לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

הודעה נעוצה הספר: "איך להקליט מקרו שגם עובד" ועוד... . . .
21/12/14 10:44
8צפיות
הספר (170 עמוד) עוסק, בין היתר, בהתאמת מקרו מוקלט לצרכים נקודתיים ועוד...

באישור מיוחד מאת המחבר, ג'ון פרנקו, ניתן להוריד (חינם) את הספר (הכתוב באנגלית - בפורמט PDF)
 
ההורדה מהקישור הזה.

 
הודעה נעוצה לממשק ה'תפוזי' הוספה אפשרות עריכת הודעות . . .
21/12/14 10:42
8צפיות
הסברים - כאן.

 
2 שאלות VBA: מיון פנימי + פורמט משתנה
22/12/14 20:41
9צפיות
שלום,
 
אופיס 2010: יש לי משתנה בתוך תיבת טקסט, המכיל מספרים + טקסט.
ברצוני ש:
1. המספר יהיה בפורמט עם מפריד אלפים וללא נקודה עשרונית (X,XXX)
2. הסדרור בתיבת הטקסט יהיה לפי סדר פנימי שקבעתי מראש
 
תודה
הצבת סימן > מעל אות, וסימן _ מעל אות בוורד?
22/12/14 20:38
10צפיות
היי, אני מחפש ניקוד שמאפשר לשים מעל אותיות את סימן ההדגשה מילעיל/מילרע, כלומר > אך שיהיה מעל האות, ואת הסימן קו תחתי _ מעל אות.
לא מצאתי את זה בלחיצה על קפס-לוק וכל אות אפשרית במיקלדת.
אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת, ומוסיפים סימן הטעמה מעל אות, וסימן מקף מעל אותיות בעברית.
תודה
יצירת דירוג בתוך תא \ גודל שורה באופן אוטומטי \ והצעות אוטו'
22/12/14 15:43
22צפיות
שלום
-אקסל-
אני רוצה ליצור אפשרות (חשבתי על דרך אימות נתונים) פשוט רשימה שניתן לבחור ממנה כוכבים , ככה שבכל עמודה תהיינה אפשרות דירוג של אותה עמודה חצי כוכב, כוכב אחד , 2 כוכבים וכ'ו , העניין שאני רוצה שהכוכבים יהיו בתוך התא ממש ולא מודבקים כמו האפשרות של אקסל של הוספת תמונה וכו' , ככה שדרך אימות נתונים אני פשוט אצור בחירה מתוך רשימה ..
אשמח לשמוע דרך אפשרית .
 
שאלה שניה
טבלת האקסל שלי מורכבת מגובה שורה של 14 , ובאחד השורות עשיתי את האפשרות של ''התאם אוטומטית לגובה שורה'' , באותו שורה לא הוכנס שום טקסט , אבל כשאני לוחץ על על הפונקציה ''התאם אוטו' לגובה שורה'' אז אותה שורה פשוט מוגדלת והופכת לגובה 15 מבלי שהוכנס כלום כאמור ... היא עדיין ריקה ..
למה ? והאם יש דרך לסדר זאת ?
 
שאלה שלישית
יש לי תא שבו ישנם כל הארצות על פני כדור הארץ , הייתי רוצה לדעת איך ניתן לבצע הצעות אוטומטיות כאשר אני מכניס את האותיות הראשונות של ארץ מסוימת ...
כלומר שאני מתחיל להקליד Ita הוא כבר יראה לי את Italy לדוגמא וכן הלאה ..
 
אשמח לעזרה
תודה
º
לשאלה הראשונה - ראה בקובץ המצורף תא D1
22/12/14 19:32
7צפיות
זה לא מה שהתכוונתי
22/12/14 19:50
7צפיות
חבר , מבלי להשמע גס , אבל את מקש * אני מכיר ...
אני רוצה כוכב צהוב ויפה ...
כזה כמו שיש דרך עיצוב תאים -> ערכות סמלים -> דירוגים ...
זה בינתיים הכי קרוב שהגעתי .. רק שאני לא מצליח ליצור 5 כאלו .. אלה רק אחד ..
 
 
אשמח לעזרה .
 
º
האם המוצג בתמונה, שלהלן, מספיק קרוב למה שהתכוונת ..
הודעה זו מכילה תמונות
22/12/14 22:08
13צפיות
הופעת נתונים על פי בחירה
22/12/14 12:44
15צפיות
יש לי טבלה עם שם ערים ורחובות בערים.
האם ישנה נוסחא שבמידה ואני בוחר את שם העיר בתא מסויים, אז בעמודה שבחרתי יופיעו רשימת כל הרחובות של העיר כאשר כל רחוב מופיע בשורה אחרת?
בדוגמא המצורפת אילו בחרתי בתא F1 את העיר תל אביב אז בעמודה E בכל שורה יופיעו שמות הרחובות לאותה עיר וברגע שאחליף את שם העיר, שמות הרחובות ישתנו בהתאם?
º
אפשר, גם, כבתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
22/12/14 13:01
18צפיות
הכי קל - טבלת ציר
22/12/14 19:44
10צפיות
גוררים את שם העיר למסנן ואת שמות הרחובות לתוויות השורה
לא צריך לגרור כלום אל איזור החישובים.
שאלה אל אופיס 2013
22/12/14 15:31
8צפיות
כיצד ניתן להגדיר במייקרוסופט אאוטלוק את גודל הגופן  של כתיבת הודעה ושל קריאת הודעה נכנסת?
º
נסה להחזיק לחוץ את מקש ה-Ctrl ולגלול בעכבר . . .
22/12/14 16:46
6צפיות
º
תודה , האם ניתן להגדיר את הגודל או בכל כניסה ללחוץ ולגלול?
22/12/14 17:23
4צפיות
º
האם בדקת האם הגודל נשאר/נשמר . ..
22/12/14 17:28
3צפיות
º
לא נשמר
22/12/14 17:32
4צפיות
בכתיבת מייל חדש הגופן המוגדר בכניסה הוא 11 האם ניתן לשנות
22/12/14 17:36
2צפיות
הגדרה זו?
אצלי נשמר (250%) גם לאחר יציאה וכניסה מחדש ל'אאוטלוק'.
22/12/14 17:39
6צפיות
לכן, אין לי הרבה הצעות פרט לניסיון לתקן את ה'אופיס' שברשותך.

חפש, ב"גוגל" אחר: Repair Office 2013
|*| נפתח פורום קולות צפים |*|
22/12/14 16:48
2צפיות
|רמקול| בחירות 2015 מתקרבים בצעדי ענק, ואם אתם מתלבטים למי להצביע אז פורום קולות צפים הוא המקום בשבילכם!
אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו לפורום, ולשתף אותנו בלבטים שלכם לגבי הבחירות הקרובות.

לכו תדעו, אולי תגבשו דעה כבר עכשיו :-)
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|שמאל|בנוסף, אנחנו מזמינים אתכם לפורומים הבאים:

פורום בחירות 2015
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

פורום מפלגת הליכוד
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

פורום מפלגת העבודה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

ואם עוד לא הכרתם..
|*|בלוג בחירות 2015 הרשמי של תפוז|*|
בבלוג כותבים פוליטיקאים מהמעלה הראשונה, פעילים פוליטיים והוגי דעות.

מוזמנים להתעדכן בכל מה שחם!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?fold...
אאוטלוק 2013 וווינדוס 8.1 הודעות נעלמות
22/12/14 16:47
6צפיות
אאוטלוק 2013 מותקן על מערכת ווינדוס 8.1
בשימוש עם gmail
לפני יום
חלק מההודעות נעלמו
לחיצה על שלח קבל מורידה הודעות חדשות
יכולות להיות בתיבה של הודעות נכנסות לאז להעלם
 
מישהו נתקל בזה ?
 
כתב מחובר בוורד
22/12/14 15:44
7צפיות
שאני פותחת קובץ בורד כל הכתב מחובר איך פותרים את זה?
נטרול עמודת גרף אם 0
21/12/14 08:33
21צפיות
שבוע טוב,
 
האם יש דרך להגדיר שאם יש לי עמודת גרף שמכילה 0 שהגרף התעלם ממנה ?
שמתי לב שאם עושים הסתר שורה בגיליון - הגרף מתעלם משורה זו, אבל זה לא פתרון טוב עבורי. האם ישנם פתרונות נוספים ?
 
מצורף קובץ דוגמא
 
אקסל 13
º
תמיד אפשר ליצור טבלת עזר מוסתרת (בגיליון אחר או מתחת לגרף)
21/12/14 18:45
8צפיות
º
אוקיי ואז מה לעשות איתה ?
21/12/14 21:15
3צפיות
לדאוג שלא יהיו בה שורות מיותרות
21/12/14 21:26
11צפיות
על ידי פונקציות או vb, ולבסס עליה את הגרף.
אני לא "מת" על עמודות עזר/טבלאות עזר וכו'
22/12/14 09:48
9צפיות
אבל שאין ברירה אז אין ברירה.
 
חשבתי לתומי שאולי יש איזה שהוא לחצן נסתר מונח ב"קרן זוית" שאני מפספס, אבל כנראה שמי שמפספס פה זה מיקרוסופט.
הרצתי חיפוש בגוגל, מסתבר שאני לא היחיד שהיה מעוניין בלחצן נחמד שכזה - יש לי אפילו שם בשבילו...
הלחצן נקרא: 'סינון אטומטי' . . .
22/12/14 10:00
14צפיות
ולא - לא נראה לי, שבמקרה הזה, MS מפספסים פה משהו.
 
כשכל השורה ריקה/אפסים אפשר להסתירה (אם ידנית ואם בעזרת 'סינון') ואני לא מכיר מושג כמו: "..פתרון לא טוב שבילי".
 
הגיע הזמן שתכיר:
22/12/14 13:36
14צפיות
פתרון לא טוב בשבילי.
 
ולפעמים אתה נשמע כמו סוכן של מיקרוסופט, יש איזה משהו שאתה רוצה לספר לנו מיכאל... ?
אם הייתי רוצה היית, מן הסתם, קורא על כך מזמן. . .
22/12/14 13:49
10צפיות
אוכל רק לציין שאני במשא ומתן - מאד מפרך - מולם כדי שיגדילו את העמלות שלי...
שאלת המשך
22/12/14 07:01
26צפיות
שלום,
 
אני מעוניין לדעת האם ניתן לבצע דירוג לפי צוותים? כלומר שאם יש מס' צוותים שלכל צוות יהיה דירוג שיתייחס רק לנציגים באותו צוות ולא ביחס לשאר הצוותים.
 
תודה מראש למשיבים
 
תשובת המשך
22/12/14 08:52
23צפיות
כן
כמו בשרשור הקודם - מה הפרמטר לדירוג ? סהכ ? ממוצע ?
אתה יכול ליצור טבלה עם הסהכ, ולדרג באותה דרך שדרגת את הנציגים
22/12/14 08:56
12צפיות
אותו דבר בדיוק.
דירוג לכל עמודה וסה"כ כאשר כל עמודה היא במשקל זהה.
אין חשיבות יתר לנתון אחד על משנהו.
אני מתכוון האם ניתן לשלב את נוסחת IF לפני הדירוג כך שאם מדובר בצוות א יתבצע הדירוג רק על נציגי צוות א'
ברגע שמגיעים לצוות ב' הדירוג יתבצע רק על נציגי צוות ב' וכו'.
 
בגדול המטרה היא להציג את הנתונים למנהלי צוותים כך שכל מנהל צריך לראות נתונים רק של הצוות שלו.
 
מצאתי פתרון
22/12/14 09:38
15צפיות
שימוש בנוסחת countifs במקום rank
תודה בכל אופן
???
22/12/14 10:02
9צפיות
אשמח אם תצרף את הפיתרון
בבקשה
22/12/14 10:18
12צפיות
בגיליון הראשון מוצג הפתרון שלך עם RANK והפתרון עם countif
בגיליון השני כאשר נכנס למשווראה שיש מספר צוותים השתמשתי ב countifs
כמובן שאם משתמשים ב >= מקבלים דירוג בסדר עולה ואם משתמשים ב <= מקבלים דירוג בסדר יורד.
OK. אני הבנתי שאתה רוצה דירוג של הצוותים,
22/12/14 10:59
12צפיות
ולא דירוג בתוך הצוותים
הוספת שם הקובץ והנתיב בוורד 2013
20/12/14 11:16
17צפיות
שבת שלום,
איך ניתן להוסיף שם הקובץ והנתיב בוורד 2013 (הדרך היעילה והקצרה ביותר)
אנא גלגל הצלה!
תודה, ענת
'הוספה' > 'חלקים מהירים' > 'שדה...' . . .
הודעה זו מכילה תמונות
20/12/14 12:04
21צפיות
וההמשך בעזרת התמונה שלהלן:
º
חן חן על התשובה המהירה והמפורטת!
22/12/14 10:44
5צפיות
. . .
22/12/14 10:51
5צפיות
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
לולאה באקסל
21/12/14 20:28
31צפיות
אני מנסה לבצע לולאה באקסל האם מומלץ זאת ע"י פקודת מאקרו? או שיש דרך לצאת מהדבר ללא שימוש במאקרו?
 
תודה מראש
נסי לתאר את הפעולה שאת רוצה לעשות בעזרת הלולאה...
21/12/14 21:58
19צפיות
ואז יהיה ניתן להציע לך את הדרך הטובה ביותר לבצע אותה.
רצוי שתעלי קובץ אקסל שמדגים את מה שאת רוצה, ובנוסף דווחי על גרסת האקסל שלך.
בכיף המון תודה
21/12/14 22:11
26צפיות
יש לי רשימה 1 ורשימה 2
 
אני רוצה לבצע הכפלה בינהם באופן הבא
 
האיבר הראשון ברשימה 1 כפול כל איבר ברשימה 2
האיבר השני ברשימה 1 כפול כל איבר ברשימה 2
 
וכדומה
איך הכי יעיל לבצע זאת?
 
º
העיקרון הנוסחתי מוצע בתמונה שלהלן . . .
הודעה זו מכילה תמונות
22/12/14 00:31
24צפיות
המון המון תודה שאלה קטנה נוספת
22/12/14 06:10
19צפיות
ניתן להגדיר את זה גם עבור רשימה 1 ורשימה 2 שמוגדרות כטבלה? כלומר גודל משתנה?
השתדלי, להבא, לרכז/להציג את כל האפשרויות כבר בהתחלה...
הודעה זו מכילה תמונות
22/12/14 09:53
12צפיות
ולא - אין צורך ב'טבלה'.
 
º
איך ניתן למזג בגרף סטיית תקן?
22/12/14 08:40
7צפיות
צביקה מחשבים

צביקה ד"ר למחשבים!

שירותי מיחשוב ברמה מקצועית לתיאום פגישה חייג 073-7576592


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה