לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
בעולם שהופך קטן מיום ליום, ובפרט במדינה פלורליסטית כמו ישראל, מתרבים מיום ליום קשרים רומנטיים שנוצרים בין אנשים המגיעים מרקע שונה. השוני בין בני-הזוג יכול להיות על בסיס דתי, לאומי, תרבותי, אידיאולוגי, גיאוגרפי, וכל העולה על דעתכם. זוגות מעורבים מתמודדים, בנוסף לקשיים המאפיינים זוגות אחרים, עם קשיים נוספים: יחס החברה והמשפחה, שלא תמיד מעודדים ותומכים, קונפליקטים לגבי גידול וחינוך הילדים, בעיות כגון הבדלי שפה ותרבות, בעיות גיאוגרפיות וחוקיות, וקשיים רבים אחרים. ברור שיש גם יתרונות לקשרים כאלו (שזה לא יישמע כאילו שיש רק קשיים, אחרת מי צריך את זה בכלל...), וגם על הדברים הטובים ועל ה``כיף`` אפשר ואף רצוי מאד לדבר. פורום זה נועד לשמש נקודת מפגש לכל מי שחש שיש לו חיבור לנושא. נדון בבעיות, ננסה לעזור ולתמוך, ולהיעזר בנסיונם של אחרים... נשתף בהתמודדות שלנו ובסיפורים האישיים שלנו, ונקשיב זה לזה. מס` הערות קטנות: 1. לצורך שמירה על הסדר, אבקש מאד לשרשר הודעות במידה ויש קשר ביניהן, ולא לפתוח הודעה חדשה, אלא אם מדובר בנושא או דיון חדש - שאז רצוי לפתוח הודעה חדשה. 2. אני מניח שאת זה כבר כולם יודעים: אפשר לדבר על הכל, כל עוד שומרים על צורת התבטאות נאותה ולא פוגעת, בהתאם לכללי ההתנהגות הנהוגים בפורומים של תפוז ועל פי כללי הנימוס הבסיסיים. קללות,גסויות ,גזענות או העלבות אישיות מקומם לא איתנו. 3. באפשרותך להוסיף הודעה מבלי ששם המשתמש שלך ייראה, כלומר הודעה אנונימית לחלוטין. במסך כתיבת ההודעה בחלק העליון, משמאל לשם המשתמש שלך קיימת אופציה בכתום "הוספת הודעה כאורח\ת. לאחר לחיצה על האופציה תוכל להוסיף שם זמני לבחירתך. במסך הפורום יופיע כינוי זה בצירוף כוכבית. משתתפי הפורום לא יוכלו לשלוח אליך מסרים אישיים. אנא השתמש באופציה זו בתבונה. 4. הפורום אינו לוח מודעות, ולכן כל פרסומת, אישית או שיווקית, תימחק ללא הסבר (אלא אם כן הפרסום תואם איתי מראש) הדבר כולל גם הודעות סטודנטים ובקשות למחקרים וכן הפניות חוץ כגון קבוצות פייסבוק, אתרים מסחריים או שווקיים וכו'. 5. ההודעות בפורום מיועדות לנשים וגברים כאחד\ת להתראות בפורום! ועד הבית של הפורום

חיים משותפים - בת זוג בהליך גירושין
הודעה זו מכילה תמונות
01/03/15 17:32
60צפיות
שלום לכם
 
יש לי פגישה ראשונה לפתיחת תיק לחיים משותפים בסוף מאי.
חברתי נמצאת בתהליך גירושין אבל כנראה שלא נספיק להביא את תעודת הגירושין עד לפגישה.
האם כדאי לדחות את הפגישה עד לקבלת התעודה או שאני יכול להתקדם בתהליך ולהביא אישור בשלב מאוחר יותר או להביא אישור מעורך דין שלה על תהליך גירושין ?.
דבר נוסף, צירפתי את מסך הדרישות שקיבלתי במשרד הפנים, איזה טופס בקשה לאשרת כניסה אני צריך למלא? להביא אותו איתי לפגישה או להגיש לפני ?
אני רוצה להתחיל את התהליך כמה שיותר מהר...
תודה רבה לכם
 
 
º
באיזו מדינה הגירושין מתקיימים?
02/03/15 14:43
9צפיות
ארגנטינה
02/03/15 15:06
14צפיות
תודה רבה
º
לפי דעתי כדאי לחכות לסיום הגירושין
02/03/15 16:38
6צפיות
האם אפשר לשלם אגרה לאשרת כניסה באינטרנט?
01/03/15 22:14
44צפיות
האם מישהו יודע אם אפשר לשלם אגרה לאשרת כניסה (לתייר) זו האגרה אותה יש לשלם על מנת להשתתף בפגישה ראשונה במשרד הפנים?
 אם כן האם אפשר לצרף קישור? 
תודה רבה
האם אתם מתחילים בהליך של חיים משותפים?
02/03/15 09:07
20צפיות
במקרה כזה למיטב הבנתי לא משלמים אגרה בעת ההזמנה אלא רק כאשר נפתח תיק חיים משותפים במשרד הפנים. במעמד פתיחת התיק משלמים את האגרה במקום (בכרטיס אשראי). 
יתכן שמישהו שהתנסה בכך לאחרונה יכול לאשר. 
º
משלמים במקום
02/03/15 14:43
5צפיות
לתכנית חדשה אני מחפשת זוגות מיוחדים ומעניינים - פרטים בפנים
01/03/15 17:17
46צפיות

לתכנית בידור חדשה ומעניינת בערוץ 22 אני מחפשת - 
זוגות: 
1.זוגות גרושים או לקראת גירושין שנמצאים ביחסים טובים ויהיו מוכנים להצטלם יחד
2.זוג מעורב (אתיופית ורוסי, מרוקאי ובריטית...)
3.זוג בעל הרבה ילדים, לא משפחה דתית. 
4.זוג עם הפרש גילאים רב 
5.זוג שמחפש לקנות דירה בימים אלה 
6.זוג שלא מסתדר בחופשות 
אשמח לקבל פרטים + תמונה למייל - hadascast@gmail.com
מחכה למיילים שלכם 
º
ממש בא לי לבדר אתכם.
01/03/15 19:32
29צפיות
מיסמכים לB1
01/03/15 15:50
42צפיות
שלום
בסוף החודשיש לנו פגישה לקבלת ויזהB1 איזהמסמכים צריך להגיש?
שאלה שניה
החלפנו כתובת אבל אנחנו מטופלים באותו סניף האם לעדכן את הפקידה ואם כן מתי לעדכן אותה במהלך הפגישה או ליפני?
תודה
ביקור של בן זוג אפריקאי בישראל
27/02/15 22:50
71צפיות
שלום שלום לכולם ,
 
אחרי שנתיים בדרום אפריקה בן זוגי ואני רוצים לבוא לישראל לביקור קצר של בערך שבוע. מאוד הייתי רוצה להראות לו את הארץ ולהפגיש בינו לבין המשפחה והחברים בישראל. חיפשתי בפורום ובגוגל אבל אני לא מצליחה להבין לגמרי מה התהליך, אז אני פונה אליכם עם השאלות... תודה על הסבלנות!
 
לפי מה שהבנתי, למדינה של האפריקאי אין הסכם כניסה עם ישראל והאפריקאי צריך להוציא ויזה מראש דרך הקונסוליה לפני שהוא נוחת בארץ.
- האם עצם היותו אפריקאי מוריד אוטומטית מהסיכויים שלו לקבל אשרת כניסה? האם זה נכון שבישראל חשדניים יותר כלפי אפריקאיים? (למישהו יש ניסיון עם זה?)
- האם ציון הקשר הזוגי שלנו בפני הקונסוליה (אנחנו לא נשואים) עשוי לפגוע בסיכוי שלו לקבל אשרת כניסה ולסבך את התהליך או אולי דווקא יקל עליו?
 
בעיקר מדאיג אותי התרחיש שבו הוא מקבל ויזה דרך הקונסוליה אבל בביקורת הגבולות בנתב"ג לא מאשרים לו להיכנס. זה רק ביקור קצר ונכון לעכשיו אין לנו כוונה להשתקע בישראל. למישהו יש ניסיון עם סיטואציה כזאת?
 
תודה רבה למשיבים, תבורכו! 
אשרה למטרת ביקור
01/03/15 08:35
33צפיות
אינה משימה מסובכת. צריך לומר שהוא מגיע למטרת ביקור ותיירות וכן לבקר ידידים בישראל שאת פרטיהם ניתן לספק. את יכולה לצרף מכתב הסבר מטעמך. אם תזכירו קשר זוגי יערימו עליכם קשיים ככל הנראה. 
בהצלחה!
עצה
01/03/15 11:22
32צפיות
אני לא הייתי מציע לשקר או לספר סיפורים
הייתי מציע להזמין אותו . אם תגיעי לבד ותזמיני אותו - תחכי חודשיים שיתנו לו להגיע ויכולים לעשות לכם שימוע מרחוק- את בארץ והוא שם.. סיוט 
אם תזמיני אותו משם - תמתינו, אבל לפחות תשההו יחד 
 
לא הייתי לוקח סיכון שיעצרו אותו בשדה, גירוש מהשדה= חמש או עשר שנים איסור כניסה לארץ.. 
אבל אם הוא באמת רק בא לביקור
01/03/15 11:45
26צפיות
למה להתחיל בתהליך של חיים משותפים? 
 
אני לא רואה סיבה שיגרשו אותו בשדה אם הוא באמת בא לביקור בארץ. 
הזמנה- לא חיים משותפים
01/03/15 11:52
25צפיות
לא דיברתי על חיים משותפים
דיברתי על הזמנה. וממילא את חייבת להזמין אותו - כי דרא"פ חייבים באשרה להיכנס 
לשאלתך- אם הקונסלויה בדראפ נותן לו אשרה בשדה לא יוכלו לעצור אותו 
מנסיון שלי- הזמנתי את בת זוגתי כששהתה בחו"ל והיא נכנסה עם ההזמנה ללא כל בעיה
º
לא ידעתי שעושים שימוע לתיירים
01/03/15 12:38
10צפיות
אם זה באמת רק לביקור
01/03/15 11:48
21צפיות
לדעתי עדיף להגיע לקונסוליה יחדיו ולהגיד שאתם בני זוג ורוצים להגיע לארץ לביקור קצר יחדיו.
עזרה בקשה ושאלות. בן זוג מברזיל
28/02/15 19:05
51צפיות
שלום כולם!
 
אני ובן זוגי בתהליך בקשת ויזה לחיים משותפים.
כבר פעמיים באנו והלכנו ממשרד הפנים כי לא קיבלו את תעודת הרווקות ואת תעודת היושר. 
מה הדרך הכי מהירה וזולה לעשות אותם?
נשארו לנו 45 יום ולטוס לברזיל זה טיפה בעייתי.
 
הטעות שעשינו זה שהלכנו לקונסוליה הברזילאית בתל אביב ומשרד הפנים לא קיבל את המסמכים שהנפיקו לנו שם. :\
 
בנוסף, מי מכיר נוטריון ומתרגם שיכול לעזור עם מסמכים הפורטוגזית?
 
תודה רבה לכל העוזרים
עודד
 
 
אין לכם מכרים או קרובים בברזיל
01/03/15 08:44
34צפיות
שיוכלו לסייע ולשלוח את התעודות משם?
באתר של לשכת עורכי הדין בישראל ניתן לקבל רשימת נוטריונים לפי שפות (www.israelbar.org.il)
נוטריון רק אמור לחתום שהוא מאשר שהתרגום נכון. 
תקלות במשרד ההגירה עוד בהגשת הטפסים...
24/02/15 18:33
103צפיות
שלום לכולם,
 
רציתי לשתף את הסתבכות המקרה שלנו למקרה ולמישהו יש עצות כלשהן (חוץ מלצעוק שזה השלב הבא ככל הנראה).
ב15.2 היה לי פגישה לפתיחת תיק לאשרת חיים משותפים עם זוגתי (אזרחית בולגריה).
כמובן שהגעתי ללשכה בזמן עם כל הטפסים הנכונים, סורבתי עקב בעיה באפוסטייל שהייתה על הטפסים כביכול - הבעיה הייתה שהאפוסטייל לא נמצא על תעודת הלידה שכן תעודת הלידה קטנה מידיי, לכן תעודת הלידה (שחותמת האישור שלה נמצאת בגב שלה) שודכה לדף, ובצד השני של הדף נמצא האפוסטייל.
לא ממש הבנתי מה הבעיה, התעקשתי מעט אבל זה לא עזר, והחלטתי ללכת לפתור את הבעיה, מכיוון שלא ראיתי את חברה שלי כבר מעל חודש החלטתי שאני אטוס לסדר את הטפסים בעצמי.
טסתי לבולגריה הגעתי לפה ונאמר לי שאין מה לעשות, זה גודל התעודה, ככה חותמים, וככה האפוסטייל.
שלחתי חבר שלי בארץ ללשכת ההגירה שהוא ינסה להגיש את הטפסים (מכיוון שהזמנתי כרטיס ל10 ימים כי חשבתי שאני אצטרך לחכות למסמכים).
צילמתי הכל כמו שצריך, החתמתי נוטריון על התרגום, כולל על האפוסטייל, החותמת וכל מה שצריך) ושוב נאמר לי שהחתימה לא נמצאת במקום הנכון, ואולי אם אני אביא את המקור יסתדרו הבעיות.
עכשיו ברור שזה לא יעזור שאני אביא את המקור הוא נראה בדיוק אותו דבר כמו ההעתק.
 
בקיצור אני אבוד מעט ואין לי מושג מה לעשות חוץ מללכת לשם לצעוק, כי בדיבור רגוע עד כה שום דבר לא קורה, רק שלחו אותי, ואת החבר כמובן ללכת להביא את הטפסים "כמו שצריך".
אולי לשלוח עורך דין יכול לעזור איכשהו? 
 
אודה לכל עצה - ותודה לכל מי שייתן אחת כזו
רועי
רעיון
24/02/15 19:13
66צפיות
בעבר תעודת הלידה במזרח אירופה אכן היו קרטונים קשיחים קטנים וכאלו שלא ניתן לשים עליהם אפוסטיל.
 
הפתרון שאנחנו מצאנו היה כזה: להצהיר שתעודת הלידה המקורית אבדה, ואז מקבלים מהרשויות של מדינת המקור תעודת לידה משוחזרת. התעודה המשוחזרת זה כבר דף נורמלי, עליו ניתן לשים אפוסטיל, ובא לציון גואל.
 
 
 
 
 
 
לא עבד לצערי
24/02/15 21:15
54צפיות
מכיוון שהמסמך הוא מראש עותק של המקור, והוא עדיין קטן...
ככה שזה לא עובד, הדרך היחידה שלי האמת זה לזייף את המסמך (להגדיל אותו, ולהדפיס על הצד השני שלו את האפוסטייל), מכיוון שיש לי אישור נוטריוני כבר אני יכול לומר שזה המקור ואף אחד כביכול לא ידע..
אבל אני מאוד רוצה להימנע מזה..
אולי בעבר העותק היה קטן
25/02/15 08:04
35צפיות
תבדקו מה המצב היום.
 
לא הייתי ממליץ לזייף מסמכים.
תנסה לבקש פגישה עם מנהל/ת מחלקת האשרות
25/02/15 09:29
46צפיות
בנחישות אך באדיבות. אם יגידו לך שאי אפשר, תתעקש לקבוע פגישה. תסביר לה/לו שנוצרה סיטואציה הדורשת פתרון יצירתי ותבקש ממנה/ו שתעזור לך להגיע לכזה פתרון. ברגע שנפגשתם תהיה חביב כי הבירוקרטיה חזקה מכולנו ולכן לא נותר אלא לשתף איתה פעולה. 
במקרה ולא הצלחת בערוץ הזה תיאלץ להמשיך לטפס בשרשרת הפיקוד. 
להתעקש, אסרטיביות.
25/02/15 10:51
60צפיות
להגיד להם בצורה ברורה, זה המסמך שהרשות המקומית נותנת, נסעתי במיוחד להוציא מסמך כזה לאחר שאתם לא הסכמתם לקבל אותו, אני מצטער, אבל זה מה שיש.
אני זוכר שמשרד הפנים ביקשת שאישתי תוציא אישור על העדר עבר פלילי כולל שמות קודמים. בתאילנד לא קיים מסמך כזה אלא על שם משפחה אחרון. משרד הפנים סירב לקבל את זה. התעקשתי, אמרתי סליחה, זה מה שיש, פה זה ישראל, שם זה תאילנד והחוקים של ישראל לא מעניינים את התאילנדים. הפקידה אמרה טוב אני אבדוק ובזה נגמר הסיפור.
 
שאוכיח שלאישתי אין עבר פלילי?
26/02/15 19:13
43צפיות
הם מטורפים או מה?
בוודאי, חלק מהתנאים לקבלת ויזת נישואין או זוגות
26/02/15 20:10
36צפיות
זה אישור ממשטרת תאילנד על העדר עבר פלילי של בת הזוג.
º
בינתיים לא דרשו מאיתנו את זה
27/02/15 21:45
23צפיות
זה אומר שבקרוב אתם באים?
28/02/15 15:05
24צפיות
º
לא ממש.
28/02/15 21:04
14צפיות
לתשומת לב הזקוקים לאימות מסמכים בשגרירות הפיליפינים בארץ
24/02/15 17:43
57צפיות
תעודת הזהות אינה מספיקה כי היא בעברית,רצוי להגיע עם דרכון ולמי שאין רשיון נהיגה,
|*|נפתח פורום כבדי שמיעה וחרשים|*|
26/02/15 13:28
3צפיות
|שמאל|אנו שמחים לבשר על פתיחתו המחודשת של פורום כבדי שמיעה וחרשים.
אז איך מתמודדים עם ליקויי שמיעה? מהם הזכויות והשירותים שרלוונטיים לאוכלוסיית החרשים? ומהם מכשירי השמיעה שהכי מתאימים?

אתם מוזמנים להיכנס לפורום כבר עכשיו ולהעלות נושאים לדיון, לשאול ולשתף!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
דחייה של כרטיס האשראי הרשום על שם בן הזוג
24/02/15 13:50
85צפיות
הוצאת קיטור של תסכול.....
 
האם גם אתם נתקלתם באי קבלת כרטיס האשראי של בן הזוג בנסיון לשלם עבור שירותים שונים?
 
בחשבון הבנק המשותף שלנו הוצאנו כרטיס אשראי על שם בן הזוג שלי ולאחר הרבה נסיונות כושלים לבצע תשלומים באמצעותו (כשמעבירים את הכרטיס לתשלום הוא עובר בלי בעיה אבל כשרוצים לשלם בטלפון עבור שירות כמו חשבון טלפון, ארנונה וכו' הכרטיס נדחה), החלפנו ממש לאחרונה לכרטיס אחר כדי לנסות ולפתור את הבעיה הזו והנה שוב, ממש כרגע לא הצלחתי לשלם איתו! 
 
כנראה אצטרך להוציא כרטיס אשראי נוסף בחשבון, הפעם על שמי.
ניסיתם להתקשר לחברת האשראי?
24/02/15 13:59
46צפיות
לבן זוגי יש כרטיס אשראי, ולפני שהייתה לו תעודת זהות באמת היו בעיות.
טלפון לבנק, ולחברת האשראי סידר את הכל.
עכשיו עם תעודת זהות כבר אין בעיות
כן, ניסינו
24/02/15 14:04
41צפיות
בדקנו גם בבנק וגם בחברת האשראי, בשניהם אמרו שאין בעיה עם הכרטיס.
הבעיה היא בחברות מסויימות שלא מקבלות כרטיסי אשראי של מחזיקי דרכון.
הבעיה כנראה אינה בכרטיס האשראי
24/02/15 14:51
46צפיות
אלא במערכת המחשב של ספק השירות / מוצר שמתוכנתת לקבל מספר תז תקני. תנסו להכניס מספר ת.ז. כלשהו (חייב להיות תקני, עם ספרת ביקורת מתאימה) ולראות אם תצליחו. 
נכון,גם לנו זה קורה
24/02/15 15:08
43צפיות
גם כשמעבירים את הכרטיס,למשל אצל הקוסמטיקאית שלה הכרטיס לא מתקבל,וגם בגט טקסי....מדובר על חברת ישראכרט
מוזר,לא קישרתי
ניסינו להכניס את תעודת הזהות שלי
24/02/15 15:40
47צפיות
אבל המערכת לא מקבלת את המספר כי הכרטיס רשום על מספר הדרכון ואין התאמה בין הפרטים.
ניסיתי לעשות עכשיו ביטוח לרכב ונאמר לי שמערכת התשלום של אותה חברה לא מקבלת מספרי דרכון. 
אני אנסה לדבר עם ויזה, למרות שלא נראה לי שהם יכולים לפתור את העניין.
ממש מוציא את המיץ.
יש פתרון, דברו עם הנציגה בבנק
01/03/15 08:07
16צפיות
יש להם מספר גנרי שהם נותנים שמשתמשים בו במקום מספר דרכון. זה פותר את הבעיה (אצלנו הבעיה בעיקר במקומות כמו תחנת דלק וכד'). זה לא מספר בן 9 ספרות, אלא קצר יותר, אבל הוא מתקבל.
 
תודה, אני מחכה לתשובה מהפקידה בבנק
01/03/15 08:39
13צפיות
היא לא ידעה על מה אני מדברת ואמרה שתברר...
מעבר לאנגליה (נישואין לאישה אנגליה) ממש צריך עזרה
23/02/15 11:13
86צפיות

שלום,
 
אני אנסה לכתוב כמה שפחות אבל יש כמה דברים שאני צריך להסביר ואני ממש אודה למי שיעזור לי.
 
אני בן 34. אישתי בריטית מאנגליה, לא יהודיה ולא דוברת עברית, ואנחנו בדרכנו לעבור לאנגליה.
אנחנו ביחד כבר מעל שש שנים ונשואים יותר משנה.
 
מאד מאד מאד קשה להבין מה ואיך צריך בשביל הויזה כולל איזה ויזה צריך!
הבעיה העיקרית זה שכל בן אדם ששואלים אומר דברים שונים ובסופו של דבר אתה נשאר בתחושה שפשוט לא ברור מה ואיך לעשות.
 
למשל, שאלנו שאלות בפורום הרשמי של ממשלת אנגליה והתשובות שקיבלנו לא תואמות תשובות אחרות.
כחלק מהתהליך מצאנו חברה שמקבלת סיבסוד בלונדון והלכנו לשם לפגישה והאיש הסביר לנו כמה דברים וחלק מהדברים פשוט לא תואמים או סוטרים את מה שאמרו לנו בפורום, וכו'.
זה ממש קשה ומבלבל.
 
ממה שהבנו צריך:
 
אשתי צריכה לעבוד בעבודה שבה היא מרוויחה מעל 18,600 פאוונד לשנה.
היא צריכה להראות מסמכים שמוכיחים שהיא הרוויחה את הכמות כסף הזו מעל חצי שנה.
היא צריכה להוכיח שיש לה דירה שתואמת את הסטנדרטים.
דפים שמצביעים על מצב חשבון הבנק ושאין לה שום מינוסים והלוואות.
צילומים של הפספורט ותעודת לידה.
מכתבים מהמעביד ומבעל הדירה שהעבודה שלה היא לא לזמן קצר ושהדירה גם כן וכו'.
 
בנוסף, תמונות שלנו ביחד, פספורט שלי, תעודת נישואין, וכו'.
 
כחלק מהתהליך היא הייתה צריכה לשנות עבודה ולכן אני פה בארץ מחכה בזמן שהיא באנגליה עובדת.
יש לנו עוד חודשיים וחצי עד שהיא תהיה בעבודה שלה את החצי שנה שדרושה.
 
האיש מהמשרד המסובסד בלונדון אמר לי שאני אמור להוציא איזה שהו מסמך מהאינטרנט ושיש עוד מסמך שאני אמור לקבל מהשגרירות הבריטית.
 
הנה הבעיה...
התקשרתי לשגרירות ומסתבר שהם בכלל לא אלה ששולחים את הויזה.
יש איזה שהו משרד לא ברור של עורכי דין שיושב ביגאל איילון 98 בבניין אלקטרה. אין להם מספר טלפון, אין אופציה לשאול אותם שאלות או לקבוע פגישה.
לפני מה שהבנתי מהמזכירה של הקונסוליה הבריטית בתל אביב (מלדבר איתה בטלפון) אני אמור למלא דפים באינטרנט ושבסוף התהליך יפתח לי עמוד שבו אני קובע תאריך לפגישה במשרד הזה.
זה נשמע מאד לא ברור. מאד מבלבל. אני לא מבין מה למלא באינטרנט ומה אני אמור להביא איתי.
 
מעבר לזה המשרד בלונדון שעוזר לנו אמור לעזור לנו להרכיב את הבקשה לויזה. אני לא מבין מה אני אמור לעשות כי אם אני בלונדון עם כל המסמכים איך אני יודע שלא פתאום הפגישה שלי תהיה ליומיים אחרי זה בישראל כשאני בכלל נמצא בלונדון וצריך לטוס לארץ וכו'.
 
זה פשוט נורא מבלבל ולא ברור והדבר האחרון שאני רוצה זה לעשות משהו לא נכון.
אפילו הבקשה עצמה. בפורום אמרו לנו שזה יקח שבוע עד שלושה. המשרד בלונדון אמרו לפחות חודש ופתאום המזכירה של הקונסוליה אמרה לי שזה יקח שלושה חודשים....
פשוט לא יאמן. אין אפילו דבר אחד שאפשר לקבל עליו אינפורמציה ברורה.
 
גם מבחינת התשלום. 
האיש מהמשרד אמר לנו שאני משלם בקונסוליה ושזה 850 פאוונד. עכשיו אני כבר לא מבין אם אני אמור לשלם דרך האתר בחשבון בנק או במזומן בפאונדים במשרד עורכי דין או מה?
שום דבר לא ברור.
 
הבנתי שיש משרד באנגליה שאפשר להתקשר לשאול שאלות רק שהם מחייבים 10 שקל לדקה!
 
אני ממש ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי.
 
יש פורום של עוברים לחו"ל
23/02/15 12:13
41צפיות
בטח שם יהיו יותר מומחים מאשר כאן. 
סיפור ארוך שלא הבנתי את המטרה שלו.
23/02/15 16:19
54צפיות
אתה רוצה לדעת מהי הדרך הנוחה להגר לבריטניה?
לא בטוח שכאן יש מספיק בעלי נסיון בנושא.
למשרד באנגליה, אם אנחנו חושבים על אותו "משרד"-
24/02/15 05:28
44צפיות
יש גם כתובת דוא"ל.
אם החבֵרה נמצאת באנגליה היא לא יכולה להתקשר בעצמה?
עוברים לחול
24/02/15 08:38
35צפיות
אני לא רואה פורום לעוברים לחו"ל
איפה מוצאים אותו?
תודה
פורום עוברים לאירופה
24/02/15 09:10
31צפיות
אתה צריך שאשתך תגיש בקשה ל EEA
24/02/15 10:49
31צפיות
שזה סוג של ויזה לבן זוג של אזרח אירופי.
לאחר שמקבלים את זה, זה אמור לאפשר לך לעבור ולגור בכל מדינה באירופה.
 
אבל לפרטים מדויקים תשאל את אותה שאלה בפורום ההוא, יוכלו לתת לך יותר מידע.
תשובה מנתיב הקשר
22/02/15 16:19
70צפיות
שלום לכולם, אישתי קיבלה אישור להגיע לארץ ויום אחרי הנחיתה כבר קיבלנו ב/1 (כן גם אני הופתעתי מהמהירות) . שלחנו את המסמכים לנתיב הקשר בירושלים לפני  כחודש ועדיין אין מענה. מישהו יודע מתי הם בדרך כלל יוצרים קשר ? אולי יש טעם לשלוח שוב את המסמכים אליהם? תודה על המענה.
º
יכול לקחת מספר חודשים
22/02/15 22:52
23צפיות
טלפונים לבירורים
23/02/15 12:31
37צפיות
האם יש טלפון לבירורים האם המסמכים הגיעו אליהם? תודה רבה.
אין טלפונים
23/02/15 14:32
39צפיות
 
אבל אתה יכול לשלוח מכתב נוסף, בקשה לזירוז הטיפול בבקשה(במידה ואכן ישנו נימוק משכנע).
 
ככה אני עשיתי, וכשבוע לאחר משלוצ המכתב, קיבלתי טלפון מלשכת הקשר והזמינו אותנו לראיון.
º
מישהו יודע מה התובת של לשכת הקשר \ נתיב בבקשה?
01/03/15 10:53
6צפיות
מסמך ישראלי עם שם בן הזוג
21/02/15 10:50
92צפיות
הי לכולם,
אני צריכה להשיג מסמך ישראלי ממשרד הפנים שבו יצוין שמו של בעלי ואת שמי במסמך שלו. שנינו אזרחים ישראלים. אני יודעת שיש משהו שנקרא תמצית רישום מורחבת אבל אין לי מושג אם מצוין שם רק "נשואה" או גם את שם בו הזוג.
אודה על כל עזרה (נקלענו לסחרחורת בירוקרטיה ).
º
מה רע בספח תעודת זהות?
21/02/15 12:00
25צפיות
זה למשרד הגירה בחו"ל
21/02/15 12:17
45צפיות
ולכן אני צריכה להוציא מסמך ישראלי שיהיה עליו אפוסטיל מישראל.
בטופס הבקשה המקוונת
21/02/15 12:48
48צפיות
ישנם תאים לסימון אם רוצים שיופיעו פרטי בן הזוג. אני מניח שזה מה שאתים צריכים. 
בטופס המבקשה של תמצית הרישום המורחבת אתה מתכוון?
21/02/15 13:54
49צפיות
אם כן ואתה בטוח שיש אפשרות כזאת, הצלת אותי.
פתחתי את הדף באתר וראיתי
23/02/15 12:11
27צפיות
פשוט תנסו
º
תודה רבה
23/02/15 12:47
10צפיות
|*|נפתח פורום טיפול באמנויות|*|
22/02/15 14:03
2צפיות
|צבע|רוצים לגשת לחיים בצורה קצת אחרת?
פורום טיפול באמנויות ? פורום חדש שקם על מנת לתת לכם את האפשרות לשאול הכל על לימודי טיפול באמצעות אמנויות.

לגעת בנפש של האדם הוא אחד האתגרים הגדולים ביותר איתם האנושות מתמודדת.
לחקור ולבדוק הפעם, לא באמצעים הקונבנציונליים אלא באמצעות כלים קצת שונים, לא שגרתיים.
בואו להתייעץ ולשמוע עוד על הלימודים בתחום -  מה התואר כולל? מה דרישות הקבלה? למי זה מתאים?

מחכים לכם עכשיו בפורום:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

נשוי לצרפתיה נוצריה, מעוניין לחזור לארץ.
19/02/15 16:39
114צפיות
שלום,
חבר טוב שלי חי באירופה מספר שנים, והתחתן שנה שעברה עם צרפתיה נוצריה, בנישואים אזרחיים בצרפת (שם אין דרך אחרת להתחתן, המדינה לא מכירה בנישואים דתיים).
מאחר והוא היה רוצה שהם יחיו תקופות ארוכות בארץ בעתיד, הוא מאוד מודאג מהחוויה הבירוקרטית של תהליך קבלת תעודת תושב, במיוחד לאור העיתונות הצרפתית הלא אוהדת (המסר הוא שאם אתה לא יהודי, אין לך סיכוי).
לפי התכנון הנוכחי הם עומדים לעבור לגור בארץ לשנתיים (לפחות) בעוד כחצי שנה.
קראתי את הנוהל הרלוונטי של רשות האוכלוסין וההגירה,
אשמח אם מישהו יוכל לשתף בעצות מעשיות להקל על התהליך ועל איך לשפר את החוויה, בעיקר אם מדובר בבן/בת זוג מצרפת או מאירופה (רקע תרבותי דומה לשלה).
 
תודה.
º
החבר ישראלי?
19/02/15 18:20
39צפיות
ישראלי.
19/02/15 20:36
76צפיות
החבר ישראלי ויהודי, חי פה מגיל 18-31, משפחתו כולה עשתה עליה.
מכיוון שהוא ישראלי
20/02/15 23:26
69צפיות
בת זוגו צריכה לעבור את התהליך המדורג לזוגות נשואים. חפש את הנוהל כאן בקישורים של הפורום או בגוגל "נוהל הטיפול במתן מעמד לבן זוג זר הנשוי לאזרח ישראלי" 
הנוהל די ברור ואם לא אז אנחנו כאן מבארים. לאירופאים (במיוחד כבר נשואים) לא עושים צרות ואם פועלים לפי הנוהל התהליך די חלק. 
בהצלחה!
מני אנצר - מטפל בעיצוב וייצוב מערכות יחסים וזוגיות

מני אנצר אינטמיות בזוגיות

מערכות יחסים,הרצאות ועוד... לפרטים חייגו 0737576565


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה