בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

פורום "אופיס", ב'תפוז', הוא חלק מקהילת ה"משתמשים הכבדים" במחשב.

מאחר וכולנו מעוניינים להפיק את המרב מחבילת ה"אופיס" של "מיקרוסופט" - מן הסתם תמצאו אצלנו "טיפים" ו"פטנטים", שונים, לייעול ושכלול השימוש בתוכנות "אופיס" למיניהן.

חשוב לזכור שחברי הקהילה עושים מלאכתם בהתנדבות(!) - מתוך רצון לעזור לזולת – ואינם חייבים דבר לאף אחד מהמבקרים כאן.

הח"מ חרט על דגלו לשמור, בקנאות, על רמתו המקצועית של פורום זה - שנחשב בעיני מומחי 'אופיס', באשר הם, לפורום המוביל בתחומו - גם אם יימצא צורך להילחם על כך.

במקביל להצגת פתרונות הוצבה מטרה נוספת והיא - ל
הדריך וללמד דרכי 
שימוש בתוכנות החבילה ולא להסתפק רק בהצגת פיתרונות במובן של "ללעוס וגם לבלוע".

לא אחת תפגשו גולשים זועמים על שהח"מ מפנה חלק ממרצו ל
הדר
כה, במקום להציג להם את הפיתרון וחסל. יעידו כל אותם עשרות ומאות שחזרו להודות על שניתנה להם ההזדנות להתאמץ ולהגיע לפיתרון בכוחות עצמם. הניסיון מוכיח שגולש המוצא לבדו את הפיתרון [גם אם בלוית הדרכה והכוונה] מרגיש, ברוב המקרים, הרבה "יותר טוב עם עצמו".

פה ושם תיתקלו גם במצבים שההערות/הארות לא ממש מוצאות חן בעיני מי שהן מכוונות אליו.

מטרתנו העיקרית:


ציינו את גרסת ה'אופיס' ומע' ההפעלה וכתבו את השאלה בפרוטרוט!
צטטו שגיאה או הציגו PrnScr. לבעיות 'אקסל' הציגו קובץ ולא תמונה
> > 
תקנון הפורום - נא לקרוא ולהפנים את ההנחיות המנהלתיות             ‏‏‏

המשך...
הודעה חדשה

מבקש עזרה ב 3 נוסחאות מותנות
21/04/14 01:06
3צפיות
EXCEL 2010
WIN 7
ראשית תודה רבה, מראש.
אני יודע שבפורום שונאים סלאמי........אבל את שאר העבודה ניסיתי לעשות לבד.
חלק הצלחתי וחלק לא. אני שב לכאן לבקש עזרה בחלק שכשלתי בו.
ראה קובץ.
שדות הנתונים הם:
מקצוע הכנסה מספר ישוב גודל (1 גדול 2 בינוני 3 קטן) מיקום (1 צפון 2 דרום)

המשימה שלי  למלא את הטבלה בצד שמאל , בתוצאות עיבוד נתונים של המידע בקובץ.
חישוב מדדים סטטיסטיים על המדגם לפי שני תנאים.
אני מבקש עזרה בנוסחה שתחשב רק עבור נגר1 את חציון השכר ורק עבור הישובים הגדולים (עמודה D = 1)
אני מבקש עזרה בנוסחה שתחשב רק עבור נגר1 את מינימום השכר ורק עבור הישובים הגדולים (עמודה D = 1)
אני מבקש עזרה בנוסחה שתחשב רק עבור נגר1 את מאקסימום השכר ורק עבור הישובים הגדולים (עמודה D = 1)

חישוב הגדלים האלה על כל המדגם כשהיה רק תנאי יחיד ( "נגר1") , הצלחתי לבצע.
לא מצליח כאשר יש תנאי נוסף שהערך בעמודה  D (גודל הישוב) שוה "1" או הערך בעמודה E  (מיקום הישוב) שוה "1".
את השאר אני מקוה שאצליח לחשב בעזרת הדוגמאות שאראה.
לנוחיות, צבעתי את תאי הטבלה שאני צריך למלא בנוסחאות, בשלושה צבעים.
צהוב = תאים שהצלחתי לכתוב להם נוסחה.
אדום = תאים שאני מבקש עזרה בנוסחאות.
כחול = תאים שאני מקוה -בעזרת הדוגמאות- לכתוב לבד.
מקוה שההסבר היה ברור.
תודה מראש.

מבקש עזרה בספירה מותנת
20/04/14 11:59
35צפיות
EXCEL 2010
WIN 7
ראשית, תודה מראש .
ראה קובץ מצורף.
יש טבלה של מקצוע ומספר ישוב.
מבקש עזרה בנוסחה שתספור בכמה מספרי ישוב מופיע "נגר1" , בתנאי שסופרים כל ישוב פעם אחת בלבד.
בדוגמה: נגר1 מופיע 6 פעמים בטבלה אך רק ב 5 ישובים שונים.
נסיתי עם COUNTIFS ו COUNTIF , ללא הצלחה. יודע לספור כמה פעמים מופיע "נגר1" אך לא יודע למנות את הישובים השונים.

תודה מראש
"רק" 4, אבל מי סופר . . .
20/04/14 19:27
28צפיות
"רק" 4, אבל מי סופר . . .
‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏
תודה רבה
20/04/14 23:31
9צפיות
נבדק ועובד:)
ספירת ערכים זהים בשתי עמודות
20/04/14 13:20
19צפיות
שלום רב,
אני מנסה למצוא פיתרון ואשמח על העזרה:
צריך נוסחה שתספור את מספר הפעמים שאותו הערך מופיע (ערך זהה) בשתי עמודות שונות פעם אחת בלבד (ןתתעלם מכפילויות ומתיבות ריקות). קובץ  מצורף.
המון תודה וחג שמח :)
אפשר, גם, בעזרת 'פונקציה מותאמת אישית'.
20/04/14 23:24
5צפיות
אפשר, גם, בעזרת 'פונקציה מותאמת אישית'.
כמוצע בתמונה המצ"ב...  
בפתיחת וורד מוצגת שגיאה בפקודת מאקרו
19/04/14 21:40
27צפיות
.
מצורף צילום מסך.

מה זה הדבר הזה?
ניסיתי לשנות ב"מרכז יחסי האמון" שלא תהיה הודעה אבל זה לא עזר. ניסיתי כל אחת מהאפשרויות וכלום.

אופיס 2010, וינדוס 7.

יש למישהו פתרון לעניין הזה? תודה
פתיחת התוכנה או פתיחת קובץ . . .
19/04/14 23:09
16צפיות
היה ומדובר בפתיחת/הפעלת התוכנה - נסה להפעילה ב'מצב בטוח'.

החזק את המקש Ctrl לחוץ כשאתה מפעיל אותה.

בדוק את התנהגותה במצב זה.
התוכנה עצמה.
20/04/14 06:59
11צפיות
במצב בטוח לא מופיעה ההודעה, אבל במצב רגיל כן (גם בפתיחה וגם בסגירה).
אם כך, אני "חושד" ב'תוספים' . . .
20/04/14 10:18
16צפיות
נסה כך:

1. 'קובץ' > 'אפשרויות' > 'תוספות' > בחלונית הגלילה 'נהל', שבחלק התחתון, בחר ב'תוספות COM > ביצוע...' ובטל את הבחירה מכל ה'תוספים'.

2. נטרל את כל יתר התוספים בקטגוריות המופיעות בחלונית הגלילה 'נהל'.

3. סגור והפעל מחדש את התוכנה ובדוק.
עשיתי, עכשיו זה כתב לי כך
20/04/14 12:31
14צפיות
ביטלתי את תוספת הבלוטות' שהייתה ב-COM וביתר האופציות של נהל.
עשיתי יציאה ואז זה הקפיץ לי שוב את הודעת המאקרו ואחרי הודעה
"בוצעו שינויים המשפיעים של התבנית הכללית NORMAL. האם ברצונך לשמור שינויים אלו?"

כשבחרתי "שמור" זה לא עשה כלום ולא נתן לי לצאת... עשיתי כמה פעמים וכלום.
אם אני עושה "אל תשמור" זה נותן לצאת אבל לא שומר...
אני שוקלת למחוק הכל ולהתקין מחדש
20/04/14 12:40
12צפיות
איך ניתן לבצע מחיקה מלאה של האופיס כולל השאריות שנוטות להישאר?
אז ככה . . .
20/04/14 16:27
15צפיות
בשלב הזה אני הייתי שוקל לאתר ולמחוק את כל מופעי הקובץ NORMAL ללא קשר לסיומת שלו.

הנ"ל - כשכל התוכנות במחשב סגורות.
למה הכוונה?
20/04/14 17:26
12צפיות
אתה מתכוון לא למחוק את האופיס אלא רק קבצים בעלי השם NORMAL? סיומת NORML?

למה בדיוק הכוונה?

תודה
נראה לי שהניסוח
20/04/14 18:01
8צפיות
"כל מופעי הקובץ NORMAL ללא קשר לסיומת שלו"  הוא די חד משמעי.
מסמך נעול
20/04/14 06:50
20צפיות
חלק ממסמכי וורד ( 2010) לא ניתנים לפתיחה.
נרשם אין לך הרשאה ... פנה לקבלת הרשאה..
איך משחררים את הנעילה ?
תודה
שמעון
כתוב את הודעת המערכת בדיוק
20/04/14 09:03
12צפיות
עדיף להציג כאן צילום מסך של ההודעה.
בחירת מספר גיליונות בעזרת vba
18/04/14 00:59
27צפיות
ברצוני לבצע פעולה במאקרו על מספר גיליונות יחד. אני לא רוצה לעשות לולאה שתבצע את הפעולה בכל גיליון בנפרד כי זה לוקח זמן. אני יודע שהדרך לבחור מספר  גיליונות הינה  Sheets(Array(a, b)).Select
אבל הבעיה שלי היא ששמות הגיליונות לא ידועים מראש, הגיליונות יווצרו ע"י המשתמש. מה שכן יש לי זה רשימה של כל שמות הגיליונות שאותם אני רוצה לבחור, ולכן חשבתי ליצור משתנים שיקבלו את שמות הגיליונות, אך לא ידוע כמה גיליונות, ולכן עלי ליצור המון משתנים. השאלה היא האם יש דרך לעשות לולאה שתכניס לכל משתנה את הערך שבתא מסוים, הבעיה שלי היא איך לומר ללולאה את שם המשתנה.
אתן דוגמא לצורך ההבנה:
""<>(do while cells(i,1
a=cells(i,1(
i=i+1
loop
האלה היא איך אני גורם לו שכשה-i  גדל גם ה-a יהפוך ל-b וכו'
או האם יש דרך אחרת לבחור כמה גיליונות יחד כששמותיהם לא ידועים מראש?
תודה רבה
הצעות...
18/04/14 14:42
15צפיות
1. דווח על גרסת האקסל ומערכת ההפעלה.
2. תעלה קובץ דוגמה עם שני גיליונות הכולל הדגמה ידנית של מה שאתה רוצה שיבצע המקרו. יכול להיות שהדרך לבצע את מה שאתה רוצה שונה מזאת עליה חשבת.
3. כשאתה מעלה קוד של מקרו לפורום, לפני הדבקת הטקסט לחץ על כפתור  "תחילת קוד", לאחר מכן אתה מדביק את הטקסט ומסיים בלחיצה על כפתור "סיום קוד". בדרך זאת הקוד יוצג נכון בפורום.
הנה
20/04/14 03:15
13צפיות
שבוע טוב,
מדובר באקסל 2010 מערכת הפעלה XP
אני לא מעלה קובץ אקסל כי אין מה לראות באקסל, יותר ברור להסביר במילים,
אבל בניגוד להודעה הקודמת אנסה להסביר בדיוק ובקיצור את מה שאני רוצה.
אני רוצה שבגיליונות שאותם יבחר המשתמש (נניח שהוא עשה רשימה של הגיליונות שאותם הוא בחר) יתבצעו מספר פעולות (לדוגמא תתווסף שורת כותרות). זה הכל..
הדרך הפשוטה היא כמובן לולאה שתעבור על הרשימה שלו ותבצע את הפעולות בכל אחד מהגיליונות, אך אני רוצה לקצר בזמנים ולעשות את זה בדרך מהירה יותר..
מקווה שעכשיו זה ברור יותר
תודה רבה
access 2010
19/04/14 09:24
19צפיות
התקנתי יישום שהכנתי ב אקסס 2010 על חלונות XP
התקנתי את RUNTIME 2010 של אקסס
ניראה שלא מצליח לעבוד עם מקרו..בכניסה לתוכנה יש מקרו סיסמה
יוצאת הודעת שגיאה
"שגיאה זו מתרחשת כאשר הפעלה של אירוע נכשלת מאחר שאין אפשרות להעריך את מיקום הלוגיקה עבור האירוע. לדוגמה, אם המאפיין OnOpen של טופס הוגדר כ- =[Field], שגיאה זו מתרחשת מאחר שהמערכת מצפה משם מאקרו או אירוע לפעול כאשר האירוע מתרחש.
"
יש מישהו שיודע איך לגרום למערכת לעבוד  עם מקרו ?
התופעה נגרמת מרמת אבטחה של מקרואים
20/04/14 01:50
6צפיות
אפשרות אחת להוריד רמת אבטחה ואפשרות שניה לקבוע מיקומים מהימנים
ראה פתרון בשרשור המצורף
קישור
20/04/14 01:56
4צפיות
תיכנות CommandButton_Click באקסל
19/04/14 23:15
14צפיות
שלום!
ברצוני ליצור רצף פעולות ע"י לחיצה על הפקד הנ"ל..אבל אני רוצה באמצע להוסיף אופציה של לחיצה נוספת
כלומר אם אני לוחץ פעם אחת מתחיל רצף פעולות שתוך כדי אני יכול ללחוץ פעם נוספת לפני שקורות הפעולות האחרות
לדוגמא: משחק קוביה מול שחקני מחשב אני זורק ואז הם זורקים אבל לפני שהם זורקים ברצוני לזרוק שוב.
מספרים אקראיים בvba
19/04/14 21:09
21צפיות
שלום!
איך מגרילים מספר בין 1-6 בקוד באקסל?
º
(6, 1)Num = Application.RandBetween ...
19/04/14 21:15
18צפיות
º
תודה
19/04/14 21:21
4צפיות
אפשרויות בקבלת דואר אאוטלוק
17/04/14 15:41
42צפיות
אני משתמש במערכת הפעלה  ווידוס   8.1   ותוכנת  אופיס  2013  כולל האאוטלוק   ,  לא מצליח  להבין  כאשר אני מקבל  דואר  מסמך  או תמונה  הכיצד  ניתן  לסובב  את  המסמך  /תמונה  ב-90  מעלות   ??  עד כה  שמרתי  זאת  במחשב   וביצעתי  עריכה  או  סיבוב   באמצעות  פתיחה  באמצעות  פוטו  גלרי!!!  האם  ישנה אפשרות  אחרת??

תודה  למשיבים  וחג שמח
יחסית, זה מאד פשוט . . .
18/04/14 21:22
41צפיות
1. פתח את הודעת המייל.

2. ברצועת התפריט 'פעולות' לחץ על 'ערוך הודעה'.

3. קליק על תמונה שברצונך לסובב.

א. אם, בגבול העליון, מוצגת 'ידית ירוקה' - תוכל לסובב, בעזרתה, את התמונה.

ב. אם לא קיימת - אזי, כשהתמונה עדיין מסומנת הקלק, ברצועת התפריט, על 'עיצוב אובייקט' > 'גלישת טקסט...' > 'ריבוע'.

כעת תוכל לסובב את התמונה בכל זווית שתחפוץ.

בסיום - בצע 'שמירה' על הודעת המייל.
תודה על הרצון לעזור .....טרם סודר
19/04/14 14:32
23צפיות
ברשותך   ברצועת התפריט  אין  אצלי  עיצוב פרוייקט   !  יש עיצוב  טקסט!   שלא  הצלחתי  דרכו  להגיע  לסיבוב התמונה
עם או בלי רשותי . . .
19/04/14 14:47
30צפיות
עם או בלי רשותי . . .
אם - ורק אם - פעלת בדיוק כפי שהצעתי ואין לך את המוצג בתמונה המצ"ב, "אתה בצרות..."
º
במצ"ב אפשרויות ..........
19/04/14 16:24
27צפיות
במצ"ב   אפשרויות  ..........
º
"אין תגובה" . . .
19/04/14 16:53
14צפיות
º
העיקר שיהיה חג פסח שמח
19/04/14 17:31
11צפיות
בעיה בנוסחה של VLOOKUP + MID
19/04/14 12:39
17צפיות
שבת שלום.
אקסל 2010.

בגיליון המצורף אני מנסה לשלוף בטבלה התחתונה מחירים מהטבלה העליונה.

כתבתי נוסחת MID תוך שימוש ב- SEARCH כדי לשלוף רק את קוד הפריט (B17:B19).
לאחר מכן הוספתי פונק' VLOOKUP כדי לקבל את המחיר.
משהו משתבש ואיני מצליח לשלוף את המחיר.
אודה על עזרתכם.

צא ולמד אודות הפונקציה: Vlookup . . .
19/04/14 13:48
27צפיות
כשאתה מתמקד, בעיקר, באיזו עמודה אמורה להיות הראשונה בטווח, בו מחפשים, את ערך החיפוש...
תודה רבה
19/04/14 14:04
25צפיות
או דיוק או ניוק
º
ככה לומדים לדוג [אם אתה מבין את הכוונה]
19/04/14 14:37
18צפיות
מה המקבילה של גוגל דוקס לטבלה באקסל ?
18/04/14 22:59
14צפיות
יש לי גיליון בו בכל שורה אני מזין ערכים במספר עמודות, ושאר העמודות בגיליון מחושבות ע"י נוסחאות עפ"י הנתונים וכוללות עיצוב מותנה
באקסל, אם הייתי מגדיר את האזור כטבלה, הייתה לי יכולת מאוד פשוטה להוסיף שורה חדשה שתשמור על כל תכונות השורות הקיימות.
בגוגל דוקס לא מצאתי את המקבילה ולכן תהליך עבודה שלי הוא קצת מסורבל - ליצור שורה חדשה, להעתיק את הנוסחאות ואת העיצוב המותנה וכו... ורק אז להזין את הנתונים

VBA: צבע תא לפי שינוי ערך, בהתאם לתא קודם
17/04/14 14:44
25צפיות
שלום,

אקסל 2010:
יש לי תאים עם מספרים, כאשר חלק מהמספרים חוזר על עצמו (אותם תאים תמיד נמצאים אחד מתחת לשני).
ברצוני לשנות את צבע התאים, כך שכל תא עם ערך זהה יהיה בעל צבע זהה, אך שונה מקבוצת התאים הקודמת.
לדוגמא - אם בקבוצה הראשונה יש כחול בהיר, אז הקבוצה שלאחר מכן - תהיה צבועה בכחול כהה.

הקלטתי מאקרו, אבל קיבלתי 5 שורות קוד לכל הגדרת צבע. האם צריך 5 שורות קוד לשם הגדרת צבע?
כמו כן, לא הצלחתי לזהות את ערך הצבע בקבוצת התאים הקודמת (לפי ערך זה - אדע באיזה צבע לצבוע את הקבוצה השניה).

איך עושים זאת?

רצ"ב התוצאה הסופית שברצוני לקבל + שורות הקוד שקיבלתי במאקרו.

תודה.
סמן את תחום התאים והרץ את המקרו המצורף
17/04/14 16:37
31צפיות
Sub CellColor3()
c1 = 14857357
c2 = 15853276
Selection(1).Interior.Color = c1
For i = 2 To Selection.Count
   If Selection(i) <> Selection(i - 1) Then
       If Selection(i - 1).Interior.Color = c1 Then Selection(i).Interior.Color = c2 _
       Else Selection(i).Interior.Color = c1
   Else
       Selection(i).Interior.Color = Selection(i - 1).Interior.Color
   End If
Next i
End Sub
האם לא עדיף 'עיצוב מותנה מסיונרי' . . .
17/04/14 20:32
22צפיות
ללא שימוש ב- VBA
º
הבנתי את השאלה כבקשת עזרה בכתיבת מקרו
17/04/14 21:09
8צפיות
אכן, כעת רק ראיתי את ה- VBA . . .
17/04/14 22:10
21צפיות
אכן, כעת רק ראיתי את ה- VBA . . .
אבל אם זה לא נכתב במפורש - בגוף ההודעה, אני יוצא מנק' הנחה שהשואל לא יודע להגדיר, את בקשתו, ב'עיצוב מותנה מיסיונרי' ולכן הוא "קופץ" למסקנות שניתן רק ב-VBA, אבל ייתכן שאני טועה...

התמונה מציגה תוצאה של 'עיצוב מותנה מיסיונרי'.
דווקא רציתי ב vba, אבל אם כבר, מהו
18/04/14 13:52
18צפיות
עיצוב מותנה מיסיונרי?
ועוד שאלה: האם ניתן להקפיא עיצוב מותנה? כלומר, לאחר שבוצע העיצוב המותנה, אני רוצה להקפיא את העיצוב, ולהמשיך לשנות ערכים בתאים, מבלי שהעיצוב ישתנה. אפשרי?
תאמין לי, או לא . . .
18/04/14 14:05
22צפיות
בשבילך צריך להמציא, מחדש, את 'אקסל'...

תתאמץ ותחשוב קצת, בעצמך, על איך מעצבים את התאים - עפ"י התנאים שהצגת - ע"י 'עיצוב מותנה' רגיל [בלי VBA].
תודה רבה!
18/04/14 13:49
15צפיות
ואגב, מאיפה הערכים האלו של הצבעים? הרי, כאשר מקליטים מאקרו, לא מקבלים את הערכים האלו.
מהגיליון שלך...
18/04/14 14:26
19צפיות
בחלון ה-Immediate של עורך המקרו הקלדתי את הפקודה print [A1].Interior.Color
המספר שמתקבל הוא קוד הצבע
º
תודה רבה!
18/04/14 17:54
5צפיות
זה לא, ממש, קריטי . . .
18/04/14 19:22
17צפיות
אבל אם תפקוד על: ColorIndex במקום על: Color, - תקבל ערכים יותר "שפויים".

נסה להיעזר בטבלה, שבקישור, כדי ללמוד הכל אודות 'צבעים'.

http://dmcritchie.mvps.org/excel/colors.htm
תמונות שקופות
18/04/14 13:54
22צפיות
אני רוצה לשים אחד על השני 4 תמונות שיהיו שקופות כך שאפשר יהיה לראות את כולן יחד.
איך אפשר לעשות זאת?
תשובה, מכוונת, לשאלה כפי שנשאלה . . .
18/04/14 17:02
21צפיות
1. נוטלים מספריים וגוזרים החוצה, בזהירות, את האובייקטים מתוך 4 התמונות.

2. מניחים אותם אחד על השני ו/או אחד לצד לשני - וכך ניתן לראות את כולם...



עדיף לשאול בפורום 'גרפיקה ודפוס'
18/04/14 18:17
19צפיות
כאן.
כשתשאל, ציין פרטים הכרחיים בכל פורום מחשבים: גרסת מערכת ההפעלה, התכנה שבה מדובר (במקרה שלך, ממליץ שתציין איזה אופיס יש ברשותך וגם אם יש ברשותך תוכנה גרפית ומהי).
משיכת נתונים מגיליון ועיגול למעלה.
17/04/14 19:34
53צפיות
ערב טוב וחג שמח.
בעבר הצלחתי עם עזרתכם לבצע פעולה של VLOOKUP + ROUNDUP אבקש בבקשה את עזרתכם שוב.
יש לי קובץ עם שני גליונות עבודה. אני רוצה למשוך נתונים מתוך גיליון בסיס נתונים לגיליון כמויות מעוגלות כאשר הכמויות המעוגלות שיופיעו בגיליון כמויות מעוגלות יהיו על פי הקלדת טקסט בעמודה מוצר דהיינו אם הקלדתי את המילה פסטרמה בגיליון כמויות מעוגלות יופיע לי הספרה 15 כפי שמופיע בקובץ דוגמא.

תודה על עזרתכם :).
פתרון
17/04/14 20:20
31צפיות
תנאי לשימוש ב- VLOOKUP: על העמודה המוחזרת להיות משמאל (בעברית) לעמודת המפתח. לכן אם ברצונך להשתמש דווקא ב-VLOOKUP, ולא באפשרויות אחרות, עלייך להחליף בין העמודות בגיליון "בסיס נתונים" כך שעמודה A תכיל את עמודת "מוצר", ו-B תכיל את עמודת "יומי". ורק לאחר מכן להשתמש בנוסחא
=ROUNDUP(VLOOKUP(A5,'בסיס נתונים'!A:B,2,0),0)
תודה על עזרתך.
17/04/14 20:47
18צפיות
חשוב לי יותר שהעמודה עם המספרים תופיע כמו שהיא מצד ימין לטקסט מאשר שם הנוסחה VLOOKUP באיזה עוד דרך ניתן לעשות את המשיכה ?
שילוב של INDEX ו-MATCH . .
17/04/14 20:57
29צפיות
חפש ברחבי הפורום וגם ברחבי הרשת...
לא מצליח להבין מהיוטיוב :).
17/04/14 21:13
23צפיות
ראיתי סירטון ביוטיוב אבל זה נראה כמו משהו שפחות קשור למה שאני צריך.
האם אני צריך את שני הפונקציות ?
לא את 'שני' - אלא את 'שתי' . . .
17/04/14 22:38
18צפיות
ואני, בדרך כלל, לא "מבזבז דיו" - לכן, אם כתבתי את שתיהן , סימן הוא שאתה זקוק לשתיהן.
שיניתי את מיקומי העמודות.
17/04/14 22:33
27צפיות
עד למציאת פתרון חליפי ל - VLOOKUP העברתי את העמודה מוצר לצידה הימני של העמודה יומי והעתקתי את הנוסחה בגיליון כמויות מעוגלות B2 והלאה.
הנוסחה מעגלת את התאים אבל בלי קשר לטקסט הרצוי.
זה השילוב של הפונקציות...
17/04/14 23:12
29צפיות
כתוב ב-B2 את הנוסחה הבאה וגרור למטה:
=IFERROR(ROUNDUP(INDEX('בסיס נתונים'!A$2:A$24,(MATCH(A2,'בסיס נתונים'!B$2:B$24,))),0),"")
מבאס אבל זה לא עובד לי :(.
18/04/14 00:00
18צפיות
הדבקתי את הנוסחה ולצערי לא קורה כלום :(.
אני צריך בהקלדת המילה כגון פסטרמה בגיליון כמויות מעוגלות שהנוסחה תביא לי מגיליון בסיס נתונים את הנתונים מעמודה יחידת ספירה ואת המספרים בעמודה יומי עם עיגול כלפי מעלה כמו שסימנתי בצהוב לדוגמא בקובץ.
גם שלא היתה העמודה של יחידת ספירה זה לא עבד לי.
º
ממש לא רואים היכן הדבקת את הנוסחה
18/04/14 01:00
10צפיות
נו...באמת....
18/04/14 00:59
26צפיות
בקובץ שצירפת -  שנה את  A5  ל-  A2  בנוסחה הנמצאת בתא B2  -  והעתק הנוסחה לשאר העמודה -  והכל יבוא על מקומו בשלום  
הדבקתי מעמודה C4 וגררתי עד לעמודה C25
18/04/14 01:14
12צפיות
ניסיתי גם את מה שהצעת כאן אבל משהו מוזר שזה לא עובד. ניסית את זה על הקובץ שלי ?
º
זה לאמה שאני הצעתי
18/04/14 10:05
11צפיות
מצורף כאן הקובץ עם ההנחיות שקיבלתי.
18/04/14 12:16
10צפיות
האם לא ככה הייתי צריך לעשות ? שיניתי, הדבקתי וגררתי :(.
יש אפשרות שתציץ בנוסחה בקובץ ותעלה אותו חזרה שאני אראה למה הכוונה ?
אני התייחסתי לקובץ שצירפת אמש בשעה 22:33
18/04/14 12:56
12צפיות
ואני חוזר -  שם, באותו קובץ, בנוסחה הנמצאת בתא B2 -  תחליף את ה- A5  ב-A2 - ותגרור את הנוסחה למטה. לא פחות ולא יותר
º
בדוק את זה
18/04/14 13:15
10צפיות
זה הזוי !!! אצלך זה עובד ? תראה איך זה אצלי:(
18/04/14 13:36
10צפיות




















מה גרסת האקסל שלך?
18/04/14 14:33
17צפיות
והאם כשאתה פותח גיליון ריק ומקיש Alt+F11 אתה רואה משהו שקשור ל-IFERROR
אין הודעת IFERROR
18/04/14 14:44
17צפיות
כרגע אני עובד על המחשב הנייד ויש לי כאן אופיס 2003 ובמשרד יש לי 2010.
אקסל 2003 לא מכיר את פקודת IFERROR
18/04/14 14:53
22צפיות
בפעם הבאה שאתה שואל שאלה בפורום דווח על גרסת האקסל ומערכת ההפעלה.
במקרה שלך בגלל שהקבצים היו בפורמט xlsx הנחנו (בטעות) שמדובר במחשב עם גרסת 2007 וצפונה.
בכל מקרה מה שהוצע לך יעבוד במשרד. כדי שזה יעבוד גם בגרסת 2003 השתמש בקובץ המצורף.
º
רק 18 - איזה מזל ש"רק" 18 . . .
18/04/14 15:12
13צפיות
ראשית תודה על העזרה הכל עובד :).
18/04/14 17:26
15צפיות
בדרך כלל אני עובד עם הקובץ הזה במשרד ששם יש לי אופיס 2010.
האם יש עדיפות מקצועית עם איזה נוסחה לעבוד, של 2010 או של 2003 ?
הבנתי שהנוסחה של 2003 תעבוד ב 2010 ואילו ההיפך לא, מה מומלץ ?
מזה שנים רבות נהוג להוריד ולהתקין. . .
18/04/14 17:34
17צפיות
'תוסף תאימות', בגרסאות הישנות, כדי שתהיינה מסוגלות "להבין" את נוסחאות "אחיותיהן הצעירות"...

http://www.microsoft.com/he-il/download/details.as...

מור פתרונות מחשוב

טכנאי מחשבים בירושלים?

מור, פתרונות מחשוב במרחק הקלקה מכם היכנסו עכשיו!


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה