לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום עוברים לקנדה-מהגרים לקנדה, בן גאה למשפחת "ישראלים בקנדה". כאן המקום לסיוע הדדי וסיוע מקצועי למי שמתחילים או נמצאים בתהליך המעבר, ושל אלה שכבר בקנדה ויש להם סבלנות, רצון או אינטרס לעזור למי שמעוניין לעבור לכאן.
מטבע הדברים הנושאים לדיון בקהילת העוברים לקנדה הם הגירה, לימודים, עבודה, ניהול עסקים, וגידול משפחה באושר ובעושר במדינה הענקית והמעניינת הזו המשמשת היום יעד פופולרי להגירה של ישראלים ובית לכ 100,000 ישראלים.

הגירה היא עניין קשה ומסובך מעשית ונפשית,שאלות כמו קליטה חברתית, השרדות כלכלית, השארת בני משפחה אהובים מאחור, הסתגלות של ילדים ומבוגרים למנטליות השונה, לשפה החדשה ולמזג האויר הן שאלות שיעלו כאן. מטבע הדברים יעלו כאן שאלות חוזרות ונשנות בתחומים שונים, נשתדל להתייחס לכל שואל חדש בסבלנות ובאורך רוח, ומכם החברים החדשים נבקש: אנא השתדלו להיות קוראים פאסיביים בימים הראשונים, לקרוא את דפי הארכיון, שירשורים ישנים, שאלות נפוצות ומאמרים לפני שתשאלו שאלה חדשה, זה ישפר את כח המשיכה של הפורום.

נהלי ההגירה הם פשוטים וברורים ורבים מהגרים ללא סיוע של עורך דין, נשתדל לתת כאן מנסיונם של החברים הרבים כולל המנהל שעשו זאת לבד, אולם אסור לשכוח חברי הפורום ברובם אינם עורכי דין או יועצי הגירה, ואין להם אחריות משפטית או אחרת להמלצותיהם שרק משקפות את דעתם ונסיונם האישי הפרטי. במקרים אישיים מורכבים, במקרים היכולים להיות נתונים לפרשנות או שבצידן שתי בקשות מקבילות לויזה ן PR, ובמקרה שבו למועמד להגירה אין שליטה מלאה באנגלית שכירת בעל מקצוע יכולה להיות מעשה נבון.

היחסים בין ישראלים בחו"ל לבין מדינת ישראל ואורחות החיים בה הם נושא נפיץ ועדין, בשם חופש הביטוי חסימה ומחיקה כאן יהיו עניין נדיר, אבל דיונים שיירדו ללשון ביבים, או שיהיו פרובוקטיביים באופן חריג יימחקו. אאוטינג אסור ובמרבית המקרים יימחק, ביקורת על מנהלי פורומים מקומן במסר אישי למנהל הפורום או בתלונה להנהלת "תפוז", פוסטים חוזרים באותו שירשור מעיקים על הקורא וגם הם עלולים להמחק. זכרו אנחנו פורום מעשי לעזרה הדדית ולא מועדון ויכוחים.

אני מאחל לכולנו, שירשורים מעניינים, קליטה מוצלחת לאלה שייבחרו להגיע הנה וקריאה מועילה לאלה שיבדקו ובסוף לא לבוא לכאן את כולבם נכבד ובכולכם נתכבד. דיון פורה !!

 
מתחילים כאן !!!!    חובה לקרוא הודעה זו.
המשך...
הודעה חדשה

שאלה לגבי עלויות
31/07/15 13:11
97צפיות
שלום,
הייתי רוצה לדעת כמה יעלה לזוג ללא ילדים לשכור דירת חדר במקום סביר בטורונטו +חשבונות + אוכל ועוד דברים שצריך לחודש? (בלי תשלום ללימודים זה בנפרד).
אנחנו מגיעים על ויזת סטודנט ובעלי יעבוד,מה המשכורת שצריך להרוויח בערך כדי שיספיק לנו להתקיים?
 
תודה:)
 
º
זה מאוד מאוד תלוי במיקום, לאיזו אוניברסיטה אתם מגיעים ?
31/07/15 20:10
27צפיות
תשובה
01/08/15 00:51
34צפיות
סנקה קולג'.
אני חושב שזה safe to say באזור ה1400$
31/07/15 22:39
53צפיות
לדירת condo נחמדה באיזור סביר במגדל סביר. וזה בהנחה שאת מתכוונת לחדר שינה אחד. אם אתם רוצים רק חדר אחד, כלומר משהו בסגנון דירת סטודיו, זה יכול להיות יותר זול וגם יותר יקר אם זה משהו fancy וגדול.
 
במה בעלך עובד?
ולהתקיים = מה? לחיות כדי לא למות? לאכול לחם ואורז ולשלם את החשבון מים כדי שיהיה מים להוריד את המים באסלה?
או לקנות רכב ולטוס לחופשה בחול פעמיים בשנה?
 
אני חושב שזה בקצה הנמוך של הטווח
01/08/15 01:57
42צפיות
הייתי אומר שהטווח הוא בערך בין 1400 ל 1800 (הוצאות דיור).
 תלוי באיזה קמפוס של סנקה- אפשר לגור מחוץ לטורונטו ב York Region ששם המחירים קצת יותר נמוכים (וזה יכול להיות גם יותר קרוב). כמו-כן יותר זול בד"כ לשכור בבניין apartments שמנוהל ע"י חברה מאשר קונדו (שהן דירות בבניין משותף שמושכרות על-ידי אנשים פרטיים). ולסיום- הן בקונדו והן באפרטמנטס דמי השכירות לרוב כוללים את ה utilities- כלומר לא צריך לשלם את חשבונות הגז, החשמל (שנקרא כאן היידרו) והמים בנפרד.
 
המושבניק בטח יוכל לתת תשובה יותר מעודכנת ומוסמכת.
 
Cost in midtown
01/08/15 14:05
25צפיות
You can get a bachelor apartment for $1000, a junior one bedroom for $1200, and a large one-bedroom for $1400. Utilities are included for long-time residents, but they make new tenants pay for them separately.
The same applies to other property management companies in the area.
תודה לכולם על התגובות!
01/08/15 15:51
11צפיות
אנחנו בכיוון של 1000 דולר bachelor apartment וזה כולל חשבונות עקריים?
 
אז לזוג אמורה להספיק משכורת לפחות בתור התחלה של 2500 דולר קנדי לחודש בערך ? (בלי רכב בלי לימודים נטו שכירות +חשבונות ואוכל) ?
 
A bachelor apartment
01/08/15 17:06
11צפיות
Look at different ones. Some are much larger than others. As a new tenant, you are probably going to have to pay for hydro in addition to rent. However, try to negotiate it - maybe you can get them to include it.
 
$2500 a month is more than enoug for a couple to survive on, unless you plan to eat out everyday
º
tnx)
01/08/15 17:20
4צפיות
הנדסאי בקנדה
01/08/15 10:40
28צפיות
שלום לכולם...
אני בת 27 עם אנגלית טובה יש לי תעודת הנדסאי מכשור רפואי בהתמחות בתחום הקרדיולוגיה עם ניסיון בתחום של 3שנים לפי מה שקראתי המקצוע שלי נמצא ברשימת המקצועות הנדרשים להגירה (cardiac technologist).
השאלה שלי היא האם תעודת ההנדסאי שלי מספיקה כדי להגר ולמצוא עבודה בתחום? 
 
הגירה למניטובה
31/07/15 09:50
89צפיות
שלום אני בתהליך הגירה למניטובה
 
רציתי לשאול מישהו יודע אם יש שם הצעות עבודה ב   QA לרואה חשבון?
 
כמה קל למצוא שם עבודה?
 
איך החיים חברה שם?
 
במידה ואני נוסעת בגיל 43
חתימה ותרגום נוטריוני
30/07/15 18:41
60צפיות
רציתי לשאול אם מישהו יודע לגבי הגשת טפסים עבור ידועים בציבור. האם יש צורך לתרגם כל דבר בתרגום נוטריוני פלוס חתימה או שיש מסמכים שתרגום חופשי צריך להספיק?
ואיזה מסמכים באמת עוזרים להשת הבקשה?
 
תודה רבה
הכל בתרגום נוטריוני + חתימה
31/07/15 09:04
31צפיות
המסמכים שצריך (חובה להביא) הם: חוזה שכירות על שם שניכם או חוזה רכישת דירה על שם שניכם, החוזה חייב להיות בן שנה ומעלה, הדרישה למגורים יחד במשך שנה היא דרישת סף, טופס ההצהרה על Common Law Partnership מCIC, הוא באנגלית, יש למלא אותו באנגלית ולהחתים נוטריון.
 
בנוסף למסמכים יש להציג ראיות נוספות לזוגיות כגון תמונות משותפות (חובה), חשבונות שמשלמים במשותף (אם יש), מסמך המעיד על חשבון בנק משותף (אם יש), צילומי דפי דרכונים עם חתימות זהות המעידים על טיולים משותפים (אם יש), וכו'. מה שלא נכתב חובה לא חובה להביא אבל אם יש רצוי להביא כי זה משדר אמינות ומחזק את הCase.
אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון - שאלה
30/07/15 19:00
68צפיות
שלום,
אני אשמח לקבל תשובות כנות.
האם בתור אחות מוסמכת אתקשה למצוא עבודה? האם יש חשיבות למעסיקים קנדיים האם התואר מאוניברסיטה או ממכללה?
תודה.
מוסמכת בישראל או בקנדה ?
30/07/15 19:46
75צפיות
המילה החשובה זה לא האחות, אלא המוסמכת
אחות זה מקצוע שכדי לעבוד צריך הסמכה - רישיון
אם מדובר על אחות מישראל, היא לא יכולה לעבוד בקנדה, כי היא לא אחות מוסמכת קנדית
השאלה היא לא אם קשה או קל, אלא איך לקבל הסמכה קנדית
תחפשי בפורום את המילה אחות ותמצאי את הדרך לקבל הסמכה, והיא דרך ארוכה וקשה שלוקחת שנים עד שתוכלי לחפש עבודה.
בשעה טובה מחר טס לקנדה.
29/07/15 23:07
166צפיות
מחר אני מתחיל את המסע בארץ המייפל.
אני טס דרך חברה פולנית מנתבג לווארשה ומשם לטורונטו.
השאלה שלי היא כזאת: בדקתי באתר של חברת הטיסה ומשקל מקסימום של המזוודה שלי לא אמור לעלות יותר מ23 ק"ג.
לצערי קשה להכניס 20 שנה במזוודה כזאת קטנה.
אם אני אחרוג מהמשקל המותר ב2-3 ק"ג עד כמה זה קריטי?.. והאם צריך לשלם אקסטרה על חריגה וכמה זה עולה?

תודה מראש :)
זה לחלוטין תלוי בחברת התעופה
29/07/15 23:24
94צפיות
לפעמים הם מקפידים על הגרם, לפעמים הם יוותרו לך.
גם המחיר שונה מחברה לחברה. אתה בטוח שמותר לך מזוודה אחד ולא שתיים?
תתקשר לחברת תעופה ותשאל.
טס לבד
30/07/15 00:26
86צפיות
אני טס לבד אז ממה שהיה כתוב לי אני מוגבל רק למזוודה אחת עד 23 ק"ג..
אני טס דרך חברה פולנית.. אז לא יודע ממש איך לי צור איתם קשר פה בארץ.
תשלם עוד $100 ותיקח עוד מזוודה
30/07/15 01:17
92צפיות
זו הולכת להיות הקטנה בהוצאות שלך
º
ניחוש פרוע: אתה מגיע כתייר, עם כוונה למצוא עבודה ?
30/07/15 02:38
85צפיות
טס עם כוונה ללימודים.
30/07/15 16:39
92צפיות
יש לי PR.. טס בתקווה להתחיל לימודים בינואר.. אז לא לדאוג
º
סחתיין, ובהצלחה.
30/07/15 16:50
43צפיות
|*|הפורומים מתחדשים|!|
30/07/15 15:48
20צפיות
גולשות וגולשים יקרים,
תפוז עובר תהליך התחדשות של שיפור חוויית המשתמש באתר.
אנו גאים ושמחים לבשר כי ביום שלישי הקרוב 4.8, החל משעות הצהריים אנו צפויים לעלות עם מערכת פורומים חדשה.
למעשה, הפיתוח נמצא בשלביו הסופיים ואנו עמלים כעת על בדיקות מקדימות.

לאחר ההשקה נמשיך לייצר שיפור מתמיד של האתר וגרסת הפורומים, כאשר אנו נשמח להמשיך ולקבל מכם פידבקים בשוטף בפורום משוב, מסרים אישים ומיילים.
ברצוננו לעדכן כי אנו עובדים בימים אלו גם על גרסה חדשה לאתר המותאם בסלולר ולבלוגים.

בין החידושים שצפויים לעלות ביום שלישי:
- מראה חדיש ועדכני
- אפשרות לכתוב הודעות בצורה מהירה יותר
- אפשרות לעקוב אחרי פורומים אהובים
- אייקונים חדשים ומשודרגים
- ממשק עבודה נוח ויעיל
ועוד...


שימו |לב| במערכת החדשה שצפויה לעלות ביום שלישי החתימות יוסרו באופן גורף עד לעליית מערכת חתימה משודרגת יותר (עליה עובדים בימים אלה).
לידיעתכם, במידה ותרצו לשמור את מה שכתוב בחתימה שלכם, אתם מוזמנים לעשות זאת עד יום שלישי בבוקר.

סופ"ש נעים |הלוואי|
צוות תפוז
הגירה
27/07/15 21:35
119צפיות
בעלי טכנאי אלקטרוניקה ואני מעצבת גרפית , מה הסיכויים שלנו להגירה ?
הסיכויים תלויים בגיל, השכלה, רמת אנגלית, יכולת למצוא מעסיק
27/07/15 22:38
94צפיות
בקנדה, יכולת למצוא פרובינציה שתקבל אתכם.
אצלי האנגלית גבוה , בן זוגי נמוכה .
30/07/15 09:30
58צפיות
גילאים 35 -37 .
מה זאת אומרת לחפש פרובינציה שתקבל אותנו ?
º
לא ענית לשאלה הכי חשובה - מה ההשכלה שלכם ?
30/07/15 15:18
32צפיות
שאלה טכנית למבינים
29/07/15 22:51
129צפיות
שלום לכולם,
בעת ניסיון לעדכן תוצאות של בחינת IELTS חדשה - הנתונים אכן מוזנים ומתעדכנים ברובריקות הייעודיות, אך הניקוד הכללי (כפי שבא לידי ביטוי בסעיף "שפה" ובסעיף ה"ניקוד כללי" ב"עמוד הכניסה" של הפרופיל) אינו מתעדכן בהתאם ואינו משתנה.
ביצענו "חתימה אלקטרונית" מחודשת בסוף הטופס, והנתונים מופיעים כ"הועברו" (Transmitted) - אך כאמור הניקוד הסופי "לא זז".
יש למישהו מושג מהי הבעיה ? 
תודה מראש !
 
הגירה
28/07/15 11:22
172צפיות
שלום רב לכולם,
אנחנו זוג + 1 בשנות ה30, שניינו בעלי תואר שני (אני במנהל עסקים התמחות במימון ושוק ההון + B.A בשפה וספרות אנגלית ובעלי 2 תארים שניים במנהל עסקים התמחות במימון ושוק ההון וניהול מערכות מידע) שניינו עובדים בתחום הבנקאות. האם יש לנו סיכוי להגר דרך תוכנית FSW , האם ניתן לעשות זאת באופן עצמאי או שיש להיעזר ביועצי ו/או עו"ד להגירה. מה אורכו ועלותו של התהליך .
 
מה ההבדל בין תוכנית FSW לבין FSTP
 
מה תוקפה של בחינת IELTS, היכן מתבצעת הבחינה והאיזו בחינה נדרשת לצורך קבלת PR( הבנתי שיש ACADEMIC &GENERAL)
 
 
בתודה מראש לכל העונים,
הגירה
28/07/15 21:11
94צפיות
- יש לכם סיכוי להגר דרך תוכנית FSW
- אפשר לעשות זאת באופן עצמאי. אפשר גם להעזר ביועצי הגירה מורשים.
- אורך התהליך ב 2015 עדיין לא ידוע.
- העלות היא אלפי שקלים. רק ה IELTS הוא 2000 לזוג. הכרה בתואר דרך WES, עוד 2000 לזוג. וזו רק ההתחלה.
- בהכללה, FSW היא לצווארון לבן ו FSTP ולצווארון כחול
- IELTS תקף לשנתיים. היא מתבצעת בקונסוליה הבריטית ברמת גן (ובמכללת תל אביב). ל PR צריך את ה GENERAL
קשה להעריך עלות אמיתית של הגירה
28/07/15 21:20
107צפיות
לקבל את הניירת עולה כמה אלפי דולרים, אבל כל השאר (הזזת המשפחה לקנדה) עולה הרבה יותר.
אני מעריך שההגירה שלנו עלתה בערך 80,000 ש"ח.
תודה מספר שאלות
28/07/15 22:40
138צפיות
תודה רבה.
1. לגבי IELTS, האם שני בני זוג חייבים להבחן בבחינה או שמספיק רק אחד.
2. מה הסכום הנדרש לתקופת ההסתגלות ותוך כמה זמן בממוצע ניתן למצוא עבודה.
3.אשמח להמלצה על עיר /ערים עם מזג האוויר מתון ( ללא קור קיצוני),שכירות סבירה ואבטלה נמוכה.
 
 
קצת תשובות
29/07/15 10:45
102צפיות
1. מספיק רק אחד. אבל השני יכול להוסיף עוד קצת ניקוד 
2. שאלה מאוד אישית. לדעתי, תלוי בגודל המשפחה וסגנון החיים.
3. אנחנו מדברים על קנדה, כן? בכל אופן, בוונקובר מזג האוויר יחסית סביר, אבל השכירות גבוהה מאוד ורמת החיים גבוהה (בין הגבוהות בעולם). בשאר קנדה, מזג האוויר הוא כמו הטילים בישראל. חיים עם זה.
תשובות
29/07/15 20:35
72צפיות
1. לא יודע
2. זה לגמרי תלוי בכם. אין ממוצע. אני מכיר אנשים שלקח להם שבוע, וכאלו שאחרי שנה בלי עבודה חזרו לישראל.
3. תגדיר "מתון"? וונקוור המזג אוויר הכי נוח, אבל זו גם העיר היקרה ביותר בצפון אמריקה. בשאר קנדה זה די אותו הדבר. בחוף קר. מאוד קר. כדאי שתתרגלו לרעיון הזה אם אתם רוצים לחיות בקנדה.
הגירה לקנדה- ידועים בציבור
29/07/15 15:47
103צפיות
היי לכולם!
בדיוק התחלתי במילוי הטפסים על מנת לעבור לקנדה, הבן זוג מיזה 4 שנים הוא קנדי ואנחנו מעוניינים לנסות את מזלנו בקנדה ביחד.
אז בן זוגי ממלא את הטפסים כדי להיות ספונסר שלי ואני את הטפסים של מעבר כידועה בציבור.
ויש לי כמה שאלות:
1. האם כדאי לעשות את התהליך עם עורך דין או אפילו ייעוץ מסויים? ואם לא, אז זה אפשרי לבד?
2.  אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו ידועים בציבור. אשמח לדעת איזה מסמכים הכי כדאי לשלוח
3. הבנתי שאנחנו צריכים לתרגם תרגום נוטריוני את המסמכים בעברית, האם יש המלצה למתרגם? ומה העלות הממוצעת לשירות כזה?
4. לגבי התעודה למרשם פלילי-  הם שולחים (או משהו כזה) לקנדה? אני צריכה לספק להם כתובת מסויימת?
 
תודה רבה!!!
ספונסרשייפ
29/07/15 19:26
54צפיות
קראי כאן מידע על כך http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/spo...
לא צריך עורך דין אפשר למלא לבד טופס ולהמציא מסמכים שנדרשים.
IELTS
29/07/15 13:36
73צפיות
שלום רב לחברי הפורום היקרים ,
 
היכן ניתן למצוא ערכת/ספרי הכנה לבחינת IELTS האם יש המלצות למשהו ספציפי.
 
תודה
 
אחרי הרשמה למבחן
29/07/15 13:59
68צפיות
תקבל אי-מייל עם לינק לקורס הכנה חינמי. יש אפשרות לעשות אפגרייד לקורס בתשלום. יש שם תרגילים לכל חלקי המבחן. כמובן שאפשר לחפש תרגילים באינטרנת, או יש כל מיני שיעורי הכנה.... 
ielts
29/07/15 14:44
47צפיות
tnx
job offer
29/07/15 13:08
87צפיות
שלום לכולם, האם יש חשיבות לתהליך הגירה מי מבני הזוג מקבל job offer, האם חשוב אם זה principal applicant או spouse?
מספר שאלות
28/07/15 20:38
167צפיות
שלום רב לחברי הפורום היקרים !!!!!
רקע כללי    - אנו זוג בני 34 + ילד שנינו בעלי תואר שני במינהל עסקים, אני עובד ככלכלן ואישתי עובדת אחראית קשרי לקוחות.
 
יש לי מספר שאלות אם תוכלו לעזור לנו בבקשה:
1. האם יש לנו סיכוי להגר לקנדה ? 
2. האם לצורך התהליך צריך לקחת עורך דין ואם כן האם יש המלצות על מישהו ספציפי ?
3. האם יש לנו סיכוי למצוא עבודה בתחום ואם לא מה האפשרויות שלנו ?
4. כמה זמן לוקח התהליך ?
 
בתודה מראש והמשך ערב מצויין לכולם    :) 
 
סיכוי
28/07/15 21:02
114צפיות
1) יש סיכוי. צריך לעבור מבחן באנגלית בשם IELTS ולהעריך את התאריך על ידי מוסד קנדי, למשל WES
2) אין צורך. ישנם יועצי הגירה מורשים שיכולים לסייע. חלקם נמצאים פה בפורום.
3) יש סיכוי למצוא עבודה. עדיף להיות מציאותיים שכן שוק העבודה בקנדה וישראל שונה ויש צורך להתאים את הכישורים בהתאם
4) האקספרס אנטרי מבטיח PR תוך 6 חודשים, במידה ועברתם את הרף הנדרש (משתנה כל כמה שבועות). בפועל, קשה לדעת שכן זו תוכנית שהחלה השנה, וכנראה שמדובר בזמן ארוך יותר.
הגירה לקנדה
28/07/15 22:28
87צפיות
תודה רבה על המענה המהיר.
1.אשמח אם תוכלו להמליץ לי על יועצי הגירה ודרכי התקשרות עמם.
2. מה הכוונה בהערכת תארים ומה זה WES.
3. אשמח אם תוכלו לפרט את השבלים בתהליך ההגירה.
 
בתודה מראש,
 
 
שלבים :
28/07/15 22:32
84צפיות
1. לקרוא את אתר ההגירה הקנדי.
 
הכל כתוב שם. יועצי הגירה לא מקצרים תהליכים, כל מה שהם עושים זה למלא את הטפסים עבורך.
קח את זה בחשבון.
תודה עוד שאלה
28/07/15 22:46
71צפיות
תודה רבה 
תוכל לשלוח בבקשה לינק של אתר ההגירה הקנדי.
למה אנשים משתמשים ביועצים ? האם הם לא יודעים כל מיני דקיות שיכולות לעזור ?
כמה עולה כל תהליך המעבר ?
 
בתודה מראש
אני בטוח שתצליח למצוא בגוגל את האתר בעצמך,
28/07/15 23:41
62צפיות
לגבי עלויות, עניתי לשאלה הזו בדיוק לפני שעתיים. תסתכל כמה שרשורים למטה.
תשובה
29/07/15 10:42
53צפיות
תתחיל לקרוא את ההודעה בראש הדף" "מתחילים כאן !!!!    חובה לקרוא הודעה זו"
 
לגבי היועצים, כמו שחלק קונים דירה דרך מתווך (בישראל) אז יוצעים מסייעים בתהליך, אבל זו לא חובה.
לגבי העלויות, הייתה שאלה דומה בפורום אתמול. התהליך הפורמלי (ניירת וכו') עולה אלפי שקלים. המעבר עצמו, עשרות אלפי שקלים.
º
תודה
29/07/15 21:26
19צפיות
סיכוי קלוש, המקצועות שלכם דורשים רישוי מקומי,
28/07/15 21:04
94צפיות
וזה לוקח הרבה זמן ומאמץ. את אתר ההגירה הקנדי כבר קראתם ?
רישוי? לא מדובר ברופא שיניים
28/07/15 21:19
90צפיות
תואר שני בכלכלה או מנהל עסקים ומקצוע חופשי? אתה בטוח? גם אני צריך רישיון לעבוד כמהנדס תוכנה?
תוכנה זה לא מקצוע הנדסי, ולכן לא צריך רישוי.
28/07/15 21:26
96צפיות
ודרך אגב, בקנדה אסור לך לקרוא לעצמך מהנדס תוכנה, כי אתה לא מהנדס.
כדי להיות מהנדס תוכנה אתה צריך לעבור הסמכה של P.Eng
כמובן שאף תוכניתן לא עושה זאת כי זה לא תורם לך כלום.
 
לגבי פותח השרשור, אתה צודק שיתכן שמקצוע "כלכלן" לא דורש רישוי.
אני לא בדיוק יודע מה זה "כלכלן". רואה חשבון, יועץ השקעות ואפילו פקיד בנק - דורש רישיון.
"כלכלן" - מי יודע.
 
שלום לכולם -שאלה :)
29/07/15 10:39
78צפיות
האם אחרי סיום הלימודים בקנדה יש אפשרות להגיש  בקשה לpr (לימודי תעודה לא תואר ראשון /שני) בלי הצעה ממעסיק?באיזו שהיא פרובינציה?
אני זוכרת שקראתי מאמר והיה רשום שכן אבל לא בטוחה אם זה תקף עדיין.
תודה.
ארכיון הודעות
Flix
פורום ייבוא מסין

פורום ייבוא מסין

הכל על שילוח בינלאומי לפרטים נוספים>>

פורום מכירות

פורום מכירות

מתעניינים באומנות השכנוע? בואו לדבר על זה בפורום>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה