . . .
27/08/14 11:48
15צפיות
לא צריכה להיות, לך, שום בעיה, להקים 2-3 רשימות 'אימות נתונים' שישרתו אותך בהוספת שמות/רשומות וגם כקריטריונים להצגת הסינון הדרוש.
 
הכל באמצעות נוסחאות, יחסית, לא מסובכות.
טיפ קטן
27/08/14 14:11
16צפיות
אם אתה עובד עם מאקרו , שמור את הקובץ ב xlsm
הפניה לתאי חישוב ע"ידאבל קליק
27/08/14 10:58
19צפיות
שלום רב
משהו יכול להדריך אותי איך מגדירים את האפשרות שאם יש לך חישוב בתא מסוים ועומדים עליו ולוחצים דאבל קליק האקסל מפנה לתאים שהם המקור לחישוב (כלומר אם החישוב בגילון אחר או באזור אחר באותו גיליון האקסל מנתב אותך לתאי  מקור)
תודה
 
אפשר גם ע"י הכנסת מקרו האירוע הבא
27/08/14 12:57
21צפיות
הכנס את הקוד הבא לגיליון 1  בעורך ה-VBA
בהנחה שהנוסחה נמצאת בגיליון1 בעמודה A - בחר את התא עם הנוסחה ותן "דאבל-קליק".
אם החישוב בגיליון אחר -  תקבל חץ עם תמונת גיליון - לחץ עליו.
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
    If Target.Column = 1 Then
        Selection.ShowPrecedents
        Range("F5").Select
    End If
End Sub
 
זה בהגדרות
27/08/14 14:10
14צפיות
file->option->advanced->editing option
allow editing directly in the cell
remove the V
תיקון שגיאות אוטומטי
27/08/14 09:49
15צפיות
סליחה מראש אם השאלה נשאלה בעבר -
היה לי מחשב עם XP אופיס 2010 ועכשיו מחשב עם WIN7 ואופיס 2010.
אני רוצה להעביר את כל ערכי התיקון שגיאות אוטומטי.
איך עושים את זה ? ...
 
אפשר, גם, ככה . . .
27/08/14 10:04
15צפיות
אתר, במחשב הישן, את כל הקבצים בעלי הסיומת: ACL והעתק אותם אל אותו נתיב במחשב החדש.
תודה. עשיתי כך.
27/08/14 10:44
15צפיות
מ-Program files ל- (Program files (x86 בגלל שברגיל לא היו את כל הספריות עם ה-MSO.acl.
ולא עבד.
נראה לי שלשחזר ייקח לי פחות זמן...
תודה
אני לא הזכרתי, אפילו לא ברמז, את Program files. . .
27/08/14 10:47
15צפיות
למיטב זכרוני הקבצים אמורים להימצא בתיקיות האישיות של ה-User.
לא
27/08/14 10:58
12צפיות
הם נמצאים ב
program files/microsoft office 14
 
לצערי.
אשמח מאוד......
26/08/14 21:40
24צפיות
לדעת מהם השלבים שבהמרת קובץ DOCM לקובץ DOC רגיל.
תודה מראש
אביבית
º
אפשר, אולי, דרך 'שמירה בשם' > 'כסוג' DOC . . .
26/08/14 21:51
12צפיות
ניסיתי, אבל......
26/08/14 23:09
12צפיות
לא הלך.
בינתיים הורדתי את תכנת CONVERTER, אבל גם היא לא עזרה.
תודה רבה!
אביבי
למה כוונתך ב"לא הלך" . . .
26/08/14 23:29
16צפיות
זה חייב "לרוץ"...

אם המסמך איננו חסוי - הצמד אותו לכאן.
חייב חייב אבל.....
27/08/14 00:10
14צפיות
כלום לא זז. 
כל פעם כתוב לי שהמסמך לא נשמר או הממיר נכשל.
תודה
אביבית 
עזרה עם נוסחא לסיווג עפ"י נתונים צולבים
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 10:49
38צפיות

שלומות
בקובץ המצורף אני מנסה לכתוב נוסחא ב H13 אשר תקלוט האם מדובר בגבר M או אשה F לפי H10, מה הגיל לפי H11, מה אחוז שומן הגוף לפי H12.
עפ"י הנ"ל תשתמש בטבלה המתאימה לגבר או אשה ותחזיר EXCELLENT / GOOOD  / FAIR / POOR
ניסיתי שילוב של VLOOKUP HLOOKUP, עם או בלי MATCH ואפילו INDEX. כשלון מוחלט.
לצערי אני לא מצליח להעלות את הקובץ עקב מגבלות גודל. לא מצליח להקטינו אפילו אם אני יורד לשתי שורות בכל טבלה. מצורפת תמונה. מקווה שזה יספק. אני יכול לשלוח את הקובץ לכל מי שמוכן לעזור
כל עצה תתקבל בברכה.
תודה
 
העתק לקובץ, חדש, את הטווח: A1:G23 . . .
26/08/14 11:27
25צפיות
שמור אותו בשם, סתמי, והעלה אותו לכאן.
 
בנוסף - מלא אחר הנדרש בהכרזה שבראש דף הפורום.
הנה
26/08/14 11:54
23צפיות
win7 office 2010
הקובץ עדיין לא קטן מספיק שהמערכת תאפשר העלאה
תודה
גודל הקובץ החדש לא אמור לעבור את ה- 20 ק"ב . . .
26/08/14 12:22
16צפיות
שזה 1% מהגודל המאופשר להצמדה [2 מ"ב].
 
בדוק מה קורה במחשבך...
עד שתבין את מה שמיכאל הציע - ותאמין לי - זה יעבוד !
26/08/14 12:27
27צפיות
שים לב שהוא הדגיש -  לקובץ חדש -  ריק -  שגודלו ההתחלתי הוא 0 -  לשם תעתיק את הטווח האמור כדי שאנחנו לא נשבור את השיניים עם הקלדה
ובינתיים -  נסה את הנוסחה הבאה בתא  H13
 
=IFERROR(INDEX(A2:E2,MATCH(H12,INDIRECT("A"&MATCH(H11,INDIRECT(H10),)+(ROW(INDIRECT(H10))-1)&":E"&MATCH(H11,INDIRECT(H10),)+(ROW(INDIRECT(H10))-1)),)),"אופס")
ושוב שים לב, אתה חייב להקיש H11 ו-H12  מספרים קיימים -  אחרת תקבל  "אופס"
תודה
26/08/14 12:43
18צפיות
עשיתי בדיוק מה שהוא הציע וזה לא שנה את גודל הקובץ. עם זאת גיליתי שהוא לא גדול כמו שחשבתי ומתברר שמקור הבעיה בפיירפוקס. משום מה כניסה משם לא מזהה את הקובץ
בינתיים השחלתי גם את הנוסחא שלך, בלי הצלחה, כנראה כי לא ברור לי מה זה אופס. המערכת שלי באנגלית ואני מניח שהתכוונת ל"0" אבל גם זה לא עבד
שוב תודה רבה
טוב, כמובן שכחתי משהו חשוב......
26/08/14 12:55
21צפיות
תן לטווח A3:A11  את השם  F   ולטווח A15:A23  את השם  M
 
לגבי ה"אופס" -  זה במקום הודעת שגיאה כאשר לא תכניס נתון הנמצא בטבלאות -  הן גיל והן אחוז שומן.
 
סליחה -  ונסה שנית.
הממ, לא ברור לי היכן אני עושה את מה שהצעת
26/08/14 13:01
9צפיות
תודה
טוב, איני יודע מה רמת הידע שלך באקסל...
26/08/14 13:12
20צפיות
קרא בערה אודות מתן "שמות" לטווחים.
ובינתיים -  מצורף הקובץ שלך עם הנוסחה במקומה -  פועל ובועט.
תודה רבה
26/08/14 13:33
14צפיות
ברור לי שמה שחשבתי שאני יודע הוא כנראה אפסי. 
ניסוי עם מה שייצרת נותן לי "אופס" כמעט בכל קומבינציה. נראה לי שכנראה לא הסברתי נכון את המטרה.
ערך שומן הגוף אינו בהכרח זהה למה שבטבלה, כך שהנוסחא צריכה לחפש את הערך הכי קרוב. כמו כן הגיל יכול להיות בין הטווחים שציינתי. נראה לי שהצלחתי להטעות אתכם בכוונתי. כלומר אני הייתי מעוניין שהנוסחא תדע לסווג גבר בן 32 עם 19% שומן גוף כ- good
מצטער על הטרחה
אני לא בטוח אם הנוסחה, שהצעת, היא סוג של בדיחה . . .
26/08/14 13:43
22צפיות
היה וכן - ניתן להציע נוסחה הקצרה ב- 30% וזאת בלי להשתמש ב'החלת שמות' לטווחים.
 
אני מניח [לא בדקתי] שעם 'החלת שמות' ניתן לקצר אותה הרבה יותר...
תודה לשניכם- אנא ראו תגובתי שתי שורות למעלה
26/08/14 14:30
12צפיות
מצטער שלא דייקתי בתיאור הבעיה
תודה
עבור אחת מהטבלאות ניסיתי
26/08/14 14:44
8צפיות
=INDEX(B2:E2,VLOOKUP(H11,f,MATCH(H12,B3:E11,1)))
הנוסחא התקבלה אבל לא קיבלתי תוצאה
השתדל, להבא, לפרט ולדייק בדרישות . . .
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 15:08
29צפיות
בינתיים - נסה את המוצע בתמונה שלהלן ש"נשלף מהשרוול" [שים לב להוסף עמודת "0"].

בדקתי, רק, 2-3 קומבינציות ולכן, אם תיתקל בתוצאה שאיננה נכונה שנה את הנוסחה בהתאם.
 
º
ובדוק, גם, את המוצע בתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
26/08/14 15:29
23צפיות
אותו אובדן דיוק בערכים הגבוהים
26/08/14 15:45
11צפיות
אבל זה ממש נראה בדרך. ממש תודה
פנטסטי - כמעט מושלם. אני מאבד דיוק כאשר אני מתחיל לנוע
26/08/14 15:41
15צפיות
לגילאים המבוגרים ואחוזי שומן גדולים יותר. כאשר אתה מציע שאשנה את הנוסחא, איזה חלק בה ? 
על בסיס רעיון זה...
26/08/14 15:47
38צפיות
נראה לי שהייתי מוותר על העמודה הנוספת של האפסים. בנוסף הייתי מאפשר סיווג של כל נתון קלט וגם מקצר קצת את הנוסחה
כך שתראה כך:
 =INDEX(B2:E2,IFERROR(MATCH(H12,OFFSET(B3,(H10="M")*12+MATCH(H11,A3:A11)-1,,,4)),1))
וזאת לפי מבנה הקובץ המקורי.
מצורף קובץ הדגמה
º
עובד מצויין תודה רבה לכולכם
26/08/14 16:30
5צפיות
לוגו בכותרת עליונה
26/08/14 12:36
15צפיות
הכנתי לעצמי לוגו [כתמונה] וכאשר אני מצרף אותו לכותרת העליונה בוורד [אופיס 2010] הוא מופיע כמעומעם [לאחר סגירת הכותרת]. איך מבטלים את העמעום?
תודה למשיבים,
יוסי
ככה נראית כותרת עליונה על המסך
26/08/14 15:07
25צפיות
היא מופיעה בשכבה אחרת משכבת הטקסט.
כאשר נמצאים בתוכן המסמך הכותרת מעומעמת., וכשעוברים לכותרת, הטקסט מעומעם.
בהדפסה הכל נראה תקין.

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה