לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
שלום לכולם וברוכים הבאים לפורום ישראלים בחו``ל של תפוז! הפורום נועד לישראלים השוהים בחו"ל, אך אנחנו מקבלים כל אדם באשר הוא והמעוניין לפגוש ולהכיר ישראלים בחו"ל.

אנו פורום חברתי בעיקר, בו מפטפטים על כל מה שבא לנו וכל נושא שמעניין אותנו כישראלים בחו"ל ; מחליפים חויות וצוחקים ; מחפשים ונותנים מעט מידע, עיצות ועזרה בכל נושא הנוגע בשהות מחוץ לארץ. אז מה החוקים שלנו? לא הרבה מעבר לחוקים של תפוז.

במה אנחנו *לא* עוסקים:

* פירסומות. חברי הפורום הקבועים יכולים לפרסם בנושאים לא מסחריים הקשורים לפורום, אך פרסומות של אורחים חד-פעמיים לא תתקבלנה בהבנה. אם יש ספק - שאלו.

* פרסום מספרי טלפון של גולשים/למטרה מסחרית. קיימת אפשרות לפרסם מספרי טלפון ציבוריים בפורום, לעזרתכם ובאחריותכם.(קישורים לאתרים יסייעו אף יותר)

* ביקור חד פעמי לצורך הטפת מוסר לחברי הפורום (על שהייתם בחו"ל או כל נושא אחר).

* הודעות שכל מטרתן (או מטרתן העיקרית) להעליב או לפגוע בחבר פורום אחר.

* Trolling. יצירת כינויים חד-פעמיים או רב-פעמיים לצורך התססת הרוחות.

* כל הודעה אחרת העוברת על חוקי תפוז.

אם אתם מצטרפים לפורום, ברוכים הבאים! כתבו הודעה המסבירה בקצרה מי אתם ומהיכן אתם, אנו נקבל אתכם בשמחה!

הפורום שייך לכם, חבריו, ולא למנהליו. אנחנו כאן בשביל לעזור לכם ולהגן על הפורום ממיני התקפות שונות ומשונות.

הפורום הוא כל מה שתעשו ממנו - הכוח בידכם!

אנא מכם, ש-ר-ש-ר-ו הודעות. החיים יותר יפים ככה.

רוצים לדעת את הסיבה? בכל דף יש מקום לעשרים הודעות ראשיות בלבד. הודעות חדשות שנפתחות מורידות את האחרות אחורה עד שהן נכנסות למעמקי הארכיון. והכי חשוב - תהנו.

אתם מוזמנים לפנות במסרים אישיים בכל בעיה, שאלה או הצעה, ושיהיה לכולנו בכיף! 

 לפני כתיבה בפורום, יש לקרוא את תקנון הפורום ב"אודות הפורום והנהלתו"!
המשך...
הודעה חדשה

|*|נפתח פורום עגלות לתינוק|*|
26/10/14 10:36
|@|הילד או הילדים הראשונים שלכם גדלים ברגעים אלו ממש בבטן? עליכם להיות ערוכים בהתאם לקראת הגעתם!
חדש בתפוז ? פורום עגלות לתינוק. פורום זה מיועד עבור הורים, משפחה ועוד העומדים לקראת רכישת עגלת תינוק.

המגוון רחב מאוד וקשה להחליט מהי העגלה עבורכם. איך יודעים מה ההבדלים בין העגלות? האם עדיף להזמין מחו"ל? מהי העגלה שתענה לכם על הצרכים?
כל המידע במקום אחד! היכנסו עכשיו לפורום להתייעץ ולייעץ בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

הרפובליקה הדומיניקנית
25/10/14 20:59
15צפיות
שלום לכולם
 
אם יש כאן כאלו שכבר גרים ברפובליקה הדומיניקנית או כאלו שהיו שם גרו ועבדו, אשמח אם בבקשה תחזרו אלי.
מבקש לקבל כל מידע לגבי ויזת עבודה ומגורים שם
 
בברכת שבוע טוב
 
 
חופשת חג המולד
25/10/14 14:43
26צפיות
מי יודע מתי מסתיימת חופשת חג המולד (+סילבסטר) באנגליה? כלומר, מתי רוב האנשים שם חוזרים לעבודה? בתודה מראש...
הגשת בקשה לויזה לארה"ב אחרי סירוב
24/10/14 12:28
55צפיות
שלום לבאי הפורום אני זקוקה לעצתכם: אנחנו מתכננים טיול משפחתי לארה"ב בפסח 2015. לכולנו יש ויזות רק לאחייני, עדיין אין. הבחור בן 22, עובד בעבודה קבועה (בטחונית שהוא הוכשר בקורס מיוחד עבורה)  עם חוזה עד סוף 2016 שהוא חתום עליו. הבחור ניגש לראיון בשגרירות והביא איתו מעט מאוד מסמכים שמעידים על קשר חזק מספיק לישראל (הביא: תלוש משכות אחד, מכתב מהמעביד שאור עובד אצלי מתאריך X, ותדפיס של חשבון חסכון בסכום נאה ביותר...) הוא סורב לויזה, נאמר לו שהוא לא הצליח להוכיח קשר מספיק חזק לישראל. הוא רוצה להגיש בקשה חוזרת בדצמבר בעילה שלא התארגן כראוי לראיון ולהביא מסמכים יותר מפורטים ובהם: העתק מחוזה העבודה שהוא חתום ומחוייב לו, מכתב מפורט מהמעביד שהוא מודע ומאשר לו חופשה לתאריכים של הטיול ומיד לאחר מכן שהוא חוזר לעבודה, מכתב ערבות / אחריות שהוא חוזר ארצה מאביו שהוא בדרגה בכירה במוסד מדיני, מכתב מאימו שהוא נוסע לטייל עימה בתאריכים ספציפיים וחוזר עימה לארץ, מכתב מאיתנו, הדודים שאנו מממנים את הטיול שלו והוא חוזר איתנו - אנחנו בעלי עסק וחברה רשומה על שמנו כבר שנים רבות - , כמובן תלושי משכורת אפילו 6 חודשים אחורה... מה עוד אפשר לצייד אותו כדי לנסות להפוך את הסירוב לאישור ויזה? האם כדאי להיעזר בשרותי עו"ד? ברור לי שאפילו אם נביא אישורים מנשיא המדינה עדיין לא בטוח שיאשרו לו ויזה כי הוא בדיוק בגיל שהכי חוששים שיישארו לעבוד לא חוקי... האם יש טעם לבקש שייתנו לו ויזה עם חותמת שהוא חייב להגיע לארה"ב רק עם אמא שלו?. אשמח לכל עצה/ תובנה/ בדל מידע ורעיון כיצד, אם בכלל, אפשר לקוות להשיג ויזה עבורו. תודה (וסליחה על החפירה     
ויזה
24/10/14 12:35
40צפיות
כמה שאני יודע
1. אין טעם לבקש ויזה לפחות חצי שנה מהסירוב הקודם
2. כדי שחייל משוחרר יקבל ויזה הוא צריך לעבוד לפחות שנה בעבודה קבועה 
3. אפשר לנסות את שיטת "אני נוסע עם ההורים" ולבקש שיאשרו לו, מצד שני כנראה שאת השיטה הזו מספיק ישראלים כבר הספיקו ללמוד ולעבוד על השגרירות.
4. לנסוע לקנדה \ אירופה \ ניו זילנד או כל יעד אחר שלא צריך ויזה 
לא הבנתי. ממתי הבחור עובד בעבודה הביטחונית הנ"ל?
24/10/14 18:20
42צפיות
הניחוש שלי הוא שהבחור בא לראיון עם תלוש משכורת אחד בלבד - כי זה כל מה שהיה לו להראות באותה נקודת זמן...   כלומר שהוא היה עם וותק של חודש אחד בעבודה.
אם לא זה המקרה - אנא צייני כמה זמן הוא עובד באותה עבודה, ומה סדר גודל השכר שהוא מקבל (מתחת ל 8,000 ש"ח לחודש ברוטו, מעל 8,000 ש"ח לחודש ברוטו).
 
לגבי כל האישורים והמכתבים שאתם מתכננים לצייד אותו בהם: לפעמים יותר מדי זה גם מזיק...   יש דבר שנקרא "משתדלים יותר מדי", וזה עלול לעורר חשד גם.   
תשובה: הוא עובד כבר 8 חודשים
24/10/14 22:19
36צפיות
ועשה קורס לתפקיד כחודשיים. כמו כן, חתום על חוזה עבודה שהוא מתחייב להשאר בתפקיד עד אפריל 2016 עם אופציה להארכה. הוא באמת לא הגיע מוכן לראיון: לקח רק תלוש משכורת אחרון, לא הביא העתק מהחוזה שהוא חתום עליו, לא הביא דפי חשבון בנק 3 חודשים אחורה, גם המכתב מהמעביד לא מפורט ולא ביקש שיכתבו לו שמאשרים את החופשה וכו' בקיצור: הגיע לא מוכן ! , אמר שלא ידע שצריך כל-כך הרבה הוכחות להביא. אני תוהה כמה זה "יותר מדי" מסמכים/מכתבים/אישורים? ברור לי שזה גם עלול להזיק לו השאלה היא מה הכי חשוב כדי להרים את נטל ההוכחה שהוא באמת חוזר לארץ ואין לו כל כוונה להשאר בארה"ב. אפשר להגיש בקשה לקבל ויזה מוגבלת לטיול עם אמא/המשפחה רק לתאריכים ספציפיים?
º
ועוד בתשובה: מרוויח מעל 8000
24/10/14 22:26
11צפיות
ננסה לשאול את זה אחרת
24/10/14 22:28
38צפיות
כמה תלושים של יותר מ 8000 ש"ח יש לו מהשנה האחרונה?
בתשובה
24/10/14 23:05
36צפיות
לדעתי לפחות 6-5 חודשים. לא יודעת במדוייק, אני אשאל את אמא שלו. זה קריטי גובה השכר? לא מעניין שיש לו חוזה מחייב שהוא חתום? 
º
הדיעה המקובלת היא שגובה השכר בהחלט משמעותי
25/10/14 00:14
13צפיות
האם לדעתך כשיגיש בקשה חוזרת
25/10/14 10:53
19צפיות
לצרף את חוזה העבודה שלו + ההתחייבות ומכתב מפורט מהמעביד שמאשר לו חופשה וכן משהו מאימו שהוא נוסע איתה, זה יספיק? או שכדאי גם להציג  כרטיסי טיסה של המשפחה  לארה"ב? לערב עו"ד בעניין ? אני מנסה לחשוב מה יהיה חזק מספיק כדי שישקלו לשנות את הסירוב שנתנו לו בראיון הראשון
אם לא עברו 6 חודשים מהבקשה האחרונה שלו
25/10/14 11:04
23צפיות
התשובה ידועה מראש, הוא יסורב, זה כתוב ברור באתר השגרירות
רק אם קרה משהו חדש מרגע הסירוב ישקלו אם לתת לו ויזה
זה שהוא שכח להביא מסמכים לא יעזרו לו, גם לא עורך דין שבכל מקרה לא יכול לבוא איתו
כתוב לו במכתב שהם נתנו לו
25/10/14 11:13
25צפיות
שאפשר לפנות בבקשה חדשה להצגת מסמכים רלוונטיים לעניין הקשר החזק לארץ שלא היו עימו בראיון הראשון. לעניין ה 6 חודשים - נקווה שנצליח גם כשנגיש בקשה חוזרת אחרי 3.5 חודשים . האם לשקול לפנות לקונסוליה בי-ם? זו עוד שאלה שעלתה אצלנו בניסיון לקבל עבורו ויזה. זה כל-כך מתסכל שמשפחה שבסכ"ה רוצים לטייל יחד ואין לאף אחד שום עניין להשאר בארה"ב, משתבשות התכניות ככה בגלל שאחד מאיתנו מתאים לפרופיל "בעייתי" שנוצר ע"י "עברייני עבודה" קלי דעת!
מה לעשות אתם ישראלים
25/10/14 11:23
26צפיות
ואתם משלמים את המחיר, כמו בהרבה תחומים אחרים, במדינות אחרות
גם חלק מהאריתראים בישראל הם רק פליטים נחמדים, זה לא יעזור להם
וזה לא יעזור לו
אם אתם מתעלמים ממה שאומרים בשגרירות, זה לא משנה מה תביאו , עוד תלושי שכר ועוד אישורים
כתוב בפירוש 1. צריך שנה עבודה 2. אין טעם להגיש בתוך חצי שנה מהסירוב
והאמריקאים , הם עם של קופסאות והגדרות 
חבל על המאמץ והלחץ שלכם, הוא לא יקבל ויזה
תתכננו במקביל טיול חלופי, כי הוא לא יוכל לנסוע
לא כדי להתנצח אבל...
25/10/14 12:02
25צפיות
באתר של השגרירות לא כתוב שנה עבודה... רצ"ב מהאתר: 
המסמכים הדרושים
מועמדים לויזה נדרשים להגיע לראיון האישי כשהם מצוידים בטופס הבקשה לויזה, תצלום, דרכון נוכחי ותקף לפחות לשישה חודשים לאחר כניסתכם לארה"ב, וקבלה המעידה על תשלום אגרת הויזה מרשות הדואר. בנוסף לכך, יש להביא לראיון מסמכים נוספים המוכיחים קשרי משפחה וקשרים כלכליים בישראל וכל דרכון קודם שברשותכם.
אנו ממליצים למועמדים לויזה שהם עובדים שכירים להביא:
מכתב מקורי מהמעסיק הנוכחי, המודפס על נייר החברה המפרט את משך זמן העבודה עבור חברה זו, פרק הזמן שאושר לכם עבור החופשה/הביקור העסקי בארה"ב ופרטים לגבי המשך העסקתכם בחברה. 
שלושה תלושי משכורת אחרונים ממקום העבודה הנוכחי. תדפיסי בנק לא מהווים תחליף לתלושי משכורת או תשלומי שכר קבועים מהמעסיק הנוכחי.
אנחנו לא מתעלמים ממה שאומרים בשגרירות! ומשתדלים לעשות את המיטב במסגרת זמן נתון שתהיה אופטימלית. כמו כן, ברורה ההמלצה לפנות 6 חודשים אחרי הסירוב אבל מכיוון שזמננו אינו בידנו וחצי שנה אחרי הסירוב (שהיה בספטמבר) יהיה במרץ ואנחנו רוצים לנסוע בסוף מרץ (חופש פסח) , אז חשבנו "למתוח" את הזמן ולהגיש בקשה חדשה נגיד בדצמבר-ינואר ולציין שהגשת הבקשה החדשה היא לצורך הצגת ביסוס לקשר החזק לארץ ולכך שהבחור חוזר עם אימו ואיתנו לא נשאר חלילה בארה"ב. רצ"ב מאתר השגרירות: 
Is a refusal under section 214(b) permanent?
No. A refusal, or ineligibility, under section 214(b) is for that specific application, so once a case is closed, the consular section cannot take any further action. There is no appeal process. If you feel there is additional information that should be considered related to the visa decision, or there are significant changes in your circumstances since your last application, you may reapply for a visa. To reapply, you must complete a new application form, pay the application fee, and schedule an appointment for a new interview. Review the website of the U.S. Embassy or Consulate where you plan to reapply to learn about any reapplication procedures.
אני מעריכה את עצותיך אבל, לא נוכל לדעת עד שלא ננסה - כן, זה יעלה עוד קצת כסף... אבל זה רק כסף... ואם בסוף תאושר לו ויזה תהיה שמחה גדולה וטיול משפחתי נהדר! לא שווה לנסות? 
טרוול ש'ק
23/10/14 11:08
60צפיות
שלום 
אני צריכה עזרה דחופה 
לפני כשבוע - חזרתי מחו"ל כתושבת חוזרת אחרי 6 שנים
היה סכום בחו"ל שחסכתי מעבודתי שם - 10,000$
סגרתי את החשבון וקיבלתי את הסכום בטרוול ש'ק 
בארץ - ניסיתי לפתוח חשבון בנק ולהפקיד את הכסף 
הם רוצים ריבית של 90$ בעבור ההפקדה ועוד סכום לא ידוע על אישור המשיכה מהבנק מחו"ל 
אמרו שזה יכול להסתכם במאות / אלפי דולרים
בנוסף , אם אפקיד את הכסף החשבון דולרי.. כל התעסקות עם החשבון מאוד יקרה ותגזול לי הרבה כסף 
להחליף לשקלים  לא משתלם לי עם שער דולר כל כך נמוך...
אני מפחדת שאצטרך לשלם חמישית / רבע מהסכום אותו חסכתי בעבור בירוקרטיה בנקאית 
אשמח לעזרה והכוונה דחוף אני אובדת עצות!!!
תודה
 
קצת מאוחר ?
23/10/14 21:39
38צפיות
היית צריכה למשוך את הכסף במזומן ולהגיע איתו לישראל
בכל מקרה, את קצת לחוצה בלי סיבה, 
את לא תצטרכי לשלם רבע או חמישית מהסכום
גם אם יקחו ממך 90 דולר ועוד 100 דולר על שאר התהליכים
זה עדיין רק 2 אחוז ולא 25 אחוז.
מה שנשאר לך לעשות, זה לגשת לכמה בנקים מסחרים ולשאול אותם, רצוי עם אבא שלך , אם הוא לקוח חשוב, תגלי שאפשר לוותר על כל העמלות
תבררי גם בבנק הדואר, יכול להיות ששם יהיה הכי זול.
בכל מקרה, זה רק 2 אחוז מהסכום, ואין לך דרך להחזיר את הגלגל אחורה
אני לא בטוח שאני מבין למה את מתכוונת ב "טרוול צ'ק".
24/10/14 18:30
31צפיות
טרוולר צ'ק, או "המחאת נסיעות" זה מוצר שעובר מן העולם - עדיין ניתן לקנות אותו מספקים כמו "אמריקן אקספרס", אבל השימוש בו יורד בהתמדה מכיוון שכרטיסי האשראי הנטענים (שנמכרים כיום בכל מקום בעולם כמעט) מהווים תחליף הרבה יותר נוח ויעיל.
 
אני לא מושב שמה שאת מדברת עליו זה TRAVELLERS CHECK, כי עם אלו אין שום צורך ב"אישור משיכה מהבנק בחו"ל" - הם שקולים לכסף מזומן.
 
הניחוש שלי הוא שאת מדברת על CASHIERS CHECK - מה שנקרא בעברית "צ'ק בנקאי" - של בנק מארץ זרה.
במקרה הזה - יש מצב שאת תקעת את עצמך למצב שאכן את חייבת שרותים של בנק ישראלי (חלפן כספים בחנות של CHANGE לא יכול ולא רוצה להתעסק עם כזה דבר, מן הסתם),
ובנק ישראלי בהחלט יגבה עמלה על הפעולות הנדרשות - וסליקה בינלאומית היא עניין יקר.
בואו לעבוד כמנעולנים בלאס וגאס! (לבעלי ניירת)
23/10/14 23:19
13צפיות
לחברת מנעולים גדולה הממוקמת בלאס ווגאס, דרושים חבר׳ה רציניים לעבודה כמנעולנים.
הכשרה תינתן למתאימים, וכמו כן עזרה בהתמקמות.
העבודה במתכונת של 24/7 לפי קריאה.
שכר גבוה למתאימים. לבעלי ניירת
לפרטים לפנות ליוסי - 052-203-1283
או 877-484-1005 מארה"ב
 
|*| נפתח פורום קצת אחרת |*|
22/10/14 11:18
3צפיות
מי מאיתנו לא מרגיש שונה לפעמים? או מוזר? שקשה לנו להשתלב בחברה.
פורום קצת אחרת נועד לאנשים שמרגישים קצת שונים וחריגים בחברה ורוצים להכיר אנשים שמרגישים כמוהם.

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולייעץ ולהתייעץ, לחבק ולנחם, לשתף בחוויות טובות ובחוויות לא טובות, לחלוק רגשות ופשוט לדבר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
בואו לעבוד כמנעולנים בלאס וגאס! (לבעלי ניירת)
21/10/14 23:42
12צפיות

לחברת מנעולים גדולה הממוקמת בלאס ווגאס, דרושים חבר׳ה רציניים לעבודה כמנעולנים.
הכשרה תינתן למתאימים, וכמו כן עזרה בהתמקמות.
העבודה במתכונת של 24/7 לפי קריאה.
שכר גבוה למתאימים. לבעלי ניירת
לפרטים לפנות ליוסי - 052-203-1283
או 877-484-1005 מארה"ב
 
 
ויזת תייר
21/10/14 23:05
45צפיות
היי לכולם, אחרי שעברתי על המאמרים, לא מצאתי לגבי ויזת תייר פשוטה הרבה מידע. 
בן הזוג הציע לי לבקר בארה"ב למספר ימים 5-7. יום הולדת בניו יורק והגשתי פעם ראשונה בקשה לויזת תייר והראיון עוד מספר שבועות. 
בגלל שאני באה מרקע של קריירה טכנית אני מתבקשת לציין את המדינות שהייתי ב 10 השנים האחרונות, ואני לא יודעת אם לספר בראיון שקיבלתי פעם אחת סירוב להכנס כתיירת (ציינתי שם של מישהו שהיתה לו בעיה עם ויזה - לא היה צריך לקרות כי עבד שם בהייטק באופן מסודר).
מה אתם אומרים צריך לציין את הסירוב הזה בראיון בשגרירות? לציין את המדינה הזו ברשימת המדינה שהייתי בהן בעשור האחרון? 
 
אני בת 15 ורוצה ללמוד בחול
21/10/14 19:24
79צפיות
יש אולי משפחות ישראליות שאוכל להתגורר אצלהן
תחפשי במשפחה והחברים שלכם
21/10/14 19:46
72צפיות
אף מ/שפחה נורמלית לא תארח נערה בגיל ההתבגרות במשך שנים
בלי שהם יהיו חייבים
קונטיקט
20/10/14 13:36
45צפיות
קיבלתי הצעת עבודה בקונטיקט norwalk
אני בעל משפחה עם 3 ילדים, האם יש קהילת ישראלים בסביבה? בתי ספר מומלצים? איזורי מגורים מועדפים על ישראלים
 
בתודה
מחפש שותף להגירה לגרמניה (רק לכאלה שיש להם אזרחות אירופאית)
19/10/14 17:54
90צפיות
שלום שמי עידן אני בן 22 אני מחפש שותף או שותפה להגירה/עבודה בגרמניה . חשוב לי שיהיה לשותף דרכון / אזרחות אירופאית שהכל יהיה חוקי וקל לעשייה. עוד דבר שצריך להדגיש זה שאני בוגר עם ראש פתוח והגיל של השותף או השותפה לא כל כך משנה לי , אני מחפש מישהו או מישהי שאיתו/ה נוכל לבצע הגירה קלה, נוחה, ומוצלחת לחו'ל ועל הדרך לשתף אחד את השני בחוויות שעומדות בפנינו בחו'ל . אני אשמח שתיצרו איתי קשר עידן. המספר פלאפון שלי למעוניינים הוא: 052-5822609 כתובת האימייל שלי ליצירת קשר: idanm92@gmail.com
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:51
1צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
המלצות לטיול לפני צבא בברצלונה? אם ובת.
18/10/14 17:46
37צפיות
אני נוסעת עם הבת שלי לברצלונה טיול לפניי צבא.
אשמח אם תעזרו לי ...אם יש לכם המלצות, לאן ללכת, אתרי קניות, מקומות אטרקטיביים..
סיורים מודרכים?
מסלול לחמישה ימים?
 
תודה !
º
שאלו גם בפורום טיולים בחו"ל
19/10/14 15:05
6צפיות
פתיחת עסק עצמאי
14/10/14 22:00
107צפיות
שלום,
יש ברשותי ויזת E1
המשך
14/10/14 22:03
77צפיות
דרך בעלי שקיבל מהמעסיק שלו.
אנחנו כרגע מתגוררים באטלנטה, גורג'יה.
רציתי לדעת האם יש באפשרותי לפתוח עסק עצמאי דרך הויזה הזו?
מדובר בעסק של מכירות בגדים או אריזות של בגדים.
בהתחלה אולי באמצעות דוכנים ואחכ לראות לאן זה יוביל...
 
תודה רבה.

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה