לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

הודעה נעוצה הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
23/04/15 11:28
17צפיות

הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה מהקישור הזה.

 
הודעה נעוצה לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
19/04/15 11:42
21צפיות
הסברים - כאן.

 
בעיה עם מספרים מקוצרים בקובץ CSV
הודעה זו מכילה תמונות
28/04/15 00:53
8צפיות
שלום
ברשותי קובץ CSV עם 2 עמודות
בעמודה שיש בה רק "מספרים" אקסל מציג לי אותם מקוצרים
הצלחתי להוריד את הקיצור ולשמור את הקובץ, אך כשאני פותח אותו המספרים המקוצרים חוזרים שוב
איך אפשר לשמור את הקובץ עם המספרים המלאים? (אני חייב לשמור אותו רק ב CSVׂ)
צירפתי תמונה של הבעיה
אשמח לעזרה
תודה.
על פניו - כל מה שאתה צריך לעשות זה להרחיב את העמודה
28/04/15 08:00
1צפיות
ולפעמים הבאות - אם אתה רוצה עזרה, תעלה את הקובץ המקורי ולא תמונה שלו, שברוב הפעמים אין לנו מה לעשות איתה...
עוד התקלה באקסל
27/04/15 22:58
9צפיות
בקובץ המצרוך לשונית Conditional formatting (2) סעיף 3 (מסומן בחץ)...אני נותן לך "חימומים" מידי פעם שלא "תתקרר" חחח
התרגלת לטוב - הא . . .
28/04/15 00:43
6צפיות
"הפשל שרוולים" ונסה, קצת, בכוחות עצמך...

קח יום-יומיים - והיה ולא הצלחת, הצמד, שוב, את הקובץ ובו כל ניסיונותיך (כך לפחות נדע שהתאמצת...)
 
שיתוף יומנים אופיס 2010 בעיה בהדפסת משימות
27/04/15 21:46
4צפיות
בעיה בהדפסת משימות ביחד עם לוח שנה בצד של המזכירה
שדה המשימות מופיע באפור למרות שניתנו הרשאות מתאימות
מדפיס את לוח השנה בלבד  של המנהל ללא המשימות
היומן של המנהל הוא המשותף ושם אין בעיית הדפסה
תרגיל באקסל
25/04/15 19:16
26צפיות
מצ"ב קובץ באקסל,לא מצליח לפתור את לשונית (hlookup(2 את הטבלה ה-2.
 
תודה
אפשר גם כבתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
25/04/15 19:40
31צפיות
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
תרגיל hlookup
25/04/15 22:24
10צפיות
אם אתה בחור פונקצייה =row(a$1(  ויורד שורה ומשנה עמודה זה אמרו לתת לי בטבלה הריקה תמיד את שורה  מ"ס ועמודה שונה אבל השורה היא 1 ,אז לא הבנתי למה שאניבשורה  27 \28\29 ולא משנה איזה עמודה זה נותן לי תוצאת של כפל טובה אבל אם הקיבוע הוא על השורה כמו שעשית והשורה ה-1 הטבלה המלאה היא מ-1 עד 10 אז זה לא אמור לתת לי ככה בכל הטבלה שמילאת?
ואני, בעוונותיי, אפילו הגזמתי . . .
הודעה זו מכילה תמונות
25/04/15 22:33
23צפיות
תתעלם, לרגע, מה-1 ותתמקד בקיבוע ההפניות לעמודות C עד L.

 
הבנתי אבל...
26/04/15 00:05
16צפיות
ב vlookup אם אני רושם מ"ס עמודה 2 ואני מושך את הסמן למטה הוא יתן לי את כל הנתונים מעמודה 2 ,וכאן אזה אותו עיקרון רק באופקי,אז למה שאתה רושם מ"ס שורה 1 אז המ"ס שורה נשארת  קבוע  ולא משתנה  כל פעם שאני יורד שורה אחת או שתיים היא עדדין מ"ס 1?
ראה קובץ מצ"ב
אז ככה . . .
הודעה זו מכילה תמונות
26/04/15 00:51
32צפיות
בהצעתי הקודמת - עבור, אט אט, לאורך עמודה "C" (תאים C25:C34) ותבחן את הנוסחה - כולה - בכל אחד מהתאים הללו (תמונה 1).

אבל, אתה מוזמן לנתח ולהבין גם את הגישה שלהלן ואם תרצה תוכל (במקרה המאד פרטי שלך) להשתמש בהצעה נוספת (תמונה 2).
 
תמונה 1
תמונה 2
º
תודה רבה
27/04/15 18:03
7צפיות
. . .
27/04/15 18:45
4צפיות
‏          ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏           
עוד התקלה באקסל
27/04/15 20:50
8צפיות
מצ"ב קובץ אקסל 
לשוניות Conditional Formatting סעיף 4 ו 3 בהתאמה,ניסיתי ולא הצלחתי ,תוכל לנסות?
מרוב "התקלות ונפילות" הברכיים שלי "הלכו" . . .
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 21:06
22צפיות
סמן את הטווח: G20:K174 (בתמונה סימנתי, בטעות, רק עד עמודה J) והגדר 'עיצוב מותנה' הנשען על הנוסחה שבתמונה:
 
אקסל 2010 - לא שואל אם לשמור או לא
27/04/15 13:55
14צפיות
קובץ אקסל 2010.
כשיוצאים ממנו אחרי שעושים שינוים, זה לא שואל אם לשמור או לא ומבטל את השינוים שנעשו.
 
איך מחזירים את החלון של "האם לשמור שינויים"?
 
אקסל 2010,
ווינדוז 7 - 64 ביט.
בינתיים בגוגל מצאתי רק איך לאלץ שמירה או לאלץ אי-שמירה.
לא את אפשרות הביניים.
 
רונקו
זה קורה בקובץ בודד או בכל קבצי אקסל שבמחשבך ...
27/04/15 15:45
11צפיות
וההכרזה שבראש דף הפורום מכוונת גם אליך...
תשובות
27/04/15 16:42
16צפיות
סליחה על העניינים המנהלתיים. לא ראיתי שהם השתנו. עבר די הרבה זמן מאז שכתבתי כאן.
 
לגבי השאלות:
1. אופיס 2010.
2. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט
3. אין שגיאה או צילום מסך, מכיוון שאין שום הודעה. כשפותחים קובץ ריק ומחרבשים משהו ויוצאים, זה שואל האם לשמור או לא.
ביתר הקבצים זה לא שואל, ככה שאין לי על מה לעשות צילום מסך.
 
רונקו
לא ביקשתי 'צילום מסך' (בפרט כשאין שגיאה) . . .
27/04/15 17:22
9צפיות
הצמד לכאן קובץ בו בצעת שינוי כלשהו ובבואך לסגור אותו 'אקסל' לא שואל 'האם לשמור שינויים'.

אם יש בו נתונים חסויים מחק או שנה אותם (השאר 3-4 נתונים לפחות...).
 
בבקשה
27/04/15 17:40
9צפיות
הנה הקובץ הבעייתי. העפתי את כל הנתונים שלו וסתם מילאתי מספרים בתאים.
בינתיים שמתי לב שבאופיס 2010 זה לא שואל אם לשמור או לא, אחרי שינוי נתונים.
באופיס 2007 זה כן שואל אם לשמור או לא.
 
רונקו
לא הצלחתי לשחזר את הבעיה . . .
27/04/15 18:41
15צפיות
הייתי מציע כך:

* אתחל את המחשב > הפעל את 'אקסל' כשאתה מחזיק את המקש Ctrl לחוץ > פתח את הקובץ > בצע שינוי ונסה לצאת מהקובץ.

אם הבעיה עדיין קיימת:
 
* הפעל מחדש את 'אקסל' בדרך הרגילה > לחץ על 'קובץ' > 'אפשרויות' > 'תוספות' > בחלונית הגלילה 'נהל', שבחלק התחתון, בחר ב'תוספות COM > ביצוע...' ובטל את הבחירה מכל ה'תוספים'.
* נטרל את כל יתר התוספים בקטגוריות המופיעות בחלונית הגלילה 'נהל'.
*** סגור והפעל מחדש את 'אקסל'.

פתח את הקובץ > בצע שינוי כלשהו וסגור את הקובץ.

איך כעת   
היתה לי 'טעות סופר' . . .
27/04/15 19:29
6צפיות
המשפט: "אם הבעיה עדיין קיימת", צ"ל: "אם הבעיה חלפה".
שיתוף אופיס אאוטלוק ביתי 2010
27/04/15 17:34
2צפיות
שלום לכולם
רשת ביתית על  wi fi. בשני המחשבים מע' הפעלה חלונות 7 הום פרימיום.
בשני המחשבים אופיס 2010 עם אאוטלוק.
רוצה לשתף את האאוטלוק שבמחשב השולחני עם המחשב הנייד עם אופציה לאאוטלוק עצמאי בנייד כאשר אני לא ברשת הביתית.
האם ניתן לעשות ואם כן, איך?
סרטון בסיומת gif. כיצד אני יכול לפתוח
27/04/15 15:42
3צפיות
סרטון בסיומת gif. כיצד אני יכול לפתוח 
º
אני לא מצליח לפתוח קובץ בסיומת cr2 מדוע ?
27/04/15 15:29
9צפיות
שתי הסיומות לא קשורות, כלל, לנושאי 'אופיס' . . .
27/04/15 16:14
6צפיות
חפש ב"גוגל" מידע בצירוף המילה: Open או: Extension או שתיהן (לצד הסיומת).
 
המרת קובץ וורד לקובץ אקסל
27/04/15 16:08
15צפיות
ברשותי אופיס 2010.
 
האם ניתן להמיר את קובץ הוורד שברשותי לקובץ אקסל, כך שיופיע כמו בדוגמא שהוספתי בקובץ אקסל.
 
תודה לכל תשובה
º
מצורף פה קובץ האקסל
27/04/15 16:09
5צפיות
איך משנים
27/04/15 08:19
51צפיות
יש לי טופס אקסל עם DROP BOX.
איך משנים את המצביע מחץ ליד כל פעם שמצביע על ה DROP BOX.
 
תודה
ברוך
???????????????????????
27/04/15 10:30
21צפיות
מישהו יכול לתת לי עזרה???
פרצה שריפה ?
27/04/15 10:40
33צפיות
את מצביע העכבר משנים במאפיין mousePointer.
למיטב זיכרוני (אולי אני טועה) אין שם יד. הפוינטר המקובל ל -drop box הוא מין i גדולה (אם בכלל).
יש שם אופציה גם ל - custom
מצטער על הלחץ...
27/04/15 10:48
27צפיות
פשוט מנסה כבר הרבה זמן ולא מוצא...
לא מוצא גם MOUSE POINTER
היכן זה נמצא???
º
מצ"ב צילום מסך
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 13:55
24צפיות
תודה
27/04/15 14:04
19צפיות
זה הקובץ...
ישנם DROPBOX ואני רוצה שכשמגיעים ומצביעים עיהם זה ישתנה ליד...
אודה לך אם תוכל לעזור לי
ברוך
בשלב זה אני אפרוש
27/04/15 15:42
18צפיות
אין לך טופס, אין לך drop down, יש לך אימות נתונים.
כן מיכאל: הנזיפה מגיעה לי - הייתי צריך להתעקש על קובץ מראש.
תלקה את עצמך (מול ראי) . . .
27/04/15 15:49
16צפיות
ושב שעתיים בחדר חשוך...

אני לא התיחסתי לשאלה - בעיקר בגלל מספר "חטאים" (שמוכרים לגולש מהעבר - הוא לא טירון בפורום).

1) חוסר התייחסות - מוחלט - לכל המתבקש בהכרזה שבראש הדף.
2) הדחיפות הפתאומית (במקום לשאול כאן לאחר שעתיים של חיפוש - הוא כנראה מחפש כמה ימים וכעת זה הופך ל'דחוף'.
3) מתי, לאחרונה, נתקלת במושג: DropBox


 
היי
27/04/15 15:52
12צפיות
תבדוק בבקשה קובץ שהעלתי...
למה אתה אומר???
27/04/15 15:51
13צפיות
שמתי טופס...
רוב הדברים שם הם DROPBOX.
ניסיתי עכשיו להוריד את הקובץ מהאתר והוא עובד תקין...
לא מבין אותך...
אם אתה משתמש במושגים באנגלית כמו" DropBox. . .
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 16:01
24צפיות
אזי, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה יודע ש'טופס' = Form או: UserForm.

הנה 'תמונה 1' של עורך המקרואים (בקובץ שהצמדת) בו אנחנו אמורים לראות UserForm (במודגש בצהוב) אבל לא כך הוא...
 
ב'תמונה 2' - מקובץ שלי - תוכל לראות כיצד נראה 'טופס'.
 
תמונה 1
תמונה 2
תופעה מוזרה באקסל 2003 - שדות מגנטיים
27/04/15 09:34
27צפיות
נתקלתי בתופעה מוזרה באקסל 2003, תחת מערכת הפעלה Windows XP.
 
מצורף כאן קובץ עם 6 עמודות מספרים, כשהפורמט של 4 הראשונות הוא עם 2 ספרות אחרי הנקודה ושתי העמודות האחרונות הוא פורמט פשוט - General, פורמט ה-default של כל תא.
אם אני מקליד מספר שלם בעמודות 5 ו-6 - לא אמורות להיות מוצגות ספרות אחרי הנקודה.
 
בעמודה 5 הכל עובד תקין, אבל מסיבה לא ברורה בעמודה 6 כל הקלדת מספר משנה אותו אוטומטית לפורמט עם 2 ספרות אחרי הנקודה.
 
בנסיון למנוע את השינוי האוטומטי אני מסמן את עמודה 6 ע"י לחיצה על האות בכותרת שלה (האות G) ומשנה את כולה לפורמט General. ועדיין, העמודה הסוררת מתעקשת לשנות את הפורמט של כל מספר נוסף שמוקלד בתא שהיה קודם ריק - לפורמט של 2 ספרות אחרי הנקודה.
 
השאלה היא:
האם יש שדות מגנטיים נסתרים באקסל? האם עמודה 6 "מושפעת" מהפורמט של עמודות 1-4?
זה די מוזר, כי דווקא עמודה 5 שצמודה לעמודה 4 מתנהגת יפה...
 
כיצד אפשר למנוע את השינוי האוטומטי בעמודה 6?
 
זה כישוף "וודו" . . .
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 10:09
24צפיות
היכנס ל'כלים' > 'אפשרויות' ונסה לאתר את האפשרות, הצבועה בצהוב, שבתמונה שלהלן (צולמה, אצלי, ב-"2013").

אם תבטל את בחירתה והכל הסתדר - הצלחתי, כנראה, להוציא את ה'דיבוק' מה'אקסל' שלך...
 
תודה רבה!
27/04/15 10:29
17צפיות
זה אכן פתר, ולמען התיעוד ארשום את המיקום בגירסת  2003 ואת הניסוח באנגלית:
Tools/Options/Edit/Extend data range format and formulas
 
עם זאת, אתה חייב להודות שקשה להסביר מדוע כשהאפשרות הזאת מסומנת - עמודה 5 לא מושפעת מהעיצוב ועמודה 6 מושפעת.
כלומר, הבעיה נפתרה אך שאלת הכישוף נותרה בעינה...
WORD-הכנסת תמונה פעם אחת למסמך והופעתה במספר מקומות
27/04/15 08:24
7צפיות
שלום
האם ישנה אפשרות במסמך וורד לכניס תמונה במקום אחד והתמונה  תתעדכן במספר מקומות (בדומה לאפשרות הקיימת במלל)
בתודה
חנינא
חזרה לתיבת טקסט אחרי חיפוש באקסס
26/04/15 16:12
23צפיות
יצרתי טופס באקסס עם תיבת חיפוש
לפי המדריך הזה
 
הכל עובד מצויין (אני עובד עם קורא ברקוד וגם זה עובד מעולה)
הבעיה היחידה שלי היא
שאחרי שהוא מוצא לי את השם- הסמן ישר עובר לתא עם השם
מה שאני מנסה לעשות זה שאחרי החיפוש אני פשוט אוכל לחפש שוב - בלי ללחוץ עם העכבר על תיבת הטקסט של החיפוש
 
ממה שנראה לי אני צריך לרשום איזו שהיא פקודה שמחזירה אותי לתא של התיבת הטקסט
(משהו בסגנון select באקסל)
 
איך אני יכול לעשות את זה?
(
Select, ב'אקסל', קיים רק במקרו (VBA) . . .
26/04/15 16:48
28צפיות
אז, בהנחה שאתה עושה שימוש ב-VBA צא ולמד הכל על הפקודה: SetFocus
 
עובד מעולה... תודה רבה
26/04/15 18:25
12צפיות
הסתרה/פתיחה של גיליון
24/04/15 09:30
30צפיות
שלום,
צירפתי קובץ לדוגמא ובו שאלתי.
מקווה שהיא מובנת
 
אופיס 2010
WIN8.1 
 
תודה רבה לעוזרים,
הכנס את הקוד הבא ברמת הקובץ
24/04/15 10:47
36צפיות
כלומר,  בעורך ה-VBA  בלשונית  "חוברת_עבודה_זו"
**  במקרה זה אין בדיקה של ה"כן" - כמובן שניתן להכניסה אם צריך.
 
 Private Sub Workbook_Open()
sc = Sheets.Count
   For n = 2 To sc
       tst = Application.VLookup(Sheets(n).Name, Range("A3:B9"), 2, 0)
       If tst = "לא" Then
          Sheets(n).Visible = False
        Else: Sheets(n).Visible = True
       End If
   Next
End Sub
 
במבט שני - זה יותר טוב
24/04/15 10:54
39צפיות
כדי להציג גיליון -  חייב להיות "כן" בעמודה B
 Private Sub Workbook_Open()
sc = Sheets.Count
   For n = 2 To sc
       tst = Application.VLookup(Sheets(n).Name, Range("A3:B9"), 2, 0)
       If tst = "לא" Then
          Sheets(n).Visible = False
       ElseIf tst = "כן" Then
          Sheets(n).Visible = True
       End If
   Next
End Sub
 
תודה רבה על העזרה
24/04/15 11:13
27צפיות
שבת שלום
אני רק מניח את זה כאן . . .
24/04/15 23:38
33צפיות
ייתכן ולא חשת במה שאכתוב להלן - היה וכן, וזה לא מפריע לך, התעלם מתגובתי זו.

1. מקרו אירוע שהוצע לך "יוצת" בעת פתיחת הקובץ אבל..., אם שמרת את הקובץ בעת שהסמן היה מוצב בגיליון של אחד החניכים (ולא בגיליון1) אזי בפתיחה הבאה תחווה בעיה.

2. האם רק אתה משתמש בקובץ - הרי ניתן בקלות (בעזרת 2-3 הקלקות עכבר) להציג את הלשוניות המוסתרות.

3. אם תשנה את ה'כן' ו'לא' כשהקובץ פתוח הסתרת/חשיפת הגיליונות, המתאימות, לא תשתנה בצורה אוטומטית.

4. אני הייתי משנה את כותרתו של מקרו האירוע ל- Sub Auto_Open ומציב אותו במודול רגיל שתוסיף לשם כך ואז מוסיף לחצן (CommadButton) בגיליון1 שהקלקה עליו תפעיל את מקרו האירוע.

*** כל הנ"ל מתייחס למצב בו רק אתה עובד על הקובץ.
 
º
הצעת מקרו-אירוע בתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
25/04/15 00:01
40צפיות
בקשר להערות שלך
25/04/15 21:53
17צפיות
היי מיכאל,
שבוע טוב
אתה בהחלט צודק!! כיוון שלא ציינתי זאת במפורש אשמח להבהיר שוב:
1. לא אני משתמש בקובץ אלא רכזים, המאקרו צריך להיות ברמת מאקרו אירוע....
2. כשרשמתי את הקוד הבחנתי בבעיה שהוא לא מסתיר/מגלה אוטומטית בכל שינוי את הגיליון אז ניסיתי לרשום אותו כ-
Private Sub Workbook_SheetChange(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range)
והוספתי תנאי נוסף של "לא"....
ולא חשבתי על עיניין השינוי בגיליונות השמות שכן בכל שינוי מלל בגיליונות השמות יש באג. - אשמח לפתרון בו בכל שינוי בגיליון 1 ישתנה בהתאם ההסתרה או הגילוי וכמובן שניתן יהיה לעדכן בכל גיליון אחר גלוי ללא באג.
3. רשימת ה"כן" ו"לא" משתנה מדי חודש לאורך השנה ושינוי הסיווג נעשה לאחר קבלת רשימה אחרת (גם היא באקסל) - בהזדמנות זו אעלה שאלה האם ניתן למשוך נתונים מקובץ אקסל (מגיליון ספציפי) שנשמר במחשב (כונן רשת משותף) מבלי צורך בפתיחתו לגיליון מסויים ולטווח תאים שנקבע מראש (במקרה זה גיליון 1 בקובץ לעמודה B)? - אם אכן ניתן אשמח לעלות שאלה מפורטת כנדרש.
 
תודה רבה!!
שבוע טוב ומוצלח.
 
 
הצמד, שוב, את קובץ והפעם עם המקרו שהצעתי . . .
25/04/15 22:14
23צפיות
אני לא שומר קבצים שלא אמורים לתרום לי בעתיד...

לפני שאתה מצמיד אותו - נסה להשתמש במקרו-אירוע ברמת גיליון1 ושנה את כותרתו ל: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

הוסף פקודת הגבלה כך שהשינוי ה'מצית', את המקרו, לעמודה "B" בלבד.
 
תודה
26/04/15 16:48
13צפיות
היי מיכאל,
שיניתי ואכן עובד , תודה.
לא הצלחתי להוסיף "פקודת הגבלה" תוכל לכוון אותי בבקשה? הרי כשאני רושם בתאים כלשהם בגיליון 1 (להוציא את עמודות a ו-b) זה לא משפיע ואין באג.
 
את מה שהיה לי לומר אמרתי אמש בשעה 22:14 . . .
26/04/15 17:00
17צפיות
אף אחד לא אמר שיהיה "באג" - אבל, חשוב לחסוך בזיכרון ולא להריץ את כל המקרו כשמשנים/מוסחיפים/מוחקים, ערך, בעמודה "D" למשל...

הוסף את שורת הפקודה בראש המקרו:  If Target.Column > 2 Then Exit Sub

אם לא תצליח התמקד בשורת הנושא מתגובתי אמש...
 
ארכיון הודעות
Flix
אביעד מחשבים

אביעד מחשבים

תיקוני מחשבים,מכירה,יעוץ וליווי הגעה עד בית הלקוח לפרטים>>

פורום מחשבים ניידים

פורום מחשבים ניידים

פתרון לכל שאלה היכנסו עכשיו לפורום!>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה