לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום צמחונות וטבעונות
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צמחונות וטבעונות

הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
 
 
 הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
 
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
 
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה 
המשך >>

תרמית דיאטת הפליאו:
19/08/2015 | 15:14
75
חלק מהקופים נכנסו לתקופת האבן כמו בני האדם הקדומים-לינק
18/08/2015 | 20:16
62
גבינת רוקפור טבעונית
17/08/2015 | 08:53
4
104
היי מישהו התנסה פעם בהכנת רוקפור טבעונית? חיפוש בגוגל מעלה בעיקר רטבים לבאפלו ווינגס טבעוני, והמתכון היחיד שמצאתי למשהו מוצק עולה כסף... האמת שאני לא בקיאה כל-כך בגבינות, אז אין לי מושג איך היא אמורה להיות חוץ מזה שאני רוצה שתהיה מוצקה, תזכיר את המקור ויהיה אפשר לשלב אותה בסלט. מישהו מכיר מתכון טוב?
 
תודה מראש ויום טוב!
אפשר להכין בבית, ויש גם לקנייה בגבעתיים
18/08/2015 | 20:04
1
75
להכנת גבינת רוקפור משתמשים בתרבית חיידקים מיוחדת שאפשר לקנות באתרים להכנת גבינה בבית, ומשתמשים בהוראות ההכנה בחלב סויה ביתי במקום חלב מן החי. היה פה בפורום מישהו שניסה פעם ושם תמונות, זה נראה מאד יפה. ראיתי גם בפייסבוק אנשים שניסו והצליחו. זמן ההכנה ארוך ואופן ההכנה קצת מורכב.
 
יש בגבעתיים מקום בשם "קישריה" שעוד לא הייתי בו, אבל מוכרים בו גבינות טבעוניות שהם מכינים בעצמם, כולל רוקפור. זה לא זול (גם גבינות מחלב פרה הן לא זולות) אבל זה כנראה טעים. אולי כדאי לך לקנות מהם חתיכה לפני שאת מנסה להכין לבד.
 
 
או, מגניב. ננסה את הקישריה קודם. תודה רבה!
19/08/2015 | 10:20
14
יש גם ב-אלגריה בתל אביב
20/08/2015 | 09:49
1
31
לא זול, אבל מאוד טעים!
יש רוקפור, קממבר, לבאנה, קוטג' ועוד כל מיני סוגי גבינות
וואו, הדברים שלהם נראים ממש טוב! תודה
23/08/2015 | 15:30
6
טבעונות
18/08/2015 | 09:47
1
94
היי שלום, אני עורכת סקר בלימודים בנוגע לטבעונות ורציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי לענות על כמה שאלות:
1. האם עוגות טבעוניות יקרות יותר מעוגות רגילות?
2. כמה בערך עוגות טבעוניות נמכרות בחודש?
תודה רבה!
אשמח לעזרה!
עוגות טבעוניות
18/08/2015 | 12:33
71
הכותרת היא כדי למקד את השאלה, לא על טבעונות אלא על עוגות טבעוניות.
לגבי השאלה הראשונה, בקונדיטוריות ככל הידוע לי אין הבדל גדול אם בכלל במחיר בין עוגות טבעוניות ללא טבעוניות.
לגבי השאלה השנייה זאת שאלה מאוד כללית ולא ניתן לענות עליה. כמה נמכרות איפה? זאת שאלה שמצריכה אולי סקרים בקונדיטוריות עצמן, לא מכירה דרך לענות על השאלה הזאת ללא מידע כלשהו.
על תעשית החלב- מהעיתון SUN באנגלית-לינק
16/08/2015 | 17:26
54
קופי אדם קרובים לדיבור- לינק- אנגלית
16/08/2015 | 16:12
1
64
http://www.sciencedaily.com/releases/2015/08/15081...

הסיבה שאני מביא לינקים אלו ודומים להם- היא להראות שבעלי חיים לא שונים בהרבה מבני אדם- ויש להתייחס להם יפה ולמנוע את השמדתם והכדתם
תודה על הלינקים המעניינים שאתה מביא.
17/08/2015 | 01:38
17
דתים באמת -צמצמו את המזון מהחי-לינק
16/08/2015 | 15:00
69
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4691177,00...

הדעה שלי הפסיקו צריכת מזון מהחי
מאפה\פשטדת פסטה
14/08/2015 | 21:24
4
113
כזה שאפשר לחתוך לפרוסות במרקם עמיד (לא אכפת שמעט יתפורר, כמו לזניה) וציפוי "קריספי" ללא צורך בחיקויי שמנת\בשאמל.
לפירגה (בלוגרית אוכל) יש פשטידה שהיא מצפה בפרורי לחם לקבלת מרקם כזה אבל המתכון שלה מכיל מוצרי חלב שגורמים לעיסה חלקה ו"כבדה" יותר שכנראה מחזיקה את הציפוי שלא ישקע.
יעבוד עם פשטידה לא חלבית?
ושאלה שניה: אני רוצה להוסיף צנוברים שלמים קלויים לפשטידה.
בתוך העיסה ולא כציפוי. האם יש שיטה לשמור שיישארו פריכים?


התכוונתי לשאול בפורום של מיקי
14/08/2015 | 21:26
3
42
אם לא מאוחר מדי... מצ"ב מתכון
16/08/2015 | 11:43
2
80
למאפה פסטה סטייל "מקרוני צ'יז" שהולך נהדר אצלי במשפחה
מתנהג מאד מאד יפה גם בהקפאה
(בתקווה שהלינק עובד)
 
בעניין צנוברים במאפה: לדעתי, אם הם בתוך המאפה ולא בשכבה העליונה, הם לא יישארו פריכים
 
 
נשמע נהדר- אבל אני יכול רק פסטה מאורז או קטניות
16/08/2015 | 14:31
52
כי אני ללא גלוטן
לא מאוחר, החלטנו לוותר בינתיים. בקשר לשמרי בירה
18/08/2015 | 06:24
31
אני קצת חוששת כי גם לי לא היו לי טעימים כמו שהם, אבל מאמינה לך שבתוך הרוטב המצב שונה.
הנבטת קטניות.
13/08/2015 | 16:04
23
141
שלום לכם,

זה ביקורי הראשון בפורום זה, והגעתי כדי לשאול משהו עקרוני, שבוודאי יעורר בכם פלצוּת:
האם ראוי להנביט בקופסה מיוחדת, לצורך אכילה, קטניות (מש, סוגים של שעועית ועדשים), שנשמרו אצלי כמה שנים?
לא היו לי מדבקות, ולכן אני לא יודעת מה תאריכי התפוגה שלהן (שבוודאי עברו מזמן), אבל הן שמורות בקופסאות סגורות היטב של Tupperware, ואין בהם תולעים או מזיקים אחרים!

או שעלי לזרוק את הכל?
לו היתה לי גינה, הייתי פשוט זורעת אותם, אפילו סתם לנוי. (:

בתודה על תשובה/ות,
מיכל.

 
כל כך הרבה צפיות, ואף תשובה?
14/08/2015 | 09:48
10
68
חבל, כנראה שהשאלה קשה מדי. 
טוב, אנסה לשאול במקום אחר.
Lבאמת שאלה קשה! אז ככה
14/08/2015 | 10:20
9
94
עקרונית אני מאמינה שאת תאריכי התפוגה כותבים עורכי דין ולא תזואים, כלומר זה בעיקר המלצה או כסת״ח
אישית לא יצא לי לשמור דברים כ״כ הרבה זמן כי לפני ראש השנה ופסח אני עושה נקיון יסודי, לפני פסח אני משתדלת לסיים את החמץ הגמור וגם את שאר המאכלים שאינם חמצים, כמו קטניות.

ספציפית במקרה הזה.... מה יש לך להפסיד? תנסי להנביט כמות קטנה,ואם ינבטו יפה, עלית על סטארטאפ!
בדיוק בגלל השורה האחרונה שלך זו שאלה קלה.
14/08/2015 | 14:05
7
82
מנסים להנביט. נובט - טוב. לא נובט - זורקים.
אה, זאת דווקא לא היתה השאלה שלי.
14/08/2015 | 15:03
6
68
אבל את צודקת; בעצם זה בכלל לא בטוח שהם ינבטו... 
טוב, כפי שכתבתי כרגע: אנסה.
תודה.
זו כן. התשובה היא שאם הם נובטים, הם טובים למאכל.
14/08/2015 | 15:04
5
28
תודה! אם כך, זה מעולה! ואני כבר סקרנית להתחיל בניסוי.
14/08/2015 | 16:38
4
52
אבל רק אחרי שבת, כי צריך לשטוף ולסנן בכל יום. (ובמזג האוויר הצפוי, כדאי אפילו יותר מפעם ביום). אז אתחיל במוצ"ש.
בהחלט מעניין. עדכני.
14/08/2015 | 19:00
3
17
טוב.
15/08/2015 | 20:54
2
44
"זרעתי" עכשיו בקופסה הדו-קומתית המיועדת לכך.
התלבטתי תחילה אם לזרוע רק סוג אחד, או שניים. ההתלבטות לא היתה בגלל חשש כִּלאיים , אלא שאין לי מושג איך הם צומחים, ולא רוצה שהם יסתבכו זה בשורשיו של זה. יש לי ניסיון רק בהנבטה של אלפלפה.
 
בכל זאת החלטתי לנסות, ובקומה התחתונה יש זרעים של שעועית אזוקי אורגנית, ולמעלה - מש.
 
אצרף תמונה. לא רואים כל כך ברור, כי על דפנות הכלי יש טיפות מים ומעט אדים. אחרי שצילמתי, העברתי למעקה מיוחד, שם הם יהיו במשך היום בַּצֵּל, אומנם, אך יקבלו אור שמש מצד מזרח.
 
סליחה, אך הממשק החדש לא מאפשר לי להעביר את התמונה. כותב שגודל מכסימלי להעלאת תמונה הוא 1024kb. מוזר. עד עתה לא היו לי בעיות בהעברת תמונות מאותה מצלמה לתפוז...
לא דרושה שמש להנבטה. עדיף אפילו חושך.
16/08/2015 | 02:10
1
47
רטיבות המצע היא הדבר החשוב. זה מה שמעורר זרעים.
הגיוני הרי במצב הטבעי
16/08/2015 | 08:10
44
זרעים נמצאים באדמה, ומתחילים לנבוט כשהם בתוכה, והגשם יורד ומרטיב אותם. איך לא חשבתי על כך. 
 
אעביר אותם מיד למקום חשוך יותר, ורק לאחר שינבטו (אם בכלל...), אעביר אותם אל האור.
תודה
תודה, תמר.
14/08/2015 | 14:58
52
(חומוס גם אני מפנה מהבית לפני פסח, בגלל המנהג שלא משאירים מזונות עם שמות שמזכירים את המילה 'חמץ'. לכן גם היתה בעיה עם חומץ, אבל אם אינני טועה, כיום יש כבר אפילו חומץ כשר לפסח. אך זה לא קשור כמובן לענייננו). 
 
גם אני לא מתרשמת במיוחד מתאריכי התפוגה, כי בעבר לא היו כאלה, וההורים שלנו ואח"כ אנחנו בעצמנו, ידענו לבד לקבוע אם מזונות הם טובים, או שפג תוקפם, בלי תאריך מוכתב מלמעלה. 
 
למעשה, אין לי משהו מיוחד להפסיד. סתם קצת טרחה לשטוף ולסנן כל יום עד שיהיו נבטים יפים. אבל לגדל נבטים, זה גם נחמד מאד, בסך הכל.
השאלה אם זה בסדר לאכול קטניות ישנות מונבטות.
טוב, בטח לא מתים מזה . אז אנסה, ואוּכל לדווח אחר כך אם היה טעים...
המש התחיל לנבוט האזוקי - עדיין לא...
17/08/2015 | 11:10
11
18
המשך דיווח הנביטה/לא נביטה. (:
17/08/2015 | 20:33
10
30
זרעי שעועית האזוקי, למרות ששטפתי אותם היטב גם היום, קִבלו ריח מאד לא נעים, וכנראה תססו. זרקתי אותם לפח (וגם את הזרעים שלא ניסיתי להנביט), ושטפתי היטב את הכלי. טוב שהם היו בקומה התחתונה, ולא טפטפו על המשׁ.
 
המש מתקדם בנביטה, וצילמתי אותו מלמעלה, אבל גם את התמונה הזאת אני לא מצליחה להעביר. 
 
{ניסיתי לבדוק עכשיו את הסיבה. יש כאן, במערכת הפורומים, הגבלה לתמונות של עד 1024kb. ומסתבר שהתמונות שאני מנסה להעביר, הן בסדרי גודל של 2.1 או 4.6mb. אז אין בכלל על מה לדבר. חבל}.
במזג האוויר הזה אולי כדאי להנביט במקרר
17/08/2015 | 21:12
1
36
המש נובט די מהר. קטניות שלוקח להן יותר זמן כדאי אולי להנביט במקרר, אחרת גם אם הן טריות הן יסריחו לפני שינבטו.
כשמנביטה חומוס אני משרה ללילה אחד בקערה מכוסה על השיש ולמחרת מעבירה למסננת במקרר. מדי פעם שוטפת במסננת ומחזירה למקרר.
מדהים. על זה לא הייתי חושבת.
17/08/2015 | 23:15
32
חשבתי שהם צריכים גם חום כדי לנבוט.
אני שמחה על האינפורמציה, ועכשיו אלך להעביר את קופסת ההנבטה עם המש למקרר. ויש לי עוד סוג של שעועית, קטנטנה שחורה. אז אותה אשים בקומה התחתונה של הקופסה, שהתפנתה. 
 
המון תודה לךְ, ו אולי 
מעניין, תודה. אם חשובות לך התמונות
19/08/2015 | 12:53
7
22
את יכולה לפתוח אותן בצייר ולעשות ריסייז.
הן חשובות לי, אבל אין לי שום מושג איך
19/08/2015 | 13:25
6
21
עושים את התהליך הזה.
 
ואני לא מבינה למה תפוז היו צריכים "לשדרג" כל כך הרבה בפורומים, כשלמעשה שום דבר טוב לא יצא מהכאילו שדרוגים האלה. הדברים הטובים היחידים, הם אלה שהם החזירו למצב הקודם. כמו (רק למשל) האייקונים הקודמים, לעומת המכוערים שהם העתיקו ממקום אחר.
לפתוח בצייר את התמונה שרוצים להקטין, ללחוץ resize
19/08/2015 | 14:51
5
26
ולשנות את האחוזים. הורדה ל-50 מספיקה לרוב לשמור על רזולוציה טובה וגם ולהקטין לגודל העלאה.
 
 
באמת תודה לך coyote. ניסיתי כמה פעמים.
19/08/2015 | 17:33
18
ראיתי שעלי להקטין אפילו ל-25%. אבל הלאה משם לא הצלחתי בשום אופן להמשיך.
לא יודעת איך, ולא מצליחה לשלוח משם את התמונה המוקטנת.
צילמתי את המסך שלי בצייר, אבל גם את הצילום הזה אני לא יכולה להעביר.
 
 
אנסה עכשיו לשלוח תמונה מאתמול של נבטוטי המש.
19/08/2015 | 20:14
2
18
חמודים.
20/08/2015 | 00:58
1
6
תודה.
20/08/2015 | 15:37
3
coyote, המון המון תודה לך
19/08/2015 | 20:19
16
בזכותך למדתי שאפשר להקטין תמונות באמצעות ה"צייר", וכרגע בא לי רעיון איך בכל זאת אוכל גם לשלוח את התמונה, וזה עבד! 
זה ממש משמח אותי, כי יש פורום שבו אני לא יכולה לקבל עצות מקצועיות ללא תמונות.
חן חן לך. 
חזרתי מנופשון בצפון - דיווח מסעדה
13/08/2015 | 18:11
3
150
היינו בגליל העליון, ולמרות שרציתי להיאחז במעקה של המרפסת בבקתה במתת ולסרב לחזור למרק התל אביבי.... הנה אני כאן
תושבי הצפון, איזה כיף לכם!

אכלנו אתמול צהרים במסעדה בקיבוץ יודפת, אני דמיינתי משהו משנו השבעים עם אורז מלא ובלי טעם, אז היתה התנסות נהדרת, ההיפך מכל מה שחשבתי!
המקום נעים, מיד הביאו לנו מים קרים עם גרניום ריחני (שילוב מנצח).
היינו 3 צמחונים, אחת טבעונית.
המנה הכי טעימה היתה ממולאים ברוטב של חלב קוקוס עם סויה וזנגוויל. אני ממש מצטערת שלא ביקשתי מתכון, אבל אעשה נסיונות שחזור. זה היה מעדן.
אכלנו גם משהו שנקרא פלטה הודית (נדמה לי) שהיה מעולה.
הצמחונים אכלו מנה צמחונית כלשהי
המנות ענקיות, הזמנו 3 ולא הצלחנו לסיים. לקחנו עוגה לקינוח, קראמבל תפ׳ע עם שזיפים, מעלה.
נישמע טעים
13/08/2015 | 21:51
67
אני עכשיו בדיאטה-אז התאורים האלו נונים לי חשק לנסוע לצפון
איפה לעזאזל האייקון עם זה שמוציא לשון כאומר ״יאמי״?
14/08/2015 | 00:50
1
28
14/08/2015 | 06:12
58
אצלי הוא עדיין מופיע..
קינואה
13/08/2015 | 12:57
2
103
איפה קונים קינואה שלא תהיה מרה
לא ידוע לי אם אפשר לקנות קינואה כזאת
13/08/2015 | 13:07
80
אבל מה שאני כן יודעת זה שאפשר לשטוף מעט את הקינואה לפני הבישול וזה מוציא ממנה את המרירות.
אבל מכיוון שאני לא אוכלת בכלל קינואה (בגלל רגישות) בטח יהיו כאן כאלה שיתמצאו בזה יותר ממני ויידעו לתת תשובות יותר מדויקות
תנסה לבשל יותר זמן או להוסיף תבלינים או לטגן קצת לפני הבישול
13/08/2015 | 21:55
46
אני לא הרגשתי מרירות בקינואה
המקהלה הפילהרמונית תל אביב קולטת זמרים
12/08/2015 | 12:37
1
64
יש גוגל מוגל טבעוני לזמרים כאובי הגרון?
12/08/2015 | 16:00
20
על הסרט "באבא ג'ון" שמעתם?
12/08/2015 | 10:32
93
על משפחה שמקימה לול תרנגולות הודו. מעניין מה יוצג בו. הטריילר כבר מציג נקודה קטנה ומעניינת:
טבעוני בפרו
11/08/2015 | 12:41
5
118
מי שהיה בפרו יכול לאמר אם היא ידידותית לטבעונים או לא?הפרואנים בכלל מבינים טבעונות או מתבלבלים כשמבקשים משהו טבעוני במסעדות?
טוב, בפרו לא הייתי...
15/08/2015 | 00:36
2
53
אבל יש אנשים שהיו... בחיפוש בגוגל לפי vegan Peru קיבלתי די הרבה תוצאות. זאת למשל נראית לי די ממצה, במיוחד בחלק של dining out. עושה רושם שזה אפשרי, אבל דורש הרבה תשומת לב...
בהצלחה
והנה ההפניה
15/08/2015 | 00:38
1
44
תודה
16/08/2015 | 11:14
6
לא בא לי לבאס
15/08/2015 | 11:53
1
65
אבל הייתי בדרום אמריקה די הרבה זמן ואין להם כמעט מודעות לטבעונות, בטח לא כמו בארץ. מי שטבעוני בדרום אמריקה בדרך כלל צריך להכין לעצמו את האוכל. לכמה זמן אתה נוסע?
פרו היא אחת מהאופציות אבל יש גם אפשרות להחליף
16/08/2015 | 11:19
39
למרכז אמריקה דהיינו:פנמה,גווטמלה וניקרגוואה.שם יש יותר מודעות או גם אני צריך להכין הכל? אם על פיך יש קשיים אחליף לצפון אמריקה כי לא מאד עקרוני לי דווקא שם בשביל שבועיים וחצי
מומלץ בחום:מאגר מתכונים טבעוניים
11/08/2015 | 05:27
92
חברים יקרים!
 
אני חייבת לשתף אותכם במאגר מתכונים טבעוניים
כל המתכונים טבעוניים מתכונים לילדים
איפוא קונים זרעי המפ? רצוי בירושלים
06/08/2015 | 12:14
5
88
או במרכז במחירים נורמלים ולא 70 ש"ח לחצי קילו ?
06/08/2015 | 13:07
43
ממליצה לקנות ברשת
06/08/2015 | 19:51
89
קניתי פעם והייתי מאוד מאוד מרוצה . קניתי זרעי המפ טחונים שבורים כאלה  וזה משהו אדיר לגמרי .כדאי לשלב את זה עם קניה של מספר דברים נוספים באותו אתר . המלצה חמה. מנסה להזכר איפה קניתי, מדובר באתרים כמו IHERB, VITA ודומיהם . וזה גם ממש ממש בריא. זהירות . ממכר מאוד.
דוגמה לקישורים מהרשת :
08/08/2015 | 07:57
2
62
זה לא נראה לי מאד חסכוני
09/08/2015 | 10:21
1
73
המחיר של המוצר בקישור הראשון שנתת הוא 81 ש"ח לחצי קילו, יותר זול בישראל.
 
 
 
פעם היה, היום אין לי מושג מה הולך עם זה
12/08/2015 | 10:43
31
מה שכן , זה ממש ממש טעים וממש ממש בריא. אז ממליצה. 
תחליף ביצה לפשטידות ?
08/08/2015 | 10:54
3
85
ניסיתי כל מיני אפשרויות שמצאתי בבלוגים שונים. וממש הקפדתי על כל הכמויות והפרטים. קמח חומוס, טופו, רסק תפוחי עץ. התוצאות היו גרועות.
תודה מראש.
 
הי אלכס, ההמלצה שלי היא לוותר על תחליפים וניסויים
08/08/2015 | 17:55
132
ולהכין פשטידה מבלוג טבעוני, ספר טבעוני וכו'.
ממליצה על המתכון הזה של פשטידת כרובית:http://mxnet.ynet.co.il/health/articles/0,14713,L-...
 
 
 
זרעי צ'יה : 1 ביצה = כף זרעי צ'יה טחונים + 3 כפות מים
09/08/2015 | 06:19
29
הטבלאות הן הדרכה כללית, גם אני כמו האלזה
09/08/2015 | 07:50
74
מעדיפה מתכונים שמראש טבעוניים.
זה לא שאי אפשר לטבען, ברור שאפשר, זה מה שאנחנו עושים!  - אבל הטבלאות לא ממש מדוייקות. צריך "להרגיש" את העיסה ולראות אם היא מספיק עיסתית, דלילה מדי או דחוסה מדי, ולנסות פעם-פעמיים ולראות איך זה מתנהג באפייה.
כשאני מטבענת לעצמי מאכל, אני הולכת מלכתחילה על כמויות ממש קטנות, ליתר ביטחון.
לסוסים ובני אדם יש הבעות פנים דומות- לינק- אנגלית
07/08/2015 | 19:14
52
חשש ממחסור בברזל והמוגלובין
06/08/2015 | 15:49
2
102
שלום לכולם, מעוניינת להפסיק לאכול בשר לחלוטין נמאס לי להיגעל מהחוסר מוסר ואכפתיות שלי לסבל של אחרים , אך עם זאת מאד חוששת למחסור בהמוגלובין וברזל נמוך (שגם ככה יש לי) , אשמח לקבל המלצות על תחליפים שיעזרו לי לשמור על איזון נכון ובריא?
קטניות ועלים ירוקים הם חברייך הטובים
06/08/2015 | 15:53
102
לענייני הברזל. חשוב להפריד בין שתיית קפה או תה לצריכת מקורות הברזל וחשוב לאכול מקור של ויטמין c בצמוד למקור הברזל (פלפל אדום יכולה להיות בחירה מצויינת).
 
יש גם תוספי ברזל אבל שווה לנסות להשיג את הברזל קודם כל דרך תזונה מתאימה.
אצלי ההמגלובין עלה פלאים
10/08/2015 | 01:21
63
הייתי אנמית קבוע
ועכשיו חודשים אחרי המעבר לטבעונות המגלובין 16.
זה ביחד עם עוד הרבה בעיות רפואיות שהשתפרו .
 
אפילו בטחינה יש ברזל יותר מאשר ברור השניצלים המוכנים.
סתם כדי להיות בטוחה, אין גירסה טבעונית לכיף כף, נכון?
03/08/2015 | 10:22
20
102
נו, טוב, אני מניחה שלא
03/08/2015 | 12:30
14
145
הסיבה ששאלתי את זה הייתה כי לאחרונה בעבודה שלי נפתחה "מסורת" חדשה לחגוג לכל אחד מהעובדים מה שנקרא "יום הולדת ארגוני" כלומר את היום והחודש בשנה שבו הוא התחיל לעבוד בחברה.
בעיניי "יום ההולדת הארגוני" הזה לא ממש משמעותי אבל בכל אופן עד עכשיו כל פעם כשמישהו אמר לי מזל טוב בהקשר הזה אמרתי משהו כמו: " כן באמת מגיע לי מזל טוב, חגגתי בחודש שעבר 3 שנות טבעונות". פשוט היה לי חשוב לציין את זה שזה בעיניי "יום הולדת" משמעותי יותר.
עדיין ולמרות זאת מישהי בעבודה רצתה לתת לי חטיף כיף כף, שאותו מחלקים כצו'פר לכל מי שחוגג את אותו "יום הולדת ארגוני". ותוך כדי כך היא אמרה לי: "את לא אוכלת את זה, נכון?"
נו, אז אם את יודעת שאני טבעונית ויודעת שאני לא אוכלת, למה בכלל להציע לי? ועוד ניסתה לשדל אותי לתת את זה למישהו אחר.
תמיד הכל מתוך "כוונות טובות" והכל אבל ככל שקורים מקרים כאלה אני מאבדת את הסבלנות שלי.
מילא, לפני שנתיים-שלוש כשעוד לא כולם היו מודעים לזה שאני טבעונית, הייתי יכולה "להחליק" מקרים כאלה אבל אחרי שלוש שנות טבעונות זה פשוט מקומם.
אין, אבל יש עכשיו מקופלת טבעונית משוקולד מריר
04/08/2015 | 08:19
13
143
עם סימון של ויגן פרנדלי.
בפרסומים יש צילום של אריזה בלבד אז אני לא בטוחה שזה נקנה כבודד.
תודה, אכן ראיתי את הפרסום
04/08/2015 | 09:01
10
119
בכל אופן השאלה באה בעקבות המקרה שתיארתי כאן, פשוט לרגע נראה לי מוזר שאותה בחורה מהעבודה מציעה לי חטיף לא טבעוני כשהיא יודעת שאני טבעונית אז היה איזה רגע שתהיתי אולי יש לזה גירסה טבעונית. כנראה אנשים לא באמת מפנימים את המשמעות של הטבעונות.
 
לגבי המקופלת, כאמור ראיתי את הפרסום אבל כשחיפשתי בשופרסל אונליין עדיין לא מצאתי שם. מניחה שייקח קצת זמן עד שנראה את זה בכל חנות.
גם אני לא מצאתי ברמי לוי
04/08/2015 | 09:19
9
116
ואת צודקת, זו התנהגות שנובעת מבורות מוחלטת לגבי אידיולוגיה טבעונית.
קורה לי כל שנה כשאני מסרבת לקחת את סלסלת השוקולדים שנותנים כשי לחג.
כל שנה עולים למשרד שלי הגאונים התורנים שמוצאים לי פתרון: אני יכולה לתת את זה לעובד/ת קבלן.
 
בפעם האחרונה שמשהו כזה קרה לי
04/08/2015 | 09:34
6
126
(שוקולדים ליומולדת), החזרתי את השוקולדים עם פתק שאומר שאני תופסת את המתנה הזו כפוגענית, לא רק לפרות, גם לי.
 
אמוטיקון של אצבע כלפי מעלה
04/08/2015 | 09:42
5
112
אצלנו צריך להגיע בפועל ולחתום כך שיש לי אפשרות לא להתעסק בזה, אבל אני רוצה למצוא אנרגיות ולכתוב לחברה שמשווקת את האריזות האלו. מצידי שכל הסלסלה תהיה טורטית ומקופלת.
 
טוב, מה שקרה לי היה טיפה שונה
04/08/2015 | 09:44
4
103
השוקולדים חיכו לי על השולחן, עם פתק ברכה. לכן הייתי צריכה להחזיר בפועל.
מה שצריך לקחת בפועל אני אכן לא לוקחת אם לא טבעוני.
גם אצלנו זה קורה הרבה פעמים
04/08/2015 | 10:14
3
90
שמשאירים לי שוקולדים או דברים אחרים לרוב לא טבעוניים על השולחן אבל מכיוון שזה כל פעם מישהו אחר שמשאיר, אני לא יודעת מי השאיר ולמי להחזיר את זה וזה סתם מבאס.
 
במקרה הזה אותה בחורה רצתה לתת לי את השוקולד ישירות. הבעיה היא שאני מנומסת מדי, אפילו לא טרחתי להסביר לה למה אני לא לוקחת את השוקולד אפילו לא כדי לתת למישהו וסתם אמרתי שאין לי למי לתת. האמת היא שזה קצת מבאס כי הייתה לי הזדמנות להסברה ופספסתי אותה. אפילו לא ברמה של הסברה טבעונית אלא רק כדי לעמוד על הזכויות שלי כי כשיודעים שאני טבעונית ובכל זאת קונים בשבילי חטיף לא טבעוני זה באמת פוגעני ולא מכבד ויש מקום להעיר על כך. מקווה שבפעם הבאה אדע להעיר.
 
תחושת ההחמצה הזאת של הסברה שהתפספסה
04/08/2015 | 10:35
82
אני אישית החלטתי להפטר ממנה.
תמיד אפשר לחזור לבן אדם ולהגיד שחשבתי על הדברים ורציתי להוסיף משהו.
כן, במקרה שלי היה לי קל כי זה לא היה פנים מול פנים
05/08/2015 | 10:24
1
61
ויכולתי לחשוב על מה אני רוצה לכתוב.
אני מקווה שהכנת תגובה מראש למקרה שכזה יכולה לגרום לי ולך להגיב בזמן אמת כמו שהיינו רוצות.
מקווה שבפעם הבאה באמת אדע לענות
05/08/2015 | 17:23
51
בכל אופן לגבי הפתק באמת נתת לי רעיון, כדי למנוע מאנשים להשאיר לי על השולחן דברים לא רצויים, אולי לשים על השולחן או מעליו שלט שמסביר בצורה מנומסת ואולי אפילו הומוריסטית משהו שאני לא מעוניינת במוצרים האלו ושלא ישאירו לי אותם על השולחן או בכל מקום אחר.
מעדכנת - עכשיו כן מצאתי את המקופלת פרווה בשופרסל אונליין
05/08/2015 | 19:58
1
107
והזמנתי חבילה. 
מקווה שלא עשיתי בזה את טעות חיי... עד שכבר הורדתי קילו בחודש. 
(כבר אפשר להוסיף פה אייקונים?)
 
אפשר להוסיף, אבל רק מעפנים.
06/08/2015 | 08:20
37
המקופלת הטבעונית ממש טעימה!
07/08/2015 | 15:59
1
63
קניתי אתמול בשופרסל...זה עולה 20 שקלים לחבילה גדולה. הבאתי היום לחבר לא טבעוני והוא אמר שזה יותר טעים מהמקופלת עם החלב, עכשיו הוא יזמין את זה בשביל עצמו :)
נחמד, גם אני טעמתי אתמול ואהבתי
08/08/2015 | 08:49
49
אבל מסתבר שזה עניין של טעם. דיברתי אתמול עם מישהו טבעוני שאני מכירה בעיקר מהאינטרנט והוא לא אהב בכלל.
היום אני אביא קצת גם לאחותי הבלתי טבעונית בעליל, מעניין מה תהיה דעתה.
תופסת טרמפ לשאלת מוצרים: עוד מייצרים בירה נשר?
04/08/2015 | 10:10
4
89
ואם כן, האם טבעונית?
כן וכן! ואפילו יש שני סוגים (דיאט ורגיל)
04/08/2015 | 10:33
3
45
תודה! אייקון תודה! אייקון ואללה מגניב!
04/08/2015 | 10:39
2
35
בכיף! אייקון חיבוק ואייקון עושה בלון מסטיק
04/08/2015 | 11:07
1
41
06/08/2015 | 07:26
14
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
Flix וידאו
קומונות
הקומונה פתוחה עבור הורים טבעונים, ילדים להורים טבעונים, טבע...
הקומונה מיועדת לפעילות ופעילי זב"ח טבעוניות/ים בנות ובני 20...
גם את, בתור טבעונית, הרגשת שאין לך מקום לדבר בחופשיות, בלי...
עדכונים שוטפים
19:18 | 27.08.15 חיים פרידמן1
14:27 | 26.08.15 NorthCountryGirl
03:00 | 26.08.15 שליהרצי
14:02 | 25.08.15 פנינה21
13:57 | 25.08.15 VEGANGIRL
17:20 | 24.08.15 דאלטון
16:15 | 24.08.15 ליזי133
21:18 | 22.08.15 am i am i
21:50 | 21.08.15 קרנף לבן 1
19:00 | 20.08.15 rexcor
18:27 | 20.08.15 הר תבור2
16:51 | 20.08.15 שושי799
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ