לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).

לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.

אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.

הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.

ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.

יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.

אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 

 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.

 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.

יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".

 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
המשך...
הודעה חדשה

טיעונים בעד ונגד חלב מהעיתון האנגלי אנדפדנט- לינק
21/04/15 21:56
108צפיות
מעניין מאוד תודה . נראה שלרב האוכלוסייה יש אי סבילות בחלב
23/04/15 00:37
43צפיות
גם למי שאינו בעל חוסר סבילות ללקטוז ( כתבו 1 מתוך חמישה עם אי סבילות לחלב בכתבה).
טוב קראתי את רב רובו של המאמר הסיום עצבן אותי
23/04/15 02:21
49צפיות
הרי זה ידוע שחברות החלב ממנות את המחקרים שלהן...
וגם שמעתי סיפורים על אנשים שהגיעו לאשפוז מצריכת מוצרי חלב וגם הזמרת רוני דואני
אמרה לאחרונה שהיא עברה לטבעונות כי עשתה דיאטה שמבוססת על מוצרי חלב וזה
פגע לה בגוף.
התוצאות מדברות בעד עצמן בשטח.
כתבו גם שצריכת החלב ירדה באחוזים רבים
23/04/15 05:03
44צפיות
והמליצו לנסות תחליפי חלב כמו חלב שקדים גם לשוטי חלב ומוצריו
º
שוטי חלב - תיאור מדויק
23/04/15 06:20
8צפיות
יש לי שאלה. האם עדיף לקנות חלב קוקוס בסופר או בחנות טבע?
22/04/15 21:12
41צפיות
כי למשל שמעתי שסירופ מייפל בסופר מכיל סוכר ולא הרבה מייפל טבעי ואילו המוצר בחנות טבע הוא טבעי יותר ומכיל
פחות סוכר
º
ומישהו פה טעם מרק ארטישוק? זה טעים?
22/04/15 22:06
7צפיות
לדעתי בסופרקמרקט יותר זול
23/04/15 00:22
54צפיות
וכן, מרק ארטישוק זה מעולה :)
 
אגב, שמעת על אתגר 22+? נראה לי שממש תהני ממנו
תודה עשיתי אותו פעם אחת והיה נחמד
23/04/15 00:34
48צפיות
אבל סגרתי פייסבוק
נזכור את כולם
22/04/15 11:32
81צפיות
מדליקה נר לזכרם של כל הנופלים, אלו שהלכו על שתיים ואלו שעל ארבע. את האחרונים אני לא בטוחה כמה זוכרים היום, את הכלבים שצה"ל מנצל ושולח אל מותם, שתמיד מחשיבים אותם כ"גיבורים" למרות שהם קורבנות, אבל אף אחד לא יחשיב אותם כחללי צה"ל.
ולמען הסר ספק אין בדבריי זלזול בחייהם ובמותם של החיילים והאזרחים שנהרגו במלחמות ו/או בפעולות איבה.
רק שפתאום אני חושבת על הפן האחר של "נזכור את כולם".
º
22/04/15 21:06
4צפיות
justice briefly decrees two apes are covered by habeas corpu
22/04/15 03:02
62צפיות
בעברית: לראשונה בארה"ב 2 שימפנזות הוכרזו כבעלות זכויות אדם
22/04/15 09:39
82צפיות
שימפנזות שכלואות במתקן מחקר אוניברסיטאי.
מה חבל שהשופטת חזרה בהחלטתה להגדרה הזו שעות ספורות לאחר מכן. נקבע שימוע נוסף למאי.
שופט יכול לחזור בו אחרי שעתיים?!
22/04/15 10:59
58צפיות
הוא לא אמור לעמוד ולהתחייב להחלטות?!
איזו חוצפה!!
זה כמו שבן אדם יצא זכאי ואז אחרי שעה יבואו אליו "שומע, בסוף אתה הולך לכלא..."
 
מפתיע שדווא אחרי שקבע שמגיעות להן זכויות של בני אדם, היא עשתה מעשה כל כך לא אנושי.
º
מרתק.
22/04/15 19:01
12צפיות
מצטופפים עם חלב ומתעשרים
20/04/15 11:17
183צפיות
רוצים להפוך לאימפריה כלכלית וצבאית? רק אם תהיו מסוגלים לעכל חלב
מחקר חדש טוען כי תרבויות שרוב האוכלוסייה שלהן עמידה ללקטוז נעשו עשירות יותר ב-500 השנים האחרונות - ואלה שלא נותרו עניות
 
º
זה רק מיקרי-כמו צורת האף וצבע העור
20/04/15 11:35
36צפיות
זה מזכיר לי מחקר דומה
20/04/15 17:30
112צפיות
לפיו אנשים שמעלימים מס הם עשירים יותר.
בכלל, גניבה מכל סוג זה אחלה כסף וזה כולל כל סוג של גניבה, למשל גניבת חלב של הפרה מהעגל שלה.
 
קורלציות
21/04/15 10:11
130צפיות
º
מצוין!
21/04/15 11:24
28צפיות
º
21/04/15 11:36
12צפיות
21/04/15 18:59
59צפיות
ג'יוטי מסעדה הודית חדשה בחיפה.
21/04/15 14:38
88צפיות

המסעדה מצויה ברח' החלוץ 70 מול מה שהיה בעבר קולנוע רון (ועכשיו הוא סתם חורבה מפוארת). המסעדה קטנה יחסית ונכון להיום בלי שלט, אך למרות זאת היום בשעות הצהריים הוא היה מלא לחלוטין. 
 
עוד נקודה שבלטה לעין היתה הנקיון המופתי במקום.
 
במקום פועלת מסעדה הודית צמחונית אשר נכון להיום מגישה רק טאלי, צ'אי ולאסי.
ארוחת טאלי עולה 45 ש"ח וכוללת 3 תבשילים, נאן, ירקות, סוג של קינוח אורז מתוק, קערת חריף, אורז ועוד משהו שלא זיהיתי.
 
במסגרת התבשילים הוגשו היום - תבשיל עדשים, תבשיל תפו"א ושעועית לבנה, ותבשיל כרוב ואפונה, כולם טעימים, פשוטים, עם תבלון מאופק שלדעתי מזכיר יותר את האוכל של הצפון מאשר של הדרום האגרסיבי יותר. החריפות השתפרה עם תוספת המטבל החריף שהוגש ואשר הזכיר יותר סחוג ירוק (המון כוסברה) מאשר משהו שאכלתי בהודו (או באנגליה).

האורז היה לבחירה בין אורז מלא לאורז בסמתי, בו בחרתי שגם הוא היה בסדר גמור.
הירקות - חצי עגבניה וחצי מלפפון.
הנאן לא הרשים, קטן קר ודי טפל.
 
מנות חשודות:
קינוח האורז המתוק - גרסה הודית לסולטאצ' היה טעים ומתוק (אני מניח שזו לא מנה טבעונית אבל שווה לבדוק)
צלוחית שנראתה כמו פרילי תות ואין לי מושג מה היא הכילה מאחר וזה לא היה מאוד טעים לא ממש התעמקתי מה זה.
 
 
סה"כ 45 ש"ח לארוחה מלאה ומשביעה, שהוכנה מחומרים טובים ובהחלט הורגשה בה יד של טבח.
לסיכום, אני לא חושב שהמקום הזה יוכל לשבור את הגעגועים לאוכל הודי מהודו או מאנגליה אשר מוכר לי כאוכל עם טעמים אגרסיביים בהרבה אבל זה בהחלט מקום ראוי שאני מתכוון לפקוד בקרוב שוב. בהחלט תוספת מבורכת לאזור הדר שאינו משופע במקומות טובים לארוחת צהריים.
 
אזהרה: המסעדה צמחונית ולא טבעונית ולכן יש לבקש מראש שלא להגיש את המנות המבוססות על חלב. הן מיעוט אבל קיימות
שאלה על הכנת פשטידה טבעונית מצאתי מתכון ו
21/04/15 01:17
88צפיות
"3 כוסות קמח (או 2 קמח מלא ואחת קמח רגיל)
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס מים
3/4 כוס שמן זית או אחר
למלית:
כ800 גר תרד קצוץ מבושל/ מאודה או חלוט
בצל קצוץ מטוגן
מעט מלח
פלפל לפי טעם
קמצוץ אגוז מוסקט (מומלץ)
אפשרי מעט קמח חומוס
הוראות הכנה
מערבבים יחד את מרכיבי הבצק
מחלקים לשני עגולים
מרדדים כל עיגול דק ולפי גודל התבנית שיש בבית
מניחים את הבצק המרודד בתחתית התבנית
ממלאים במילוי התרד- ניתן לפזר מעט קמח חומוס לחיזוק טעם
מכסים עם רדיד הבצק השני
אופים בחום בינוני כ 20 דקות
מוכן כשהבצק מזהיב
בתאבון"
 
השאלות שלי הן:
איך אמורים לבשל/לאדות או לחלוט תרד מהי הדרך?
שנית לגבי ערבוב מרכיבי הבצק האם מספיק לערבב ביד וללוש נניח בקערה או
שצריך ואפשרי לדוגמא לערבב במערבל ביצים חשמלי?
תודה מראש
הי קוסמת
21/04/15 01:31
66צפיות
חליטת תרד: שוטפים את העלים במסננת, מניחים בסיר או קערה עמידת חום אחרת ומכסים במים רותחים. לאחר כדקה מסננים את העלים וסוחטים (כמובן כשהם כבר לא רותחים).
את הבצק אפשר ללוש ביד.
בהצלחה!
תודה כלומר אפשר בסיר רגיל לא ?( כי הוא סוג של עמיד לחום)
21/04/15 01:35
41צפיות
כלומר אחרי ששטפתי במסננת והנחתי בסיר וזה רתח לחכות דקה ואז?
מה זה אומר חלוט?ומאודה?
º
וצריך לפורר את העלים לפיסות קטנות?
21/04/15 01:36
10צפיות
לחלוט זה אומר להשרות במים רותחים
21/04/15 01:55
48צפיות
לא לבשל, אלא להרתיח מים בקומקום ולמזוג, כמו שחולטים תה.
זה יכול להיות בכל כלי, סיר או קערה, רק לא מומלץ למזוג מים רותחים לקערת פלסיק.
כנראה שלא יקרה לה כלום, זה פשוט לא נשמע לי בריא במיוחד.
מאודה זה אומר שהירק מתבשל רק מהאדים, בלי מגע ישיר עם המים. זה נחשב בריא יותר ויש ירקות בהם זה גם משאיר את הירק במרקם יותר פריך ופחות עייף, למשל ארטישוק או אספרגוס אני מעדיפה לאדות.
בשביל זה יש שושנת אידוי.
את העלים אפשר לקצוץ אחרי החליטה.
תודה רבה על ההסבר המפורט.:) סליחה על הבורות אבל מה זה שושנת
21/04/15 02:07
41צפיות
אידוי?
בכיף
21/04/15 02:52
41צפיות
שושנת אידוי היא כלי לאידוי
 
ממליץ על ספר- המדריך לטבעונות בריאה- הוצאת פוקס
19/04/15 17:59
83צפיות
קראתי כבר חצי- מאוד מעניין. דברו על הרבה דברים שעלו בפורום במשך השנים.
וגם דברים נוספים
19/04/15 18:04
54צפיות
המלצתי עליו כאן לפני כמה זמן למרות שלא קראתי אותו ממש אלא רק עלעלתי, אבל נראה ספר מעניין.
בישולים לסופ"ש
17/04/15 17:58
89צפיות
אז התחלתי דיאטה שאומרת לא לצרוך שמן...
גזר מרוקאי מכאן-
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 17:59
132צפיות
 
בלי השמן ועם כפול תבלינים ועם קימל במקום הכמון
חציל קלוי
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:00
108צפיות
חצי כמות ועם פלפל אחד
מרמומה
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:02
105צפיות
טרשי
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:07
96צפיות
חצי דלעת ערמונים קלופה ומרוקנת מגרעינים תפוח אדמה וחצי בינוניים קטנים, מבשלים לריכוך ומועכים, מוסיפים מים למרקם קצת ממרחי, מלח לימון לפי הטעם, כפית קימל, חצי כפית פפריקה, שן שום או פחות, ומלח לפי הטעם.
(במקור זה דלעת רגילה... אבל זה מה שהיה...)
ממרח עדשים
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:09
103צפיות
 
זה עם עדשים במקום חומוס וקימל במקום כמון
סלט מיונז וסלט "ביצים"
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:10
115צפיות
מתכון למיונז=
2 כוסות קשיו
2 כפות בצל חתוך
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כפית מלח הודי
1/3 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית חרדל
1 כף אגבה
1/2 כוס מים ואם סמיך מידי עוד חצי עד שליש כוס.
טוחנים את הקשיו לעיסה ואז מוסיפים את שאר החומרים
מגרדים גוש טופו, מוסיפים את כל המיונז שנוצר, מעט בצל ירוק לפי הטעם וקצת קלה נמק וזה סלט ביצים על בסיס זה:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020630714...
חצי-שני שליש הרמתי כסלט ביצים ולמה שנשאר הוספתי עוד קצת בצל ירוק כרבע-שליש כוס אפונה ירוקה קפואה מופשרת לפי ההוראות חצי גזר חתוך לקוביות וחצי תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות, בישלתי במיקרו עד שהתרכך והוספתי הכל.
סלט סלק
הודעה זו מכילה תמונות
17/04/15 18:11
105צפיות
מבשלים סלק חתוך לקוביות, מוסננים, מוסיפים מלח וחומץ (בלסמי, במקרה שלי), מלח ושום כתוש
º
מאכל כפי - אני אוהב אותו מאוד
18/04/15 00:36
24צפיות
חומוס גרגרים ואורז לצהרים יחד עם
18/04/15 00:32
68צפיות
מרק ירקות עשיר( גזר בטטה שומר שום סלרי קישוי) וקלמנטינה.
 
צריך מינמום מסוים של שומן מאגוזים- אסור להפסיק את כל השומן
18/04/15 00:35
83צפיות
אבל שומן מזוקק לא צריך
º
אני אוכל אגוזים
18/04/15 09:20
23צפיות
סחטיין על ההספק! את מי את מארחת שם?
הודעה זו מכילה תמונות
19/04/15 07:28
231צפיות
תרומתי לאירועי הסופ"ש מסתכמת בלחמניות ביס עם זיתים מהבלוג של חרפושית, עם אזוב במקום טימין ופחות שמן, 
ופשטידת כרובית של גלי לופו משהו שפורסמה השבוע בxnet, מאוד מוצלחת אם כי להבא אוסיף לה המון עשבי תיבול.
בתמונה השניה: עוגת מוס שוקולד תפוז של רוני ונציה משבוע שעבר שהכנתי עם חמאת קקאו ושמנת צמחית.
חמאת הקקאו היתה קשה מדי, ממליצה להשתמש בחמאת קוקוס.
יפה יפה. העוגה נראית פגז...וגלי לופו - אלטרץ
19/04/15 09:26
94צפיות
מעניין שגם אני הכנתי את הפשטידה שלה והכל היה נפלא עד שהוצאתי אותה מהתנור. בחלל המטבח התפשט אז ריח נורא של סירחון שנגרם ככל הנראה בגלל טופו קלוקל (למרות שהיה לו עוד שבוע לפג תוקף ולפני האפיה הוא לא הסריח כלל).
במצב שנוצר (לא היתה לי יותר כרובית) ולאחר שהיא נזרקה לפח - עברתי לאופצית אילתור. הכנתי על אותו רעיון של טופו (טרי יותר) וקמח שטחנתי מעדשים אדומות פשטידה עם חצילים חתוכים "קטן", תפו"א אחד בינוני חתוך "קטן", בצל סגול חתוך לסהרונים, גזר חתוך "קטן", קצת אפונה וקצת תירס מהקפאה. יצא אחלה וטעים אבל לא מוצק דיו ובמהלך חיתוך הפשטידה היא קצת התפוררה.
העיקר שהיה מה לאכול.....והעיקר השיעור שנלמד לפעם הבאה.
תודה! ונכון, איזה שם לא קליט...
19/04/15 10:15
65צפיות
איזה באסה שהפשטידה נדפקה.
קוביות תפ"א בפשטידות כאלו זה גאוני, הן סופחות נוזלים ומייצבות אותה בצורה מצויינת.
יכול להיות שהחצילים הפרישו הרבה נוזלים והרסו את המרקם.
אני תמיד אוכלת פשטידה ביום שאחרי האפייה, גם זה הבדל גדול בהתמצקות.
º
את הדיאטה שלי....
19/04/15 14:01
16צפיות
º
יא אללה, העוגה נראית מדהים!
19/04/15 14:16
17צפיות
קטעים איתכם, זה סתם מוס עם שפכטל!
19/04/15 14:45
67צפיות
נשבעת, אשכרה עבדתי עם שפכטל- עוגות.
הייתי חייבת עוגת יומולדת כשל"פית, תהיתי אם אני יכולה לדחוס מוס לתבנית קפיצית, לשים עליה תותים ולקרוא לזה עוגה, אבל הי, אם רוני ונציה אומרת, מי אני שאתווכח
 
שאלה
19/04/15 05:21
70צפיות
אך הסבונים של סבתא גמילה מפקיעין לעומת היצרנים האחרים מהגליל ?
 
והאם יש הבדלים בין שמפו טבעי לשמפו של החברות שמוכרים?
תודה לכם
טופו וסייטן
17/04/15 00:16
136צפיות
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש טופו וסייטן בכמויות קצת יותר גדולות ממה שיש בדרך כלל בחנויות/סופרים ובמחירים סבירים?
עבור טופו בלבד:
18/04/15 13:36
93צפיות
קואופרטיב הטופו. עבור סייטן אין לי פתרון מלבד הכנה בבית.
ואפשר גם לנסות עם אותנטבעי
18/04/15 13:49
75צפיות
הם מגיעים לכל מיני מקומות בארץ. עדיף ליצור איתם קשר בטלפון מאשר בפייסבוק
 
מישהו?
18/04/15 12:42
53צפיות
מישהו אולי בכל זאת יודע לענות לי על השאלה לגבי הטופו והסייטן?
יש פתרונות להרחקת חשופיות וחלזונות?
17/04/15 15:51
118צפיות
אין משהו שידחה אותם? חבל עליהם
אין הרחקה שלהם שלא הורגת (מלח, בירה או מוצר הדברה)
17/04/15 18:08
125צפיות
אם רוצים להרחיק אותם מגידולי ירקות וצמחי מאכל צריך לכסות את הערוגה ברשת.
זה עוד יותר סתמי. חצרות של שני בתים שאני מכיר שהם פשוט
18/04/15 11:47
116צפיות
מסתובבים שם בלילות. הבעלים לא כ"כ אכפתיים או בכלל לא רואים אותם, וקצת נמאס לי לראות חלזונות מעוכים.
אז הדרך היחידה היא להזיז אותם אחד אחד כמה מטרים ולקוות שימצאו שם מספיק שסקים מעוכים כדי שלא יגיעו לאזור של בני האדם הדורסנים? סביר להניח שהם מגיעים דווקא לשם כי בני האדם גם מועכים עבורם את השסקים. אוף.
מפגש פעילים לקראת ביקורו של ד"ר הרשאפט בישראל- הערב!
18/04/15 10:32
49צפיות
הנכם מוזמנים למפגש פעילים ומתנדבים - הערב, מוצ"ש 18/4/15 בשעה 20:00 במקום לשבט, גלריית הארועים של הבר-קיימא, רח' המשביר 22 ת"א. בואו לעזור, לשמוע ולתכנן איתנו את בואו של ד"ר אלכס הרשאפט לישראל.
ד"ר הרשאפט, ניצול גטו ורשה ומהאבות המייסדים של התנועה לזכויות בעלי-חיים, יוצא בימים אלה למסע הרצאות ברחבי ארצות הברית תחת הכותרת "מגטו ורשה לחמלה לכל". בהרצאתו הוא מספר על האופן שבו התמודד עם הטראומה והאבל על אובדן משפחתו, על כוחה המעצים של החמלה, ועל האופן שעברו עיצב את ערכיו, את השקפת עולמו ואת מפעל חייו. בחודש מאי יגיע ד״ר הרשאפט לישראל לסדרת מפגשים מעוררי השראה.
מי שרוצה לדעת פרטים נוספים על ד"ר הרשאפט ועל פרויקט ״לעולם לא עוד״ מוזמן לבקר באתר הפרויקט: http://neveragain.org.il/
במפגש נספר ונשתף על תכנית הביקור, מהות הביקור, נדון על המסרים והחשיבות של הביקור, נעלה רעיונות, נחלק תפקידים ונירשם להתנדבויות!
 
~~הכניסה חופשית אך נשמח לתרומתכןם בתיבת הקסמים למען מקום לשבט~~

לדף הארוע בפייסבוק:
https://www.facebook.com/events/1430267133950489/
 
סרטון יפיפה שאולי חלק מכירים
17/04/15 01:50
87צפיות
עזרה לסטודנט- צמחונים שותים פחות או יותר יין? נשמח לשמוע
16/04/15 11:01
129צפיות

שלום, אנחנו צוות סטודנטים לכלכלה ושיווק באוניברסיטה העברית, ואנחנו צריכים שתעזרו לנו בכך שתקדישו בבקשה 3-4 דקות למילוי שאלון.
בבקשה זה מאוד יעזור לנו.
http://goo.gl/forms/TjUWDoHBxB
 
º
למען הסר ספק: אין קשר לצמחונות.
17/04/15 09:44
35צפיות
ארכיון הודעות
Flix

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה